Vigtigste > De Bedste Svar > Specialiseret sikringskomp. - praktisk løsning

Specialiseret sikringskomp. - praktisk løsning

Hvor meget koster en specialsikring Comp 29?

Den svageste del er sandsynligvis niveaubremserne. De er selve basisspecifikationen, ikke engang niveau T. Ved 190 kg føler jeg bestemt, at jeg har brug for lidt mere stopkraft. Heldigvis kommer XL med 180 og 200 mm rotorer, hvilket er den frelsende nåde.Lad os tale om Specialized Comp 29 Rockhopper, salget steg kraftigt rundt om i verden med cykelbutikker, ingen cykler blev udsolgt om foråret, og det sker ikke altid, så det var en af ​​de underlige ting, som alle besluttede, at vi sad fast lokalt og vi sagde, at vi vil bruge omkring $ 1.000 på disse cykler. Hvad er der for os? Så ifølge min forskning vil $ 1.000 canadiske give dig en hardtail-cykelophæng, og hvis du kan finde noget, der har dobbelt suspension, vil det sandsynligvis ikke være det bedste.

Du ofrer på mange andre områder til den pris. Du behøver ikke bruge mange penge til en nybegynder. Jeg er ikke helt sikker på, hvad den hedder på denne cykel, men den har kun det ene gear foran, du har de fulde ni bagpå, så det er en 9 -hastighedscykel og til sammenligning er det sikkert meget mere almindeligt og måske ikke så meget i dag, men da jeg voksede op var det mere almindeligt at have flere gear foran og flere gear bagpå for at få 27 kombinationer, for eksempel , når det kommer til mountainbike tre gear foran Du behøver ikke nødvendigvis 27 forskellige muligheder, men hvad der betyder noget for mig er, at når du kører et spor meget hurtigt, gør din hjerne så mange forskellige ting. mindre ting, som din hjerne tænker over hele tiden på stien, skal, og jeg tror, ​​at kun din højre hånd er ansvarlig for at skifte virker så lille, men det er faktisk en ganske stor ting, at du ikke behøver at tænke på din venstre hånd din venstre hånd jeg har din forbremse, og det er alt, hvad du bruger til det, så for eksempel din højre hånd han du har din bagbremse, og så har du dine gear, og dette er dine eneste gear på hele cyklen, så det er rart, at du har din aftrækkersfinger til nedskiftning og tommelfingeren til opskift for lettere kørsel.

En anden ting, der er ret sej, er at skiftesystemet kommer med et mikroskiftesystem, og herren i butikken forklarede mig, at dette er indstillet på Specialized Comp 29, det skifter ikke kun gear til dig, den bageste del af det holder faktisk din kæde i en linje og på nogle måder parallelt med nogle andre cykler, hvis du skifter gear, vil det påvirke vinklen, kæden går fra forreste til bageste gear, og det kan lægge pres på din kæde og faktisk føre til det i højspændingssituationer, som din kæde går i stykker. Jeg kan virkelig godt lide disse dæk, fronten og bagsiden er to forskellige slidbaner, de er specielt lavet til bagsiden med mere trækkraft foran med stoppende trækkraft. En sej ting at huske på med støddæmpere er, at du faktisk låser dem, når du er forsøger at gå op ad en stor bakke eller forsøge at opretholde mere hastighed, den forreste støddæmper absorberer faktisk meget, der rent faktisk kan fjerne noget af din hastighed, så du kan blokere det stød, når du kører over terræn, hvilket ikke kan være stor ujævn, på denne måde kan du klatre op ad en bakke mere effektivt eller opretholde mere fart, mens du kører rundt i byen, og til sidst, for en $ 1.000 cykel, kan du forvente at have skivebremser, de er meget vigtige. Jeg vil foreslå, at hvis du leder efter din første mountainbike, skal du i det mindste sørge for at få skivebremser, for hvis du beslutter at gå ned ad et bjergsti, har du brug for dem og ikke kun din rygbremse, da jeg finder ud af, at du går ned ad en stejl bakke Det har ikke meget trækkraft, du er helt nede på begge bremser for at sikre, at du ikke flyver ind i et træ.Køb et reparationssæt Du kan gå til en lokal cykelbutik, du kan gå online på Amazon og købe visse komponenter for at hjælpe dig med Reparer din cykel i visse situationer. Det vigtigste er købet, det er som et universelt værktøj og det har en antal unbrakonøgler Det har en række forskellige komponenter, der hjælper dig med at fastgøre dine gear, reparere dine bremser, reparere andre komponenter, der kan have problemer med et fladt dæk, når du kører, når du er midt på et bjerg sti og har ingen måde at ordne det på, og nu går du 15 kilometer tilbage til din bil, som du ikke vil, så sørg bare for, hvis jeg kan komme med en anbefaling, er det, at du får disse få små reparationsdele at have. Så hvis du sidder fast og sidder fast, kan du ordne din cykel og ride eller gå ud. Hvis du fandt denne artikel nyttig, kan du lide den og abonnere på din support. som ks til at se! Ja, jeg sprang ret godt af, jeg fik det på GoPro! hahaha laver alle de underlige lyde, du kender, når du har det ondt, gør ondt, køb en hjelm åh ja! Du kan ikke gå galt med at købe fra et stort mærke som Specialized

krankbror pedaler

Hvor meget koster den specialiserede sikring?

29 lbs 14 oz

Du ved, det var virkelig ikke så længe siden, at mountainbikejournalister og brandchefer over hele verden bifaldt fordelene ved store volumen dæk, hvad der skete med dem, hvad der skete med de store, er de stadig relevante hurtigt, og hvilket sted har de på en mountainbike? -Størrelse godt, det er et navn opfundet af mountainbikeindustrien til at beskrive de større dæk, der oftest er forbundet med 27,5-tommer hjulstørrelse, selvom du kan få et plus i 29, og det kan ikke forveksles med fede dæk, som bare er latterlige, fordi plus gør faktisk en stor forskel Så her er et udvalg af dæk, som du kan se plus, dette er et tre tommer plus dæk fra en 2016 specialiseret Levo og som dig Som du kan se, er det faktisk ikke i modsætning til et 2.3 dæk eller et 29-tommer hjul, hvis du ser på højderne der og over på højre side, her er et moderne 2,8 dæk eller nu en 27,5, hvis du har det, der sammenligner et 29-tommer hjul med et aggressivt 2,5 dæk, som kan være aggressivt Se, det er faktisk langt bedre end hvad de store funktioner i disse plusstørrelsesdæk var.

kernekredsløbNå, de rullede hurtigere. Jeg tilbød mere greb, selv på hårdere forbindelser og slidbaner med lavere profil, de var mere komfortable og gav også et element af bounce til deres egen mikro-suspension, som faktisk er ret praktisk på den tungere cykel, forudsat at nogle dæk antages har på grund af de tyndere sidevægge haft flere punkteringer og mindre svingstøtte, men den hurtigere, glattere tur og øget greb var bare ikke nok til at tiltrække folks opmærksomhed, og inden for få år var plusstørrelsen næsten glemt, men lad os ikke glemme plus var virkelig meget godt med en britisk journalists ord, de bedste plusstørrelsescykler tilbyder mere trækkraft, mere kontrol og mere komfort, så jeg spekulerer på, hvorfor plus har mistet denne popularitet, fordi mountainbikejournalister og mountainbikeindustrien generelt også har ændret andre ting, blandet flere kurser? Hjulstørrelse elektriske ører og slukket Selvfølgelig er elektriske cykler det, men jeg tror, ​​de er stadig så hurtige og komfortable som nogensinde, og der er nu et sted for dem at besvare det spørgsmål og forstå, hvorfor modeller i plusstørrelse vinder popularitet, har mistet, gør skal vi indstille en kontekst, fordi vi har haft en kontekst i tre eller fire år? Faktisk plejede der at være en masse misforståelser om hjulstørrelse. Folk er bange for en ændring af hjulstørrelsen, hvis man ser på downhillere i verdensmesterskabet i 2015 2016, mange af dem sagde, at de bare ville afslutte sporten, hvis der var en ændring af hjulstørrelsen, men i dag er langrend Races endda enduro-verdensserie, når en Sam Hill stod på 29 hjul, på det tidspunkt havde selv professionelle brug for lidt tid til at tilpasse ændringerne i hjulstørrelse for hele mountainbike-befolkningen, 27,5 plus blev faktisk betragtet som en springbræt til 29 i dag har 29 tommer hjul er meget mere udbredte og er en del af årsagen til dette er overdimensioneret, hvilket faktisk er ret mærkeligt, i betragtning af at et 2,3-29 tommer hjul er 27,5 gange tre pl. temmelig ligner vi er trætte, spørgsmålet er, om solskinnet igen på 27,5+ sukker hjulet godt, jeg tror det vil jeg synes mountainbikeindustrien forlod denne hjulstørrelse lidt for tidligt, vi ved, at det altid vil, er stadig behageligt og tilbyder mere greb end nogensinde før, men selvfølgelig vil mange mennesker sige, at de stadig er så hurtige, ja jeg tror, ​​de er, fordi fakta bare ikke ændrer de tests, som mange mountainbikekørere gør.

At holde journalister døde over hele verden og endda dem, der begyndte mine kolleger på GMB ved 27.5+ versus 27.5, disse resultater holder stadig rigtige, + er endnu hurtigere, næsten og endnu en grund til, jeg håber, at de kommer tilbage, er mine yndlingsdæk, og hvad jeg bruger Meget meget er Maxis High Roller 2.8, som kan betragtes som et plusdæk, og lad os se det i øjnene, mange andre mærker fremstiller stadig store volumen dæk, de fleste producenter af høj kvalitet fremstiller forskellige e-made slidbaneforbindelser og slidbanemønstre til specifikke forhold, uanset om det er et glat spor eller teknisk ned ad bakke, og på mange måder var nogle af testere og brandchefer lidt uretfærdige for at bruge specifikke dæk mod et 27.5+ dæk, som bare var et allround-dæk på det tidspunkt, nu på dette tidspunkt for dem, der ønsker for at freak os ud dykker jeg dybt og undersøger numre, vægte og målinger, så hvis du ikke er så i tallene først, kan du hurtigt fremad, men hvis du har nogle fakta og måske en præstationsfordel, så hold wa tching, så lad os starte forfra og se på nogle af fakta omkring 27,5 plus med hensyn til vægte og rumbredder og dækforbindelser, det er faktisk ret vigtigt at vide, da du måske vil bytte din 9-tommer ægte cykel ud på bakke til en 7,5 plus ti på grund af alle de fordele, vi allerede har talt om, er det faktisk ret interessant at se, hvor de specialiserede løftestænger har været de seneste år, cyklen vores date 27,5+ hjul derude med tre tommer dæk og så i 2016 er 201-greb 7 blevet en 10 20 7,5 plus i 2,8, nu er min nuværende Levo faktisk steget op til 29-tommer hjul, og jeg bruger faktisk en der på grund af dens utroligt aggressive slidbanemønster, blød sammensætning og robuste sidevægge 2,5-asagai.

Lad os starte med et kig på de forskellige højder af forskellige hjul- og dækkombinationer. Først når du sammenligner et 27,5 hjul med et 2,8 tommer dæk og en aggressiv profil med en 3 tommer med en flad profil, kan du faktisk se, at det faktisk er ret, og hvis du sammenligner det samme 3 tommer 27,5 hjul med et 29 tommer hjul 2,3 tommer dækket ser du, at dette også er ret ens, men hvis du er fra et 29 tommer 2,3 tommer skifte til et 2,5 tommer dæk, er højden faktisk helt anderledes, så højderne var ens på mange måder, vægten var kernen af 27,5+ dæk og mange mærker besluttede at gøre tyndere sidevægge ud Bange for at fremstille dæk, der var for tunge, var det selvfølgelig let og havde også meget lidt støtte, når de bøjede sig over hjørner, men hvad de virkelig skulle troede var systemets vægt og ikke vægten af ​​dækket isoleret, så se vi os nogle fakta, fordi systemet nu kun består af hjul, rotorer, skiver og dæk på en eller anden måde interessant. Jeg har afvejet systemvægten på baghjulene på specialniveau fra 2016 til 2017 til nutiden dag.Nu er det værd at bemærke, at 2016 Butcher-dæk vejede 1045 gram, så faktisk et ret let 3-tommer dæk, men når du vejer systemerne, og det inkluderer tundraen? Mill roterer kassetten selvfølgelig fra hjul og dæk kombineret alt med et rør, der er sat helt anderledes op nu, 2016-systemet vejer 2,9 kg, 2017-systemet vejer 3,2, men den moderne version af armen vil huske med denne opsætning og disse fælge, vi har her 30 ml fælg sammenlignet med 38 Miller blev tidligere trukket på med 2,7 kilo, så det er faktisk det letteste system, selvom dette maksimum er Asagaityre.

Anya vejer 1344 gram, hvilket betragtes som det tungeste dæk. Lad os nu fokusere på vægten af ​​forskellige hjul, et par hjul uden dæk kan vente alt fra 1500 gram eller et sæt trailhjul op til over 2 kg til et downhill-sæt, du skal også tage kassetten og rotorerne med dig, hvilket er enten omkring 360 gram for en Shimano XT eller vores Ostrom Eagle 2 vil være over 600 gram for en billigere kassette. Sammenlign det med dæk, og du vil se, at et par hjul og et par dæk faktisk kan være omtrent den samme vægthjulstype, men i forskellige størrelser, et par Mavic d max ned ad bakke og 27,5 gram vejer 1990 gram, mens en 29 tommer sæt vejer faktisk kun hundrede gram mere, hvis du ser på nogle lette carbon- eller trailhjul, kan du se på omkring 1.500 gram for et par.

Hvad med dæk? Mange mennesker bekymrer sig faktisk om vægten af ​​plusstørrelsesdæk, men hvad er fakta? og 2,8 i nøjagtigt den samme forbindelse og profil, og vægtforskellen er godt 800 gram med 2,3 og 980 gram til 2,8-versionen, der nu faktisk er under et kilo og stadig meget populær sammenlignet med et dæk. Vi bruger onEMBL ganske meget, og det er Maxis Asagai 29 x2.5, og denne vejer 1334 gram, så du kan se en stor forskel nu.

Det skulle ikke rigtig komme som en overraskelse, at Asagai er et tungere dæk, da det faktisk har et tungere sidevæg fuldt WorldCup-universaldæk, men jeg har nu sat begge dæk på lignende Mavic-hjul, selvom Maverick til højre er en Maverick til den 29. d-maxelite er, mens 27.5 er en minyan monteret på en Mavericks d-max downhill, og når du vejer disse systemer sammen, vejer de faktisk nøjagtigt den samme vægt, hvad jeg ikke nævnte var, at 29 tommer hjulet er faktisk rørløs monteret, mens Minion i 27.5 var en rørformet version, skal man også tage højde for, men det er her, det bliver virkelig meget interessant, nu er 29 tommer hjulets ydre diameter 750 millimeter, 28 er faktisk 725, hvilket vil gøre en stor forskel for håndtering af din cykel med hensyn til at gøre bundbeslagets højde, men jeg bringer den med mig nu. Fra en 2016 Levo, der har et 2,8 dæk, er dette en 38 mil indvendig våd, da du kan se den dyppes tilbage til syv hundrede og femten år så stort set, så 715 725 og 750 ydre diametre, men det er vigtigt at se på vægten af ​​de forskellige typer dæk, nu vejer et par svale hvirvelstrøm og blød forbindelse 3 pund andasagai 29 2 point 6 4 Mike Donaldversions og som sagt og de 2 kilo til et par Minion 2.8, hvilket bringer os tilbage til, hvad mange mennesker betragtede egenskaberne med 2,8 3 tommer dæk med større volumen, og det var, at et bredere dæk med en hård sammensætning giver mere trækkraft og stærkere bremsning end en smal dæk i en blødere forbindelse og selvfølgelig og med den ekstra fordel ved lavere rullemodstand og større holdbarhed, var problemet, at mange brandchefer og journalister trods alle disse fordele fandt Plusties at være mindre præcise, og det er fordi de kørte deres test på spor vidste de nu, at dette er det punkt, hvor jeg mener, at Plus stadig har et sted, for hvis du gentager generel kørsel på spor, kender du ikke, kan Plus ikke skjule driverfejl og selvfølgelig alle af de andre faktorer, jeg diskuterede tidligere, som komfort, hastighed og greb, ok et par sidste ting at tale om plus en ting, der er dæktryk for tre eller fire år siden, sagde mange mærker uhøfligt, at bilisterne kørte mindre end 20 psi, hvis du er en størrelse på 2,8 eller tre bøjler, hvilket faktisk er ret latterligt, fordi bøjlen åbenlyst snor sig rundt om hjørnerne. Jeg ser på den minion, og det anbefaler faktisk 17 til 35, som handler om lige nu, det er når du tænker på det at skifte til plus størrelse? for at tage højde for, vil din ramme være i stand til at imødekomme denne logik, for det andet skal du ikke glemme, at hvis du går fra 29 til 20, vil geometrien på din cykel ændre sig meget, 7,5 plus som sagt, der er 25 forskel Millimeter højden på disse dæk, nu har nogle cykler faktisk en flip-chip, der lader dig skifte mellem forskellige hjulstørrelser, men det er noget, du skal kontrollere.

hørfrø fordele

Jeg tror, ​​det var det. Det er naturligvis et komplekst emne, men lad os vide, hvad du synes om plusstørrelse i kommentarerne nedenfor, og glem ikke at følge os på sociale medier

Er specialsikring god?

Specialiseret sikring27,5 bundlinje

Men det er ikke at sigeSikring27.5 er en dårlig cykel. Det er forholdsvis i stand til stejle nedkørsler og erstoresjovt at trænge rundt om sløjfecentrets løkker, hvis dele fungerergodtsammen for at give fornemmelsen af ​​en premium-pakke uden pris.
28. maj 2021

Hvad betyder Comp i mountainbikes?

Midler'Konkurrence', der angiver niveauet for ridekategori. Theres Pro, ekspert, konkurrence, entusiaster, indgangsniveau.29. juni. 2008 r.

Hvad er specialsikring?

Udstyret med et helt nyt, længere, lavere og rowdier chassis,Specialiserettilføjede 27,5 × 2,8 hjul og dæk tilSikring27.5 for at skabe en cykel, der lader dig ramme klipper og rødder i hastighed med absolut kontrol.

Er specialiserede kraftige fælge Tubeless Ready?

BestandenSpecialiseretbånd erslangeløs klar.1. sep 2019

hjælper kiwi dig med at sove

Hvor meget er en specialiseret Rockhopper værd?

2021Rockhopperlineup består af seks forskellige modeller, der spænder fra kun $ 500 op til $ 1.125 USD, med størrelsesspecifik affjedring og hjulstørrelse, i nok farveindstillinger til at gøre dig svimmel.14. maj 2020

Hvad Comp betyder cykel?

''Komp''erforkortelse for 'sammensat rente', et marketingtræ for at sælge merecyklertil revisorer og finansfolk.29. juni. 2008 r.

Er Stout XC 29 slangeløs?

Produktbeskrivelse Specialized RovalStout XCSL29´´TubelessMTB forhjul. Den nyeStout XCSL29forhjulet inkluderer en stærk aluminiumsfælge med dobbelt væg, eger i rustfrit stål, messingnipler og et pålideligt Shimano Center Lock-nav. Messingnipler holder talespænding sikkert og modstår rust for ekstra holdbarhed.

Er Specialized Rockhopper en god cykel?

DetSpecialiseret Rockhopperpakker en masse bang for the buck. En perfekt tur, især for mountainbikere på indgangsniveau, den leverer stor ydeevne, som alle kan sætte pris på.24. apr 2021

Hvad gør en Special Fuse Comp 29 speciel?

Fuse Comp 29 stikker langt over sin vægtklasse takket være et let, men alligevel stødigt M4 aluminium chassis, rammegeometri, der giver cyklen både leg og kapacitet og dele, der modstår en alvorlig piskning. Sikringen er fyldt med smarte detaljer. Det nedre rør med bred diameter øger stivheden. Det lavtliggende toprør forbedrer manøvredygtigheden.

burpee form

Hvordan ser speciel Comp 29 mountainbike ud?

På sin hjemmeside beskriver Specialized Fuse Comp 29 som ”stansende langt over sin vægtklasse.” Det ser ikke burly ud med masser af squish - men mange af dets evner kommer alligevel fra de subtile, men alligevel effektive geometri-tweaks.

Hvilken type skivebremser har Specialized Fuse comp?

Til prisen har Fuse Comp et stort udvalg af funktioner og funktioner, herunder hydrauliske skivebremser, en 12-trins SRAM SX Eagle 1x drivlinje og et 750 mm bredt styr (780 mm på størrelserne medium og op), hvilket bremser styringen til en mere stabil tur.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Kortlæg min brug af dataforbrug - levedygtige løsninger

Hvor meget data bruger Map My Run pr. Time? omkring 2,19 MB

Grusveje over Amerika - svar på problemerne

Kan du køre over USA på grusveje? Ja, der er en grusvejsrute fra øst til vest over USA, og den er næsten dobbelt så lang som Great Divide Mountain Bike Route. Vær ikke overrasket, hvis du ikke har hørt om det.

Indgroet hår i muldvarp - en løsning på

Kan der dannes en bums under en muldvarp? Bumser kan dannes på enhver overflade af huden, der har hårsækkene, inklusive muldvarpe. Disse bumser kan vokse dybt inde i muldvarpen som en knude eller tættere på overfladen som hudorme, whiteheads, pustler eller papules. Hvis en bums er inde i en muldvarp, kan du føle, at den er hævet og øm at røre ved. 14 сент. 2020 г.

Stigning i træning - hvordan man tackler

Er det godt at løbe op ad en bakke? Bortset fra muskelopbygning, styrke og hastighed hjælper løb op ad bakke også med at regulere det kardiovaskulære system, arbejder muskler, der er vanskelige at træne, forlænger kalve, fremmer løbestilling - dybest set alle de vigtige ting, løbere har brug for at komme videre, hvorfor vi besluttede at dybt ned i det hele og give dig en

Token hjul - finde løsninger

Er symbolhjul noget godt? Token har produceret nogle fremragende sæt i årenes løb, og Prime Ventous Carbon Disc Road hjulsættet er ingen undtagelse. Bygningskvalitet er fremragende, de ser godt ud, fungerer rigtig godt og er også ret gode.