Vigtigste > De Bedste Svar > Specialiseret rockhopper anmeldelse - finde løsninger

Specialiseret rockhopper anmeldelse - finde løsninger

Er den specialiserede Rockhopper en god cykel?

DetSpecialiseret Rockhopperpakker en masse bang for the buck. En perfekt tur, især for mountainbikere på indgangsniveau, den leverer stor ydeevne, som alle kan sætte pris på.24. apr 2021Lad os tale om Specialized Comp 29 Rockhopper, salget steg kraftigt rundt om i verden med cykelbutikker, ingen cykler blev udsolgt om foråret, og det sker ikke altid, så det var en af ​​de underlige ting, som alle besluttede, at vi sad fast lokalt og vi sagde, at vi vil bruge omkring $ 1.000 på disse cykler. Hvad bringer det os? Så efter at have foretaget min forskning, vil $ 1.000 canadiske give dig en hardtail-cykelophæng, og hvis du kan finde noget, der har dobbelt suspension, vil det sandsynligvis ikke være det bedste.

Du ofrer på mange andre områder til den pris. Du behøver ikke bruge mange penge til en nybegynder. Jeg er ikke helt sikker på, hvad den hedder på denne cykel, men den har kun det ene gear foran, du har de fulde ni bagpå, så det er en 9-trins cykel og til sammenligning er det bestemt meget mere almindeligt og måske ikke så meget i dag, men da jeg voksede op var det mere almindeligt at have flere gear foran og flere gear bagpå for at få 27 kombinationer, for eksempel, når det kommer til mountainbike ville være tre gear foran. Du behøver ikke nødvendigvis 27 forskellige muligheder, men hvad der betyder noget for mig er, at når du kører et spor rigtigt hurtigt, gør din hjerne så mange forskellige ting. Gear er en ting mindre, som din hjerne tænker over hele tiden på sporet skal, og jeg tror kun din højre hånd er ansvarlig for at skifte virker så lille, men det er faktisk en ganske stor ting, at du ikke behøver at tænke på din venstre aflever din venstre hånd i du har din forbremse, og det er alt, hvad du bruger til det, så for eksempel din højre hånd her, du har din bagbremse, og så har du dine gear, og dette er dine eneste gear på hele cyklen, så det er rart, du har din aftrækkersfinger til nedskiftning og tommelfingeren til opskift for lettere kørsel.

En anden ting, der er ret sej, er at skiftesystemet kommer med et mikroskiftesystem, og herren i butikken forklarede mig, at dette er indstillet på Specialized Comp 29, det skifter ikke kun gear til dig, den bageste del af det holder faktisk din kæde i en linje og på nogle måder parallelt med nogle andre cykler, hvis du skifter gear, vil det påvirke vinklen, kæden går fra forreste til bageste gear, og det kan lægge pres på din kæde og faktisk føre til det i høj spændingssituationer, som din kæde går i stykker. Jeg kan virkelig godt lide disse dæk, fronten og bagsiden er to forskellige slidbaner, de er lavet specielt til bagsiden med mere trækkraft foran med stoppende trækkraft En sej ting at huske på med støddæmpere er, at du faktisk låser dem, når du er forsøger at gå op ad en stor bakke eller forsøge at opretholde mere hastighed, den forreste støddæmper absorberer faktisk meget, der rent faktisk kan fjerne noget af din hastighed, så du kan blokere det stød, når du kører over terræn, hvilket ikke kan være stor ujævn, på denne måde kan du klatre op ad en bakke mere effektivt eller opretholde mere fart, mens du kører rundt i byen, og til sidst, for en $ 1.000 cykel, kan du forvente at have skivebremser, de er meget vigtige. Jeg vil foreslå, at hvis du leder efter din første mountainbike, skal du i det mindste sørge for, at du får skivebremser, for hvis du beslutter dig for at gå ned ad en bjergsti, har du brug for dem og ikke kun dine rygbremser, da jeg finder ud af, at du går ned ad en stejl bakke Det har ikke meget trækkraft, du er helt nede på begge bremser for at sikre, at du ikke flyver ind i et træ.Køb et reparationssæt Du kan gå til en lokal cykelbutik, du kan gå online på Amazon og købe bestemte komponenter for at hjælpe dig med Reparer din cykel i visse situationer. Det vigtigste er købet, det er som et universelt værktøj og det har en antallet af unbrakonøgler, det har en række forskellige komponenter, der hjælper dig med at rette dit gear, reparere dine bremser, reparere andre komponenter, som måske har problemer med det, hvis du kører, når du er midt på en bjergsti, et fladt dæk og har ingen måde at ordne det på, og nu går du 15 kilometer tilbage til din bil som du ikke vil, så bare gå videre og sørg for, at hvis jeg kan komme med en anbefaling, er det, at du får disse få små reparere dele at have. Så hvis du sidder fast og sidder fast, kan du ordne din cykel og ride eller gå ud. Hvis du fandt denne artikel nyttig, kan du lide den og abonnere på din support. som ks til at se! Ja, jeg sprang ret godt, jeg fik det på GoPro! hahaha laver alle de underlige lyde, du kender, når du har det ondt, gør ondt, køb en hjelm åh ja! Du kan ikke gå galt med at købe fra et stort mærke som Specialized

Hvad er forskellen mellem Rockhopper og Rockhopper-sporten?

SpecialistenRockhopperogRockhopper Sport27,5 er begge aluminiumsramme hardtail crosscountry cykler med beskedne komponenter. DetRockhopperhar 29 ″ hjul, mensRockhopper Sport27,5 har 27,5 ″ hjul.

Hvad er forskellen mellem specialiseret pitch og Rockhopper?

DetSpecialiseret standplads27.5 ogRockhopperer begge hardtail-crosscountrycykler i aluminiumsramme med beskedne komponenter. DetTonehøjde27,5 har 27,5 ″ hjul, mensRockhopperhar 29 ″ hjul og højere gear.

Er den specialiserede Rockhopper en langrendscykel?Specialiseredeindgangsniveaumountainbike, detRockhopper, har haft et fuldt redesign i 2021 og har taget enkryds-Landinspireret legering chassis og give det et par justeringer for at gøre det klar til den virkelige verden.12. maj 2020

Er Trek bedre end specialiseret?

Der er ikke en klar vinder. Begge tilbyder lignende cykler og komponenter i samme prisklasse.Trekhar et bredere udvalg af cykler at vælge imellem i forhold tilSpecialiseret. På entry-level får du lidtbedredele, når du går medSpecialiseret.

Hvor meget er en specialiseret Rockhopper værd?

2021Rockhopperlineup består af seks forskellige modeller, der spænder fra kun $ 500 op til $ 1.125 USD, med størrelsesspecifik affjedring og hjulstørrelse, i nok farveindstillinger til at gøre dig svimmel.14. maj 2020

Hvilken er den bedste Rockhopper?SpecialistenRockhopperEkspert tager titlen påBedstBillige mountainbike. Opdateret geometri, en luftfjedergaffel og en 1 x 12-trins drivlinje er højdepunkterne i denne budgetvenlige hardtail.13. maj 2020

Hvad er Specialized Rockhopper til?

DetSpecialiseret Rockhopperer uden tvivl den bedste hardtail-mountainbike i sin kategori, der tilbyder uovertruffen teknologi til et smart, tegnebogvenligt prispunkt. Det er også alsidigt med sit hårde byggesæt, der giver en perfekt base for dem, der kører XC, singletrack og endda pendling.11. aug 2020

Har den specialiserede Rockhopper en dropper-post?

5 ting, vi elsker vedSpecialiseret RockhopperEkspert

SRAM SX Eagle 1 x 12-speed tilbyder en bred vifte af gear og forenklet skift. RockShox Judy gaffel tilbyder en mere smidig og raffineret tur end en spiralfjedergaffel. Rammen fungerer med internt dirigeretdropper indlæg.
13. maj 2020

Ejer Trek specialiseret?

Mike Sinyard forblev majoritetsejer og administrerende direktør for virksomheden. Fra og med 2016Specialisereter et af de største cykelmærker, der opererer i USA sammen medTrekBicycle Corporation og gigantiske cykler.

Er specialcykel et godt mærke?

Generelt,Specialisereter et velrenommeretmærkeder producerer høj kvalitetcyklerdog er der et eller to punkter at huske på, hvis du tænker på at sprøjte ud på en. Som de fleste topcykelproducenter producerer de et meget dyrt top-end-sortiment, hvor du kan forvente at få en hel delcykelfor dine penge.

Er den specialiserede Rockhopper-ekspert en god mountainbike?

Den specialiserede Rockhopper-ekspert er et fremragende valg til alles første ægte mountainbike. 29'er-standarden supplerer stærkt en hardtail i denne kategori og har vist sig at fungere godt selv med kortere kørere. Cykelens alsidighed er også et stærkt plus for nye kørere.

Hvilken slags kassette har en Specialized Rockhopper?

Expert 1x-modellen har en Shimano Deore 1x10-drivkørsel med en bred 11-42t-kassette, mens de to andre cykler får 2x9 eller 2x10 hastighed med en smallere rækkevidde 11-36t kassette. Specialized Rockhopper er en klassisk hardtail mountainbike, der kombinerer effektiv klatreevne med stabil håndtering og en selvsikker, snappy tur.

Hvad er indgangsniveauet for en specialiseret Rockhopper?

Startniveau 29'er er en kategori, der er blevet mere og mere praktisk gennem årene med den udbredte anvendelse af 29 ”hjulstandarden i hele branchen. Mere aggressivt prissatte komponenter og trickle-down af teknologi har gjort denne standard, engang begrænset til avancerede cykler, tilgængelig for alle.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling af håndsmerter - hvordan man opnår

Kan cykling føre til karpaltunnel? Hvis du nogensinde har oplevet følelsesløshed eller smerter i håndled eller hænder på cyklen, kan karpaltunnelsyndrom være synderen. Mens karpaltunnelsyndrom ofte er forbundet med lange timer på en computer, og gentagne aktiviteter, er det også en almindelig irritation blandt cyklister.

Nyc cykelbutik - almindelige svar

Hvor kan jeg købe en cykel i NYC? De 10 bedste cykelbutikker i New York CityNYC Velo. 66 2nd Avenue, 590 West 45th Street. Cykelhabitat. 476 5th Avenue, 228 7th Avenue, 560 Vanderbilt Avenue.718 cykleri. 427 7th Avenue. Bogcykler. 110 West End Avenue. Cykler NYC. 1400 3rd Avenue.Kickstand Cykler. 316 East 49th Street. Kør Brooklyn. Trædecykelbutik.

Cykling af bløde pakker - Komplet vejledning

Er fanny packs gode til cykling? Disse modeller er det optimale valg for racere og ryttere, der gemmer det meste af deres trail essentials direkte på deres cykel. Selv en lille hoftepakke giver plads nok til alle de nødvendige værktøjer til at løse de mest almindelige problemer.

Kvindecykler - omfattende reference

Hvad er den bedste cykel til en kvinde? De bedste cykler til kvinder at tage på ethvert eventyrCool cruise: Electra Cruiser 1 Step-Thru.Allround Good Time: Cannondale Quick 3 Remixte.Sleek E-Bike: VanMoof X3.Road and Rough Rider: Trek Checkpoint ALR 4.Fly- n-fold: Tern Eclipse P20. bjergmester: specialiseret stubjumperlegering. 7. maj 2021

Cykelkulhydrater - typiske svar og spørgsmål

Hvordan cykler du carb? Du kan variere din carb-cykelplan afhængigt af din træningsplan. For eksempel er en plan en 5-dages metode. Du spiser en lav mængde kulhydrater i tre dage (i gennemsnit ca. 100-125 gram hver dag). Derefter følger du op med to dage med at spise en højere mængde kulhydrater (175-275 gram) på fysisk aktive dage. г.

Bike pokemon go - omfattende reference

Kan du cykle for at klække et æg? Kort sagt, at cykle kan være en helt frugtbar måde at klække dine æg på og samle XP op, mens du stadig holder fast i appens etos om at få undervisere til at udforske verden omkring dem. Husk bare at være ekstra forberedt og udvis forsigtighed.29 июл. 2016 г.