Vigtigste > De Bedste Svar > Speedplay-spindellængde - anførte spørgsmål og svar

Speedplay-spindellængde - anførte spørgsmål og svar

Hvordan måles speedplay-spindellængde?

Speedplays spindellængderermåltfra pedalskulderen hvor q faktor forlader midt på pedalplatformen. Dette er praktisk, hvis du vilmåleden absolutte bredde fra den ene pedalplatform til den anden.

Okay, sejt, så i dag vil jeg tale med dig om de dele, vi bruger til at bygge vores klapvogne, og dette spreder sig virkelig til alle, der prøver at lave deres eget firelinks-projekt. Vi dækker alt som parenteser og faner, uanset hvor du kan få dem, forskellige steder, behøver de ikke komme fra os. Jeg mener, vi vil hellere købe dem fra os, men det betyder ikke noget.

Vi sælger dem i et sæt, der passer til vores chassis. Det hele kommer sammen, men så får vi mange opkald: 'Hey, hvordan har du det?' De arrangerer netop det 'eller hvad som helst, men som du ved, er dette disse linkfaner til chassiset. Kom med en lille kile.

Kilerne er firkantede og er skåret i en slags aftale, men jeg vil vise dig, hvordan du kender akseltilslutningsfaner, her har vi en kort og en lang, der går på aksel, med du ved hvornår de skal komme her og udfyld dem med et kombinationssæt. Så vi har talt før, at stort set alle vores builds bruger vi altid det bedste resultat, held og lykke, men på en eller anden måde ved du, at du altid ser alle de ting, du vil se, alt sammen, men der i starten dette giver dig din monteringsbredde, når du sætter det hele sammen, og det giver dig det grundlæggende, hvor? hvor skal man starte, og du har dette stykke lige her, nu har du denne bredde, der giver dig et sted på din ramme, uanset hvad det er, hvor de skal gå med det, så vil folk vide, 'Nå, manc hvordan? kender jeg mine vinkler lige før jeg har søjler eller noget andet? 'Så det falder ind i et ret hurtigt koncept, som jeg har gjort tusind gange, og det virker bare som en anden natur for mig, men mange mennesker er ikke rigtige klar over det. Men vi viser dig, hvordan du hurtigt strenger disse faner sammen, og så viser jeg dig, hvor du skal måle, hvis du bestiller sammenkædede bjælker fra nogen, eller hvis du ombygger dig selv med røradaptere derhjemme, er du stadig vil have den måling.Men jeg kan få disse faner pæne og lige, hvor du får den måling uden at have din linkbjælke, så lad os gå tilbage til buggyen her, og jeg kan vise dig, hvad der foregår. Okay, så i vores chassis ved vi, at vi vil binde denne topstangsbeslag lige her ind i dette forrør, og ærligt nok er en af ​​grundene til, at vi kan lide at bruge denne 1 tommer bolt hjemme, fordi monteringsbredden er ret smal. Der er faktisk ikke nok plads her til at køre en høj forskydningsafstand, men ærligt talt har du ikke brug for det.

Men det giver os vores afstand, vi vidste, hvor langt vi skulle gå, og jeg skal også sørge for, at min bolt nu krydser den anden side af rammen. Du kan komme ind i temmelig seje eller vanvittige slags begrænsninger. Så lige der har du hjemmet og derefter skruen, afstandsstykket og alt andet.

Sørg for, at alt passer ordentligt sammen, men vi ved, hvor vi skal placere det, men du ved ikke rigtig, hvordan du skal integrere det endnu. Men så jeg vil vise dig, at trin 1 finder ud af placeringen, så vil du prøve at sikre, at det passer, hvor dine hjemmefuger bare går. Hvad du vil gøre er, det er så let at få fat i et stykke snor.Hvad jeg gør er at markere på akselsiden, hvor denne fane skal gå, og jeg kører strengen dernede. Jeg håner det. Så kommer jeg lige her tilbage til den måling, hvor jeg ved, det er.

Og jeg bruger bare min streng så kom tæt her. Jeg bruger min streng for at sikre, at mine faner bliver lige. Du ved, du vil have en god lige linje, men du kan bruge denne streng som en visuel reference, og det er alt hvad du behøver for at få denne ting til at gå i en god lige linje.

Den sidste ting du vil have er, at en fane kommer lige herfra, og så drænes hjemmeforbindelsen på den måde. Med de parenteser og faner, vi har, skal du muligvis komme her for en lille trimning eller hvad som helst, men der er 'masser af fane tilbage og skære det hele af og gøre det rigtig flot. Sådan får du beslaget rigtig flot og lige.Dernæst lægger vi hjemmeforbindelserne i denne beslag, og jeg viser dig, hvor du skal måle for en stang. Du har alle dine faner på kabinettet, de er i en linje, du har dem opstillet, nu skal du få den måling, der bliver din linkbjælke. Mange mennesker ønsker enten at lægge lidt PVC ind her på dette tidspunkt.

Masser af forskellige ting for at hjælpe dem, fordi det er som at visualisere og bare prøve at kontrollere nogle ting. Men det vi leder efter er, at vi er klar. Vi stoler på alle disse målinger, vi er klar til at få linkmåling, hvad vi leder efter.

Når vi kommer ind her, vil du gerne placere dit hjemmeforbindelse i det beslag, det vil bruge. Og det betyder ikke noget, hvilket hjem du bruger eller andet, men når du går online, har vi en linkberegner, så du kan vælge alle dine størrelser, forskellige trådhældninger og hvad som helst. Du skal vide, hvor stort dit hjem er, men det vigtigste, vi leder efter, er at de fleste mennesker har spørgsmål om, hvor denne måling kommer fra, så målingerne kommer fra indersiden af ​​låsemøtrikken til indersiden af ​​dette papirstop .

Vi leder efter materialets samlede længde, og det er det, vi ønsker. Så marmelade til marmelade er, hvad vi fortæller dig i telefonen, og det betyder ikke noget, så på dette tidspunkt betyder det ikke noget, hvad du har medbragt, eller hvilken størrelse du har, eller hvem der har lavet det eller noget andet, der er nøjagtigt hvad vi ser ud for og så går vi til venstre for dig, du sætter monen ud, håber du har det godt. Så det er en meget hurtig oversigt over, hvordan du placerer fanerne, hvordan du justerer fanerne, hvordan du får din opbygning i den rigtige retning, så hvordan du sætter hjemmefugerne i og måler til din linkbjælke, så når du går online og ring til os, vi bringer linkbjælkerne til den rigtige størrelse og tager os af dig indtil næste gang

Har jeg brug for lange spindelpedaler?

Svinglængden er et aspekt af vores cykel, som vi ofte overser. Faktisk er det meget muligt, at mange af jer ikke engang kender krumtaplængden på din cykel. Og forståeligt nok, fordi vi gerne vil køre alt, hvad der passer til cyklen først og fremmest.

Alligevel kan krumtaplængden påvirke, hvor effektivt vi genererer pedalkraft. Man kan også argumentere for, at krumtaplængden er en af ​​de vigtigste faktorer i en behagelig og effektiv cykelpasning bag f.eks. Det åbenlyse ved f.eks. Vores sadelhøjde. Og alligevel ved mange af jer måske ikke engang, at krumtapene kommer i forskellige længder.

Så måske skulle vi være mere forsigtige. Og i dag skal jeg diskutere, hvorfor det kan være vigtigt at forkorte vores krumtap og fordybe mig i fordelene ved at have et kortere kranksæt på din cykel. (Glædemusik) Lad os starte med det grundlæggende.

Svinglængden måles fra midten af ​​pedalaksen til midten af ​​bundbeslagspindlen her. Nu kommer disse i en rækkevidde på kun 160 mils og op til 185 mils. Men hvis jeg er ærlig, er de for det meste i et smalt bånd mellem 170 og 175 mil, altid i intervaller på 2,5 mil.

Så hvis vi tager et gennemsnit, skal du tage dette smalle bånd som 172,5 mil, der sælges som et gennemsnit til de fleste cykler her i Storbritannien, der er egnet til en mand med en gennemsnitlig størrelse i Storbritannien, ville det være 5 fod 10 eller 177 'centimeter, så kan vi på en simpel måde Ud fra proportionale vilkår udledes, at vores krumtaplængde kunne være 9,7% af vores højde.

Ved at bruge dette som en guide og antage et gennemsnitligt benlængdeforhold i forhold til din højde, kan vi se, at krumtaplængden sandsynligvis skulle ændre sig baseret på din højde, og alligevel i forhold til den standard krumtap, jeg nævnte i 172.5, standarden på næsten alle cykler, fra en ramme på 58 centimeter til en ramme på 52 centimeter, med kun noget som en 165 millimeter krumtap, der muligvis findes på meget små kvindelige cykler, kan vi se, at Cykelindustrien muligvis er blevet fast i fortiden, og i mange af os kører faktisk på krumtap, der kan være for lange for vores kroppe. Hvilken fordel kan vi forvente af at forkorte vores krumtap? Nå, først og fremmest finder de fleste ryttere en generelt forbedret komfort fra en kortere krumtap, og normalt ved at forkorte vores krumtap er der normalt et stærkere, glattere pedalslag, der kommer ud af kranken og også forbedrer komforten. Faktisk er dette et godt sted at påpege, at krumtaplængden ikke har en direkte indvirkning på vores præstation.

Medmindre du kører på en enkelt hastighed, i hvilket tilfælde krumtaplængden eller jo længere kranklængden hjælper med at generere mere drejningsmoment. Men det er her gearene kommer ind, og de kan udligne enhver indvirkning, som håndtagslængden, som er vores krumtap, vil have. Jeg kender virkelig ingen triatleter, der kører på en singlespeed-cykel.

Faktisk er forbedring af hofteområdet den største fordel, som kortere krumtap bringer til bordet. Effekten af ​​krumtaplængden er mest øverst på vores pedalbevægelse eller klokken 12, når vores knæ mærkes i de strammeste vinkler, og dermed er knock-on-effekten, at jo kortere rytteren eller jo længere kranken er, jo tættere vores knæ skal bøjes. Jo kortere føreren og jo længere krumtappen er, desto mindre er dette en ideel kombination til bevægelsesområdet for vores hofter.

Flere squats betyder potentialet for knæsmerter, hoftepåvirkning og endda nogle lændesmerter. Jo strammere hoftevinklen bliver, jo sværere er det at udføre på vores højdepunkt. jo længere krank, jo større er potentialet for os at have et dødt punkt i vores pedalrejse mellem kl. 11 og kl.

Nu er en anden fordel ved de kortere krumtap, som mange triatleter nu er modtagelige for, det faktum, at vi kan have dette, fordi det kortere krumtap giver os mulighed for at nå vores nederste torsoposition, da vores hofter er i en mere åben vinkel alt på grund af disse kortere krumtap. Vores sadelhøjde er generelt baseret på den maksimale benforlængelse, vi har i den nedre ende af vores pedalbevægelse. Så kortere krumtap betyder, at vi har mindre udvidelse med det beløb, hvormed vi skærer vores krumtap.

Forhåbentlig betyder det, at du forstår, at vi er nødt til at kompensere for forkortelsen af ​​vores krumtap ved at øge vores sadelhøjde med det samme beløb. Imidlertid falder en ideel sadelhøjde generelt i en sød plet eller et smalt vindue, der kan være lidt for højt eller lidt for højt. Nu forhåbentlig har du fundet det søde sted enten gennem prøving og fejl eller en ordentlig cykeltilpasning.

Og chancerne er, at du ikke bliver nødt til at ændre din sadelhøjde i første omgang, fordi du er i det smalle vindue eller søde spoiler, så det er et godt forslag at tage et par lange ture først, før du overvejer at få din Skub sadlen op eller ned i små intervaller på f.eks. to til tre mil. Endelig skal denne cykel huskes. Montering er lige så meget en kunst som en videnskab og behøver ikke rigtig følges nøje.

Andre retningslinjer for, hvordan man arbejder. Hvad er fordelene ved en kortere krank? Nå, vores pedalslag bliver glattere og derfor forhåbentlig mere effektiv. De vil også hjælpe os med at opretholde en højere kadence.

De vil også hjælpe os med at undgå det døde punkt, der er øverst på vores pedalslag mellem kl. 11 og kl. Hvis du har smerter i knæ, hofte eller lænd, kan dette være en indikation af, at dine krumtap er for lange. Så dette kunne være en hurtig løsning på dette problem, og der er kun få beviser for, at større ryttere vil lide skader ved at skifte til disse korte kranker.

opfandt wright-brødrene cyklen

Det kommer egentlig bare ned på et spørgsmål om komfort eller den opfattede idé, som jeg talte om tidligere, at en højere rytter absolut skal have en længere krumtap. Nu ved jeg ikke om dig, men som en person, der altid har kørt en standard 172,5 mil krank, bare fordi de altid har været monteret på mine cykler, er jeg under alle omstændigheder ret skuffet over tanken om, at den mest logiske beslutning altid er en kortere krumtap.

Hvis nogen af ​​jer har erfaring eller har forkortet Deres krumtap, så slip dem i kommentarerne nedenfor. Jeg vil meget gerne høre om det. Forhåbentlig nød du denne artikel, så tryk venligst tommelfingeren op som knappen.

Glem ikke at klikke på kloden for at abonnere på og få alle de andre artikler, vi har, og hvis du vil se en artikel om racermekanik, kan du få den her, og tip til hurtigere cykling kan findes her.

Hvor længe holder Speedplay-pedaler?

Længere pedalspindlerkan anbefales. Denne rytters holdningsbredde er for bred; knæene sporer til indersiden afpedaler. Korterepedalspindlerkan anbefales. Korrekt holdebredde holder knæene glade og kraftoverførsel effektiv, uanset klipfri eller platformpedaldu snurrer.18. 2016.

nu har vi kun få kontaktpunkter med vores cykel, og der er en, hvor du bestemt ikke vil overse pedalerne, og godt, vi har nogle muligheder her, vi har sp dslspd speed play flade pedaler, og det er alt, før vi dykker ned i de forskellige plader kan også placeres i disse pedaler, så lad os holde fast ved det og gå gennem de forskellige pedal- og klampemuligheder, så du kan vælge, hvad der passer til dig, okay så lad os se, hvad vi er imod. Så lad os starte med den pedal, som de fleste af jer genkender og er fortrolige med den gode gamle flade pedal, det er en flad pedal, som du sætter din fod på og lægger pres og falder gennem pedalen. Et lille trin op ville være tåklemmen, som igen er en flad pedal, men med en tåklips foran, som du kan bruge til at fastgøre din fod.

Det holder din fod i at bevæge sig i en vis grad, men pedalen gør Det, som de fleste af jer sandsynligvis er interesseret i, er den klipfri pedal, ligesom denne, hvilket er lidt af et underligt navn for det, fordi man faktisk klemmer ind i det, men hvad det refererer til er, at det ikke har et tåklip. Den eneste forskel med denne type pedaler er, at du har brug for en bestemt cykelsko som denne med en klampe, der fastgøres i bunden og låses fast i den pedal, men som du kan se, har jeg stadig et par andre muligheder her hos mig i dag, så tillad mig at adskille dem og forenkle dem for dig. Okay, lad os starte med SPD, og ​​det har eksisteret i over 20 år, og meget lidt har ændret sig i design i løbet af den tid.

De er meget populære blandt mountainbikere, cross-ridere, grusridere og endda pendlere, nu er jeg nødt til at undskylde på forhånd, hvilket betyder at du kan gå rundt på denne sko mere eller mindre som du normalt ville uden at humpe rundt på en klampe eller skade eliten ypopulær blandt pendlere, nu arbejder de ved at klippe dem i de dobbeltsidede pedaler, hvad betyder, at du kan klippe ind på begge sider, hvilket er ret praktisk, når du cykler på mountainbike, da du naturligt klipper ind og ud mere regelmæssigt. To fungerer meget godt under mudrede forhold, designet betyder, at de ikke tilstopper så meget, og tre af dem er meget ofte metal, hvilket betyder, at de er mere holdbare, du slider dem ikke eller beskadiger dem som med andre klamper og mens du selvfølgelig kan bruge ret gode penge på disse puder, kan du også få nogle ret basale puder til omkring £ 30, der er også nogle andre designs og mærker derude, der er meget ens, så Crank-brødrene har dette Eggbeater- System I brugt tidligere, men du kan. Som en hybrid af disse SPD-pedaler kan du også få næsten flade pedaler med et indbygget SPD-system, hvilket kan være en god mulighed for dem, der er nervøse for at sidde fast på pedalerne, eller måske for pendlere, der konstant hopper på og af deres cykel og vil have mulighed for simpelthen at træde hurtigt uden at klippe eller måske vil du nogle gange bruge din cykel med cykelsko, men også have mulighed for at bruge dem med ikke-cykelsko, okay, så videre til de pedaler, der mest af jer er sandsynligvis mere fortrolige med, så jeg har Lookkeo klipløse pedaler i den ene hånd, og på den anden side har jeg shimanospd sl-klikpedaler, som begge ser bemærkelsesværdigt ens ud, og for at være retfærdig er der meget lidt, der virkelig adskiller dem nu Brug et klampe, jeg kan vise dig her, hvilket er et stort stift Stykke er lavet af plastik, der er fastgjort til undersiden af ​​cykelskoen med tre skruer.

Dette større overflade af klampen giver en bedre kontaktflade med pedalen, hvilket teoretisk giver bedre og mere effektiv kraftoverførsel. Hovedproblemet med disse systemer er, at plastikskoen er eksponeret Nederst på skoene, så når du begynder at gå rundt i disse sko, er det selvfølgelig lidt over, og du vil uundgåeligt begynde at bære disse klamper temmelig hurtigt og derefter gå over til forskellene og nøgleforskelle mellem disse lookpedaler og systemet og shimanospd-slpedalerne og det system, som shimanocleats har tendens til at være lidt bredere end dem, har en bredere platform og giver derfor teoretisk bedre transmission af kraft, selvom dette er diskutabelt, den største forskel og valg for os alle afhænger kun af personlig præference og følelse af, hvilken note begge indstillinger og systemer har forskellige klampemuligheder, derfor med varierende grader af floa, der betyder, hvor meget bevægelse disse klamper kaster, og som spænder fra mere eller mindre nul til moderat flow til helt lidt flow. De fleste mennesker vælger den moderat slumfunktion, jeg har på disse cykelsko her, som har lidt side at byde på.

Sidemovementi betyder, at du ikke lægger for meget pres på leddene og musklerne i underekstremiteterne. Jeg har også brugt nul-float-klamperne på nogle af mine cykelsko i et stykke tid nu, især når jeg kører bare fordi jeg ikke rigtig kan lide disse side-til-side bevægelser, strømtab, jeg ved jeg ' m det lidt underligt. Hvad det betyder er, at hvis du går efter Zeroflow, skal du bogstaveligt talt nødt til at justere dine klamper perfekt, så du ikke lægger unødig belastning på dine underben, og hvis du har haft problemer eller skader, før du sandsynligvis vil undgå nul svømmetur, der er naturligvis en bred vifte af muligheder, når det kommer til disse pedaler.

Du kan gå efter de meget enkle muligheder og begge se Shima fra No og andre mærker for omkring 40 til 60 pund, men så er de mere populære muligheder som udseendet Ko2max, som jeg har her, og Shimanoultegra, som du får for omkring 65 til 100 pund afhent, og nu til noget helt andet Speedplay-pedalen, og den fungerer næsten helt modsat omvendt af de tidligere muligheder, da du finder ud af, at pedalen er meget lille, næsten som en alollipopform og i stedet for klampen som den anden valgmuligheder klikker ind i klampen Den store fordel ved disse pedaler er, at de er meget justerbare, klampepositionen kan justeres i tre plan og alle uafhængigt af hinanden, hvilket gør dem virkelig til en cykelmonterings drøm, især for en, der kan være eksisterende eller tidligere Har knæsmerter. I modsætning til Look-pedalerne og Shimano SPD sl-pedalerne er disse faktisk dobbeltsidede, så du kan fastgøre dem på begge sider af pedalerne, så populære i pro palatinit er det også værd at bemærke, at Speedplay r Jeg anbefaler, at du bruger disse pedaler og systemer venter regelmæssigt, siger endda, at tørfjedersmøremiddel rutinemæssigt anvendes på selve klampen til foråret, og jeg har hørt fra en række mennesker, at de enten lægger en lille kædekreds eller en eller anden form for smøremiddel på klampen og begynder at træde dig selv især hvis du har kørt i våde forhold. Nu må jeg sige, at disse fås til en lidt højere pris.

De starter ved omkring 120 pund, og på grund af dette har mange mennesker en tendens til at komme på knæ, selvom jeg har hørt mange mennesker sige, at de altid har været afskrækket af prisen, men siden de brugte dem, har de kom aldrig tilbage, og jeg er nødt til at sige, jeg har lige fået disse wahoo nulhastighedspedaler. Det er det første sæt, jeg har haft. Jeg er meget begejstret for at bruge det. Jeg håber dagens artikel har været nyttigt.

Jeg har arbejdet igennem et stort antal pedaler, hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at eje dem i kommentarerne d nedenfor. Hvis du kunne lide artiklen i dag, fandt du det nyttigt, bedes du få en tommelfinger op, lide det og glem ikke at abonner på os nedenfor

Er Speedplay-pedaler bedre til knæ?

Speedplay.Speedplaysiger, Udskift klamper mindst hver 3.000-5.000 mil eller hurtigere, hvis klampedelene viser avanceret slid.

Er speedplay stadig i drift?

Men indtil denne uge,Speedplay, der blev lanceret i 1991, er fortsat som et uafhængigt selskab, der driver sin egen fabrik i San Diego og sælger direkte til forhandlere i USA.

Hvad er pedalspindlen?

TILpedalbestår normalt af enspindelder trænger ind i enden af ​​krumtappen og et legeme, hvorpå fodstøtten er fastgjort, der er frit at rotere på lejer i forhold tilspindel.Pedalerblev oprindeligt fastgjort til krumtap, der forbandt direkte til det drevne hjul.

Hvad er spindlen på en cykel?

Bundbeslaget på encykelforbinder kranksæt (kædesæt) tilcykelog tillader krumtapssættet at rotere frit. Den indeholder enspindelsom krumtapssættet er fastgjort til, og de lejer, der muliggørspindelog krumtap for at rotere. Kæderinge og pedaler fastgøres til krumtapene.

Hvorfor er Speedplay-pedaler så dyre?

Speedplayer unikke i at have fastgørelsesmekanismen i selve klemmen snarere endpedal. Derfor hvorfor de erdyrt.30.01.2020

Skal jeg købe Speedplay-pedaler?

I modsætning til noglepedaler, detHastighed spillerer ikke i form og glemmer. Sammenfattende er disse meget rartpedalerder tilbyder masser af knævenlig svømmer, sikker fastgørelse, lav vægt og en god pedalfølelse. Til racing er de værd at tage din seriøse overvejelse værd.12.06.2012

Hvad er de nemmeste klipløse pedaler at komme ud af?

Tilklipfribegyndere, SPDpedalerer vejen at gå. Mestpedalerer dobbeltsidet, hvilket gør at lære at klippe meget indlettere. Den anden fordel ved SPD-systemet er tilgængeligheden af ​​Shimano's multi-release klamper.

Hvad hedder pedalerne fra Speedplay?

De fleste cykelbutikker var lige så forvirrede over, hvad der skete med Speedplay, især da virksomhedens pedaler stadig er populære produkter hos kunderne. Speedplay Zero Stainless er uden tvivl den mest populære pedal i det amerikanske selskabs sortiment. Vi trawlede endda onlinefora og kommentarsektioner for at få nogle oplysninger.

Hvad er den sidste opdatering på speedplay.com?

Den sidste opdatering på nogen af ​​Speedplays sociale mediekanaler er Chloe Dygerts sejr i verdensmesterskabet i tidskørsel i 2019. De eneste åbenlyse ændringer på Speedplay-webstedet er tilføjelsen af ​​Wahoo-destinationssider til kliklink på siderne 'Kontakt os' og 'Karriere'.

Hvor meget koster en Wahoo Speedplay-pedal?

Jeg starter med Zero ($ 230), da det er det 'gennemsnitlige' Speedplay. Det er en dobbeltsidet pedal og bruger en rustfri aksel. Den krævede vægt er 222 gram pr. Par. Denne pedal leveres med en standardudløsningsspænde. Zero er den eneste pedal, der kommer i mere end en aksellængde.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykeldemonstration - en løsning på

Hvad er demo-cykler? En demo er en cykel, som en cykelbutik låner eller lejer til potentielle købere. Typisk er de godt vedligeholdt og kan være en god mulighed. At købe et syn uset er en risiko, ligesom alt brugt købt på den måde. 2012 г.

Kvindecykling - hvordan beslutter du dig

Hvordan ændrer cykling en kvindes krop? Cykling bygger muskler Modstandselementet ved cykling betyder, at det ikke kun forbrænder fedt: det bygger også muskler - især omkring glutes, hamstrings, quads og kalve. Muskler er slankere end fedt, og folk med en højere procentdel af muskler forbrænder flere kalorier, selv når de er stillesiddende. 2 нояб. 2020 г.

Cykling i varmt vejr - svar på problemerne

Er det dårligt at cykle i varmt vejr? Men sommercykelture kommer med en lang række udfordringer, herunder dehydrering, der kan føre til bonking, nedsat ydeevne og nogle gange desværre nogle alvorlige varmeforhold som farer som sygdom eller endda død. Når det er sagt, skal lidt solskin eller fugtighed ikke holde dig væk fra din cykel. 2021.

Cykelbaseret træningsplan - anførte spørgsmål og svar

Hvor mange timer om ugen skal jeg cykle til træning? Pro-cyklister kører ofte 20-30 timer om ugen. Ryttere, der træner til ultramarathonbegivenheder, kan logge endnu mere. Fritidscyklister (kategori 3, 4, 5 og mestre) lægger normalt ca. 10 ugentimer, selvom nogle klarer sig på 5 eller 7 kvalitetstimer, hvis deres begivenheder er korte.

Trail of tear cykeltur - holdbare løsninger

Kan du cykle sporet af tårer? Cyklister gennemfører 1.000 km tur for at spore Trail of Tears Efter at have rejst næsten 1.000 miles har cyklister fra Cherokee Nation og Eastern Band of Cherokee afsluttet deres tur for at spore den nordlige rute af Trail of Tears i Tahlequah, Oklahoma.

Cyklist gavekurv - almindelige spørgsmål

Hvad køber du en kvindelig cyklist? 21 julegaver til landevejscykling Kvinder Stofvandflaske. Vil du ikke rod på din cykel med overskydende bagage? Castelli Viva Donna pandebånd. Cinelli Mike Giant styretape. Svelte armopvarmere. Chapeau! Podiumbukser. dhb Blok Macro Roubaix langærmet trøje til kvinder. Strava Premium-medlemskab.