Vigtigste > De Bedste Svar > Spin klasse tøj - holdbare løsninger

Spin klasse tøj - holdbare løsninger

Hvad skal du bære til spin-klassen?(glad musik) - Elsk det eller had det, indendørs træning er uundgåelig for mange af os, hvis vi vil fortsætte med at træne, når vejret udenfor ikke er velkomment. Men hvad skal du bære til indendørstræning? Jeg mener det tøj, vi normalt har cykeltøj, er designet til udendørs, men bær det samme tøj indendørs, så du kan blive overophedet og potentielt påvirke kvaliteten af ​​din session. I dag hyrede jeg hjælp fra vores venner og partnere på ASOS-kanalen for at få vores guide om emnet til at bære indendørstræning. (Glædemusik) Først vil vi overveje det miljø, vi befinder os i, nu er vi naturligt inde, men hvordan er klimaet og temperaturen? Nå i dag har jeg den luksus at køre gymnastiksalen til dette formål, men som mange andre springer jeg normalt på min turbo i en meget kold garage.

Du vil være varm i starten, så det kan betyde at vælge et par ekstra lag, som du tager af, når du varmer op. Uanset hvad, når tiden går, begynder vi at svede, det er vores krop. Vi bringer kropsvarme til overfladen af ​​huden i det væsentlige i form af sved, hvilket er fint, når man kører udendørs, da luften, der strømmer over os, hjælper med at fordampe og fjern sved.

Men uden denne luftcirkulation vil sveden kun opbygges, din krop vil fortsætte med at varme op, og du vil ikke køle ned, og derfor anbefaler vi normalt at bruge en ventilator til indendørstræning. Hvorfor ikke gå et skridt videre og tænke over dit tøjvalg. (groovy musik) Selv med en fantastisk fanopsætning vil du kæmpe for fuldt ud at genskabe naturen for at fjerne sved og holde vores kroppe på en optimal temperatur, holde sveden væk fra overfladen af ​​vores hud og lade vores kroppe køle ned.Dette kan lyde absurd, især hvis du er vant til ikke at have noget på din top for at holde dig kølig, men jeg foreslår faktisk, at du bærer et lag for at hjælpe med at afkøle dine elleve mere, som jeg bruger et retikuleret basislag til. (Snaps) Dette hjælper med at trække fugtigheden væk fra huden og ind i det næste lag, det er let, det er sømløst, jeg kan lige så godt ikke bære noget på min top, jeg bemærker det ikke rigtig, men det hjælper. Faktisk hjælper det med at holde mig kølig med sveden i dette næste lag og en ventilator, der blæser kølig luft over overfladen - turbotræningsspecifikke grundlag, de er faktisk beregnet til at blive kørt udenfor på vejen under en trøje, men de gør arbejde også godt til indendørs træning, hvilket er praktisk.

Vi kan bære dem til begge dele. Desværre ved vi, hvad vi kan forvente af dem, at indendørs ridning ikke vil ændre sig dag for dag, så vi leder efter lettere, mere åndbare tøjindstillinger, og de fleste mærker designer faktisk tøj til forskellige årstider, og i dette tilfælde For sommerkollektion fra ASOS lagdeling, har jeg i det væsentlige en guide til, hvad jeg skal bære med andre kombinationer af tøj til de forskellige årstider og klimaer. (glad musik) Og i denne sammenhæng bruger nogle atleter faktisk indendørstræning til at akklimatisere sig.

Så hvis du planlægger at køre i udlandet i et varmere klima, kan du faktisk starte dit eget hjem. Mens vi har talt om at holde dig kølig, vil du faktisk øge din kropstemperatur, så du måske vil reducere brugen af ​​fans, i nogle tilfælde øger atleter faktisk fugtigheden i deres motionsrum. Bemærk, at dette skulle være steget gradvist over tid, men et godt sted at starte er med dit tøj ved hjælp af dette lagdelingssystem, som de fleste mærker har vedtaget i de forskellige årstider.Du kan begynde at tilføje tøj stykke for stykke. Det oplagte udgangspunkt er at bruge en kortærmet sommertrøje, den er let, åndbar, men det er stadig et ekstra lag, der øger din kropstemperatur.

Og hvis du vil, kan du skubbe dette fremad. Du kan skifte til noget varmere, måske lade det være åndbart eller endda gå videre til tøj designet til en anden tid af året. Bortset fra basislaget er dit korte valg det værd at overveje.

Det er ret oplagt, men polstring i shorts er så vigtig, og jeg er sikker på, at de fleste ikke undgår det alligevel, men på grund af karakteren af ​​indendørs cykling er der ikke så meget slap eller frit svingende som der er udendørs så du får det. Føl trykket på sadlen lidt mere. Så sørg for at du er godt polstret cykelshorts, så du ikke har ubehag og påvirker kvaliteten af ​​dine sessioner. Jeg er en stor fan af bibshorts til udendørs cykling, for at holde shortsen op, de hjælper med at holde shortsen på plads, især på lange rejser, men du kan argumentere for, at dette er et ekstra lag på vores overkrop, der øger varmen .Faktisk trak jeg ofte min bibshorts ned, når jeg kørte rundt i hallen. du bevæger dig ikke så meget, så chancen for, at vores shorts faktisk bevæger sig eller falder ned, er langt mindre sandsynligt. En anden mulighed at overveje er veltilpassede halv shorts, med andre ord, almindelige cykelshorts med polstring, men ingen stropper.

De fungerer på samme måde, men de har kun et støttende linning, der hjælper med at holde shortsene på plads. Vi betragter indendørs træning som et alternativ til træning udendørs, når vejret ikke er rigtigt, og derfor er vi ikke altid forberedt på det. Men når man er forberedt, er det ikke så ubehageligt som folk tror.

Faktisk vil jeg sige, at det er et meget nyttigt træningsværktøj, og mange professionelle triatletter beviser det. Når du har en god opsætning og har det rigtige tøj til det, er det faktisk en behagelig ting at gøre. Du kan virkelig tage din træning til det næste niveau.

Hvis du gerne vil se flere artikler fra GTN, skal du klikke på kloden og abonnere. Hvis du vil se, hvordan du vælger en indendørs turbo-træningsartikel, skal du klikke her, hvis du gerne vil se en session med den indendørs træner, skal du bare klikke her .

Kan jeg bære leggings til spin-klassen?

Påklædning -Vianbefaler fugttransporterende tøj og polstretcyklingstrømpebukser eller shorts. Gelsæder er også tilgængelige på de fleste faciliteter, hvisduhar ikke polstring. Sko -Cyklingsko, der klemmes ind i pedalerne, er bedst, og mange faciliteter giver dem.

Hej, dette er Euddeume Shim. I dag gennemgår jeg nyligt frigivne yogatøj til vintersæsonen. Mærket jeg viser i dag er 'XEXYMIX'XEXYMIX er et meget populært mærke blandt sportsbeklædning til kvinder.

De bringer også nye produkter ud nu og da. Det er et af mine foretrukne indkøbscentre. De har en masse athleisure udseende.

Så jeg brugte 700.000 vandt udstyr. Jeg har prøvet alle tøj på mig selv. Så jeg vil give dig nogle tip og praktiske anmeldelser.

Når vejret bliver koldere, er det tid til at bære fleece-foret leggings. Så jeg købte omkring 3 nye par leggings til dette år. Jeg har prøvet dem alle.

De har fleece på indersiden. Så de var virkelig varme, men de klarede det ikke. Så dine ben ikke ser tykkere ud.

Snarere former det dine ben pænt. Men hvis du vasker dem og håndterer dem forkert, varer de kun en sæson. Jeg har disse leggings lige og en grundlæggende bh.

Jeg starter med det første blik! Den har halv lynlås. Det er en afgrøde, så jeg købte den af ​​interesse. Jeg tager det på! Se, det er rart.

Eller gør du? Da jeg satte en kort hættetrøje den anden gang Købte jeg en lynlås fra XEXYMIX, var det ubehageligt, da ærmerne var for korte. Men med denne er den meget elastisk. Jeg har lange arme, men det passer godt.

Det er ikke for kort. Det passer perfekt! Det får også min talje til at se slankere ud. Det passer godt til min talje.

Det er også meget elastisk, så selvom du har en tykkere talje, ser du ikke fed ud. Det vil pakke rundt om din talje pænt. Det føles som om jeg har noget spandex på.

Det ligner det, men det føles ikke som det. Sæsonen med knestrømper er her. Lad os tage disse på.

Hvis du har fleece foret leggings med knestrømper, skal du straks søge Namsan. Det siger du altid. Jeg er for travl til virkelig at tage derhen i disse dage.

Det er det færdige look! Du kan skygge dine ben mørkere. Der er bestemt en korrigerende effekt. Jeg føler hvordan skal jeg sige? Jeg mener, jeg er inde, så det er slet ikke koldt.

Men når jeg går ud sådan, forbliver den nederste halvdel af dine ben varme. Du holder dig varm i en polstret jakke, der dækker dine bagdele. Det er også sådan, jeg klæder mig normalt til mine klasser.

Og hvis du kan lide det lidt mere afslappet, noget som et athleisure-look, købte jeg en helt ny vare, der er lidt kortere end en kort top. Den er lavet af fleece. Lad mig sætte det på.

Det gode ved denne jakke er, at den er. Der er huller til dine tommelfingre. Du kan dække dine håndled. Sådan kunne jeg lide det.

bremseklodser i gummi

Ta-da ~ Dette var deres helt nye produkt. Dette er min første gang, jeg køber noget som dette. Efterbehandlingen og designet, der giver dig mulighed for at dække din hals, var meget interessant for mig.

Når jeg sætter den på, passer den stabilt, især omkring min hals er lidt tung, jeg synes, de fokuserede meget på nakken, også denne del har elastikbånd, det forhindrer vind i at komme ind, jeg tror, ​​det lader mine ben se længere ud også. Eller ikke? Du kan bære en polstret jakke over den. Det ser godt ud.

Eller en let jakke. Til athleisure-looket eller bare til det daglige look. Både et, når Pilates-lærerne klæder sig sådan ud? Men selvom du ikke faktisk laver yoga eller Pilates klæder dig sådan ud og tager et par selfies, vil det helt sikkert motivere dig til at udøve mere.

Hvorfor er remmen så lang? Skal jeg binde ham? sødheden? Jeg ved ikke, hvorfor der er en rem. Uden remmen sidder den robust og varm! Så der har du det. Det er så smukt.

For et andet look købte jeg et par knestrømper. Dette er ikke af XEXYMIX Men jeg bruger normalt denne type skridsikre sokker, du kan skabe et helt andet look ved at bære et par forskellige farvede sokker, kan du se? Det tidligere udseende var pænt og roligt. Du kan gå efter et lighter eller et andet look med et andet par sokker.

Disse sokker har lyserøde striber. Så du ligner en Pilates-instruktør uden fleecejakken. Tær ser måske fjollet ud som atletes fodsokker, men du har brug for skridsikre sokker. Hvis du bruger udstyr som pilates, er det derfor disse sokker er meget praktiske.

Lad os gå videre med et andet kig! Ta-da! Jeg skiftede leggings og knestrømper. Begge er fleeceforede produkter. Før det glemte jeg at tale om Y-zonen for dette produkt.

Du lavede disse produkter specifikt med det. Du har ikke dem til at krydre Y-Zone eller undertøjslinjen. Jeg tror, ​​at kvinder kunne bære dette behageligt. Og det er, ligesom den forrige, en normal hættetrøje.

Det er et smukt fritidsudseende. Jeg kan godt lide beige og hvide farver, så jeg købte det med det samme. Farven er smuk.

Dette er min yndlings tone med en subtil mætning. Du kan kombinere hele looket i en farve. Du kan tilføje en polstret vest, enten hvid eller sort.

De vil alle se godt ud. Også bærer jeg matchende knestrømper. Jeg kunne bruge en brun hat.

Eller jeg kan bære en sort hat som en accent for at gøre udseendet lysere, og det ser godt ud. Men det indre materiale i denne hættetrøje er ikke så blød. Det er

Så. Det er ikke mesh. Men det er heller ikke fleece eller bomuld.

Det ser super fluffy og varmt ud udefra. Men jeg ved ikke, om det virkelig er så dejligt og varmt. Jeg skal bære det og gå ud for at prøve det. Farven er subtil, du kan bære den hvor som helst og når som helst.

Og for at få et andet udseende, skal jeg skifte leggings. Disse leggings har en smaragdgrøn tone. Hun lignede mynte, da jeg så den.

Men personligt ser det mere ud som en lys himmelblå med et strejf af gråt. Jeg var ikke sikker på, hvilke knestrømper jeg skulle bruge til dette. Stringene på min hættetrøje var sorte.

Så jeg medbragte sorte knestrømper. Du har ikke rigtig brug for knæstrømper i forskellige farver. Du kan have et par enkle.

Dem, du tror du vil have mest på. Jeg synes sort er perfekt af denne grund; ved at mine leggings og træningstøj for det meste er lyse og farverige, synes jeg sort er en god accentfarve for mig. Det er subtilt, men sætter hele udseendet pænt sammen.

Endnu et varmt og behageligt look. Fantastisk, for uden disse strenge kunne det have svækket forbindelsen fra disse leggings til her. Jeg prøver altid at tage denne lille detalje i betragtning, når jeg koordinerer farverne.

Rart, er det ikke? Gå til Namsan. Det bliver varmt herinde. Fra siden og bagfra er dette et fejlfrit look.

Dette er ikke en kort top, men længden er kort. 'Jeg vil dække min mave' 'Jeg vil have længere toppe' Så kan du gå op i en større størrelse. Eller du kan bare købe et andet produkt.

Fortsæt. Der er endnu en leggings, der lige er kommet ud. Der er det.

Det ligner mere et par jeans. Så jeg købte det, fordi det så var så interessant. Jeg har brugt dette en eller to gange.

Jeg viser dig, hvordan det faktisk passer. Det var meget stabilt og tyndere end forventet. Dette tykke bånd rundt om taljen gav mit ryg og bund et godt greb, når jeg arbejdede på min bum, eller når jeg krøb, materialet var for tyndt til at se igennem mit undertøj.

Så husk det, når du køber dette. 'Det ligner et normalt par jeans' 'Det ser behageligt og varmt ud' Hvis du tror det, vil jeg ikke anbefale det. Mere som 'Jeg vil bære det som en accent for mit udseende' Så skal du få dette.

Jeg vil ændre mig. Ta-da! Så jeg bærer dette. Personligt synes jeg, at farven er en lyseblå denim.

Jeg har forsøgt at matche dette med andet tøj. Og det ser godt ud med næsten alt Ligesom normale jeans. Også med denne lynlåsjakke ser de godt ud sammen.

Denne jakke strækker sig lidt ned til min bund. Da jeg har en tynd talje, ser jeg ikke rigtig bedre ud derinde. Men på forsiden har den linjer, der supplerer min krops kurve, hvilket får min krop til at se slankere ud.

Når jeg strækker armene ud, er ærmerne lidt korte for mig. Så for min tommelfinger og pegefinger prøver jeg at strække denne del mere, eller jeg bruger den bare ikke. Så hvis du har lange arme, har XEXYMIX en tendens til at fremstille deres produkter med kortere ærmer. husk det, inden du foretager et køb. Jeg ville lægge noget ovenpå, så jeg fik en anden vare jeg dette produkt var populært, da jeg viste det på min vlog, dette er fra lululemon, det er en dobbelt fleece.

Så du kan gøre dette er godt at bruge. Den ene side er grå og den ene side er elfenben, så du kan skabe forskellige udseende med den. Så ledningerne er fastgjort indeni.

Jeg stopper dem ind. Du kan bære det sådan for mere varme. Dette er ikke højt taljeret.

Det stikker lidt ud. Du kan tilslutte den eller ud. Du kan se det fra siden, ikke? Gennem elastikken og jakken nedenunder ser min talje meget slankere ud, og mine ben ser længere ud. Skal jeg vende det om? Denne jakke er lidt dyr, men den er super varm.

Det var dyrt, men det er det værd, fordi jeg bærer det næsten hver dag. Hvis jeg køber noget, der koster 200.000 vandt, skal jeg bære det så ofte som muligt for at kompensere for prisen. Så jeg er tilfreds indtil videre.

Rart, er det ikke? Det ser meget anderledes ud. Det er meget let og sødt. Føles som en dobbeltsidet fleecejakke.

Sådan går jeg rundt hver dag. Med de samme leggings vil jeg vise dig den nye vestjakke! Det er let med opvarmningsmaterialer og holdt mig virkelig varm. Derefter købte jeg den sorte, jeg gik og købte den hvide.

Fordi du ved, sort og hvid. Du kan blande og matche det. Så jeg købte to af disse.

Det var lidt dyrt. Det er 99.000 vandt. Er rabatten sammenlignet med andre mærker virkelig prisen værd? Jeg tænkte over det.

Og det var ikke rigtig det. Jeg købte dem kun ét sted. For at vise dig, hvordan du kombinerer forskellige emner.

Men kvaliteten er god. Dette er .. resten af ​​mine tøj er små.

Men med det skal jeg lægge noget indeni, så jeg gik efter Medium størrelse. Jeg synes, det var et godt valg. Det er stramt.

Selv når jeg lag to eller flere lag, ser jeg ikke for tyk ud. Jeg så stadig fit og slank ud, jeg vil sætte denne hvide top på. Ta-daThis og lavendel toppen føles anderledes. Hvis dine leggings er en fed farve, kan du ændre farven på toppen eller strømperne for at se med en helt anden stemning, lad mig trække den hvide vest over den, jeg synes, den er elfenben.

Alle disse 3 produkter har forskellige materialer og designs. Men de er lyse, så de passer ret godt. Min talje ser slank ud fra siden.

Og forfra komplimenterer linjen min taljekurver. Det er fantastisk til studiet og til daglig brug. Tag bare et par jeans og en langærmet hals på, og træk dem i.

Og tag en frakke eller en polstret jakke på. Du kan starte med det samme. Nu har jeg den sorte på.

I stedet for hvidt ser jeg meget roligere ud. Og varmere. Du kan kombinere dem med alt, passer til næsten alt.

Uanset om du har lyse leggings eller mørke farvede leggings, kan du kombinere dem med alt. Du kan bære forskellige farvede sokker eller sko eller polstrede jakker. Du kan skabe et helt andet look.

Måske at købe 700.000 vandt tøj som dette er lidt for meget for dig, og du vil ikke være lige tilfreds med hvert outfit, jeg har her, så jeg vælger min top 3 til dig. Først og fremmest kan jeg lide denne halve lynlås. Men jeg tror det, fordi det komplimenterer min kropstype.

Så jeg vil tage dette fleece produkt, som er mere praktisk. Denne vikles pænt rundt om din hals, så den er fantastisk til vinteren. Også længden af ​​taljen og ærmerne og håndværket er rigtig flot.

Så jeg synes, det er rigtig godt. Disse og under leggings har jeg fleece le ggings og denim leggings til dig. Jeg finder fleece leggings billigere.

Det gør dig varm med det samme. Så sammenlignet med mine sommerbukser er disse bestemt varmere. Selvom du køber et par knestrømper, når du arbejder eller vandrer udenfor eller laver udendørs aktiviteter, holder de dig varm og varm.

Hvis du bruger leggings meget, er det godt at købe et par knestrømper. Afhængigt af hvilken type sko du har, eller hvordan du vasker og plejer dem, kan det selvfølgelig være piller. Det varer ikke mere end 2 år.

Men hvis du lægger omkring 10.000 vandt på og bærer dem flittigt hele sæsonen, er det ikke dårlig forretning, er det? Jakke med disse leggings. Men det kan du helt sikkert gøre. Sådan kan du kombinere det med det.

Eller du har bare en t-shirt eller en normal top til en afslappet træning, så du kan tage den af ​​og begynde at træne med det samme. Sådan bliver det rart. Så fra 700.000 vandt har jeg reduceret prisintervallet til 100.000 vandt.

Med tre ting i dit valg af farve kan du træne i smukke tøj. Det føles bestemt meget varmt. Jeg fortalte dig, hvad du skal se efter, når du vasker, ikke? Smid ikke bare vaskemaskinen eller tørretumbleren væk.

Sug dem i sæbevand selv, og drej dem bare med maskinen. Sæt ikke tørretumbleren i. Altid og! Hvad hvis produkterne koster mere end 60.000 vandt eller 100.000 vandt? Så bare tag det til de professionelle.

Så kan du bære dem meget længere. OKAY? Hvis du kunne lide artiklen i dag, skal du abonnere, synes godt om og tænde for underretning. Tak og tak, vi ses i den næste artikel.

Hvor gode er spinningklasser for at tabe sig?

Have påhvad du normalt villehave påtil gymnastiksalen. Yogabukser, fitness shorts, en tanktop: de fungerer alle sammen godt. Faktisk, hvis dette er din førstespin klasse, Vil jeg anbefaleiførtnoget, du allerede har.13. mar 2019

Benji Jones: Denne cykel koster $ 2.000 og tager cykelverdenen med storm. Det sælges af Peloton, som angiveligt har flere kunder end spin-giganten SoulCycle selv. Men hvad der virkelig adskiller det fra er cyklens bekvemmelighed, du kan tage en spinning klasse hvor som helst og ifølge virksomheden få en træning i studiekvalitet.

Det lyder ret godt nu, men er det virkelig værd at hype? For at finde ud af fik jeg en pelotoncykel til et spin, jeg lavede en 45-minutters pelotonklasse hver dag i to uger, og hvordan gik det? Nå, lad os bare sige, jeg vil sandsynligvis aldrig være så fit igen Første ting først: For at finde ud af, hvor godt det er for en træning, som jeg ville få, besøgte jeg sportstræner Sean Kuechenmeister før min første klasse York Sports Science Lab i Staten Island, og det er her, han vurderer den fysiske ydeevne hos professionelle atleter. Og nu mig, din gennemsnitlige fitnessbesøg. Okay fint.

Vi startede med at tage nogle grundlæggende målinger som vægt og kropsfedt. Dernæst var der nogle ikke så grundlæggende målinger; Jeg har lyst til at gøre det som et ejektorsæde. Det er en isokinetisk maskine til lemmer.

Det måler styrken af ​​mine quads. Derefter testede vi benstyrken, Sean: Hop. Benji: Mobilitet og noget i retning af muskeldrev er meget elektrisk strøm, som du får fra hjernen gennem disse nerver.

Musklerne er virkelig som meningsløst kød. Nerverne bestemmer, hvor effektivt musklerne bevæger sig. - Men den sværeste test af alle? Et mål for, hvad der kaldes VO2 max. Søn: Årsagen til, at VO2 max er så relevant for motorcyklister, er et mål for, hvor godt din krop bruger det ilt, du tager i, når du trækker vejret.

Jo bedre du bruger ilt, jo mere transporteres det gennem din krop, og jo mere effektivt vil du være i stand til at bevæge dig og udføre den øvelse, du laver. Benji: Jeg gjorde under gennemsnittet i VO2 max i 47. percentilen, hvilket var en skam. Men generelt var jeg i temmelig god form, og med vurderingen bag mig var det tid til at køre.

Heldigvis uden gasmaske denne gang. Starten var ret ujævn, fordi jeg først ikke rigtig kom på cyklen. Jeg følte bare ikke musikken, ligesom oldies eller som rock, jeg er ikke ved at ride min cykel ud til rock, jeg endte med at gå til en indspillet klasse og jeg troede jeg ville være rigtig god til det Afskåret klassen, og så kiggede jeg og så, at jeg var på 589. plads, tror jeg.

Til min ære var der omkring 2500 mennesker i denne klasse, hvilket fik mig til at føle mig temmelig gennemsnitlig, hvilket er helt fint. Mine quads begynder allerede at mærke det. Jeg kan helt sikkert mærke en forbrænding i dag, se på det. 2.136. plads ud af 10.000.

Jeg mener, ikke forfærdeligt! Jeg var træt næsten fra starten, men dagene gik hurtigt og temmelig snart var jeg en Wir ek i. Jeg er stolt over at sige, at jeg gjorde det syv dage i træk! men jeg har ikke set rigtig meget fremskridt, i stedet havde jeg faktisk smerter, jeg begynder bestemt at føle en smule smerte på min højre side ved du, for at være ærlig ser alle mine statistikker ud i dag som de gjorde på min første tur. Jeg forbrændte lidt over 500 kalorier pr. Klasse, uanset hvor udmattet jeg følte mig i målstregen, men jeg ville ikke stoppe, især da Sean forudsagde nogle ret skarpe resultater at se frem til.

Sean: Jeg tror, ​​at hvis du taber fedt og derefter potentielt forbrænder dig i nogle muskler, vil vi måske se dig gå fra 143 til omkring 141, 140, um, men jeg forventer, at din udholdenhed vil stige, og jeg forventer, at dette tal går fra fair til godt med din VO2 max. Benji: Jeg øgede det til min ottende tur. I stedet for at køre hjem, gik til Peloton-studiet på Manhattan, hvor klassen bliver filmet.

Jeg var nysgerrig efter at se, om jeg ville prøve mig hårdere foran en lærer, og i nærværelse af det ser det ud til at være en af ​​de stærkeste og mest attraktive i New York City. Det var en god tid. Det er dagen før Valentinsdag, så der var mange breakup-sange, hvilket var fantastisk.

Men som det viste sig, er alle cykler kalibreret forskelligt, så min skærm på min cykel i studiet var meget anderledes end på den cykel, jeg har derhjemme. Der var sandsynligvis en 200 kalorieforskel. Så jeg prøvede hårdere i studiet.

Min gennemsnitlige hjertefrekvens var 10% højere end derhjemme, men måleren på min studiecykel viste, at min præstation og kalorieindhold var min laveste nogensinde. Så fair advarsel, kalorietælleren kan være anderledes, hvis du ikke bruger den samme cykel hver gang i midten af ​​den anden uge, begyndte min præstation endelig at blive bedre. Jeg føler mig ret god At miste kropsfedt, føle at mine ben sandsynligvis er tusind gange stærkere.

Forhåbentlig er det tilfældet. Jeg brød også 600 kalorier på en tur i dag, hvilket betyder at jeg bliver bedre på vej til styrke på cyklen. Hvad er det, rejse til styrke? Sidebemærkning: hvis jeg skulle kritisere Peloton mod slutningen, er det ikke kvaliteten af ​​træningen

Træner: Når du finder på noget i form af energi Benji: Det er det sprog, trænerne bruger til at motivere. Det kan være en personlig ting, men det føles bare så uautentisk. Dette er en øvelsestime, ingen terapi.

Alligevel. Et par dage senere kom det øjeblik, jeg ventede på. Slutningen! Woo! 14 klasser! Ja, det føles rigtig godt at være færdig, sandsynligvis fordi jeg nåede mit mål, dels fordi jeg er så begejstret for ikke at føle mig så udmattet og ikke cykle hver dag for at gøre meget hver dag.

Lad os se, 14 træningsprogrammer, 10 1/2 timer, 194 miles, 7.745 kalorier, det var den bedste præstation, jeg nogensinde har opnået. Jeg brød også 600 kalorier på en tur i dag, hvilket betyder, at jeg er bedre, og du kan se, at jeg startede ret stærkt og derefter dykkede lidt og derefter begyndte at arbejde igen den næste dag, jeg vendte tilbage til min opfølgende undersøgelse tilbage til laboratoriet. Sean: Din første måling var 143,5.

Du er 142 i dag sammen med det punkt nul, men din magre kropsmasse, det er dine muskler, dine knogler, du ved, det forbundne væv var 125,2 første gang. Anden gang er det 125,4, så alt hvad du har mistet er fedt.

Du har dine muskler. Faktisk fik du 0,2 pund muskelmasse i løbet af hele denne tid - Interessant nok endte alle de nye muskler, jeg fik, kun ét sted: mit venstre ben.

Kan du huske smerten i mit højre knæ, jeg talte om? justeret ved at stole mere på min venstre side, når jeg træder, hvilket resulterer i, at jeg bygger muskler der. Jeg har faktisk mistet muskelvægt overalt i min krop. Sean: Du tog torsoen af.

Du tabte dig på din venstre arm, og du tabte dig i din højre arm. Benji: Og det er fordi jeg kun lavede en type aktivitet om dagen, men den største ændring var i min VO2 max. Træner: Så det var hans oprindelige, og dette er hans nye, hvor han nu kun rangerer 79%.

Filmfotograf: Det er utroligt! Dekan: 47 til 79. Benji: Så jeg er bedre end de fleste mennesker? Sean: Ja. Du er værre end de fleste mennesker fik meget bedre end de fleste. Benji: Wow.

Det er fantastisk wow! OK, så flere muskler i mit venstre ben, mindre overalt og meget mere udholdenhed. Hvad med styrken? Sean: Du mistede faktisk styrke med hensyn til din udholdenhed med hensyn til aerob kapacitet, men med hensyn til anaerob kapacitet bruger vores krops system, der bruger mere sukker, glykogen, som vi bruger til at opbygge styrke og styrke til at producere, du er faktisk faldet. Benji: Og hvad angår forsøg på at forstå disse tal i to uger, er det en ret stor ændring? Sean: Åh ja, bestemt.

Jeg tror, ​​at de fleste læger anbefaler, at omkring et pund pr. Pund og en fjerdedel fedt pr. Måned er en sund sats for at tabe fedt, så du er faktisk langt fremme, så jeg tror, ​​hvis du fortsatte sådan, ville du sandsynligvis - du ville tabe mere fedt, hvis du kunne opbygge lidt mere muskler, men på et tidspunkt ville der være et punkt, hvor tilbagevenden falder, hvor vi er nødt til at ændre noget i rutinen. Benji: Roger, OK. Sean: Det var godt for en to-ugers udfordring, men jeg synes, det er ikke særlig bæredygtigt i det lange løb.

Benji: OK, og det er en god ting, fordi tanken om at cykle allerede er ret forfærdelig. Åh, hvis jeg nogensinde går igen har brug for at tabe mig og løbe ind i et bjerg af kontanter, er jeg overbevist om, at to ugers intens cykling som denne vil være nok.

Er 30 minutters spin nok?

Først og fremmest en enkeltspinning klassekan forbrænde mindst 500 kalorier, hvilket kan hjælpe dig med at kaste pundene. Gør detteklasseså lidt som to gange om ugen kunne øge din kalorieforbrænding og hjælpe dig med attabe sig.

Hjælper spin-klasse med at tabe mavefedt?

Ifølge sundhedseksperter hæver cykling ikke kun din puls, men har også kapaciteten til atbrændebetydelige mængder kalorier. Udfører denne øvelse dagligtvil hjælpedubrændeflere kalorier, hvilket betyder, at du kantabe fedtopbevares i din kropfed, inklusive dinabdominal fedt.4. juni. Okt 2018

Kan du dreje på linier?

JusterCrop Yoga Pants

DeDe er alle perfekte tilspinding, og valget kommer virkelig ned til din personlige præference.

Hvilke sko har du på en spin-cykel?

Det ideelle valg tilSpinningklasser er athave påShimanoSPD-kompatibelt bjergcykling(MTB)sko—De er garanteret at arbejde med hver spinner cykelog har en ydersål, der gør det let at gå i dem.

Hjælper spinning med at tabe mavefedt?

Ifølge sundhedseksperter hæver cykling ikke kun din puls, men har også kapaciteten til atbrændebetydelige mængder kalorier. At udføre denne øvelse dagligt vilHjælpdubrændeflere kalorier, hvilket betyder, at du kantabe fedtopbevares i din kropfed, inklusive dinabdominal fedt.4. juni. Okt 2018

Gør spinding din bum større?

Når det kommer til udvikling af glute,spindingkonkurrerer tæt med huk. Det giver dig en intensrøvtræning og formerditben, mens du forbrænder fedt. Da denne form for træningsmål erditglutes, kan det løfte og tonedin røvmeget hurtigere end andre cardio træningsprogrammer.6. sep 2018

Fungerer spinding abs?

Ud over de store benmuskler arbejdede under enSpinningklasse får mavemusklerne også træning. Bevægelsen fra en let bøjet position og fra side til sidearbejderbåde de centrale abdominale muskler og dem langs siden af ​​dine underliv.18. apr 2018

Er 30 minutter nok i gymnastiksalen?

Efter 13 uger viste undersøgelsen30 minuttertræning om dagen gav lignende eller endda bedre resultater end 60minutteren dag. De mænd, der trænede30 minutteren dag tabte i gennemsnit 2 pund mere kropsvægt end dem, der arbejdede i en time.24. aug 2012

Skal du bære tøj for at spinde klassen?

Hvis du er helt ny inden for spinding, vil du måske ikke gå alt ud i at købe tøj eller spindeudstyr, der er specifikt for spin-klasse. Virkeligheden er, at du bare ikke ved, om det er noget, du kan lide. Du kan måske lide ideen om spin-klasse, men hvad hvis du ikke kan lide hele denne indendørs cykling ting efter at have prøvet det et par gange?

Skal du bære centrifugetøj til indendørs cykling?

Så vær ikke for bekymret over det. Hvis du møder op til indendørs cykling og ser dig omkring på alle andre og bliver skræmt, fordi alle andre ser ud til at være pyntet i spin-tøj som deres super erfarne spin-klassemestre føler dig ikke skræmt! Husk Først er de sandsynligvis super erfarne spin-klassemestre!

Hvilken slags strømpebukser skal du bruge til spin-klassen?

Disse giver næsten al komforten i premium bib-strømpebukser og giver dig mulighed for at springe over gemen til en indeklasse. De let komprimerende strømpebukser er lavet af materialet Velocio designet til sin Luxe bib-linje, et 38 procent Lycra-kompressionsstof, der giver enestående muskelstøtte og en blød, behagelig pasform.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Forbrændte kalorier cykling - mulige løsninger

Hvor mange kalorier kan du forbrænde cykling? Hvor mange kalorier forbrænder cykling? Moderat cykling forbrænder omkring 300 kalorier i timen (den nøjagtige mængde varierer efter størrelse, alder og køn og hvor moderat din cykling er). Kør hårdt og sved, og du forbrænder måske 600 kalorier i timen - eller op til omkring 1.000, hvis du rent faktisk kører.

Cykelintervalltræning - omfattende håndbog

Er intervaltræning god til cykling? 5 cykeltræning, der øger din kraft og udholdenhed. Selv 20 til 30 sekunders mikrointervaller har vist sig at øge V02 max, forbrænde fedt og forbedre udholdenhed. Og de arbejder hurtigt. ”Bare to ugers intervaltræning kan forbedre din præstation,” siger Paul Laursen, ph. г.

Kvindecykling - hvordan beslutter du dig

Hvordan ændrer cykling en kvindes krop? Cykling bygger muskler Modstandselementet ved cykling betyder, at det ikke kun forbrænder fedt: det bygger også muskler - især omkring glutes, hamstrings, quads og kalve. Muskler er slankere end fedt, og folk med en højere procentdel af muskler forbrænder flere kalorier, selv når de er stillesiddende. 2 нояб. 2020 г.

Cykling udholdenhedstræning - finde løsninger

Hvor lang tid tager det at opbygge cykeludholdenhed? Kom godt i gang. Til udholdenhedscykling handler det om at opbygge din basiskondition korrekt. Hvis du planlægger at deltage i enhver udholdenhedsbegivenhed (jeg kategoriserer dette som noget over 100 miles), skal du bruge 12 til 16 uger på at køre lange, stabile miles med lav intensitet for at styrke dine aerobe systemer.

Cykeltrailer til børn - pragmatiske løsninger

Hvilken alder kan barnet gå i en cykeltrailer? 12 måneder gammel

Cykling om natten - handlingsorienterede løsninger

Er det sikkert at cykle om natten? Så længe din cykel er udstyret med gode lys (se vores guide), er cykelpendling helt sikkert i mørket. Chauffører behandler dig faktisk med mere respekt og giver dig en bredere kaj, når du overhaler. Dine hvide forreste og røde bagcykluslys minder dem om, at du også er trafik.17 окт. 2011 г.