Vigtigste > De Bedste Svar > Sportscremer til ømme muskler - holdbare løsninger

Sportscremer til ømme muskler - holdbare løsninger

Hvad er den bedste creme til ømme muskler?Hej folk, jeg er Bob Schrupp Fysioterapeut, Brad Heineck Fysioterapeut Sammen er vi de mest berømte fysioterapeuter på Internettet Efter vores mening selvfølgelig Bob. Det er altid vores mening, Brad, og vores mening er altid korrekt, ja spørg bare os, okay, i dag Brad, vi skal tale om, smertelindrende cremer og salver kan lindre din smerte> Du kender din hals, ryg, skulder? , Hofte, knæsmerter, det hjælper, og i dag prøver vi at besvare det spørgsmål. Forhåbentlig har vi lavet denne artikel i dag i samarbejde med iherb.com, vi har altid dumme diskussioner som denne.

mountainbike stier bøje Oregon

Vil det være på, ja, vi har et link nedenfor, og der er en grund til, at vi kan lide iherb.com, det passer til vores opfattelse og tilgang til at håndtere smerter, er det ikke Brad? Korrekt forsøg på at gøre det konservativt på en måde, der ikke kræver opioider korrekt, kræver ikke medicin. Det er alt sammen over-the-counter ting.

Der er ingen ulempe ved at prøve disse ting. Jeg mener, det vil ikke have nogen bivirkninger. Det er ikke vanedannende, det vil enten hjælpe dig eller ej, med undtagelser, medmindre du har en hudreaktion af en eller anden grund, det ville være den eneste ulempe, og iherb er den største onlinebutik for naturlige de har 1.200 mærker, og de har over 35.000 produkter, og Brad og jeg vil gå videre i aften og tælle dem for at sikre, at de har 35.000, det er vores gamle vittighed, den anden ting, vi kan lide, er, at vi alle er meget omhyggelige med prisen prisen er normalt 30 til 40% lavere end at gå til et apotek eller en helsekostbutik. Så vi prøver alle at spare penge, og ved at bruge nedenstående links til at købe et af disse produkter får du yderligere fem procent rabat.Vi sørger for, at vi får en god handel, og det sidste, jeg kan lide ved dem Brad er, at de byggede denne forretning med ideen om, at de skulle have disse letfordærvelige produkter, de byggede et klimastyret lager, meget rent, du har hurtigt salg produkter, behøver du ikke bekymre dig om, at disse ting overhovedet er udløbet, og de varer så længe holdbarheden er, du behøver ikke bekymre dig om, at den vil være på hylden i fire år. De greb det op fra gulvet, eller at det var ved siden af ​​en dåse motorolie, du regnede det hele ud, okay, så Brad og jeg lavede en artikel om smertepletter på forhånd, og vi kunne hentyde til det igen i dag, men disse er nogle af de produkter, de har til smertepletter Hvorfor glider vi dem ikke bare til side, men vi har også salver og cremer, og jeg var nødt til at se, hvad der er forskellen mellem en salve og en creme, og salver har tilsyneladende lidt mere olie i dem, og det gør dem lidt mere fedtede, fedtere? Sådan beskriver de det meget godt, vi har tre fyre her. Nå Bob, inden vi går videre.

Jeg bemærkede, at der er et par mennesker derude, hvis du er ny på vores kanal, skal du tage et sekund til at abonnere på os, vi leverer artikler om, hvordan du kan forblive sund, fit og smertefri, og vi uploader og forlader hver dag til facebook og vi kan lide os, fordi Brad og jeg kan lide at blive lide der. Okay, så vi har tre produkter. Ja, og du har prøvet alle tre, Brad? Ja alle tre ok, og jeg prøvede to, fordi du havde Tigerbalsam, så det kunne jeg ikke prøve, men min kone prøvede også Lad os give vores mening om disse to, så dette er T Relief og Topricin smertelindringscreme, de gør det virkelig ikke har en lugt, lige ja det er hvad jeg kunne lide ved det ja så der var ikke noget af det, og nogle gange vil folk have lugten, ikke, de vil have duften, men i dette tilfælde især som når jeg klikker på på arbejde eller så og arbejder tæt sammen med patienter.

Så jeg satte hende på knæ bare for at se. Jeg trænede med dem, og det var også fint. Det efterlod ikke rigtig en plet på mit tøj eller noget.Hvor prøvede du det? På min nedre ryg, og jeg kan virkelig godt lide denne, The T Relief, jeg har haft god succes med det, og jeg holder det i mit soveværelse, så jeg kan have det. Når jeg har rygsmerter, bruger jeg det, og det er rart, fordi jeg kan arbejde med det før arbejde og ikke behøver at arbejde med patienterne. Nej, jeg ville ikke sige, at det er en lugt, men nogle af dem har den menthol-lugt.

mountainbike stier bøje Oregon

Ja, det kan jeg godt lide igen, men igen, jeg vil ikke arbejde med nogen, der måske er lidt følsomme over for det. Her inden for medicin vil du ikke anvende eau de cologne, fordi nogle mennesker er allergiske over for det eller reagerer ikke godt på det, så du vil være meget neutral. Ja, det er derfor, disse fungerer forresten godt, bare for at give dig nogle prissammenligninger, det drejer sig om $ 12,71 fra det, jeg så på deres hjemmeside, det er $ 9,99, den større her, og tigerbalsam var $ 6,80 tror jeg seks dollars var lidt mere fokuseret.

Ja, så de er alle ret billige, og din kone har prøvet det nu? Lov. Ja. Jeg brugte den på ryggen.Jeg var heldigere med det, men her får du faktisk den mentolafkølende fornemmelse, der hjalp, men igen af ​​grundene. Jeg begyndte lige at diskutere, at det havde denne menthol-duft, min kone brugte den. Hun havde en forkølelse, så hun lagde den på halsen. Jeg synes, det er ligesom smerten pletter Brad, det er en virkelig personlig ting, at du nu er ved at finde en, der vil fungere for dig.

Jeg kiggede på anmeldelserne på disse, og de havde alle ret gode anmeldelser, og der er mange mennesker, der kan lide dem. og vi ser disse som værktøjer. De tager ikke din smerte væk, helbredelse er hvad jeg vil sige, men vi har en formel her.

Du ved, hvad vi siger, at du har midlertidig lindring plus motion, så hvis du kan finde ud af et par bevægelser, du skal gøre, fordi bevægelser normalt helbreder din smerte, kan midlertidig lindring plus træning betyde permanent lindring. Så lad os tage nakken, lad os tage noget af denne creme, gnid den over hele halsen, og nu er pa'en reduceret nok til at du kan bevæge dig rundt i den, nogle nakkedrejninger generelt med hals, som vi ofte starter med Du laver hakekorrektioner. Sæt cremen på.

Og så skal du lave nogle hakekorrektioner som denne, og så vil vi på et tidspunkt have dig til at arbejde på at lave en sådan udvidelse. Dette er meget relevant for mig i dag, Brad, fordi jeg blev ondt herinde, og det gjorde jeg i morges OK, jeg skulle have sat noget lotion på, og det er faktisk løsnet nu, fordi jeg har gjort meget af det. Ja.

Så det fungerede rigtig godt, for nogle mennesker fungerer denne bevægelse ikke særlig godt, så for nogle mennesker trækker du hagen op og læner dig til siden af ​​smerten. Så er smerten herovre? Op med humøret. Bøj dig til siden.

Dette er den retning, jeg læner mig i, fordi jeg har smerter på denne side fra at læne sådan hele dagen. Så du vil kompensere for det. For nogle mennesker drejer det, Brad, og selvom det gør ondt i en retning, skal du gå den anden vej nu.

viagra og motion

Og du kan endda forkæle dig selv med en lille stretchback i hovedet og altid i rigtig god kropsholdning, blid strækning. Det er ikke ideen, bare gør dine fingerspidser og stræk, du skal bare føle den strækende smerte. Enhver stikkende smerte med alle disse ting, du ikke ønsker at gøre dette, så forhåbentlig kan du gøre det igen med lethed. Det er et af de værktøjer, du bliver nødt til at håndtere smerten igen, hvis du kommer væk fra at tage medicin og du kan bare bruge denne dette er en stor i plus-kolonnen, nøjagtigt, en anden brad ville være skulderen, mange mennesker har skulderproblemer, du kunne gnide cremerne nu og da, vi vil have dig til at prøve nogle bevægelser med skulderen, en af ​​bevægelserne, som vi ofte starter med er udvidelse, så du faktisk Det hjælper virkelig, som at tage en kosteskaft, eller dette er et PVC-rør eller en pind, og min tommelfinger er hernede, og jeg vil arbejde og arbejde som at igen, ved du, cremen eller salven forhåbentlig tager noget af smerten væk, og det burde også være en smertefri ting, du kan gå så langt som smerten, men ikke længere, ved du det? en smule Stræk slags A Smerten er fin, men hvis det er den stikkende, går du for langt, og du er nødt til at trække lidt tilbage. Du ved, og det kan være en fremadbøjning, du kan også arbejde på den forreste , så lad det mig gå denne vej, så jeg fortsætter, jeg strækker mig hernede og begynder at arbejde på bøjningen herfra.

Ja, arbejd i den retning Lad os sige, det er min arm, der muligvis har haft gigt. Du kan bare lægge dine hænder sammen og lade den stærke arm eller den gode hånd hjælpe de svage, og vi går bare op, indtil du kan gå, og du kan udføre 10-15 reps og derefter lade den hvile og komme tilbage en time eller to senere og arbejde det hele igen og så en, som du vil arbejde på på et eller andet tidspunkt, og er at du kan tage en rem eller et bælte fungerer fint også. Du kan tilslutte din hånd her og bære den rundt sådan, så fortsætter jeg, Jeg arbejder på det på den måde, trækker op, og det virker underligt, men det er virkelig en af ​​dem, som du måske vil bruge mod slutningen, hvor skulderen bliver bedre, for virkelig at top tingene, kan du se om du har problemer kommer tilbage. Du kan sammenligne, om dette er heroppe, og dette er heroppe.

Dette er værktøjer, de er billige og hjælper dig med at komme igennem dagen, og det er alt, hvad der virkelig er tid og arbejde til at komme igennem med en lille smule hjælp. Okay, tak alle sammen for at se

Hvad er godt at gnide på ømme muskler?

Her er debedste muskelgnider af 2021
  • Bedste musklergnid samlet: PenetrexSmerteLettelseFløde.
  • Bedste musklergnid for afkøling: BiofriesSmerteRelief Gel Roll-On.
  • Bedste musklergnid for opvarmning: Sombra Warm TherapySmerteLindrende gel.
  • Bedstnaturligmuskelgnid: Noxicare NaturalSmerteLettelseFløde.
  • Bedsthampmuskelgnid: Dr.
3. mar 2021

Hvad bruger atleter til ømme muskler?

Brug disse olier til smerte og hævelse
  • Lavendelolie. Lavendel er værdsat for sin evne til at berolige og slappe af.
  • Eukalyptusolie. Eucalyptus har en afkølende effekt påmusklerog reducerer smerte og betændelse.
  • Romerske og tyske kamilleolier. Kamilleolier kan hjælpe med smerter og betændelse.
  • Rosmarin olie.
  • Ryllik olie.

Hjælper cremer ømme muskler?

Efterømhedhits, nogleatleterfinde lettelse i let træning, massage, stretching, hel-legemevibrationer, kompressionstøj, nedsænkning i koldt eller varmt vand og NSAID'er såsom aspirin og ibuprofen.30. maj 2017

cykel gaveideer

Er Vicks Vapor Rub godt for ømme muskler?

NIH beskriver både kamfer og mentol som topiske analgetika, ellersmerterelievers du gnider på din hud. Læger på Mayo Clinic siger, at produkter, der indeholder kamfer og mentol, kan skabe en kraftig kølefornemmelse, der midlertidigt kan tilsidesætte din evne til at følesmerteafømme musklerog led.07/14/2020

Hvad er den bedste antiinflammatoriske creme?

Bengay smertelindrendeFløde

Bengay arthritisflødebruges til at lindre muskel- og knoglesmerter. Den indeholder salicylater, kamfer og menthol. Bengay reducererbetændelseog har afkøling og opvarmning. Den er også tilgængelig i en forsvindende duftindstilling for folk, der ikke er glad for menthol-lugt.
09/21/2020

Hvad er den bedste antiinflammatoriske creme at bruge?

Bengay smertelindrendeFløde

Bengay arthritiscreme anvendesfor at lindre muskel- og knoglesmerter. Den indeholder salicylater, kamfer og menthol. Bengay reducererbetændelseog har afkøling og opvarmning. Den er også tilgængelig i en forsvindende duftindstilling for folk, der ikke er glad for menthol-lugt.
21. sep 2020

Hvad er den bedste gnidning for ledsmerter?

BedstSamlet set: Biofreeze Professional Relief Aerosol Farveløs. Biofreeze leveres med en klinisk anbefalet forsegling, og det er et mangeårigt pålideligt mærke tilgigt smerterlettelse. Den fire-ounce farveløse spray giver hurtigvirkende lindring, og det kan værebedstversion endnu. Dens glatte konsistens absorberes hurtigt.

Hvorfor er Vicks forbudt?

Produktet var en af ​​344 lægemiddelkombinationer, inklusive flere antibiotika og analgetika, som Indien beordrede at blive forbudt, idet det sagde, at et regeringsudvalgt ekspertpanel havde fundet kombinationerne manglede 'terapeutisk begrundelse'.16. mar 2016

Hvordan fungerer Vicks for muskelsmerter?

IVicks VapoRubdet er den primære ingrediens sammen med kamfer- og eukalyptusolie i en olieoliebase. Menthol selv er effektiv til opvarmningmusklerat fremme afslapning ogsmertelindring. Det kan have en indledende kølefølelse, som giversmertelindring, men dette erstattes med en opvarmning.23. nov. Dec 2019

Hvilken er den bedste creme til ømme muskler?

Det betyder også en no-mess applikation, hvis du er på farten og ikke har tid til at massere en traditionel creme på dine ømme muskler. BioFreeze Pain Relief Roll-On Gel bruger menthol til at ramme ømme muskler med en afkølende fornemmelse, der blokerer for smertesignaler.

kan en mand ride en kvindes landevejscykel

Hvilken er den bedste creme til ledsmerter?

Denne smertestillende hjælper med at lindre ubehag ved at reducere betændelse og hævelse. Det er især godt for muskelsmerter forårsaget af overforbrug eller ledsmerter. Når den påføres topisk, trænger salicylsyren ind i huden for at reducere smerte og hævelse inde i ømme led.

Hvad skal man se efter i en smertelindringscreme?

Effektivitet: Selvfølgelig er det vigtigste, du vil have fra en smertelindringscreme, lindring af smerte. Nogle formler giver øjeblikkelig lindring, mens andre arbejder over tid. Du vil også være opmærksom på, hvor længe en creme giver den lettelse, og hvor ofte du bliver nødt til at genanvende den for at holde smerten i skak. Var denne side hjælpsom?

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Fødevarer, der forhindrer lungekræft - hvordan man håndterer

Hvad er de bedste fødevarer til bekæmpelse af lungekræft? Vælg proteinrige fødevarer. Magert kød såsom kylling, fisk eller kalkun. Æg. Mejeriprodukter med lavt fedtindhold såsom mælk, yoghurt og ost eller mejeriprodukter, erstatninger. Nødder og nødder, bønner. Bønner. Sojamad.

Proteinpulver til piger - løsninger på problemerne

Hvad er godt proteinpulver til kvinder? 4 af de bedste proteinpulvere til kvinder ALOHA Organisk Proteinpulver. Dette plantebaserede proteinpulver er ideelt til kvinder med allergi, fordi det er fri for gluten, lactose og soja. Tone It Up Organisk plantebaseret proteinpulver. Vega Protein & Greens. Orgain Organic Protein & Superfoods Plantebaseret proteinpulver.

Low carb diæt og afib - svar på problemerne

Kan en diæt med lavt kulhydratindhold forårsage AFib? Diæter med lavt kulhydratindhold er forbundet med øget risiko for atrieflimren, hvilket indikerer, at denne populære vægtkontrolmetode, ved at begrænse indtagelsen af ​​kulhydrater, bør anbefales med forsigtighed, og der bør udføres flere undersøgelser for at evaluere effekten.25.04.2019

Mad, der bremser dig - praktiske løsninger

Sænker æg? Æg. Æg er en fremragende kilde til magert protein, men mangler de kulhydrater, der er nødvendige for at skabe en intens svedesession. Og fordi protein tager længere tid for kroppen at fordøje, kan en omelet veje dig ned, hvis den indtages for tæt på din træning.

Er clif bars sunde - hvordan man beslutter

Er Clif Bars faktisk godt for dig? Højt i kalorier, de indeholder også 44 gram kulhydrat for at hjælpe med at brænde dine muskler eller genopfylde dine glykogenforretninger. Det er en god idé at tage en Clif Bar til en lang vandretur, men hvis du spiser dette mens du sidder i sofaen, er du bedre stillet med en mere nærende snack. 18 okt, 2019