Vigtigste > De Bedste Svar > Sprint til mål - søg efter løsninger

Sprint til mål - søg efter løsninger

Hvad er en sprint finish?

sprint finishpå britisk engelsk

(spr? nt? f? n ??) substantiv. sport. slutningen af ​​et langt løb, hvor konkurrenterne bliver hurtigere, når de nærmer sigAfslutlinje.>> Kipchoge, junior verdensrekordindehaveren stadig der Bekele, den 10.000 meter guldmedalje stadig der John Kibowen forsøger at nå hende El Guerrouj har kørt sit løb, eller har han, ikke? Har han efterladt noget? El Guerrouj forsøger at nå Kipchoge junior der

El Guerrouj forsøger at komme til målstregen! Kenya vinder, Kipchoge tager guldmedaljen >> 200 meter fra mål, hans Farah, hans Jalen Vil Farah klare det? Jelen er så stærk, at han har omkring 150 yards at gå, og nu skal Farads grave dybt. Han slår tænderne Han kæmper, han begynder at rulle, men han skal have den absolutte beslutsomhed og hastigheden til at tage denne udfordring? Bliver det guld for Farah ?? På linjen .. nej Bare nægtet.

Han skal være tilfreds med sølv >> Johnny Brownlee, Javier Gomez 100 meter for at gooooDe kommer ned side om side Se dem ned! Gomez .. Brownlee, Gomez! Det kommer som OL! Utrolig! Og Gomez tager det! >> Front Lagat stadig der inde i Kipchoge ser ud som om han ikke har meget tilbage.

klatring i bakkerneKipsiro Uganda derefter Kwalia Lagat den store trussel Kipriro kommer uden for Mo Farah begynder at forsvinde! Men her er vi! En stor Kamp om titlen Den forsvarende mester Lagat1500 meter hastighed mod ti tusind meter styrke Hvem vinder det ?! Til målstregen. Bekeles får det. Styrken overgår hastigheden.

Bekele er dobbeltvinderen! >> Med den limegrønne top og Centrowitz på skulderen af ​​Prakel, der hidtil har gjort en fabelagtig sidste omgang, men de samles bag ham. Prakel prøver nu at komme ind i straighten. Centro rammer Yorks øverste bande bag ham på andenpladsen.

Jenkins søger efter dagslys på fjerde plads. Har han det? Jeg tror ikke, han har det, da Centrowitz vender tilbage til sin fulde form. Den olympiske mester er tilbage! Eller er det? Ja, det er ham! >> Hvem er stadig med i løbet? Bølgen er der, selvtilliden er der, og han jagter en utrolig hurtig tid nu Vil den europæiske rekord falde? Han er ude lige nuEt vidunderligt løb, et sensationelt løb! En britisk rekord >> Hvilken er hurtigere? Ovett i trækposition for at angribe, og vi ved, hvor han mistænkes. Der går Coe. Han leder efter Ovett, han ved, hvor han er, han er lige bag ham, og Ovett samles på nærsiden Straub på den anden side Og kunne dette være Ovett's første nederlag? Ovett er i problemer! Og Coe får hævnen, han har lyst til! >> Bernard Lagat i en alder af 41 til 3. Du ser rigtig stærk ud.

Lige før dreng oh dreng Ryan Hill er ude, kommer han ikke med på holdet.

Bernard Lagat tager det! Mead in the open på andenpladsen og se på afgiften der for tredjepladsen! Dieter! Buamann! >> Hamer er der fra Walen Rodger fra New Zealand Og nu deler jeg Tanu med denne flok, og Hamer går med ham Har overhalet Tanui, Lloyds slutter også med frontløber John Ngugi Hans Ngugi Lloyd klarer sig godt Hamer er på andenpladsen, Lloyd er tredje Ngugi er meget træt, han ser sig omkring. Gabet er op til ca. 6 eller 7 meter, Lloyd løfter sig bag Hamer og overhaler ham Og Andrew Lloyd tager af, når den olympiske mester Lloyd falder på Ngugi Ngugi graver dybt og han har intet mere ! Og Andrew Lloyd vinder guldmedalje til Australien! Hvem går først? 200 at gå Og hans Gebrselassie Og det er en pause Gebrselassie, de har spillet helt i hans hænder Og han er væk Og på vej til verdensmesterskabet Verdensrekordindehaveren Gebrselassie 22 år gammel fra Etiopien vinder guldmedaljen! >> Og Bekele går og El Guerrouj har en chance for ham Bekele en meter foran ham Han er så stærk Og El Guerrouj vi ved hvad han var i 1500 Han vil gøre det igen Han retter linjen Guderne er med ham Han går til Bekele Bekele forsvarer sig selv Men El Guerrouj vil gøre det hvad Pavvo Nurmi gjorde i 1924 >> Øjenkugler nu ud Logosiwa på 2. Gebremeskel Og Mo Farahs fik dobbelt! Han er igen olympisk mester Gebremeskel vinder sølvmedaljen Og på tredjepladsen ligger Iguider >> Bag ham og Tariku Bekele breder banen sig.Så hans Galen Rupp fra USA og Kenenisa Bekele Den anden kenyanske ser tabt ud. Mo Farah på hjemmestrækningen Med Bekele og Rupp kan det være en 1-2 for Salazars-gruppen, det ser ud til at Farah vinder guld til Storbritannien, Galenrupp er anden Så tog de to Bekele-brødre sølvet for fire år siden Boulami er her Baumann guldmedaljevinderen 4 år siden Men Niyongabo fra Burundi vinder sin første guldmedalje ved De Olympiske lege Niiyabo vinder, Bitok er anden, >> Kiruis føring er 15 meter Stadionet er i brand.

Dette var et fantastisk løb, og Kirui er førende, Gebrselassie er bag ham. Kirui holder fast. Den 18-årige.

Dette er en af ​​de største gevinster nogensinde! Dette er så godt som du nogensinde vil se. Det bliver huset nedenfor.>> En duel mellem to store mestre Bekele knuste tænderne, men Farah kommer.

Farah er ubarmhjertig, han vil vinde dette, han graver dybt. Bekele tager af sted igen! Og Farah kæmper hårdt De to nu, næsten side om side, vil han gøre en anden indsats for at prøve, men Bekeles vil holde ham fra Kenenisa Bekele et godt løb og en stor sejr for den store mester >> Future Olympian Her kommer CIT, endnu et forsøg på hjemmestrækningen og her kommer UCC, jeg tror de kommer til at blive tredje nu UCC fra helvedes dybder kommer igennem Her kommer UCC på ydersiden UCC på ydersiden! UCC! >> Danny Harris kommer tilbage Schmids har meget arbejde at gøreHarris kommer på andenpladsen Chris Akabusi kører dette livs løb, og Moses er ude af kurven og Harold Schmidt skete Danny HarrisEd Moses flyver igen! Og han har stadig kommandoen, Danny Harris er efter hamEd Moses visnede og Moses går på linjen og Harold Schmidt og sammen OHH >> Hassan vs Obiri omkring den øverste kurve og se på, hvor hurtigt de går Publikum elsker bestemt, at h på Hassan gjorde yderligere indsats at holde Obiri stærk under Hassans angreb? Dens Obiri og Hassan, Hassan forsøger at komme derhen Se hvor stærk Obiri er, du vinder dette. Helen Obiri hænger på.

Obiri får det! Hassan andet! >> Den olympiske mester over 10.000 meter er slået i sølv Obiri har hele publikum på benene. Det er et gyldent, strålende øjeblik for KenyaHelen Obiri er endelig på toppen af ​​verden. Hvilket løb for den kenyanske. Helt sensationelt >> Robinson, Lomong 1-2 Her kommer Symmonds, han bliver endelig fri og springer ud med sit sidste spark Robinson går og her kommer Symmonds! Symmonds sprinter forbi for at tage føringen.

Nick Symmonds med sejren og Wheating udenfor i den anden Oregon en to, Symmonds og Wheating OHHH >> Gebrselassie kan ikke få ham nu Afstanden bliver større Den kenyanske bliver træt, han begynder at binde Nu kommer Gebrselassie. Tanui er 4 meter, før Gebrselassie kommer op til ham. Yderligere 60 meter, indtil Gebrselassie kommer ved siden af ​​Tanui. Han tager det.

Gebrselassie går forbi! Og han får guldmedaljen

Hvordan afslutter du et sprintløb?

Hold knæene høje og bevæg dine ben hurtigt og let. Kør også armene hårdere, når du skubber igennem de sidste meter afrace; som løbstræner Brian Mackenzie forklarer, skal du bevæge dine arme hurtigt og med hastende karakter.

Sprintningsevne i verdensklasse er et produkt af enestående koordination, det betyder, at de rigtige muskler affyrer og slapper af på det rigtige tidspunkt, og lemmerne bevæger sig i den rigtige retning. Mange sprintere mener stadig, at det at løbe hurtigt handler om at blive stærkere, men en muskelbil er ubrugelig, hvis føreren forvirrer speeder- og bremsepedaler; at køre med bremserne får dig ingen steder og beskadiger bilen på måderne til at accelerere, fordi den er ansvarlig for enhver bevægelse i kroppen. De bedste sprintere er ikke de stærkeste og mest eksplosive de hurtigste er dem med den bedste koordination og den højeste kvalitet af bevægelse interessant kan vi normalt genkende en god sprinter ved et statisk billede billede viser kropsposition og de relative ledvinkler små forskelle i ledvinkel. Der kan være en sprinter i en bestemt kørefase hurtigere eller la gøre det langsommere. Den gennemsnitlige sprinter bruger typisk omkring 50% af løbet på jordkontakt, hvilket er omkring fem og et halvt sekund til en 11 sekunders sprinter sammenligning Usain Bolts jordkontakttid var mindre end fire sekunder under hans verdensrekord, hver sprinter ønsker at bruge mindst tid på jorden, men betyder kort kontakttid intet uden anvendelse af kraft, derfor skal sprinteren skubbe hurtigt og meget kraftigt ved høj hastighed i oprejst position - underbenets muskler skyder stærkest og hurtigst, når de er anspændte - belastet i en moderat strækning foran jordindholdet, hvor underbenet bliver en stivere fjeder, der skaber mere lodret kraft sammen med længere skridt og en højere frekvens.

På denne måde bruger de bedste sprintere senernes elastiske rekyl til at øge den tid, de bruger på jorden, når sprinteren placerer den korrekte tilpasning af livmoderhalsen og hofter helt ned til fødderne, bliver fjederlignende kraft overført i jorden uden energitab lige så godt som stablede blokke kan modstå tyngdekraften ved at trække dem ned, har den opretstående sprinter den fordel, at han kan holde sin løbende form med minimal muskelindsats, en fremadlænning på den anden side ophæver styrken og kraft i hofterne, da det bøjede knæ absorberer den udøvede kraft i stedet for at give den tilbage, mister sprinteren hastighed og bruger dobbelt så meget energi i sidste del af løbet, jo mere nedadgående kraft sprinteren anvender, jo hurtigere kan han løbe og har derfor de hurtigste atleter knæ sammen, når de sidder ned. Du laver et meget kort og kraftigt nedadgående tryk, der giver mulighed for en hurtigere fremadgående svingning, når sprinteren er i topfart. Der er intet mere, han kan gøre end at slappe af og stole på hans form, selv i store finaler har folk en tendens til at overdrive ting, som de bruger kraft meget længere end nødvendigt for at gøre indsatsen til en vandret fremdrift, hvilket fører til overdreven muskelstyrke på ryggen, uhensigtsmæssig fremadlænning og tab af hastighed, når du sprinter speederpedalen, bliver bremsen, hvis du trykker for længe menneskekroppen er ekstremt tilpasningsdygtig, det vil bogstaveligt talt gøre alt, hvad du beder om, nervesystemet kan programmeres som en computer til at gøre det umulige, sindet styrer kroppen og sindet er ubegrænset

Hvad hvis du afslutter alle historier inden Sprint slutter?

Hvis dinholdet harfærdig med alle historier førudløbet af tidsboksen defineret afSprint, opfordres holdet til at arbejde med produktejeren for at vælge yderligerehistorierfra toppen af ​​produktets bagud, der muligvis passer inden for den resterende tid.13. 2013.

Løber 100 meter på 11 sekunder hurtigt?

Selvfølgelig er det sådanfartdine jordkontakttider erhurtig, og du har en anstændig mængde effekt og mere. Så i forhold til gennemsnittetfartaf folk11 sekunderslår gennemsnittet let.

Hvad sker der, hvis arbejdet ikke er afsluttet i en sprint?

Når enproduktforsinkelsespost erikke færdigved udgangen afenadrætsprint, det skal først teknisk set sættes tilbage i produktets efterslæb.Arbejdebevæger sig aldrig automatisk fraen sprinttil det næste.06.10.2015

Er 11 sekunder godt i 100 meter?

Selvfølgelig er det i den hastighed, dine jordkontaktider er hurtige, og du har en anstændig mængde effekt og mere. Så i forhold til den gennemsnitlige hastighed for mennesker11 sekunderslår gennemsnittet let.

Er 12 sekunder hurtigt i 100 meter?

Den hurtigste blandt os kan sprint100mmed en hastighed på 15,9 mph eller mellem 13-14sekunder. Den olympiske kvalifikationstid for London 2012 var 10.18sekunderi herrenes løb og 11.29sekunderfor kvinder.04.08.2012

Hvor lang tid tager det efter en sprint at forberede sig til den næste sprint?

Hvordander kræves meget tid efter en Sprint for at forberede sig til den næste Sprint? A. Pausen mellem Sprints ertid-boxed til 1 uge i 30 dages sprints, og normalt mindre for kortere sprints.

Skal en brugerhistorie afsluttes i en sprint?

Mestbrugerhistorierbør ikke tage mere end halvdelen afsprintat udvikle og teste. Har 1historiehversprintdet tager mere end halvdelen afsprinter alt, hvad jeg vil rådgive, og i så fald alt det andethistorier skalvære meget lille. I 2 ugersprint, det er bedre, hvis hverhistoriemåskeafsluttetom 1 til 3 dage.

nummer 1 vægttab pille 2016

Er 11,5 en god 100 m tid?

For en gymnasiekonkurrent er sub-13 sekundergodtfor en kvinde og under-11.5sekunder ergodtfor en mand. På college, dissegangevil falde til henholdsvis sub-12.5 og sub-11 bare for at gøre holdet. Konkurrencedygtige collegegangeer typisk midten af ​​11'erne for kvinder og mellem-til-lave 10'erne for mændene.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykeldrev - omfattende håndbog

Hvad betyder drivlinje på en cykel? Cykelens 'drivlinje' består af alle de bits, du bruger til at skubbe (eller trække) cyklen sammen. Nøglekomponenterne er pedaler, krumtap, kæderinge, kæde, tandhjul (kassette) og bagskifter.

Billige cykler - anførte spørgsmål og svar

Er 26 tommer cykel god i hvilken højde? '26' hjulstørrelse er perfekt til de fleste voksne med en højde over 6 fod. De fleste af de touring cykler og hybrid cykler kommer i 700C metriske hjul, som også er kendt som 29-tommer hjul.

Cykelmil pr. Uge - holdbare løsninger

Er det godt at cykle 100 miles om ugen? Det er godt for dig, og enhver aktivitet er god aktivitet, men for virkelig at få mest muligt ud af det skal du skubbe dine grænser. 100 miles om ugen i kuperet og rullende terræn ved 1620 mph gennemsnitlig hastighed er grrrr.

Cykling i New York - praktisk løsning

Er New York City cykelvenlig? Hvis vejen er for smal til, at en cykel og en bil kan køre sikkert side om side, har du ret til at køre midt i kørebanen. Cykling er tilladt på alle hovedgader og lokale gader i hele byen, selv når der ikke findes en bestemt rute.

Hiit cykelfordele - besvare spørgsmålene

Hvor ofte skal jeg cykle med HIIT? To HIIT-træningsprogrammer på en uge er masser af nye cyklister. Tre om ugen er et søde sted for de fleste tidskrævede cyklister. Og fire om ugen (ikke hver uge) kan håndteres - nogle gange - for avancerede atleter.

Cykel skiftende kabel - find løsninger

Hvornår skal skiftekabler udskiftes? 5000 til 6000 miles er en god tidsramme til udskiftning af kablerne. Andet klogt venter til de bremser og enten har en god stiv pedal ind eller dejlig let drejning, afhængigt af det ødelagte kabel. 9 dæk. 2010 г.