Vigtigste > De Bedste Svar > Sprint triathlon afstande - hvordan man løser

Sprint triathlon afstande - hvordan man løser

Hvad er den gennemsnitlige tid for en sprint triatlon?

1 time til cykelbenet og op til 30 minutter til at gennemføre løbeturen. Detgennemsnitlig triatletpå udkig efter en godgennemsnitlig sprint triathlon tidforventer en efterbehandlingtidpå 1 time og 15 minutter.11. december 2020

En gennemsnitlig sluttid i et olympisk distanceløb på

Jeg er ked af at skulle afslutte dette på et dårligt mærke, men. Det er mørkt om morgenen, Trainiacs. Får mig til at gå tilbage i seng.

Hvad synes du, når svømmehætten er sådan? en 16 tommer form på den, den er hurtig, ikke? (glad musik) Nå, Trainiacs. Der har været noget, jeg har ønsket at finde for nylig, og jeg tror, ​​jeg fandt det i morges, den gennemsnitlige tid, det tager at gennemføre hver afstand i en triatlon. Jeg fandt et websted, der analyserer, hvordan tusindvis af hundreder af forskellige løb, og hvad vi har, er gennemsnitlige sluttider for Sprint, OL, Half Ironman og Ironman.

Inden du får alle de jaloux og landbaserede kommentarer til mine kommentarer, vil jeg sige, at disse efter min mening kan være 5% højere, end jeg havde forventet. Den gennemsnitlige sprintmåltid er lige under en time og 30 minutter med 750 meter svømmetur på cirka 18 minutter, 20 km cykeltur på cirka 40 minutter og 5 km løb på cirka 28 minutter. Afstandsløb gør en stor forskel, fordi afstandene er så korte.

Og du har sat dig selv lige under en time 30. Det virker højt. Nu spekulerer du måske på, hvad min måltid er, personlig rekord i en sprint, 1.0750 tror jeg.

Nu til olympisk. Vi taler om en gennemsnitlig sluttid i et olympisk afstandsløb på tre timer. Til svømningen på 1,5 km på cirka 40 minutter, 40 km på cykel på cirka en time og 20 minutter, og de 10 km løber på cirka en time.

Nu var det personlige rekord for et par uger siden på en rute, hvor cykelafstanden var 3 km kort. Jeg gjorde 2.0406, jeg tror det var.

På en lige, legitim strækning, der faktisk var lidt for et par år siden, gjorde jeg 2.1401. Nu Half Ironman.

Af 67.000 måltider i 40 Half Ironman triatlon var gennemsnittet seks timer. Det virker virkelig højt. Til svømningen på 1,2 mil på cirka 40 minutter, en 56 mil cykel på tre timer og 13,1 kilometer løb på 2,15.

Mit personlige bedste var 4.4646 for nøjagtigt et år siden på Duluth Superior Man, den første Half Ironman jeg gjorde. Om noget var cyklen cirka en kilometer kort i 25 løb.

Cirka 12 timer, 35 minutter med en svømning på 2,4 kilometer, der tager en time, 16 minutter. 112 mil cyklen tager seks timer og 25 minutter, og løbet på 42 kilometer tager fire timer og 54 minutter.

Og jeg er stadig nødt til at køre et helt Ironman-løb. Der er det. Du ved, hvad gennemsnittet for hele Ironmans tid er, det dybest set ser ud til at være præcis, hvad jeg forventede.

Så vi er stærke i racing tempo, træning, to om dagen, løber. to træningsprogrammer om dagen, ikke to kørsler om dagen. Fordi det ville være bare vanvittigt.

Hvem løber to gange på en dag? Svøm og løb nu? Let. Løb og løber? Frygteligt her. Så der vil være mange brystvorter derude! En masse brystvorter.

Længe før du bliver ked af det, cykler hun. Det ville gå et årti, før jeg kunne overbevise hende om at gøre dette. (glad musik) - Fantastisk udsigt. (Hunde gøer) - Hvad? Jeg prøver det! (Hunde hyler) Hvad, hvad, hvad, hvad? Jeg prøver, prøver, prøver. (Grunts) Nå, det føltes som et godt løb, jeg skulle gøre dette på omkring 4,20 per mil i 2 km.

Og hvile derefter med 4,45 pr. Kilometer. Og jeg var på 4,17 pr. K og 4,35 pr. K.

Have det godt! Jeg har det godt. Vi er nødt til at tale om noget, selvom det kan være dårlige nyheder. En af mine venner, Jacques, som havde den lange svømmetur med, jeg talte om mig selv som et mærke for Trainiac.

Nå, jeg undersøgte lidt i dag, da jeg begyndte at bruge Trainiac, varemærket Asswipe varemærket. Det kan hjælpe mig og fortælle mig, at selv det at bruge ordet trainiac vil få mig i problemer, ville det blive meget værdsat. Fordi det kunne være en meget forfærdelig ting at gøre.

Afslut dette på en dårlig note, men jeg tror, ​​at mo 'penge, mo' problemer, ikke? Kay, enhver hjælp, meget værdsat.

Hvor lange er afstandene i en triatlon?

Tidligere kaldet 'internationalafstand, 'navnet blev ændret forud for de olympiske sommerlege 2000 i Sydney, datriatlondebuterede i det olympiske program. Densafstandeer standardiseret med en svømmetur på 1,5K, en 40K (24,8 mil) cykel og en 10K (6,2 mil) løb.

Hvad er forskellen mellem en sprint og olympisk triatlon?

TILsprintafstandtriatloner den korteste af alle individuelletriatlonformater og har været anfægtet som et internationalt mesterskabsbegivenhed siden 2010. Formatet er halvt så langt som etOlympiskafstandtriatlon, bestående af en 750 m svømmetur, 20 km cykel og 5 km løb.13. april 2017

Okay, sprinter mod OL. Jeg skulle tale om de forskellige afstande i triatlon. (klynk) Hej.

Og jeg sidder bare her og bare sidder der, 'Ingen mand.' I morgen Trainiacs, i går opstod et spørgsmål, hvad der egentlig er? I god tid, fordi jeg beslutter mellem et par forskellige løb, at jeg måske skal tale om sprint triatlon. Jeg skulle tale om de forskellige triatlon, det er en god dag at være tilbage med et gult kickboard.

Jeg skulle tale om de forskellige afstande i triatlon. (klynk) Hej, okay, okay, okay.

Tredje forsøg, de forskellige afstande af triatlon. Sprint vs. Olympia i dag.

Del? Deal, ligesom det, 1.100 meter, færdig, men gæt hvad? Det er ikke antallet af meter, du bruger, men kvaliteten, og det var nogle kvalitetsmålere. Jeg mener, jeg var fuld af energi derude. (Synger cikader) Jeg var energisk. (Synger cikader) Jeg var engelsk. (Synger cikader) Bare livlig, fuld af entusiasme og energi. (Beatmusik) Glem alt, hvad jeg sagde tidligere på ugen, om at komme godt efter 37 km svømmetur søndag til højre, sprints mod OL. (klipper fingrene) Hej, så forskellene mellem Sprint og Olympia er ikke så store som for eksempel Olympia og halv Ironman eller halv Ironman og fuld Ironman, Sprint og Olympic, du kan træne til en og gøre det alligevel på på den anden side, fordi forskellene Ikke så store i tid og afstand, men der er nogle små subtile forskelle, der hjælper dig med at blive en bedre triatlet over disse afstande ved at kende dem.

guide til køb af cykler

Så nummer et, selvfølgelig, afstand. Sprint er en 750 meter svømmetur, en 20K cykel og en 5K løbetur. OL, det er nøjagtigt det dobbelte af, at det gennemsnitligt tager at afslutte, er et sted, jeg tror, ​​det er en time 27, 28. time 30 for en sprint og hvor som helst mellem 245 og 250 for et OL, det er i gennemsnit for aldersgrupper.

Andre forskelle i tilgangen En af dem er diæt. I et sprintdistanceløb behøver du ikke rigtig bekymre dig om diæt. Da det kun varer fra en sayan time til en time og 40 minutter, dybest set kun i mit tilfælde kan du tage alt på mig.

Cyklen er omtrent lige så meget i min flaske. Fordi jeg ikke drikker så meget, så meget mere, mens jeg kører. Og så kunne jeg tage en slurk vand, mens jeg løber, i tilfælde af et OL skal du passe på din diæt, fordi du kan komme forbi den let tilgængelige glykogenbutik, der sker inden for en time, 30, time og 40 minutters gel , eller tygge eller bar, der skete på cyklen, og stoppede derefter et par AIDS-stationer til Gatorade på flugt.

Den hastighed, du kører i begge løb, er ret ens. Det er temmelig tæt på en banebrydende hastighed i begge løb, bare afviste det lidt til et OL. I tilfælde af en sprint forsøger jeg dybest set at komme så tæt på opkastet som muligt uden faktisk at gøre det.

Der var dog tidspunkter, hvor jeg havde sådanne rykkede kinder i et sprintløb, åh min gud. Det sker på en skala fra en til 10, hvor 10 er vanvittige hurtigt og laver en slags 200 meter sprint, som en otte eller en 8,5.

I tilfælde af et OL er du ret tæt, men det er mere som, lad os sige 7.5. Du er virkelig tæt på at komme i luften, men ikke så tæt, at det stadig ikke føles lidt aerobt, aerobt er mere kardio, end det er som (pustende) som virkelig hårdt muskelarbejde.

Det gør så forskellen i, hvordan du træner. Du kan lave en sprint ganske godt i sprint træning, seks, syv, otte timer om ugen ek, hvis det virkelig er målrettet træning, kan du komme rigtig hurtigt uden meget volumen. Fordi du fokuserer på en, vigtig, vigtig, enkelt, individuel færdighed, og det vil ske så hurtigt som muligt på så kort tid som muligt, kan du muligvis.

I et OL fokuserer du dog på to ting, du fokuserer på hastighed og udholdenhed. Derfor kræver den mængde træning, der kræves for at opretholde denne hastighed over en olympisk afstand, en hel del træning. For at klare sig godt i et olympisk afstandsløb gør du ofte over afstand.

Du cykler 70, 80, 90 km. Du løber 15 til 20 km. Du svømmer 3500 meter, fordi du vil bygge det udholdenhedsgrundlag inden for kardiovaskulær fitness.

Du behøver ikke bekymre dig om det i en sprint. Så sprints, jeg kom væk med sandsynligvis syv til ti timers uger og kom igennem til en sprint på 1:07 i et OL, jeg gjorde en olympisk 2:14 og det var mere som en 12 til 13 timers uge, jeg ikke har at gøre hvad jeg gør, gøre hvad du kan gøre. Hvad mere, hvad ellers, hvad mere? Pral, ingen af ​​dem har Ironman i deres titler, så når du taler med folk, der ikke ved, at sprints og OL faktisk er ret hårde løb, vil de være som: 'Nå, lavede du en rigtig triatlon?'.

Uanset hvad. Hvad angår sværhedsgraden, råder jeg altid folk til at køre så vanskeligt, det vil sige så længe som muligt. Måske gør jeg det, mens jeg stadig har kontrol over løbet.

Så jeg har nævnt et par gange, at jeg er begyndt at hoppe frem og tilbage mellem sprints og OL. Jeg ville bare sprænge ved en flok OL, og jeg landede efter et par år og sagde: 'Ved du hvad, jeg fokuserer bare på sprints. 'Vi tager det tilbage', fordi jeg ved, at jeg kan kontrollere dette løb mere, end jeg kan.

Mange af disse variabler, der kommer med den længere afstand fra OL, gjorde det muligt for mig at lære at blive en triatlet, fordi det lærte mig, det lærte mig, hvordan man gør det, det lærte mig, hvordan jeg styrede min diæt, det lærte mig at lytte til min krop, det lærte mig, hvordan jeg skulle slappe af, alt dette, og da jeg gjorde det, så Baseret på viden om fitness og træning i sprints var det let at oversætte det til længere og længere afstande. (Bip) Kaffe klar, ja! Jeg afslutter det, for det er kaffe tid. Vi tager afsted.

Nu. Det er kaffe tid. Kan du lide formatet? Hvis du kan lide dette format, skal du kommentere nedenunder, hvilke race-afstande du gerne vil se forskellene: Sprint vs.

Ironman, Sprint vs. Half Ironman, Half Ironman vs. Ironman.

Der er meget, vi kan gå ind på her, masser og masser af god kaffe (snaps)! Så, Trainiacs, sjov historie om træthed og lang svømning. Tidligere på ugen tænkte jeg: 'Hej.' Pfft, alt er let. 'Husk, da jeg sagde, at jeg troede, at vi var som isbad i ni timer, og det var derfor, jeg ikke følte mig øm, og alt føltes godt? Ja / Ja! I de sidste tre dage kørte jeg lidt løb, for tre dage siden kørte jeg en lille cykel i går, i morges gik jeg lidt og svømmede.

Og bare de små, små, bittesmå, uklare træningsprogrammer, åh min gud, tog et ton af mig. I Canada er det i øjeblikket vores største sommerweekend i året. Det er en lang weekend i juli, nogle teenagere fra staterne ville blive kendt som 4. juli.

Og alle her siger: 'Hvad laver du for dem? lang weekend? '' Skal du til hytten i den lange weekend? '' Skal du til hytten i den lange weekend? '' Vil du solbade i den lange weekend? '' Skal du feste i den lange weekend? '' I centrum går du til centrum for fejring af Canada Day? '' ”Og jeg sidder bare her som” Ingen. ”” Jeg skal hjem og sove med Chris og træne. Kender du Chris, den grimme fyr fra TubTalks? - Jeg tilbragte bare ikke så meget tid med mit ansigt i dag, men - Men Triathlon Taren, han har brug for hvile.

Lang svømning indhentet ham. Glad 150. Canada-dag, Trainiacs! Se jer. Jeg er træt, jeg vil ikke gå hjem på min cykel, men vi har ikke Uber.

Farvel!

Hvor langt er en mini triatlon?

Varierende længder

Fuld sprints har typisk enhalvt-mil svømmetur, 12,4 mil cykel og 3,1 mil løb. Generelt dogmini-triathlons har svømmeture på mindre end en kilometer lang cykelafstandeikke længere end 15 miles og løber ikke længere end fem.

Triathlon easy / er en sommer udholdenhedsbog, der består af svømning, cykling og løb, som er afsluttet i denne rækkefølge, nu dækker det et stort spektrum af racerafstande, der starter i den korte ende via super sprint eller begyndere til den ikoniske Ironman i anden ende Um Dækker de nøglepunkter, du har brug for at vide for at tackle din første triathlon, vi ved nu, at triathlon består af svømning, cykling og løb, grupperet i kort og lang løb, idet vi ved, at den korteste, mest tilgængelige begivenhed for triflenewbie normalt er kaldet en begynder- eller supersprint, hvilket er meget almindeligt at prøve din første olympiske triatlon-afstand eller standard. Hvert fjerde år vil atleter konkurrere i de olympiske lege. I beslaget her er der to forskellige afstande, og den første er mellemafstand eller HalfIronman, også kendt som 70.3, det er fordi det er 70.3 miles væk, og du kan se, at flere mennesker nu har tendens til at gøre dette som deres første løb, og det er en del af en skovliste, indtast en ev ent og så har du selvfølgelig nu den ikoniske FullIronman, der er dobbelt så langt, jeg vil ikke anbefale at gøre det som din første begivenhed, da det er en temmelig stor dag, så det er en god ide at få et par mindre triatlon på stien, før du prøver dette som vi gjorde Som allerede forklaret er der en hel del begivenheder i triatlonsporten, men her på kanalen vil vi anbefale luften på forsigtighedssiden og holde fast i de kortere som super sprint eller måske begyndere ja, men hvis du er ikke rigtig sikker i vandet, så vil du måske overveje en sprint eller en olympisk afstand, men få par, det er sandsynligvis bedst at ignorere disse, alt hvad du behøver for at få din første triatlon færdig Komplet lon er dit troværdige par sneakers, ved nu har du måske set folk bære disse smarte sko, der kan fastgøres til deres cykel med klamper og lignende, men det er ting, der kan elimineres den dag, og du kan gøre fremskridt, men først skal du kun trække i den første rem Når du er l tag poolen, alt hvad du behøver er dine sneakers, hvis vi laver et løb og en pool, er badebukser som disse helt fint for mænd og badetøj til kvinder selvfølgelig.

Jeg ville faktisk køre et løb, hvor et par board shorts som denne ikke fortæller mig, at jeg ikke kan, men vi er nødt til at huske, at der er en triatlon med åbent vand, at alt, hvad vi forventer i vandet, alligevel er under det våddragt, medmindre du er virkelig heldig at bo i en del af verden, hvor vandet også er varmt for at tillade en våddragt, men med stor sandsynlighed vil vi have en våddragt i vandet, når det ikke er en triatlon i poolen. Det er klart, at en triatlon kræver en cykel, men der er ikke noget specielt stammesystem, hvad det skal være. Du kan se billeder af profferne på som rocketter som rocketter, ja, en smal cykel sådan er slet ikke nødvendig, hver cykel vil gøre det, så selv det kan en pendlercykel, en mountainbike eller endda en cykel med en kurv foran så længe den fungerer og er sikker, en anden måde at låne en cykel fra en ven tæller, men sørg for at du er i samme størrelse og har kørt den før, så du ved, at alt fungerer sikkert nok, når du kommer ud af vandet, så du virkelig kan bære det, du vil have i poolen eller åbent vand. Mere erfarne triatleter vil sandsynligvis bære en arenadragt, og de vil sandsynligvis afslutte hele løbet med det, men rolig, hvis du stopper ved bordet i overgangsøvelsen og vil tage på en top og shorts som jeg har rigtigt på nu, selv en jakke, når det siger, at det eneste, du ikke rigtig kan gøre, er at løbe.

Halvtåede stativer er ikke en nødvendighed for et triatlonløb, men de er selvfølgelig mere aerodynamiske, men det vil sige, rolig, før du føler dig meget selvsikker på cyklen og er begyndt at finpudse dine færdigheder til cykelfarve, og så kan du overveje at tilføje en kombination af mere end en af ​​de tre discipliner, du ofte får. Dette er kendt som mursten træning, og den mest almindelige version af det er cyklus at køre. Du vil se folk have deres runkit klar, når de går på deres cykeltur.

Når de kommer tilbage, kan de hurtigt tage deres sneakers på, og du løber lige ud, og det er en fantastisk måde at vænne sig til den underlige følelse, og det kaldes gelében af ​​en grund. Din første triatlon tror jeg, jeg gjorde. Gør det ikke, før jeg har kørt i et par år, hvis du ikke er sikker på, at du kan klare hele afstanden, men du virkelig vil give dig, er det en god ide at slå din lokal tri klub. Derefter kan du deltage i deres sessioner, som hjælper dig med at få tillid og også tale med aldersgrupper, der har været der og gjort nogle nyttige tip nu, når du ved, at Tri Thon løbende svømmer, cykler og løber alene, men der er ikke ' et par andre regler, der måske ikke er lige så indlysende, så telefoner er ikke tilladt på en racerbane.

Telefoner kan bæres med dig, og hvis du har brug for at foretage et opkald, kan du stoppe, men du er nødt til at komme ud af banen for at klare dig godt, hvilket resulterer i, at hovedtelefoner og musik heller ikke er tilladt, dette er hovedsageligt af sikkerhed, fordi du har musik, du ikke tåle at høre måske en dommer eller en frivillig forsøger at give dig instruktioner, og nu har du måske set professionelle cykelløb som Tour de France eller eliten ITU distance triatlon, hvor de er i Can draft, men for de fleste løb kan du ikke drafte og skal opretholde en afstand på ca. 10 meter mellem atleter i aldersgruppeløbene. Nå, jeg håber, at dette motiverer dig og giver dig nyttig indsigt og motiverer dig til at tage dit første forsøg. Tillad os i så fald at være de første til at ønske dig held og lykke ja, når du har gjort det første forsøg, lad os vide, hvordan du kom sammen, og hvis du nød det, skal du give tommelfingre og sikre dig, at du får alt af artiklerne her på GTN, nu hvor du er en triatlon-fan, skal du bare klikke på kloden for at abonnere, og hvis du har brug for mere hjælp, kan du få et glimt af, hvordan du kan gøre det til din første Prøv at udøve, du har oprettet en serie af artikler først, og du kan finde dem her

Hvad er en respektabel triathlon-tid?

For at komme tæt på toppen af ​​din alderskategori er under 1,5 timer engodtballparktid. Elite mænd og kvinder slutter typisk under en times mærke, selvom kvinder måske er lidt højere.

Hvad er en anstændig triathlon-tid?

Hvor lang tid tager det at afslutte en international distanceTriatlon? Svaret, baseret på vores analyse af mere end 75triatlon: ca. 3 timer i gennemsnit. Svøm 1,5k på 40 minutter, cykel 40k på en time og 20 minutter, og kør 10k på en time.

Hvad er en god triatlon-tid for en nybegynder?

For ennyhedertri-atlet, det tager cirka 2:00 minutter pr. 100 meter at svømme, eller 8 minutter i alt, cirka en time for cyklen (gennemsnit 12 km / t) og 30 minutter eller deromkring til løbeturen.16. september 2009

Hvor mange omgange i en pool er 750 meter?

IPoolTræningssession 11 vil du svømme 30 længder af en 25meter pool, eller750 meter.1. januar 2019

Hvad er højere end en triatlon?

En ultra-triatloner en lang afstandtriatlon. Udtrykket henviser generelt til alletriatlonbegivenheder med en afstand, der er et multiple af IronmanTriatlon, som består af 3,86 km svømning, 180,25 km cykling og en fuld maraton (26,2 mi eller 42,2 km) løb.

Hvad er forskellen mellem en maraton og triatlon?

En jernmandtriatlon eren svømning på 3,8 km efterfulgt af en 180 km cykel, efterfulgt af en 42,2 km - en fuldmaraton). En olympisk afstand (den anvendteiOL, der kan betragtes som en 'almindelig' afstand)eren svømmetur på 1,5 km efterfulgt af en 40 km.

Hvad er den gennemsnitlige afstand for en sprint triatlon?

Sprint triatlon falder på den kortere ende af spektret. De fleste sprintbegivenheder starter med en svømning på 0,25 til 0,5 mil efterfulgt af en 10 til 15 kilometer cykel og derefter en 5K (3,1 miles) løb. En sprint triatlon er en udfordring, som alle kan gennemføre, så længe du er motiveret og engageret.

Hvor mange miles er en fuld Ironman Triathlon?

Svarende til hvordan sprintafstand triatlon sammenlignes med olympisk, er længden af ​​en Ironman-triatlon dobbelt afstanden for hvert ben i en 70.3. Til gengæld involverer Ironmans afstande en svømmetur på 3,8 kilometer, en cykeltur på 180 kilometer og en løb på 42,2 kilometer.

Hvor lang tid tager det at gennemføre en triatlon?

Fuld jern triatlon afstand. Svømning: 3,9 km (2,4 miles) Cykel: 180K (112 miles) Løb: 42,2K (26,2 miles) Gennemsnitlige sluttider: 8-17 timer Hvor lang tid har du brug for at træne: 12-20 timer om ugen. Bedstefar af dem alle, der har inspireret mange til en M-Dot-tatovering, er fulddistanceløbet.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Bmc cyling - pragmatiske løsninger

Hvad står BMC for i cykling? Cykelfremstillingsvirksomhed

Sådan behandles vejudslæt - hvordan man håndterer det

Hvor lang tid tager det vejudslæt at heles? Vejudslæt er en almindelig betegnelse for slid forårsaget af skraber modtaget under en ulykke. De fleste vejudslæt skal heles inden for 2 uger med god pleje af dine sår ved at holde dem rene og fugtige. Nogle gange kan vejudslæt gå gennem alle hudlagene og kræve hudtransplantationskirurgi for at helbrede.

21 superfoods - hvordan man beslutter

Hvad er de top 20 superfoods? 20 bedste superfoods til vægttabskale. Grønkål er en grøn grøn grøntsag, der er kendt for sine sundhedsfremmende egenskaber. bær. Bær som jordbær, blåbær og brombær er levende, smagfuld og meget nærende. Broccoli. Chia frø. Æg. Avocado. Søde kartofler. Kimchi og surkål.

High stakes low rider - mulige løsninger

Hvor kan jeg finde lowrider i GTA San Andreas? Loco Low Co. er en baggårdsmodebutik i Grand Theft Auto: San Andreas, der tilpasser lowriders, der er placeret på en blindgyde i Willowfield, Los Santos.

Motobecane titanium anmeldelse - hvordan beslutter du dig?

Er Motobecane-cykler af god kvalitet? Det er ikke eksplosivt under hård pedalering, og hvis den fornemmelse af stivhed og øjeblikkelig kraftoverførsel er vigtig for dig, kan en aluminiumscykel måske være bedre. Men for at komme ud og nyde vejene ser Motobecane ikke kun den del ud, det er også en af ​​de glatteste cykler for pengene. г.