Vigtigste > De Bedste Svar > Strava abonnement - finde løsninger

Strava abonnement - finde løsninger

Hvor meget koster et strava-abonnement?

Jeg træner løbere, og ofte får jeg spørgsmålet “erKostTopmøde det værd? ” Det i øjeblikketomkostninger$ 5 / måned eller $ 59,99 / år.21. dec 2020

Strava har ikke brug for en introduktion, men jeg giver det alligevel. Del aktivitetssporing, del socialt netværk, del ruteplanlægger, delarkiv af milliarder cykelture, min personlige yndlingsdel, Times Up klatrer Sikker på, vær fortrolig med det faktum, at både hjemmesiden og appen er gratis, men der er yderligere funktioner, når du betaler et lille abonnement og bliver medlem af Strava Summit, har allerede mange funktioner. Strava bad os om at hjælpe med at forklare.

Og i denne artikel skal vi gennemgå de mest populære. Den mest populære funktion blandt topmødets medlemmer vedrører leaderboards overraskelse, er det ikke? At sidde i sofaen med en kop te og kontrollere, at Strava er øverst, er en af ​​de bedste aktiviteter efter turen, og leaderboards er bestemt en af ​​de ting, der fik mig afhængig. Men der er tidspunkter, måske virkelig? populære segmenter, hvor du faktisk gerne vil vide, hvordan du forholder dig til lignende forlystelser, måske alder eller vægt.

På Strava Summit kan du gøre netop det. Med filtrerede ranglister. Så for eksempel kan du huske en artikel, for ikke så længe siden forsøgte jeg uden held at genvinde en KOMby, dybest set smide penge ind i problemet og bygge den hurtigste cykel jeg kunne.Hvis jeg går til de filtrerede ranglister nu, får jeg faktisk kronen. Ja! På trods af deres popularitet er filtrerede ranglister ikke de mest nyttige post-ride-funktioner for mig. I stedet tror jeg, det er Strava Summits evne til at hjælpe dig med at analysere dine forlystelser ud fra et træningsperspektiv på pulsmonitorer, bestemt med en stigning i bærbar, som du kan synkronisere med en hovedenhed eller den ledsagende app, og når du registrerer din puls, med Strava Summit efter din tur kan du se, hvor længe du har brugt i forskellige pulszoner.

Når du nu ved, at variation er nøglen til succes med træning, kan du med det samme se, om du markerer de felter, der er relevante for dig og din træning, eller ej, om du sidder fast med miles af skrammel. Så går du hårdt nok og let nok, eller er du bare et sted? i midten? Hvis du også har en effektmåler, giver Strava dig også en lignende opdeling, men forklarer watt i modsætning til slag pr. Minut. Nu kan Strava bruge din puls til at måle, hvor hård din træning eller tur var.

Hvis du er fortrolig med den gamle Strava Leiden Score, er det dybest set en udvikling af den. Og det er et mål for mængden af ​​kardiovaskulært arbejde, der er afsat til en bestemt aktivitet, der kan overføres til alle discipliner og det relative aspekt, herunder det faktum, at det er unikt for dig, så det tager ikke højde for, hvor hurtigt du gik men hvor hårdt du arbejdede. Hvad det betyder er, at du kan kvantificere, hvor meget en træning har taget fra dig, og hvordan den er kalibreret, har bedømt den i tusinder af forskellige aktiviteter.

cykelgaver til farStrava siger, at de var i stand til at tilpasse algoritmen til at arbejde for både korte intense anstrengelser og længere, stabile anstrengelser, du kan se, at den er anvendt i løbet af de kommende uger og måneder og se, hvordan det fungerer en given uge faktisk afskærer med hensyn til den indsats, det tager fra dig. Næste live-segmenter. Dette er virkelig sejt nu.

Det fungerer på telefonappen, selvom jeg ved, at nogle af jer kører med din telefon på styret, er det, jeg formoder, den interesse, som de fleste af os er interesseret i, når det går ind i de vigtigste GPS-hovedenheder er integreret. Dybest set skal du starte et segment, når du gør dette, detaljerne uploades automatisk til din enhed, hvilket betyder, at når du kommer tæt på det i det virkelige liv, vil din skærm ændre sig og i stedet for dine normale data vises segmentet . Det viser din aktuelle tid på det, din forudsagte sluttid og også din nuværende t, der er uforlignelig med dit personlige bedste, det personlige bedste for en person, du følger, eller den bedste tid nogensinde.

Det er et fantastisk stimuleringsværktøj, det vil virkelig hjælpe dig med at få mest muligt ud af dig selv, og jeg synes også, det er godt at bruge lidt ekstra motivation, når smerten virkelig begynder. Den næste er en hyldest til Strava's sociale natur platform. Medmindre nogen har deres privatlivsindstillinger låst, er en af ​​de gode ting ved det, at du kan se, hvor de kører.Du kan se, hvor millioner af mennesker i øjeblikket rejser. Strava-algoritmen tager nu automatisk alle disse data i betragtning i ruteplanlægningssektionen og guider dig til de mest populære vej- eller rutesektioner. Teorien er lige så populær, antager jeg.

Men med Strava Summit har du en ekstra mulighed, og det er, at du kan downloade en GPX-fil med en andens rute, som du kan lide. Det kunne være en lokal professionel, det kunne være en influencer, det kunne være en ven eller en anden kollega. I hans tilfælde vil jeg overtage Dr.

Oliver Bridgewood GCN. Hans post-work-spin i går. Nu skal du åbne desktopversionen til dette, ikke i appen.

Men du vil se, når du klikker på Aktivitet, der er et lille GPX-downloadikon i hjørnet af kortskærmen, så vi rammer det, downloader filen og uploader den derefter til den enhed, du vælger. Når du kører alene, har det altid været vigtigt at lade nogen vide, hvor de er, når du rejser, og nu tillader teknologien det. Det er en god idé at lade dem vide, at du er live. Dette er noget, jeg virkelig gør hver gang jeg kører i disse dage.

kvinders cykelsadel

Der er et par forskellige muligheder for dette, men Strava Summit har en, der er designet til både cyklister og løbere. Det kaldes et fyrtårn. Dybest set, hver gang du begynder at optage en aktivitet, enten i appen, på en Garmin eller på et Apple Watch, har du mulighed for at sende en besked til op til tre kontakter.

Du vil nu modtage denne tekst, som indeholder et link til din aktivitet. Du kan se det, selvom du ikke har din egen Strava-profil. Simpelt, men der er også ekstra funktioner som at vise din batterilevetid og faktisk, hvornår du sidst havde et bip fra telefonen for at se, om du virkelig er derude.

Det sidste topmøde nogensinde Tilføj til dette fitness- og friskhedsværktøjet. Så hvis du bruger pulsmåleren, så Strava kan beregne din relative indsats, og ideelt set hvis du også bruger en effektmåler, så den kan beregne din træningsbelastning, kan dette derefter tegne en graf over din form over tid. Nu beregnes fitnesselementet ved hjælp af Strava-zonealgoritmerne baseret på dokumenteret arbejde af Erik Banister og Andy Cogan.

Den egnethed, som du kan se, forbliver relativt konstant over tid, meget ens, selvfølgelig modellerer din træthed, og det er mere lydhør. Du kan se, at det begynder at bevæge sig markant efter et par hårde dage, men det går lige så hurtigt ned, når du begynder at slappe af, og det er en fantastisk måde at se, hvor træt du faktisk er efter at have trænet, som du gjorde. Når du kombinerer de to, får du den snoede linje ovenpå, der er din form.

cykling chafing

Selvfølgelig er der ingen mening i skrigende pasform, du er helt udmattet, og så viser din form dig, når du har den rette balance, måske inden op til en begivenhed, for hvis du bliver for frisk, så begynder du at mister fitness. og så det er designet, anbefaler jeg, for at reducere gætteriet for en begivenhed eller et mål, der skal nås. Ikke kun er dette nyttigt for folk som mig, der har tendens til at køre meget ens hele tiden, men det giver dig også en anelse om, hvorvidt du skal ændre ting eller ej.

Så dette er dine vigtigste Summit-funktioner. Der er meget mere, som personaliserede heatmaps, som er ret seje og giver dig et overblik over, hvor og hvor ofte du har været på Strava, samt træningsplaner og faktisk din præstationskurve. Hvis du vil prøve det selv, tilbyder Strava meget venligt alle en gratis prøveperiode på 30 dage, der går der efter denne artikel.

Linket til dette findes i nedenstående beskrivelse. I mellemtiden, hvis du vil have mig til at vende om for at prøve at genvinde en COM, kan du komme til denne artikel dernede. Ellers skal du give denne en tommelfinger op.

Er strava-abonnementer det værd?

Hvis du er interesseret i data og træner meget - især når det kommer til løb og cykling - så ja, der er meget her, du vil nyde. For cyklister er Segments sandsynligvis appelværdiprisen alene og for os er det abonnementsfunktionerne, som vi virkelig nyder, men vi er data-nørder.1. jan. 2021

Hvad giver strava-abonnement dig?

Kostaccepterer data fra næsten alle typer fitnessapparater. Lad detKostcommunity guidedutil fantastiske nye steder at løbe og ride, hvor som helst i verden. Planlæg og opdag ruter. Få foreslåede ruter til kørsler og forlystelser på få sekunder, der forlader hvor som helst og baseret på tidligere aktiviteter fra andreKostatleter.

Kan du betale strava-abonnement månedligt?

For eksempel,duønsker at skifte framånedligetil årlig og din nuværendemånedligt abonnementfornyes den 5. næstemåned. Din ændring til årlig finder sted den 5. ogduvil blive faktureret det årlige beløb den 5.. Når den nuværendemånedudløberdu kanforny dinKostabonnementtil den årlige pris.17. maj 2021

Er strava gratis 2020?

Ja,Koster enledigapp. Der er ingen omkostninger at registrere og dele aktiviteter. For at få mest muligt ud afKost, udforske enKostabonnement og de ekstra funktioner, vi tilbyder.05.17.2021

cannondale synapse sora anmeldelse

Kan du bruge Strava gratis?

Kosterledigat downloade til iOS ogAndroid. Som mange fitnessapps,Kosthar en Premium-abonnementsmodel.Du kan brugeappen tilledig, menhvis dubetale et medlemsgebyr,dufå flere funktioner - mange af dem.02.05.2016

Kan du opsige strava-abonnement?

AflysningafAbonnement

hvis dutilmeldt denKost.med,dukanafbestilleditabonnementved at besøge din 'Kontoside' og vælge 'Nedgradering.'hvis dutilmeldt via Google Play eller iTunes Store,dukanafbestilleditabonnementved at nedgradere gennem den tilsvarende butik.

Hvor lang er strava gratis prøveperiode?

Få engratis prøveversioni 60 dage, og betal derefter $ 5 / £ 4 om måneden, når du faktureres årligt.19. maj 2020

Kan du bruge Strava uden abonnement?

Ja,Koster en gratis app. Der er ingen omkostninger at registrere og dele aktiviteter. For at få mest muligt ud afKost, udforske enKostabonnementog de ekstra funktionervitilbud.17. maj 2021

Oplader Strava mig automatisk?

Dit abonnementvil automatisk-forny medmindre det annulleres mindst 24 timer inden udgangen af ​​den nuværende periode. For at annullere abonnementer aktiveret med Google Play (Android): For abonnementer købt ved hjælp afKostApp til Android, din betaling og eventuelle tilbagevendende betalinger håndteres af Google Play.16.06.2021

Er strava gratis at bruge?

Ja,Koster enledigapp. Der er ingen omkostninger at registrere og dele aktiviteter. For at få mest muligt ud afKost, udforske enKostabonnement og de ekstra funktioner, vi tilbyder.05.17.2021

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Genopbygning af madpyramiden - brugbare løsninger

Hvorfor er madpyramiden forkert? Efter 1992 viste mere og mere forskning, at USDA-pyramiden var groft mangelfuld. Ved at fremme forbruget af alle komplekse kulhydrater og undgå alt fedt og olier gav pyramiden vildledende vejledning. Kort sagt, ikke alle fedtstoffer er dårlige for dig, og på ingen måde er alle komplekse kulhydrater gode for dig.

Sådan stopper du hurtigt med at svede - enkle svar på spørgsmål

Hvordan kan jeg berolige min sved? Hvad kan du gøre ved det? Brug lag og absorberende naturfibertøj. Forsøg stærkere antiperspiranter. Brug engangsunderarmsbeklædningsskærme til at absorbere sved. Gå ned i vægt, hvis du er overvægtig for at reducere sved. Få masser af motion for at reducere stress.

Vandflaskebur - hvordan man opnår

Hvad er det bedste vandflaskebur? Vores valg af de bedste flaskeburTriban 100. DAGENS BEDSTE TILBUD. Elite Custom Race Plus. DAGENS BEDSTE AFTALE. Lezyne Flow Cage. Årsager til at købe. Tacx Deva. DAGENS BEDSTE AFTALE. Silca Sicuro Titanium. DAGENS BEDSTE AFTALE. Stof Cageless flaskesystem. Årsager til at købe. Blackburn Outpost Cage. B'Twin Universal Bottle Cage Mount.12 2020.

Vegansk lavt blodtryk - hvordan løser du det?

Kan en vegansk diæt forårsage lavt blodtryk? Vegetarisk og vegansk kost med fuldstændigt fravær af animalske produkter vides allerede at sænke blodtrykket sammenlignet med altædende kostvaner. 24.07.2020

Bolle øjenslitage - hvordan man håndterer

Er Bolle et godt brand? 5,0 ud af 5 stjerner Fantastisk komfort, kvalitet og værdi Bolle er mit yndlingsmærke til solbriller. Jeg har brugt Bolle-solbriller i de sidste tyve år. De er de mest komfortable solbriller af højeste kvalitet til en pris af under $ 100,00.

Zwift-ruter - innovative løsninger

Hvad er de bedste Zwift-ruter? Vores 5 foretrukne klatrer på ZwiftFox Hill. Surrey Hills bane. Innsbruck KOM (fremad), Innsbruck bane. Leith Hill, Surrey Hills bane. Alpe du Zwift, Watopia bane. Ven-Top, Frankrig Bane. г.