Vigtigste > De Bedste Svar > At tage en uges fri fra træning - omfattende reference

At tage en uges fri fra træning - omfattende reference

Er det godt at tage en uges fri fra at træne?

At tage enuge frifra løft ødelægger ikke din muskelmasse, og årene med hårdt tjente gevinster er sikre. Det kan endda hjælpe ved at lade nagende skader heles. Denne tid er også værdifuld for anstrengte og overbelastede muskler, der kræver tid til at hvile og helbrede.23. aug 2019Gå op fyre. Så jeg kommer tilbage fra LA Jeg gik ind igen. Det var faktisk ikke så slemt, det solrige London havde det sjovt alle, der kom til mødet. Mange tak. Jeg er så taknemmelig.

Jeg havde den bedste aften. Jeg græd virkelig som to gange Undskyld, jeg er en meget følelsesladet person Nå dit navn, jeg tilbragte to uger i LA, så jeg troede, jeg ville tage to uger fri og bruge det til at holde grundlaget for mit væsen i dybest set en lille marsvin, men når du ser den anden vej, og i begyndelsen sendte jeg nogle træningsartikler, det tog bogstaveligt talt 10 minutter at filme træningen, og fyren sagde vent som jeg var, ja det er bare denne underlige ting. Bare rolig, jeg ønskede at kontrollere for fysiologiske ændringer i min krop, der opstod som et resultat af ikke at træne, hvis du kan lide denne artikel.

Giv mig store tommelfingre og tryk på knappen Abonner. Og hvis det gør det, vil jeg give dig et varmt kram, tak. Okay.Lad mig bare sige det i denne artikel, vi skal tale om tre ting, muskelstørrelse og styrke fedtforøgelse, og for det tredje, bare dit generelle liv og moral vil være som et resultat af ikke at træne, ved du hvad jeg talte om ikke træner. Jeg taler om dig Bare ikke træner din træning. Du gør stadig hvad du ville dag ud og dag ud, livet kommer bare i vejen, og det er ikke sengeleje, for når det er bedre, når det gør en drastisk forskel, ikke ligesom mig Brækkede armen og derefter to uger senere, da jeg tog den ud af denne ting, var det, hvad det vil være afhængigt af hvem du er.

Så din genetik, køn, alder, aktivitetsniveau, men vi skal tale om videnskaben generelt, og du kan have en mening om, hvordan dette kan gælde for dig. Så med hensyn til muskelatrofi, hvilket er muskelsvind. Dine muskler bliver mindre, og der er ikke en enorm mængde forskning, der er superafsluttende.

Det er ret svært at lære. Det er ret svært at finde folk, der lever intuitivt og holder sig til protokollen, men der er to ting, vi ved om folk, der laver modstandstræning. Så når du er på det langdistance tog, forårsager du stress på din krop, og det kan forårsage hævelse i dine sener, led og muskler, og selv når du træner, har du faktisk meget store glykogenforretninger, hvilket er nøjagtigt hvad dine muskler bruger det til energi og dette glykogen lagrer omkring 3 til 4 vandmolekyler.

vegansk cyklingNår du går rundt i din træning, når du ser dig selv i spejlet, hvad du ser er dine muskler og den ekstra information, og der er også ekstra glykogenforretninger og vandretention. Så du opbygger denne idé om, hvad der er normalt for dine muskler, og du tror, ​​det er min muskelstørrelse. Men hvad der sker, når du holder op med at træne, er at informationen faktisk går ned, og også fordi du ikke har brug for glykogenet i dine muskler Så opmærksomheden på vandet vil falde, og du vil faktisk blive opfattet som muskelstørrelse, der ser mindre ud, men den faktiske mængde protein i dine muskler er stadig den samme, og når du bliver dehydreret, bliver de til rosiner, som om de krymper det samme i munden vibram kulhydrater og stivelse eller hvad der er i rosinen.

Det er stadig det samme, det er bare, at du pressede masser af vand ud af det, så det ser meget mindre ud, og det sker med dit muskelglykogen og vandet, der følger med det, og bidrager med cirka 15 til 20 procent af tværsnitsarealet af dine muskeltværsnitsarealer, skal du bare sige, at du søger at åbne biceps-musklen og afskære den vinkelret, og så har du som en cirkel, og det er dette område, du måler 15 gange, det er meget. Plus, du har akkumuleret ekstra væske fra betændelsen, så du har faktisk en rigtig anstændig brøkdel af den opfattede muskelstørrelse, som du har lyst til at tabe, selvom den faktiske muskel stadig er godt intakt, så når jeg læste og undersøgte og min Kiggede på aviser? hastigheden af ​​muskelatrofi? Der var en hel del undersøgelser, der viste, at der i mere end to til tre uger var et betydeligt tab af muskelmasse, fordi det, de ikke kunne kontrollere, var vand, når andre forskere kom og kontrollerede deres arbejde for kontrolleret og derefter, når man kiggede på dataene som på en eller anden måde matcher ved vandet. Hvad troede du var tabt som en muskel? Så jeg fandt nogle undersøgelser, der antydede, at du ville miste ca. 0,1-0,2% af din muskelmasse hver dag, men husk at glykogen og vand udgør ca. 15-20 procent af din muskelstørrelse, og det svinger meget hurtigt i svar på motion og D-træning, og jeg har en fornemmelse af, at disse undersøgelser ikke er sande? Kontroller nok til dette, og information tager også et par dage at ændre og forsvinde igen.

Meget svært at kontrollere I forhold til hvad jeg har set, har jeg ikke lyst til, at der er nok afgørende beviser til, at der overhovedet er meget forskel. Og min fortolkning er, at der virkelig ikke sker meget muskeltab inden for to til tre uger, som du fysisk ser som noget, der bare er et tab, er bare et tab af vandretention og lavere glykogenlagring og mindre information, jeg ikke laver du har lyst til mig nu Naturligvis er der sket meget, jeg viser dig optagelser lige før min ferie, men til venstre Sådan ser jeg tilbage dengang, så jeg vil bare give dig lidt Sådan ser jeg ud nu, når jeg kom tilbage, så måske lidt fladere, men virkelig ikke så meget forskel, det er noget, jeg normalt ser, for hvis jeg er ærlig over for jer, gør jeg det temmelig ofte, hvor jeg ikke behøver at træne for en uge eller to, og så ser jeg disse ikke-så-ændringer og ser dem også temmelig ofte, hvis jeg mistede lidt muskler, vil jeg forklare videnskaben om, hvorfor det ikke er et så stort problem med et sæt. Så vi talte om hypertrofi og muskelstørrelse.Nu. Vi taler om styrke for begyndere Hvilke undersøgelser har vist er, at en til tre våde måtter kan tabe 10 til 20 procent af vægten på to til tre uger? Men den styrke kan virkelig genvindes meget hurtigt, trænerne vil bruge dette til deres fordel, fordi atleter topper, så tager et par uger fri eller lyser og går derefter tilbage til peak træning over flere måneder. Du rammer stadig de samme en til tre våde max-aflæsninger som en, der træner kontinuerligt.

Så din langsigtede bane er den samme, du tager dig bare lidt bedre af din krop og giver lidt mere hvile, og derudover får nogle andre ting i livet generelt den bane, jeg har set, så meget silat, skrammel så lige så godt ud, selvom det slags gik i bølger, og de stadig gjorde fremskridt rigtig godt og så også i avancerede styrke atleter atleter, der har været modstandstræning i fire fem år Masser af masser af studier tyder på, at de endda holder op til tre uger kunne stoppe med at træne for at opretholde deres styrke, så efter at slagtilfælde begyndte at slides, det var en god nyhed, jeg følte, at jeg var i denne spand, så jeg vil teste denne teori for at se, om jeg stadig kan løfte så meget, hvordan jeg var i stand til at løfte for to uger siden. Jeg tog vægttræning for omkring seks måneder siden, men jeg har ikke rigtig været opmærksom n i de sidste seks måneder. Min PB var 150 pund.

Jeg oversætter bare dette til magt, så som du ved, åh og prøv, jeg ser, at jeg ikke har haft et slagtilfælde i et stykke tid. Jeg testede det igen for to uger siden og kom på 100 pund, så jeg mistede en lille smule strøm i disse seks måneder Men vi skal teste, hvor meget jeg har tabt de sidste to uger nu. Jeg går ikke så dybt som jeg skulle, sandsynligvis som de sidste to uger.

Hav en regnvejrsdag. Stræk også, så det føltes lidt stramt tænkte jeg. Okay, jeg følte mig lidt anspændt.

Så hvis jeg skulle give mig selv et par anmeldelser, ville jeg sige måske gå lidt dybere, men du ved, jeg er tilfreds med denne lille mobilitetsvæg. Jeg ejer, at du mysignmy kan lide at spytte det ud i morges som Suraj ikke? Fordi jeg har lyst til, at min tale måske ikke er så veltalende, så jeg er nødt til at bruge alle håndbevægelser, ja, jeg vil bare gøre det på denne måde for at vise dig og vise dig vores britiske vejr. Se på disse dårlige drenge Årsagen til, at selvom du mister noget muskelmasse, kan du genvinde det hurtigt for mig, er på grund af min bogstavelige nat - Celler har en kerne Kernen er dybest set kommandocentret i en celle - den indeholder en masse genetisk information og hjælper med proteinsyntese, sådan at når du træner, kan du øge antallet af kerner i dine celler, og det bidrager til muskelhukommelse, det gør det lettere, selvom du mister lidt muskelmasse, at genvinde det virkelig meget hurtigt .

Og det gode er, at der er undersøgelser, der viser, at stigningen i mine kerner i dine muskler kan vare op til 15 år, hvis du har arbejdet hårdt, mens jeg bare finder arbejde, og så skal du tage lidt af din tid, det er ikke spildt, at jeg lover dig, at du vil få mine kerner øget, og det ville være let um for dig at genopbygge disse muskler. Jeg siger det, når du kommer tilbage til din første træning, det kan føles mere som helvede, mere af en midlertidig effekt. Og det er midlertidigt af to grunde.

Den første er, at din kondition er faldende temmelig hurtigt, din vo2 max kan falde temmelig hurtigt, og det samme kan dit hjerte output. Undersøgelser har vist, at din tid til udmattelse er meget kortere, der vil være et opfattet tab af muskelmasse og et faktisk tab af glykogen i dine muskler til energi til den træning, et let tab af kardiovaskulær fitness og intet af det kan gøre dig føler at du har taget et skridt tilbage i dine fremskridt, men alt dette, så snart du begynder at spise kulhydrater. Men inden for de næste 2 til 3 til træning vil du være fit og normal igen.

Som jeg dog gør Hvis du spiser for lidt, risikerer du, at din krop bruger muskler til energi. Så det er virkelig vigtigt at lytte til din krop og ikke skære kalorier drastisk. Det næste afsnit, Hvad fanden, tror jeg, afhænger meget af, hvordan du lever dit liv i denne fase ud, og faktisk er din krop virkelig god til det selv, tilpasse sig, og han kan lide at fungere som en buffer.

Han kan virkelig ikke lide drastiske ændringer. Hvad får dig til at få fedt er kombinationen af ​​ikke-træning og overforbrug af kortvarig overfodring? Ligesom en dag eller to ikke rigtig tager meget fedtforøgelse, og der har været undersøgelser, der viser, at det normalt gør, når det er over en normal periode som en uge til ti dage, når du konstant spiser for meget mad, hvis du har lyst til at tage lidt fedt på, vær opmærksom på, at der kan være gas, især når vi går ud, er madene forskellige, så det kan bare være gas og også en af ​​de ting, du skal huske, når du vil gå og nyde dig selv. Men du er lidt nervøs for dette spil.

Selvom du spiser for meget, siger 100, 100.000 eller tusind kalorier, betyder det ikke, at tusind kalorier gik til fedtopbevaring, og at du skal kompensere for det. Den næste dag med et løb på omkring tusind kalorier, hvad der sker er, at noget af den energi vil gå i fordøjelsen. Så din termiske effekt på mad vil stige, hvis du overvejer det samlede daglige energiforbrug.

Så når du har spist lidt mere, kan du føle dig lidt mere fidgety, du bemærker bare ikke engang, at vores kroppe bare ubevidst bruger lidt mere energi, og vores kroppe tager ikke al den overskydende energi, der bliver brugt, holder mig stadig til de samme fødevarer, som jeg normalt spiser, men jeg spiser bare ikke længere. Lad os sige 300 kalorier, når jeg har trænet så meget bare fordi min krop ikke har brug for så meget energi, og det sker mig intuitivt, men hvis du er en person, der fælder, kan det være noget, du stoler på, skal være opmærksom på og noget at justere, hvis du er bekymret over dette spil, selvom din krop muligvis ikke bruger så meget energi, hvis du ikke træner. Jeg synes, det er virkelig sådan.

Det er vigtigt ikke at overdrive det. Jeg vil forbruge det, for så kan din krop som sagt gå op i muskler for energi, og det vil du ikke have. Du vil holde din magre kropsmasse pæn og høj, så dit stofskifte forbliver pænt og højt, jeg mener, selvom der er lidt fedtforøgelse. Det er ikke verdens ende, det vigtigste for mig, jeg håber, og det kommer på tværs af mine artikler Er livet så vigtigt? Så jeg har tendens til ikke at overvægte den slags ting, nu videre til numerotop nummer tre, hvad er dit humør og moral.

Jeg tror, ​​der er så mange fordele ved ikke at træne, som om du bare får en mental pause nu og da, selvom du ikke træner, og så bruger du det til arbejde, skal du bare prioritere det arbejde og gør noget andet. Motion sætter dig under en masse stress og belastning. Jo hårdere du træner, jo mere tid har du brug for at hvile, ligesom folk tror, ​​jeg træner som seks syv otte timer om ugen i te, jeg træner kun tre til fire timer, for når jeg træner, træner jeg super hårdt og så skal jeg bare få denne pause, og jeg har mange andre ting i gang, og hvis total sundhed er vigtig for dig, så tænk på det fysiske og mentale, da den mentale side er lige så vigtig, hvis ikke vigtigere end jeg ikke ved.

Jeg er lidt i snavs, men jeg tror mentalt, at det bliver undervurderet til tider, så jeg tror, ​​at tage en pause bare for at slappe af, som du har det, og også få nogle ting gjort, ligesom, kan være meget nyttigt Træning efter eksamen gjorde bare ikke fungerer ikke for mig, men jeg ved i min eksamen, fordi det var min prioritet, og jeg tror, ​​det tog mig et stykke tid at indse, at der var øjeblikke, hvor jeg ikke kunne træne, og jeg kunne ikke træne uanset hvad, så jeg var bekymret om jeg kunne træne eller ej, tilføjede bare stress, som jeg burde have ignoreret, for hvis jeg lige havde haft tid til at aflaste stress, ville min træning faktisk være blevet bedre, fordi jeg derefter gik tilbage til træning udhvilet i stedet for at træne for det, jeg var. Jeg bruger hele tiden på at være ængstelig og nervøs og stresset, og jeg kunne slet ikke lide det. Faktisk gjorde det sandsynligvis det værre, så der er mange fordele ved ikke at træne, og jeg tror, ​​at hvis jeg lige havde brugt noget tid på at anerkende det faktum, at jeg var i træning, vil jeg bare nyde den tid, jeg var fri, min træning ville faktisk er forbedret.

Men du ved, det er alle de ting, du ser i bakspejlet. Så fysisk er det ikke så slemt. Du mister ikke så hurtigt muskler.

Vi genvinder ikke rigtig vores styrke så hurtigt, medmindre du spiser for meget hele tiden i to uger, vil du ikke rigtig se meget af en forskel, og for det tredje kan det være rigtig godt for din mentale sundhed, hvis du tillader det, så kan du forbedre din træning, når du kommer tilbage med den. Forhåbentlig får denne artikel dig til at føle dig godt næste gang du skal tage en to ugers pause. Tak fordi du så med.

Jeg håber du kunne lide det. Giv mig store tommelfingre, hvis du kunne lide det, og tryk på knappen Abonner, hvis du vil se mere. Jeg elsker jer, og vi ses næste gang. farvel

Hvor ofte skal du tage en uges fri fra gymnastiksalen?

Hele det neuromuskulære system såvel som immunfunktionen er stresset af vægttræning. Pointen er, at din krop fysisk har brug for tidafca. hver 8-10uger. Nogle personer har muligvis brug for en bedringugemeretitend dette og nogle mindretit, men 8-10ugerer en god generel retningslinje.23. jul. Okt 2018

Mister jeg mine gevinster, hvis jeg tager en uges fri?

Hvisdutagenogle fåuger frifra at træne,ditmuskelstyrke ikketagemeget af et hit. Vi ved, at skeletmuskelstyrken forbliver omkringdetdet samme i løbet af en måned med ikke at træne. Men som nævnt ovenfor, atleterkanStarttabermuskler efter treugeraf inaktivitet.1. nov. Okt 2018

Hvad så gutter? Sean Nalewanyj, på www.SeanNal.com, og i denne artikel i dag vil jeg dække emnet muskeltab under en pause.

Måske har du en skade, måske rejser du, måske har du familiemæssige anliggender, måske har du bare brug for en kort pause for at fokusere på arbejde eller skole, hvor lang tid det tager i en tid med inaktivitet at miste muskelmasse. Dette er faktisk et meget vigtigt spørgsmål, tror jeg, fordi mange mennesker, der tager deres fitnessregime alvorligt, har tendens til at blive alt for stressede af ideen om at gå glip af deres træning. I virkeligheden er det normalt ikke så meget af et problem, som man måske tror.

Jeg plejede at tænke på det ligesom dig, jeg kender, virkelig neurotisk. Hvis jeg savnede en træning, ville jeg føle mig tabt, og alle mine spil ville bare falde af min krop. Men da jeg fik mere erfaring og gjorde mere forskning, lærte jeg, at dette virkelig ikke er tilfældet, hvis du er en konkurrencedygtig atlet med en fast deadline for en konkurrence eller begivenhed, så er det selvfølgelig anderledes.

Manglende træningspas kan være meget negativt i dette tilfælde, men for den gennemsnitlige person, der kun træner i fritiden, tager det faktisk lang tid for en markant regression at forekomme. Og selvom det gør det, vil du. Den muskelmasse og styrke, du har mistet, genvinder stadig ret hurtigt, når du kommer tilbage til gymnastiksalen.

Dette er ikke beregnet til at tilskynde nogen til at springe over træning. Hvis du vil opbygge en god krop, er langsigtet konsistens absolut kritisk. Men nogle gange er det bare uundgåeligt, og du har ikke rigtig noget valg, så her vil jeg forklare, hvad du realistisk kan forvente.

Så for at give et specifikt svar her, lad os sige, at du har stoppet alle former for motion og stadig spiser et eller andet sted omkring dine vedligeholdelseskalorier, og du får lavt proteinindhold, mindst ca. 0,8 gram pr. Pund kropsvægt dagligt, hvilket er virkelig ingen stor mængde er. Faktisk tab af magert muskelvæv vil sandsynligvis ikke begynde før efter ca. to uger med inaktivitet.

Hvis din diæt er fuldstændig skidt, og du spiser med et kalorieunderskud og ikke får nok protein, vil det sandsynligvis ske hurtigere. Men antag, at du stadig har en rimelig anstændig diæt, cirka to uger, det er sandsynligvis det, du ser på, og det er bare så processen kan begynde. Så dette er en vigtig ting at huske på her.

Om to uger starter processen, men den vil stadig være ret langsom og gradvis fra uge til uge efter det. Så selv efter to uger, tre uger, fire uger eller mere, hvis din diæt er rigtig, vil du helt sikkert miste nogle muskler og styrke inden for det tidspunkt, men størstedelen af ​​dine gevinster vil stadig være godt intakte, forudsat at du har overuddannet i en anstændig periode og opnåede nogle solide gevinster indtil dette punkt. En virkelig vigtig tankegang at bruge her er at minde dig selv om, at hvis alt hvad du laver måske er en uge eller to væk fra gymnastiksalen, er det mere som at tage en pause fra at træne.

Du vil ikke rigtig gå baglæns. Du bliver stort set bare det samme sted. Så der er ingen reel grund til at arbejde for spændt eller stresset.

Nå, hvad du sandsynligvis vil bemærke er, at du ikke ser helt så fuld eller defineret ud i spejlet. Dette er bestemt noget, der fangede mit øje, når vi taler om ti til fjorten dage ud af gymnastiksalen uden nogen øvelse. Dette er dog ikke resultatet af et faktisk tab af tør muskelmasse, bare et fald i mængden af ​​væske og glykogen, der er lagret i muskelen og mindre betændelse i vævet, da du ikke har løftet vægte.

Du vil sandsynligvis se lidt glattere ud og lidt fladere generelt. For ikke at nævne, kan psykologiske faktorer sandsynligvis også spille en rolle her, fordi det er virkelig nemt at skæve din egen opfattelse af din krop baseret på din mening. Så hvis du føler dig mindre i hovedet, fordi du ikke har trænet, er chancerne for, at når du ser i spejlet, vil du også se en mindre krop i dit hoved.

trek cykel anmeldelser

Så husk det også. Det kan bare være dit sind, der til en vis grad spiller tricks på dig. Men ja, din krop kan se lidt ud, men der er intet at være foruroliget over, fordi det faktisk ikke er et tab af magert muskelvæv.

Og det er også reversibelt meget hurtigt. Hvis du sandsynligvis tager en hel pause i to uger eller mere, kan din styrke også slides noget. Igen er det ikke garanteret, men afhængigt af din kost og andre faktorer kan det falde lidt som en rep eller to på nogle øvelser, måske fem eller ti pund tilbage på de virkelig store sammensatte bevægelser til den første træning. Men igen er dette ikke et resultat af faktisk muskelvævstab, men normalt kun neurologiske tilpasninger.

Husk at styrke ikke kun er et produkt af muskelstyrke, men det er også en lært motorik. Så hvis du ikke har været i gymnastiksalen i et par uger eller mere, kan din krop muligvis være lidt mindre effektiv med disse bevægelser, fordi du ikke gør dem regelmæssigt, og som et resultat kan din styrke let falde. For at opsummere det hele starter to uger uden inaktivitet og muskelnedbrydning.

Og hun vil langsomt sænke sit niveau fra uge til uge, men det er ikke en reel muskelnedbrydning. Og din styrke kan falde lidt, meget let, men det er heller ikke fra den faktiske muskelnedbrydning. Så længe din diæt er fornuftig, er udsigterne til kortsigtet træning slet ikke dårlige.

Og den anden meget vigtige ting at overveje her også er, at på grund af det der kaldes muskelhukommelse, vil ethvert tab af muskelmasse, du foretager i løbet af den oplevede tid, altid vende tilbage meget hurtigere, end du oprindeligt havde brug for for at vinde. Så uden at gå ind på et par detaljer, når du træner med vægte, tilføjer din krop ekstra kerner til dine muskelceller, og så omkring disse kerner er der mindre satellitceller, der opbygges. Og antallet af kerner i en muskelfiber er en af ​​de vigtigste faktorer, der vil blive brugt til at regulere, hvor stor den kan blive.

Og når du gennemgår en de-træningsfase, er dette hvad der sker: satellitcellerne visner, men de ekstra kerner forbliver på plads Du kan genopbygge den mistede muskel meget hurtigere, fordi det grundlæggende fundament stadig er på plads. Men bundlinjen er, at hvis du har brug for at tage dig tid fra gymnastiksalen, skal du ikke stresse dig selv. Det vil tage dig to hele uger at begynde at miste muskler, hvis din diæt har været anstændig.

Fra da af er det en langsom proces, og du vil hurtigt genvinde det, du mistede alligevel. At opbygge en stor krop handler om langsigtet udvikling. Det handler om det store billede, og små mikrobrud i hele processen vil ikke være noget stort.

Så jeg håber, det var nyttigt. Sørg for at klikke på Like-knappen, efterlade en kommentar og abonnere for at vide om træning, ernæring og kosttilskud for at opbygge muskler og tabe fedt så effektivt som muligt ved at klikke på det lille ikon øverst her. Klik på skærmen eller gå til www .BTBluePrint.com.

Linket er også i bunden af ​​beskrivelsesfeltet. Den officielle hjemmeside er på www.SeanNal.com.

Og følg mig også på Facebook og Instagram. Links til dette findes også i beskrivelsesfeltet. Tak for at se fyre.

Og jeg taler snart igen med dig.

Vil en uge fra gymnastiksalen gøre ondt?

For nogle er auge væk fra gymnastiksalenkan virke kontraintuitivt.To ugerkan virke som kætteri. Men i virkeligheden er detkunnevære din nøgle til super styrke. Efter en ellerto uger fri, vil du ikke lide et markant fald i styrke, kraft, kropsmasse eller størrelse - eller være vidne til en mærkbar gevinst i kropsfedt.9. juni. 2016 nov.

Mister jeg gevinster efter 2 ugers fri?

Efteren ellerto uger fri, vil du ikke lide et markant fald i styrke, kraft, kropsmasse eller størrelse - eller være vidne til en mærkbargevinsti kropsfedt. Og det tager endnu længere tid at se et fald i aerob kapacitet, udholdenhed eller VO2 max.9. juni. 2016 nov.

Mister du muskler efter 2 uger?

Når det er sagt, tilføjer Lee ifdupludselig gå på en kaloriefattig diæt,du kan miste musklermasse så hurtigt som en tilto uger. Hangøranbefaler ikke alvorligt at skære ned kalorier, da kroppen begynder at brugemuskelsom en energikilde.20. juli Dec 2019

Hvornår skal jeg tage en uges fri fra træning?

Efter hver 2-3 måneder med konstant, intens træning, overvej at tage en hel uges pause for at tage dig af din krop. Her er hvorfor. Denne kan virke som en no-brainer, men at tage en uges fri giver dig virkelig mulighed for at komme sig både fysisk og mentalt.

Hvornår skal jeg tage en uges fri for muskelvækst?

Muskelgendannelse - Tag en uges fri for at antænde ny muskelvækst! For at maksimere muskelgevinster skal du tage en velfortjent pause nu og da. Specifikt taler jeg om at tale en hel uge væk fra at arbejde helt. Dette princip betyder bogstaveligt talt, at du gør mindre og får mere!

Er det OK at tage en uges fri fra?

'Hvileuge er også en god måde at gå over fra hver fase af et program,' sagde Amarillas. 'Det tillader noget mental og fysisk nedetid for [nogen] der træner fem eller flere gange om ugen. Den mentale og fysiske pause hjælper også med at få [folk] begejstrede for at komme tilbage! '

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Icarus cykling - omfattende håndbog

Er Icarus forbudt i Rusland? politik er ikke så langt hentet. Inden jeg fortsatte med at vinde en Oscar sidste år, førte Icarus til en af ​​de største kontroverser i verdenssporten. Rusland havde tilsyneladende ikke lært af tidligere fejltagelser, og som et resultat har WADA nu forbudt landet fra at deltage i alle større sportsbegivenheder i verden i fire år.

Vintercykelbukser - praktiske løsninger

Hvad er de bedste vintercykelbukser? Bedste vintertætservietterCastelli Tutto Nano Bibtight. Bløde og varme strømpebukser, der kaster en overraskende mængde regn. Velocio termiske hagesmæk. dhb Classic Thermal Bib Tights. Rapha Cargo vintertights. Pearl Izumi Elite AmFib bibtights. Castelli Sorpasso RoS. Endura Pro SL Biblong. Gore Wear C3 Windstopper Bib-strømpebukser. 14 dage. 2020 г.

Hvor længe holder cykelkæder - hvordan man løser det

Hvor ofte skal jeg udskifte min cykelkæde? hver 2.000 miles

Off-season cykeltræning - almindelige svar

Hvad skal jeg gøre i løbet af cyklus uden for sæsonen? Indarbejd crossfit, løb eller vandreture eller skiløb eller andet, som du måske synes om at gøre, og som supplerer cykling. Dette er vigtigt, da det opbygger fuld kropsstyrke, som du måske har mistet i løbet af løbet. 22.10.2015

Skræddersyet cykel - brugbare løsninger

Hvor meget koster en brugerdefineret cykel? Så dybest set kan du få en total tilpasset landevejscykel på højt niveau til $ 3.700 fra Seven eller $ 5.000 fra Serotta eller nemt bruge op til $ 14.000 til superbilen til road bikes. Med en komponentpakke på øverste niveau og rammemateriale af højere kvalitet ville et godt skøn være $ 6-9.000 alt in. 23 dollars. 2011 г.

Hvornår sælges cykler - enkle svar på spørgsmål

Hvilken måned sælges cykler? ”Fra oktober til april kan jeg normalt skaffe dig den cykel, du har brug for,” sagde Boles. 'Derefter bremser cykelfabrikanter produktionen, når de begynder at løbe op til næste modelår.' Længere mod nord har de fleste butikker en langsom sæson om vinteren efterfulgt af et stort opsving i salget, når vejret bliver varm. г.