Vigtigste > De Bedste Svar > Tak på fransk - praktisk løsning

Tak på fransk - praktisk løsning

Er tak meget formel?

mange takhæld (mange tak for)tak skal du havefor din hjælp (tak (formel/ uformel) til din hjælp)Fire. 2021.

Åh, kære slik! Hvor meget maling kan du lægge i munden? Farv mig imponeret! Omigosh! Vi er så spændte !!! Vi har små hænder på fingrene! Høj fem, søster! Lille high five! Hvad bliver det? Kan ikke vente med at finde ud af det! Drenge og piger, det er Marshmallow Challenge! Skumfidus i dine små hænder og spis den! Den første til at spise dem alle - vinder! Så lækkert! Du startede for tidligt! Nom! Om nom nom godt, at jeg er professionel til at spise! Vi får at se! Å nej det er som om deres sult aldrig stopper! Men det er bare så sødt

Jeg orker ikke mere! Nå, Denise der er altid næste gang.

Jeg har vundet! Gå, jeg tror, ​​jeg bliver syg af det lad os se, hvad vi har her! Denise, se! Din snørebånd er kommet af! Tak skal du have! Nu er min tid til et lille trick! Psst! Du har ikke set noget.Parat? Og afslør Det er en chokoladefondue! Jeg er ligeglad! Så tag jordbæret dypp det ned.

Og spis det. Det er så let! Åh, jeg savler allerede! Åh det er bare det bedste.

Det er min tur! Munch!Vent lige lidt

Hvad er det!? En flaske?! Hvordan kunne du?! Nu er min tunge helt blå! Åh! Hun så det ikke komme! Hvad er det? Åh, jeg elsker disse geléer. Jeg kan lade som om jeg er en vampyr! Hahahaha men det handler ikke dette spil om! Jeg lægger to geléer ved siden af ​​hinanden.

Nu lægger du to af dine på toppen. Åh, det er som dette spil, Jenga! Nemlig! Nu er det min turOg jeg

Den person, der vælter tårnet - taber! Lad os se, hvem der er mere forsigtig

Åh kære åh nej! Shucks.

Hvad nu? Vent et øjeblik, jeg er straks tilbage! Hvad? En legetøjsbil? Lad os lægge alle disse geléer i. Kom nu også din! Hvad? Okay

cykel styretaske

Åbn din mund og sig

AAAAAA! !! AAAAAAAAAAAAA.

Wow! Dette er en fiasko, jeg kan komme over med. Wow! Det er farverige gummiballoner! Skål! Vent lige lidt! Jeg har lige den rigtige ting. En nål

Jeg sprækker din! Ohhh, tjek den lækre hoppende bold! Nu slår du min! I orden! Kan jeg allerede spise det? De er så søde og hoppende. Lad os krydre tingene med noget poppende slik! Det kommer lige i din mund! Ok, giv mig noget! Og nu lidt for mig pige Er du klar? Den, der tømmer sin gelé først, vinder! Åhh åh, det kildes! Jeg kan ikke tåle det! Aaa! Det er sådan en underlig følelse! Men jeg kan lide det.

Åh nej

Det er for meget. Jeg kan ikke mærke min mund mere

Det var lækkert! Er du færdig med det? Tak skal du have! Laver du sjov med mig? Hun vil, det er svært at slå og udfordringen er en hel skål gelé! det er en enorm sprøjte! lad os fylde det op! skal vi nu injicere det i vores mund? ikke endnu. vi er nødt til at gøre det mere spændende.

Wow! Nu er dine mål lige så klare som dagen. Kan jeg gøre din først Ja fortsæt! Okay skyde! Det var ikke så slemt! Nu mig! Det er så lækkert! Vi ses piger Hvis I arbejder sammen, vinder I begge! Hvorfor prøver ikke vores seere det? Hej Kaboomers! Har også noget af vores gelé! Fik beskeden RØD Denise? Det BLÅR mig væk! Men nok af de nørdede ting, fordi det er tid til noget forfriskende! Det er….

FANTASTISKE! Lad os hælde drikkevarer i vores briller ahhh

fast tøj

En anden har brug for at tisse, bare mig? Åh

Ret! Vent et øjeblik, jeg ved hvordan man gør det. Tag den ene ende af dine rørbriller, så

Okay! Jeg ved hvad du mener. Føj det nu til sodavand. Og læg den anden ende i din mund.

Og drik! Det er ikke så let som det ser ud! Se bare hvordan det flyder! Denise er ikke langt bagefter! Denne smag minder mig om

En solrig ferie på stranden. Åh, tak, tjener! Selv tak! Åh

Jeg kunne bo her for evigt. Jeg ville ikke være så sikker! Gå glip af! Glemte du noget? Å nej du narrede mig! AAAAAA !!!! Jeg sov! Og Emily er allerede færdig med sin drink! Bedre ikke dagdrømme, Denise! Især med udfordringer

Okay tre, to, en tadaa! Hvad er det? Åh, jeg forstår, det er pizzaudfordringen! Du skal vælge fem påfyldninger fra topping hjulet! Okay, kryds fingrene og gå! Tandpasta? Yaa oh kære

Næste fisk?! tænk.

Blive ved !!! Bær og mynte.

Måske er det ikke så slemt? Ret! Det er min tur! Ost! Ja, klassikeren! Store. Næste salami skinke og tomater.

Wow Emily! Du har lige lavet dig selv en klassisk italiensk pizza! Åh nej

Jeg tror, ​​vi ved, hvem der er på den vindende side denne gang. Ugh ok lad os gøre det.

Jeg mener det bliver ikke mindre groft, jo mere jeg ser på det.

Ooooh! lugten af ​​en friskbagt pizza det minder mig om en italiensk restaurant et eller andet sted i Venedig Åh, min pizza er klar! Grazie mille! Prego, signora. Pas på en Instagram-selfie med din elskede Genie ?! AAAHAHAHAHAHAHA !!! NOOOOOOOOO !!!! Hvor er jeg!? Masser af dagdrømme? Dette er fantastisk, fordi jeg

FÆRDIG! Lad os se, hvad vi har her

Ja! Hvad? Hej dette er ikke retfærdigt.

Ha ha ha det suger dig at være! Jeg tror, ​​vi kan klare det! Sikker på, uanset hvad

Uh, det er så uretfærdigt. Jeg vil også have en tyk gelé

Pssst

Denise det er ikke så slemt som du tror! Se bare på Emily! Ugh mig 'Jeg er så mæt

Og denne udfordring handler om, hvem der kan slutte først! Hej! I så fald er jeg færdig! Åh nej

Jeg tror, ​​jeg vil mislykkes um! Søde drømme tabere! Ved du hvad de siger Kaboomers? Der er ingen præmie uden en udfordring! Vil du prøve nogle af disse udfordringer? Del er vigtig, så sørg for at efterlade os en kommentar nedenfor! Mens du er i gang, så glem ikke at tjekke KABOOM! Kanal! og ring underretningsklokken for mere strålende artikler hver uge!

iliac arterie endofibrose

Hvad er tak meget betyder?

mange tak

Hej observatør, denne uge lærer vi om de 25 bedste franske udtryk. Nu sker det! Bonjour. er hej Bonjour.

Hej. Hej. Hej.

Okay, nu kan du sige Bonjour. når som helst på dagen, selvom det er nat Salut. Hej.

Kommentar ça va? Hej hvordan har du det? Så Salut er som Bonjour, og du kan også bruge den til at sige hej og sige farvel. Så når du rejser, kan du også sige hilsen, à la prochaine.ça va? Hvordan har du det? Du kan sige ça va? hvor kort tid efter salut, ça va? Eller Bonjour, ça va? Eller kommentar ça va? Hvis du bare siger ça va? noget mangler på en eller anden måde.

Så efter en hilsen. Hvordan har du det? Hvordan har du det? Kommentar ça va? Bonsoir. God aften, ikke god nat.

Næsten god nat, men ikke. Bonsoir er også en hilsen, som du kan bruge, når du forlader huset, eller når du går ind i nogen, for eksempel når du går til et hus eller en fest om aftenen, kan du oh Bonsoir tout le monde! Bonne nuit sige. Godnat.

Godnat er Bonne Nuit. Person, der sover ved siden af ​​dig, Bonne Nuit. eller til din familie, når du går i seng, Oui.

Ja, ja, oui! Du siger også ja. Måske har du hørt Oui. Oui. ligesom franskmændene ofte gør dette Oui.

Oui. Det er også en tegneserie for børn, Oui-Oui og hans lille bil. Du skal prøve at se det på fransk.

Det er meget lærerigt. Ikke. Nej nej.

Vi har oui oui og non non. Vi siger det ofte i begge. Brug bare ja og nej. oui et non.

Je m'appelle (Lya). Mit navn er (Lya). Je m'appelle Lya. det vidste du allerede hah! Hvad hedder du? Efterlad det i kommentarerne på fransk.

Vær venlig. Selv tak. Selv tak.

Vær venlig. Dette er en høflig version, og hvis du vil have en mere venlig version, er det venligst. hvis du spørger en ven, tak.

Giv mig dine slik, jeg sulter ihjel. Undgå venligst noget slik på mig. Regningen tak. (Kontroller) Okay.

Okay. Sådan bruger vi okay, men med en fransk accent Okay. Hej hvordan går det? Vil du komme i biografen med mig? D'accord.

Undskyld. Undskyld mig, hvis nogen blokerer din vej, skal du bare sige Excusez-moi. Merci. tak.

Lær dette og vær høflig. På fransk har vi kun merci. Hvis der ikke er en kort version af den, kan du bruge den til alle.

Så hvis du kan få noget i købmanden, merci. Eller hvis nogen gør dig en tjeneste, merci. Hvis du virkelig vil være høflig eller virkelig taknemmelig, kan du sige merci beaucoup, mange tak, De rien.

Det var så lidt. Hvis nogle siger merci. du kan bare sige de rien til dig.

Så merci og de rien. de kommer ind i parret. Så lær sammen, det er rart.

Il est quelle heure? Hvad er klokken? Eller kilde heure est-il? vil den anden version blive hørt oftere Exusez-moi, quelle heure est-il? Undskyld, hvad er klokken? Har du ikke les toiletter? Hvor er toilettet? Vi har ikke mange badeværelser tilgængelige på offentlige steder, og som regel er de virkelig beskidte. Så når du er hjemme hos nogen, kan du spørge Où sont les toilettes? Enchanté (e). Dejligt at møde dig.

Hej. Fortryllelse (r). Mit navn er Lya.

Og her har du tre af de nye ord sammen, er det ikke rart? Bonjour. Je m'appelle Lya. Enchanté (e).

Dejligt at møde dig. Dejligt at møde dig).

En bientôt ser dig snart, det er hvad jeg skal sige i slutningen af ​​hver artikel, vi ses snart eller A bientôt. Brug det, når du går, det er det. Indtil i morgen.

Vi ses i morgen. En pause. Ja.

Farvel. Farvel eller farvel, farvel. er en slags høflig.

Du kan også bruge det med alle. Så hvis du vil være mere venlig, kan vi godt lide at bruge Tchao. Au revoir er kun der for at forlade.

Så farvel, farvel observatør, vi ses næste gang À bientôt. Nej, ikke endnu, for jeg ses meget. Bien sûr.

Selvfølgelig. Selvfølgelig er det det! Hvis du vil være sarkastisk, kan du sige ja. Selvfølgelig.

Vi bruger det mest på den måde, fordi vi kan lide at være sarkastiske. Så ja, selvfølgelig, ja

Je peux utiliser? Kan jeg bruge noget, noget? Så udfyld tomrummet med hvad du vil.

Kan jeg bruge din blyant Kan jeg bruge denne pen? Ja Ja. Undskyld). Jeg er så ked af det.

brug aerobar

Ja, når du møder nogen, kan du også bruge dem som Je suis désolé (e). Når jeg møder nogen, vågner de ikke op. Jeg er ked af Je suis désolé (e).

Hvorfor? hvorfor hvorfor ??? Hvorfor ???? Det er sandt? 'Virkelig?' Det er sandt? Det er sandt? Så hvis du hører sladder og lignende, vil du være Er det sandt? Nej nej! Det er sandt? 'Virkelig?' Ja, og du kan bruge det med alle intonationer. Er det sandt? Det er sandt? Så det modsatte af C'estvrai? er Dette er ikke sandt. Nej det er ikke. Nej ikke rigtigt.

Je ne omfatter pas. Jeg forstår det ikke, Lya får det aldrig. Lya siger ofte sit eget navn.

Eller hun glemmer det. Er sket før. Hvis nogen taler for hurtigt som mig, er jeg ked af Je suis désolé (e).

Du kan fortælle dem, at Je ne omfatter er pas. eller ja, fordi jeg har lært disse smarte franske ord og ordforråd, kan du være som Non, je ne omfatter pas. Det er slutningen! Så husk disse hovedsætninger og glem ikke at abonnere og lad mig kommentere, hvis du ikke har nogen Comprends pas.

Farvel! Farvel. En bientôt! Stop, jeg vinker.

Er Merci beaucoup fransk?

: mange tak.

Siger franskmændene, at du er velkommen?

Den formelle: tak. Jeg beder dig er den mest formelle, traditionelle måde atsige du''velkommen igenifransk. Dette er den sætning, der skal anvendes i en forretningsindstilling, eller nårduønsker at vise nogen ekstra respekt.

Hvis du er træt af at bruge 'de rien' igen og igen, viser denne artikel dig otte måder til at sige 'Du er velkommen' på fransk for at lyde mere naturlig og tilføje lidt variation til dit franske ordforråd. 'Je vous en prie' er den mest traditionelle og formelle måde at sige 'Du er velkommen' og bruges bedst i forretningsmæssige omgivelser i professionelle omgivelser, hvor du virkelig vil gøre et godt indtryk. For eksempel (taler et fremmed sprog).

Selv tak. 'Je t'en prie' er bare en lidt mindre formel version af je vous en prie og 'vous' blev simpelthen erstattet af to to form, t'en, erstatter mere formelt end 'de rien' men mindre formel end 'tak '.

Hvornår bruger du dette udtryk nøjagtigt? Det bruges bedst, når du vil vise nogen lidt mere respekt, eller når din gest har været særlig generøs. (Læreren taler fremmedsprog) Je t'en prie. (Let musik) Pas de probleme.

Her er en, der faktisk kan tages bogstaveligt. 'Pass de probleme' betyder, ligesom på engelsk, 'intet problem' og kan bruges til at svare på 'tak' eller blot for at forsikre nogen om, at din gest ikke var en ulempe for dig. (Instruktøren taler et fremmedsprog) Pas de probleme.

elliptisk cykel

Pas de souci. En lignende sætning, 'pas de souci, betyder' rolig '. Ligesom 'pas de probleme' kan du bruge det til at svare på en tak eller bare forsikre nogen om, at noget ikke var en big deal Frankrig, det har jeg hørt mange gange.

Som du kan se, er mange af disse 'du er velkomne' -sætninger kontekstuelle, og det er nyttigt at se, hvilke situationer de bruges i. Derfor kan jeg godt lide at bruge FluentU til at øve, fordi jeg kan se eksempler på sætninger og eksempler på artikler til hver dømme. Dybest set er FluentU en interaktiv sprogindlæringsplatform, der omdanner artikler i den virkelige verden til sprogundervisning.

Det hjælper dig med at lære fransk ved at vise dig, hvordan fransk sprog virkelig tales og bruges i det virkelige liv har et link til en gratis prøveperiode i beskrivelsen, og jeg kan varmt anbefale det. Il n 'ya pas de quoi. Denne er ikke så let. 'Avoir de quoi' er en sætning, der betyder 'at have midlerne til at gøre noget'. det er 'der er ingen grund til at takke mig.' 'Il n'y a pas de quoi' er også uformel, så hold det til disse grundlæggende, hverdagsbevægelser.

Det forkortes ofte til 'ya pas de quoi'. De rien. Du lærte sandsynligvis 'de rien' i skolen, og ofte er dette den eneste version af 'du er velkommen', som folk kender.

Dette er ikke overraskende, da 'de rien' er den mest almindelige sætning, der bruges i Frankrig for 'du er' velkommen '. Det betragtes stadig som uformelt, så det er ikke det bedste, hvis du virkelig vil gøre et godt indtryk, eller er du måske i en professionel indstilling. Naturligvis er fransk ikke kun den parisiske lærebog, du lærer på skolesprog, der tales rundt om i verden, så dette næste afsnit vil dække nogle 'du er velkomne' sætninger, der bruges i forskellige fransktalende regioner i Europa, Avec plai Sir. 'Avec plaisir 'betyder' med glæde 'og bruges i vid udstrækning i det sydlige Frankrig, især Toulouse.

Det kan dog lyde akavet i andre områder. Bemærk, at du ikke siger 'mon plaisir', som vi ville sige på engelsk, 'min fornøjelse', fordi det ikke bruges på den måde på fransk, og det lyder lidt underligt. En stemtjeneste. 'En stemmetjeneste betyder bogstaveligt talt' til din tjeneste ', og det bruges til at sige, at du simpelthen gør din pligt.

Dette udtryk bruges ofte i Schweiz, især i hotelbranchen. Bemærk, at dette udtryk også brugte den formelle 'votre', så det er typisk for mennesker, du ikke kender. Bienvenue.

I Quebec tales en bestemt type fransk kaldet Quebecois, og en af ​​de regionale sætninger er 'bienvenue'. Du lærte sandsynligvis 'bienvenue' som 'velkommen', som i 'velkommen til mit hus', og det var sandsynligvis et af dine første ord. Men det samme ord bruges i Quebecois til at sige 'du er velkommen'.

Det kan måske virke underligt i starten, men det er dybest set alt, hvad vi gør på engelsk: 'Velkommen', som i 'Velkommen til mit hus' og 'Du er velkommen.' Brug ikke dette udtryk i andre regioner, da det kun bruges i Quebec, og det kan lyde ret mærkeligt malplaceret, hvis du er usikker på, hvilken sætning du skal bruge, skal du bare bruge 'de rien' til uformelle situationer og 'je vous en prie' for formelle situationer. Disse to er meget anvendte og er ikke specifikke for nogen bestemt region.

Formalitet på fransk kan være svært, men det er bedst at være lidt for formel i stedet for for uformel. For at gøre det lettere for dig har vi en gratis PDF nedenfor med disse 'Du er velkomne'-variationer, komplet med eksempelsætninger og dybtgående forklaringer, og for at forbedre din fransk yderligere, se vores forrige artikel om overgang 30 ord på fransk.

Hvad er tre gode?

Oversættelse af 'OK,godt' på engelsk. OKAY. okay OK.godt. meget godt okay.

Hvad er Mon Cheri?

Man ch? Ribetyder 'min kære' eller 'kæreste' på fransk. Det er en sød betegnelse for en mandlig person, som nogen er glad for, romantisk eller platonisk.

Hvad betyder Bonjour betyder på engelsk?

: god dag: god morgen.

Hvordan svarer du på Merci Beaucoup?

tak skal du havebeacoup betyder meget tak, så du vil sige, du er velkommen tilbage. De rien betyder, at du er velkommen. Som en fransk canadier i Ontario ville jeg typisksvaremed Intet problem.

Hvad er Bonjours svar?

Hejpå fransk, er en formel måde at hilse på nogen på. Det kan betyde god morgen eller hej. Du kan entensvarordsprogHej'tilbage eller du kan sige hilsen', hvilket også betyder hej, men på en uformel måde.

Kan du sige bonjour om natten?

''Hej'Den mest almindelige hilsen

Det er et fleksibelt udtryk til alle formål:Dubrug den til at hilse på folk om morgenen, eftermiddagen eller aftenen.Hejer altid høflig, og det fungerer i enhver situation.
30. 2019.

Hvilken er den rigtige måde at sige tak på fransk på?

Det er værd at nævne, at merci stadig er den mest basale og nyttige måde at sige 'tak' på. “Merci beaucoup” er meget standard, men fungerer godt. Hvis du vil tilføje lidt flair for at lyde lokalt, skal du gøre disse to ting: Enten sig merci, men udvid slutningen. Merciiii! Eller gør det samme med beaucoup. Merci beaucouuup! Merci bien!

Hvad er forskellen mellem tak og Merci A Toi?

Bemærk: Det er vigtigt at kende forskellen mellem merci à toi ('tak') og je te remercie ('Jeg takker dig'). Førstnævnte bruges til at svare til en anden person, der sagde tak først, mens sidstnævnte er sin egen måde at sige tak i første omgang.

Hvornår siger du Merci Beaucoup pour på fransk?

Merci beaucoup pour (mange tak for) Når du vil takke en gruppe personer eller fremhæve den person, du siger tak til, kan du bruge en af ​​følgende sætninger: Disse to sætninger betragtes generelt som mere formelle end en simpel merci. Som med merci kan du også bruge variationer af je vous remercie som:

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Højde telt - hvordan man adresserer

Fungerer højdetelte virkelig? Indtil videre undersøger de fleste undersøgelser, hvor effektive højtetelte er til at tillade atleter at leve højt, træne lavt, mens de bor i lav højde. Forskere ved et amerikansk hærs laboratorium på Colorado's Pikes Peak viste for nylig, at søvn i et hypoxisk kammer er mindre effektiv end at sove i ægte højde, 'siger han. 24 2013.

Parlee-cyklusser - hvordan man opnår

Er Parlee-cykler gode? Parlee-rammer er kendt for deres kørekvalitet, og efter at have kørt ESX aero-rammen var jeg fascineret af at se, hvordan Altum sammenligner. Heldigvis skuffede det ikke, at turen er blød og kompatibel, når den ruller langs mindre end perfekte veje, men alligevel lægger strømmen ned, og stivheden er fremragende.

Aaron Gwin cykel - Find løsninger

Hvilken cykel kører Aaron Gwin? Vi mødtes med Aaron Gwin på Fontana for nylig og fotograferede ham på sin nye Intense 279 downhill cykel, som var helt designet omkring 29 / 27.5 hjulopsætningen.

Sådan pakkes jordnøddesmør - praktiske beslutninger

Hvordan pakker du æbler og jordnøddesmør? Kerne et æble og fyld det tomme center med jordnøddesmør. Skær derefter æblet som normalt og pakk det hele i plastfolie for at holde frugten frisk. Dine børn kan trække æblet fra hinanden og nyde masser af PB på hver skive.

Cykelbilsæder - hvordan man løser det

Hvilken alder kan barnet gå i cykelsædet? De fleste barnesæder er velegnede til børn i alderen omkring ni måneder til fire år. Den nedre grænse afhænger af dit barns evne til at sidde op, ikke understøttet, dvs. på gulvet snarere end understøttet med puder.7 2020.

Hvad man skal se, mens man træner - Komplet vejledning

Hvad skal jeg se, mens jeg træner? Alamy. 4/12. Sex and the City (Streaming på HBO Go) Nogle gange er en god fortælling alt hvad du behøver for at holde dig beskæftiget - og Sex and the City har dem i spar. Getty Images. 5/12. Gossip Girl (Streaming på Netflix) Alamy. 6/12. Pretty Little Liars (Streaming på Netflix) Alamy. 7/12. Glee (Streaming på Netflix) г.