Vigtigste > De Bedste Svar > Stramme benmuskler - innovative løsninger

Stramme benmuskler - innovative løsninger

Hvordan løsner du stramme benmuskler?

Strækker sig for at lindrestramme kalve
  1. Stå nær en væg med den ene fod foran den anden, forreste knæ let bøjet.
  2. Hold dit ryg i knæet lige, din hæl på jorden, og læn dig mod væggen.
  3. Mærk denstrækkehele vejen igennemkalvaf din rygben.
  4. Hold dettestrækkei 20-30 sekunder.

Hej alle sammen, det er Doctor Jo, og i dag skal jeg vise jer mine top 5 behandlinger for stramme muskler. Så lad os starte. Den første ting, du skal gøre, når du har stramme muskler, er en god opvarmning først.

Hvis du kommer ind i strækninger med det samme, får du normalt ikke så meget fordel af opvarmning. så er musklerne pæne og løse og varme og strækker sig lidt bedre. Så jeg kan godt lide at bruge Aband til at varme op.

Så hvis jeg havde mine muskler spændte, måske mine lårmuskler, måske endda glutes, ville jeg bare tage et bånd og så bare lægge det omkring mine lår her og så bare ligge. og grunden til at jeg kan lide båndet er, at de giver dig en vis modstand i forskellige retninger, så jeg vil lave en bro, men jeg vil lave en bro med båndet. så jeg har en vis modstand i den retning såvel som når jeg kommer op.Så jeg vil stadig holde knæene hoftebredde og skulderbredde fra hinanden, og så prøver jeg at holde spændingen op, når jeg kommer på broen. Så hvis mine knæ starter og ikke kan holde den spænding, er det måske lidt for meget af et modstandsbånd. men hold dig lige der, kom på broen, få den pæne slags lige linje, hvis du kan. hvis du ikke kan, er det okay, og så bare dejligt og langsomt at skrue det ned igen.

Så jeg vil starte med det, måske ved du det allerede10. Du kan gøre et til to sæt på ti, og dette er en fantastisk måde at slappe af på disse muskler. Det er lidt af et helt ben.

Du kan også stå op og lave et par squats med bandet. Så du bruger dette bånd til at varme op ekstra med det, men du laver ikke en stor, tung øvelse endnu. Du varmer bare de muskler op.Så når du er rejst pænt varmet op, kan du rulle lidt ud. Når dine muskler er virkelig stramme, er det sommetider ikke helt nok at strække, så du kan bruge noget som en rullestok til at finde ud af det. Så lad os sige, at min quad er virkelig stram her.

Jeg kan godt lide at bruge en pind, fordi du har lidt mere kontrol. Du kan komme forbi på siden. Jeg får lidt it-bandet på quadserne.

Du kan få sideenheden, du kan få hovedenheden, du kan få VMO indvendigt og derefter endda adduktoren. Så hvis jeg er meget tæt på dette område, er dette en fantastisk måde at løsne det på. selvom jeg ville gå på hamstring på denne side, kunne jeg også gøre det.Så hvis du bruger en rullepind eller noget, der er smukt, fordi det er solidt, giver det ikke efter. Og så du har meget pres, kan du bare starte med måske et minut, hvis du virkelig har spændte muskler, dette vil gøre det, og du vil føle det, men til sidst kan du gå op til to, tre, måske endda fem minutter ved blot at rulle hele kroppen ud. Du kan endda gå ind i din kalv og løsne den pænt.

Så hvis du ikke har en rullepind, eller hvis du ved, at du vil have lidt mere pres end rullepinden, kan du bruge en rulle. Denne er virkelig sej, fordi du kan se, at den har nogle akupressurpunkter. Så igen, måske hvis jeg ville rulle mine kalve ud, men måske var stokken ikke helt nok, så kan jeg anvende noget kropsvægtstryk.

Så jeg kan slags vende det ind og ud for at få alle siderne af den kalv. Disse små akupressurpunkter giver det ekstra boost, og så føler jeg en dejlig strækning i dem. Og hvis det ikke er for meget med akupressurpunkterne, kan du fjerne dette stykke lige her og derefter bare bruge rullen.

Nu er dette ikke en skumrulle, som du kan se her, men lavet af et solidt gummimateriale, så pænt og solidt. Så dette vil igen give dig et godt pres på disse spændte muskler for at træne dem. og som du kan se her, har jeg brugt et par forskellige ting indtil videre, og folkene på Skyin sendte mig deres genopretningssæt.

Og det er virkelig sejt, for når du træner meget og til tider har stramme muskler, er det rart at bruge en række ting, fordi du ved, at dette kan være godt for en mindre muskel, det kan være godt for en større muskelgruppe. Du ved, hvis dine arme eller skuldre gør det, kan du kun gøre det her, men det kan ikke være, men nok pres. Så du kan få rullen nu, da dette ikke er en skumrulle, da det er så hårdt gummi, vil du ikke rulle noget ud som din rygsøjle, fordi det bare bliver lidt for meget pres, du kender, og det kan også du bruger kun akupressurpunkterne her.

Så når du sad, kunne du sætte dine fødder på det. ofte når alt hvad du har er generel muskelspænding ned til fødderne, såsom plantar fascia, plantar fasciitis eller bare kramper og buer. At sidde i en stol kan også lægge mere pres på dig, hvis du har lidt tæthed i lænden.

Ofte er det blevet vist, at disse akupressurpunkter virkelig hjælper med at slappe af musklerne. Så du kan bare lægge dig ned på det, for nogle mennesker kan det først være ubehageligt, fordi du ved, at de er små prikker. du kan mærke en sådan prikken, men hvis du ligger her længe nok, måske et minut eller to minutter, får det en dejlig varm følelse, fordi det simpelthen stimulerer blodcirkulationen. og ofte er der ingen god blodcirkulation i spændte muskler.

Dette er bare en rigtig god måde at prøve forskellige ting på og sørge for, at du får mere blodcirkulation for at få de spændte muskler ud. og stroppen er rigtig sej, jeg ville hurtigt komme tilbage til den, fordi du kan se her, at du kan ændre størrelsen på sløjfen, og det giver dig også en lidt anden spænding. Så det har et par forskellige steder, hvor du kan ændre det op, hvilket også er virkelig rart. og så har den også to små silikone strimler på indersiden, så den ikke glider.

Så dette er også en rigtig cool type bånd, og det er også stof i stedet for latex, så det holder meget længere end andre typer modstandsbånd. Så hvis du er interesseret i at købe gendannelsessættet, skal du sørge for det og klikke på linket ovenfor. Den sidste, jeg virkelig kan lide, er en type fuldkropsstrækning. især når du er anspændt, kan du nogle gange kun være spændt i dine kalve fra at løbe meget, men ofte når du træner i hele kroppen, er du anspændt overalt. og sandsynligvis er min foretrukne strækning i hele kroppen en bønstrækning.

Så hvis du kan komme komfortabelt på knæ med en bøn, er det godt på gulvet. Enhver af disse øvelser er bedre på en fast overflade, men du kan gøre dem på din sofa eller på sengen. Men hvis dine knæ ikke gør ondt for meget bare for at komme ned sådan. du vil gå ind i en bønstrækning, hvor du så bare strækker armene ud og derefter kommer helt ned.

For at du kan se her, strækker jeg mine skuldre ud. Når jeg har et par stramme skuldre, strækker jeg mine hofter, knæ og endda mine fødder. Du kan se, at de er fremhævet, så det er virkelig en dejlig fuldkropsstrækning.

Og du vil gerne forlade denne i tredive sekunder og derefter komme op igen og gøre det tre gange. så du kan starte her og rulle ud, eller hvis det ikke virker for dig, måske hvis dine knæ er lidt stramme, kan du faktisk starte med dine hænder foran dig og derefter læne dig tilbage. Så hvis jeg ikke kunne gå helt ned, får jeg stadig en rigtig flot skulderstrækning.

Jeg strækker stadig mine hofter og knæ og mine fødder også. Så jeg kan godt lide at afslutte med denne strækning i hele kroppen, som er rigtig god. Så disse var mine top fem behandlinger for muskelspænding.

Hvis du er interesseret i at købe gendannelsessættet, skal du sørge for og klikke på linket ovenfor. og glem ikke at abonnere ved at klikke der nedenfor. og husk, vær sikker, have det sjovt og håber du bliver bedre snart.

Hvad forårsager ekstremt stramme muskler?

Dårlig kropsholdning, stress og overforbrug afmuskler. Motion (overudøvelse, dårlige teknikker, der kan føre til stress påmuskler) Udføre arbejdsaktiviteter ved hjælp af dårlige teknikker, der kan føre til gentagne stressskader. Angst og depression, som kanårsagøgetmuskelspænding, hvilket fører til signifikant myofascial smerte.27. februar 2019

I denne artikel skal jeg tale om, hvorfor mine muskler spændes, og hvad jeg kan gøre ved det. Hej og velkommen tilbage til fysioterapeuter. Hvorfor føler musklerne sig, og hvad betyder det egentlig? Er spænding det samme som muskelafkortning? Er det faktisk muskelspænding, eller er det bare en subjektiv følelse, der er ubehagelig? Lad mig give dig et eksempel for at besvare den første erklæring.

Så jeg føler absolut ingen spænding i hamstringen, men når jeg bøjer mig fremad, kan jeg ikke engang røre ved gulvet, så jeg har ret korte hamstrings og et begrænset bevægelsesområde, men ingen spænding. Samtidig ser vi mange patienter, der har stramme øvre fælder, men stadig har en helt normal længde og endda lange fælder, den første udsagn er faktisk ikke sand, og tæthed betyder heller ikke faktisk spænding i vævet. En undersøgelse foretaget af Andersen et al. i 2010 Bekræftet, at øget følsomhed over for smerte i trapezius ikke er forbundet med øget vævshårdhed.

Tro det eller ej, det er umuligt at føle stivheden eller måle den med et algometer, forskerne i denne artikel fandt endda, at de smertefulde områder faktisk er blødere, du kan finde linket til den artikel i beskrivelsen nedenfor, så udsagn 2 ikke det er heller ikke sandt. Så vi forbliver med udsagn 3, og at tætheden faktisk bare er en ubehagelig subjektiv følelse. Så hvorfor oplever vi stivhed? Ofte oplever vi tæthed, når vi skal være i bestemte stillinger i lang tid, så forestil dig en lang køretur eller sid bag din bærbare computer hele dagen, og denne situation fører til en kredsløbssygdomme, især nerverne i det berørte område og en iskæmisk man udvikler en situation, der signalerer til vores hjerne, at vi har brug for at bevæge os igen og indtage en ny kropsholdning, hvis vi for eksempel overvejer kronisk stivhed, er de øvre fælder kronisk overbelastede simpelthen fordi de er svage.

Mest sandsynligt spiller andre faktorer som den generelle også en rolle SundhedstilstandDietSøvn eller den følelsesmæssige tilstand, som alle spiller en rolle i andre kroniske sygdomme. I dette tilfælde kommer vores smerte ikke kun fra den faktiske mekaniske faktiske nociception. , men fra perifer eller central sensibilisering til behovet for mere blodgennemstrømning, så med alle disse oplysninger er det klart, hvorfor strækning ikke er en god mulighed, selvom det kan være smertestillende og afslappende på kort sigt, men hvis en muskel er ikke kort, og spændingen øges, det er bare ikke noget formål at forlænge det længere, så hvordan går det med det Blødt væv fungerer som skumruller? Vi har lært af forskning, at det er fysisk umuligt at løsne adhæsioner i vores væv med en skumrulle eller mobilitetskniv. Årsagerne til dette forklares af Andreo Spina i en dejlig lille artikel, som vi har i beskrivelsen nedenfor, vil blive knyttet.

Hvad blødt vævsarbejde kan gøre, er imidlertid at hæmme nociception på dorsalhornet. Men selv dette skaber kun en tidsmæssig effekt. Problemet med Samtidig skaber disse behandlinger også nociception, fordi de er meget ubehagelige, hvilket øger følsomheden igen.

Så du er nødt til at finde en god balance, og det vil kun have en midlertidig effekt i sidste ende. Hvad med en holdningsændring? Vær opmærksom på din kropsholdning og især om at blive i en bestemt kropsholdning for længe og ændre det oftere. Dette hjælper i tilfælde, hvor spændinger er relateret til faktisk mekanisk opfattelse, men der er ingen solide beviser for, at dårlig kropsholdning i sig selv er årsagen til smerte eller problemer er din bedste kropsholdning er altid din næste kropsholdning Endelig har vi trænings- og modstandstræning, mens de fleste forbinder styrketræning med styrketræning h bliver strammere. Dette gælder kun i kort tid under træning eller op til en dag eller tre senere, men det kan være permanent Modstandstræning kan endda føre til en øget fleksibilitet; tænk på øvelser, der kræver, at du opbygger styrke i excentriske positioner og end-of-the-line positioner som den rumænske markløft - muskelen vil faktisk tilpasse sig og forlænge.

Mere vigtigt i vores tilfælde er dog, at modstandstræning skaber lokale justeringer i musklen, hvilket gør den mindre tilbøjelig til metaboliske lidelser og overbelastning. Derudover har øvelsen analgetiske virkninger og kan reducere betændelse, hvilket igen kan reducere nervesystemets følsomhed. OK, for at opsummere det, er muskelspænding ikke så meget en fysisk tilstand, da det er en følsomhed som følge af betændelse.

Den eneste rigtige langsigtede løsning, vi har, er at ændre vores kropsholdning mere regelmæssigt og træne vægttræning. Det var slutningen på vores artikel, og jeg håber, jeg kunne besvare spørgsmålet, hvorfor spænder musklerne nok? Hvis jeg ikke har det, og du stadig har spørgsmål, skal du bare skrive en kommentar nedenfor, og hvis du vil vide, hvordan du tester din trapezius muskelstyrke, se vores artikel om test af trapezius muskelstyrke, hvis du vil vide mere om os og mere indhold, tjek os ud på forskellige sociale medier eller på physiotutors.com, der var Kai, vi ses i den næste artikel, farvel

Hvorfor er mine benmuskler altid så stramme?

Overtræning eller overforbrug.

Stram muskelibenkan også forekomme på grund af overtræning. Når du arbejder på dine quads, hamstrings eller andremuskeliben, detmuskelfibre trækker sig sammen. Arbejd demogsåhårdt, og de frigiver muligvis ikke. Dette fører tilmuskelstivhed og smerte.

Hvordan reducerer du muskeltæthed?

Det kan du muligvis gørebehandle muskelstivhedderhjemme med hvile, massage og anvendelse af varme eller kulde. Varme fungerer muligvis bedre tilmuskeltæthed. Kold kan fungere bedre mod hævelse og betændelse. Valgmuligheder inkluderer varme og kolde pakker, varmepuder og varmeterapipatcher.

Hvorfor er min krop så stram og stiv?

Årsager til fællesstivhedinkluderer træthed, 'muskelknuder', overforbrugsskader, gigt og 'betændelse', betændelse (fra kronisk infektion, autoimmun sygdom) ved mild udbredt smerte (fibromyalgi), angstlidelse og bivirkninger ved medicin.13. maj 2020

hvor mange miles skal jeg cykle om dagen

Hvordan frigør du muskelspændinger?

Find en behagelig position, hvor du ikke bliver forstyrret. Luk øjnene og tag tre dybe, rensende vejrtrækninger. Træk forsigtigt dine skuldre op mod dine ører og din hage ind mod brystet. Hold i tre til fem sekunder, mens du bemærker fornemmelsen afspænding.23. maj 2017

Hjælper drikkevand med muskeltæthed?

Vand hjælperhydrer skiver mellem ryghvirvlerne i rygsøjlen og forhindrer dine sener, ledbånd ogmusklerfra at blivetætog stiv. Korrekt hydrering kanHjælpreduceresmerteog beskyt dine led ogmusklerved at holde brusk blødt og smidigt.

Hvad betyder det, når dine ben føles stive?

Muskelstivhedforekommer typisk efter træning, hårdt fysisk arbejde eller løftning af vægte. Du kan ogsåføler stivhedefter perioderafinaktivitet, som når du kommer udafseng idetmorgen eller komme udafen stol efter at have siddet i lang tid. Forstuvninger og stammerer demest almindelige årsager til musklerstivhed.

Hvorfor føles mine benmuskler så stramme?

Overtræning eller overforbrug.

Stram muskelibenkan også forekomme på grund af overtræning. Når du arbejder på dine quads, hamstrings eller andremuskeliben, detmuskelfibre trækker sig sammen. Arbejd demogsåhårdt, og de frigiver muligvis ikke. Dette fører tilmuskelstivhed og smerte.

Hvorfor kan jeg ikke slappe af mine muskler?

Muskelstivhed, også kendt sommuskelspænding, strenghed eller stivhed er en af ​​de mest almindelige årsager tilmuskelsmerte. Det er præget af manglende evne tilmusklertilslap afnormalt. Tilstanden kan påvirke enhver afmuskleri kroppen og forårsager skarp smerte, der gør det svært at bevæge sig.

Hvorfor er mine benmuskler så stramme?

Overtræning eller overforbrug.

Stram muskelibenkan også forekomme på grund af overtræning. Når du arbejder på dine quads, hamstrings eller andremuskeliben, detmuskelfibre trækker sig sammen. Arbejd dem for hårdt, og de frigør muligvis ikke. Dette fører tilmuskelstivhed og smerte.

Hvordan lindrer smerter i benene fra stramme muskler?

Løsning af bensmerter fra stramme muskler Den mest effektive måde at forbedre hamstring muskeltæthed er at arbejde på fleksibilitet med en fysioterapeut. Dette er åbenbart ikke tilgængeligt for de fleste patienter med smerter i benene. På den anden side kan alt for aggressive strækøvelser forårsage mere skade end godt.

Hvad forårsager tæthed i musklerne i benene?

Tæthed i musklerne i benene er et symptom forbundet med en række forhold. De almindelige tilstande inkluderer slidgigt i knæet, osteoporose forbundet med ledsmerter og nervøs dysfunktion.

Hvordan kan man lindre tætheden foran lårene?

At strække dine hoftebøjere og styrke din hofte og rygsøjle forhindrer dine lårmuskler i at blive stramme og stive. Dette reducerer mængden af ​​nervestimulering til dine muskler og bindevæv, så din hofte åbner sig mere. Som en tommelfingerregel vil bevægelse regelmæssigt med mindre siddende nedsætte tætheden af ​​forreste lår.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Højde telt - hvordan man adresserer

Fungerer højdetelte virkelig? Indtil videre undersøger de fleste undersøgelser, hvor effektive højtetelte er til at tillade atleter at leve højt, træne lavt, mens de bor i lav højde. Forskere ved et amerikansk hærs laboratorium på Colorado's Pikes Peak viste for nylig, at søvn i et hypoxisk kammer er mindre effektiv end at sove i ægte højde, 'siger han. 24 2013.

Parlee-cyklusser - hvordan man opnår

Er Parlee-cykler gode? Parlee-rammer er kendt for deres kørekvalitet, og efter at have kørt ESX aero-rammen var jeg fascineret af at se, hvordan Altum sammenligner. Heldigvis skuffede det ikke, at turen er blød og kompatibel, når den ruller langs mindre end perfekte veje, men alligevel lægger strømmen ned, og stivheden er fremragende.

Aaron Gwin cykel - Find løsninger

Hvilken cykel kører Aaron Gwin? Vi mødtes med Aaron Gwin på Fontana for nylig og fotograferede ham på sin nye Intense 279 downhill cykel, som var helt designet omkring 29 / 27.5 hjulopsætningen.

Sådan pakkes jordnøddesmør - praktiske beslutninger

Hvordan pakker du æbler og jordnøddesmør? Kerne et æble og fyld det tomme center med jordnøddesmør. Skær derefter æblet som normalt og pakk det hele i plastfolie for at holde frugten frisk. Dine børn kan trække æblet fra hinanden og nyde masser af PB på hver skive.

Cykelbilsæder - hvordan man løser det

Hvilken alder kan barnet gå i cykelsædet? De fleste barnesæder er velegnede til børn i alderen omkring ni måneder til fire år. Den nedre grænse afhænger af dit barns evne til at sidde op, ikke understøttet, dvs. på gulvet snarere end understøttet med puder.7 2020.

Hvad man skal se, mens man træner - Komplet vejledning

Hvad skal jeg se, mens jeg træner? Alamy. 4/12. Sex and the City (Streaming på HBO Go) Nogle gange er en god fortælling alt hvad du behøver for at holde dig beskæftiget - og Sex and the City har dem i spar. Getty Images. 5/12. Gossip Girl (Streaming på Netflix) Alamy. 6/12. Pretty Little Liars (Streaming på Netflix) Alamy. 7/12. Glee (Streaming på Netflix) г.