Vigtigste > De Bedste Svar > Dækblandinger - almindelige spørgsmål

Dækblandinger - almindelige spørgsmål

Hvad betyder UTQG 300 AA A?

Slidbanekvalitet Et statskrav, der angiver et dæks forventede slid. En karakter på300betegner et dæk, der slides tre gange, samt et dæk klassificeret 100.

Hvem elsker ikke en top fem liste. Jeg har ret? De er overalt. Så vi gik videre, havde et par øl og gav 2021 en god ollyd ved at slå de 21 bedste cykler i 2021.

Men den gang er vi tilbage for at tale om nogle af de bedste eller topdæk, som vi tror vil klare sig ekstremt godt i år. En partner i kriminalitet er dog ikke her for denne artikel og et sæt med over 21 forskellige bøjler fra mig. Vi vil gennemgå de 5 bedste lister og opdele, hvad de er, hvorfor vi valgte dem, og hvorfor vi tror, ​​de vil være bogstaveligt talt overalt i år, hvis du ikke har abonneret endnu, så glem ikke at abonnere , det hjælper os meget.

Og jeg mener, vil du virkelig gå glip af sådant indhold? Okay, kun stemning, fyr, kun stemning, du skal vibrere. Så hvorfor er Mustangs så hadede? - En B5 S4, to Mercedes-Benz E55 AMG lad os gå. (Glad musik) - Hjul, dæk og chassis fitmentindustries.com.Du kender allerede boret, hvor du ikke kun kan købe alle disse ting. Du kan pakke dine hjul og dæk sammen, afbalancere bjerget og sende dem gratis gennem din dør. Det er som den næstbedste ting siden dåse brød, det er en SpongeBob-reference.

Forresten, hvis du ikke fik det - wow, der er et dåse brød - alligevel, lad os komme i gang med det samme, lad os starte med stærk nummer fem på listen. Vi har Michelin Pilot Sport 4S, Michelin Pilot Sport-serien af ​​dæk har været en meget populær dæklinje, der ikke kun inkluderer Pilot Sport Four, men Sport All Seasons, Sport Cup Two, Supersport og listen fortsætter. Pilot Sport 4S er sommerdækket med maksimal ydelse udviklet af Michelin sammen med de mest krævende bilproducenter i verden.

Pilot Sport 4S er designet til dem, der ønsker at maksimere kraften og ydeevnen i deres bil. Og Michelin har meget teknologi i deres dæk, og især i deres Pilot Sport-familie af produkter, det er her, de bedst kan vise det. De bruger meget tid på at registrere data ved at lave R og D, og ​​de henter den bedste ydelse ud af deres dæk.De er fantastiske i både våde og tørre forhold og er fremragende sommerdæk til stort set enhver bil. Mens de er lidt dyrere, mellem $ 1.100 og $ 1.500 afhængigt af den størrelse, du leder efter, kan du ikke gå galt med Pilot Sport 4S, og hvis du leder efter et højtydende vejdæk, er dette et af dine bedste valg. Spiller nummer fire på listen, vi kommer til Toyo Extensa HP to.

Vi ser folk gribe disse dæk hele tiden, især når du samler hjul og dækpakker på vores hjemmeside, fordi det er et fantastisk helårsdæk, der er relativt billigt at hente. Og det bedste ved det er, at det med sin høje siliciumrodsblanding og aggressive slidbane stadig betragtes som et ydeevnedæk. Det er let at se, hvorfor så mange entusiaster vælger disse dæk, især hvis det er noget, de bruger på en bil, som de kører hele året rundt.

Afhængigt af den størrelse, du leder efter, vil dette sæt blive prissat alt fra omkring $ 500 til omkring $ 800. Som jeg sagde før, afhængigt af om du leder efter anstændig værdi for pengene, skal Extensa HB to opbevares når du bygger dit næste hjul og dækpakning. Dæk nummer tre er endnu en helårspræstation.Dæk synes at være en ret almindelig tendens blandt disse mere populære dæk. Og det er den kontinentale ekstreme kontakt DWS06DWS, som bogstaveligt talt står for tør fugtighed og sne. Dette højtydende helårsdæk er en anden fantastisk mulighed at vælge, om du vil have en balance mellem ydelse og dagligdags køreegenskaber.

Velegnet til våde forhold og lette sneforhold. Vi ser faktisk nogle mennesker her på FIstand bruge deres dæk i hele året. Og de elsker dem absolut til en lidt højere pris end HB2-udvidelserne.

Du kan forvente en lidt længere slidbanelevetid og måske bare lidt mere komfort fra kørekvaliteten, og slidbanemønsteret er ikke nær så aggressivt, men det gør stadig et fantastisk stykke arbejde med ethvert vand, hvilket som helst mudder, der kan komme ud af vejen med dette design. At komme varmt til andenpladsen på listen er et dæk, som vi faktisk ser som det første dæk, der hentes her hos Fitment Industries, og det af Naturally Federal SS595. Dette dæk gør bare sit job.

Og det til en ekstremt brugervenlig pris. Han har et aggressivt profildesign. Alle ved, hvordan 595 ser ud, og at folk elsker den i alle tænkelige størrelser, og de strækker sig som vanvittige.

Den gennemsnitlige pris for et sæt af disse varierer fra $ 5 til $ 600 for et sæt på fire, hvilket gør dem til et ekstremt populært valg for dem, der kun søger et sæt dæk, der skal strækkes ud dagligt. Og måske tager du dem ikke engang en trackday her og der. Bunds 595-serie dæk strækker sig ud over SS595 og går helt til 595, du ved, at 595 er SS eller RSR, åh min gud.

Der er meget. Og han brugte ikke lidt mere på at få en mere aggressiv blanding med disse. Uden tvivl ved jeg, at vi fortsat vil se SS595 øverst på bestsellerne i 2021.

Det bringer os til vores nummer et dæk, som vi forventer at blive enormt populære i 2021. Og det er Michelin-pilotsporten i hele fjerde sæson. Nu er dette et relativt helt nyt dæk, som vi levendegjorde i 2020 for at være den næste generation af pilotering hele sæsonen på tværs af lineup efter hele sæson tre.

Specielt udviklet til CA Corvette. Det er hvad du kan forvente, når du har dem på lager. Hvis du skulle hente en fra forhandleren, har hele sæson fire pilotering alt, hvad du nogensinde kunne ønske dig eller har brug for i et ekstremt højtydende helårsdæk.

Hvad hvis du er rigtig god at sidde ned og tænke over det er en fantastisk ting. Når du ser på, hvad et helårsdæk skal sammenlignes med noget, du vil køre hele året rundt i forhold til et ultrahøjtydende dæk, vil du have noget, der ligner det er beregnet til hele året rundt. Normalt betyder det mange placeringer, store slidbaneblokke og en blødere blanding.

Hvor du på den anden side vil have lidt mindre af det til præstationskørsel. De vil have en hårdere sammensætning, normalt mindre mønsterdesign til sipes og alt det der. Dog var Michelin i stand til at trække alt dette på en eller anden måde og ved temperaturer under 40 grader Fahrenheit, men hele den fjerde sæson fortsætter med at udkonkurrere, hvilket ærligt sagt er utroligt, det er det virkelig.

Du får virkelig det bedste fra begge verdener med dette dæk, og jeg tror, ​​det vil være et ekstremt populært valg og et godt næste skridt efter hele sæson tre, når du ser på et helårspræstationsdæk, især hvis nogen allerede ejer Michelin-mærket kender. Så det er de fem bedste dæk af, hvad vi forventer i 2021, du kan tjekke den fulde liste over 21 dæk på vores websted fitmentindustries.com, jeg linker til det i beskrivelsen nedenfor.

Så du har en idé om, hvad dæk gør, ved du ret godt for dig selv. Tak for at se, suspension, fitmentindustries.com og ikke kun kan du få suspension, men du kan også pakke dine dæk.

Det er en fantastisk ting. Alt du får er en stak hjul og dæk, alt sammen pænt pakket. Du fortryder det, du kaster, du er færdig på cirka 30 minutter.

hvor er trekcykler lavet

Og igen tak for at se. Vi ses senere. Fred. (Glad musik)

Hvad betyder UTQG 400 AA?

Ensartet klassificering af dæk

Hvad betyder UTQG 800 AA?

''UTQG'står for' Uniform Tire Quality Grading '. Eksempel: et dæk med enUTQGaf400AB. Det400er slidbane på slidbanen, som repræsenterer dækkets sammenlignende slid målt ved regeringens mandatdæk, som er klassificeret til 100.

Hvad betyder UTQG 500 AA A?

liv og dækkets forhold til det tildelteUTQGslidbaneindikator.UTQGnumre tildeles for at indikere et dækkes samlede ydelsesniveau og slidbanens hårdhed. Disse tal begynder ved 0 for race produkter og rejser nord for800til nogle af de længst holdbare helårsdæk,

Hvor mange miles er en 600 løbesko rating?

Når det er sagt, den mest nøjagtige indikator forhvor mange mileset dæk holder kan være detskilometertalgaranti. I modsætning til enløbesko kvalitet, en garanti er, at producenten lægger deres penge, hvor deres mund er. Et dækklassificeret 600AA med en 70.000milgarantien sandsynligvis vil leve op til den.

Hvor mange miles er en 400 slidbanetæthed?

Den første del afbedømmelseer et 2- eller 3-cifret tal, der repræsenterer relativslidbane, eller hvor længe dækkets slidbane forventes at vare mod standard testdækket. Testsporet, de bruger, er en400-milløkke til i alt 7.200Tusinder.

Hvad er den bedste Utqg til dæk?

Mest ultrahøjtydendedækopnå denbedstkarakter: AA. De fleste bilerdækfå det næstebedstklasse A; mindre end 22 procent afdækhave en B-klasse og kun éndæk(ud af mere end 2.400 modeller) har æren af ​​en C-klasse.

Hvad betyder en dækgaranti på 60000 mil?

Mest slidbane-livgarantiererstatter ikke en for tidligt slidtdækuden omkostninger. Lad os sige, at du købte endækmed en60.000 mil garantiog det gik ud ved 40.000 miles. Atmidlerdu brugte 70% afgarantikilometertal (40.000?60.000=. 70).

Er en højere Utqg bedre?

Grundlæggende og i konceptets ånd erhøjeredetUTQGSlidbanevurdering, jo større er dæklivet. Et dæk med en '600' slidbaneklassificering forventes at vare dobbelt så længe som et dæk med en '' 300 '' rating og skal akkumulere tre gange kørelængden af ​​et '200' -dæk.

Hvad betyder Traction AA på et dæk?

Trækkraftmodtager også bogstavkarakterer, derangivehvor godt det stopper. ENdækat have en højere karakter skal give en bil mulighed for at stoppe på en våd vej i en kortere afstand end endækmed en lavere karakter.Trækkrafter bedømt 'AA'(højeste),' A, '' B 'eller' C '(laveste).18. 2004.

Hvad mener du med er sammensatte dæk?

I lægmandssprog er en r-forbindelse producentens kompromis mellem hvad de tror du har brug for og en fuldt blæst racing-glat. Materialerne i R-Compound-dæk muliggør ekstremt greb og kontrol.

Hvilken type dækmasse bruger en dragster?

Blød forbindelse til Dragsters, lette køretøjer og køretøjer uden baghjulsophæng. Til motorcykler. Til motorcykler. Køligere kørende version af L7. God forbindelse til generel brug. Køligere kørende version af L8. Speciel forbindelse til ET Drag Radial. Speciel forbindelse til ET Street Radial.

Hvilken er den bedste dækglans for pengene?

Meguair's Endurance-dækgel er sandsynligvis et af de hyppigste køb i min detaljeringsboks og er langt den bedste dækglans for pengene. Sammenlignet med nogle af de alternative produkter er denne dækgel langt mere holdbar og langvarig.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling af erektil dysfunktion - brugbare løsninger

Kan cykling kurere erektil dysfunktion? Mere markant var imidlertid konstateringen, at mænd, der cykler mindre end 3 timer om ugen, eller som kun lejlighedsvis har et odds-forhold på 0,61 for at udvikle moderat eller komplet ED. Dette indikerer, at moderat træning i form af cykling faktisk kan forhindre ED.

Crossfit og cykling - hvordan man håndterer

Er CrossFit godt for cyklister? CrossFit giver dig mulighed for at tilføje variation i dit program. Hvis du supplerer din ridning med styrketræning og metcon (metabolisk konditionering) træning, forbedrer du ikke kun din cykling, men du opnår også store fysiske gevinster.

Cykling vægttab - hvordan man løser

Kan du tabe mavefedt ved at cykle? Ja, cykling kan hjælpe med at tabe mavefedt, men det tager tid. En nylig undersøgelse viste, at regelmæssig cykling kan forbedre det samlede fedt tab og fremme en sund vægt. For at reducere den samlede maveomfang er aerobe øvelser med moderat intensitet, såsom cykling (enten indendørs eller udendørs), effektive til at sænke mavefedt. г.

Fodcykling - hvordan man kan slå sig ned

Er cykling dårligt for dine fødder? Det er en fremragende kardiovaskulær træning, som er sjov og kan udføres uafhængigt eller sammen med en gruppe. Der er også reduceret kraft på tværs af mange led i underekstremiteterne og foden. 14. maj 2013

Cykel skiftende kabel - find løsninger

Hvornår skal skiftekabler udskiftes? 5000 til 6000 miles er en god tidsramme til udskiftning af kablerne. Andet klogt venter til de bremser og enten har en god stiv pedal ind eller dejlig let drejning, afhængigt af det ødelagte kabel. 9 dæk. 2010 г.

Cykling tilbage - hvordan man opnår

Er det hårdt at cykle på ryggen? Selvom cykling kan være en god træningsmulighed for dem med eksisterende rygsmerter, kan det også forårsage rygsmerter, hvis de ikke gøres ordentligt. Dårlig kropsholdning på cyklen kan belaste ryggen. At læne sig over, med ryggen buet og hovedet op, kan belaste både ryg og nakke. 13. apr. 2016