Vigtigste > De Bedste Svar > Dækhåndtag - en løsning på

Dækhåndtag - en løsning på

Hvad er dækhåndtag?

Dækhåndtagslags gøre hvad de siger på dåsen. De er småhåndtagder bruges til at få dæk fra et hjul. Der vil være en tynd ende, der er designet til at glide mellemderesog fælgen på dit hjul, så du kan sprænge hjuletderesaf.1. mar 2017I denne artikel vil vi vise dig, hvordan du fjerner og udskifter det indre rør på et cykelhjul. Hej Calvin Jones her hos Park Tool Company. Lad os først gennemgå de værktøjer og tilbehør, du har brug for.

Du skal bruge dækhåndtag for at fjerne dækket og en pumpe eller CO2-patron for at puste slangen op igen. For at lære at vælge et kompatibelt dæk og rør til dit hjul, se denne artikel om reparationshjælp på parktool.com.

Tag altid et ekstra rør med dig, når du kører. I tilfælde af planhed skal du udskifte det med udskiftningsrøret og reparere det beskadigede rør senere. For hjælp til patches, se denne artikel, denne proces kræver fjernelse af hjulet.Hvis du ikke ved, hvordan du fjerner hjulet fra din cykel, skal du se denne artikel: Sørg først for, at slangen er helt tømt. Fjern alle støvhætter. Hvis dit pumpehjul har en Presta-ventil, skal du først kigge efter en spindelmøtrik langs akslen.

Løsn og fjern denne møtrik, og løsn derefter låsemøtrikken på spidsen af ​​ventilspindlen. Tryk for at tvinge luften ud af dækket og for at fjerne overskydende luft. En Schrader-ventil kan tømmes ved at skubbe stemplet ind i ventilen.

nyc cykel butik

For en Dunlop-ventil skal du skrue hætten af ​​et par omdrejninger og derefter trække spidsen udad. Begge sider af dækket mod midten af ​​fælgen for at løsne perlen fra fælgflanken, læg et dækhåndtag overalt på fælgen undtagen direkte på ventilen, træk tilbage og løft perlen ud af fælgen. Tag en anden håndtag nogle få centimeter væk, og gentag processen.Fortsæt processen, indtil du føler, at perlen løsner sig nok til at skubbe armen over perlen. Fjern den anden perle fra fælgen, brug om nødvendigt dækgreb. Dækket og slangen fjernes nu fra cyklen.

Nu udskifter vi det perforerede rør med dit erstatningsrør. Hvis du ikke har et ekstra rør, skal du reparere dit rør for at komme hjem. Hvis du har en sammenbrud, kan du se denne artikel, hvis du kender årsagen, kan hjælpe med at forhindre fremtidige sammenbrud, hvis du vil se en komplet guide til patch.

Så kontroller altid komponenterne: dæk, slange og fælg. Hvis det er muligt, skal du pumpe slangen op til mindst det dobbelte af sin normale bredde og kontrollere for lækager; hvis du puster slangen for meget op, kan du se små huller i slangen. Hør og føl, hvis der kommer luft ud fra slangen.Sørg for at kontrollere hele slangen. I nogle tilfælde vil nedsænkning af det oppustede rør under vand gøre hullet lettere at finde. Hvis du planlægger at fastgøre røret, skal du markere hullet og tømme slangen.

Hultypen fortæller os, hvordan røret blev punkteret og hjælper os med at forhindre en ny punktering. Et lille nålehul i røret kan indikere et hul gennem en dorn eller en lille ledning - se efter en dorn, bit af wire, glas eller metal. Fjern alt, hvad du kan finde.

Hvis der sidder noget fast i dækkets slidbane, men ikke er kommet igennem kroppen, er dækket ikke i fare. Fjern genstanden fra slidbanen. Et enkelt eller et par genveje på siden indikerer, at hjulet stødte på noget under kørslen, f.eks.

B. et hul eller en sten. Disse er kendt som 'slangebid' og kan også være resultatet af lavt lufttryk.

En blowout vises ofte som et stort, splittet hul. Røret kan være kommet ud gennem en tåre i dækkroppen. En brist kan også være forårsaget af et forkert siddende dæk.

Hvis røret er uden for dækket, har det intet greb, og det blæser ud. Denne type udblæsning ligner en lang vandret slids. Hvis dækkassen er revnet, skal dækket udskiftes hurtigst muligt.

Som en midlertidig løsning kan du bruge Park Tool TB-2 Dækstøvle. Skræl bagsiden og bring den over det beskadigede område. Hvis du har inspiceret slangen og ikke kan finde nogen huller, er det muligt, at der var en lækage ved ventilkernen.

Læg lidt sæbevand på ventilen og undersøge, om der er bobler; Schrader-kerner og aftagelige prestakerner kan strammes med en fjerner af ventilkerne, såsom Park Tool VC-1. Til sidst skal du kontrollere indersiden af ​​fælgen. Se efter problemer som huller eller kantbåndfejl.

Her er fælgbåndet beskadiget ved et øje, så det ikke understøtter røret under tryk. Egen på dette hjul er lidt for lang og rammer slangen. Fold det nye indre rør ud.

Fyld røret med lige nok luft til at holde det i form. Fastgør røret til dækket. For at gøre det lettere at finde dækkets trykanbefalinger under oppumpning, prøv at tilpasse ventilen til anbefalingerne på dækket, pile trykt på sidevæggene, der indikerer hjulets rotationsretning.

Ret dækket ind efter fælgen i overensstemmelse hermed. Sæt ventilspindlen ind i kanten, og sørg for, at den ikke er justeret forkert. En forkert justeret stamme vil sandsynligvis passere gennem fælgens ventilhul.

Tøm dækket, og juster om nødvendigt igen. Renover perlen for perlen på kanten. Når en perle er installeret, skal du sikre dig, at røret er sat i dækhuset.

cykeltræning

Begynd på ventilen, skub den anden perle op og ind i fælgsædet. Brug kun dækhåndtag, når det er nødvendigt for at gennemføre perleinstallationen. Pas på ikke at klemme slangen eller gentage hele processen.

Kontroller hjulet for at sikre dig, at perlen sidder ensartet, og at slangen ikke stikker ud af underhuset. Pump opp dækket. Pust dækket delvist op, og kontroller, at perlen sidder korrekt. Det er muligt, at dækperlen er på plads, er for langt op eller ned Kontroller, om perlesædelinjen er uregelmæssig.

Hvis perlen stikker frem et eller andet sted, skal du tømme slangen og skubbe den ned for at sætte perlen på igen. Hvis dækket glider ned på et tidspunkt, skal perlen komme op. Lidt ekstra inflation kan hjælpe her, men pas på ikke at sprænge dækket ud af fælgen; hvis mere lufttryk ikke puster perlen, skal du tømme dækket og bruge et smøremiddel på dette tidspunkt, f.eks.

B. Sæbevand. Brug ikke fedt eller olie.

Hvis dækket sidder korrekt, skal du fortsætte til Tilføj fuldt tryk. For Presta-ventiler skal du stramme låsemøtrikken ved spidsen af ​​ventilspindlen. Installer om nødvendigt gevindmøtrikken, hvis det er nødvendigt.

Stram møtrikken på fælgen, når dækket er helt oppustet. Installér om nødvendigt ventilhætten. Dette er den grundlæggende proces til fjernelse og udskiftning af slangen eller dækket på et cykelhjul.

Du er nu klar til at geninstallere hjulet. Hvis du har brug for hjælp til dette, skal du se vores artikel: Sådan fjernes og installeres et hjul på en cykel, tak for at se og sørg for at abonnere på de nyeste artikler fra Park Tool.

Hvad kan jeg bruge i stedet for et dækgreb?

Har jeg brug for dækhåndtag?

Misplacerettyre lever- alternativer?
  • Skær din egendækgrebud af træ. (Forsøgte ikke dette, har ikke noget træ til rådighed)
  • Brughåndtaget på en ske. (Ikkearbejde, ske bøjet og ridset fælgtape)
  • Skær din egen ud af plasthåndtaget på en kniv. (Arbejdet, men lidt ødelagt knivhåndtag og kunne være farligt)

Hvor mange dækhåndtag har du brug for?

Fordidækperler kan passe tæt ind i fælgen, det er det ofte nødvendigt atdækhåndtagat lirkedækperle op og over kantvæggen.GørBrug ikke en skruetrækker, kniv eller anden skarp genstand, som kan beskadigedækeller rør.20. aug 2015

Har du brug for 2 dækhåndtag?

Men nogle menneskerbrug tofordi de frakoblerdæket sted, og lad derefterhåndtagder ogbrugSekundethåndtagat frigøre resten afdæk. Hvis dendæker virkelig stram,dukan muligvis fjerne sædetdækmed enhåndtag, men somduarbejde det rundt omdæk, områdetdubare undid kan placere sig tilbage i fælgen.15. jul. 2013 g.

Er det OK at købe 2 dæk i stedet for 4?

Udskift ikke alle firedækmedmindre det er absolut nødvendigt

Hvis du gørkøb to dæk i stedetaf fire er det altid bedre at sætte det nyedækbagpå og drejer de ældre til forreste position. Den nyeredækhjælper bilen med at forblive stabil, hvis du har brug for at svinge ud af en nødsituation.
10. apr 2020

cykel uden pedaler

Hvor meget koster et sæt dæk?

Ifølge CostHelper, en standard, hele sæsonendækkoster mellem $ 50 og $ 200 hver med en gennemsnitspris på $ 80 til $ 150. For en pickup eller SUV kan chauffører betale $ 50 til $ 350 med en gennemsnitlig pris på omkring $ 100 til $ 250. Flere variabler bestemmer omkostningerne ved nyedæk, herunderdækmærke og størrelse.27. sep 2015

Skal jeg købe alle 4 dæk?

I så fald vil de fleste bilproducenter ogDækIndustry Association (TIA) anbefaler, at du altid udskifteralle fire dækpå samme tid. Det skyldes, at den nedre slidbanes reducerede diameter erdækfår dem til at dreje hurtigere end den nye.17. apr 2020

Er det OK at have uoverensstemmende dæk?

En bil meduoverensstemmendeforan og bagveddækbør stadig kunne bruges, især hvis det er et tohjulstræk køretøj. hvisdæker forskellige størrelser, så kan de også bære i forskellige priser, og du vil købe nytdækhurtigere end du tror. Funktionelt,uoverensstemmende dækslides med forskellige hastigheder.10. juni. 2014

Hvilken måned er bedst at købe dæk?

Detbedsttid tilkøb dæker i april og oktober. Disse tomånederer blevet sporet som værendebedsttid på året tilkøbnydæk. Årsagen til tilbudene i april er, at det er detretinden feriesæsonen. Rejsen er stor om sommerenmåneder, og mange mennesker vælger at tage bilture.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling af håndsmerter - hvordan man opnår

Kan cykling føre til karpaltunnel? Hvis du nogensinde har oplevet følelsesløshed eller smerter i håndled eller hænder på cyklen, kan karpaltunnelsyndrom være synderen. Mens karpaltunnelsyndrom ofte er forbundet med lange timer på en computer, og gentagne aktiviteter, er det også en almindelig irritation blandt cyklister.

Nyc cykelbutik - almindelige svar

Hvor kan jeg købe en cykel i NYC? De 10 bedste cykelbutikker i New York CityNYC Velo. 66 2nd Avenue, 590 West 45th Street. Cykelhabitat. 476 5th Avenue, 228 7th Avenue, 560 Vanderbilt Avenue.718 cykleri. 427 7th Avenue. Bogcykler. 110 West End Avenue. Cykler NYC. 1400 3rd Avenue.Kickstand Cykler. 316 East 49th Street. Kør Brooklyn. Trædecykelbutik.

Cykling af bløde pakker - Komplet vejledning

Er fanny packs gode til cykling? Disse modeller er det optimale valg for racere og ryttere, der gemmer det meste af deres trail essentials direkte på deres cykel. Selv en lille hoftepakke giver plads nok til alle de nødvendige værktøjer til at løse de mest almindelige problemer.

Kvindecykler - omfattende reference

Hvad er den bedste cykel til en kvinde? De bedste cykler til kvinder at tage på ethvert eventyrCool cruise: Electra Cruiser 1 Step-Thru.Allround Good Time: Cannondale Quick 3 Remixte.Sleek E-Bike: VanMoof X3.Road and Rough Rider: Trek Checkpoint ALR 4.Fly- n-fold: Tern Eclipse P20. bjergmester: specialiseret stubjumperlegering. 7. maj 2021

Cykelkulhydrater - typiske svar og spørgsmål

Hvordan cykler du carb? Du kan variere din carb-cykelplan afhængigt af din træningsplan. For eksempel er en plan en 5-dages metode. Du spiser en lav mængde kulhydrater i tre dage (i gennemsnit ca. 100-125 gram hver dag). Derefter følger du op med to dage med at spise en højere mængde kulhydrater (175-275 gram) på fysisk aktive dage. г.

Bike pokemon go - omfattende reference

Kan du cykle for at klække et æg? Kort sagt, at cykle kan være en helt frugtbar måde at klække dine æg på og samle XP op, mens du stadig holder fast i appens etos om at få undervisere til at udforske verden omkring dem. Husk bare at være ekstra forberedt og udvis forsigtighed.29 июл. 2016 г.