Vigtigste > De Bedste Svar > For meget græskar krydderi - hvordan man adresserer

For meget græskar krydderi - hvordan man adresserer

Er græskar krydderi dårligt for dig?

Rig på cellebeskyttende antioxidanter og umiskendelig varme, kanel er den vigtigste ingrediens igræskar krydderi. Der er også noget forskning, der understøtter, at kanel kan hjælpe diabetikere med at kontrollere blodsukkeret bedre. Endnu et varmt efterårkrydderimuskatnød prale af små mængder fiber, adskillige B-vitaminer og mineraler.

Det har et utal af stærke sundhedsmæssige fordele. Plus, det er en lækker, overkommelig og alsidig ingrediens, der kan spises på mange måder, fra søde, aromatiserede desserter til salte salater, kaffe, cocktails og endda gryderetter.

Inden vi går videre, lad mig gøre det klart for dig, at græskar er en række græskar. Teknisk set er det hverken en frugt eller en grøntsag. Folk beslutter ofte ud fra, hvordan de tilbereder græskarstærte, man kan sige, at det er en frugt på grund af den søde smag.

Og hvis det er en del af en gryderet kogt med kød og krydderier, kan det kaldes en grøntsag. I dagens artikel skal vi tale om de sundhedsmæssige fordele ved græskar, det vil overraske dig. Glem ikke at trykke på notifikationsklokken også.Øg din immunitet: Græskar er fyldt med C-vitamin, hvilket øger dit immunsystem ved at gøre det hvidere Fremmer blodlegemer i din krop. Græskar indeholder også beta-caroten, som omdannes til vitamin A i din krop. Undersøgelser har vist, at vitamin A hjælper med at øge din krops immunsystem og bekæmpe infektioner.

Det er altid en god ide i efterårssæsonen at hvis forkølelse og influenza er ret almindelige, tilføje mere græskar til din kost. Du kan lave en græskar tærte smoothie ved at gøre 1. kombinere / 2 kopper is, 1/2 kop fedtfri vanille yoghurt, 1 tsk.

Honning, 1/4 tsk. Pumpkin pie krydderier og 1/4 kop græskarpuré og bland alt sammen. Det er sundt og lækkert! Holder dine øjne sunde: Som tidligere nævnt indeholder græskar beta-caroten og carotenoider.Ifølge en undersøgelse hjælper de med at reducere din risiko for kroniske øjensygdomme, herunder aldersrelateret øjendegeneration og grå stær. Takket være det høje indhold af C-vitamin reducerer græskar risikoen for makuladegeneration, hvilket er en væsentlig årsag til blindhed hos voksne. A-vitaminet beskytter hornhinden og hjælper dine øjne med at se i svagt lys.

En sjov måde at spise græskar på er i is. Tilsæt bare 1 kop dåse eller frisk græskarpuré og 1 tsk. Pumpkin pie krydderier til din yndlings vanilleis opskrift.

Frys i henhold til din ismaskins instruktioner og nyd lækker græskaris! Fremmer hårvækst: Denne store orange frugt er virkelig god for dit hår. Det er en rig kilde til mineraler som kalium og zink. Kalium hjælper med at holde håret sundt og forbedrer genvækst.Zink hjælper med at opretholde kollagen, som spiller en vigtig rolle i at fremme sundt hår. Det indeholder også folat, et vigtigt B-vitamin, der stimulerer hårvækst ved at forbedre blodcirkulationen. Du kan tilberede en simpel hårforberedende balsam med græskar.

Bland blot 2 kopper hakket og kogt græskar med 1 tsk kokosolie, 1 tsk honning og 1 spiseskefuld yoghurt. Lav en puré, tilsæt derefter kokosolie og honning for at få en glat blanding. Påfør det på fugtigt shampooet hår, bære en plastikbruserhætte og lad den virke i 15 minutter.

Skyl grundigt og stil som normalt! Holder dit hjerte sundt: At spise græskar regelmæssigt kan være meget gavnligt for dit hjertesundhed. Det indeholder højt kaliumindhold, hvilket er gavnligt for dit blodtryk og fører til et sundere hjerte. En nylig undersøgelse viste, at det at få nok kalium kan være næsten lige så vigtigt som at reducere saltindtag til behandling af højt blodtryk.

Antioxidanterne i græskar kan også forhindre, at den dårlige type kolesterol oxideres i din krop, hvilket nedsætter din risiko for hjertesygdomme. Du kan lave et simpelt græskar og flødeost spredt ved at tilføje 1/2 kop dåse græskar, 2 spsk. Sukker og 1/2 tsk.

Pumpkin pie krydderier til 8 ounce fedtfattig flødeost. Du kan bruge dette spredning på toast eller hvad du vil! Hjælper dig med at sove bedre: En interessant sundhedsmæssig fordel ved græskar er, at det hjælper dig med at sove bedre. Græskar indeholder højt tryptophan, en aminosyre, der hjælper dig med at føle dig mere søvnig.

Tryptophan er også ansvarlig for, at din krop fremstiller serotonin, en følsom neurotransmitter, der hjælper dig med at slappe af og slappe af. Spis græskar med denne sjove pastaopskrift. Steg adskillige fed hvidløg og en halv løg i terninger i en stor non-stick gryde.

Tilsæt derefter 2 kopper græskarpuré og omrør. Til sidst tilsættes hakket frisk salvie eller rosmarin og serveres over fuldkornspennepasta. Dine helt egne og sunde græskarnudler! Hjælper mod diabetes: Græskar i sin reneste form er en af ​​de frugter, der har de laveste kalorier.

Og som du ved, er at spise en diæt med lavt kalorieindhold den absolutte nøgle til at holde type 2-diabetes i skak, hvilket gør græskar til et smart valg. Vær altid opmærksom på dåse græskar uden tilsat sukker, du kan nyde dem hele året rundt. Græskar er også fyldt med phenoliske fytokemikalier, som har vist sig at kontrollere blodsukkerniveauet og igen reducerer risikoen for diabetes.

Fiberindholdet i græskar hjælper også med at opretholde blodsukkerniveauet, hjælper med vægttab og hjælper med diabetes. Hjælper dig hurtigt at fylde op: Det anbefales, at din krop får mellem 25-35 gram fiber om dagen, som de fleste af jer ikke får nok af. En nem måde at øge dit fiberindtag på er via græskar.

En kop græskar indeholder ca. 7 gram fiber. Dette er godt nok til at få dig til at føle dig mæt. Fiber hjælper også med din fordøjelse, sænker dit kolesterol og hjælper med at undertrykke din appetit i længere tid. Det er en god mad til vægttab, fordi du kan forbruge mere af det end andre kulhydratkilder som ris og kartofler, men stadig indtager færre kalorier.

Godt til din hud: Græskar har en række egenskaber, der gør dem fantastiske for din hud, herunder frugtenzymer og alfa-hydroxy syrer (AHA'er), der øger celleomsætningen for at gøre din hud lysere og glattere. Vitaminerne A og C, den indeholder, hjælper med at blødgøre og berolige din hud og stimulere kollagenproduktionen. Dette forhindrer tegn på aldring.

Græskar indeholder også zink, som hjælper med at kontrollere hormonniveauer og olieproduktion. Dette er gavnligt, hvis du har fedtet hud og acne. Hvordan bruger du græskar på dit ansigt? Du kan lave en simpel græskaransigtsmaske ved at blande 2 teskefulde kogte græskar og 1 tsk honning og anvende den over hele dit ansigt, så du undgår øjenområdet.

Lad det sidde i ca. 10-15 minutter inden skylning for at fjerne og afsløre glat, hydreret, glødende hud! fra mange typer kræft. Ifølge en undersøgelse kunne det brede udvalg af carotenoider i græskar spille en rolle i kræftforebyggelse. Betakaroten-fødekilder fungerer langt bedre end kosttilskud, især hvis fødekilderne indeholder hele spektret af carotenoider.

Hvis du leder efter en anden god mad til forebyggelse af kræft, er græskar svaret. Hvad er din foretrukne måde at spise græskar på? Har en Har du prøvet de nævnte opskrifter? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor.

Kan du overdosere med Pumpkin Spice?

Selvom det er ekstremt sjældent, og omstændighederne var lidt underlige, er det en bekymring, og det skete for nylig i New York. Heldigvis er drengen okay og forventes at komme sig.14. okt 2019

Hostesirup er til hoste. Det er ikke til fest, det er ikke til memes.

Disse ting er ikke værd at lege med, fordi det vil ødelægge liv. En TikToker slugte 1 liter hostesirup ved frokosttid. Det er, hvad der skete med HisBrain.

BW er en 35-årig mand, der præsenterer sig bevidstløs i skadestuen. Hans mor Gina fortæller den modtagende sygeplejerske, at hun fandt sin søn halt på gulvet og blå i ansigtet. Han holdt en tom styrofoam-kop.

Paramedikere forsøgte at give ham en modgift mod den medicin, de troede, han havde drukket, men de måtte give den tre gange, før han reagerede. Så stoppede hans hjerte med at slå i ambulancen. Ser du, BW var en TikToker, der spillede i et band.

For et par år siden var han på et aftershow-fest. Værten serverede drinks i høje styrofoam-kopper. Indvendigt var der sodavand, hårdt slik og receptpligtig hostesirup.

Kendt som den magre eller crimson drink, denne blanding er populær i Houston og kendt for at gøre forfærdelige ting for kroppen, men BW havde ikke noget problem med det. Det er bare noget slik og limonade, tænkte han. Umiddelbart efter sit første krus følte BW sig godt.

Den aften havde han den bedste søvn i sit liv. Uanset hvad der var i det krus, ville han have mere af det. Og festens værter kunne gøre det muligt.

BW's venner gjorde narr af ham for at kalde det en 'let', fordi han kun havde brug for at drikke omkring en fjerdedel af mængden af ​​alle andre for at få den samme effekt. BW begyndte at lave TikTok-artikler for omkring et år siden. Først gjorde han dette for at promovere sit band.

Men så begyndte han at drikke sin hostesirup i sine artikler. Folk genkendte styrofoam-kopperne. Du vidste hvad der foregik.

Og BW benyttede enhver lejlighed til at huske dette. En dag løb BW tør for magert. Så begyndte han at blive syg.

Det ville starte med en løbende næse. En stemme i hans hoved ville give forfærdelige lyde, før han kunne mærke, at hjernen hamrede mod siderne af hans kranium. Hans mave strammede, og en farvetone i kinderne ville bringe ham til jorden.

Galde kom op, og så ville de mørke tanker slå sig ned. Men det er en sjov TikTok-meme, tænkte han. Og selvom hans synspunkter var gode, havde han på et tidspunkt brug for mere sirup for at føle sig normal igen.

For tre uger siden blev BW syg af lungebetændelse. Lægen fandt ud af, at han ellers var sund. BW sagde intet om hans lilla drikkevaner.

Faktisk ligner mange mennesker, der misbruger det, normale mennesker. Lægen gav ham antibiotika. BW forsøgte at bede om en receptpligtig hostesirup, men lægen bad ham om at købe alt i håndkøb.

Når hostesirup og antibiotika er sammen, hoster jeg aldrig igen, tænkte han. BW fandt ud af, at det var særligt afslappende at tage disse antibiotika med sin drink. Det var som at drikke hans sirup for første gang igen.

Han drak virkelig ikke mere end normalt. Umiddelbart efter at have drukket et stort krus, følte BW sig fint. Han viste alt online.

Han kunne mærke hasten, da minutterne gik. Han prøvede bare at rejse sig. Han følte sig oprejst, men det var han ikke.

Han gik på toilettet. Alt var klart igen. Men så følte han, at han selv svævede i det.

Hans synsfelt begyndte at blive mørkere på siderne af hans øjne. Han sad på toilettet, usikker på, hvor han var, da han nikkede. Og da minutterne gik, holdt BW op med at trække vejret.

Hans mor kommer til ham. Hun finder ud af, at han ikke reagerer, ikke trækker vejret, er kold og blå i ansigtet, når hun ringer til 911, og han føres til skadestuen, hvor vi er nu. Under undersøgelsen vidste lægerne, at det var hostesirup.

kvinders cykelsadel smerte

Hans mor fortalte dem, at hun fandt ham på gulvet med en styrofoam-kop i hånden. Hun kendte til hans vane, men gjorde ikke meget ved det gennem årene. Hun var ikke sikker på, hvor meget han drak, men det gjorde ikke noget.

Hans hjerte stoppede i ambulancen. Hans hud blev misfarvet fra at være stoppet med at trække vejret i minutter. Hans pupiller var som stifter.

Alt dette fortæller lægerne præcis, hvad de har brug for at vide med det samme. Hostesirupen i mager eller lilla drikke er en blanding af 2 forskellige lægemidler, promethazin og codein. Promethazin er en allergimedicin.

Det tilhører den samme gruppe som Benadryl. I store mængder blokerer den hvile og fordøjer signaler fra nervesystemet. Hvilket er interessant, fordi det interagerer med codein.

Ser du, det ved kodein er, at det er inaktivt hos mennesker. Men når leveren bryder den ned, bliver den øjeblikkeligt morfin. Morfin er et naturligt produkt.

Det er fra opiumvalmuen. Faktisk er opiumvalmue en blanding af morfin og codein sammen, så codein er også naturligt. Morfin er et ægte lægemiddel, der bruges på hospitaler.

Det bruges til at lindre smerter, men det gør mange andre ting for kroppen. For tusind år siden brugte arabiske læger det til behandling af diarré, fordi morfin sænker tarmmusklerne. Sænkning af tarmen giver tarmen tid til at absorbere vand for at danne ordentlig afføring.

Men hvis nogen ikke har en blød afføring og har morfin i deres krop, ville den nedsatte tarm genoptage for meget vand fra afføringen og hærde den, hvilket fører til kronisk forstoppelse, som BW havde. I lungerne interagerer morfin med bronchiolerne, og dette undertrykker hoste, så der er kodein i hostesirup. Men det er ikke derfor, BW stoppede med at trække vejret denne gang.

Han stoppede vejrtrækningen, fordi morfin også interagerer med hjernen. Når morfin er knyttet til nerver, der fornemmer smerte, blokerer det smertesignalet. Derfor er det smertestillende.

Faktisk har vi ikke fundet en bedre klasse af stoffer mod smerte end opioider. Men når nok morfin binder sig til andre dele af hjernen, frigiver det kemikalier, der forårsager et strejf af eufori. På grund af dette øges denne eufori, når den kombineres med andre ting, der forhindrer disse feel-good kemikalier i at bryde sammen.

Andmorfin binder sig til hjernestammen, der styrer vejrtrækningen. Når ilt i blodet er lavt, vil din hjernestamme fortælle kroppen at prøve at trække vejret hurtigere og dybere for at udskifte det. Men BWs hjernestamme kan ikke længere fortælle kroppen at gøre dette, fordi kodeinen i hans hostesirup er blevet omdannet til morfin af hans krop, og hans hjerne har forhindret hans krop i at trække vejret.

BW blev flyttet til intensivafdelingen. For når en persons hjerte holder op med at slå, er der altid muligheden for, at der ikke kommer nok ilt ind i hjernen i en bestemt periode. Jo længere, jo større er sandsynligheden for permanent skade.

Og hos BW var der permanent skade. En røntgenstråle af hans hoved viser, at dele af BW's hjerne døde af iltmangel. Da han genvandt bevidstheden på intensivafdelingen, blev hans tale sløret, og han kunne ikke høre fra sit venstre øre.

Alt dette sker på grund af hjerneskade forårsaget af vejrtrækning i flere minutter, men noget er galt. Codein er kun omkring 10% så potent som morfin hos de fleste mennesker. Så du har brug for mindst 10 gange mængden af ​​codein for at have den samme effekt som morfin.

Da du kun skal behandle hoste med sirupen, har du ikke brug for en så stor dosis. Men det ved kodein - promethazins hostesirup er, at en gruppe mennesker, der drikker det for første gang, siger, at de ikke føler noget af det. Du hoster stadig bagefter.

Det er næsten som om det ikke virker for dem. Hvorfor dette? En anden gruppe mennesker bliver almindelige kodeinbrugere - promethazins hostesirup. De vil fortælle dig, at det ødelagde deres liv, fordi de har brug for det hver dag, ellers vil de ikke være i stand til at fungere.

Så hvorfor er der en forskel? Og hvis kodein kun er 10% af morfin, og morfin ikke engang er så potent som nogle andre ting derude, hvad skete der så med BW? Dette bringer os tilbage til leveren. En del af leveren fremstiller morfin fra codein. En anden del bruger codein til at fremstille norcodeine, som straks er inaktiv.

Så dette forklarer, hvorfor kodein kun er 10% styrken af ​​morfin, men hvorfor gør leveren dette? Leveren er din krops afgiftningscenter. Du har ikke brug for smarte kosttilskud eller rensninger, fordi du har en lever. Detox betyder generelt at nedbryde kemikalier for at gøre dem mere stabile.

Stabil betyder, at den ikke reagerer med andre kropsstrukturer. For hvis de reagerer, betyder det, at det kan forårsage skade. I naturen betyder stabil normalt simpelt.

At afbryde dele gør tingene lette. Disse 'grene' er opdelt. I det øvre tilfælde af en del af leveren er det morfin.

I små tilfælde af den anden del af leveren er det norcordeine. Og du kan ikke gøre noget med nogen af ​​dem, fordi disse ringe generelt er stabile. Men hvis BW, som knager næsten en liter sirup, ikke er mere end han normalt indtager, hvordan stoppede han så pludselig med at trække vejret? Hvordan så det pludselig ud som om han havde drukket 10 gange mere sirup end normalt? Nå, vi ved, at forskellige mennesker er bygget forskelligt.

Hvis du er en person, der kan have en hel gryde kaffe ved midnat for at falde i søvn ordentligt kl. 1, har du muligvis en ven, der tager en slurk kaffe ved middagstid og er kablet til næste morgen, hvilket betyder at du bruger koffein Kan ikke håndtere et problem, men din ven kan ikke. Denne forskel hos mennesker skyldes forskelle i vores gener, og disse variationer kaldes mutationer. Kan du huske, at nogle mennesker overhovedet ikke er påvirket af kodein? Nå, de kunne have en genetisk mutation, der gør en del af deres lever mindre funktionel.

Dette betyder, at kodein aldrig nedbrydes til morfin hos disse mennesker. Hele dosis inaktiveres. Hvis kodein aldrig bliver morfin hos disse mennesker, fungerer hostesirupen ikke hos disse mennesker.

Og hvis nogen har mutationer, der ikke deler kodein i morfin, ville en anden have den modsatte mutation, der ville opdele meget kodein i morfin. Dette betyder, at disse hyperfunktionelle mennesker ville gøre al kodein til morfin. Så er det ikke længere 10% styrke, men tættere på 100%.

Kan du huske, at BW blev kaldt letvægts af sine venner? Når du konverterer det meste af codein til morfin, behøver du ikke drikke så meget for at få den samme effekt. Dette kunne være grunden til, at han var i stand til at drikke mindre sirup end alle andre. Men hvis det er tilfældet, betyder det, at der skete noget endnu mere forfærdeligt, end han forestillede sig i skadestuen.

Ser du, antibiotika BW tog for hans lungebetændelse nedbrydes også af den del af leveren, der inaktiverer kodein. Faktisk griber dette antibiotikum hele denne del af leveren og lader ikke noget andet komme ind. Så hvis BW's genetik konverterer mere kodein til morfin end andre mennesker, og den anden del af hans lever er blokeret fra at aktivere kodein overhovedet, så praktisk talt al den kodein, han drak på TikTok, blev omdannet til morfin og oversvømmede hans krop enormt meget, meget mere end han var vant til.

Han følte sig fin de første 2 dage, men da flere antibiotika optog hans lever, blev mere og mere morfin opbygget til det punkt, hvor han stoppede med at trække vejret, og dele af hans hjerne blev permanent beskadiget. På hospitalet blev BW flyttet til scenen. Station, mens hans tilstand stabiliserede sig.

Lægerne måtte henvise ham til genoptræning og mere ambulant pleje, men hans indlæggelsestid var ved at være slut, da han blev udskrevet hjem. Efterhånden som dagene gik, forsøgte BW at klare det. Alle disse år med hostesirupmisbrug har fået hans krop til at lære og tilpasse sig.

Hvis der var mere morfin til at binde til tarmen, for at bremse den, for at binde til smertenerverne for at blokere signalet, så vil kroppen tilpasse sig og skabe flere af disse strukturer, så mere morfin binder sig ind kan tro på, at tolerance og afhængighed udvikler sig, som manifesterer sig som abstinenssymptomer. Og hvis der pludselig en dag ikke er mere sirup tilgængelig, ikke mere langsommere i maven accelererer, opstår galden i begge ender. Ikke mere sirup, der blokerer smertenerverne, betyder, at store smertesignaler trænger igennem, og alt gør ondt.

Dette kaldes tilbagetrækning. Og efter at have mistet noget af sin hørelse, kunne BW stadig ikke klare tilbagetrækningen. Hans tanker var overskyet af undergang og dysterhed hver dag.

Modvilligt kom han tilbage i sin drink. Hans tale var stadig sløret, skønt hans tanker stadig var klare nok til at ignorere henvisningen til rehabilitering. Han ignorerede lægenes opfølgende eksamen, fordi han var bange for, hvad de ville gøre mod ham.

En af hans venner havde foreslået, at BW startede med et over-the-counter lægemiddel til løs afføring kaldet loperamid. Den ting, sagde han, hjalp ham med at komme igennem sygdommen og tilbagetrækningen. Og så prøvede BW sin egen rehabilitering.

Først tog han 1 kasse med dette loperamid. Han følte sig ikke god, men det var stadig bedre end ingenting. Hvorfor ikke prøve to kasser, tænkte han.

På et tidspunkt kom han til et punkt, hvor han ikke havde det godt, men han følte sig ikke længere så syg. Han var ligeglad med, at han havde brug for 5 kasser hver dag, så han ikke følte, at hans hjerne styrtede ned i hans kranium. Så han ikke blev badet i sved på gulvet i sin egen pool.

Men da dagene gik, indhentede dette loperamid også ham. En dag kom BWs mor tilbage fra arbejde. Hun gik ind i stuen og fandt sin søn tilbage på gulvet, kold, bleg og sløv, da hun ringede til 911.

Og han blev ført tilbage til skadestuen. Ved undersøgelse havde BW en unormal hjerterytme denne gang. Han blev chokeret tilbage til en normal rytme for kun at blive unormal igen.

Hans mor viste lægerne kasser med loperamid, som han havde taget. Hans hjerte begynder at ryste, ikke rigtig slå, og pludselig stopper det. Læger skynder sig at give ham HLR, give ham medicin for at forsøge at genoplive hans hjerte.

Hvad er loperamid? Og hvorfor stoppede det hjertet? Nå, det bringer os tilbage til morfin. Kan du huske de arabiske læger, der behandlede løs afføring? Nå, morfin er sandsynligvis ikke den bedste medicin til dette, da det kan skabe en meget intens vane. Loperamid behandler slapp afføring uden den vanedannende egenskab, da den binder til de samme strukturer i tarmen som morfin.

Men det binder kun til tarmene og ikke til hjernen. Men med en dosis på 5 kasser er det lidt anderledes. Den ene halvdel af loperamidmolekylet ligner methadon, som gives i opioid-tilbagetrækningsrehabilitering.

Så nogle mennesker tror, ​​at loperamid også kan behandle tilbagetrækning. Jeg ville ikke gøre dette, fordi problemet er, at folk prøver at tage store mængder som flere kasser af det for at forsøge at tvinge det ind i hjernen. Og hjernen modstår det ved at pumpe loperamid ud igen.

hej til udholdenhed

Hvis der bare var for meget af det, ville disse pumper blive overvældet, og loperamid ville binde til morfinreceptorerne i hjernen for at producere den samme effekt. Men problemet er, at den anden halvdel ligner en del af et antipsykotisk lægemiddel kaldet haloperidol. Men vi ved ikke rigtig, hvad det betyder i hjernen lige nu.

Det vi ved er, at den anden halvdel af loperamid også er formet som et hjerterytmemedicin. Det binder til hjertet, når det indtages i store mængder, og det blokerer den elektriske ledning, der er nødvendig til muskelsammentrækning, hvilket er præcis, hvad der skete med BW. Efter 25 minutters HLR blev koden kaldt.

Lægerne kunne ikke genoplive ham. Purple Drank, Lean, Sirup eller Texas Tea, uanset hvad du vil kalde det, uanset hvad navnet er, skal du ikke gøre det. Selvom det er slik og sodavand, ting relateret til nydelse, sød sjov tid - det er grimt i den forstand, at det kan og vil forårsage betydelig lidelse over tid.

Det vil langsomt fordreje den måde, du lever og opfører dig på, og mange mennesker, der er dybt rodfæstet i det, indser muligvis ikke, hvor snoet deres liv bliver. Måske genkender nogle det, og nogle af disse mennesker er helt hjælpeløse til at bekæmpe det. Du ser dette ske med selv berømte mennesker, fordi de i sidste ende ikke adskiller sig fra alle andre.

Det er ikke værd at starte med. Gør det ikke. Og tag heller ikke loperamidet, fordi det er meget mere risiko end fordel, ligesom med BW.

Tak fordi du så med. Pas på dig selv. Og vær sund.

Kan for meget græskar krydderi gøre dig syg?

Kan du fåmadforgiftning fragræskar? Det er usandsynligt, at tilføjelsegræskar krydderitil din madvil forårsagemadforgiftning, mengræskarProdukterkan forårsagenogle ubehagelige sygdomme i sjældne situationer.7. okt 2019

INTROJessi: Vi har en særlig besøgende her på fortet i dag: det er Sam flagermusen! Sam: Hej, Jessi, jeg var i nabolaget og ville sige hej, og jeg bragte også nogle af mine berømte græskarkrydderikiks til at dele Tak Sam! Nogle gange er det rart at have lidt godbid, og jeg elsker græskar! Det gør jeg også. Vi frugtflagermus elsker frugt. Men ved du, disse cookies har slet ikke noget græskar? 'Virkelig?' Virkelig! Mange ting, der er aromatiseret med græskar krydderi, har ikke græskar i sig.

Smagen er faktisk bare en flok krydderier blandet sammen. Krydderier er ingredienser, vi bruger til madlavning, der normalt kommer fra dele af planter, der har meget smag, som visse frø eller endda de fleste af dem også har en stærk, lækker lugt, og de tørres normalt, men ikke altid, pulver Hvis du nogensinde har drysset sort malet peber på din mad, er dette et eksempel på et krydderi! Åh ja, det gør jeg hele tiden! Smag i krydderier er så stærke, at vi ikke spiser dem alene - at prøve at spise noget sort peber alene ville virkelig brænde! I stedet bruges krydderier i små mængder for at tilføje smag til alle typer mad. Ligesom urter, ikke? Nemlig! Der er en anden type ingrediens, der minder meget om urterne.

De er de tørrede blade af specielle planter og bruges også til at smage retter, ligesom krydderier. De krydderier, vi bruger til at fremstille noget med en græskar krydderissmag, er de samme som dem, der bruges i græskarstærte, så smagen minder os om græskar. Åh, det er derfor, vi kalder det græskarkrydderi, ikke fordi det indeholder græskar.

Jep! Nogle græskar-krydret mad, såsom is eller yoghurt, kan indeholde græskar, men ikke altid. I disse kiks minder krydderierne os så meget om græskarstærte, at de smager som græskar uden rigtig frugt? Uh! Fedt nok! Så hvilke krydderier bruger du til at lave græskar krydderier? Jeg vil gerne prøve det selv. Denne særlige kombination indeholder normalt fem typer krydderier: kanel, ingefær, muskatnød, nelliker og allspice.

Åh, vi har kanelsmagede fødevarer hele tiden! Nogle gange kan jeg godt lide at tilføje lidt kanel til min havregryn om morgenen, og jeg ved, at Squeaks kan lide at drysse noget på deres varme chokolade - lækker. Det lyder lækkert! Kanel er sandsynligvis den mest berømte af alle krydderierne i græskarkrydderiet. Men vidste du, at kanel faktisk er bark? Det kommer fra et såkaldt kaneltræ! For at fremstille kanel, som vi køber i butikken, fjerner folk barken fra træet og skræller det, fjerner det ru ydre lag.

Vi bruger det indre lag af bark som krydderi! Det næste krydderi på listen er ingefær, som har en smagfuld smag, der er virkelig unik. Ingefæren vi spiser er faktisk en rod, den del af planten, der er i jorden. Frisk ingefær kan se mærkeligt ud! Du ved, jeg tror også jeg har spist småkager med ingefærssmag! Det er i ingefærsnaps, ikke? Korrekt! Folk bruger faktisk både frisk og tørret ingefær til madlavning, hvilket er usædvanligt for et krydderi.

Så er der muskatnød, der kommer fra et frø. Når folk fremstiller muskatnød, tørrer de frøet i solen, maler det til pulver, og det bliver muskatnød, som vi bruger i mad. Det er svært at forklare, hvordan muskatnød smager, fordi det ofte kombineres med andre krydderier, når vi lægger dem i mad, men du kan spørge en voksen, hvis du har nogen i dit hus, som du kunne lugte.

Så hvad var der ellers på listen over græskar krydderier udover kanel, ingefær og muskatnød? Nelliker er næste! De er lavet af udtørrede blomsterknopper. Nelliker har også en meget stærk lugt. Ved du hvad lugten minder mig om? Til tandlægepraksis! Ja! Nogle gange bruger tandlæger det til at fremstille en speciel olie, der hjælper, når andres mund gør ondt.

Så ikke alle tandlæger lugter som nelliker, men nogle gør det. Jeg er nødt til at spørge min tandlæge om det næste gang jeg besøger det! Nu er der et sidste krydderi i græskarkrydderiet: allspice! Allspice det kan ikke være / alle / krydderierne, ikke? Å nej, allspice betyder ikke alle krydderier.

Kan du forestille dig, at alle krydderierne i verden findes i disse kiks? Der er så mange forskellige krydderier, at det er svært at tælle dem alle! Ja, jeg tror, ​​vi har mindst 20 i fortets køkken alene. Allspice får sit navn, fordi folk tror, ​​at en række bær faktisk smager som en kombination af kanel, nelliker, muskatnød og peber. Bærene plukkes og tørres derefter i solen, og sådan fremstilles allehånde! Så der har du det: kanel, ingefær, muskatnød, nelliker og allspice kombineres for at lave græskar krydderi! Wow, så alle slags plantedele udgør græskar krydderi! Der er bær, bark, rødder, frø og blomsterknopper - det er fantastisk.

Kan ikke vente med at prøve disse cookies! Jeg spekulerer på, om jeg vil være i stand til at prøve hvert eneste krydderi nu, hvor jeg ved, hvad jeg skal se efter. Tak fordi du kom med os! Hvis du vil fortsætte med at udforske alle mulige ting om vores fascinerende verden, skal du klikke på abonnementsknappen og ikke glemme at besøge os på youtube kids-appen. Vi ses næste gang her på fortet! Sam: Farvel!

Kan græskar krydderier forstyrre din mave?

TIL16 ounce grande PSL indeholder 50 gramafsukker, hvilket ertilmasseaftilsat sukker tiltildrikke. 'Overskydende sukkerkanføre til ubehag, oppustethed og gas indditfordøjelseskanalen, 'siger Torey Armul, MS, RDN, LD,tilregistreret diætist og talsmandtilAmerican AcademyafErnæring og diæt.29. aug 2018

Da efteråret 2020 ankom, var mange mennesker taknemmelige for det kølige vejr og et par madvenlige helligdage i horisonten, men græskarterie-elskere ved, at der er endnu en grund til at fejre, september til december er Pumpkin Pie Season på Costco, når du ikke at vide Costco er så populær, at millioner flyver ud af hylderne hvert år. Der er endda en hel Facebook-side, der er afsat til dens størrelse, disse græskar tærter er super nyttige, når du ikke har tid til at bage en derhjemme til din næste julemiddag, eller når du bare har lyst til den søde, men flygtige smag af falloh-tyrkiske mennesker allerede smag græskar tærte, du skal elske alt, hvad der er blevet sagt, at den seneste online snak blandt costco græskar tærte fans afslørede en overraskende fejl i denne elskede julekage, der kunne få dig til at genoverveje dine dessertplaner i år, når du er klar til at tage til tocostco for en tærte eller to adlyder deres advarsler første kommentarer til kuponen og opsparingsbloggen hip tosaverelayed nogle interessante og ubehagelige observationer om strukturen af ​​Costcos græskar tærte, der absolut giver anledning til bekymring, brugerne var forvirrede og forfærdede over tilstedeværelsen af ​​en grov følelse i Pumpkin Pie Påfyldning og bemærket kornet i begge bekymrede mig, fordi det så ud til at komme ud af fyldet, hvad der på jorden ville blive kornet i fyldet, en andet lød, at jeg købte en fra Costco i november sidste år og en anden til at tage med til vores datters hus på Thanksgiving Day. Så pludselig, hvad sker der med den Costco-bagerfavorit? De græskar, der anvendes i Costco græskarstærte, er en række ifølge Costco-foreningen, kaldet Dickinson's The Curious Notes, der tilfældigvis har brugt de samme Dickinson-græskar i det velkendte Libby-mærke med dåse græskar blev skulptureret i disse lækre feriekager. Et Facebook-indlæg fra en Libby-kunde afslørede nogle ubehagelige detaljer om strukturen i Costcos berømte tærter, Darcy Schultz's oprindelige indlæg kaldet Libbys græskar for at være grusom og skaffe mere end 400 kommentarer, hvor flere bemærkede, at Costco græskarstær blev lavet af plaget af samme problemer.

Folk antog tydeligvis, at Costco-kager blev lavet af Libbys dåse græskar, hvilket ikke er tilfældet, de bruger bare det samme udvalg af græskar, men det gør ikke disse kageelskere mindre sandt om Costco sandkornede græskar pie-krav og de var bestemt ikke genert for at dele flere kommentarer, der nævnte det uvelkomne korn og den irriterende struktur, det giver, hvad der skal være glat-silkeagtig kage fyldt med påstande som hver gang jeg får en Costco græskarstærke, tilføjede jeg lidt gryn og i en anden tilføjet hver kage fra costco Det fik mig til at føle mig sprød Den nyeste er som ingrediens nummer et er sand en anden person bemærkede, at kun noget græskarstær blev spist af Costco, og det gjorde mærkelige og kornede ting for også hans festbibier gav op baseret på kommentarerne om sandet og kornet i strukturen i hans scannede køkken reagerede rbiss vaskesystemer på græskaret, men som salat, små korn eller sand kan gøre det gennem vores vaskeproces sandsynligvis Costco's e xplanation ville gå i samme retning, og selvom det helt sikkert løser mysteriet med den grusomme pasta, er det stadig lidt modbydeligt, men ingen af ​​Costco-kommentatorerne mærkede den store bokshandler i deres stillinger, men vi har ikke set et svar fra firmaet Costco har brugt den samme piercipe siden 1987, og vi er sikre på, at den aldrig inkluderede Sandnor Grite. Med disse fanopdagelser i tankerne vil du måske bare tænke to gange, før du køber en Costco Pumpkin Pie til din næste eftermiddagsmiddag, vores seneste artikler lige her plus flere blandede artikler om din yndlingsbutik chfa ains kommer snart. Abonner på vores Youtube-kanal og ring til klokke for dig ikke gået glip af en eneste

Er græskar krydderi et afføringsmiddel?

For at sætte posten lige er det enkle svar på spørgsmålet nej,græskar krydderinæsten helt sikkert ikke forårsagerforstoppelse. Hvis noget,græskar krydderiingredienser som ingefær og allehånde vil fremme regelmæssighed, for ikke at nævne kaffes pålidelige vane med at flytte tarm.08.31.2018

Er en græskar krydderi latte sund?

ErGræskar Spice LattesVirkelig dårligt for dig? At have alle disse kalorier ogsukkerleveres hurtigt til din krop af en væske er ikkesund og rasksiger eksperter. En 16-ounce størrelse af Starbucks 'version med 2 procent mælk og flødeskum har 380 kalorier og indeholder 50 gramsukker.04.10.2016

Kan græskar spises hver dag?

Det tilrådes ikke atspisemere end det anbefalededagligebeløb. Hvis i tilfælde af digspisefor mange kan du opleve gasformig udspænding og oppustethed. Fiberen igræskarfrø kan hjælpe med at samle afføring og forhindre forstoppelse i det lange løb. Imidlertid,spisefor mangegræskarfrø på én gang kan forårsage forstoppelse.16.12.2020

Hvad er ulemperne ved græskar?

Græskarfrø er rige på fiber og magnesium og kan hjælpe med at forhindre brystkræft. Er der nogenbivirkningerat spisegræskar(og er de giftige)? Ingen,græskarer ikke giftige, og de er sunde og sikre for folk at spise. Der er ingen kendtbivirkningerat spisegræskar, så længe du ikke er allergisk.29.10.2020

Hvorfor er græskar dårligt for helbredet?

Men nogle mennesker kan opleve allergier efter at have spistgræskar. Det er mildt vanddrivende og kan skade mennesker, der tager medicin som lithium.Græskarer altsund og raskmengræskarbaserede junkfood som lattes, tærter og slik er fyldt med sukker, hvilket erikke godt for helbredet.

Hvorfor er græskar krydderi latte så dårlig?

En standard TallGræskar Spice Latteindeholder omtrent den samme mængde sukker, som du ville finde i 50 kegler. Ofte at vælge højt sukkerindhold er en alvorlig fare for dit helbred. Ikke kun kan det føre tilfattigekropssammensætning, men det øger din risiko for flere ugunstige sundhedsresultater betydeligt.8. okt 2020

Hvilke fødevarer er gode at spise med græskar krydderi?

Alle græskar krydderiprodukter er ikke skabt ens, så vi har afrundet nogle bedre køb, som du kan lagre, mens du kan. I modsætning til den færdigpakkede græskarstær, du henter i butikken, laver Perfect Bar sit mini-måltid med 20 økologiske superfødevarer inklusive tang, lucerne, hørfrø og jordnøddesmør.

Er det OK at drikke Pumpkin Spice Latte?

Sæt græskar krydderi latte ned. Vi ved, at det er svært at høre, især da du har ventet på det hele året, men lyt op. At drikke en stor PSL fra Starbucks er som at dumpe næsten 13 teskefulde sukker i munden.

Hvor mange græskar krydderikager er der i en pose?

Hvis du kun spiser to græskarkrydderikager, får du to-cifrede sukker gram - det er trods alt den anden ingrediens, der er anført på etiketten, så vær opmærksom på, hvor mange du spiser, hvis du køber en pose.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling vs løb - hvordan man håndterer

Hvor meget cykling svarer til løb? Den generelle tommelfingerregel er, at der er et forhold på 1: 3 løb-til-cykel, hvilket betyder en kilometer løb ved en moderat indsats svarer til tre miles cykling på det samme indsatsniveau. Cykling 12 miles svarer til at løbe fire miles, hvor begge anstrengelsesniveauer er de samme i en meget generel forstand for kardiovaskulær fitness.25 авг. 2014 г.

Apt cykelstativ - typiske svar og spørgsmål

Hvordan opbevarer jeg min cykel i min lejlighed? Her er 7 tip til opbevaring af din cykel i din lejlighed eller i dit lille hjem. Den enkleste løsning er at installere kroge fra loftet og hænge din cykel, når du ikke bruger den. Sæt det på væggen. Få en cykeldock. Brug en skærmhylde. Skub det ud af syne. Gå efter et cykelstativ. Skjul det under trappen. г.

Professionel cykelcykel - holdbare løsninger

Hvor meget koster en professionel cyklistcykel? Andres L. Douzoglou, en konsulent, der arbejder i cykelbranchen og med professionelle triatleter siger, at de fleste pro-kørere på turen kører på en cykel, der koster $ 10.000 og derover i detailværdi. 2013 .

Pro cykelhjelme - almindelige svar

Hvilke hjelme bruger pro-cyklist? Ekoi. Ekoi er den mest almindelige hjelmproducent i dette års Tour de France og understøtter ikke mindre end fire hold, der repræsenterer det franske mærke. AR14 er den, som de fleste kørere har valgt, med sit aerodynamiske design parret med små åbninger foran for åndbarhed. 4 дня назад

Hej cykling - hvordan man løser det

Forbrænder HIIT-cykling fedt? Intervalstræning med høj intensitet til cykling: Skal du prøve TimeZone RPM Opvarmning 3 minutter @ 80/85/90 o / min 2 minutter @ 85/90/95 o / min 1 minut 30 sekunder @ 90/95/100 o / min 1 minut 30 sekunder @ 95/100 / 105 o / min 1 minut @ 100/105/110 o / min 1 minut @ 80/85/90 o / min MAIN SET30 sekZ5110 - 1151 min ved opvarmningsmodstand Z185 - 90

Mountainbikesko - handlingsorienterede løsninger

Hvilken type sko er bedst til mountainbiking? Bedste flade MTB-sko Fem Ten Freerider Pro. En stilfuld, holdbar mountainbikesko med fremragende greb. Specialiseret 2FO Flat Roost. Giro Riddance. Pearl Izumi X-Alp Flow. Bontrager Flatline. Ride Concepts Livewire. Giro Code Techlace. Scott MTB Team Boa.