Vigtigste > De Bedste Svar > Topblendere 2018 - hvordan løser du det?

Topblendere 2018 - hvordan løser du det?

Hvilket mærke af Blender er bedst?

DetBedste blender
 • Vores valg. Vitamix 5200. Denbedste blender.
 • 2. plads. Oster Versa Pro SeriesBlender. En mere overkommelig, men mindre holdbarblender.
 • Ogsåstore. Ren blandingBlender. Magtfuldeblendermotor, kortere garanti.
 • Budgetvalg. KitchenAid K150 3-hastigheds isknusningBlender. Til lejlighedsvis blanding.
18. maj 2021Hej gutter! I denne artikel ser vi på de fem bedste stavblendere, der er tilgængelige på markedet i dag. Vi oprettede denne liste baseret på vores egen mening, forskning og kundeanmeldelser. Vi har deres kvalitet, funktioner og værdier, hvis du kan indsnævre de bedste valg.

For mere information og opdateret prisfastsættelse af de nævnte produkter, se linkene i beskrivelsesfeltet nedenfor. Så her er de fem bedste stavmikser, med den bedste nedsænkningsstavmixer er Bella. Hvorfor ødelægge dit liv med flere værktøjer, når alt kan gøres med et? Bella Immersion stavmixeren er her for at give dig alle de tjenester, herunder skæring, hakning, blanding og slag. Denne stavmixer er bare for let. Den har et ergonomisk håndtag, der tilskynder til faste greb og er let for dine hænder.

Derudover har den lette konstruktion et slankt hus og en rustfri stålaksel. Akslen er 15,2 cm lang, så du kan blande dybe gryder i bordet eller på komfuret.Den har også en 1,8 m lang ledning, hvilket sparer dig for besværet med at tilslutte den igen. Bella leveres også med en aftagelig piskeris, så du kan bruge et værktøj til forskellige formål, plus bladet er holdbart og opvaskemaskine sikkert.

Du kan bruge denne stavmixer til alle dine madlavningsopgaver. Den har en 250 watt motor, der er god nok til dine smoothies, flødeskum, omeletter, marengs, supper, salsa og endda babymad, hvilket giver dig fuldstændig frihed til at vælge blandingshastighed mellem to intensiteter, enten høj eller lav. Dens fordele er: * Den leveres med en aftagelig piskeris. * Det tilbyder to mixmuligheder - lav og høj. * Den har en 250 W motor; og * Den inkluderer en 6 fod lang ledning og tilføjer.

Imidlertid er dens ulemper: * Bladets form skal tages hånd om, når man vasker hænder; og * Dens hak, som er ansvarlig for at sikre vedhæftede filer, er lidt skrøbelig og kan gå i stykker, hvis det håndteres forkert. Men på trods af disse små problemer er BELLA en høj blender af høj kvalitet. Det har alt det grundlæggende, du har brug for for at hjælpe dig ud i køkkenet.Fjerde er Cuisinart CSB-179. Cuisinart CSB-179 er en ideel stavblender til alle madlavningselskere. Pakken indeholder alle de nødvendige redskaber til madlavning.

side til side planke

Sammenlignet med BELLA har Cuisinart en ekstra 3-kops kværnfastgørelse, og Cuisinart CSB-179 giver dig mulighed for at være mere sikker, når du bruger dybe skåle med sin 8-tommer, 20-tommer rustfrit stål blandeaksel. Tykkelse af mayonnaise, blanding af suppe eller hakning af grøntsager er også en leg, takket være dens 300 watt jævnstrømsmotor, du kan nemt styre hastigheden med hastighedsknappen. Denne stavblender har også en lås og oplåsningsknap.

Trykknappen giver dig også mulighed for enten at blive ved kontinuerlig blanding eller skifte til pulse-tilstand. Når alt kommer til alt har Cuisinart CSB-179 et klokkeformet blad, der er den virkelige hemmelighed bag dets perfektion. Dets specielle design understøtter også sikker håndtering og reducerer denne risiko for nedskæringer.Dens fordele er: * Den har en lav effekt på 300 watt. støjende DC-motor. * Leveres med en piskeris og kværn vedhæftet fil. * Den indeholder en 8-tommer blandeaksel; og * Den er udstyret med en trykknap for at skifte mellem puls og kontinuerlig tilstand.

Sikkerhedsknappen er dog øverst, hvilket er en smule langt fra hastighedsknappen, hvilket gør det vanskeligt at bruge. Ikke desto mindre opfylder Cuisinart CSB-179 alle forventninger og viser sig at være en professionel nedsænket stavblender. Har du stadig ikke fundet Immersion stavblender, der passer til dine behov? Bliv ved med at kigge, for vi har mere i vente for dig.

Hvis det er første gang du besøger vores kanal, skal du sørge for at abonnere og klikke på klokkeikonet for at modtage underretninger om vores næste artikler. Det tredje produkt på vores liste er KOIOS OXA.KOIOS OXA tilbyder unikke funktioner, der ikke bare er madlavning men også sjove.

Det giver dig valget mellem dens 12-speed variation. Uanset om du skal piske eller purere din suppe hurtigt, har denne stavmixer den hastighed, du har brug for. Desuden leveres KOIOS OXA med et solidt roterende kerne design, der giver dig sparer hovedpine ved at vride og fastgøre funktionen. Tilslutning af vedhæftede filer sker nu med et enkelt tryk på en knap.

Alt du skal gøre er at vedhæfte og fjerne værktøjet. Som med Cuisinart-stavmixeren har KOIOS OXA imidlertid en puls og kontinuerlig tilstand, en 8-tommers blandeaksel lavet af rustfrit stål, piskeris, helikopter og blandeskål. Værktøjerne er BPA-fri og klar til brug.

Derudover har chopteren en kapacitet på 500 milliliter, mens blandeskålen har et volumen på 600 milliliter. Klem af unikhed, der giver denne stavblender mere værdi. Knivene har en titaniumbelægning i modsætning til de to tidligere stavblendere.

Denne belægning forhindrer korrosion og gør det klæbende og robust design fremskynder blandingens ydeevne. Det har også et delvis dæksel af et rustfrit stål klokkeformet tilfælde. Sagen holder ting i skålen og panderne, hvilket forhindrer rodet stænk på din kjole, bord og køkkenvægge.

Endelig overgår den robuste motor alle andre funktioner. Den har en 800 watt turbomotor, der gør din madlavning til en leg. Fordelene er: * Den har en 12-trins version. * Det har designet med en fast roterende kerne. * Dens knive er titaniumbelagt med et rustfrit stålhus; og * Den har en 800 watt motor.

Motoren er dog ikke opvaskemaskine sikker. Alligevel kan du stadig bruge KOIOS OXA til kraftig madlavning uden at bekymre dig om dens holdbarhed. Derudover trækker det ergonomiske, slanke design ikke dine hænder.

Det andet produkt på vores liste er Braun MultiQuick 505. Leder du efter en langvarig stavblender? Braun MultiQuick 505 er den helt rigtige for dig. Den leveres med en motor udviklet i Tyskland, der er mere holdbar end de fleste motorer på markedet, pisker og blander næsten alt.

Denne 350W motor er god nok til de fleste madlavningsprocesser. Derudover er der turbo boost for mere hastighed. I mellemtiden er dens blandeaksel designet til at beskytte dit køkken mod forurening, et paraplydesign, der holder et S-formet superfladt blad.

Denne paraplyformede blandeaksel forhindrer, at dejen og puréen sprøjter, så du ikke behøver at rydde op efter dine måltider. Skarpt blad med Powerbell-teknologi garanterer kun den bedste ultimative opløsning. Derudover er det ikke noget problem at gribe med den ene hånd med Braun stavmixeren. Slankt design giver et sikkert greb.

Det ergonomiske design fjerner ikke frygten for, at din dyrebare stavblender glider. Denne stavblender leveres også med en knap til hurtig udskiftning af vedhæftede filer. Det er også BPA-frit og indeholder en pisketilbehør og et krus til 20 ounce mad.

Dens fordele er; * Den har en stænktæt rustfri stålaksel. * Den er udstyret med Powerbell-teknologi. * Motoren er designet i Tyskland; og * Det er let at ændre på vedhæftede filer.

Det er dog dyrt. Men hvis du har et budget, skal du vælge Braun MultiQuick 505. Denne stavblender er en loyal madlavningskammerat, der ikke bliver ældre! Inden vi giver nummeret væk, skal du tjekke nedenstående beskrivelse for de seneste tilbud på hver af disse varer.

Og sørg for at abonnere, hvis du vil holde dig ajour med de bedste produkter på markedet. Endelig er vores øverste blender med nedsænkningstav Braun MQ7035X. Braun MQ7035X stavmixer tilbyder som mange andre mærker en 3-i-1-pakke.

Det overstiger dog alle med det bemærkelsesværdige design af bladet. Den rustfrie, ultraharde kniv benægter det konventionelle knivdesign. I stedet er Braun MQ7035X udstyret med en kniv med POWERBell Plus-teknologi.

Som et resultat fungerer kniven relativt hurtigere end andre. Det har også en fleksibel omrøreraksel, der gør det muligt for kniven at bevæge sig op og ned. Det sikrer, at der ikke er noget bid på din puré eller smoothie.

Brew n MQ7035X har SPLASH-styringsteknologi, der giver dig mulighed for at arbejde uden rod for større effektivitet. Det fremmer også 25 procent mindre sugning. Hastighedsknappen er dog den mest spændende funktion i MQ7035X stavblender.

Du kan indstille den hastighed, du ønsker. Jo mere du trykker på knappen, jo hurtigere bliver den. Det samme gælder for at bremse hastigheden.

Lavere tryk resulterer i langsom blanding. Alt i alt får disse funktioner Braun MQ7035X til at vinde. Men fordelene slutter ikke der.

Det har også EasyClick Plus-systemet. Denne funktion giver dig mulighed for hurtigt at skifte til sin anden vedhæftet fil, chopper og piskeris med kun et tryk på en knap. Du kan hakke dine grøntsager og piske din fløde med det samme og uden besvær. Dens 500 watt motor er kraftig nok til at give dig de bedste tjenester såsom hakning, blanding, purering, purering og piskning.

Dens fordele er: * Bladet er udstyret med POWERBellPlus-teknologi l hastigheden let. * Den leveres med SPLASH-styringsteknologi; og * Den har ACTIVEBlade-teknologi, som gør det muligt for bladet at bevæge sig op og ned for mere effektiv ydelse. Det er dog dyrt.

Men Braun MQ7035X er en god investering. Denne stavblender fremskynder ikke kun dit arbejde; Det hjælper også med at opretholde den ønskede tekstur i din lækre menu. Det er det for nu.

Tak fordi du så med! Hvis vi har været til hjælp for dig, skal du klikke på knapperne 'Synes godt om' og 'Abonner'. Vi ses i de næste artikler!

Hvad er den bedste blender til 2019?

Hvilket er detbedstSydblenderdu kan købe?
 • BedstSydblender: Ninja 2-i-1 kandeBlender.
 • 2. plads: Vitamix E310.
 • Bedste blendertil alsidighed: Magimix PowerBlenderPræmie.
 • Bedsthøj effektblender: Tefal InfinyMix + Tritan.
 • Bedstpræmieblender: Vitamix Ascent Series A2500i.
 • Stilleblender: Magimix LeBlender.

At købe en blender kan være vanskelig. Der er mange forskellige muligheder til forskellige priser, som alle lover at blande den perfekte smoothie. For at hjælpe dig har vi en professionel kok, der blander pund af produkter, grøntsager, nødder, is og mere for at hjælpe dig med at bestemme, hvilke blandere der har de bedste prispoint.

Til praktisk test har vi indsnævret det enorme Mixer-marked til otte Mixer-finalister ved at konsultere online brugeranmeldelser. I sidste ende var vores bedste mellemmandblander Cuisinart CBT-2000. Hvis blanding er en del af dit daglige liv, og du leder efter en langvarig maskine i høj kvalitet, er Vitamix A3500 et godt valg for dig.

Det er dyrt, så vi kaldte det vores avancerede valg. På den anden side var Cleanblend i 2001 vores valg til lavere priser. Selvom det ikke er den bedste behandling af nøddesmør, tilbyder cleanblend god blandingsydelse og en 5-års garanti på omkring $ 250.

Denne lange garanti er unik for low-end mixerprodukter. For mere information om vores testresultater, besøg vores websted på yourbestdigs.com.

Vores indlæg er fuldstændig usponseret og 100% fri for bias eller branding-præferencer. Før vi får vores Når vi ser nærmere på de øverste valg, er her nogle generelle funktioner, som vi fandt vigtige, når vi testede vores finalister. Jeg vil bemærke, at mange mærker fremhæver deres blenders evne til at komme overalt mellem 2 og 3 hestekræfter eller 3000+ RPM.

Disse påstande kan være vildledende, da de ofte ikke oversættes til praktisk præstation. Den maksimale effekt eller høje hastighed for en blender opretholdes ofte kun i et par sekunder under pulsfunktionen. I stedet for at stole på hestekræfter eller omdrejningstal, anbefaler vi, at du kontrollerer en blenders wattforbrug - jo højere wattforbrug, jo glattere bliver din smoothie.

En højere wattforlængelse forlænger også levetiden på din blenders motor. Gode ​​blendere er normalt mellem 1100 og 1800 watt. Overvej også formen på din blenderkrukke.

Et konisk bægerglas er bedre egnet til en bredere vifte af blandingsopgaver, fordi det skaber en strammere og mere effektiv hvirvel til at tegne mad, der sætter sig i bunden af ​​blenderen. Endelig vil du overveje, hvor blenderens knive er i krukken. Vi fandt ud af, at blendere er bedst med mindst mulig plads mellem krukken og knivene, da de forhindrer mad i at klæbe til bunden eller siderne, det var vores vigtige egenskaber at overveje.

Lad os nu gå videre til vores tests. Vores første test for vores blendere var simpelthen at knuse is. Vi satte to kopper is i hver blender og bestemte, hvor lang tid det ville tage for isen at få en snedækket konsistens.

Dernæst brugte vi vores blendere til at fremstille frugtsmoothies. Vi valgte hindbærsmoothies til os for at bedømme, hvilke blandere der fungerer bedst til at pulverisere de små hindbærfrø. Vi brugte også vores mixere til at lave grønne smoothies for at se, hvor godt vores finalister var i stand til at håndtere den berygtede seje grønkål, hvorefter vi lavede hollandaise sauce. ♪ ♪ Denne ene test var især oplysende, fordi den fremhævede vigtigheden af ​​glasform og bladposition; briller, der ikke havde nogen tilspidsning, kunne ikke gøre det. Det var ynkeligt, fordi æggeblommen sidder fast i bunden af ​​glasset.

fixie dæktryk

Alle vores blandere lavede tomat- og basilikumsuppe godt, men vi troede, at den 'varme suppe' -mulighed, der tilbydes af halvdelen af ​​vores finalister, var et godt plus, suppen kommer varm ud, så du ikke behøver at varme den op. Den sværeste test for vores finalister var at fremstille jordnøddesmør. Denne test var vanskelig, ikke kun fordi den satte vores finalisters motorer på prøve, men også fordi bladets position og krukkens form var afgørende for let blanding af jordnødder.

Mange af vores finalisters klinger ville fange jordnødder nedenunder eller sprøjte dem langs siderne, så vi måtte fortsætte med at skrabe siderne af glasset. For mere information om disse tests, herunder de opskrifter, vi brugte, se den fulde blenderanmeldelse På yourbestdigs.com Efter at have skabt en bred vifte af blandede fødevarer valgte vi vores bedste mixere til høje, mellemstore og lave priser.

Vitamix levede op til sin hype af pr på alle vores tests, med undtagelse af Hollandaise sauce test, det var i stand til at danne sig godt. For det første tager Vitamixs forudindstillede smoothie-funktion hurtigt 50 sekunder og leverer smoothien med den bedste konsistens. Ingen af ​​de andre finalister kunne male hindbærfrø såvel som denne blender.

Den samme forudindstilling af smoothie fungerer også godt til grønne smoothies. Vi kunne smide hele stilke af grønkål og hele æbler og stadig få en smoothie, der var konsistensen af ​​superraffineret juice. Vitamix 'hot suppe' funktion er et plus, fordi den giver dig mulighed for at lave cremet varm suppe på under seks minutter.

Vores mellemstore valg, Cuisinart CBT-2000, havde også en 'hot suppe' mulighed, der fungerede godt, men vores billige pick varmede ikke suppe. Det skal bemærkes, at du skal bruge mindst fire kopper nødder, når du laver jordnøddesmør med Vitamix. Hvis du bruger mindre end dette beløb, sidder møtrikkerne fast under blenderknivene.

Men hvis du bruger nok jordnødder, kan denne blender skabe en dejlig jordnøddekurvning omkring to minutter. Den eneste test, Vitamix mislykkedes, var hollandaisesauce. Da vi forsøgte at slå æggene til sauce, fandt vi ud af, at æggene bare susede under knivene.

Da vi øgede hastigheden, hævede vortex æggene til knive, men de kunne stadig ikke slå dem. Et andet negativt punkt ved denne blender, omend kræsne, er, at der ikke er noget klik for at angive, hvornår de to plasttapper, der fastgør låget, er fastgjort for at fastgøre låget på plads. Vitamix's 35-sekunders Auto-Clean-program renser blenderen op til låget, hvilket er et plus.

Dette automatisk rengøringsprogram fungerede lidt bedre end Cuisinarts. Ved næsten $ 600 er denne blender en reel investering. Men hvis blanding er en del af din daglige rutine, synes vi, at Vitamix er pengene værd på grund af dens holdbare konstruktion og den store konsistens af smoothies og supper.

Denne blender er også unik, fordi den leveres med 10 års øregaranti. ♪ ♪ Hvis du ikke ønsker at bruge mere end $ 500, skal du vide, at CuisinartCBT-2000 fungerede næsten lige så godt som Vitamix under vores test, men det er omtrent halvt så dyrt. Cuisinart CBT-2000 er vores bedste mellemklasse-blender, fordi den kan gøre næsten alt hvad Vitamix gjorde.

De forudindstillede muligheder på denne blender var nyttige og kostede omkring $ 300. Denne blender's smoothie-funktion tager 45 sekunder, 5 sekunder mindre end Vitamix og producerer en smoothie næsten lige så perfekt som Vitamix's. Cuisinart-smoothien havde kun et par små kernestykker.

Cuisinart havde en separat funktion til grønne smoothies, som tog et minut og 30 sekunder. Det kan også blande grønkål og æbler til en fløjlsagtig konsistens, der matcher Vitamix's præstationer. Ligesom Vitamix har Cuisinart en 'hot suppe' funktion, der tilberedes næsten seks minutter kogende varm suppe.

Mens Cuisinart suppe ikke havde den samme cremede emulgering som Vitamix, var det stadig en perfekt glat suppe ter var lidt besvær for alle vores mixere. Cuisinart gjorde et godt stykke arbejde med finhakning af jordnødder på den laveste indstilling, men da vi øgede hastigheden for smørfremstilling, fortsatte jordnødderne med at sprøjte på siderne og under bladet betyder, at du af og til holder pause med dette blenderbehov for at skrabe af sidevægge af denne blender for at skabe et godt jordnøddesmør. Cuisinart havde også problemer med at lave hollandaise sauce.

Ligesom Vitamix var denne knap tilspidsede blender ikke i stand til at emulgere æg og smør i en stram hvirvel, den automatisk rengøringsfunktion i denne blender fungerer godt til at fjerne rester af smoothie og suppe, for hårdere rod som jordnøddesmør skal du dog, kør dette program mindst to gange. Cuisinart har en 1677 watt motor, 177 watt mere end Vitamix og fem praktiske, forprogrammerede funktioner. Det gør smoothies og supper næsten lige så perfekte som Vitamix til halv pris. ♪ ♪ For dem, der ønsker at bruge færre penge på en mixer, anbefaler vi Cleanblend 2001.

Cleanblend koster omkring 250 amerikanske dollars og slår klart vores andre billigere finalister. Udvendigt er den rene blanding meget let sammenlignet med vores andre topvalg. Den har ingen forudindstillede funktioner, kun en tænd / sluk-knap, en pulsafbryder og en centerknap til hastighedskontrol.

Vi brugte pulskontakten til at knuse isen. Det pulveriserede is meget langsommere end vores andre finalister, hvilket er omkring en. Det tog et minut, hvilket er underligt for en blender med en utrolig 1800 watt motor, den højeste watt af vores topvalg, og den resulterende is fra den rene blanding var mere kornet end snedækket. Ikke desto mindre skabte den rene blanding en god smoothie.

Vi startede med at give denne blender et par impulser for at bryde isen op og derefter langsomt øge hastigheden fra lav til høj. Hvis du nyder en mere interaktiv rulle med din blender end at se en forprogrammeret funktion, er denne blender noget for dig. Vores grønkål og æble smoothie var helt glat efter 30 sekunder i den rene blanding, men vores hindbær smoothie havde stadig et par små frø.

Denne mixer var også enestående til fremstilling af supper og hollandaise sauce. Den rene blanding opvarmer dog ikke suppe, mens den blandes, så du skal opvarme den bagefter. Den eneste virkelige ulempe ved denne blender var jordnøddesmør.

Efter et par kedelige minutter skrabede jordnødder konstant, sprøjtede i siderne eller sidder fast under bladet, alt hvad vi fik var en finhakket jordnøddej. Denne mixer er unik blandt de billigere mixere, da den kommer med 5 års garanti. Det overgik også langt andre lignende priser som Ninja og KitchenAid. ♪ Hvis du vil have flere detaljer om vores testproces og de andre blendere, vi har testet, skal du tjekke den fulde anmeldelse på yourbestdigs.com.

Kan du lide artiklen? Har du spørgsmål? Glem ikke at kunne lide, kommentere og selvfølgelig abonnere på linket i beskrivelsen for de fulde detaljer fra denne anmeldelse og mere. Vi ses næste gang i Your Best Digs.

Hvad er den bedste blender 2020?

Disse er debedstblendere, du kan købe i2020ifølge en kombination af test og brug i hjemmet:
 • Bedstsamlet setBlender: Vitamix E310 ExplorianBlender.
 • Mest alsidigeBlender: NutriBulletBlenderKombination.
 • BedstPersonligBlender: Oster My Blend.
 • BedstProfessionel kvalitetBlender: KitchenAid K400 variabel hastighedBlender.

Hvilken blender gør de glatteste smoothies?

DetBedste blenderetilSmoothiesIfølge kokke ogSmoothieFanatikere
 • Vitamix Professional Series 750Blender.
 • NutriBullet 600-wattBlender.
 • Vitamix G-Series 780Blender.
 • Vitamix E310 ExplorianBlender.
 • Blendtec Classic 575Blender.
 • Blendtec ProfessionalBlender800.
 • Breville BBL620 Fresh & FuriousBlender.

Hvilken blender bruger Gordon Ramsay?

Gordon Ramsay brugerthe Bamix HandBlender, kendt for sin kraftfulde blandingsoperation, fantastiske design, ændringer og alsidighed.

Hvilke blendere bruger Starbucks?

Årevis,Starbucks brugten Blendtecblender, men kaffegiganten skiftede til sidst over på Vitamix, som skabte enblenderspecifikt tilStarbucks'behov. I dag kan du se den 48 ounce Vitamix Blending Station Advance, bedre kendt som 'The Quiet One', i næsten alleStarbucksdu går til verden rundt.16. jul. 2012 r.

Hvilke blendere bruger berømtheder?

Det erberømthedEn lister

Det kaldes det essentielle HBF02 og er en hånd i rustfrit stålblender. Smeg kan lide at markedsføre det til seriøse hjemmekokke til supper, smoothies, dips, puréer eller desserter! Det har et skridsikkert håndtag, en variabel 5-trins knap og en turbofunktion til den ekstra strøm.
18. maj 2021

Er Hell's Kitchen-kunder rigtige?

Helveds køkkener ikke ennuværenderestaurant; det er et reality-tv-show. Spiserne i restauranten er mennesker, der har modtaget billetter til optagelsen.

Hvilken blender bruger Starbucks 2020?

Hurtigt svar:Starbucks brugerden berømte Vitamix Quiet OneBlender.

Hvilken er bedre Vitamix eller ninja?

Vinderen. Disse to blendere er næsten nakke og hals i vores test. DetVitamixscorer lidt højere for at lave suppe, menNinjasatser lidtbedrefor nem brug. De er bundet i de iskolde drinks, isknusning og støjtest.14. sep 2019

Hvilket er det bedste mærke af Blender at købe?

Enhver, der er en seriøs kok, vil være bekendt med Vitamix-mærket. Det står for toppen af ​​linjeblanderne, der betragtes som guldstandarden i kategorien. Dens Professional Series 750 er utrolig populær, fordi den har kraften i originalen i et design med lavere profil, så den kan passe under et kabinet.

Hvilken er den bedste Vitamix-blender at købe?

Kultfavoritten Vitamix 5200 er overraskende lydsvag på grund af sin kraftige 120 volt motor. Vitamix 5200 er bedst egnet til hjem i forhold til små lejligheder (med lige så små køkkener), og vejer lidt over 10 pund og har et ret stort fodaftryk.

cykling sprint træning

Hvilken er den bedste blender til madlavning?

Selvom det er mindre end $ 100, kan denne bordblander håndtere de fleste blandingsopgaver. Den unikke Soft Start-funktion trækker mad ind i knivene, før hastigheden stiger, hvilket gør madlavning mere effektiv. Den støbte metalbase er både attraktiv og robust og fås i dit valg af sølv, hvid, sort eller rød.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Tredje testikel - praktisk løsning

Hvorfor føler jeg en tredje testikel? En tilstand, der kan føles som kræft i testiklerne, er en spermatocele. Dette er en sædfyldt cyste i epididymis, der føles som en mindre tredje bold. Disse er ret almindelige og er normalt ikke et problem, medmindre de bliver store.

Emanuel Buchmann - hvordan man beslutter

Hvor blev Emanuel Buchmann født? Emanuel Buchmann / fødested

Oslo forbyder biler - pragmatiske løsninger

Er biler tilladt i Oslo? Oslo, Norges hovedstad, har dramatisk transformeret byens centrum ved at fjerne parkeringspladser. Oslos centrum er næsten udelukkende bilfrit efter at have fjernet parkeringspladser og forbudt biler på visse gader. Med intet sted at parkere i byens centrum er der stort set ingen biler i Oslo centrum.

Rio OL-tid - en løsning på

Hvor blev OL afholdt i Rio? Rio de Janeiro, Brasilien

Gryf rys jones - hvordan man tackler

Er Griff Rhys Jones beslægtet med Sophie Rhys Jones? Sophie - ingen relation til komikeren Griff Rhys Jones - driver et magasin til Duke of Edinburghs Award Scheme to dage om ugen. Hun håndterer også public relations for det eksklusive cateringfirma, Searcy's og Baby Lifeline, en velgørenhedsorganisation dedikeret til at tilbyde specielle babyplejeenheder i hele Storbritannien.

Racercykel med affjedring - hvordan man opnår

Kan du sætte affjedring på en landevejscykel? Hjulophæng frakobler hjulene fra resten af ​​cyklen. Det betyder, at i stedet for at hele cyklen skal støde op og ned på uregelmæssigheder i vejen, kan hjulene bevæge sig uafhængigt. Bagstød og ophængsgafler er normen på mountainbikes, men deres design er begrænset anvendelig til landevejscykler.