Vigtigste > De Bedste Svar > Helt fantastiske computere - løsninger på problemerne

Helt fantastiske computere - løsninger på problemerne

Hvad skete der med Totally Awesome Computers?

Dell Schanze opfordrede medierne til at omvende sig, og lukkede for hamcomputerforretning fredag ​​aften. ''Helt fantastiske computeregår ud af forretning tak til jer alle, 'sagde han og pegede på mediemedlemmer ved begivenheden på Jordan Commons.03.03.2006

Hvad skete der med Super Dell?

DellSchanze står over for føderale anklager i påstået ugle-spark-hændelse. Tidligere computerbutiksejer og tv-pitchman 'Superdell'står over for føderale anklager for påstået at jagte en ugle med sin motoriserede paraglider for mere end tre år siden. Schanze blev dømt til et års prøvetid.04.02.2019

Mørket ser ikke særlig godt ud i disse dage. Og jeg er virkelig ked af, hvis du er en af ​​de heldige, der aldrig har bemærket dette, for nu påpeger jeg, nu øger jeg kunstigt lysstyrken i de mørke pletter i denne artikel, så du faktisk kan se skyggerne bag se til mig nu vil du bemærke det.

I filmtrailere, i mørke scener, selv på prestigefjernsyn, i YouTube-artikler, der har smuk, rolig baggrund: du ser dette forfærdelige farvebånd. Der er tre grunde til dette. Og den første er, at der ikke er nok farver Nå, jeg tænder lysene.

I de fleste moderne digitale artikler er der i alt omkring 16,7 millioner mulige farver. Og dette nummer er baseret på, hvordan din skærm fungerer.

Når du ser en artikel, tager din telefon, din computer eller dit TV henter det komprimerede digitale signal, der sendes til dig, og konverterer det til instruktioner. Disse instruktioner på skærmen ændrer lysstyrken på hver af de millioner af røde, grønne og blå lys, der gør din skærm op til 60 gange pr. Sekund perfekt. Det er en utrolig teknologi, som vi tager for givet.

Men disse små lys kan ikke justeres til nogen lysstyrke. Det enkleste digitale signal ville bare fortælle skærmen, om de skulle tænde eller slukke for hvert lys. Hver kommando ville tage en enkelt bit, en eller nul.

Så for hver pixel, hver kombination af rød, grøn og blå, der giver dig otte mulige farver: to gange, to gange, to. Hvilket ikke ser godt ud. Så okay, lad os tilføje endnu en smule for hver farve.

To bits giver os fire muligheder for hvert lys: slukket, mørkt, lys og fuldt. Nu har vi fire med fire og fire, 64 farver ser ikke godt ud. For en moderne skærm har du brug for otte bits for hver pixel, så du har 256 nuancer af rød, grøn og blå hver, hvilket skulle give dig de 16 millioner farver, du er vant til, ikke? Det virkede sådan, da standarderne blev skrevet.

specialiserede allez landevejscykel

Og for at være retfærdig betyder hver bit, du tilføjer, flere data at overføre og dyrere udstyr, så det virkede som et ret godt kompromis på det tidspunkt. Professionelle, som folk, der arbejder i digital biograf, går længere, de bruger muligvis ti bits til hver pixel, hvilket i stedet giver dem omkring en milliard mulige farver i alt. Nå, har en fancy skærm, der kan vise de mere præcise milliarder af farver, men billedkvaliteten bestemmes af det svageste led i kæden.

En latterligt dyr HDR-skærm løser ikke farvestriberne i denne almindelige YouTube-artikel, det blev besluttet, at 256 nuancer af hver af rød, grøn og blå kombineret efter ønske skulle være nok for de fleste. Og for næsten alt er det. Men i fuld opløsning er denne artikel 1.920 pixels bred.

Og der er kun 256 nuancer af grønt. Så hvis jeg har en gradient af grønt over hele artiklen, selvom du bruger hver eneste nuance af ren grøn, der er mulig i det format, har du stadig en farvestribe hver syv eller otte pixels. Og hvis alt er meget sværere end det .. pludselig har du måske kun et halvt dusin forskellige nuancer af grønt til rådighed i hele billedet.

Selvom du også bruger lidt rødt og blåt der, er der bare ikke så mange mørke farver til rådighed. Men hvis du har en enkel, lys baggrund, hvorfor har den ikke striber af farver overalt? Den anden grund er, hvordan menneskeligt syn fungerer. Der er striber af farve overalt i denne artikel.

Lige nu. Hvis vi tager en prøve af lysgradienten bag mig og øger kontrasten massivt, kan du se, at den er der men den er normalt usynlig.

Og det er fordi den absolutte forskel mellem to bånd stadig er den samme, den relative forskel er lille. Dette diagram ser meget mere nøjagtigt ud end dette diagram af samme grund. At gå fra 201 til 202 føles som en lille ændring, men at gå fra 1 til 2 er en fordobling.

Selvom den absolutte ændring er den samme i begge tilfælde: den ene, vi opfatter den ene som større end den anden. Men selvom du ikke har nok farver, er der andre måder, du kan bryde gradienter på, du kan bruge dithering. I stedet for at skifte fra en farve til en anden på en linje kan du støt bevæge sig fra den ene til den anden ved at sløre grænsen, så farverne ser ud til at smelte sammen på afstand, og når du filmer en rigtig scene, gør det det i kameraet, det naturlige lys og støj i signalet og sensoren gør det for dig.

Og det fungerer faktisk rigtig godt, det løser mere eller mindre problemet men sådan ser det ikke ud her.

roadcykel shorts

Og det bringer mig til den tredje grund: Kompression. Raw HD-artikel, ukomprimeret, tager cirka en gigabit pr. Sekund Data. Selvom du har en internetforbindelse, der på en eller anden måde kan understøtte streaming, er alle disse data utroligt spildte og dyre at bruge.

Så hver streamingtjeneste, YouTube, Netflix bruger alle komprimering med tab: et program kaldet 'Encoder' tager en massiv artikelfil af høj kvalitet og kasserer derefter fine detaljer for at gemme data. Jo mere artiklen er komprimeret, jo dårligere ser den ud, men den fungerer på langsommere og langsommere forbindelser, og det vil være billigere og billigere at køre din streamingtjeneste. Men på et tidspunkt vil seerne bemærke, at billedet ikke ser godt ud.

Men koderen, komprimeringssoftwaren, er skrevet af meget kloge mennesker: og den finder ud af, hvilke dele af scenen seeren sandsynligvis vil være interesseret og går meget langt for at få den del til at se godt ud. Og det er normalt en lys, skarp del af scenen, noget godt oplyst og i fokus, og sandsynligvis de dele, der bevæger sig. Nu er der undtagelser, hvor der er nogle langsomme, truende trusler ude af fokus fra baggrunden, men for næsten enhver scene, hvad enten det er mørkt eller ude af fokus, er chancerne, at instruktøren og seeren ikke er ligeglad.

Så koderen er ligeledes ligeglad: Hvis der kun er halvtreds kilobit, er halvtreds tusinde ener og nuller tilgængelige for at beskrive hvert artikelbillede, så sikrer koderen, at de fleste af dem placeres, hvor seeren sandsynligvis vil kigge. Alle rystelser, alle de smarte ting i baggrunden? For dyrt i bare store, enkeltfarvede blokke, vil ingen lægge mærke til. Og det bemærker vi ikke.

Medmindre det også er meget mørkt. På dette tidspunkt vil noget ondt lure i skyggen.

Hvem startede pc-laptops?

Dan Young Dan

Evolutionen af ​​bærbare computere og bærbare computere Dette var den første bærbare computer, IBM 5100 Her er den vist tændt og tilsluttet en ekstern skærm Selvom den vejer 55 pund, var den meget lettere og mere bærbar end tidligere computere, bemærkede Xerox at tage maskinen var lidt mere bærbar, og tastaturet blev foldet ud for at afsløre den skærm, han brugte, som på det tidspunkt var banebrydende teknologi, inklusive 256 kilobyte RAM og en 5 megahertz Intel CPU, der blev lanceret i april 1981. Osborne-computeren menes at være den første bærbare computer. Det var den første kommercielt succesrige bærbare computer, der vejer atten hundrede dollars 25 pund og sendes med en stor softwarepakke Senere samme år frigav Epson en lille, batteridrevet bærbar computer, som Trading skærmstørrelse for nemheds skyld gør hvad de fleste computere gør uden strøm. Med en indbygget skærm og printer kan du udføre ægte computing og tekstbehandling overalt.

Rasterkompasset var den første bærbare computer, der lignede vores nuværende bærbare computere på grund af sin høje pris og specifikke anvendelse. Det blev hovedsageligt brugt af den amerikanske regering. NASA brugte det i rumfærgen i begyndelsen af ​​1980'erne, fordi det var både stærkt og let, og specialstyrkerne brugte det til dets robusthed og brug af solid state-opbevaring.

Trs-80, der blev solgt gennem RadioShack, var populær blandt journalister og var i stand til at indtaste ca. 11 sider tekst og derefter overføre den til redigering ved hjælp af det indbyggede modem Radio Shacks revolutionerende computermodel100 Det er et tekstbehandlings-telefonbibliotek og et opkaldsapparat Det kommunikerer endda med kontorcomputeren 1984 var Commodore SX 64 Den første bærbare computer med en fuldskærmsskærm Den vejede omkring 20 pund og solgte for ni hundrede og femoghalvfems dollars Den kom med 64 kilobyte RAM og en 1 megahertz CPU Det gjorde det ikke sælger ikke særligt godt, men det blev populært blandt brugergrupper og softwareudviklere til kopiering af software eller en maskine IBM PC Convertible var den første bærbare computer, der brugte Thr ee og en halv tommer diskettformat, der blev industristandarden ? Ligesom moderne bærbare computere havde den strømstyring og evnen til at køre på batterier. SLT286 var den første batteridrevne bærbare computer, der understøttede en intern harddisk og VGA-kompatibilitet LCD-skærm. Den vejede 14 pund i 1989, og NEC Ultralight blev betragtet som den første bærbare notebook-stil, da den vejede mindre end fem pund. Prisen var omkring fem tusind dollars og kom med en 8 megahertz CPU.

Efter svigt af den første bærbare computer reviderede Apple konceptet og udgav Powerbook-linjen i oktober 1991 med de mørkegrå etuier og placeringen af ​​pegeudstyret med det samme, der skabte en opstandelse i Industriens første bærbare computer med en touchpad, dens position på bunden af ​​skærmen var normen, da de fleste applikationer var tekstbaserede og ikke krævede en pegeudstyr. I samme år udgav Olivetti en mindre bærbar computer, Cuaderno, der var i stand til at optage lyd, mens computeren var slukket, en næsten øjeblikkelig opstart, den kom op med en 16 megahertz CPU, en megabyte RAM og 20 megabyte harddiskplads. koncert var den første konvertible bærbare computer Den havde en aftagelig tastaturpen og en berøringsskærm Berøringsskærmen fungerede dog kun med den specielle pen som dagens tabletter. Det meste af elektronikken var anbragt i skærmen.

Denne bærbare computer var bestemt forud for sin tid. I 2002 var Portage 8 den tyndeste bærbare computer designet med kun tre fjerdedele af en tomme på sit tykkeste punkt. Det var også den første 1,8 tommer harddisk i en bærbar computer, TC 1100 havde et meget unikt design, det var en hybrid bærbar computer, der indeholdt en touchscreen-pen og tablet-tilstand.

Desværre var Windows XP ikke et berøringsvenligt operativsystem, der hæmmede dens succes Ligesom koncerten var dette en anden bærbar computer, der var forud for sin tid Asus udgav 701 i oktober 2007 var den første netbook på markedet. Den havde en 7- tommer skærm, en Intel Celeron M-processor og en 4 gigabyte harddisk Yoga 13 var en af ​​de første moderne hybrid-bærbare computere, der udnyttede berøringsgrænsefladen Windows 8. Navnet Yoga er en henvisning til enhedens design, som muliggør forskellige konfigurationer. Razer Blade var den første ægte bærbare gaming-bærbar computer, der var ni tommer tynde og vejede 6,5 pund, Blade Pro blev det, der gjorde den til den mest bærbare 17-tommer gaming-bærbar computer i sin klasse, Yoga-Book hybrid-bærbar computer i 2016 endnu mere funktionalitet ved hjælp af et digitizerpanel som tastatur.

Brugeren kunne tegne, skrive og skrive på det samme panel. Afvejningen var manglen på haptik og feedback i tastaturtilstand, 2018-versionen af ​​yogabogen bruger nu e-blæk til tastaturpanelet, giver mulighed for en mere naturlig tegningsflade og til brugerdefinerede input-inputlayout afhængigt af den anvendte applikation, og vigtigst af alt giver det mulighed for læsning uden at batteriet løber tør Asus arbejder i øjeblikket på Precog-projektet, som består af en bærbar pc med dobbelt skærm svarende til Yoga Book, men uden begrænsning af e-blæk kan begge bruges som skærme af tilslutning af et eksternt tastatur, eller begge skærme kan bruges som skærme Spil eller bruges til præsentationer I bærbar tilstand bruges den ene skærm normalt, mens den anden bruges som tastatur eller kontrolpanel

vejrtrækningens ultimative funktion er at

Er Dell ude af drift?

Dell, som stadig genererer et lille flertal af sin omsætning fra pc'er, findes ikke rigtig på pc'enforretninglængere. Men virksomhedens status på pc'enforretninger gled.Deller nu nummer 4-spiller med forsendelser, der tegner sig for 10,7 procent af markedet, ned fra 12,1 procent for et år siden.07.17.2012

Hvad var den første computer?

Detførstbetydeligcomputervar den kæmpe ENIAC-maskine af John W. Mauchly og J. Presper Eckert ved University of Pennsylvania. ENIAC (Electrical Numerical Integrator and Calculator) brugte et ord med 10 decimaler i stedet for binære som tidligere automatiserede regnemaskiner /computere.

Hvem er far til bærbar computer?

Bill Moggridge erfarafbærbarPC. Detbærbardu bruger på arbejde eller muligvis den, du surfer på lige nu, ville ikke se ud som om Moggridge arbejdede i 1980'erne. Han er krediteret med designet af den første muslingeskalbærbarPC, det 11 pund GRiD kompas 1100 i 1982.

Ejes Dell af HP?

Dell, der for 32 år siden startede en pc-virksomhed fra hans kollegieværelse, afsluttede officielt sin kæmpe fusion på 67 milliarder dollars med EMC, et datalagringsfirma med interesser i software og sikkerhed. Den anden halvdel af det gamle firma, der er specialiseret i salg af pc'er og printere, kaldes nuHPInc.

Ejes Dell af Microsoft?

Dellsolgt tilMicrosoft, Silver Lake for 24 milliarder dollars: Hvad det betyder for pc'en. I et uventet og spændende twist for pc-industrienDelli afventning af lovgivningsmæssig godkendelse og aktionær er blevet solgt tilMicrosoft, Silver Lake og MichaelDellsig selv for 24,4 milliarder dollars.

B-vitamin supplement bivirkninger

Hvilken er den første computer i Indien?

TIFRAC (Tata Institute of Fundamental Research Automatic Calculator) varførste computerudviklet iIndien, ved Tata Institute of Fundamental Research i Mumbai. Oprindeligt blev en TIFR-pilotmaskine udviklet i 1950'erne (operationel i 1956).

Er der nogen form for computer?

Computerer ikkeenakronym, det er dettilord afledt aftilordet 'beregne', hvilket betyder at beregne.Noglefolk siger detCOMPUTERstår for Common Operating Machine Purposeely Used for Technological and Educational Research.

Hvordan gør totalawesome Internettet mere sikkert for børn?

Immersivt indhold. Forbedrede resultater. Sikker & amp; Overensstemmende. Et dynamisk og specialiseret økosystem for børn, teenagere og familieengagement, der leverer overlegen medieavkastning på tværs af et brands vej til at købe. Som de globale eksperter til at målrette mod dette svært tilgængelige publikum, er vi også undskyldende over for at gøre Internettet sikkert for både brandejere og børn.

Hvad kan overlegne computere gøre for din virksomhed?

Ønsker du et tilpasset skrivebord, server eller bærbar computer, opretter Superior Computers tilpassede computere, der hjælper dig med at udføre den aktuelle opgave. Vores team har hjulpet enkeltpersoner og virksomheder, både store og små. Nogle af vores tjenester inkluderer følgende: Det er vores mål at oprette eller rette dit computerproblem i tide.

Hvilken er den bedste computerbutik i Utah?

Det er et faktum!!! UTAHS PREMIER COMPUTER PRO SHOP! Når det kommer til computere, ved vi alt! Superior Computers har tjent Utah i over 23 år og har opbygget et ry som Utahs førende computerbutik. Ved at servicere alle mærker og modeller vil vi hjælpe dig med alle dine computerbehov.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykeldoping - løsninger på problemerne

Hvilken type doping bruger cyklister? Cyklistenes favorit erythropoietin har forårsaget næsten tre gange så mange forbud som den næste mest populære PED. Lance Armstrong kaldte EPO for 10% -er og et lægemiddel, som du simpelthen var nødt til at tage. Det øger strømmen af ​​røde blodlegemer og ilt til musklerne for mere kraft og energi.

Hund og cykler - hvordan man håndterer

Er det ulovligt at cykle med din hund? NSW-lov. I henhold til NSW Road-reglerne må en cykelrytter ikke føre et dyr i snor, heller ikke ved fastgørelse, mens cyklen bevæger sig. Dyr skal sidde eller opbevares i passende områder.

Rabat på elektriske cykler - holdbare løsninger

Hvad er den bedste billige elektriske cykel? De bedste billige e-cykler, du kan købe, den bedste værdi. Aventon Pace 350. aventon.com. $ 1.099,00. KØB NU. Affordable Cargo Hauler. Rad Power Bikes RadWagon. radpowerbikes.com. 1.699,00 $. KØB NU. E-fedt. Sondors X. sondors.com. 1.199,00 $. Køb nu. kan opbevares. Blix Vika + blixbikes.com. 1.599,00 $. Letvægts. Propella V3.4. propella.cykel. $ 1.299,00.15. 2020.

Yeti-cykler til salg - typiske svar og spørgsmål

Er Yeti-cykler gode? Seriøst, de er virkelig gode cykler, og ja, de er også dyre, men hvis deres geo passer til dig, og du kan lide, hvordan de kører, er det det der betyder noget.

Bedste komfortcykler - omfattende håndbog

Hvad er forskellen mellem en cruiser cykel og en komfort cykel? En komfortcykel er bedst egnet til langsomme, afslappede forlystelser langs fortovet. En cruiser-cykel vil ofte være udstyret med et højt sæde- og styrearrangement. Hvad er en cruiser-cykel bedst til? Cruiser-cykler er ideelle til både bykørsel og nogle lette stiudflugter.