Vigtigste > De Bedste Svar > Tour de france.nbc sports - spørgsmål og svar på listen

Tour de france.nbc sports - spørgsmål og svar på listen

Hvor kan jeg se Tour de France 2021?

Du kanse Tour de Francelive og annoncefri pådetEurosport app og Eurosport.co.uk. HentdetEurosport-app til iOS og Android nu. Du kan ogsåse påmest omfattende live- og annoncefri racing på GCN +.For 5 dage sidenI denne artikel vil jeg vise dig, hvordan du kan følge Tour de France live på en gratis kanal fra hvor som helst i verden. For at se Tour de France live bruger vi ITV Hub, som er streamingtjenesten fra ITV, en britisk tv-udsender.

ITV er den officielle kringkaster af Tour de France i Storbritannien. Du kan finde linket til ITV Hub i beskrivelsen nedenfor denne artikel. Først skal du oprette en konto rolig, det er gratis.

Jeg oprettede en konto på forhånd. Jeg vil oprette forbindelse. Okay, jeg har forbindelse nu.

cykel talteOg som du kan se, har jeg ikke adgang til indholdet. Dette er hvad vi kalder en geo-blokering

Hjemmesiden har registreret min udenlandske IP-adresse og forhindrer derfor adgang til strømmen. Indholdet, som ITV viser, er normalt begrænset til indbyggere i Storbritannien, men der er et trick at omgå denne geo-blokering og se Tour de France livestream fra hvor som helst i verden. Før jeg viser dig, hvordan du kan se Tour de France på ITV, inviterer jeg dig til at like denne artikel, abonnere på vores kanal og trykke på meddelelsesknappen, hvis du kan lide vores indhold.

Dette ville betyde meget for os og hjælpe os med at skabe endnu mere nyttigt indhold. Hvordan kan du se ITV uden for Storbritannien? Nå, du kan nemt omgå denne lås med ExpressVPN. ExpressVPN er en app, som du kan køre på din. kan installere computer, smartphone, tablet eller smart TV, og det giver dig mulighed for at ændre din IP-adresse.Alt du skal gøre er at vælge Storbritannien på listen over lande for at simulere en forbindelse fra det pågældende land, så du har en britisk IP-adresse. Jeg dobbeltklikker. Det vil forbinde

Det tager kun et par sekunder. Færdig, jeg er nu næsten forbundet til internettet fra Storbritannien, min IP-adresse er blevet erstattet med IP-adressen på VPN-serveren i Docklands, jeg opdaterer siden

Jeg klikker på play, lad os gå, jeg har adgang til strømmen, der er af god kvalitet der er ingen forsinkelse, ingen ventetid, Tour de France er ikke startet endnu, men nu ved du, hvordan du får adgang til strømmen.Som du har bemærket, har du brug for ExpressVPN for at se Tour de France live stream på ITV. For at tilmelde dig, besøg revistavpn.com/exp eller klik på linket i beskrivelsen nedenfor denne artikel.

ExpressVPN er den bedste VPN til streaming med over 3000 servere i 94 lande. Det er en sikker, pålidelig og hurtig VPN tilgængelig på Windows, macOS, iOS, Android osv. Den er også tilgængelig på Smart TV.

Jeg bruger det personligt på Android TV. Jeg har vist dig, hvordan du gør det fra en computer, men det er det samme princip, hvis du bruger en smartphone eller tablet. IOS- og Android-apps ligner meget denne app.

Som du kan se her, med ExpressVPN kan du simulere en forbindelse fra mange andre lande

IK, men også USA, Canada, Australien, Tyskland, Frankrig, Spanien. .. Dette betyder, at du kan simulere en forbindelse fra et hvilket som helst af disse lande.

ExpressVPN er ikke gratis. Det er en betalt VPN, men det koster kun et par dollars om måneden. Med vores link får du rabat på 49% og 3 måneder gratis.

ExpressVPN tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti, hvilket betyder, at du kan tilmelde dig og bruge tjenesten i flere uger (nok tid til at få Tour de France) og derefter anmode om refusion, hvis du ønsker det. Du kan derfor se alle faser i Tour de France på ITV Hub og derefter anmode om en refusion. I sidste ende betalte du ikke noget.

Jeg anbefaler dog, at du beholder dit abonnement, da ExpressVPN har mange andre fordele. Med ExpressVPN kan du se enhver tv-kanal hvor som helst i verden. Britiske tv-kanaler, men også amerikanske tv-kanaler, australske tv-kanaler, canadiske tv-kanaler, franske tv-kanaler osv. Fra hele verden.

Alt hvad du skal gøre er at vælge det relevante tv-selskabs land fra denne liste. Du har ideen

Et godt alternativ til ITV er SBS, en australsk tv-station. SBS er den officielle kringkaster af Tour de France i Australien. Vælg bare Australien fra listen over lande og gå derefter til sbs.com.au/ondemand. Hvis du hellere vil se Tour de France med fransk kommentar, kan du se den på France.TV, streamingtjenesten fra France Télévisions, en Gratis fransk tv-kanal, som du kan se her, sender de Tour de France live.

Du skal blot vælge Frankrig fra listen over lande, derefter gå til France.TV og oprette en gratis konto. Du kan derefter følge Tour de France-kampene live med fransk kommentar.

Med ExpressVPN kan du se mange andre gratis kanaler, herunder RTBF, en belgisk tv-station, der sender Tour de France og andre cykelløb, samt alle Euro 2020-spil, hele Formel 1 Grand Prix du skal være Belgien her vælg.

Alle disse kanaler er gratis kanaler, som du kan se online takket være ExpressVPN, sammenfattende ideen er at bruge ExpressVPN til at simulere en forbindelse fra Storbritannien ved at erstatte din IP-adresse med en UK IP-adresse.

Dette får ITV Hub til at antage, at du har forbindelse fra Storbritannien og giver dig mulighed for at se Tour de France live, som om du var i Storbritannien. Det er så simpelt. Alternativt kan du se det på SBS, France TV eller RTBF

ExpressVPN har mange andre fordele: At få adgang til udenlandske Netflix-kataloger. Netflix USA, Netflix Canada, Netflix Japan

For at få adgang til mange flere film og tv-shows er shows normalt ikke tilgængelige i dit land. Gennemse og download anonymt. For at få adgang til blokerede websteder fra enhver enhed skal du købe Få billigere flybilletter og mere.

Tænk ikke engang på gratis VPN'er. Ingen af ​​disse giver dig mulighed for at simulere en forbindelse fra Storbritannien, Australien, Frankrig eller Belgien. Du kan ikke se Tour de France på ITV Hub, SBS On Demand, France.TV eller RTBF Auvio med en gratis VPN.

Gratis VPN'er er også langsomme og tilbyder ikke ubegrænset båndbredde. I stedet bør du drage fordel af prøveversionen, der tilbydes af ExpressVPN. Okay, det er det i dag! Nu ved du hvordan du kan se Tour de France live på en gratis kanal, uanset hvor du er i verden

Som du har set, er det meget let. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at stille nedenfor, og jeg vil svare dig hurtigst muligt. Hvis du kunne lide denne artikel eller fandt den nyttig, kan du lide og abonnere på kanalen.

Tak vi ses næste gang!

Hvordan kan jeg se Tour de France 2020 gratis?

HVORDANHOLDE ØJEDETTOUR DE FRANCE. Du kanholde øjedetTour de Franceleve og ad-ledigpå Eurosport-appen og Eurosport.co.uk. Download Eurosport-appen til iOS og Android nu.2 dage siden

Viser SBS Tour de France?

DetTour de Francefortsætter med etape 7, den længste del af løbet på 249 kilometer, med et kuperet spark i den bageste del af etappen, der ser ud til at passe til Ardennes klassikere. Se videreSBS,SBSOn Demand fra 2030 AEST og tidligere på SKODATurTracker fra 1850 AEST.For 5 dage siden

Hvilken tv-kanal dækker Tour de France?

Tour de France2021: LiveTVguide

DirekteTVdækning af 2020Tour de Francevil blive vist på Eurosport, ITV4 og S4C sammen med aftenens højdepunkter.

cyklist tan linjer

Tour de France er et årligt flertrins cykelløb, der primært finder sted i Frankrig og lejlighedsvis passerer gennem nærliggende lande. Holdt over 3 uger i juli, det er en udmattende test af menneskelig udholdenhed, der spænder omkring 3.500 km over 21 etaper og forskellige terrænstile, for at sætte det i perspektiv, det er omtrent afstanden fra London til Tel Aviv, New York til Las Vegas eller Melbourne, Australien til Perth Racerhistorien går tilbage til 1903, da Géo Lefèvre, en 26-årig cykeljournalist for forsinkelsessportavisen L'Autos, præsenterede ideen til et cykelløb for sin redaktør Henri Desgrange for at promovere avisen og cirkulation at øge. Henri kunne godt lide ideen, og åbningsløbet blev afholdt i 19 dage, fra 1. til 19. juli tiltrak løbet 60 deltagere, som hver delte præmiepengene på 20.000 franc. 6.075 af dem gik til den første vinder af turen, Maurice Garin.

Garin ankom til Paris næsten 3 timer efter andenpladsen Lucien Pothier. Og næsten 65 timer før den 21. og sidste deltager i mål. Kun 21 ud af 60 kørere afsluttede åbningsløbet.

Turens skurrende natur blev tidligt anerkendt. På en måde var løbet mere udmattende end den moderne version. Deltagerne trampede på Frankrigs grusveje dag og nat på cykler med fast gear.

Den første tur var åben for alle, der ønskede at deltage. De fleste af rytterne var organiseret i hold af passende cykelmærker for at tage sig af dem. De private deltagere blev kaldt 'Touriste Routiers' - turister på gaden.

Og de fik lov til at deltage, forudsat at de ikke stillede krav til arrangørerne. Nogle af turenes mest farverige karakterer var Touriste Routiers; der var ikke plads til enkeltpersoner i Tours efter 1930'erne, og de oprindelige Touriste Routiers forsvandt stort set, selvom nogle blev accepteret i regionale cykelhold grundlagt af Henri Desgrange 2. tur i 1904, blev ridning også forladt, da det snydede vedholdende og dommerne kunne ikke se rytterne. Dette reducerede den samlede daglige afstand, men fokuset var fortsat på udholdenhed.

Desgrange sagde, at hans ideelle løb ville være så hårdt, at kun en kører ville komme til Paris. Løbets krævende natur fangede offentlighedens fantasi, og løbet har været afholdt årligt siden den første udgave i 1903, undtagen da det blev afbrudt til 2. verdenskrig. Da turen blev kendt og populær, blev løbet udvidet og dets rækkevidde begyndte at ekspandere over hele kloden, da ryttere deltog i løbet hvert år.

I dag er turen en UCI World Tour-begivenhed, hvilket betyder, at de hold, der deltager i løbet, hovedsageligt er UCI-professionelle hold undtagen de hold, som arrangørerne inviterer. De moderne udgaver af Tour de France består af 21-dages segmenter eller etaper afholdt over en periode på 23 dage. Mens ruten for den moderne Tour de France skifter hvert år, forbliver løbet varigt det samme, hvor den eventuelle vinder er den cyklist, der har den laveste akkumulerede tid i 3 forskellige typer etappekategorier.

Dette inkluderer tidsforsøg. I hvilken cyklist konkurrerer individuelt mod uret med en aerodynamisk cykel og udstyr. Flade etaper: Normalt sektioner med høj hastighed gennem det franske landskab.

Og bjergetaper: der omfatter Pyrenæerne og Alperne og udgør den sværeste del af turen. Alle etaper måles op til mål. Kørernes måltid føjes til deres tidligere etappetider.

Føreren med den laveste samlede tid er leder af løbet og har lov til at bære den eftertragtede gule trøje. Ejeren af ​​den gule trøje kan dog skifte under løbet afhængigt af, hvem der fører i slutningen af ​​hver etape. Den ultimative vinder er føreren, der tildeles den gule trøje i slutningen af ​​den sidste etape af løbet, der har været afholdt hvert år på Champs-Élysées i Paris siden 1975.

Hvorfor en gul trøje? ”Nå, L'Auto-originalen blev offentliggjort på fed gul avispapir, hvilket giver en måde at promovere avisen i de tidlige dage af racinghistorien. Men den gule trøje, også kendt som 'Maillot Jaune', er ikke den eneste trøje i løbet. Selvom det tiltrækker mest opmærksomhed, da det tildeles den samlede vinder.

Der er andre klassifikationer eller konkurrencer inden for turen. Mest med deres egne karakteristiske trøjer. Den grønne trøje eller 'Maillot Vert' repræsenterer løbets bedste sprintere.

Polka dot jersey identificerer den bedste klatrer i løbet. Den hvide trøje identificerer de bedst placerede i den samlede placering af 25-årige eller yngre. Bortset fra disse karakteristiske trøjer skal rytterne i hvert af de 21 mand hold have den samme trøje.

Hver holdtrøje bærer logoerne på sponsorer, der betaler chaufførernes løn. Nogle chauffører var specialtrøjer. For eksempel bærer den regerende verdensmester sine holdfarver, men på en social trøje med en vandret farvestribe.

muskelstimulatorgenopretning

Nationale nuværende vejmestre bærer holdtrøjer i farverne i deres lande. Sammen udgør alle disse ryttere med deres forskellige trøjer et kalejdoskop af bevægelige farver på hjul kaldet 'peloton'. Og det er billedet af pelotonet, der bevæger sig gennem det maleriske franske landskab og bjergregionerne, der gør Tour de France til et af de smukkeste sportsbriller i verden.

Men pelotonet er ikke kun for godt udseende og tjener et meget vigtigt formål med at spare på rytterens energi. Dette skyldes, at pelotonet reducerer formændring for at ændre form for at tackle medvind, modvind og klare sidevind og vindforskydning. En strategi kendt som drafting.

At køre midt i en veludviklet gruppe eller en peloton-cyklist kan spare op til 40 procent energi. Men turen kan ikke vindes ved at bære de France eller bære en af ​​de eftertragtede farvede trøjer ved blot at køre i pelotonet. På et eller andet tidspunkt er chaufførerne nødt til at bryde væk fra flokken, hvis de vil forbedre deres samlede placering i løbet.

Når en gruppe opdeles, ændres designstrategien, hvilket resulterer i det, der kaldes en dobbeltstreg. Det er her, holdstrategi kan komme i spil. For eksempel, hvis afvikerne består af ryttere, der for det meste består af det samme hold eller en anden holdrytter, der ikke scorer trusler mod hinanden, kan de arbejde effektivt sammen for at distancere sig fra peloton og konkurrerende konkurrenter.

Men hvis outliers består af en rytter på et rivaliserende hold eller en trussel i den samlede stilling, kan rytterne arbejde på at bremse dem, undertrykke dem eller forhindre dem. Faktisk er Tour de France en individuel begivenhed i den forstand, at alle trykker på deres egne pedaler for at tackle ruten. En rytters individuelle triumf er i det mindste til en vis grad resultatet af uselviske holdkammerater. Det er sjældent, at en cyklist vinder en etape uden at anerkende sine holdkammerater, der har gjort det muligt for ham at køre til en triumf i æselarbejdet, hvilket gør det muligt for dens leder at trives eller til tider simpelthen at overleve.

Dette kan betyde at få vand og forsyninger ud af holdbilen og bære dem rundt. Eller at skabe en slipstream ved at bruge meget tid i spidsen for pelotonet kan endda betyde at vende rundt og træde ned ad et bjerg for at få en ramt kollega og få ham tilbage i kamp. Og kan føre til såkaldt revnedannelse.

At revne eller ramme væggen er, hvad der sker, når en chauffør er helt udmattet og simpelthen ikke har nogen styrke tilbage til at fortsætte. Hvis en chauffør knækker, kan han falde dramatisk fra banen, miste værdifuld tid og i nogle tilfælde helt falde ud af løbet. Mange Tour de France-guider har mistet turresultatet dramatisk, primært fordi de knækkede på bjergetappene.

Faktisk er de mest spændende øjeblikke i løbet ofte, når to kørere kæmper for den samlede føring i turen, klatrer op på bjergetaperne, tester hinanden mentalt og fysisk og prøver at tvinge den anden til at knække. Så det siger sig selv, at du skal være yderst fit til Tour de France. Mange eksperter vurderer det som den hårdeste af alle større sportsbegivenheder, og deltagerne forbrænder op til 7.000 kalorier pr. Etape.

Husk, at den gennemsnitlige person forbrænder 2000 kalorier om dagen. Puls kan nå farlige grænser, selv under opstigningen Man mente, at Tour de France-vinderen Miguel Indurains hjerte var 50% større end gennemsnittet, og han havde en hvilepuls på 28. Den gennemsnitlige person er 60 til 90.

Ved afslutningen af ​​løbetrinene, som kan vare fire til seks timer, skal cyklister overvinde alvorlig mental og fysisk træthed for at opretholde hastigheder på over 60 km / t i løbet af de sidste 5 til 10 km af løbet. Accelerér til hastigheder på 75 til 80 km / t ved målstregen. Men bortset fra at være en topatlet og at skulle mestre løbet af de fysiske og mentale udfordringer.

Med et godt hold bag dig. Du har også brug for lidt held og at have nerver af stjælerne er der mange farer, der kan gøre enhver rytteres drøm om at vinde turen til et mareridt. For eksempel bortset fra de andre 198 kørere i løbet, som ofte kan føre til massive bunker.

Der er næsten lige så mange køretøjer, der udgør et langt tog med supportmedarbejdere, løbearrangører og medierne. For ikke at nævne ned ad bakke, hvor ryttere kan nå næsten 80 km / t, hvor den mindste glidning eller fejl kan føre til et farligt fald. Derefter er der 12 til 15 millioner tilskuere, der stiller gaderne i Tour de France for at være lidt for begejstrede til tider.

Vejret er endelig her. Regn, hagl og endda sne i bjergene kan betyde en dårlig dag, der kan føre til fald eller endda forkølelse, der kan ødelægge dine chancer, og solen kan føre til kronisk dehydrering og træthed. Så du kan se, at Tour De France har meget at gøre med det.

Men alt dette skaber en af ​​de mest fantastiske og mindeværdige sportsbegivenheder og planetens ansigt.

Er Tour de France på tv?

Du kan seTour de Francelive på NBC og NBCSN. Stream alle trin i den 108. udgave afTour de Francepå Peacock, NBCUniversals nye streamingtjeneste.

Hvilken tv-station viser Tour de France?

ITV4, Eurosport og GCN + udsender alle live i løbet afTour de France, mens walisiske højttalere også kan nyde dækning på S4C. Eurosport sender hver etape live fuldt ud på Eurosport 1 og streamer via Eurosport Player. ITV4 og GCN + er ogsåviserløbet live.

Kan du se Tour de France online?

Du kan sedetTour de Francelive på NBC og NBCSN.Strømhvert trin i den 108. udgave afTour de Francepå Peacock, NBCUniversals nyestreamingservice. Bare tryk påTour de Franceikonet nederst på enhedens skærm for at følge pelotonet på vej til Paris.

Bliver TV de Tour de France udsendt i tv?

DirekteTVdækning afTour de France 2020vises på Eurosport, ITV4 og S4C sammen med aftenhøjdepunkter.

Hvad tid er Tour de France på tv?

Hvornår er 2021Tour de Francehøjdepunkter på? Højdepunkter vises kl. 19:00 hver aften på ITV4 bortset fra Stage 21-højdepunkter, der vil være kl. 21:00. Højdepunkterne er tændt kl. 20.00 på Eurosport 1, bortset fra første etape, der vil være fra 20.30.

Fortsætter Tour de France 2020?

Coronavirus: Hvordan har sport været påvirket? Der er ingen garanti for, atTour de FranceviljeFortsæti år på grund af coronavirus-krisen. DetTur, cyklingens største begivenhed i året, er blevet omlagt til 29. august - 20. september.5. maj 2020

bmx firdoblet backflip

Hvordan ser man Tour de France på NBC?

Med NBC Sports-appen kan brugere spore alle aspekter af Tour de France, inklusive holdoplysninger, sceneeksempler, kort, højdeprofiler samt komplette etaperesultater og overordnet stilling for hver klassificering. Bare tryk på Tour de France-ikonet i bunden af ​​enhedens skærm for at følge pelotonet på vej til Paris.

Hvem er mediarettighederne for Tour de France?

Eurovision Sport og Amaury Sport Organization (ASO) er glade for at kunne meddele, at de har udvidet deres mediarettighedsaftale til Tour de France til 2025. Derudover har Eurovision Sport udvidet sin aftale med Unipublic, et datterselskab af ASO, for Vuelta, igen igennem til

Hvem fører i Tour de France?

Se tilbage på al handlingen fra åbningsfasen af ​​2021 Criterium du Dauphine. Bernal tager Giro d'Italias føring til sidste dag, Caruso vinder etape 20 Egan Bernal ser ud til at tilføje Giro d'Italia-titlen til sin Tour de France-sejr efter at have opretholdt en betydelig føring i slutningen af ​​næstsidste etape.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling af håndsmerter - hvordan man opnår

Kan cykling føre til karpaltunnel? Hvis du nogensinde har oplevet følelsesløshed eller smerter i håndled eller hænder på cyklen, kan karpaltunnelsyndrom være synderen. Mens karpaltunnelsyndrom ofte er forbundet med lange timer på en computer, og gentagne aktiviteter, er det også en almindelig irritation blandt cyklister.

Nyc cykelbutik - almindelige svar

Hvor kan jeg købe en cykel i NYC? De 10 bedste cykelbutikker i New York CityNYC Velo. 66 2nd Avenue, 590 West 45th Street. Cykelhabitat. 476 5th Avenue, 228 7th Avenue, 560 Vanderbilt Avenue.718 cykleri. 427 7th Avenue. Bogcykler. 110 West End Avenue. Cykler NYC. 1400 3rd Avenue.Kickstand Cykler. 316 East 49th Street. Kør Brooklyn. Trædecykelbutik.

Cykling af bløde pakker - Komplet vejledning

Er fanny packs gode til cykling? Disse modeller er det optimale valg for racere og ryttere, der gemmer det meste af deres trail essentials direkte på deres cykel. Selv en lille hoftepakke giver plads nok til alle de nødvendige værktøjer til at løse de mest almindelige problemer.

Kvindecykler - omfattende reference

Hvad er den bedste cykel til en kvinde? De bedste cykler til kvinder at tage på ethvert eventyrCool cruise: Electra Cruiser 1 Step-Thru.Allround Good Time: Cannondale Quick 3 Remixte.Sleek E-Bike: VanMoof X3.Road and Rough Rider: Trek Checkpoint ALR 4.Fly- n-fold: Tern Eclipse P20. bjergmester: specialiseret stubjumperlegering. 7. maj 2021

Cykelkulhydrater - typiske svar og spørgsmål

Hvordan cykler du carb? Du kan variere din carb-cykelplan afhængigt af din træningsplan. For eksempel er en plan en 5-dages metode. Du spiser en lav mængde kulhydrater i tre dage (i gennemsnit ca. 100-125 gram hver dag). Derefter følger du op med to dage med at spise en højere mængde kulhydrater (175-275 gram) på fysisk aktive dage. г.

Bike pokemon go - omfattende reference

Kan du cykle for at klække et æg? Kort sagt, at cykle kan være en helt frugtbar måde at klække dine æg på og samle XP op, mens du stadig holder fast i appens etos om at få undervisere til at udforske verden omkring dem. Husk bare at være ekstra forberedt og udvis forsigtighed.29 июл. 2016 г.