Vigtigste > De Bedste Svar > Tour de France på tv - hvordan man retter

Tour de France på tv - hvordan man retter

Hvilken tv-kanal er Tour de France på?

Du kan seTour de Francelive på NBC og NBCSN. Stream alle trin i den 108. udgave afTour de France viderePeacock, NBCUniversals nye streamingtjeneste.

I denne artikel vil jeg vise dig, hvordan du kan følge Tour de France live på en gratis kanal fra hvor som helst i verden. For at se Tour de France live bruger vi ITV Hub, som er streamingtjenesten fra ITV, en britisk tv-udsender.

ITV er den officielle kringkaster af Tour de France i Storbritannien. Du kan finde linket til ITV Hub i beskrivelsen nedenfor denne artikel. Først skal du oprette en konto rolig, det er gratis.

Jeg oprettede en konto på forhånd. Jeg vil oprette forbindelse. Okay, jeg har forbindelse nu.

tour de france historie

Og som du kan se, har jeg ikke adgang til indholdet. Dette er hvad vi kalder en geo-blokering

Hjemmesiden har registreret min udenlandske IP-adresse og forhindrer derfor adgang til strømmen. Indholdet, som ITV viser, er normalt begrænset til indbyggere i Storbritannien, men der er et trick at omgå denne geo-blokering og se Tour de France livestream fra hvor som helst i verden. Før jeg viser dig, hvordan du kan se Tour de France på ITV, inviterer jeg dig til at like denne artikel, abonnere på vores kanal og trykke på meddelelsesknappen, hvis du kan lide vores indhold.

Dette ville betyde meget for os og hjælpe os med at skabe endnu mere nyttigt indhold. Hvordan kan du se ITV uden for Storbritannien? Nå, du kan nemt omgå denne lås med ExpressVPN. ExpressVPN er en app, som du kan installere på din computer, smartphone, tablet eller smart-tv, og som giver dig mulighed for at ændre din IP-adresse.

Alt du skal gøre er at vælge Storbritannien på listen over lande for at simulere en forbindelse fra det pågældende land, så du har en britisk IP-adresse. Jeg dobbeltklikker. Det vil forbinde

Det tager kun et par sekunder. Færdig, jeg er nu næsten forbundet til internettet fra Storbritannien, min IP-adresse er blevet erstattet med IP-adressen på VPN-serveren i Docklands, jeg opdaterer siden

Jeg ramte play, lad os gå, jeg har adgang til strømmen, det er en strøm af god kvalitet der er ingen forsinkelse, ingen ventetid, Tour de France er ikke startet endnu, men nu ved du, hvordan du får adgang til strømmen.

Som du har bemærket, har du brug for ExpressVPN for at se Tour de France live stream på ITV. For at tilmelde dig, besøg revistavpn.com/exp eller klik på linket i beskrivelsen nedenfor denne artikel.

ExpressVPN er den bedste VPN til streaming med over 3000 servere i 94 lande. Det er en sikker, pålidelig og hurtig VPN tilgængelig på Windows, macOS, iOS, Android osv. Den er også tilgængelig på Smart TV.

Jeg bruger det personligt på Android TV. Jeg har vist dig, hvordan du gør det fra en computer, men det er det samme princip, hvis du bruger en smartphone eller tablet. IOS- og Android-apps ligner meget denne app.

Som du kan se her, med ExpressVPN kan du simulere en forbindelse fra mange andre lande

IK, men også USA, Canada, Australien, Tyskland, Frankrig, Spanien. .. Dette betyder, at du kan simulere en forbindelse fra et hvilket som helst af disse lande.

ExpressVPN er ikke gratis. Det er en betalt VPN, men det koster kun et par dollars om måneden. Med vores link får du rabat på 49% og 3 måneders gratis.

ExpressVPN tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti, hvilket betyder, at du kan tilmelde dig og bruge tjenesten i flere uger (nok tid til at gennemføre tour de France) og derefter anmode om refusion, hvis du ønsker det. Du kan derfor se alle faser i Tour de France på ITV Hub og derefter anmode om en refusion. I sidste ende betalte du ikke noget.

Jeg anbefaler dog, at du beholder dit abonnement, da ExpressVPN har mange andre fordele. Med ExpressVPN kan du se enhver tv-kanal hvor som helst i verden. Britiske tv-kanaler, men også amerikanske tv-kanaler, australske tv-kanaler, canadiske tv-kanaler, franske tv-kanaler osv. Fra hele verden.

Alt hvad du skal gøre er at vælge det relevante tv-selskabs land fra denne liste. Du har ideen

vegansk lavt blodtryk

Et godt alternativ til ITV er SBS, en australsk tv-station. SBS er den officielle kringkaster af Tour de France i Australien. Vælg bare Australien fra listen over lande, og gå derefter til sbs.com.au/ondemand Hvis du hellere vil se Tour de France med fransk kommentar, kan du se den på France.TV, France Télévisions 'streamingtjeneste, en gratis en fransk tv-station, som du kan se her, udsender de Tour de France live.

Du skal blot vælge Frankrig fra listen over lande, derefter gå til France.TV og oprette en gratis konto. Du kan derefter følge Tour de France-kampene live med fransk kommentar.

Med ExpressVPN kan du se mange andre gratis kanaler, herunder RTBF, en belgisk tv-station, der sender Tour de France og andre cykelløb, samt alle Euro 2020-spil, alle Formel 1 Grand Prix du skal vælge Belgien her .

Alle disse kanaler er gratis kanaler, som du kan se online takket være ExpressVPN. Sammenfattende ideen er at bruge ExpressVPN til at simulere en forbindelse fra Storbritannien ved at ændre din IP-adresse til en UK IP-adresse erstatte.

Dette får ITV Hub til at antage, at du har forbindelse fra Storbritannien og giver dig mulighed for at se Tour de France live, som om du var i Storbritannien. Det er så simpelt. Alternativt kan du se det på SBS, France TV eller RTBF

ExpressVPN har mange andre fordele: Adgang til udenlandske Netflix-kataloger. Netflix USA, Netflix Canada, Netflix Japan

Adgang til mange flere film og serier, der normalt ikke er tilgængelige i dit land. Gennemse og download anonymt. For at få adgang til blokerede websteder fra enhver enhed skal du købe billigere flybilletter og meget mere.

Tænk ikke engang på gratis VPN'er. Ingen af ​​disse giver dig mulighed for at simulere en forbindelse fra Storbritannien, Australien, Frankrig eller Belgien. Du kan ikke se Tour de France på ITV Hub, SBS On Demand, France.TV eller RTBF Auvio med en gratis VPN.

Gratis VPN'er er også langsomme og tilbyder ikke ubegrænset båndbredde. I stedet bør du drage fordel af prøveversionen, der tilbydes af ExpressVPN. Okay, det er det i dag! Nu ved du hvordan du kan se Tour de France live på en gratis kanal, uanset hvor du er i verden

Som du har set, er det meget let. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at stille nedenfor, og jeg vil svare dig hurtigst muligt. Hvis du kunne lide denne artikel eller fandt den nyttig, kan du lide og abonnere på kanalen.

bill walton cykling

Tak vi ses næste gang!

Hvad tid er Tour de France på tv i dag?

Hvornår er 2021Tour de Francehøjdepunkter på? Højdepunkter vises kl. 19:00 hver aften på ITV4 bortset fra Stage 21-højdepunkter, der vil være kl. 21:00. Højdepunkterne er tændt kl. 20.00 på Eurosport 1, bortset fra første etape, der vil være fra 20.30.

Hvor kan jeg se Tour de France 2021?

Du kanse Tour de Francelive og annoncefri pådetEurosport app og Eurosport.co.uk. HentdetEurosport-app til iOS og Android nu.For 6 dage siden

Hvordan kan jeg se Tour de France gratis?

HVORDANHOLDE ØJEDETTOUR DE FRANCE. Du kanholde øjedetTour de Franceleve og ad-ledigpå Eurosport-appen og Eurosport.co.uk. Download Eurosport-appen til iOS og Android nu.3 dage siden

cykel klamper

Hvor kan jeg se Tour de France gratis?

HVORDANSE TUR DE FRANKRIG. Du kanse Tour de Franceleve og ad-ledigpå Eurosport-appen og Eurosport.co.uk. Download Eurosport-appen til iOS og Android nu.27. juni 2021

Hvilken skålkanal er Tour de France på?

TVkanal: NBCSN, NBC (Kanalfinder: Comcast Xfinity, Verizon Fios, Spectrum / Charter, Optimum / Altice, DIRECTV,Fad, AT&T U vers, fuboTV, Sling.) Live stream: NBC Sports Live | Slynge | Påfugl-tv | fuboTV - Hvis du har kabel, kan du bruge dine loginoplysninger via NBC Sports Live ..26. juni 2021

Viser ITV Tour de France?

ITVvil have gratis, daglig live dækning på tv og streaming påITVNav og udvidede højdepunkter iTur, i alt mere end 85 timers livecykling i løbet af de tre uger. De sædvanlige cykeludsendere i Storbritannien, GCN + og Eurosport dækker selvfølgelig 2021Tour de Francesåvel.25. juni 2021

Er Tour de France på tv i dag?

Tour de France2021: LiveTVguide

DirekteTVdækning af 2020Tour de Francevil blive vist på Eurosport, ITV4 og S4C sammen med aftenens højdepunkter.

Kan jeg se Tour de France på Hulu?

Dukanogså finde en 2021Tour de FranceDirektestrømmed et aktivt abonnement på en over-the-topstreamingtjeneste, der tilbyder NBC. Heldigvis er der en række muligheder, herunder YouTube TV,Hulu+ Live TV, fuboTV, Sling TV (på udvalgte markeder) eller AT&T TV NU.26. juni 2021

Hvor er ITV Tour de France filmet?

Venner's Vsquared producesITV'erdækning med et hold på 18 iFrankrig(inklusive folk som Imlach, Boardman og Boulting samt tre kameramænd, fire ingeniører, teknikere, lastbilchauffører, en producent og en assisterende producent) og 20 tilbage på EalingFilmStudios, hvorfra billederne videresendes tilITV'er...

Hvor kan jeg se Tour de France på tv?

Velkommen til hjemmet til Tour de France 2020, live på NBC, NBCSN og NBC Sports Gold. Her finder du den fulde tv-tidsplan, live stream-oplysninger, rute- og sceneeksempler og mere.

Hvornår starter Tour de France i USA?

Den præsenterer også daglige Tour de France Pre-Race shows. Dækningen begynder tidligt om morgenen her i USA generelt kl. 7 om morgenen. I nogle af dagene kan det begynde kl. 6, kl. 06:30 og kl. 8 ET. Den 21., der også er den sidste dækning, er indstillet til at starte kl. 9 (alle tidspunkter er baseret på østlig standardtid).

Hvornår er Tour de France i Danmark?

Da UEFA Euro 2020 er blevet udsat, og den danske hovedstad er vært for 4 kampe, er konkurrencen overført til Brest. På den anden side flyttede turen til 26. juni til 18. juli i stedet for 2. til 25. juli 2021 for at undgå kollision med sommer-OL.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Min cykel blev stjålet for nylig - praktiske beslutninger

Hvad gør du, hvis nogen stjæler din cykel? Hvad skal du gøre, hvis din cykel bliver stjålet? Kontakt politiet. Hvis din cykel bliver stjålet, skal du indgive en politirapport. Registrer din cykel. Selvom du ikke registrerede din cykel, før den blev stjålet, kan du gøre det efter. Alert lokale bonde butikker. Det gør dig måske ikke godt, men det kan ikke skade at prøve. Tjek lokale annoncer.

Simon Cowell cykelulykke - enkle svar på spørgsmål

Hvordan har Simon Cowell det efter sin cykelulykke? Faktisk sagde Cowell, at på trods af smerten har hans skade faktisk ført til, at han levede sundere og behandlede sin krop bedre, end han havde været før ulykken, og han er på et bedre sted nu fysisk, end han havde været. En af de ting, du har gjort, er så meget motion, at slags, helbrede, 'forklarer Cowell. 24 februar. 2021 г.

Cykelrammer - praktiske beslutninger

Hvad er det bedste rammemateriale til cykler? Aluminium. Introduceret som et materiale til cykelstel for omkring 30 år siden, er aluminium nu det mest almindelige materiale. Det er mindre tæt end stål, så det resulterer i lettere rammer. På grund af dens nedsatte tæthed kræver det større rørdiametre for at opnå tilstrækkelig styrke til en cykelramme.

Cykling gedder peak - praktiske løsninger

Kan du cykle op på Pikes Peak? Cykelbrug er kun tilladt på Pikes Peak - America's Mountain i den normale driftstid. Cyklister er underlagt alle vejafgifter og åbningstider. Den snoede og naturskønne vej vil udfordre de mest erfarne ryttere, men opstigningen til topmødet på 14,115 fod er oplevelsen værd.

Topcykler 2020 - enkle svar på spørgsmål

Hvad er det bedste cykelmærke 2020? Hvad er de bedste cykelmærker? Trek.Norco.Schwinn.Cannondale.Co-op Cycles.Giant.Specialized.

Cykling i Toscana - bæredygtige løsninger

Hvor mange dage har du brug for i Toscana? Mens du kan se de største byer om 3-4 dage, anbefaler jeg mindst en uge til Toscana. Dette giver dig mulighed for ikke kun at se alle højdepunkterne i de bedste byer i Toscana, men også at få et glimt af det smukke toscanske landskab.