Vigtigste > De Bedste Svar > Tour de pharmacy udgivelsesdato - almindelige svar

Tour de pharmacy udgivelsesdato - almindelige svar

Er Tour de Pharmacy ægte?

Apotekstårntager et fiktivt blik tilbage på 1982Tower ofFrankrig, en begivenhed, der var så skandaliseret med narkotikecheats, at 170 ryttere blev diskvalificeret, og kun fem fortsatte med at konkurrere. (De kaldes 'The Fab Five', der beder om et udseende her af en dybt forvirret Chris Webber.)8. 2017.Der er det øjeblik ved Oscar-uddelingen, lige før La La Land fejlagtigt blev udnævnt til BestPicture, når du virkelig indser, at alt, hvad Warren Beatty ser, giver ikke mening, 'For den bedste film' Du er umulig. 'Han vidste, at der var noget galt, men han var ikke sikker.

Men her er en idé: hvad hvis bedre typografi kunne have forhindret al denne snafu? Lad os gennemgå, hvordan det kunne have været. Fra denne optagelse ved vi, at meddelelseskortet ser sådan ud. Dette kort tjener to formål: på den ene side er det en god souvenir for vinderen og på den anden side et køkort til en offentlig præsentation med meget højt tryk foran 30 millioner live-seere? om hvordan kortet sammenlignes med den linje, som annoncøren har at sige, vi læser ting fra top til bund, men der står 'Oscars' ovenpå det er ikke nyttig information for folk at bruge scenen ved Oscar-uddelingen. 'Det er som et par millisekunder ekstra tid, som disse deltagere skal gennemgå i præsentationen, de er nødt til at gennemgå alle disse oplysninger.

Dette er Benjamin Bannister, han er en grafisk designer, der skabte et alternativt design til annonceringskortet. 'Det er som at køre på siden af ​​vejen, du har bogstaveligt talt et par sekunder til at læse alle oplysningerne på skiltene, eller du tager den forkerte drejning.' 'Bedste skuespillerinde' skal være den første på siden, der har moderatorer et tydeligt tegn på, at du har det forkerte kort.Men dette behandler stadig vinderen med samme vægt som den film, de spillede med i, hvilket er rart, men egentlig bare tilføjet kontekst, vinderens navn er den største ting på siden. Hvis moderatorerne havde modtaget dette kort, ville en af ​​to ting være sket: Dine øjne ville først have læst 'Bedste skuespillerinde' eller 'Emma Stone'. Ikke La La Land anvender den samme korrektion på kortet, der fik Steve Harvey til at kalde den forkerte person Miss Universe i 2015.

Ingen dårlig typografi, ingen blanding, ingen pinlig blanding. Konsekvenserne af dårligt grafisk design går langt ud over prisoverrækkelsen I efteråret 2000 fik valgofficeren for Palm Beach County, Florida, til opgave at udarbejde en afstemning med flere kandidater, end der kunne passe i en enkelt kolonne. I sidste ende så det sådan ud - det blev kaldt 'Butterfly Voice', fordi teksten tog to kolonner.

cykling i colombia

Hvis du stemte på Bush, var den form fornuftig - du ramte den første boble for at vælge den første kandidat. Men for at stemme på den anden kandidat på listen, Al Gore, var du nødt til at ramme den tredje boble. Ser du problemet? Palm Beach Post anslår, at over 2.800 vælgere fra Gore ved et uheld stemte på Pat Buchanan. 'Et antal vælgere her i Palm Beach County har indgivet nye valgsager, hvor de hævder, at de enten har stemt på den forkerte kandidat eller dobbeltstemplet deres stemmesedler på grund af forvirring omkring udformningen af ​​afstemningen.Bush vandt Florida med 537 stemmer. Bedre typografi her kunne have ændret amerikansk historie. Grafisk designer Michael Beirut sammensatte denne version af, hvordan denne stemmeseddel kunne have set ud.

Det bruger det samme format, men konsoliderer information vandret, så du kan placere alle de samme kandidatnavne i samme rum. I stedet for at følge to modstridende visuelle stier er der kun en. Der er også en folkesundhedsundervisning her.

Når det kommer til sundhed, er der sandsynligvis ikke et enkelt husstands typografisk design så almindeligt som dette: den orange opskriftsflaske. Disse har eksisteret siden kort efter Anden Verdenskrig, og de har ikke ændret sig meget andet end tilføjelsen af ​​forældrekontrol i 1970'erne. Men de er ikke den nemmeste ting at læse.Se bare på, hvordan information prioriteres her. Apotek branding er ofte det første og største element på etiketten, hvilket er ret uvigtigt stykke information for brugeren på ext. Etiketten er lille og har samme størrelse og vægt. Selv de forvirrende numre, som brugeren slet ikke har brug for, understreges ligesom alt andet.

Derudover er nogle vigtige advarsler udskrevet på svært læsbare farvekombinationer, som sort mørk rød. Læg alt dette på en buet flaske, som du skal vende dig for at læse, og du får et ret uvenligt design. En designstuderende ved navn Deborah Adler designede en model som en ny og forbedret pilleflaske kan se ud.

Hun kaldte det Clear Rx - hun blev inspireret efter at hendes bedstemor ved et uheld tog sin bedstefars medicin. Og det er et almindeligt problem. Eksperter anslår, at der er 500.000 tilfælde om året i USA, der fejllæser instruktionerne til receptflasker.

Med Adlers design bevæger brandingen sig ned, og den vigtigste information for brugeren er stor øverst. Adler har også inkluderet farvekodede ringe, så emballagen klart kan skelne mellem brugere snarere end bare stoffer. Den ekstra overflade på bagsiden giver plads til advarsler til brugeren.

Target købte dette design og bragte det til 2005 med et positivt svar Marked. Men ti år senere solgte Target sin apoteksvirksomhed til CVS, og den nye pilleflaske forsvandt. Historier dukkede senere op, at nogle brugere faktisk fiskede deres gamle Target-flasker ud af papirkurven, fordi de kunne lide dem.

Andre gik til Twitter. CVS sagde, at det var ved at udvikle en ny, lignende model - men det gjorde det ikke. Som med mange designs er det svært at se, hvad der er godt udført, før det er væk. ”Jeg synes, det var et godt øjeblik at vise folk og uddanne dem, at design betyder noget.

Folk ser ud til at glemme det og siger, at det ikke er en big deal. Indtil noget lignende sker. Designere er der for at forhindre sådanne ting. ”Så ville en anden typografi have ændret resultaterne fuldstændigt i alle disse tilfælde? Måske.

Men hvis du er Warren Beatty eller Steve Harvey eller Al Gore - er det en temmelig stor 'måske'.

Hvor kan jeg se Tour de Pharmacy i Storbritannien?

Se Tour de Pharmacy| Prime Video.

RYAN DONNELLY: Vi er meget fokuserede på at tackle globale sundhedsudfordringer og forbedre livskvaliteten for mennesker over hele verden. ANNA BRITTAIN: Apotekere er ikke kun dem, der er i samfundet. Du kan arbejde på et hospital med læger og sygeplejersker.

google maps cykelvejledning

Du kan arbejde i industrien og hjælpe med lægemiddeludvikling. Du kan gå til praktiserende læger, hvor du kan køre klinikker, såsom respiratoriske klinikker eller hjertesygdomsklinikker, hvor du kan mødes med læger og arbejde og hjælpe patienter. AARON HUTTON: Apotek er et fireårigt kandidatprogram.

DANIELLE ALLEN: Det første og andet år var mere videnskabeligt baseret, og du lærte mere om, hvordan stofferne fremstilles, og hvordan de administreres. ANNA BRITTAIN: Det første og andet år dækker alt det grundlæggende. Du går på mange foredrag.

Du går til tutorials. Du går til eksperimentelle klasser, hvor du lærer, hvordan man udvinder sammenløb fra appelsinskal og sådan. DANIELLE ALLEN: Og så er det tredje og fjerde år mere klinisk, så du lærer hvordan, stofferne og hvordan de bruges, og hvad de bruges til.

ANNA BRITTAIN: Du kan fremstille stoffer i det tredje år, hvilket jeg syntes var virkelig sejt. Jeg troede, det var et rigtig godt kursus. Og så kan du lære, hvordan man uddeler opskrifter, og hvordan man finder fejl i scripts og lignende, hvad der er godt.

Og det fjerde år, tror jeg, var min favorit hidtil. Det gør mig ked af at gå, jeg vil ikke rigtig gå. DOLLEE: Du kan ikke lære erfaring fra bøger.

Du skal virkelig gøre det selv. Så vi har faktisk workshops, og disse tutorials kører året rundt. JAMES QUINN: Så jeg ville holde fast ved et emne hele ugen, som et halvt dusin eller et dusin foredrag, og så måske en workshop eller to, hvor vi anvender det, vi lærte fra den sidste uge.

SHARON HAUGHEY: Så vi har stadig traditionelle forelæsninger, som studerende kan lide, og vi prøver at gøre forelæsningerne så interaktive som muligt, så de besvarer deres spørgsmål på deres mobiltelefoner, og så laver de praktiske øvelser i de videnskabslaboratorier, vi har industrielle partnere, der kommer fra medicinalindustrien og taler til vores studerende og underviser vores studerende. Så du har en rigtig rig blanding af eksperter, der kommer hen til dig og taler til dig, lærer dig og interagerer med dig. Så det er en fantastisk oplevelse.

JAMES QUINN: Vi har et dummy-apotek ovenpå i apoteksskolen. SHARON HAUGHEY: Det ligner et apotek. Og ideen er, at du laver fejl i et sikkert miljø.

JAMES QUINN: Dette er en mulighed, hvor vi kan øve vores kommunikationsevner med patienter og udvikle vores kliniske viden om stoffer. DANIELLE ALLEN: Og du kan øve dig på at uddele opskrifter. Og underviserne foregiver at være kunder, og du vil reagere på deres symptomer - de er receptfri medicin.

ANNA BRITTAIN: Et af vores kurser er et kursus, hvor du kan tilmelde patienter med en sygdom og enten give dem en workshop eller et foredrag CAROLE PARSONS: Studerende finder sessionerne meget behagelige og meget engagerende. Du finder dem virkelig tankevækkende. PAUL MCCOURT: Fordi jeg giver min egen personlige opfattelse af, hvordan ting påvirker mig med sygdommen.

Jeg har fundet ud af, at jo mere jeg gør, jo mere har de en tendens til at huske, og sandsynligvis altid. JAMES QUINN: Når du møder nogen, og du forstår, at de er en unik person, og de gennemgår deres egne kampe, hjælper det dig med at lære meget mere. SHARON HAUGHEY: Så vi bruger en bred vifte af klasseværelsesaktiviteter ud over praktikophold.

MPharm-studerende får praktikophold fra det første år til det fjerde år. JOHANNE BARRY: Det er et meget professionelt træningsprogram. Så du kommer i starten og til sidst vil du blive farmaceut.

De har mange muligheder, hvor man kan øve sig - hvor man kan øve sig på apoteket. DOLLEE: Så et første år og et andet år er dybest set en praktikdag i et hospitalapotek og et offentligt apotek. På MPharm, tredje år og Fo år, og når du har flere og flere dage, bruger du mere og mere tid på dine praktikophold.

JOHANNE BARRY: Og nu begynder vi at lave prøveundervisning og også få nogle praktikophold i familielægens praksis. Og de afspejler de vigtigste praksisområder, som vores MPharm-studerende ville gennemføre deres pre-reg-træning her. Så dette er året efter de fire års studier.

SHARON HAUGHEY: MPharm-kurset hos os varer naturligvis fire år, men de studerende går derefter ind i præregistreringsåret. Så i år vil de blive passet af en vejleder, der er farmaceut. AARON HUTTON: Hvis du foretager en forhåndsregistrering, gør du det i det tredje år, hvilket faktisk er ret godt - det virker meget tidligt, men det er faktisk en rigtig god ting, fordi du har meget stress i det fjerde år, når du laver dit afgangsprojekt og tager bare dine afsluttende eksamener.

ANNA BRITTAIN: Som forberedelse til at vælge dit præregistreringskontor havde du karrierer, hvor du kunne gå hen og tale med potentielle arbejdsgivere, få en fornemmelse for, hvad de har at tilbyde, og om det er eller ej. AARON HUTTON: Og når du er færdig, skal du bare gå direkte til dit præregistreringsår. SHARON HAUGHEY: I slutningen af ​​året tager du din yderligere eksamen, så du har endnu et helt år med at studere med patienter under vejledning af en vejleder.

DANIELLE ALLEN: Jeg nød virkelig kurset, så det hjælper med at nyde livet hos Queen. Og kurset er ret hårdt i fire år, så du skal lægge meget arbejde i det. Men når du er klar til at udføre arbejdet, er det bestemt sjovt.

Er Tour de Pharmacy på Hulu?

Holde øjeApotekstårnStreaming online |Hulu(Gratis prøveversion)

Ja. Fortæl os også om det. Så vi driver begge forretningen lige nu.

Vi har begge normale job. Jeg går i skole. Jeg bliver en førsteårsstuderende på gymnasiet.

Og min far arbejder inden for lægesalg. I dag har vi et private label-partnerskab med et af de mest kendte mærker inden for malerbånd, og de præsenterer os på deres 55.000 placeringer verden over. De har allerede ført os til 250 Meijer-steder over hele Midtvesten.

Og vi er et af de største hardware co-op placeringer i verden i alle otte distributionscentre. Og vores private label-partner bringer os til 2.000 placeringer, hvor vi ikke har nogen eksklusivitet med denne partner. Betaler du et licensgebyr for stykkesalget? Nej, det er et privat mærke, så vi er producenten.

Så producerer du for dem? Ja, så vi har et strategisk partnerskab i Nashville, Tennessee, der udfører alle vores ordreplukning, pakning og EDI-ordreindtastning. Og de gør - vi er forbi - jeg elsker dette barn. Jeg elsker ham.

Mycoskie: Ordforrådet er sindssygt! EDI - Jeg lærte kun, at vi i mit femte år i Toms i øjeblikket er omkring 70% online og 30% i detailhandel for vores salg i de sidste to år, af de $ 150.000 i det sidste halvandet år og $ 70.000 dette år. Vi fik endnu en forsendelse, og vi er godt på vej til $ 400.000 i salg i år. Dette er fremragende. -Imponerende.

cykel skruenøgle størrelse

Godt for dig. Tre-pakken kostede dig hvor meget landede? $ 1,99 landede. -Inklusive emballage? -Ja og forsendelse. -Så $ 1,99. -Land.

Det eneste krus landede 90 cent for os. Okay, og hvad sælger du det til? Vi engros det enkelte krus for $ 1,89 og detail for $ 3,99 til $ 4,99 fra $ 9,99 til $ 12,99.

Normalt ved 'Shark Tank', hvis du tager din søn med dig, plejer faren at tonehøjde, og sønnen gør en lille demo, og så går de, fordi det bliver svært i tanken. Carson taler alt sammen. Du siger intet.

Du ved hvad? Jeg har fuld tillid til ham. Vi driver denne virksomhed 50/50. Han ved hvad han laver.

Jeg gik på messer med min far. Jeg gik på købermøder med min far. En køber, vi kommer begge ind.

Hun ser mig død i øjet og siger, 'Åh, du bragte dit barn med dig. Han kan sidde i gangen, tror jeg. ' Og jeg sagde: 'Åh nej.' Så vi trak en stol ud gangen og jeg ledede mødet.

Åh, han gik ud, han greb stolen

Mycoskie: fint! han trak den ind i den.

Han er ydmyg. Han har fire patenter, okay? En hjælpemodel på TouchUp Cup. Wow.

Og tre designs på muffin, bagel og doughnut frisk. Du er 15 år og har fire patenter. Ja.

Dette er tre af mine nyeste produkter - Muffin, Bagel og Donut Fresh. Du er absolut en del af dette tilbud. De er ergonomisk designet til at holde boller og bagels og donuts friske tre til fire dage længere end konventionel emballage.

Så du smider det ind? Ja. Sælger du dem ikke endnu? Nå, det er cirka 5% af vores salg. Carson, det er meget imponerende, hvor godt du kender dig rundt.

cykling puerto rico

Blake, jeg lærte ordene 'ordre', 'privat label', du ved, 'salg' omkring 27. Han spytter dem bare ud. Fordi du ikke så 'Shark Tank'.

Ja. Mycoskie: Jeg vil meget gerne hjælpe dig med at udvikle denne forretning, så jeg vil meget gerne give dig et tilbud. De opkræver $ 150.000 for 10%.

Jeg vil meget gerne give os lidt mere pengestrøm, lidt mere landingsbane, så jeg vil gerne gøre $ 200.000 for 25%. Wow. Tak for dette tilbud.

Denne fyr lavede lige et bedre tilbud, end jeg ville, og jeg ville give $ 100 - Carson skal høre en bud-spørg situation. Nej, men jeg ville give $ 150.000 for 25%, og nu gjorde han det - han gjorde $ 200.000 for 25%, så jeg er tvunget til at betale $ 200.000 for 17,5% for at skære benene under ham.

O'Leary: Ja! Ja! Er du seriøs? Jeg er seriøs. Tak for dette tilbud. Det er et virkelig interessant dilemma, du har, Carson.

Åh. Hvilken haj. Cubanere: Nå, det gør jeg bare fyre.

Jeg elsker dig. Du er fantastisk. Men disse fyre kom med gode tilbud, så jeg er ude af disse grunde - Tak. -Tak, Mark. -Tillykke. -Tak for din tid.

Mit dilemma er dette - jeg vil have Carson til at droppe ud og blive administrerende direktør. Carson: Jeg er lige færdig med ottende klasse. Jeg tror ikke, det er en mulighed i øjeblikket. 00: 04: 07.914,00: 00: 00.000 Jeg er ude.

Og jeg bliver nødt til at være enig.

Er samfund en mockumentary?

Han roste episodens brug afmockumentarykoncept, bemærkning er altid,Fællesskabskinner bedst, når det skifter popkultur. ' Han tilføjede 'Alt, hvad jeg elsker ved showet, tændte for fulde thrustere, fra den upåklagelige karakterisering til nogle af de sjoveste, klodset dialog i sin historie' og

Få tv-udsendelsesformater kan tilbyde de unikke fordele ved mockumentary. Fra hurtige blik på kameraet til talende hoveder til den meget specifikke type kamerabevægelse - der er flere aspekter, der er blevet grundlæggende elementer i mockumentary-formatet. Men hvad handler det om mockumentary og dets stilistiske valg, der tiltrækker et så stort publikum? Komedier bestemmes ofte af de følelser, som publikum opfatter som relaterede. ('Det er aldrig for tidligt for is, Jim') Men det giver ikke altid mening, at karakterer kan relateres.

Nogle gange er det nok for en karakter at være åben og realistisk for seerne at oprette forbindelse til dem. Talende hoved-stilinterviews er naturligvis en integreret del af mockumentary-stilen. Det er et indblik i karakterernes hoveder, en ramme for både humor ('Jeg er hurtig.

For at give dig en anelse er jeg et sted mellem en slange og en mangoose ') og oprigtighed (' Der er meget i almindelige ting, der er smukke.). Er det ikke meningen på en eller anden måde? ').

Jeg kommer ind på dette aspekt af humor senere, men lad os nu fokusere på oprigtigheden, forbindelsen som mockumentary kan tilbyde. Det kan også fortælle os, hvilke tegn vi skal forbinde mest med - for eksempel, som Jesse Tribble påpeger i sit artikels essay 'Filming the Office': 'Hver karakter ser lidt ud over rammen. Forvent Jim.

Han ser med os, hvilket gør ham genforenbar. 'Og fra et logistisk synspunkt kan talende hoveder naturligvis hjælpe publikum til bedre at forstå plotpunkter (' Jeg rejste mig i dag, jeg trådte på grillen og klædte den fast på min fod ') eller karakterforhold (' Leslie? Neeeeeeeeeeeeeeite) . . ').

Og det giver ægthed, ofte på den måde, som tegn snubler over ord eller bliver distraheret af deres følelsesmæssige tilstand. ('Okay, det er en dato da!' 'Undskyld, hvad var spørgsmålet?') Formatet vil også i sig selv få seerne til at føle, at de oplever noget privat og oprigtigt. Og den realisme gør det bestemt lettere at forholde sig til de portrætterede figurer.

Så simpelt som det kan virke, er humor en stor del af, hvad der gør mockumentary til et så populært format. I de fleste komedieshow mockumentaries tillader det meget improvisation af skuespillere ('Det er som om tre mennesker laver en dokumentar her, så du lever disse virkelige scener, som om du er på scenen i et improvisationsteater, ved du det?'). Kameraets arbejde er også ofte en kilde til humor.

Zoom-ins, rodet kameraarbejde og film, når folk ikke bemærker det ('Tror du, de kan høre os?' 'Ikke hvis vi drejer disse kontroller helt ned. Nu kan de slet ikke høre os.' ) Tilhører mulighederne for komiske enheder.

Mockumentary kan også skabe en skarp kontrast mellem skøre, ude af kontrol og mere fornuftige karakterer ('Er han ikke den bedste?' 'Jean var langt fra den bedste'). Da tegnene mere fokuseret på komisk lindring går om deres vanvid ('De skyder på os'), kan de mere fornuftige karakterer, som alles karakter har, skabe en komisk kontrast ('Har nogen i denne familie nogensinde set en kylling?'). kan også tilføje komiske oplysninger, som publikum ikke kunne modtage via noget andet format. ('Du er kyllingen, ikke mig!' 'Dette var desværre en meget inflammatorisk gest i den mexicanske kultur') En af grundene til at reality-tv ikke kan lide af mange, er fordi dialogen kan føles kedelig, knasende eller tydeligt skrevet.

Mockumentary har appel fra reality-tv gennem sit format, men det er lavet af virkelig talentfulde forfattere og skuespillere, hvilket giver mulighed for bedre dialog og et struktureret plot. . Vi får alle de gode dele af reality-tv, enhed, det til tider kan blive lidt gammelt.

En af de vigtigste her er tegn, der modsiger sig selv eller hinanden ('Jeg troede, du ikke skulle bære hvidt til et bryllup.' 'Jeg ved det, men der var en nødsituation.' 'Jeg ser rigtig godt ud i hvidt.' ).

Dette gøres ofte ret godt ('Jeg elsker alle mine børn lige' 'Jeg er ligeglad med Gob'), men fordi det er gjort så meget ('Nå, jeg håber, du er stadig forlovet, fordi jeg er gravid!' ) Det kan grænse til forudsigelighed. Community, en serie, der kan lide at nikke til troperne, berører, hvor ofte dette sker i en scene i en af ​​dens sjældne dokumentarepisoder: 'Fordi jeg er ligeglad, og jeg vil ikke lade ham tænke over det. Jeg er ligeglad.

Og tør ikke du afbryde dette med optagelser af mig, der freaking! 'Som denne måske alt for kritiske viceartikel bemærker, kan det ofte være et løfte om perfekt realisme at holde sig til ideen om mockumentary. Men en besættelse af at klamre sig til virkeligheden har evnen til at begrænse shows og film på en sådan måde, at andre medier simpelthen ikke begrænses. Selvfølgelig er ikke alle værker ofre for disse begrænsninger.

I mockumentaren 'Hvad vi laver i skyggen' fra 2014 betyder realisme ikke rigtig noget; når alt kommer til alt er det en film om vampyrer ('Hvis du har tre vampyrer i en lejlighed, vil der selvfølgelig være meget spænding.'). Arrested Development ser sig heller ikke begrænset af virkelighedens begrænsninger.

Mens det virkelige tema - en velhavende familie, der taber penge - er helt troværdig, går showet ikke for langt til at føle sig helt autentisk. Karaktererne, med undtagelse af Michael måske, er temmelig meget karikaturer ('alt, hvad de gør, er så dramatiske og flamboyante, jeg vil bare tænde mig selv'), og de faktiske begivenheder, der sker, er alt for store urealistiske. Men det er stadig godt! Hvis mockumentary-formatet fortsat tilbyder de nævnte fordele, vil vi sandsynligvis fortsætte med at elske det.

Og lige nu ser det ud til at ske. Listen over mockumentarer, der blev offentliggjort sidste år, var ret lang. Når vi ser på mockumentaries, ser vi generelt efter visse aspekter: vi leder efter følelsesmæssig ærlighed af karaktererne og oprigtighed, men samtidig humor.

Og som jeg sandsynligvis har sagt i alle mine artikler: Relatabilitet. Hvis disse træk gælder overalt, ikke kun mockumentaries, er det fordi de gør det. I sidste ende afspejler mockumentary på mange måder, hvad vi vil se på tværs af alle tv-genrer og de film, vi ser.

Tak fordi du kiggede. Fortæl mig dine tanker om mockumentaries og dine forespørgsler om fremtidige artikler i kommentarerne!

Er community scriptet eller improviseret?

Optagelsen af ​​showet involverede meget afimprovisation, især fra Chevy Chase. Om Chase sagde Harmon, at han 'har tendens til at komme med linjer, som du faktisk kan afslutte scener med nogle gange'. Han nævnte også Joel McHale og Donald Glover, skuespillerne, der portrætterer henholdsvis Jeff og Troy, som dygtige improvisatorer.

Bliver Troy og Abed venner?

Sæson to

Troy og Abed, 'Epidemiologi'. Synopsis i skoleåret I deres andet år sammen på Greendale,Troyboede hos Pierce i hans palæ. HansvenskabmedEn sengstadig forblev stærk, da duoen havde en række misadventures på campus.

Er scenerne i slutningen af ​​Community Improv?

Det er ikke som om vi altid erimprovisere, eller noget lignende, men det er der altid. Der er visse tidspunkter, hvor viimproviseremere end andre, som vedendeafscener, eller hvis det er (Donald Glovers) Troy og jeg laver et mærke, er der lidt mereimprovend i stor gruppescener.

Hvad hviskede Troy til Abed?

Selvom de overvejende vagter, de prøver at distrahere, er tolv-årige drenge tavseHviske: Subverted,En sengfortæller straks alle detHviskede Troy, 'Jeg ved, du hader, når folk gør dette i film.'

Mødes Annie og Abed?

En sengfinderAnnieog rekrutterer hende tiltilslutteham og Jeff. Til sidst genforenes de kun med deres venner, så de kanharfor at håndtere et forræderi fra Pierce, der afslutter studiegruppen.

fødevarer, der forhindrer lungekræft

Da du først kom ind, var vi lige så sunde og sunde som familien i Brady Bunch, og nu er vi lige så dysfunktionelle og incestuøse som rollebesætningen fra The Brady Bunch?

Abed: Hvornårdufyreførst kom ind, var vi så sundesom denfamilie i Brady Bunch.Nu er vi''er lige så dysfunktionel og incestuøs som rollebesætningen fra Brady Bunch. Shirley Bennett:jegenig med Abed.

Hvem er skuespillerne i Tour de Pharmacy?

Tour de Pharmacy Fra Wikipedia er den gratis encyklopædi Tour de Pharmacy en mockumentary sportsdopingfilm lavet til fjernsyn fra 2017 instrueret af Jake Szymanski med Andy Samberg, Orlando Bloom, Freddie Highmore, Daveed Diggs, John Cena og Eugenia Kuzmina i hovedrollen. Den havde premiere på HBO den 8. juli 2017.

Hvilken slags stoffer var Juju på Tour de Pharmacy?

Stu Ruckman: I obduktionen fandt de, at Juju var på EPO og kokain, også nogle insulin- og anabolske steroider, Oxabolone og derefter Nandrolon, spormængder af Norethandorlene og Furazabol. De fandt endda noget heroin i hans system.

Hvorfor var Lance Armstrong ikke i Tour de Pharmacy?

Lance Armstrongs rolle blev skrevet i den viden, at han måske ikke ville være involveret, men efter at være blevet kontaktet af Samberg, gik cyklisten med på at deltage. Filmens racescener blev skudt i løbet af fire dage, og interviews blev filmet over en længere periode for at imødekomme stjernernes tidsplaner.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Radcity cykel anmeldelse - varige løsninger

Er RadCity-cykler gode? RadCity 4 imponerede os med sin usædvanligt behagelige og glatte kørekvalitet. Denne cykel har forudsigelig håndtering og en pænt dæmpet følelse takket være sin forreste affjedring og omkredsede dæk. Den har også en afslappet geometri, rigeligt justeringsområde i sædepinden og stammen, plus en behagelig sadel og ergonomiske greb. 3 авг. 2020 г.

Cykling til skolen - hvordan man beslutter

Er det sikkert at cykle til skolen? På individuelt niveau kan gå og cykling øge elevernes sundhed, fysiske aktivitet og endda deres koncentration i skolen. Jo flere studerende, der går eller cykler, jo færre biler på vejen omkring skoler, hvilket kan minimere sikkerhedsrisici og mindske luftforurening.

Quick release-cykel - almindelige spørgsmål

Hvad er en hurtig frigivelse på en cykel? Hurtig frigivelse eller gennem aksel? En hurtigudløsningsaksel har en 5 mm stang med en kamstang på den ene side og en møtrik på den anden, og dens funktion er at lade dig fjerne hjulet på din cykel uden brug af værktøj. En hurtigudløsningsaksel giver dig også mulighed for at fjerne hjulet uden at fjerne akslen.

Byg din egen cykel - holdbare løsninger

Er det billigere at bygge din egen cykel?

Bedste cykeltrøjer - søg efter løsninger

Hvad skal jeg se efter i en cykeltrøje? Se efter vandmodstand, vindblokering og åndbarhed afhængigt af hvornår og hvor du skal køre. Hvis du foretrækker naturlige fibre, skal du passe på cykeltrøjer lavet af merinould. Merinofår har tilpasset sig kolde vintre og varme somre, så deres uld er naturligt fugtgivende og forbliver varm, når den er våd.

Cykelposition - levedygtige løsninger

Er cykling dårlig for kropsholdning? Cykling og siddende er ikke det samme; cykling styrker dit kardiovaskulære og muskuloskeletale system, mens siddende ødelægger begge dele. Problemet er, at cykling og siddende forårsager lignende ubalancer i musklerne; en afrundet kropsholdning, en 'fast' og stiv øvre ryg og stramme hofter (især hoftebøjere) .24 авг. 2016 г.