Vigtigste > De Bedste Svar > Rundvisning i Utah-stadier - holdbare løsninger

Rundvisning i Utah-stadier - holdbare løsninger

Hvor lang er turen til Utah?

787,9 km

Med fem nationalparker, 43 statsparker og store områder med betagende ørken er Utah en af ​​de mest populære stater i landet for turisme. Ud over den bedste sne i verden kan besøgende i Utah nyde friluftsliv, naturskøn udsigt og shopping og spisesteder i verdensklasse. Utahs ideelle placering betyder, at denne smukke stat viser det bedste fra ørkenen sydvest for Rocky Mountains.

hele 30 for atleter

Her er et kig på nogle af de bedste attraktioner i Utah: Nummer 10. Lake PowellA Lake Powell ligger ved Colorado River ved grænsen mellem Arizona og Utah og er den næststørste menneskeskabte sø i USA. Søen tiltrækker ca. 2 millioner besøgende årligt og har en række attraktioner, herunder Rainbow Bridge, som er en af ​​de største naturlige broer i verden.

Der er også flere kløfter, der er hjemsted for Anasazi-ruiner. Søen har også fungeret som filmsted for snesevis af tv-serier og film, herunder både 1968 og 2001 versioner af Apes Planet. Nummer 9.Antelope Island Antelope Island State Park ligger i den sydøstlige del af Great Salt Lake og tilbyder ubegrænsede muligheder for rekreation. Besøgende vil finde en rigelig befolkning i dyrelivet i parken, inklusive en af ​​de største fritgående bisonbesætninger i landet. Parken er også hjemsted for muldyrhjort, storhornfår og en række vandfugle.

Mens Antelope Island er bedst kendt for sit dyreliv, er det også vært for adskillige begivenheder og aktiviteter, herunder en årlig ballonfestival. Cykling og vandreture er også populære aktiviteter i parken. Nummer 8, MoabMoab ligger i det østlige Utah og er en af ​​statens mest populære byer og tiltrækker stort antal turister hvert år.

De fleste besøgende, der kommer til Moab, passerer også de nærliggende Canyonlands og Arches National Parks. Moab fungerer også som en base for de mange mountainbikere, der rejser til området for at udforske det talrige netværk af andre aktiviteter, herunder rafting på Colorado-floden, kanosejlads på GreenRiver, bjergbestigning, basehopping, vandreture og ekstrem 4 × 4 Nummer 7.Park City. Park City ligger i det nordlige Utah. Denne tidligere minedrift kom sig tilbage i 1980'erne og er vokset takket være tilstedeværelsen af ​​tre store skiområder i nærheden, der hurtigt bliver et populært rejsedestination.

cykelmangel

Deer Valley Resort, Canyons Resort og Park City Mountain Resort Park har alle fremragende muligheder for snowboarding og skiløb. Park City er også et stort knudepunkt for den største uafhængige filmfestival i USA, Sundance Film Festival. Lidt uden for byen er der reservoirer, skove, varme kilder samt cykel- og vandrestier.

Nummer 6. Salt Lake City Salt Lake City er ikke kun den største by i Utah, men også hovedstaden. Det er sandsynligvis bedst kendt for at være hjemmet til Mormon Church og vinter-OL 2002.Salt Lake City ligger mellem to bjergkæder og er utrolig smuk. Her finder besøgende en række attraktioner, herunder Grand America Hotel, der er hjemsted for nogle af verdens dyreste spejle og lysekroner. Andre populære attraktioner i Salt Lake City inkluderer Living Planet Aquarium, Utah Museum of Contemporary Art, Temple Square og et væld af parken.

Nummer 5. Capitol Reef National Park Capitol Reef National Park ligger i det sydlige centrale Utah og er mindre overfyldt end statens andre nationalparker, men lige så naturskøn. Selvom parken er 160 km lang, er den ret smal i farverige kløfter, monolitter, bakker og højderyg, parken er kendt for den særligt forrevne linje af hvide klipper og kupler, der var en væsentlig barriere for at rejse indtil begyndelsen af ​​1960'erne.

I parken kan besøgende nyde en rummelig campingplads og Burr. nyd Trail ScenicBackway. Parken tilbyder en række aktiviteter, herunder ridning, vandreture og bilture.

Frugtplantager, der oprindeligt var plantet af Mormon-pionerer, opretholdes stadig i parken Moab. Besøgende på Canyonlands kan nyde bevarelsen af ​​et stort, farverigt landskab med utallige kløfter, buttes og bordbjerge langs Green River og Colorado River. Parken er opdelt i fire distrikter med deres egen karakter; nåle, labyrint, øen på himlen og floderne.

Med så mange forskellige landskaber betragtes parken som et af de mest unikke steder i Utah. Nummer 3. Arches National Park Et andet naturligt kunstværk i Utah.

ben hæver ab træning

Arches National Park er kendt for sine inspirerende naturlige buer; saltbede deponeret for 300 millioner år siden fra det tilbagevendende hav var med til at danne parkens mere end 2.000 buer, herunder Delicate Arch, en af ​​statens mest berømte klippeikoner buerne og skabe et bemærkelsesværdigt landskab. Parkens ekstraordinære træk fremhæves af en iøjnefaldende indstilling med kontrasterende farver, landformer og strukturer. Nummer 2.

Bryce Canyon National Park Bryce Canyon National Park ligger i det sydvestlige Utah og er en samling af massive naturlige amfiteatre, og på trods af navnet ikke en kløft. Besøgende i parken kan nyde et spektakulært kalejdoskop af forskellige farvede klipper; oprindeligt fra Mor. bosatte sig som pioner i midten af ​​det 19. århundrede, blev Bryce Canyon erklæret et nationalt monument i 1923 og senere en nationalpark.

Parken byder på enorm biodiversitet og er hjemsted for mere end 400 indfødte plantearter i tre livszoner baseret på højde Parken har flere synspunkter med udsigt over amfiteatrene og forskellige vandrestier. Nummer 1. Zion National Park Selv blandt Amerikas nationalparker er det kun få, der kan matche. Fortsæt med den betagende skønhed i Zion National Park.

Parken ligger i nærheden af ​​Springdale i det sydlige Utah og beskytter en række utrolige klippeformationer og høje sandstensklipper og er et populært sted for vandreture, kløft og klatring. I modsætning til mange andre parker i det amerikanske sydvest, hvor besøgende ser ned fra kanten af ​​en kløft, går besøgende til Zion på kløftbunden og kigger op. Foruden de storslåede monolitter og klipper er parken kendt for sit ørkenlandskab med kløfter i sandsten, bordbjerge og plateauer.

Hvem vandt Tour of Utah 2019?

2019 Tour of Utah
2019 UCI AmericaTur
Race detaljer
Datoer12. 18. august 2019
Niveauer6 + Prolog
Afstand787,9 km (489,6 mi)

Hvad er etaperne i Tour of Britain?

12,2019. Canadiske James SmallvandtLarry H. MillerRundvisning i UtahProlog på mandag og afslutter den 3,2 mil lange kursus på Snowbird Resort på 8 minutter, 37 sekunder. Det er en stor tillidsforøgelse, der går ind i ugen, sagde Piccoli, fra Elevate-KHS Pro Cycling.12.08.2019

Fødestedet til Shakespeare og Beatles, England er et land på de britiske øer, der grænser op til Skotland og Wales, et af de mest besøgte lande i verden England tilbyder rejsende uendelige muligheder, når det kommer til sjove ting at se og gøre, en del af det smukke Britiske øer, som er dette lille, men indflydelsesrige land Bare fyldt med fascinerende historie, spændende byer og rige kulturelle traditioner, er England også ekstremt let at udforske, og uanset om du udforsker landet i bil eller offentlig transport, er du garanteret en mindeværdig en At have en oplevelse England fortsætter med at være et af de mest populære rejsedestinationer i verden i denne artikel. Jeg viser dig nogle af de mest attraktive steder at besøge i England, men vær venlig at støtte mig ved at abonnere på denne kanal. Efterlad lignende og kommentarer London er ikke nogen superlativ for stor, når det kommer til at beskrive London, hovedstaden i England og Storbritannien, at denne travle by har gjort historien om Westminster Abbey til Buckingham Palace London ligger i det sydøstlige England i Thames Valley, hvor over 8 millioner mennesker bor. London har været et stort finansielt uddannelses- og kulturcenter i hundreder af år London er meget let at udforske og kompakt nok til at udforske denne kosmopolitiske by til fods, ikoniske symboler, og en af ​​de mest let genkendelige er Tower Bridge Buckingham Palace er måske den mest berømte palads i verden Verden er dronning Elizabeths officielle residens fra oldtiden til moderne tid, London Eye tilbyder en fuldstændig ændring af tempo og perspektiv Det massive hjul er over 120 meter højt og tager 30 minutter for en drejning London vil altid være en by det er ens i fortiden, og fremtiden ser ud.

Et af de mest populære steder i England Stonehenge er et forhistorisk monument, der blev fundet i stolen Stonehenge er måske det mest berømte forhistoriske monument i verden, det blev bygget i flere faser var det første monument, en tidlig henge-monuments-bui blev lavet om For 5.000 år siden blev den unikke stencirkel rejst i slutningen af ​​yngre stenalder omkring 2500 f.Kr. I den tidlige bronzealder blev mange gravhøje bygget i nærheden i dag og udgør centrum for et verdensarvsted med en unik koncentration af forhistoriske monumenter med en historie, der spænder over 4.500 år, Stonehenge har mange forskellige betydninger for nutidens folk, det er et vidunder i verden, et åndeligt sted og en kilde til inspiration Oxford en by i det centrale Sydengland drejer sig om sit prestigefyldte universitet, der blev grundlagt i det 12. århundrede arkitekturen i de 38 colleges i middelalderens centrum af byens LED-digter Matthew Arnold, for at kalde den byen drømmetårne ​​med rig historisk tradition og ener getic akademisk liv der er en travl, pulserende verden ud over kollegiets mure, University of Oxford er et af de førende universiteter i verden York er en bjergomgivne by med en rig arv, hvor floden Foss møder floden timer stedet for ekstraordinær kulturel og historisk rigdom denne smukt bevarede middelalderlige by er et must se for historieinteresserede en af ​​byens vartegn er york ministeren Denne imponerende stenkatedral er fyldt med bemærkelsesværdige kunstværker, mange spændende seværdigheder kæmper for besøgende, når du spadserer de brostensbelagte gader på et verdensarvsted ved kysten af ​​den engelske kanal i det sydlige England, Jurassic Coast spænder over 95 miles af virkelig betagende East Devonto Dorset-kystlinje med klipper, der registrerer 185 millioner års geologisk historie. Jurakysten er en spadseretur gennem tiden med sine klipper og fossiler, vi kan opdage detaljerede historier fra jordens gamle fortid, stedet består af trias jura- og kridtklipper, der spænder over den mesozoiske æra og dokumenterer 185 millioner års geologisk historie . Cambridge er en lejrby ved floden i det østlige England, hjemsted for det prestigefyldte University of Cambridge.

Det er en historisk by omkring 80 kilometer nord for London i overflod med udsøgt arkitektur, der udstråler historie og tradition og er kendt for sine quirky ritualer Cambridge er en førsteklasses universitetsby Den tætpakede kerne af gamle colleges Den maleriske flodbred og de grønne enge rundt i byen giver det en mere støjsvag appel. University of Cambridge blev udnævnt til et af de fem største universiteter i verden i 1209. Det er en by i det bølgende landskab i det sydvestlige England, kendt for sine naturlige varme kilder og den georgiske arkitektur fra det 18. Storbritannien, hvor du kan bade i naturligt varm termisk vand og originale romerske bade.

Byen er ikke kun berømt for sit vand, den er også et glimrende eksempel på georgisk arkitektur. Ives er en kystnær sogn og havn i Cornwall, byen ligger nord for Penzance og vest for Camborne på kysten af ​​det keltiske hav i tidligere tider, det var kommercielt afhængig af fiskeri, byen er nu primært en populær badeby st. Ives blev grundlagt i 1639 af Royal Charter.

I dag er denne maleriske by med næsten 12.000 indbyggere et så populært feriested, at det blev kåret til Storbritanniens bedste badeby i 2010 og 2011. Lake District Lake District er en region og nationalpark i det nordvestlige England, et populært feriemål, som det er berømt for for sine Glacia Ribbon Lakes, robuste bjerge og historiske litterære foreninger Lake District tiltrækker mere end 50 millioner besøgende årligt Parken har Englands højeste bjerg Englands største nationalpark er hjemsted for skrubbeudstødninger Mountain West Water sin dybeste sø og blomstrende samfund som Kecak og Bonus til Windermere-besøg Lake District er et af de mest populære feriesteder for folk over hele Storbritannien, og Lake District National Park tilbyder på lang afstand en bred vifte af aktiviteter og attraktioner samt den naturlige skønhed i hele regionen med 12 af Englands største søer og 3.105 kilometer til højre er virkelig en af ​​Storbritanniens pusterum Brighton Brighton er en engelsk sø de resort ca. en time syd for London med tog. Det er et populært dagsudflugtsmål.

Den brede stenstrand understøttes af forlystelsesarkader og bygninger fra Regency-æraen på Sussex-kysten og har eksisteret siden midten af ​​det 19. århundrede. En populær badeby i begyndelsen af ​​1900'erne. Dens popularitet skyldes dens nærhed til London, hvilket gør den populær blandt dagtripere.

Besøgende vil gerne udforske den berømte Palace Pier eller beundre de traditionelle engelske haver. Byen har et pulserende natteliv og er hjemsted for mange underholdere og atleter

cykelgaver til far

Hvornår er turen til Utah i USA?

Tour of Utah, som har været en vigtig del af den amerikanske scenevæddeløbsscene for mænds hold siden starten i 2004, var planlagt til at finde sted 26. juli til 1. august i år og forbliver på USA Cycling's Pro Road Tour-tidsplan på disse datoer.

Er turen i Utah et UCI-løb?

Tour of Utah blev udvalgt som en UCI ProSeries-begivenhed i 2020 efter at have været et 2.HC-etapeløb i seks år tidligere, men var en del af tidevandsbølgen af ​​aflysninger i USA sidste år.

Hvem var vinderen af ​​turen i Utah 2019?

Følelsen blev gentaget af ledelsen af ​​Elevate-KHS Pro Cycling-teamet, der havde succes i 2019 med James Piccoli, der nu kørte for Israel Start-Up Nation, der var nummer to i den samlede GC, havde en etapesejr og blev udnævnt til mest aggressiv rytter på den sidste dag i Park City.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Billig effektmåler - pragmatiske løsninger

Hvad er den billigste effektmåler? 4iiii Venstre krankarm 4iiii PRECISION og Podium er de letteste og mest overkommelige direkte kraftmålere til rådighed. De er nøjagtige, pålidelige og enkle at installere.

Cykel effektmåler - hvordan man beslutter

Er en cykelmængdemåler det værd? Da effektmålere er blevet overkommelige, er de absolut værd at investere. En god træner kan bruge dine magtnumre til at sikre, at din træning fører til specifikke mål.

Cykellamper med høj effekt - en løsning på

Hvad er det mest kraftfulde cykellampe? Det lyseste cykellampe fra 2021 Niterider 3600 Pro, der skinner med 3600 lumen, er i øjeblikket det lyseste cykellampe (en typisk billygte producerer ca. 1500 lumen). Den sælger for omkring $ 600. Den lyseste selvstændige cykellampe er Nitecore BR32 et 1800 lumen OLED-lys, der fås til $ 130.

Pioneer effektmålere - hvordan man opnår

Hvad skete der med banebrydende effektmålere? Pioneer meddelte i dag, at de vil overføre deres CycloSphere effektmålere og andre cykelaktiver til Shimano. Nyheden kommer 6 år efter, at elektronikgiganten kom ind i cykelverdenen med et radikalt koncept - en dobbeltsidet effektmåler.

4iiii effektmåler - den ultimative guide

Er 4iiii effektmålere gode? Det er tilstrækkeligt nøjagtigt og konsekvent for de fleste ryttere at få nyttige oplysninger, der forbedrer deres træning, og derfor kan jeg varmt anbefale det. Vægten er også et attraktivt tilbud, hvor 4iiii er den letteste effektmåler på markedet. 2017.