Vigtigste > De Bedste Svar > Trek domane anmeldelse - løsninger på problemerne

Trek domane anmeldelse - løsninger på problemerne

Er Trek Domane en god cykel?

2020Domaneer en forbavsendegod cykelder har omdefineret den genre, den opfandt for den rytter, der ønsker det hele, uanset hvor de befinder sig at ride eller køre. Det sigter mod at gøre alt det udgåendeDomaneSLR kunne bare ved højere hastighed og med en større indvirkning. En madone for folket.4. okt 2019Hvad er procedurerne? Først skifter jeg hjulene til 650b. Så sætter jeg brede dæk på, så det fungerer på både grus og asfalt. Når det kommer til drivlinjen, er det normalt 52T 36T, i dette tilfælde brugte jeg 42T, fordi jeg mest bruger det i lejligheder Og jeg parrede det med en 9T-32T 11-trins kassette Og fra min gamle cykel tog jeg mit gamle E-Tap gruppesæt, fordi jeg vil have det til at se elektronisk og rent ud uden så mange kabler på samme tid, jeg skjuler. Kom nu og kig på gearstangen Hvad jeg gjorde er at sætte kommandogearmen her og skjule gearknappen her. Samtidig skifter jeg min bremseskive fra 160 mm til 140 mm. Det er nok til den bremsekraft, jeg har brug for Som du finder ud af med cyklen, jeg Jeg er på MTB-pedaler, fordi det er lettere at fastgøre, og især i marken er det lettere at gå. Hvis du skal se på det, er jeg næsten alt, fordi det er tidligt, at han er 2 x 10 gear, det er nu 1 x 11 gear og fra 700c til 650b. Ellers er opsætningen meget racercykel, men den er under allroad-kategorien, jeg brugte en aluminiums krumtap i stedet for kulstof, så jeg har intet at bekymre mig om at bruge den i grus, det kaldes konvertering, og jeg håber du kan lide min cykel Hvis du vil finde ud af anvendelserne på din cykel kan du udføre den samme procedure.

I slutningen af ​​dagen er det ikke længere en simpel cykel.Den er nu tilpasset til eget brug, så hvis du vil tilpasse din egen cykel, skal du sørge for at undersøge og studere, hvad du kan lide og har brug for ellers vil du ikke kunne lide og nyde forestillingen af din cykel Ok, mange tak og vi ses snart

Er Trek Domane hurtig?

DomaneSL 6 er en af ​​de mest elskede modeller i den prisvindendeDomanelinje. Det er glat,hurtig, og så sindssygt alsidigt, at det kan køres over knoglerosende brosten, køres på grusveje og trædes hele dagen i dobbelt århundreder.Vi tager et fundament, der var virkelig ekstraordinært og bygger videre på det. Den originale Domane startede med ideen om at lave en bedre landevejscykel og gøre den mere alsidig at bruge flere steder. Vi kommer til at gøre utroligt meget arbejde for faktisk at kvantificere, at de ting, vi gør matematisk og fysisk giver mening.

For at bygge en virkelig fantastisk udholdenhedscykel havde vi brug for en rigtig god partner, der kunne hjælpe os med at udvikle og udfordre alle de ting, vi tænkte, og Fabien har været involveret i udviklingen af ​​Domane lige fra starten. Han testede de allerførste prototyper; Han testede flere prototyper i hele scenariet. Han gav os feedback om, hvad der fungerede, og hvad der ikke fungerede.

Han har en lang historie med at ride under ekstreme forhold og få mest muligt ud af sit udstyr, sin ridning og hans fysiske færdigheder, han kan faktisk se ting, som den gennemsnitlige rytter vil have gavn af, men han ved ikke nødvendigvis, hvilke evolutionære aspekter vi har er i er i stand. Når jeg kører, føler jeg lidt i mit hoved eller mentalt, at hej, jeg var en del af det, og det er ikke kun en cykel, jeg kører. Du har en stiv ramme, du har IsoSpeed, hvilket giver dig den komfort, der gør mig til en endnu bedre rytter.

tandem cykelNår du kører på en IsoSpeed-cykel for første gang, er det straks klart, hvad IsoSpeed ​​laver. Du kan se, at det fungerer. IsoSpeed ​​er en beskyttet teknologi, som vi udviklede for at isolere føreren fra vejens vibrationer uden at påvirke styring, håndtering, sving, sprint.

Så ideen bag den justerbare bageste IsoSpeed ​​kommer virkelig fra det faktum, at ryttere alle har forskellige slags præferencer. Dybest set giver det dig fleksibilitet til at gå fra så stiv som en asmonda eller en Madoneto over 14. når% mere overholdelse end det foregående domæne; det er så let tilgængeligt, at du når som helst kan ændre det; hvis du vil have lidt mere komfort, skal du flytte den ned; hvis du vil have det stivere, flytter du det op.

Fordelen ved IsoSpeed ​​foran er virkelig betydelig. Det afkobler dybest set styrerøret fra hovedrøret. Det øger fleksibiliteten i frontområdet alene med 10%, hvilket giver dig en afbalanceret køreoplevelse.Du har det bedre både foran og bag end nogen anden cykel på markedet. Mens IsoSpeed ​​er i rammen på en måde for os at gøre rytteren mere behagelig og effektiv, fik vi det også ned til styret for at sikre, at vi udnytter enhver mulighed, vi har. Og hjertet i det er det nye IsoCore-styr.

IsoCore er et dæmpningssystem. Dine hænder vil vibrere meget under kørsel, hvilket medfører træthed og ubehag. Nu vil styret forsvinde 20%.

IsoSpeed ​​er lidt mere designet til at absorbere større bump og tunge spidsbelastninger fra vejen, mens IsoCore henter vibrationerne fra normal vejfeedback. Vi har det. Domane tilføjede utrolig meget funktionalitet, og vi har ikke længere et gram vægt.

fede cykel mudderbeskyttere

Domane Endurance-geometrien er en lidt længere akselafstand, en lidt lavere bundbeslag og en lidt fladere vinkel. Akselafstanden sammen med den nederste bundbeslag er der for at øge stabiliteten. Den reelle forskel mellem en Émonda, en Madone og en Domane er, at Domanen bliver lidt mere stabil, inspirerer lidt mere selvtillid.

Domane er specielt designet til at maksimere dækafstanden på både tykkelsesbremserne og skivebremsehjulene. Domanes direkte monterede bremsekaliberversion giver os mulighed for at have 28C-dæk med masser af plads til fenderne. Skiveversionen har 32C standarddæk; igen med masser af plads til mudderbeskytterne.

drejecykel

Så du har en hurtig, effektiv og fantastisk racercykel, der også let kan konfigureres til at tage dig med på et stort eventyr.

Hvorfor er Trek Domane så tung?

Det er dettungpå grund af skivebremse og IsoSpeed, tokæmpe storvægtbidragere. Plus, den nuværende tilføjer 200 gram mere med T47-skallen, den indbyggede opbevaringsboks og den alt for bredere dækafstand Deres første 2021-cykel kan være OCLV800-baseretDomaneSLR.17. feb 2021

Hvad er forskellen mellem Trek Domane SL og SLR?

Domane spejlreflekskameracykler er bygget medTrek'stop-end OCLV 700-serie kulfiber og det nye Top Tube IsoSpeed ​​layout, mensDomane SLer bygget med tungere OCLV 500-serie kulfiber og fortsætter med det originale IsoSpeed-design.25. jul. Dec 2019

Hvilket er bedre Trek eller Cannondale?

Hvis du har en lang torso,Cannondale'stoprør har tendens til at løbe lidt længere og kan passe lidtbedre, Råder Jowett. Omvendt kan en kort torso matche hinandenbedretil enTrek. Finish og overordnet kvalitet er sammenlignelige. ''Trekfaktisk tilbyder enbedreværdi i den nederste ende.

Hvorfor er Trek-cykler så dyre?

De fleste af deres sortiment er lavet til dem af de samme producenter, der fremstillercyklerfor mange andre mærker. Indtil priserne kommer over flere tusinde dollars, derescyklerermegetligesom lignende prisercyklerfra alle deres konkurrenter. Efterhånden som priserne stiger, er der flere forskelle mellem mærkerne.

Er Trek IsoSpeed ​​en gimmick?

Det var virkelig svært at lægge fingeren på det, ingen af ​​dem følte sig meget sjove at ride. Når det er sagtisospeeder mere end engimmick. Tagspørger detud på en meget ujævn vej, så sammenlign den med en anden cykel, der er en ret bemærkelsesværdig forskel.20. apr 2015

Hvad er forskellen mellem Trek Emonda og domane?

Madone lægger vægt på aerodynamisk effektivitet,Emondahandler om letvægt,Domanehar fokus på komfort og kørekvalitet, og Checkpoint (skuffende ikke Daemon at følge med anagram-temaet) er til grusveje og blandet ridning.24. feb 2021

Hvorfor er cykler så tunge?

Elektriske cyklerertungpå grund af de ekstra materialer og tyngre ramme. Motoren, batteriet, displayskærmen, kontrolsystemet og ledningerne udgør alt sammen en atungere cykel. Derudover tilføjes rammen ekstra vægt for at holde motoren ogat dencykeler manøvredygtig selv ved høje hastigheder.

Hvad betyder spejlreflekskamera i Trek?

SL står for Super Light, ogSLRstår for Super Light RACE. Der i ligger forskellen på rammerne. SL-cyklerne er for det meste startniveau-cykler, og geometrier er (især de øverste rørlængder) indstillet til begyndere.7. dec 2006

Hvad betyder trek ALR?

Treks Emonda ALRer den overkommelige aluminiumsversion af sin lette klatrercykel, et lækkert alternativ til den aero dreadnought, der er Madone. Læs videre for at få alle detaljer om bygningen, mine tanker om, hvordan det blev, og video af cyklen i aktion.10. sep 2019

Er trek domane Lt en landevejscykel?

LT er en af ​​Treks første indbrud i det lette e-cykelmarked. Det er baseret på det nye 2020 Domane-chassis, som vi gennemgik i slutningen af ​​sidste år.

Hvordan føles trekdomanen i sadlen?

Domanes håndtering føles meget stabil, og på trods af den korte 380 mm rækkevidde og 611 mm stak i mellemhøjden føles den ikke trang eller særlig oprejst eller fodgænger. Det er bare et meget godt sted at tilbringe mange timer i sadlen.

hvordan man monterer cykel

Hvor høj er bundbeslaget på en trek domane?

I lighed med Treks eksisterende Domane carbon-cykler tilbyder denne budgetmodel geometri designet omkring brugen af ​​større 32 mm dæk, som ellers ville hæve cykelens højde. Dette fremgår tydeligst af det markante 80 mm fald i bundbeslaget, et tal, der er lavere end mange gruscykler (inklusive Treks eget kontrolpunkt).

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Blodtrykscykling - Komplet vejledning

Er cykling god mod forhøjet blodtryk? Aerob træning, såsom cykling og løb, kan reducere dit blodtryk op til 10 mmHg, siger Creswell. Det er omtrent lige så meget som nogle medikamenter. Styrketræning kan også hjælpe med at reducere det med ca. 3 til 6 mmHg, siger han. Og det er aldrig for sent at gøre en målbar forskel.

Cykel-OL - mulige løsninger

Er der cykling i OL? Cykling har været en del af de olympiske lege siden de første moderne sommer-OL i 1896.

Rabat på cykeltøj - praktiske beslutninger

Hvorfor er cykeltøj så dyrt? Nå, det er også dyrt. De har brug for så mange øjenkugler på deres produkt som muligt, og de skal på en eller anden måde vinde folks tillid. En forhandler kan stå inde for et produkt og har trafikken til deres websted eller fodfald til deres butik for i det mindste at give det en chance. 2014.

Cykel gluten - den ultimative guide

Hvordan arbejder du dine glutes, når du cykler? Hav en behagelig sadel: Når dit sæde er ubehageligt, er det mere sandsynligt, at du drejer dine hofter bagud og slukker for en del af gluten. Opvarmning: Efter at have kørt let i et par minutter, hop af cyklen og lav et par squats eller strækninger. Dette hjælper med at få gluterne i gang og minder dem om at skyde, når du træder.

Pactimo cykeltrøje - handlingsorienterede løsninger

Er Pactimo et godt brand? Det er anstændige ting. Jeg har to. Bare sørg for, at det ikke er en klubtilpasning, da slangen er enormt løs. Det er gode ting, har flere trøjer og bibshorts, det holdes rigtig godt efter et par tusind miles.27. 2018.