Vigtigste > De Bedste Svar > Trek domane anmeldelse - løsninger på problemerne

Trek domane anmeldelse - løsninger på problemerne

Er Trek Domane en god cykel?

2020Domaneer en forbavsendegod cykelder har omdefineret den genre, den opfandt for den rytter, der ønsker det hele, uanset hvor de befinder sig at ride eller køre. Det sigter mod at gøre alt det udgåendeDomaneSLR kunne bare ved højere hastighed og med en større indvirkning. En madone for folket.4. okt 2019Hvad er procedurerne? Først skifter jeg hjulene til 650b. Så sætter jeg brede dæk på, så det fungerer på både grus og asfalt. Når det kommer til drivlinjen, er det normalt 52T 36T, i dette tilfælde brugte jeg 42T, fordi jeg mest bruger det i lejligheder Og jeg parrede det med en 9T-32T 11-trins kassette Og fra min gamle cykel tog jeg mit gamle E-Tap gruppesæt, fordi jeg vil have det til at se elektronisk og rent ud uden så mange kabler på samme tid, jeg skjuler. Kom nu og kig på gearstangen Hvad jeg gjorde er at sætte kommandogearmen her og skjule gearknappen her. Samtidig skifter jeg min bremseskive fra 160 mm til 140 mm. Det er nok til den bremsekraft, jeg har brug for Som du finder ud af med cyklen, jeg Jeg er på MTB-pedaler, fordi det er lettere at fastgøre, og især i marken er det lettere at gå. Hvis du skal se på det, er jeg næsten alt, fordi det er tidligt, at han er 2 x 10 gear, det er nu 1 x 11 gear og fra 700c til 650b. Ellers er opsætningen meget racercykel, men den er under allroad-kategorien, jeg brugte en aluminiums krumtap i stedet for kulstof, så jeg har intet at bekymre mig om at bruge den i grus, det kaldes konvertering, og jeg håber du kan lide min cykel Hvis du vil finde ud af anvendelserne på din cykel kan du udføre den samme procedure.

I slutningen af ​​dagen er det ikke længere en simpel cykel.Den er nu tilpasset til eget brug, så hvis du vil tilpasse din egen cykel, skal du sørge for at undersøge og studere, hvad du kan lide og har brug for ellers vil du ikke kunne lide og nyde forestillingen af din cykel Ok, mange tak og vi ses snart

Er Trek Domane hurtig?

DomaneSL 6 er en af ​​de mest elskede modeller i den prisvindendeDomanelinje. Det er glat,hurtig, og så sindssygt alsidigt, at det kan køres over knoglerosende brosten, køres på grusveje og trædes hele dagen i dobbelt århundreder.Vi tager et fundament, der var virkelig ekstraordinært og bygger videre på det. Den originale Domane startede med ideen om at lave en bedre landevejscykel og gøre den mere alsidig at bruge flere steder. Vi kommer til at gøre utroligt meget arbejde for faktisk at kvantificere, at de ting, vi gør matematisk og fysisk giver mening.

For at bygge en virkelig fantastisk udholdenhedscykel havde vi brug for en rigtig god partner, der kunne hjælpe os med at udvikle og udfordre alle de ting, vi tænkte, og Fabien har været involveret i udviklingen af ​​Domane lige fra starten. Han testede de allerførste prototyper; Han testede flere prototyper i hele scenariet. Han gav os feedback om, hvad der fungerede, og hvad der ikke fungerede.

Han har en lang historie med at ride under ekstreme forhold og få mest muligt ud af sit udstyr, sin ridning og hans fysiske færdigheder, han kan faktisk se ting, som den gennemsnitlige rytter vil have gavn af, men han ved ikke nødvendigvis, hvilke evolutionære aspekter vi har er i er i stand. Når jeg kører, føler jeg lidt i mit hoved eller mentalt, at hej, jeg var en del af det, og det er ikke kun en cykel, jeg kører. Du har en stiv ramme, du har IsoSpeed, hvilket giver dig den komfort, der gør mig til en endnu bedre rytter.

tandem cykelNår du kører på en IsoSpeed-cykel for første gang, er det straks klart, hvad IsoSpeed ​​laver. Du kan se, at det fungerer. IsoSpeed ​​er en beskyttet teknologi, som vi udviklede for at isolere føreren fra vejens vibrationer uden at påvirke styring, håndtering, sving, sprint.

Så ideen bag den justerbare bageste IsoSpeed ​​kommer virkelig fra det faktum, at ryttere alle har forskellige slags præferencer. Dybest set giver det dig fleksibilitet til at gå fra så stiv som en asmonda eller en Madoneto over 14. når% mere overholdelse end det foregående domæne; det er så let tilgængeligt, at du når som helst kan ændre det; hvis du vil have lidt mere komfort, skal du flytte den ned; hvis du vil have det stivere, flytter du det op.

Fordelen ved IsoSpeed ​​foran er virkelig betydelig. Det afkobler dybest set styrerøret fra hovedrøret. Det øger fleksibiliteten i frontområdet alene med 10%, hvilket giver dig en afbalanceret køreoplevelse.Du har det bedre både foran og bag end nogen anden cykel på markedet. Mens IsoSpeed ​​er i rammen på en måde for os at gøre rytteren mere behagelig og effektiv, fik vi det også ned til styret for at sikre, at vi udnytter enhver mulighed, vi har. Og hjertet i det er det nye IsoCore-styr.

IsoCore er et dæmpningssystem. Dine hænder vil vibrere meget under kørsel, hvilket medfører træthed og ubehag. Nu vil styret forsvinde 20%.

IsoSpeed ​​er lidt mere designet til at absorbere større bump og tunge spidsbelastninger fra vejen, mens IsoCore henter vibrationerne fra normal vejfeedback. Vi har det. Domane tilføjede utrolig meget funktionalitet, og vi har ikke længere et gram vægt.

fede cykel mudderbeskyttere

Domane Endurance-geometrien er en lidt længere akselafstand, en lidt lavere bundbeslag og en lidt fladere vinkel. Akselafstanden sammen med den nederste bundbeslag er der for at øge stabiliteten. Den reelle forskel mellem en Émonda, en Madone og en Domane er, at Domanen bliver lidt mere stabil, inspirerer lidt mere selvtillid.

Domane er specielt designet til at maksimere dækafstanden på både tykkelsesbremserne og skivebremsehjulene. Domanes direkte monterede bremsekaliberversion giver os mulighed for at have 28C-dæk med masser af plads til fenderne. Skiveversionen har 32C standarddæk; igen med masser af plads til mudderbeskytterne.

drejecykel

Så du har en hurtig, effektiv og fantastisk racercykel, der også let kan konfigureres til at tage dig med på et stort eventyr.

Hvorfor er Trek Domane så tung?

Det er dettungpå grund af skivebremse og IsoSpeed, tokæmpe storvægtbidragere. Plus, den nuværende tilføjer 200 gram mere med T47-skallen, den indbyggede opbevaringsboks og den alt for bredere dækafstand Deres første 2021-cykel kan være OCLV800-baseretDomaneSLR.17. feb 2021

Hvad er forskellen mellem Trek Domane SL og SLR?

Domane spejlreflekskameracykler er bygget medTrek'stop-end OCLV 700-serie kulfiber og det nye Top Tube IsoSpeed ​​layout, mensDomane SLer bygget med tungere OCLV 500-serie kulfiber og fortsætter med det originale IsoSpeed-design.25. jul. Dec 2019

Hvilket er bedre Trek eller Cannondale?

Hvis du har en lang torso,Cannondale'stoprør har tendens til at løbe lidt længere og kan passe lidtbedre, Råder Jowett. Omvendt kan en kort torso matche hinandenbedretil enTrek. Finish og overordnet kvalitet er sammenlignelige. ''Trekfaktisk tilbyder enbedreværdi i den nederste ende.

Hvorfor er Trek-cykler så dyre?

De fleste af deres sortiment er lavet til dem af de samme producenter, der fremstillercyklerfor mange andre mærker. Indtil priserne kommer over flere tusinde dollars, derescyklerermegetligesom lignende prisercyklerfra alle deres konkurrenter. Efterhånden som priserne stiger, er der flere forskelle mellem mærkerne.

Er Trek IsoSpeed ​​en gimmick?

Det var virkelig svært at lægge fingeren på det, ingen af ​​dem følte sig meget sjove at ride. Når det er sagtisospeeder mere end engimmick. Tagspørger detud på en meget ujævn vej, så sammenlign den med en anden cykel, der er en ret bemærkelsesværdig forskel.20. apr 2015

Hvad er forskellen mellem Trek Emonda og domane?

Madone lægger vægt på aerodynamisk effektivitet,Emondahandler om letvægt,Domanehar fokus på komfort og kørekvalitet, og Checkpoint (skuffende ikke Daemon at følge med anagram-temaet) er til grusveje og blandet ridning.24. feb 2021

Hvorfor er cykler så tunge?

Elektriske cyklerertungpå grund af de ekstra materialer og tyngre ramme. Motoren, batteriet, displayskærmen, kontrolsystemet og ledningerne udgør alt sammen en atungere cykel. Derudover tilføjes rammen ekstra vægt for at holde motoren ogat dencykeler manøvredygtig selv ved høje hastigheder.

Hvad betyder spejlreflekskamera i Trek?

SL står for Super Light, ogSLRstår for Super Light RACE. Der i ligger forskellen på rammerne. SL-cyklerne er for det meste startniveau-cykler, og geometrier er (især de øverste rørlængder) indstillet til begyndere.7. dec 2006

Hvad betyder trek ALR?

Treks Emonda ALRer den overkommelige aluminiumsversion af sin lette klatrercykel, et lækkert alternativ til den aero dreadnought, der er Madone. Læs videre for at få alle detaljer om bygningen, mine tanker om, hvordan det blev, og video af cyklen i aktion.10. sep 2019

Er trek domane Lt en landevejscykel?

LT er en af ​​Treks første indbrud i det lette e-cykelmarked. Det er baseret på det nye 2020 Domane-chassis, som vi gennemgik i slutningen af ​​sidste år.

Hvordan føles trekdomanen i sadlen?

Domanes håndtering føles meget stabil, og på trods af den korte 380 mm rækkevidde og 611 mm stak i mellemhøjden føles den ikke trang eller særlig oprejst eller fodgænger. Det er bare et meget godt sted at tilbringe mange timer i sadlen.

hvordan man monterer cykel

Hvor høj er bundbeslaget på en trek domane?

I lighed med Treks eksisterende Domane carbon-cykler tilbyder denne budgetmodel geometri designet omkring brugen af ​​større 32 mm dæk, som ellers ville hæve cykelens højde. Dette fremgår tydeligst af det markante 80 mm fald i bundbeslaget, et tal, der er lavere end mange gruscykler (inklusive Treks eget kontrolpunkt).

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Trives med 8 ugers udfordringsanmeldelser - praktiske løsninger

Kan trives få dig til at tage på i vægt? Selvom den indeholder et par ingredienser, som videnskabelig forskning har vist, kan hjælpe med vægttab, mangler der forskning, der ser på fordelene ved selve plasteret. Der er nogle potentielle risici ved at bruge en Thrive Patch. Disse inkluderer vægtøgning efter brug og muligvis angst.3. 2018.

Fezzari wasatch peak review - holdbare løsninger

Er Fezzari en god mountainbike? For mange testere var La Sal Peak et lykkeligt medium med progressiv geometri og superlativ suspension. Utah-baserede Fezzari er et direkte forbrugermærke, og dets cykler er forbløffende værdier.

De rosa bikes anmeldelse - hvordan man tackler

Hvor fremstilles De Rosa-cykler? Fabrikken i Cusano, Italien, i større Milano har været virksomhedens hovedkvarter og fabrik siden begyndelsen af ​​80'erne. Ugo er stadig i De Rosa næsten hver dag i showroomet og hilser folk på 86 år.

Seal skinz handsker anmeldelse - hvordan løser du det?

Er Sealskinz handsker gode? Til vinterbrug er disse Sealskinz-handsker gode ned til ca. 25 grader, hvis du er aktiv vintervandring eller snesko og giver et godt alternativ til fleecehandsker, fordi de ikke bliver gennemblødt, hvis de kommer i kontakt med sne.

Smith chromapop anmeldelser - hvordan man afregner

Er Smith ChromaPop polariseret? Med Smiths egne ord: ChromaPop-linser er ganske enkelt de mest avancerede polariserede linser i verden ChromaPop optimerer farver og øger klarheden, så du kan se omverdenen med et uovertruffen niveau af vibration.