Vigtigste > De Bedste Svar > Tv-guide-OL - besvare spørgsmålene

Tv-guide-OL - besvare spørgsmålene

Hvem sender tv ved OL i 2020?

NBCUniversalOL i Tokyo 2020 er allerede de dyreste sommerkampe nogensinde, og at den japanske offentlighed er stort set imod dem midt i en pandemi, selv før spillet endda fandt sted, og der er ingen garanti for, at de finder sted nu, så meget penge er noget lige nu tyndt, men problemerne går dybere end forsinkelserne. Hvad gør OL i Tokyo så dyrt? Tokyo, da Tokyo vandt OL-udbuddet 2013. Omkostningsestimatet var 7,3 milliarder i dag, eksperter anslår til 26 milliarder dollars Problemet begynder Hvad angår spillestederne43 af dem, for at være præcis, siges det nationale stadion at være stedet for åbning og lukning ceremonier såvel som atletikbegivenheder og fodbold var en økonomisk katastrofe, før en enkelt sten blev lagt. Japan hyrede stjernearkitekt Zaha Hadid til designet, men omkostningsforskuddet Strokes gik hurtigt langt over budgettet, og da prisen ramte $ 2 mia. Blev planen skrottet.

Version 2 klarede sig ikke meget bedre Den japanske arkitekt Kingo Kuma designede stadionet med 68.000 sæder ved hjælp af en blanding af stål og træ fra hver af Japans 47 præfekturer Omkostninger på 1,4 milliarder dollars Designet af gymnastikcentret ændrede dybest set ikke, men omkostningerne mere end fordoblet, da det blev afsluttet i 2019, så impulsomkostningerne på grund af afskrivningerne er meget højere, mange byggematerialer importeres alle fra andre lande, med otte nye spillesteder og ti midlertidige omkostninger, et sted for badminton og femkamp , et vandcenter for svømning og dykning, volleyballarenaen og selvfølgelig kano- og kajakcentret, og for blot at nævne nogle få er dette resultatet, en anden interessant ting ved den olympiske S piele er den eneste type projekt, vi har fundet hvor vi ikke engang kan finde et projekt, der altid var på budgettet, og hver eneste af dem, der har data om, har overbudget, mens omkostningsoverskridelser ved OL har en to-årig tradition. En række faktorer har gjort Japans udgifter værre Bygningsomkostningerne stiger delvis på grund af disse stigende omkostninger som følge af alvorlig mangel på arbejdskraft i byggesektorerne, og derfor koster 21 bygninger i den olympiske landsby næsten 2 milliarder at bygge, hvilket siges til omkostninger ved salg af boliger Den brede offentlighed vil blive kompenseret efter OL i dag, de sidder tomme i årene med udsættelse øgede driftsomkostninger med yderligere 1,6 mia. $ stokyo dækket vedligeholdelse for alle spillesteder øget sikkerhed og betalt leje af den olympiske landsby i et år i stedet for en måned med stadioner og land er nogle sportsgamerlejligheder simpelthen tomme uden at blive brugt, så der er en mulighed for omkostninger.

Dette omfattede annullering af mange opvarmningsbegivenheder, der ville have medført indtægter. Kontroversen om at være vært for Games voksede blandt rygter om, at Japan havde besluttet at annullere spillene, selvom rygtene var falske af regeringen, og ioc modbydeligt nægtede at være ærlig, offentligheden føler sandsynligvis, at det er bedre, at spillet annulleres eller i det mindste udsættes dog har virksomhederne en anden opfattelse af de forretningssektorer, de absolut vil være vært for et spil i år, den internationale olympiske komité investerer ikke i infrastruktur, men holder sig til kravene ioc mødested har en interesse i at få det bedste show, du kender med de fleste seere, og de er ligeglade med prisen på OL, som trækker millioner af tv-seere rundt om i verden, og tegner sig for næsten tre fjerdedele af indtægterne fra ioc kommer fra salget af dets rettigheder til tv-stationer som nbc, åbnings- og afslutningsceremonier tiltrækker det største publikum med hundreder af kunstnere, laserlysshows, fyrværkeri og den teolympiske kedelbelysning, disse Tokyo begivenheder forventes at koste $ 118 millioner, hvor hele byrden for at være vært for Gamestokyo næsten ikke vil være en del af de værdifulde overførselshastigheder, og værtsbyen kunne være endnu mere på farten med tabet af billetsalg, som forventes at nå mere end $ 850 millioner, hvis spil genoptages. 900 millioner dollars gennem yderligere skjulte forholdsregler bringer de samlede omkostninger ved forsinkelsen til 2,8 milliarder dollars stigning. Den olympiske arrangør af Tokyo skal forberede omkring 300 læger om dagen og yderligere 400 sygeplejersker, hvilket er ret svært hele tiden.Disse tal synes at være en byrde for en gæsteby, og omkostningerne for den enkelte skal også udholdes atletenalan bauer er en gymnast på det amerikanske landshold, der prøver at spille sine første olympiske lege, vi oprettede et motionscenter i min garage, der arbejdede derude , vi ved, at vi lige har forsøgt at gøre, hvad vi kunne, men min verden blev på en eller anden måde på hovedet, da jeg, hvis jeg mødte en god hest, kunne koste fem tusind dollars beskyttelsesmåtterne omkring femten hundrede dollars hver, ringe monteret på loftet seks hundrede dollars garagen del af hans elleve hundrede dollars om måneden lejet, heldigvis fik han en masse Sparede omkostningerne, vi havde et par fitnesscentre, send os noget af det udstyr, vi havde meget støtte fra hele staten Oklahoma og Texas, er svært at forestil dig, at alt dette kunne være gratis. Der er stadig en reel chance for, at de olympiske lege aflyses fuldstændigt. Nogle arrangører har allerede lært deres lektion om tennis nier of Wimbledon tegnede virusrelateret pandemiforsikring i 2002, da Sars truede med at blive En global pandemi i Wimbledon rejste faktisk omkring 140 millioner dollars i år, da den blev annulleret på grund af Covent i Japan.

Tabene fra en fuld annullering anslås til $ 2-3 mia., Ikke engang halvdelen af ​​Tokyos oprindelige bud om at være vært for Games Tokyo Organizing Committee siger nu, at dets budget er $ 15,4 mia. Dollar, det dobbelte af det oprindelige skøn, men eksperter gør det og endda Japans revisorer være uenig

Bliver OL i 2021 tv-udsendt?

Comcast-ejet netværk, der sigter mod hidtil uset dækning af forsinkede spil. Den amerikanske mediekæmpe NBCUniversal har afsløret yderligere planer for sin dækning af Tokyo2020 olympiskSpil, som inkludererudsendelsemere end 7.000 timers indhold på tværs af sine platforme.8. 2021.

Hvem sender de olympiske lege i Australien i 2020?2020OLblev udsat til2021på grund af COVID-19-pandemien. Som med tidligere år,OlympiskBroadcasting Servicesviljeproducere verdens feed, der leveres til lokale tv-selskaber til brug i deres dækning.

Hvilke kanaler viser OL?

Sådan ser duOL i Australien. Kanal 7 er den eksklusivetv-stationtil TokyoOL, med live dækning også tilgængelig på 7Mate og 7Two, og on-demand dækning tilgængelig via 7plus.enogtyve . 2021.

>> WARE C WEOME CKUP EN SKJORTE TIL RID AKTIV ATHLETE DETTE ER IKKE FØRSTE GANG BERRY HAR BRUGT HENNES RETT TIL FREDLIG PROTEST. EFTER AT VINDE GULD I HAMMEREN KAMPE PÅ DEN 20 NITEN PAN AM-SPILLER MEGET FØDTE FODER, FOR DEN DET SANCTIONERES, HUN SAGER, AT DET BLEV tusindvis af dollars >> TAK MEGET MEGET BRITNEY SAVED LANGT OG LISTE OVER LISTEN. HUN VAR EN AMERIKANSK YDELSE OG FELTATLET SPECIALISERET I HAMMER BRO AND.DET ER DEN SJETTE PÅ ALLE LISTE. Hun holder også verdensrekorden for ventetiden på OH, der er sat i tyve sytten. NU KOMMER HUN TIL MIG FOR AT SVARE PÅ E BALASHFFORS TYVEDE OG TWENTY TOKYO-SPIL.

MEN FØLGENDE. >> MEDIECEREMONIET, AT DU BRYDER MED DE ANDRE SPORTERE OG TRÆKER SKJORTEN OVER DIT HOVED, OG I STAREN SPANGLED BANNER MED DE AKTIVE ATLETTER, FORKLAR HVAD DER SKER I DE MOMENTER, FOR DET DU VED, AT DET VED KENDES, FOR ELLER EFTER HEMN VIL SPILES. >> INGEN VÆLGER ELLER KRAV OM, AT VI SKAL VÆRE PÅ PODIUM.

MENS SINGE E PÅ >> AFSPILT UHELDIG DEN NATIONALE ANTHEM, OG DU TILGANG TIL AT STÅ PODIUMET .. >> OG SPILE I HEMNEN.

I DETTE ØJeblikke føler jeg mig. VAR EN OPSÆTNING, FORDAG JEG VAR DETTE UDEN RETNINGSLINJE, DER IKKE VAR. DET INTENSIVE INTENTIONEN HVORFOR IKKE? VID, AT DU ANERKENDER DELEN. >> HISTORIE HVIS DU KENDER DIN HISTORIE, vil du kende national sangens komplette sang. >> DEN MØRKE HÅRGRABE TALER. >> TO SLAVER I AMERICA VORES BLODSLANGE OG FILTRERET ALLE VED, VI SKAL SPØRGE, HVAD DIN REAKTION ER PÅ MENNESKER, DER DEMONISERER NOGEN MÅDE ELLER beslutter, hvad de har gjort, hvad siger du til de mennesker, der siger nu, hvorfor TEAM U VIL IKKE VISE FLAGEN. >> Jeg sagde ALDRIG, AT jeg ELSKER INGET LIV NU, AT DU ELSKER DIN FAMILIE også.

Vi ved, at du kommer fra det hus, du var i. RESERVERET MED TRETTEN

Bliver OL på påfugl?

Påfuglblev lanceret inden den forsinkede 2020OL. Et år senere,Påfugl vilgiver live dækning af sådanne populære begivenheder som track & field og gymnastik, derviljevære annonceunderstøttet og gratis for abonnenter. USA mænds basketballviljekræve et betalt abonnement.2 dage siden

Hvordan kan jeg se Olympic Trials 2021?

Direktestrøm: NBCOlympics.com | Slynge | Påfugl-tv | fuboTV - Hvis du har kabel, kan du bruge dine loginoplysninger via NBCOlympics.com på mobile og WiFi-aktiverede enheder. Hvis du ikke har kabel, kan duholde øjedetudsendevia Sling, Peacock TV eller fuboTV.27. 2021.

Hvilken kanal er OL i Tokyo på?

Hvor kan jeg seTokyo-OL? NBC er hjemsted forOL, så indstil din lokale NBCstationtil primetime-dækning. Du kan også se spillestreamingen på NBCOlympics.com, NBC Sports og Peacock.06.29.2021

Er den olympiske kanal gratis?

DetOlympiske kanaler abonnement-ledigtil brugere / seere.

Vil OL 2020 blive sendt i 4K?

NBCUniversal har bekræftet, at detviljegive live dækning af TokyoOL 2020, hvilkenviljefinder sted 23. juli til 8. august i strålende4KHDR og Dolby Atmos.elleve . 2021.

Bliver påfuglen fri i OL?

Se begivenheder live eller på replay på streamingtjenestenPåfugl, NBCOlympics.com og NBC Sports.Påfuglens OLprogrammeringviljeværeledigat streame med undtagelse af den amerikanske mænds basketball live-dækning, somviljekræve enPåfuglPremium abonnement.1

Hvor kan jeg se OL på tv?

Dit streaming hub til mere end 5000 timers LIVE olympisk dækning! Gennemse nedenfor for at se, hvad der aktuelt er live, eller rul til bunden for kommende tidsplaner efter tv-netværk og sport. Kommende blok tilbage pil. Kommende blok næste pil.

Hvem er tv-rettighedsindehaverne til OL?

Præcis to år ude fra OL i 2021 annoncerede Seven nogle af deres planer for udsendelse og streaming af spil, forudsat at de er den eneste tv-station, der har både tv og digitale rettigheder.

Skal OL være på tv i 2021?

2021-versionen kræver simpelthen en e-mail-adresse og nogle personlige oplysninger for at få adgang til ca. 2000 timers ekstra indhold på tværs af alle sportsgrene, som normalt ikke vises på tv. Den nuværende udsendelsesaftale forventes at ende ved afslutningen af ​​OL i 2021, men syv har dog en mulighed for at udvide deres rettigheder til 2024.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling på vejen - hvordan man adresserer

Kan cykler køre på vejen? Cykler, PMA'er og ikke-motoriserede PMD'er, såsom manuelle sparkescootere, kan bruges på gangstier. Kun cyklister og PAB-kørere har lov til at køre på veje, undtagen motorveje og vejtunneler. I henhold til vejtrafikloven er det obligatorisk for cyklister og PAB-ryttere at bære hjelm, når de kører på veje.

Fodcykling - hvordan man kan slå sig ned

Er cykling dårligt for dine fødder? Det er en fremragende kardiovaskulær træning, som er sjov og kan udføres uafhængigt eller sammen med en gruppe. Der er også reduceret kraft på tværs af mange led i underekstremiteterne og foden. 14. maj 2013

Sygcykling - svar på problemerne

Hvad betyder sygecykel? cykel ser godt ud

Lyft-cykler - den ultimative guide

Hvor meget koster en LYFT-cykel? Bay Wheels-cykler og e-cykler er nu tilgængelige i Lyft-appen fra kun $ 3 pr. Tur.

Vintercykelbriller - søg efter løsninger

Har du brug for cykelbriller om vinteren? Om vinteren tror du måske, at der ikke er så meget behov for at bære dem, men faktisk er det modsatte tilfældet. Ifølge American Academy of Opthalmology har undersøgelser vist, at uanset årstid kan UV-eksponering øge din risiko for at udvikle grå stær og vækst i øjet, herunder kræft. 07.09.2020

Cykling kraniet cap anmeldelser - anførte spørgsmål og svar

Bær professionelle cykelhætter? Podier er ofte udstyret med ryttere, der bærer baseballkasketter med deres sponsorer på i stedet for cykelkasketter. Der er dog nogle, der prøver at bevare traditionen og fortsætter med at bære dem. De fleste professionelle podier er gået som baseballkasket. Imidlertid prøver nogle at bevare traditionen og udseendet. 2016.