Vigtigste > De Bedste Svar > Typer af mavemuskler - enkle svar på spørgsmål

Typer af mavemuskler - enkle svar på spørgsmål

Hvad er de forskellige typer ABS?Hvad sker der fyre? Jeff Cavaliere, ATHLEANX.com. Er du klar til at finde ud af, hvad din skæbne er i dag? Har du potentialet til at have en 8-pakke? I dag skal jeg vise dig en simpel test, du kan gøre for at bestemme den.

Jeg vil enten sødme din dag eller ødelægge din dag. Men hold dig til det. Testen.

Alt du skal gøre er at tage dine hænder - nu får jeg det. Jeg har ikke meget, jeg trækker på her. Hvis du har masser af ting her, som du ikke engang kan få fat i, gælder denne test muligvis ikke for dig.

klassiske cyklerJeg siger 20% kropsfedt og mindre. Det er vores mål, når du skal starte denne test. Så hvad du laver er at få fat i dine fingre sådan her.

Angreb og hold fast i, hvad du kan få fat i, omkring niveauet på din navle, så når du står - fordi du vil stå her - hvis du bliver så presset, mens du sidder, vil den ikke være effektiv. Du står op, nu bøjer du din mavemuskler, du trækker dine hænder væk sådan, og du bøjer dine mavemuskler og bare trækker dem sådan. Når du gør dette, skal du føle musklen trække sig væk fra huden og fedtet og alt andet.

Derefter kan du pege fingrene indad, pegede, du skal begynde at stryge fingrene - tro mig, dette vil fungere - kør fingrene over muskelen nedenunder og se om du er oppe under din navle. Mærk højden på navlen, nedenfor, se om du føler en højderyg. Se om du føler en bump. Se om du føler en slags højderyg, der løber ned ad din krop fra venstre mod højre.Hvis ikke, så har du ikke potentialet til at have en e8-pakke, hvis du har det, har du potentialet til at have en 8-pakke. Hvad betyder det hele? Nå, ærligt talt, absolut ingenting på grund af den synlige abs, du har, hvad enten du har en 4-pakke eller en 6-pakke eller en 8-pakke; Det er ikke rigtig det nummer, du har der. Det er det faktum, at du har evnen til at se, hvad du har der, og at du har en fuldt udviklet kerne.

Når det er sagt, ikke kun mavemusklerne, du har skråninger til at indramme det, og du kan få en synligt imponerende kerne. Så her skal vi gøre: vi tager en muskelmarkør og ser på, hvad jeg har her, okay? Så start ovenfra og ned. Som jeg sagde, har du de to første mavemuskler, der starter under brystet, og der er en linje derhen.

Nå, interessant nok gjorde jeg det faktisk - mit udseende ændrede sig lidt efter min anden brok. Dette blev lidt mindre dybt. Det blev lidt fladere her.Men det kommer herover, så får jeg den næste række lige her. Det er blevet lidt bredere igen. Dette kaldes en diastasis recti, hvor du får lidt af en splay her.

Igen på grund af en brok. Men det er okay. Kom ind her, sådan her, og så kommer den sidste række ind hernede, og du kan se, at den løber op til navlen, her nede og her.

Hvis jeg nu gjorde denne test på mig selv og gned fingrene over dette område under den sidste pakke her, kunne jeg trække den ned så langt, som jeg vil, og jeg kunne gnide fingeren her. Der er ikke længere en linje, der løber over dette område. Jeg har ikke flere kamme.

Der er ikke mere bindevæv. Så hvad forårsager dette? Hvad forårsager dette? Muskel - rectus abdominus - i hvilket område ligger her; det eksisterer bare ikke her. Genetisk har jeg ikke noget andet band her.

Men gæt hvem gør det? Jessie, hvorfor kommer du ikke til den anden side af kameraet? Så her er jeg Jeff, lær Jessie og prøv at få ham, og han kommer ud, træk dette ud. Så barnet har en, to, tre ned til den nedre navle og - åh nej! Hvad er det?! Fire, 8-pak hele vejen her, hvis han går igennem her. Er Jessie en genetisk prøve nu? Han bliver en, men vigtigere, han har faktisk den slægt.

Du kan mærke det. Jeg hader at skulle gøre det, det er lidt, men jeg kan mærke den højderyg. Jeg kunne bogstaveligt talt plukke det som en guitarstreng lige her.

Denne højderyg giver ham mulighed for at sprænge maven, udvikle sig og lave en mærkbar pakke med 8, da han fortsætter med at få sin kropsfedtprocent. Hvad er forskellen nu? Da dens underlige udvikling ikke nødvendigvis er der endnu, ser den ikke ud som den, gør det? Han er på vej, men op til mellemsektionen t Hans vilje som helhed ser mere defineret ud end den ville se ud. Så en besættelse af fire vers seks mod otte ignorerer hovedpunktet, at der er så meget mere, du kan gøre for at udvikle det, du har. og se virkelig, virkelig forbandet godt ud at gøre det.

Så hold op med at være besat af det. Og hvis du vil have mere opløftende motivation, så tjek nogle af disse andre fyre, der ikke nødvendigvis havde 8-pakker, okay? Jeg tror, ​​han hedder Arnold. Faktisk har han - måske har han en pakke med 5.

Han havde fire og derefter en der gik under navlen, men han havde ikke nødvendigvis en forbandet god forbindelse. Franco Colombo, hans ven. Igen leder vi ikke efter 8-pakker eller taler om 8-pakker eller endda den fyr, der var kendt for at være næsten æstetisk perfekt, Frank Zane.

Pakker. Men konceptet er dette: de så alle godt ud, og du kan også se godt ud, hvis du ikke fokuserer på tallene. Bliv ikke modløs, fordi jeg tog denne test og ikke kan føle det sidste lille band der kunne.

Og hvad så? Sænk dit kropsfedtniveau, og arbejd med det, du har her. Husk, at jeg giver dig den genetiske test for. Viste biceps? Hvis du sætter to fingre herinde, er du angiveligt dømt til at have små biceps.

Gutter, glem alt det vrøvl godt '. Det er helt forkert. Hvis du udvikler det, du har, tror på det, du har, og arbejder hårdt, vil du være i stand til at se godt ud.

Ligesom Jessie. Okay, kom ud herfra, din tæve søn, jeg kan ikke tro, at han har en pakke med 8, og det har jeg ikke. Faktum er, fyre, hvis du leder efter et program, der opretter en ernæringsplan, der vil sætte dig i stand til, når din kropsfedtprocent er så lav, at du kan se, hvad du har her, gå over til ATHLEANX.com.

Få et af vores programmer. Brug vores programvælger ved at klikke på linket under denne artikel, så skræddersyr vi det program, der passer bedst til dine mål. I mellemtiden, hvis du har fundet artiklen nyttig, skal du efterlade dine kommentarer og tommelfinger.

Efterlad hvad du skal dække her i fremtidige artikler, og jeg vil gøre mit bedste for at gøre det for dig i de dage og uger, der kommer. Okay, vi ses.

Hvorfor er der forskellige typer ABS?

Hvad er forskellen mellem abtyper?
  • Rectus abdominis. Når tonet, bliver rectus abdominis din fire-, seks- eller otte-pakke.
  • Tværgående mave. Den tværgående abdominis er placeret dybt inde i maven.
  • Interne og eksterne skråninger.
  • Er det muligt at have en 10-pakke?
29. august 2019

Hvor mange mavemuskler er der?

Det hele kommer ned til genetik. Alles anatomi erforskellige, som forårsagerdetrectus abdominis (alias de seks-pack muskler), der adskiller sig for alle, siger Noam Tamir, C.S.C.S., administrerende direktør og grundlægger af TS FitnessiNew York City. Har symmetrisk eller asymmetriskAfsnithar at gøre med dine gener, ”siger Tamir.23. februar 2021

Har vi 6 eller 8 mavemuskler?

De 4 forskellige muskler, der udgør dinAfsnit. Hver af disse 4 muskler har en anden, men alligevel vigtig rolle at spille - så du vil sikre dig, at dine træningsprogrammer træner dem alle effektivt.

Er mavemuskler attraktive?

I en (ikke så overraskende) undersøgelse foretaget af Western Illinois University vurderede kvinderAfsnitsom den mest sexede muskel på en mands krop, rapporterer ThePostGame.com. Heldig for dig, du kan forme dinAfsnit; ikke sådan held med at ændre dit ansigt. Og for at være retfærdig er det ikke, at kvinder er helt overfladiske.

Hvad er de første tegn på mavemuskler?

Dine bukser og / eller shorts er løsere i taljen.

Det er den nemmeste og mest ubesværede måde at bemærke dine fremskridt på rejsen til vaskebrætmaven. Hvis dine bukser passer mere løst, eller hvis du skal stramme dit bælte, mister du fedt omkring din mave.
13. juli 2015

Har alle en 6 pakke under fedt?

Der er et ret almindeligt ordsprog, der går sådan her: 'Alle sammenharen seks pakke, for de fleste af os er det bare skjult. ' Det er helt sandt.En seks pakkeer simpelthen dine mavemuskler (rectus abdominus) under et lag af hud og kropfed.9. maj 2005

Er en 6 pakke sund?

Ikke kun er defineretAfsnitikke tegn på godtsundhed, kan de aktivt bidrage til fattigesundhed- især på lang sigt. “Vedligeholdelseen seks-pakkeikke ersund og raskfor din krop, ”fortalte forfatter og personlig træner Leena Mogre til Times of India.9. jan. 2019

Kan piger lide abs?

I en (ikke så overraskende) undersøgelse foretaget af Western Illinois University,KvinderklassificeretAfsnitsom den mest sexede muskel på en mands krop, rapporterer ThePostGame.com. Heldig for dig, du kan forme dinAfsnit; ikke sådan held med at ændre dit ansigt. Og for at være retfærdig er det ikke detKvinderer helt overfladiske.

Er ABS tændt?

Ikke nødvendigvis. Det kræver en stor indsats, dedikation og tid at opnå en skåret og defineret opbygning - vær venlig at forstå, at dette ikke er det samme som 'tyndAfsnit. ” Alles krop er lidt anderledes, og mavemuskler kan vokse til at være forskellige former afhængigt af genetik og hvordan musklerne arbejdes.

Hvilken slags muskel har du til ABS?

Rectus Abdominis: To parrede muskelark fra ribbenene til bækkenet, der bøjer dig fremad. (Dette er den ″ six-pack 'muskel, de fleste mennesker betragter som mavemuskler.)

ragbrai antal kørere

Hvilken slags ABS-system har jeg brug for?

1 ABS, en-kanals, en sensor. Dette system findes normalt i baghjulsdrevne varevogne, SUV'er og pickup-lastbiler og har en enkelt sensor på bagakslen til måling af hastigheden af ​​den bageste kørsel 2 To-kanals, fire-sensor ABS. 3 Tre-kanals, tre-sensor ABS. 4 ABS med tre kanaler, fire sensorer. 5 Fire-kanals, ABS-firesensor.

Hvor er ABS placeret i kroppen?

Mød dine abs muskler først, en lille anatomi-lektion. Sammen med muskler i nedre ryg udgør disse vigtige abdominals din kerne. Eksterne skråninger: Det ydre lag af maven på dine sider; disse løber diagonalt nedad.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Low carb diæt og afib - svar på problemerne

Kan en diæt med lavt kulhydratindhold forårsage AFib? Diæter med lavt kulhydratindhold er forbundet med øget risiko for atrieflimren, hvilket indikerer, at denne populære vægtkontrolmetode, ved at begrænse indtagelsen af ​​kulhydrater, bør anbefales med forsigtighed, og der bør udføres flere undersøgelser for at evaluere effekten.25.04.2019

Let mad til mavebesvær - hvordan man beslutter

Hvilke fødevarer er lette på maven? 11 fødevarer, der er lette at fordøje Toast. Del på Pinterest Ristning af brød nedbryder nogle af dets kulhydrater. Hvide ris. Ris er en god kilde til energi og protein, men ikke alle korn er lette at fordøje. Bananer. Æblesau. Æg. Søde kartofler. Kylling. laks.

Atkins diæt vs keto - hvordan man retter det

Hvad er bedre Atkins eller keto? Atkins og keto er begge diæter med lavt kulhydratindhold, der kan være til gavn for vægttab, diabetesstyring og hjertesundhed. Deres største forskel er, at du gradvist øger dit kulhydratindtag på Atkins, mens det fortsat er meget lavt på keto-dietten, så din krop kan forblive i ketose og forbrænde ketoner til energi. 13. juni 2019

Protein shake til muskelgendannelse - holdbare løsninger

Hvilket protein er godt for muskelgendannelse? En undersøgelse viste et positivt anabolsk respons, efter at deltagerne indtog 20 gram valleprotein inden træning (9). Andre fordele ved at spise protein inden træning inkluderer: En bedre anabolsk respons eller muskelvækst (11, 12) Forbedret muskelgendannelse (12)

Termisk mad diæt - innovative løsninger

Hvilke fødevarer har den bedste termiske effekt? Kulinarisk ernæringsekspert Trudy Stone er enig: ”Æg er en af ​​de bedste kilder til fedtforbrændende proteiner, der får dit stofskifte fyret. Diæt med højt proteinindhold har vist sig at øge dit stofskifte på grund af den termiske effekt af mad - mængden af ​​kalorier, som din krop forbrænder for at metabolisere fødevarer. ”27 februar. 2019 г.

Sunde probiotika - typiske svar og spørgsmål

Hvad er det sundeste probiotiske at tage? En generel anbefaling er at vælge probiotiske produkter med mindst 1 milliard kolonidannende enheder og indeholdende slægten Lactobacillus, Bifidobacterium eller Saccharomyces boulardii, nogle af de mest efterforskede probiotika.9 нояб. 2018 г.