Vigtigste > De Bedste Svar > Utah-tid med sekunder - hvordan man løser det

Utah-tid med sekunder - hvordan man løser det

Er Utah MST eller MDT lige nu?

Tidszone, der i øjeblikket bruges i Utah
OffsetTidszone forkortelse og navnNuværende tid
UTC -6MDTFredag ​​10:50:46

Mountain Time Zone i Nordamerika holder tid ved at trække syv timer fra Greenwich Mean Time på de korteste dage om efteråret og vinteren og trække seks timer om sommeren om foråret, sommeren og det tidlige efterår. Tiden i denne zone er baseret på den gennemsnitlige soltid på den 105. meridian vest for Greenwich Observatory. I USA er den nøjagtige specifikation for placeringen af ​​tidszoner og skillelinjer mellem zoner sat til 49 CFR 71 i Code of Federal Regulations.

I USA og Canada er denne tidszone almindeligvis kendt som Mountain Time. Mere præcist er det bjergstandardtid, når standardtid overholdes, og bjergets sommertid, hvor sommertid overholdes. Udtrykket henviser til det faktum, at Rocky Mountains, der strækker sig fra det nordvestlige Canada til den amerikanske delstat New Mexico, næsten udelukkende befinder sig i tidszonen.

I Mexico er denne tidszone kendt som Stillehavsområdet. I USA og Canada ligger MountainTime Zone en time foran Pacific Time Zone og en time bag CentralTime Zone. Fra og med 2007 skifter lokal tid i nogle områder fra MST til MDT den anden søndag i marts kl. 02:00 MST til 3:00 MDT og vender tilbage til 1:00 MST den første søndag i november kl. 00 AM MDT Sonora i Mexico og det meste af Arizona i USA har ikke sommertid, og foråret, sommeren og efteråret falder sammen med Pacific Daylight Time.Navajo Nation, hvoraf de fleste er i Arizona, overholder sommertid, selvom Hopi Nation såvel som nogle Arizona-statskontorer, der er inden for Navajo Nation, ikke gør det. Den største by i bjergtidszonen er Ciudad Juarez, Chihuahua. Phoenix hovedstadsområde er det største hovedstadsområde i zonen; det største hovedstadsområde, der observerer bjergets dagslys, er det binationale El Paso-Juarez, tæt efterfulgt af Denver, Colorado.

Tv-udsendelser i bjergtidszonen forsinkes normalt med en time, så udsendelserne falder sammen med udsendelsestiderne i den centrale tidszone. Canada Følgende provinser og territorier er en del af bjergtidszonen: Alberta, de nordvestlige territorier, det meste af Kitikmeot-regionen i Nunavut i den sydøstlige og nordøstlige del af British Columbia, Saskatchewan-området, der straks omgiver byen Lloydminster, Mexico. Følgende stater har samme tid som Mountain Time Zone: Baja California Sur Chihuahua Nayarit: Bortset fra kommunen Bahía de Banderas, der bruger den centrale tidszone.

Sonora - ingen sommertid, altid på MST. Sinaloa Revillagigedo Islands: tre af de fire øer har samme tid som Mountain Time Zone, Isla Socorro, San Benedicto Island og Roca Partida. USA Følgende stater eller områder tilhører Mountain Time Zone: Arizona - ingen sommertid, altid på MST undtagen i Navajo Nation.Colorado Idaho - sydlige halvdel, syd for SalmonRiver Kansas - kun amter Sherman, Wallace, Greeley og Hamilton, som alle grænser op til Colorado. De resterende tre amter, der grænser op til Colorado, Cheyenne, Morton og Stanton, overholder Central Standard Time, ligesom alle de andre amter i Kansas gør. MontanaNebraska - det vestlige tredje Nevada - West Wendover, ved Utah-grænsen, er det eneste sted i staten, der lovligt overvåger Mountain Time.

Byerne Jackpot, Jarbidge, Mountain City og Owyhee, som alle er lovligt inden for Pacific TimeZone, overholder imidlertid Mountain Time Zone på grund af deres nærhed og stærkere forbindelser til byer i det nærliggende Idaho. New Mexico Nord-Dakota - sydvest kvadrant, sydvest for Oregon - det meste af Malheur County, på grænsen til Idaho Syd Dakota - vestlige halvdel af Texas - de to vestligste amter Uta Wyoming Også det ikke-inkorporerede samfund Kenton, Oklahoma, i den yderste vestlige ende af Oklahoma Panhandle overholder uofficielt Mountain Time. Hele staten Oklahoma er dog officielt i den centrale tidszone.

Derudover overvåger det vestlige Culberson County, Texas, uofficielt Mountain Time. Se også Virkninger af tidszoner på nordamerikanske udsendelsesnotater Referencer Kilder Verdenstidskort Kort Tidszone Kort US tidszone Historie og UTC-konvertering Canada Tidszone kort Tidszoner for større byer i verden Officiel amerikansk tid til bjergtidszone Officiel amerikansk tid til bjergtidszone officiel Times Across Canada Officiel Times Across Mexico

Er Utah på CST-tid?Nuværende lokaltidi Salt Lake City, Salt Lake County,Utah, BjergTidZone - sommertidtidændre datoer 2021.

Hvad sker der gutter, jeg håber, du har en fantastisk dag. Så jeg er officielt flyttet ind i min nye lejlighed her, men jeg ville gerne lave min lejlighedstur, men jeg venter stadig på min sofa for at komme her. Jeg besluttede at lave en ny artikel i dag.

Vi vil tale om de bedste job, man kan få med lidt eller ingen skolegang. Og først og fremmest, fordi det er en mandag, vil jeg gerne annoncere vinderen af ​​det ugentlige medlemskab i Stock Radar. Dette er siden Medlemskabsanalyse.

Og denne uges vinder er Landon McDowell, og hvis du vil deltage, skal du huske på, at jeg giver et livstidsmedlemskab til Stock Radar hver mandag og alle detaljerne for at deltage i beskrivelsen nedenfor. Men ideen til denne artikel kom fra noget meget simpelt, og det var den artikel, jeg lavede for nylig og talte om, hvorfor jeg afslutte mit $ 70.000 job efter at have lært om passiv indkomst i en alder af 22 år, og for mig virkede det som et nej- brainer fordi jeg vidste, hvordan man gør det, og det var virkelig ikke så svært, selvom jeg tror, ​​at mange mennesker ikke ved, hvor mange penge du rent faktisk kunne tjene, afhængigt af hvilket felt du befinder dig i. Nu skal jeg at sige dette: Hvis du har set denne artikel, vil du vide, at jeg sagde op dette job, fordi jeg hadede det, og jeg hadede mit liv, og det er derfor, jeg ikke gør det mere.

Så tro ikke, at du bare kan tjene mange penge, og det vil gøre dig glad. Dette er en komplet fejlslutning. Og ikke falde i fælden med at jagte penge i stedet for at jagte din lidenskab.

Men hvis du ikke har nogen idé om, hvad du er, og du bare vil tjene penge for at spare penge for at starte en virksomhed eller bare have en god løn eller løn, er det de fem områder, jeg vil anbefale elektrikere. Dette kunne være en tømrervirksomhed. Dette kan bruge dine hænder og gøre VVS.

Dette ville jeg være en rørmontør. Uanset hvad det er, betaler disse håndværksjob virkelig godt, især hvis du er i en fagforening. Og den anden gode ting ved det er, at du kan begynde som lærling og har absolut ingen uddannelsesomkostninger.

Normalt er disse lærlinger fem år gamle. Jeg ved, at jeg tjekkede IEBU eller International Brotherhood of Electrical Workers. Jeg har besluttet at lave en to-årig grad i elektroteknik.

Men inden jeg gjorde det, tænkte jeg på at blive medlem af den elektriske union. Hvis du gør det, starter du omkring $ 14 i timen, og du har slet ikke noget college at betale for. De går bare på arbejde og tager ofte lektioner om natten.

Men de betaler dig grundlæggende for at lære at handle, og fem år senere kunne du have den løn på $ 40 i timen eller mere. Så jeg kender IEBW, den elektriske union, som jeg så på, og det er lidt over $ 83.000 om året løn ekskl. College. Nu tager det dig omkring fem år at komme derhen, men det smukke ved det er, at du hvert år tjener penge som lærling.

Og igen, som jeg sagde, starter du omkring $ 14 i timen, og når du tjener de $ 80.000 om året, har du absolut ingen studielån i dollar, og du kan også skifte til forskellige fagforeninger, hvis du er i en rigtig elektrisk union. Du kan arbejde hvor som helst i landet, hvis du vil. Nu er den anden måde faktisk, hvad jeg gjorde, og det er min.

Da jeg gik i gymnasiet, anede jeg ikke, hvad jeg ville gøre med mit liv. Jeg vidste, at jeg nød at undervise folk, men jeg har fået mange mennesker til at fortælle mig, at du ikke kan være lærer, og jeg vil ikke tjene penge. Og desværre troede jeg disse mennesker og tog beslutningen om at få en elektroteknikgrad, og det var helt baseret på det faktum, at jeg tog en elektronikklasse i gymnasiet, og jeg fandt det lidt interessant.

Under alle omstændigheder gik jeg på community college. Jeg har en grad i elektrisk konstruktion og vedligeholdelse. Og den grad kostede mig omkring $ 12.000.

Nu hjalp min bedstefar mig med dette, så jeg skulle ikke betale for dette college, men jeg havde en grænse på $ 15.000 på mit college; noget ud over det ville komme ud af min lomme. Så jeg brugte omkring $ 12.000 på denne grad. Det tog mig to år at få denne associerede grad, og en uge før jeg dimitterede, fik jeg faktisk et job hos den lokale magt.

Nu startede jeg i inkassoafdelingen, så jeg gik dør til dør. Jeg bankede på folks dør og slukkede for deres elektricitet, da de ikke betalte deres regning. Og det var et forfærdeligt job.

Det var en af ​​de værste somre i hele mit liv, men alligevel endte det med at få mig et fuldtidsjob hos dette firma. Men min startløn der, min timepris som opkræver var $ 27,20 i timen, løn på ca. $ 56,000 om året.

Og husk, hvis du arbejder for et forsyningsselskab, får du et anstændigt beløb, så jeg var samler i omkring otte måneder og derefter tilbage om efteråret, da jeg fik min faste stilling som planlægger der. Så jeg ville gøre det forberedende arbejde til opførelsen af ​​luftledningen. Fantastisk job, hvis du er interesseret i matematik og teknik, men det var bare ikke for mig.

Men dette job betalte mig $ 31,62 i timen, og dette job ramte $ 50 i timen, og det tog dig fem år at komme derhen. Så jeg tjente omkring $ 65.000 om året på dette job, og om fem år var det over $ 100.000 i garanteret løn, hvis jeg blev ved med denne udvikling.

Men som jeg er sikker på, at du ved, har dette job ikke været sådan. Jeg besluttede at starte en YouTube-kanal og gå på fuld tid med den. Men alligevel tjener forsyningsarbejdere en masse penge, især hvis du er i en fagforening.

Den anden måde, jeg vil anbefale, er at se på en form for hjælpekonstruktion. Nummer tre på listen her er en, du sandsynligvis aldrig har tænkt på, men det er lufttrafikstyring. Det er meget stressende job, men de betaler en masse penge.

De fleste mennesker, der arbejder i lufttrafikstyring, tjener over $ 120.000 om året. Og hvad skoleundervisning angår, er der faktisk specialskoler til lufttrafikstyring, som om du skulle derude og få en formel grad. Du går på en særlig træningsskole, hvor du lærer lufttrafikstyring.

Og de har nogle over hele landet. Er det et job nu, som jeg vil udføre? Absolut ikke. Jeg mener, du ser på flyene i luften, flyene lander og sørger for, at der ikke er nogen mulige trusler mod vores sikkerhed.

Så det er et meget stressende job, men dette er et meget godt betalende job, der kræver meget lidt skolegang og ikke en masse forhåndsinvesteringer i uddannelse. Så nummer fire på min liste her er strålebehandling eller strålebehandling. I det væsentlige hjælper folk, kræftpatienter eller andre patienter med strålebehandling, at folk med bachelorgrader klarer sig meget godt med det, men du kan faktisk komme ind på dette felt med en tilknyttet grad og forvente at tjene omkring $ 80.000 om året som stråling terapeut at tjene.

Og der er alle mulige forskellige skoler her i landet, der giver dig strålebehandling og specielle programmer, for jeg kender kollegiet, jeg gik på, samfundskollegiet, der havde et program for både tandplejere og strålingsteknikere og strålingsteknikere, og det var meget overkommelige programmer på et community college. Så vi taler om at investere $ 15.000, måske højst $ 20.000 i din uddannelse og være i stand til at tjene $ 80.000 om året. Det er ikke en dårlig investering.

Og så femte og endelig skal vi inkludere at være en sygeplejerske. Dette er et fantastisk felt at komme ind på. Alt hvad der har med sundhedspleje at gøre, simpelthen på grund af den aldrende befolkning.

Flere mennesker lever længere, så vi har brug for flere mennesker, der arbejder i sundhedssektoren, og typiske registrerede sygeplejersker tjener omkring $ 68.000. Der er alle typer tilknyttede grader over hele landet, så du kan komme ind i et RN-program. Og du kan også bygge videre på det og tjene flere penge på dette område.

Og sygeplejersker får også masser af overarbejde, så det er et godt felt at komme ind i, hvad enten du er mand eller kvinde eller ej. Jeg ved, at der traditionelt har været mange kvinder i sygepleje, men nu er det ret kønsneutralt, og der ville ikke være noget problem at være mand på dette felt for at tjene den slags penge. For at opsummere ville dette være mine grundlæggende anbefalinger her: se på erhvervene, se på sundhedsvæsenet.

Dette er to meget varme områder at komme ind på, der vil have konstant efterspørgsel efter arbejde, og du har også potentialet til at arbejde overarbejde og arbejde flere timer i disse job. Men igen, det vigtigste, jeg har at understrege her, er ikke at gøre noget, medmindre du tror, ​​du vil nyde det. Gør det ikke bare for pengene.

Nu har jeg udført mit arbejde, og jeg vidste, at jeg ikke kunne lide det, og derfor levede jeg så sparsomt som muligt. Jeg sparede så mange penge som muligt. På den måde kunne jeg gøre noget andet senere.

Og så sparede jeg over $ 20.000 ved at arbejde i dette job i to år, og så tog jeg beslutningen om at tage det spring af tro og forfølge iværksætteri, og jeg er meget glad for, at jeg gjorde det, men jeg vil bare sige, sørg for at du gør dette inden du træffer nogen vigtig beslutning, får en uddannelse og bruger penge på en eller anden grad, skal du sørge for, at du i det mindste nyder det job og har en plan for det Har en fremtid. Men hvis du ikke har nogen idé om, hvad du skal gøre, og du ikke ønsker at blive belastet med masser af studielån og studielån, er det det, jeg vil anbefale. Alligevel, folk, der vil afslutte denne artikel.

Tak fordi du så med. Husk at hvis du gerne vil deltage i konkurrencer om denne weekend i Stock Radar, er alle detaljerne i beskrivelsen nedenfor. Men meget tak for at se, og jeg håber, du får en god resten af ​​dagen.

Hvis du vil lære mere om investering i aktiemarkedet, har jeg oprettet et gratis kursus til dig. Linket findes i nedenstående beskrivelse. Her er et par andre artikler, som du måske også kan lide.

Hvor mange timer tilbage er Utah?

Tidsforskel til GMT / UTC
Standard tid:UTC / GMT -7: 00timer
Sommertid:+1: 00time
Aktuel tidszone forskydning:UTC / GMT -6: 00timer
Tidszone forkortelse:MDT

Okay, så vi er ved at starte en 20 timers biltur med fem personer, en hund og en U-Haul. Og vi er heroppe, det er seks om morgenen. Brooklyn flytter, og jeg flytter tilbage med hende.

Det er dog bare et flytte til Brooklyn. Jeg bringer bare et par små ting, som jeg medbragte til sommeren, og vi prøver stadig at pakke alt det og måske en anden person i dette rum, som vi har her, så det ser ikke godt ud hidtil ( blød musik) Min mor prøver at beslutte, om hun vil komme eller ej, hvilket er en stor ting, fordi min mor ikke kan lide at køre, men jeg tror, ​​hun bare ikke vil sige farvel til Brooklyn endnu, så tror de tænker på måske at komme, når vi har plads, men lige nu tror jeg ikke engang, at vi har plads til det, vi har, så vi leger som den ultimative jenga med to lamper, et tv, tre kufferter, fire skraldespande, en pose med tøj og alt det der, seks personer. Det ville være et mirakel, hvis vi lægger alt dette herinde, men vi er i det lange løb med denne lange, lange, lange ro-annonceringsrejse, så jeg registrerer det, og vi ser, hvordan det går, se nu der tænker besluttede at komme. - Oof. - Den tænder altid min flash. - Stærkt lys, stærkt lys. - De besluttede at komme med 10 minutters varsel. - Ja, jeg kan blive ked af det om en time. - Ja, så snart da du er låst og ikke kan komme ud. - Ja. - Vi er officielt, hvilket er cirka fire timer i vores køretur? - Ser du, vi smiler stadig. - Jeg tror, ​​vi er næsten fire eller fem. - Fire timer, og vi smiler stadig. - Ja, det går bare fint med os. - Det gør vi.

Jeg har brug for at se artiklen, og så er det cirka femten timer. - Vi mødes otte eller ni timer, og så går den ned ad bakke. - Men det er som om, vi kun har 14 timer tilbage.

Jeg har lyst til, at det ikke er så længe. Jeg ved ikke. Så snart du begynder at slå som om natten, føles det langsomt. - Nå, ingen af ​​os har kørt så langt undtagen ham. - Jeg ved. - Tager en til holdet. - Yep og Finn chiller bare her. (glad musik) New Mexico - kan du se, hvad der siger? (Glad musik) Nå, vi er officielt i New Mexico.

Vi lavede vores andet tankstop for dagen - Se, at han ville gå i potten, hvis jeg tog ham med mig - Vi forsøgte at få Finn til at gå på toilettet, og han gjorde ikke, jeg kørte alle vores stop og min mor siger, åh, jeg kan få ham til at tisse. Og inden for to minutter. - Sagde det. - Ja, det fungerede.

Jeg fortalte hende, at hun skulle skræmme ham for at tisse, og det gjorde jeg vel. - Jeg behøvede ikke engang at skræmme ham. - Men vi holder op.

Min far og Dakota har kørt hele vejen hidtil, og det har gået omkring otte timer, så jeg tror, ​​vi har gjort det gennem flere kørere, end vi har brug for, hvis jeg er ærlig, fordi vi er næsten halvdelen af ​​kørslen bag os og de har ikke engang skiftet chauffører, der går hele vejen igennem, hvilket er super rart at komme derhen og være færdig. Men det sjove faktum er, at jeg faktisk har en guitar. Hun er hjemme hos os og bringer det til mig på d Rive, og det kom der fire timer efter vi gik.

Jeg har ventet på den ting i flere uger. Så jeg prøver at tackle det, men vi tager en hurtig mad- og gaspause, og så er vi tilbage på gaden. Vi har officielt 10 timer tilbage fra vores 19 timers kørsel, og alle har det godt.

Så dette er vores opdatering. Se på alt det der intet herude. Vi er som ingen steder.

Så vi er bestemt mere end halvvejs igennem vores tur, og Finn får os alle til at grine. Finny, Finn, sige hej. Han kiggede ikke hele turen, men han har bare den samme rutine.

Læg på tæppet i en time eller to, så bliver han varm. Så han går på Brooklyn's skød i cirka 10 sekunder og stikker ansigtet i åbningerne, og så kommer han tilbage her til min mor og mig. Og Dakota kører stadig.

Jeg ved ikke hvordan eller hvorfor, men han kører stadig. - Jeg ved ikke. - Men måske øh, måske skifter vi en dag med ham. - Vi kaster ham bare vågen.

Det er vores job lige nu. - Ja, det er. Så vi er stadig herude i ørkenen, men vi er stærke.

Vi er ved vores andet, tredje stop, jeg ved det ikke, jeg ved ikke engang, hvad der stopper i New Mexico længere. Vi er ved at krydse grænsen til Colorado. - Gæt hvad han gør for mig? - Hvordan fik du ham til at kæbe? Ingen af ​​os kan få ham til at gå på toilettet undtagen min mor. - God dreng. - Men vi har en dejlig solnedgang derovre.

Og vi er ved, jeg tror, ​​vi besluttede vores mening seks timer væk, hvilket ikke er så slemt. Vi gør en god tid ganske lidt af tiden, hvilket er underligt i betragtning af at U-Hauldo ikke engang går mere end 75 mph. Men vi kører rigtig godt, og ellers er jeg glad for, at vi ikke behøvede at stoppe på et hotel.

Sådan føles bilture altid meget, meget lange. og jeg er begejstret for at være tilbage. - Nej, gå til potten. - Hundens hvisker. - Potte. - Ser vi ud som blaffere? - Ja. - Hej Finny, hej Finny, hej.

Det er bogstaveligt talt som en lufthavn i øjeblikket - Dude - Lad os alle lave biplyden - Bip, bip, bip, bip, bip, bip - Dette er så sjovt. (God musik) Utah! - Utah! - Whoa, whoa. - Wow - Utah! Se på Finny.

Dette er grimt. Vi er ved vores sidste stop på dagen - Ja - hvad er der galt med dig? Hun har ikke været på en biltur i så længe som otte år - længe - og hun mister den. Brooklyn og jeg har det godt.

Vi har det godt. Dakota klarer sig godt. Jeg har været på vej i halvanden time, og klokken er i øjeblikket 1:00.

Hvordan gør de det? - Drej derefter armen rundt. - Jeg kan ikke. - Jeg har lyst til, at det er alle de uhyggelige lastbilchauffører, der er ude nu. - Sandsynligvis.

Boo! Nå, hvad synes vi? - Tyve timer senere. - Tyve timer senere. - Jeg er træt.

Jeg rørte ikke engang ved det forbandede rat. - Finny. Så vi er endelig, han er vild lige nu.

Vi er endelig, Finn, hvad laver du? Vi kom endelig ind

Finn har så meget energi lige nu, han løber bare rundt i kælderen, men vi nåede til utah, vi bliver her i aften med mine bedsteforældre. Det er som om tre om morgenen at vide, hvor U-Haul er. Et eller andet sted bag os. Finn, wow, du dukkede op fra ingenting, og så afslutter vi flytningen i morgen formiddag og finder denne og en note, men i det mindste efterlod de en note.

Jeg ved ikke, hvor længe de ramte mig, men --- det var en ærlig person - hvis du nogensinde har ramt nogen efterlad en note - vi sætter pris på, at der var en note tilbage - os sætter pris på, at der er en bemærke, og det vil ikke være meget dyrt at rette, det tror jeg ikke, men det er en lille besvær. Vi er tilbage i min lejlighed, jeg tror, ​​at nogen slukkede for klimaanlægget, fordi ingen har boet her hele sommeren. Og det er varmt.

ab træning med håndvægte

Det føles som at være fugtig fra minder herinde. Jeg lugter bogstaveligt talt som at flytte ind, da jeg flyttede til college - ja, det er sådan her, det lugter at flytte ind - lugter som at flytte ind. Det er mærkeligt, men jeg er tilbage, og alt som mine værelseskammerater er så godt som væk.

Det er bare mig, så - Er du ikke bare dig hele sommeren? - Ja, men ja, det er tomt, se. Det er mærkeligt. Jeg har lige fyldt alle mine snacks i min spisekammer. - Åh, det er så sødt - Han holder øje med og ser på de mennesker, der går forbi - Han gør det også hjemme - Han er som hjemme? Er dette hjemme her? Han aner ikke.

Han har ikke engang været i sit egentlige nye hjem, så han er stadig temmelig tabt. Ja, vi afleverer kun mine ting, så jeg kan flytte ind igen og prøve at pumpe et klimaanlæg igennem her, fordi det er varmt og fugtigt. Det er alt.

Det er underligt at være på mit værelse igen. Jeg er hjemme, min plante lever stadig. (ganske musik)

Hvilke stater er to timer foran Utah?

Centrum af Virginia (VA) er2 timer foran Utah(UD). BEMÆRK: Virginia kan spænde over flere tidszoner.

Dette er 'Hver stat i USA' af Wendover Productions og muliggjort af The GreatCourses Plus. Vi starter alfabetisk med Alabama, den første stat. Magnolia Springs, Alabama er den eneste by i Amerika, hvis post leveres med båd, skønt Amerikas længste postleveringsrute er i Oklahoma på landet, hvor postbærere rejser 187,6 miles hver dag for at få post til omkring 200 hjem.

Oklahomas statsgrøntsag er vandmelon, der tilfældigvis er en frugt, og Oklahomais er også hjemsted for Kansas. byen. Den virkelige Kansas, eller mere præcist dette punkt, er det geografiske centrum for de sammenhængende USA.

Hvad Kansas ikke er hjemsted for, er Kansas City, som er absurd placeret i Missouri, hvor USAs befolkningscenter er - den gennemsnitlige placering for enhver amerikaner. Missouri grænser op til otte stater og er derfor forbundet med Tennessee som den stat, der grænser op til de fleste andre stater. Tennessee var en sydlig stat, der splittede sig fra De Forenede Stater og blev t. sluttede sig til Forbundet i op til borgerkrigen med undtagelse af Scott County, der trak sig ud af Tennessee og dannede en uigenkendt uigenkendt stat.

Scott County sluttede sig ikke officielt til Tennessee indtil 1986. Den vestlige grænse til Tennessee blev oprindeligt defineret af Mississippi-flodens løb, som siden den ændrede kurs har ført til alle disse enklaver og enklaver fra de to stater på begge sider af floden. . Arkansas-floden, en vigtig biflod til Mississippi, begynder helt i Colorado, hvor ingen er helt sikre på, hvilket bjerg der er det højeste, Mount Elbert eller Mount Massive, da deres højder er inden for 3 m fra hinanden, og folk bliver ved med at bunke op klipperne Bygger toppe for at gøre det ene bjerg højere end det andet.

Colorado er også hjemsted for Amerikas længste kontinuerlige gade - Colfax Avenue i Denverat 26 miles lang, men den korteste individuelt navngivne gade i Amerika er angiveligt McKinleystreet i Bellefontiane Ohio, som kun er 28 meter lang og det nordligste punkt faktisk er syd for Canada sydligste punkt - øen Pelee. Øen Pelee, Canada, er faktisk længere sydpå end dele af 27 stater, inklusive Californien, som som en stat har en højere befolkning end hele Canada. Los Angeles, Californien, på trods af at være på Stillehavet, er det øst for seks hovedstæder, herunder Reno, Nevada.

Nevada har det punkt i hele USA at være længst væk fra en McDonalds - kun 116 miles - selvom Nevada ikke er den stat med færrest McDonalds, titel går til staten med 29 McDonalds, North Dakota, i synspunktet Nogle lovlige eksperter var teknisk set ikke en stat før i 2012, da denne sætning manglede i deres forfatning, hvilket betød, at den ikke opfyldte de føderale krav til stat. North Dakota er ikke den tyndest befolkede stat i USA. Dette er Wyoming, som har to rulletrapper over hele staten.

Wyoming er dog kendt for at være hjemsted for Yellowstone National Park - lidt af det løber over i Idaho, selvom du kan slippe af sted med mord i dette afsnit. Ser du, med den sjette tilføjelse, at hvis du bringes for retten, kræves det, at du bliver dømt af en jury blandt dine jævnaldrende, den samme stat og det distrikt, hvor forbrydelsen blev begået. Yellowstone er et eget føderalt distrikt, hvilket betyder, at du har brug for Yellowstone-beboere for at være med i juryen, men hvis du var i en del af Idaho, ville du have brug for Yellowstone-beboere i Idaho for at være i juryen bortset fra at denne 50 kvadratkilometer sektion er fuldstændig ubeboet, så de kunne ikke juryere, hvilket betyder, at du ville løbe fri.

Der er også en enkelt vej, der forbinder hele det sydlige Idaho med den nordlige del af det tyndt befolkede område, har en enkelt statskode for hele staten, ligesom det omkringliggende Montana gør. Montana er hjemsted for USAs mindst travle kommercielle lufthavn - Dawson Community Airport - med 4.000 passagerer om året, eller ca. 11 om dagen, en Montana er også hjemsted for DFTBA's lager, hvor du kan finde en af ​​disse t-shirts - aWendover Productions tees - kan købe for kun $ 20. Linket findes i beskrivelsen.

Den travleste lufthavn i Amerika er Atlanta med 49 millioner passagerer om året eller 135.000 om dagen. Peachtree, en forstad til Atlanta, er et samfund med 90 miles golfsportspecifikke gader væk fra de almindelige veje, da 9.000 familier har golfvogne her som en anden bil. Børn opfordres endda til at køre i skolen fra de er 12 år i deres golfvogne.

Georgia, eller mere specifikt Springer Mountain, Georgia, er starten på Appalachian Trail på 2200 kilometer, som er en vandresti, der ender ved Mount Katahdin, Maine. Maine er den eneste stat i USA, der kun grænser op til en anden stat og også er den tætteste stat til Afrika - seriøst er det tættere end Florida. Den anden tætteste stat til Afrika er Massachusetts, eller mere præcist Cape Cod, Massachusetts, som teknisk set er en ø, da en kunstig kanal adskiller den fra fastlandet.

Massachusetts er faktisk længere væk fra Miami end Panama City, og Miami er tættere på hovedstæderne, Nassau Bahamas og Havana Cuba end i sin egen hovedstad - Tallahassee. Florida har det laveste punkt i enhver stat - 312 fod - 23 gange lavere end det højeste punkt i South Dakota. South Dakota er hjemsted for hele USAs geografiske centrum, inklusive Alaska og Hawaii, og det blev en stat kaldet Columbia bare ni dage før Washington, før det blev en stat, blev ændret til ikke at omfatte District of Columbia, men selvfølgelig det fungerede ikke, da byen DC også blev kaldt Washington.

Washington Place er den officielle bopæl for guvernøren på Hawaii og Hawaii modtog sin egen unikke valuta, sit eget lovlige betalingsmiddel, under Anden Verdenskrig, så den føderale regering kunne erklære hele den hawaiiske valuta værdiløs i tilfælde af en vellykket japansk invasion af Hawaii for at forhindre japanerne i at bruge det. Den nærmeste stat Hawaii er Alaska, hvis hovedstad Juneau ikke har nogen veje, der forbinder dem med resten af ​​Alaska eller Nordamerika, hvilket betyder, at du ikke kan komme ind eller ud. Alaska er også en af ​​de fire stater, der fuldstændigt forbyder udendørs billboards sammen med Hawaii, Maine og Vermont, hvis højeste bygning kun er 11 etager høj.

Det er den korteste højeste bygning i en stat. Den højeste bygning i staterne er Freedom Tower i New York. New York er hjemsted for Ellis Island, eller i det mindste denne del af det.

Deres område er fuldstændig omgivet af New Jersey, ligesom Liberty Island - hjemsted for Frihedsgudinden - som er helt omgivet af New Jersey Waters, hvilket betyder at du skal rejse gennem New Jersey for at komme fra New York til New York. Clinton Road i West Milford, New Jersey har Amerikas længste røde lys - hele fem minutters ventetid. New Jersey går faktisk overraskende langt sydpå, i sit sydvestlige hjørne har Kentucky et ret stort stykke territorium, der ikke rigtig er forbundet med resten af ​​Kentucky.

Kentucky var fødestedet for Lincoln, som senere blev valgt til Illinois Repræsentanternes Hus, og i Illinois er han den oprindelige Burger King, men det er ikke Burger King du husker. Denne burgerkonge eksisterede før denne burgerkonge, så da de kom til Illinois for varemærkeovertrædelse og vandt, sagsøgte Burger King Burger King, så nu har ingen Burger King lov til at operere inden for 20 miles fra denne originale Burger King. Chicago, Illinois, Amerikas tredje største by, er bare en smule større end den næststørste by - Houston, Texas og Texas er så stor, at El Paso, Texas er tættere på Los Angeles end Houston, Texas.

Texas nordligste punkt er også tættere på Michigan end dets sydligste punkt, og du ender i Canada, hvis du rejser sydpå, og Michigan er også den eneste stat, der består af to helt separate sektioner. Michigan Highway 185 er faktisk en cykelsti, hvilket gør den til den eneste officielle motorvej i Amerika, hvor biler er forbudt. Michigan's øvre halvø er kun forbundet med land til Wisconsin, der er Green Bay Packers hjem - et hold, der er så populært, at ventelisten til sæsonbilletten er 30 år gammel.

Det er så længe, ​​at forældre har deres børns navne på listen, så snart de er født. Watertown, Wisconsin ligger på Utah Street, men den virkelige Utah har den længste strækning af interstate i USA uden tankstationer - 106 miles på I-70. I-70 ender over 2.000 miles væk i Baltimore, Maryland, og der er ingen naturlige søer i hele staten Maryland.

Det har også denne panhandle, der når en minimumsbredde på 1,8 miles, før den udvides til 30 miles bred nær West Virginia, som bestemt er en sydlig stat, men har også en panhandle, der strækker sig så langt nord som New York City og Nebraska. Monowi, Nebraska er det eneste civile sogn i USA, der har en befolkning på en.

En beboer, Elsie Eiler, er borgmester og driver biblioteket og værtshuset, gra. er nteda spirituslicens hvert år fra Elsie selv. Tortilla Flat, Arizona er seks gange større end Monowi, da den har seks beboere, og Arizona har også 1/4 af Four Corns Monument - det eneste punkt, hvor fire stater i USA mødes - Arizona, Utah, Colorado og New Mexico, som staten Pluto anerkender stadig Pluto som en planet.

New Mexico er normalt den sidste stat, der stemmer i præsidentvalget, mens Iowa normalt er den første. Iowa er den eneste stat i USA, hvis østlige og vestlige grænser begge er vand - i dette tilfælde floder. Den østlige grænse er Mississippi, som tilfældigvis er navnebror til Mississippi.

Mississippi strømmede også baglæns i hele 24 timer under orkanen Isaac i 2012, men Mississippi når faktisk ikke det ocean i Mississippi. Det gør det i Louisiana - hjemsted for den længste vandbro i verden på 39 km. Det er så længe, ​​at man i otte af disse kilometer ikke engang kan se land på begge sider.

En af de andre længste broer i USA er i North Carolina - Virginia DareMemorial Bridge, der bringer biler til Kitty Hawk, hvor Wright Brothers med succes fløj et tungere end luft-fly for første gang i historien. Det var en 12-sekunders, 120-fods flyvning - det er kortere end vingesiden af ​​en Boeing 747. North Carolina's sydlige nabo er South Carolina, selvom South Carolina ikke er helt syd, da mere end halvdelen er nord for det sydligste punkt af North Carolina og South Carolina har også en by kaldet North, der gør det til North, South Carolina, Carolina var stedet for den første borgerkrigsslag, og borgerkrigen sluttede med en kamp i Indiana, hvor Indy 500 Speedway er placeret så stor, at det kunne komfortabelt passe hele Vatikanets land med plads til 400.000 mennesker, hvilket er den højeste kapacitet på enhver sportsarena i verden.

Indianas statsdrink er vand, mens Oregon's mælk er. Portland, Oregon, er hjemsted for den mindste park i verden Ifølge Guinness World Record Book - Mill End Park. Oregon er også en af ​​de få stater, der ikke opkræver moms, sammen med New Hampshire - den eneste stat, der ikke har en lov, der pålægger voksne at bære sikkerhedsseler.

Connecticut Lake, New Hampshire, er kilden til Connecticut-floden, hvorefter Connecticut er opkaldt. Hartford, Connecticut lufthavn, er USAs mindste lufthavn, der tilbyder en direkte flyvning til Europa med færre end 3 millioner passagerer om året, og har bestemt ikke en direkte flyvning til Europa, da det er den eneste stat, du ikke kan flyve til. Der er ingen kommerciel flyvning i eller ud af denne lille tilstand.

Det er den næstmindste stat efter Rhode Island, som er så lille, at hele staten vokser 3% ved lavvande. Den næststørste by på Rhode Island, Warwick deler sit navn med Warwick Pennsylvania, og i Pennsylvania er Centralia, hvor jorden har været i brand siden 1962 på grund af en kulminebrand og menes at være ov. vil brænde i 200 år.

Pennsylvania grænser op til Minnesota, ja, ikke rigtig, men Pennsylvania Avenue krydser Minnesota Avenue i DC, og Minnesota er hjemsted for det nordligste punkt i Lower 48. Ser du, det meste af grænsen mellem USA og Canada er gennem den 49. Breddegrad defineret, men en måling resulterede i en fejl.

De få hundrede beboere i dette område, kendt som det nordvestlige hjørne, er fuldstændig afskåret fra USA og skal til Canada og derefter tilbage til USA for at gå i skole. Også i det nordlige Minnesota er Virginia, byen, men Virginia, staten er massiv. Så massiv, at Ewing, Virginia, er tættere på otte andre hovedstæder end sin egen hovedstad, Richmond.

Alexandria, Virginia er faktisk tættere på Toronto, Canada end Ewing. Virginia. Virginia er også længere vestpå end West Virginia.

Virginia er også hjemsted for dette sted, hovedkvarteret for Teaching Company, der driver GreatCourses Plus. Og med denne super jævn overgang er jeg nødt til at takke Great Courses Plus for at have sponsoreret denne artikel. The Great Courses Plus er et abonnement på artikel-on-demand-læringstjeneste, der giver dig mulighed for at se foredrag i verdensklasse fra eksperter fra Ivy League-universiteter, National Geographic, Smithsonian, Culinary Institute of America og mere Bibliotek med over 7.000 forelæsninger om bare om alt og alt - du kan lære at lave mad, spille skak, blive en bedre fotograf - stort set alt, hvad du vil lære, de har et foredrag om det.

Personligt nød jeg virkelig et National Geographic-kursus kaldet National Geographic PolarExplorations, der lærer alt om videnskab, historie og kultur i polarområderne. Hvis du gerne vil lære mere om dette eller et af hundrederne af andre emner, kan du gøre det gratis en måned ved at tilmelde dig på GreatCoursesPlus.com/Wendover.

Der er også et klikbart link i beskrivelsen. Efter den helt gratis første måned starter planerne med $ 14,99 pr. Måned kl., Du kan støtte Wendover Productions på patreon.com/wendoverproductions, følg mig på Twitter @WendoverPro, tjek min sidste artikel om First Contact her, tjek min fan modereret subreddit her og abonner især på denne kanal for at se alle mine fremtidige artikler lige når de kommer ud.

Tak igen for at se, og vi ses om to uger til en ny Wendover-produktionsartikel.

Har Utah to tidszoner?

Det er Utahi bjergetTidszonei Amerikas Forenede Stater (USA). US Mountain StandardTid(MST)er7 timer bag Greenwich MeanTid(GMT-7).

Hvordan kender jeg min tidszone?

Klik på Ur, sprog og region. Visning af: skal indstilles til Kategori. Klik på Dato og klokkeslæt. Sørge for atdetvistTidszoneer korrekt tilditNuværende lokation.

Hvilken tilstand er ved siden af ​​Utah?

Detstatligger i hjertet af Vesten og afgrænses af Idaho mod nord, Wyoming mod nordøst, Colorado mod øst, Arizona mod syd og Nevada mod vest. Ved Four Corners, i sydøst,Utahmøder Colorado, New Mexico og Arizona vinkelret, det eneste møde denstateri landet.10. 2021.

Hvilket sted er to timer foran Utah?

Hvis du bor i Michigan, og du vil ringe til en venUtah, kan du prøve at ringe til dem mellem kl.9.00 og 01.00 din tid. Dette vil være mellem kl. 07.00 og 23.00 deres tid sidenUtah(UD) er2 timer bagudMichigan (MI).

Hvilken tilstand er 1 time foran Utah?

Hvis du bor i Nevada, og du vil ringe til en venUtah, kan du prøve at ringe til dem mellem kl. 06.00 og 22.00 din tid. Dette vil være mellem 07:00 og 23:00 deres tid sidenUtah(UD) er1 time foranaf Nevada (NV).

Hvorfor er Utah 1 time foran?

Alle, der bor i staten, kommer til foråretfrem, indstiller deres ure1 time foranden 14. marts 2021. Byttetimeom foråret skal det hjælpe os med at spare energi og bruge fjederlyset bedre.02.26.2021

Hvornår går ure tilbage i Utah?

Efter sommermånederne flyttes tiden i Utah Time tilbage med 1 time til US Mountain Standard Time (MST) eller (GMT-7) Sommertid begyndte: Søndag 8. marts 2020 02:00 lokal tid. Ure gik frem en time. Sommertid slutter: Søndag 1. november 2020 02:00 lokal tid. Ure går en time tilbage.

Hvad er den aktuelle tid i Utah, USA?

Hvad er klokken i Utah, USA? Modtag sommertid-påmindelser til Utah, USA. Hvad er de største byer her? Spredte skyer. Hed. 88 ° F / 31 ° C

Hvad er Utah GMT?

Utah er iBjergets tidszonei Amerikas Forenede Stater (USA). US Mountain Standard Time (MST) er7 timer bag Greenwich Mean Time(GMT-7).

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Højde telt - hvordan man adresserer

Fungerer højdetelte virkelig? Indtil videre undersøger de fleste undersøgelser, hvor effektive højtetelte er til at tillade atleter at leve højt, træne lavt, mens de bor i lav højde. Forskere ved et amerikansk hærs laboratorium på Colorado's Pikes Peak viste for nylig, at søvn i et hypoxisk kammer er mindre effektiv end at sove i ægte højde, 'siger han. 24 2013.

Parlee-cyklusser - hvordan man opnår

Er Parlee-cykler gode? Parlee-rammer er kendt for deres kørekvalitet, og efter at have kørt ESX aero-rammen var jeg fascineret af at se, hvordan Altum sammenligner. Heldigvis skuffede det ikke, at turen er blød og kompatibel, når den ruller langs mindre end perfekte veje, men alligevel lægger strømmen ned, og stivheden er fremragende.

Aaron Gwin cykel - Find løsninger

Hvilken cykel kører Aaron Gwin? Vi mødtes med Aaron Gwin på Fontana for nylig og fotograferede ham på sin nye Intense 279 downhill cykel, som var helt designet omkring 29 / 27.5 hjulopsætningen.

Sådan pakkes jordnøddesmør - praktiske beslutninger

Hvordan pakker du æbler og jordnøddesmør? Kerne et æble og fyld det tomme center med jordnøddesmør. Skær derefter æblet som normalt og pakk det hele i plastfolie for at holde frugten frisk. Dine børn kan trække æblet fra hinanden og nyde masser af PB på hver skive.

Cykelbilsæder - hvordan man løser det

Hvilken alder kan barnet gå i cykelsædet? De fleste barnesæder er velegnede til børn i alderen omkring ni måneder til fire år. Den nedre grænse afhænger af dit barns evne til at sidde op, ikke understøttet, dvs. på gulvet snarere end understøttet med puder.7 2020.

Hvad man skal se, mens man træner - Komplet vejledning

Hvad skal jeg se, mens jeg træner? Alamy. 4/12. Sex and the City (Streaming på HBO Go) Nogle gange er en god fortælling alt hvad du behøver for at holde dig beskæftiget - og Sex and the City har dem i spar. Getty Images. 5/12. Gossip Girl (Streaming på Netflix) Alamy. 6/12. Pretty Little Liars (Streaming på Netflix) Alamy. 7/12. Glee (Streaming på Netflix) г.