Vigtigste > De Bedste Svar > Vakuumanmeldelser 2018 - hvordan man opnår

Vakuumanmeldelser 2018 - hvordan man opnår

Hvad er den bedste støvsuger i 2020?

BedstSamlet opretståendeStøvsuger: Haj APEX opretståendeStøvsuger.BedstSamlet kapselStøvsuger: Miele Komplet C3Vakuumtil blødTæppe.Bedste støvsugertil dyrehår: Bissell viskelæder til kæledyrshår løft af poseløs ståendeStøvsuger.9. juni. 2021Hvis du har været på markedet for et vakuum for nylig, har du måske fundet ud af, at mulighederne er uendelige, og de varierer meget i pris og funktioner, hvilket gør det svært at vide, hvilken der er den rigtige for dig. I dag skal vi se på et par forskellige muligheder opdelt efter vakuumtype. Vi har også for nylig modtaget vores Vizio P Series Quantum X 2020 75 tommer tv.

Så hvis du ivrig venter på denne anmeldelse, skal du ikke bekymre dig, vi tester den, mens vi taler, og vi vil snart få en artikelanmeldelse om dette! Hej, jeg er Nick, en forfatter her på RTINGS.com, hvor vi mennesker hjælper med at finde de bedste produkter til deres behov. Mens vi tidligere har set på ting som fjernsyn og hovedtelefoner, mus med mere, introducerede vi for nylig en ny produktkategori: støvsugere! Vi startede for nylig med at få støvsugere til at evaluere.

Så hvis du vil se en model, som du vil have os til at bedømme, skal du stemme på den i vores forslagsværktøj, der er knyttet til beskrivelsen nedenfor, vi har også til formål at forbedre vores test i fremtiden. Så jeg opfordrer dig til at give os feedback, hvis der er alt, hvad du synes, vi mangler! Indtil videre har vi købt og testet 40 forskellige støvsugere, og i dag ser vi på de bedste støvsugere i 2020, som vi har Støvsugere findes i mange forskellige former og størrelser, så jeg vil opdele dem i fire forskellige typer: det bedste cylinderstøvsuger, det bedste pind eller håndstøvsuger, det bedste beholderstøvsuger, og for dem, der ønsker, at deres hjem skal forblive rene, BestRobot støvsugeren. Inden vi kommer til anmeldelserne, vil jeg gerne dele nogle oplysninger om, hvordan vi testede vores støvsugere.Hvis du vil springe lige ind i handlingen, kan du bruge tidsstemplerne nedenfor! Jeg vil ikke uddybe det, vi tester støvsugere, men hvis du gerne vil se noget af os teste i fremtiden, så lad os vide det i kommentarerne nedenfor. Vi tester støvsugere i en række situationer, først tester vi dem ved rensning af granola og ris på et blottet gulv for at se, hvor godt støvsugeren fungerer på overflader som laminatgulve, hårdttræ eller fliser med store og små snavspartikler. Derefter tester vi støvsugeren på både tæpper med lav bunke og dyb bunke for at rense større stykker sand og bagepulver. Vi tester også brystvorten med kæledyrshår på alle overfladetyper for at se, hvor godt det fungerer, når du har kæledyr.

Ud over ydeevne er vi også opmærksomme på byggekvaliteten, hvor let støvsugeren er at vedligeholde, tilbagevendende omkostninger, hvor meget snavs det kan samle op, før det skal tømmes, hvor let det er at opbevare, hvor let det er er at komme dig ind i et rum, der manøvrerer møbler, og hvis det er et batteridrevet vakuum, hvor længe batteriet holder ved en enkelt opladning. For robotstøvsugere ser vi også på, hvilke specifikke funktioner støvsugeren understøtter. For flere detaljer, se Se til venstre i beskrivelsen nedenfor, okay, lad os starte med vores anbefalinger.

Den bedste opretstående støvsuger, vi hidtil har testet, er Dyson Ball Animal 2. Selvom den er lidt klodset, kan denne støvsuger let flyttes rundt i møbler takket være sin kuglemanøvre, der let kan dreje. Det udfører et sammenkoblet job med alle typer gulve, men det er bedst på bare gulve, hvor det nemt kan samle alt hår og små snavs såvel som de fleste store snavs som korn, selvom nogle større genstande også kan sidde fast under dit hoved Tæpper og med børsterullen tændt suger den let 100% af de store snavspartikler op fra tæpper med lav bunke, selvom det med små snavspartikler er lidt sværere at samle kun 80% og ca. 88% af dyret hår.Støvsugeren registrerer automatisk, når du skifter overfladetype, og hvis du skifter til et dybt bunketæppe, har det ikke noget problem med hår og store partikler af snavs, samler alt kæledyrshår og 86% af store partikler af snavs som større stykker sand. Pæletæpper har sværere med små snavspartikler, og med et tomt snavsrum samler det 78% af den spildte bagepulver. Husk, at jo fuldt dit snavsrum, desto mindre effektivt støvsuger, selvom Dyson Ball Animal 2 generelt ikke gjorde det. Ikke meget værre, selv med et næsten fuldt snavsrum.

Der er heller ikke behov for en pose til snavsrummet, og filtrene behøver ikke udskiftes, hvilket holder tilbagevendende omkostninger nede. Det er anstændigt let at vedligeholde, og de fleste af komponenterne er ret nemme at fjerne eller få adgang til. Desværre er det, som de fleste Dyson støvsugere, næsten udelukkende lavet af plastik og generelt føles det ikke meget robust eller holdbart.

Det er også lidt besvær at gemme, da det er ret voluminøst og optager en god mængde plads. Det er også en kablet støvsuger, der kan være lidt ubelejlig for nogle mennesker. Hvis du hellere vil have en trådløs støvsuger, anbefaler vi Shark Ion P50 Upright, som har et genopladeligt batteri, der varer mellem ca. 20 minutter og en time.

hvad er et power tapEngangsopladning afhængigt af strømindstillingen. Desværre tager det næsten tre timer at oplade helt, hvilket kan være irriterende, hvis du glemmer at tilslutte det mellem brug. Selvom det ikke fungerer så godt på nogen form for gulv som Dyson, gør det stadig et fremragende stykke arbejde med store mængder snavs og dyrehår på blotte gulve eller tæpper, der optager mellem 85 og 100% af kæledyrshår, korn og sand.

Desværre har lille snavs på tæpper meget sværere tider, da det optager 66% af bagepulver på tæpper med lav bunke og kun 47% på tæpper med dyb bunke. Lad os derefter kigge på den bedste håndholdte og håndholdte støvsuger, vi hidtil har testet: SharkRocket Pet Pro Det meget mindre design gør det utroligt nemt at manøvrere omkring sofaer og borde; den kan let flyttes mellem dens pind eller håndholdt. Dette gør det endnu mere alsidigt og let at bruge i de fleste situationer.

Batteriet varer kun omkring 12 til 40 minutter afhængigt af strømindstillingen, og det tager to og en halv time at oplade. Så husk at oplade det mellem anvendelser. Der er dog praktisk talt ingen tilbagevendende omkostninger, da der ikke kræves nogen pose, og så længe du tager dig af filtrene, skal du ikke skulle udskifte dem.

Med hensyn til ydeevne støvsuger denne støvsuger nøgne gulve. Hvordan. Virkelig godt.

På det Det gør et bemærkelsesværdigt stykke arbejde - det er et vakuum ordspil - det suger let op 100% dyrehår og 99% store partikler af snavs som korn. og 100% mindre aflejringer som ris, når de bruges på den blotte jord med maksimal effekt. Dette er fremragende, og denne støvsuger er blandt de mest kraftfulde støvsugere, vi hidtil har testet på blotte gulve.

Desværre fungerer det ikke så godt på tæpper, og i 'tæppetilstand' kan det suge op 100% af kæledyrshåret og cirka 95% af det større sand på tæpper med lav bunke, selvom det kun kunne fjerne omkring 65% af mindre affald som bagepulver. Hvis vi går videre til dybe bunketæpper, rensede det stadig 100% af kæledyrshåret, men gjorde et dårligere stykke arbejde med andet snavs, med kun ca. 80% af de større stykker sand og kun 40% af bagepulveret, det kommer med en par forskellige værktøjer og børster, herunder et injektions- og polstringsværktøj og en hårdbørstet børste, selvom dette ikke er nær så stort som nogle andre støvsugere. Hvis du vil have en lignende støvsuger med flere værktøjer og børster, skal du tjekke Dyson Cyclone V10Absolute.

Dyson leveres med masser af ekstra værktøjer, herunder en rullebørste, turbo-børste, injektionsværktøj, polstringsværktøj, bløde børsteudstyr med hårde børster og selvfølgelig forlængerstaven for at gøre det fra en håndholdt enhed til en støvsuger. Dysons batteri varer mellem 9 og cirka 60 minutter, så lidt dårligere ved den maksimale indstilling, men bedre ved den laveste indstilling, og det oplades på omtrent samme tid. Med hensyn til ydeevne er det ens på bare gulve, hvis det ikke er lige så imponerende, samler det stadig op mellem 97 og 100% snavs.

Det er dog bedre på tæpper mellem 82 og 100%. snavs på lav bunke og ca. 63 til 100% på dyb bunke, hvis støvsugeren bruges med et tomt snavsrum.

Hvis du foretrækker et beholderstøvsuger, anbefaler vi Miele Complete C3 Alize Powerline. Denne støvsuger føles meget bedre - bygget og mere holdbar end de andre støvsugere, jeg hidtil har nævnt, takket være dens blanding af plast i høj kvalitet og metal. Det er også en af ​​de nemmeste at vedligeholde støvsugere, som vi har testet indtil videre, da alle komponenter og dele er meget let tilgængelige.

Desværre, i modsætning til enhver anden støvsuger, der hidtil er nævnt, består den af ​​tre dele, der skal udskiftes ganske ofte, inklusive en snavspose og to forskellige typer filtre. Med hensyn til ydeevne er C3 lige så usædvanlig på bare gulve som Shark Rocket Pet Pro, og det samler let mellem 97 og 100% af alt affald. Ved overgangen til lavtæppede tæpper absorberer det 100% af dyrehåret, 92% af de store aflejringer, men kun 68% af de små aflejringer såsom bagepulvertæpper, det absorberer let alt dyrehår, selvom det desværre gør det et dårligere job med stort snavs, såsom større sandstykker, absorberer kun ca. 77%.

Det svarer til bagepulver og absorberer omkring 65%. På grund af det faktum, at beholderstøvsugere har en brugervenlig slange, er manøvredygtighed fremragende, hvilket gør det nemt at komme rundt i sofaer og borde. Du kan også let komme under møbler med udtrækkelig stang.

Hvis du kan lide robotter til at gøre alt arbejdet for dig, er det bedste robotvakuum, vi hidtil har testet, Neato Botvac D7. Så længe den ikke får følsomhed, er denne støvsuger en god rengøringsfølge, og den føles meget godt lavet og er anstændig nem at pleje. Desværre er der nogle tilbagevendende omkostninger, da både rullebørsten og sidekosten skal udskiftes hver 6. til 8. måned.

Ellers skal filteret skiftes hver 1 til 2 måned, og selv batteriet annonceres kun med en levetid på 1 til 2 år for at udskifte batteriet. Som du kunne forvente af en relativt lille robotstøvsuger, er den utrolig let at opbevare og har en ladestation, der simpelthen kan placeres på gulvet. Støvsugeren monteres endda på sin ladestation, så du behøver ikke bekymre dig om, at den forbliver opladet mellem brug.

sram red anmeldelse

Batteriet varer mellem 100 og 120 minutter ved en enkelt opladning, hvilket er fremragende, og det tager kun lidt over 2 timer at oplade fuldt ud. Du kan styre støvsugeren eksternt via dens app på en smartphone eller tablet, eller du kan stole på Smart Pathing for at bestemme de bedste rengøringsruter for dig selv. Du kan indstille grænsemarkører for at holde det ude af bestemte områder og også programmere rengøringsplaner.

Med hensyn til ydeevne gør det et bemærkelsesværdigt stykke arbejde på bare gulve og samler let mellem 97 og 100% kæledyrshår og lille og stort snavs. Det er dog værd at bemærke, at når snavsbeholderen var lidt fyldt, holdt den kun 59% af det faldne korn, der blev brugt til testning. Desværre fungerer det lige så godt på bare gulve kun anstændigt for tæpper med lav bunke eller høj bunke, som er langt overgået af alle andre hidtil nævnte støvsugere.

Med tæpper med lav bunke optog det 100% af dyrehåret, men kun 77% af de større sandstykker faldt og kun 52% bagepulver. På høje bunker kappede det lidt dårligere og tog 100% af dyrehåret op, men kun 55% af sandet og ca. 30% af bagepulveret. Samlet set kommer bekvemmeligheden ved at få støvsugeren rengjort til dig med et vist kompromis med hensyn til rå ydeevne sammenlignet med vores andre anbefalede støvsugere, og generelt gør ingen af ​​de robotstøvsugere, vi testede, et godt stykke arbejde på tæpper.

Det er værd at bemærke, at vi indtil videre kun har testet 12 robotstøvsugere. Bliv vores topvalg, lad os vide, hvilke der er! Fordi vi måske ikke har testet det endnu, så det er det! Dette er vores anbefalinger til de bedste støvsugere i 2020 Hvis du er enig i vores anbefalinger, så lad os det vide i kommentarerne nedenfor. Som jeg sagde, støvsugere er en ret ny kategori for os, så vi vil meget gerne høre din feedback.

Hvis der manglede noget i vores testmetode, eller hvis du gerne vil se os foretage en gennemgang, så lad os det vide. Kommentarer nedenfor. Som altid har jeg lige skrabet overfladen af ​​vores anmeldelser i dagens artikel, så hvis du vil se vores fulde anmeldelser af alle de nævnte støvsugere, skal du tjekke linkene til vores hjemmeside i beskrivelsen nedenfor.

Hvis du først vil se vores testresultater, når vi køber og tester nye modeller, skal du blive en insider på hjemmesiden for at få adgang til alle vores testresultater, før vi offentliggør den fulde anmeldelse! Abonner også på vores kanal og tryk på beskedklokken for at blive underrettet, når nye artikler falder, tak for at se, og vi ses næste gang!

Hvilket vakuum anbefaler forbrugerrapporter?

Af de tre skiller Miele sig ud som det eneste brand, der modtager en fremragende vurdering for både forudsagt pålidelighed og ejertilfredshed. Kenmore tjener en middelklassificering på God for både pålidelighed og tilfredshed, og Dyson tjener en god vurdering for pålidelighed og en meget god for ejertilfredshed.25. juni. 2020 g.

Jeg leder efter vakuumlaboratoriet her på Consumer Reports. Og jeg tror faktisk, det kunne være døren. Vent lige lidt.

Nej det er ikke. Det er - disse døre er altid lidt - Jack? Åh hej! - Hej! Jeg købte lige mit tæppe her og tænkte, at jeg muligvis havde brug for det. - Nå, du behøvede ikke at bringe det med dig.

Fordi vi har mange tæpper her for at teste. Men jeg er Sue Booth. Og jeg er projektleder for vakuum.

Og det er vakuumlaboratoriet. Åh, det er vakuumlaboratoriet! Wow! Ja, det er fantastisk. OK, vi kan lægge det ned nu.

Oh yeah. Ja, det gjorde lidt ondt. Den ydmyge støvsuger.

Disse støjende hæfteklammer i det moderne liv blev først udviklet i det 19. århundrede, de tidlige versioner var utroligt tunge. Og nogle måtte trækkes op med hånd eller fod. I 1950'erne var støvsugere mere bærbare og billigere og bedst af alt elektriske.

Her i vakuumlaboratoriet sætter testerne disse små sugekopper gennem deres skridt. Så Jack, mens du er her, hvorfor viser jeg dig ikke en lille demonstration af, hvad vi laver? hvad er dette her? Så vi fik vores tæppe. Du kan begynde at bygge det.

Dette er en målt mængde ris. Okay. Og grunden til, at vi gør dette, er fordi vi genskaber forskellige partikelstørrelser, som du måske har i dig. Til denne demonstration bruger vi ris, sand og morgenmadsprodukter.

I en faktisk test bruger teknikere forskellige mængder og placerer dem på bestemte steder på tæppet. Vi ønsker at være så konsekvente som muligt, når vi tester. Og hvorfor så konsekvent? Når du tester og sammenligner et produkt med et andet, vil du sikre dig, at du er på lige vilkår.

Så dine tests skal være nøjagtige. Her - vent et øjeblik, hvad er det her? Er håret Er det hår, er det kattehår? Uh! Jeg ved. Du kan slags trække det fra hinanden og lægge det på tæppet.

Det vil være svært at bryde for noget vakuum, kan jeg fortælle. Du tror måske det. Demonstrationen er færdig.

Alt, hvad vi har brug for, er et vakuum. Så Jack, du kan vælge en af ​​disse støvsugere til vores demonstration. Er du - en af ​​- nogen støvsugere, du vil vælge, OK? Okay, lad os se hvilken.

Jeg vælger en af ​​disse robotter lige her. Det her. OK, det er et rigtig interessant valg.

Men fortsæt. Hvor skriver jeg det her? OK, ja, sæt det lige over rodet. OK, og - fortsæt.

Du vil måske også komme ud af vejen lidt. Whoa! Whoa! Du kan endda styre dette med fjernbetjeningen, hvis du vil. Hvis du vil have disse områder her, ja, se dig kontrollere det.

Se? Det er så sejt! Det er som et artikelspil! Yeah sikkert. Okay, kom her, kom her ven. Det ser ud til, at robotten gjorde et godt stykke arbejde.

Men Sue er ikke overbevist, så det er det, du har hentet med robotstøvsugeren, ikke? Du vil fortsætte og bare forsigtigt. OKAY. Så du har en masse ting, ikke? Du har meget sand.

Det er det meste af det. Så alt var i tæppet, efter at du troede, det var rent. Så pointen er, at folk tror, ​​de kan bruge det til at rense deres tæpper.

Og de er virkelig gode værktøjer. De ligner mere værktøjer til vedligeholdelse imellem. Modtaget.

hvad skete der med Jan ullrich

Så hvis jeg bare vil hente noget på overfladen, vil robotvakuumet sandsynligvis fungere. Absolut. Så opretstående modeller er bedst til dyb rengøring.

Men hvor dybt kan de gå? Svarene er låst bag den store metaldør. Sue fører mig ind i et fugtighedsstyret kammer til den næste testfase. Her kan testere kontrollere denne variabel, mens de renser små partikler som sand og talkum.

Grunden til at vi bærer masker er, at talkum har meget, meget fine partikler. Og vi vil ikke have dem i vores lunger. For at være så nøjagtig som muligt vejer testerne vakuum og tæppe, inden de tilsætter snavs.

På den måde kender de den rene vægt af hver vare. Derefter hælder vi 3 og 1/2 ounce af dette fine pulver på tæppet. Går længere nede, ligesom at lægge ost på en pizza.

OKAY? Derefter lader Sue os tage en vægt på 30 pund for at tilføje vægt til at dyppe materiale dybt ned i tæppet for at simulere typiske husholdningsforhold. For at gøre dette For at gøre det så videnskabeligt som muligt skal selv vakuumstrøgene tidsindstilles. Testere har udtænkt metronomlignende lys for at holde vakuumstrøgene konstante.

OK, følg lyset, 1, du 'Jeg skal lave 16 slag, 2, 3, 4, 15, ja der har du det. Du laver nøjagtigt 16 slag. Og det var det.

Sluk den. OKAY. Efter testen vejes tæpperne og støvsugeren igen for at se, hvor meget af snavs vakuumet har samlet op.

Vi kan fortælle forbrugerne, at du måske ikke behøver at bruge en masse penge for at finde et virkelig godt vakuum. Min dag i vakuumlaboratoriet var et rod. Jeg bliver nødt til at gå.

Men du har virkelig demonstreret vanvittige støvsugningsevner. Så jeg efterlader dig med dette lille rod for at rydde op, OK? Bare sørg for at slukke for lysene, når du er færdig, OK? Godnat. Vent et øjeblik! Sue! Sagsøge! Min tabte.

Hvad er de bedste støvsugere for pengene?

 • Bissell Viskelæder til kæledyrshår TurboopretVakuum. $ 180.
 • Dyson Animal Ball 2.
 • Eureka PowerSpeed ​​Turbo Spotlight Pet.
 • Hoover ONEPWR EVOLVE Trådløs opretståendeVakuum.
 • Hoover WindTunnel 3 High Performance Pet OprightVakuum.
 • Oreck Elevate Command Bagged OprightStøvsuger.
 • Shark Navigator Lift-Away.
 • Bissell IconPet trådløsVakuum.

Hvilken er den bedste støvsuger til hjemmebrug?

Bedste støvsugere til hjemmetI Indien
 • 1) Karcher WD 3 Multi-PurposeStøvsuger.
 • 2) AGARO Storm 2000 wattStøvsuger.
 • 3) AGARO Ace 1600-watt vådt og tørt rustfrit stålStøvsuger.
 • 4) Eureka Forbes Trendy Zip 1000-wattStøvsuger.
 • 5) Philips PowerPro FC9352 / 01 kompakt poseløsStøvsuger.

Hvilken er bedre haj eller Dyson?

Hvis det er din højeste prioritet at overholde et budget, så er aHajvakuum vil stadig tilbyde dig stor kraft, manøvredygtighed og engodt-støvsuger til en lille pris. Når det kommer til trådløse rengøringsmidler,Dysonmodeller har længere batterilevetid, så overvej, hvor længe du har brug for at komme rundt i dit hjem.14. maj 2021

diætliste

Er der nogen støvsugere bedre end Dyson?

1) Bedste samlet: Miele Triflex HX1 ($ 499)vs..Dysonv11 Torque Drive ($ 699) Miele Triflex HX1 ogDysonv11 Torque Drive er to af de bedste trådløsestøvsugerepå markedet.DeVi er begge sammenlignelige med hensyn til rengøringsydelse og adskiller sig kun i nogle få små detaljer.

Hvad er bedre haj eller Dyson?

Begge disse modeller giver fremragende suge- og rengøringsydelse, dogDysonovergår denHajmed hensyn til sugekraft, vægt og filtrering. I modsætning hertilHajovergår marginalen marginaltDysonpå den samlede driftstid, når de to batterier anvendes kontinuerligt.

Er Dyson virkelig pengene værd?

Det er detslank, slank og vigtigst af alt stinker, men på en god måde.Dettackler tæppe, hårdttræ og kæledyrshår fremragende plusdet erstille, så vidt støvsugere går. Ja,det erdyrt, for en stick vac, mendeter en af ​​de bedre på markedet.23. okt 2020

Er dysoner for dyre?

Selv når enDysonsælges, de er som regel stadig meredyrtend det meste af konkurrencen. Når du handler efter et trådløst sticksuger, skal du virkelig huske tre faktorer.23. okt 2020

Er dysoner pengene værd?

Det er detslank, slank og vigtigst af alt stinker, men på en god måde.Dettackler tæppe, hårdttræ og kæledyrshår fremragende plusdet erstille, så vidt støvsugere går. Ja,det erdyrt, for en stick vac, mendeter en af ​​de bedre på markedet.23. okt 2020

Hvad er den gennemsnitlige levetid for en Dyson støvsuger?

Vi er imponeret over deres produkter, og det anslås, atDyson støvsugerkan vare omkring syv til ti år. F.eksDysonBoldyr 2Stående vakuuminkluderer endda fem års garanti.27. apr 2021

Er der gode anmeldelser for en støvsuger?

Med 100'er støvsugermærker, modeller og stilarter til rådighed er det kun naturligt at føle sig helt tabt og frustreret. Hvis dit første skridt var Googling støvsugeranmeldelser, er du bestemt ikke alene, fordi alle forstår, at det forkerte køb kan koste dig tid, penge og endda dit helbred.

Hvilken er den bedste trådløse støvsuger i Storbritannien?

Ifølge Vax udkonkurrerer Vax ONEPWR Blade 4 trådløs støvsuger 'Storbritanniens top 3 bedst sælgende trådløse støvsugere', og den budgetvenlige Vax ONEPWR Blade 3 trådløse støvsuger lover 'rengøringsydelsen for Storbritanniens bedst sælgende ledningsstænger '.

Hvad er forventet levetid for en støvsuger?

Bortset fra en garanti, skal du forvente alt fra et til 20 år med din rengøringsmiddel. Selvfølgelig falder denne tid sammen med at tage ordentlig pleje af rengøringsmidlet såvel som mærke og model af vakuum, der købes. Hvis du nøje vælger det købte vakuum, sikrer du, at du får mest mulig levetid ud af din nye rengøringsmiddel.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Forbrændte kalorier cykling - mulige løsninger

Hvor mange kalorier kan du forbrænde cykling? Hvor mange kalorier forbrænder cykling? Moderat cykling forbrænder omkring 300 kalorier i timen (den nøjagtige mængde varierer efter størrelse, alder og køn og hvor moderat din cykling er). Kør hårdt og sved, og du forbrænder måske 600 kalorier i timen - eller op til omkring 1.000, hvis du rent faktisk kører.

Cykelintervalltræning - omfattende håndbog

Er intervaltræning god til cykling? 5 cykeltræning, der øger din kraft og udholdenhed. Selv 20 til 30 sekunders mikrointervaller har vist sig at øge V02 max, forbrænde fedt og forbedre udholdenhed. Og de arbejder hurtigt. ”Bare to ugers intervaltræning kan forbedre din præstation,” siger Paul Laursen, ph. г.

Kvindecykling - hvordan beslutter du dig

Hvordan ændrer cykling en kvindes krop? Cykling bygger muskler Modstandselementet ved cykling betyder, at det ikke kun forbrænder fedt: det bygger også muskler - især omkring glutes, hamstrings, quads og kalve. Muskler er slankere end fedt, og folk med en højere procentdel af muskler forbrænder flere kalorier, selv når de er stillesiddende. 2 нояб. 2020 г.

Cykling udholdenhedstræning - finde løsninger

Hvor lang tid tager det at opbygge cykeludholdenhed? Kom godt i gang. Til udholdenhedscykling handler det om at opbygge din basiskondition korrekt. Hvis du planlægger at deltage i enhver udholdenhedsbegivenhed (jeg kategoriserer dette som noget over 100 miles), skal du bruge 12 til 16 uger på at køre lange, stabile miles med lav intensitet for at styrke dine aerobe systemer.

Cykeltrailer til børn - pragmatiske løsninger

Hvilken alder kan barnet gå i en cykeltrailer? 12 måneder gammel

Cykling om natten - handlingsorienterede løsninger

Er det sikkert at cykle om natten? Så længe din cykel er udstyret med gode lys (se vores guide), er cykelpendling helt sikkert i mørket. Chauffører behandler dig faktisk med mere respekt og giver dig en bredere kaj, når du overhaler. Dine hvide forreste og røde bagcykluslys minder dem om, at du også er trafik.17 окт. 2011 г.