Vigtigste > De Bedste Svar > B-vitamin-supplement bivirkninger - praktiske løsninger

B-vitamin-supplement bivirkninger - praktiske løsninger

Er det dårligt at tage vitamin B hver dag?

Mens det anbefalesdagligemængde afvitamin B-12 for voksne er 2,4 mikrogram, højere doser har vist sig at væresikker. Din krop absorberer kun så meget som den har brug for, og ethvert overskud passerer gennem din urin. Høje doser afvitamin B-12, som dem, der bruges til at behandle en mangel, kan forårsage: Hovedpine.

mountainbike shortsTager du vitaminer uden grund? Nå, det er emnet for onsdagens kontrol i denne uge. Hit introen. ♪ American Osteopathic Association for at gennemføre en Harris-afstemning, der viste, at 86 procent af amerikanerne har avitamin eller tager kosttilskud, og kun omkring tyve procent testede faktisk positivt for mangel på næringsstoffer, kosttilskud var unødvendige.

Hvor kommer denne vanvid fra? Jeg tror, ​​at denne vitaminbesættelse kommer fra det konstante behov for at forbedre vores præstationer, det urealistiske kropsbillede, der tvinges på os overalt. Jeg mener, hvis du bare går på Instagram, er de urealistiske tal, som folk har, sindssyge for mig. Det meste er plastikkirurgi, Photoshop eller FaceTune eller måske undertiden præstationsfremmende stoffer, men hvad marketingfolk gør er at få dem til at sælge produkter med uprøvede krav.

Jeg mener, hvor mange gange har du set øge dit immunsystem, opbygge muskler, opbygge abs, have seks timers kontinuerlig energi på en etiket? Det sker hele tiden, og jeg har et alvorligt problem med det. Det, der irriterer mig mest, er når jeg ser sundhedspersonale forvandles til IKA-eksperter. I-epidemien er kendt af alle eksperter.Der er for mange af disse eksperter derude, der hævder alle svarene, hvis resten af ​​det videnskabelige samfund har spørgsmål, er enig med denne mand, der er visse tilfælde, hvor bevis viser, at vitamintilskud er gavnligt. Hvis din læge fortæller dig, at du har meget lave vitamin D-niveauer, er det fornuftigt at tage tilskud. Hvis du aktivt indtager vitaminer, er det fornuftigt at tage et.

Under graviditeten, eller hvis du overvejer at blive gravid, anbefaler jeg, at mine patienter tager prænatal supplement Aktiv diæt, jeg taler til dig veganere derude, jeg anbefaler også supplement i dette tilfælde. Stop, stop, stop, stop. Chancerne er, at du muligvis ikke har nogen af ​​disse sundhedsmæssige forhold. Lægen bad dig ikke tage et kosttilskud.

Så lad os komme ind på det og se på skadene ved denne indtagelse. For det første har de fleste vitaminer minimalt, hvis nogen, bevis for fordel. Du bruger penge, men hvad til? Jeg tror, ​​hvis du vil have rigtig dyr urin.Vitaminer giver dig virkelig den falske beroligelse, når du kan sige: 'Åh, jeg behøver ikke at spise disse grøntsager, jeg tager et multivitamin. Bedre at bruge din tid og kræfter på at ændre din livsstil på andre meningsfulde måder. Overraskende nok har det vist sig, at selv nogle ernæringstilskud nedsætter effektiviteten af ​​meget almindelige lægemidler som insulin eller Xanax, så du skal virkelig være forsigtig sjældent med at få toksiciteten af ​​vandopløselige vitaminer, men for fedtopløselige vitaminer, D, E , K, A, Du kan få dig selv i problemer med toksicitet, fordi det kan opbygges i dine fedtforretninger.

Den største risiko ved at tage vitaminer er det ukendte. Jeg ved, det lyder lidt underligt. Det lyder faktisk som en filmtitel.

Nej nej. FDA gennemgår ikke dette. Virksomheder behøver ikke bevise sikkerheden eller effektiviteten af ​​det produkt, de sælger.Jeg kan lave et kosttilskud lige nu, hælde det i små kapsler og opbevare det i, og det er helt lovligt. Forbrugerlaboratoriet har udført tests og fundet, at ingredienserne i mange kosttilskud ikke stemmer overens med det, der står på etiketten. Proprietære blandinger af vægttabsformler har vist sig at være giftige for leveren.

Overdreven indtagelse af høje doser af visse vitaminer øger risikoen for kræft. Min bundlinje om vitaminer er, hvis din læge anbefalede dem til dig, eller hvis du har et medicinsk behov, skal du fortsætte med at tage dem. Men hvis du bare vil tage dem for at holde dig i gang, når du er sund, eller hvis du har symptomer, som du er villig til at bebrejde for en vitaminmangel, skal du først tale med din læge, fordi det normalt ikke gør det.

Og som enhver ærlig læge vil fortælle dig, mens vi ved meget om vitaminer, er der meget mere, vi ikke ved. Enhver, der hævder at have alle svarene, er normalt fuld af dem. Bliv glad og sund

Hvor meget vitamin B-kompleks skal jeg tage dagligt?

National Institutes of Health anbefaler, at voksne får 400 mikrogram (mcg)daglige, mens ammende mødre har brug for 500 mcgen dagog gravide teenagere og kvinderskulle gernefå 600 mcgen dag.5. jan. Okt 2018

ConsumerLab har testet vitaminer og kosttilskud, alle typer urtetilskud og sunde fødevarer siden 1999.

Vi har testet over 5000 produkter; vores seneste rapport fokuserer dog på B-vitaminer. Nu er B-vitaminerne et af de mest populære kosttilskud derude. De indeholder mange forskellige typer B-vitaminer, herunder thiamin, niacin, riboflavin, pantothensyre, B6, B12 og biotin.

Nogle af disse sælges, og de fleste sælges som individuelle B-vitaminer og også som B-komplekser. Nu er der øvre grænser at passe på, når du tager et B-vitamin, og disse påvirker især B6, folinsyre og niacin - hvor du kan få for meget og få bivirkninger ved at tage B-vitaminer. Så kun et forsigtighedspunkt, når du leder efter et vitamin: først ved du, hvor meget du skal tage, og hvad disse øvre grænser er; Du kan finde dem gratis på vores websted på Consumerlab.com/RDAs og se dine alders- og kønsbehov for hvert vitamin eller mineral.

Jeg vil bare tale lidt om nogle af B-vitaminerne: vores netop frigivne rapport har en masse information, og du kan også finde vores testresultater der - og nogle af disse produkter havde mere end de hævdede, en af hvilket faktisk var over den øvre grænse, det øvre tolerable indtag, så du skal være forsigtig, når du vælger et B-vitamin. Det er bedst at kigge efter et B-vitamin, der ikke overstiger 100% af den daglige værdi for det B-vitamin, hvis du ikke er mangelfuld. Hvis du har mangel, er der bestemt tidspunkter, hvor du måske vil få et højere beløb.

Bemærk også, at disse DailyValues ​​er steget - desværre er de faldet i de seneste år. Især for biotin, hvor kravet var 300 mikrogram om dagen, er det nu kun 30; og det er faldet lidt for nogle af de andre Bvitaminer. Så kig igen på vores gratis regneark for denne information.

Så jeg kommer lidt tilbage her, jeg starter med B12, fordi B12 er særlig vigtig, især populær, især hos ældre. Ældre mennesker, omkring 30% af dem, har problemer med at absorbere og ikke få nok vitamin B12, når de bliver ældre, og omkring halvdelen af ​​dem kan faktisk være B12-mangelfuld. Alt hvad du behøver er en meget lille mængde - 2,4 mikrogram, som du kan indtage fra din mad, medmindre du ikke indtager det godt; og også nogle mennesker, der tager stoffer, der sænker surheden i deres mave, kan også have svært ved at absorbere nogle af disse B-vitaminer og skal muligvis også overveje aB-kompleks eller individuelle B-vitaminer.

B12 er også vigtigt for ældre, da det har vist sig, at mennesker med lave B12-niveauer kan have kognitive svækkelser, og ved at øge disse niveauer kan du hjælpe. Faktisk, hvis du får nok omega-3'er fra fiskeolie, eller bedre endnu, fisk, arbejder de på en eller anden måde sammen, så sørg for at spise nogle fisk eller få noget fiskeolie - helst igen fra fisk, der ikke kan se vores gennemgang af dåse tun og dåse laks, der er blevet porteret over kviksølvniveauerne i nogle af disse produkter. Men du kan få B12 gennem et supplement; Du får dog normalt et stort beløb fra disse B12-tilskud.

Du får nøjagtigt det, du har brug for fra et B-kompleks, normalt kun 2,4 mikrogram, her får du for eksempel tusind mikrogram. Der er ingen øvre acceptabel grænse for B12-indtag, som det er for nogle af de andre B-vitaminer, men nogle mennesker kan udvikle rosacea eller acne, hvis de indtager for meget vitamin B12.

Niacin, dette er en form kaldet niacinamid i dette særlige produkt. Niacin er også kritisk, men du kan også få for meget niacin. Det kan forårsage leverskade; folk behøver ikke tage niacin; Folk har taget meget høje doser nikotinsyre, en form for niacin, for at sænke kolesterolet, og det kan sænke kolesterolet, men det kan forårsage en række andre bivirkninger, så du skal være forsigtig.

Jeg ville kun tage høje doser niacin under lægeligt tilsyn. Folat er afgørende under udviklingen af ​​Abby in utero: det hjælper med at forhindre neurale rørdefekter. Hvis en kvinde er gravid, skal hun få folat fra et supplement som den syntetiske form af folat, der er folsyre eller methylfolat, og nogle mennesker har en genetisk forskel i, hvordan deres kroppe håndterer folat.

Methylfolat kan hjælpe dem. De fleste mennesker har ikke dette problem og behøver virkelig ikke tage methylfolat og kan kun tage folinsyre. Når det kommer til folsyre, skal du dog bemærke, at mange af flaskerne er mærket med 400 mikrogram folinsyre og 100% af den daglige værdi.

Dette er imidlertid forkert: det er blevet lært, at folinsyre, den syntetiske form, absorberes lige så godt som methylfolat - du får faktisk mere, end du ville producere, hvis du indtog folat, så 400 mikrogram folinsyre er tættere på 667 mikrogram folat og da der er et loft på folat - ønsker du ikke at få mere end tusind mikrogram. Normalt når du ikke er gravid, kun 400 mikrogram folat eller DFE'er, hvilket er omkring to til tre hundrede mikrogram folinsyre. Når du er gravid, vil du gerne få omkring 600 mikrogram folat eller 400 mikrogram folinsyre.

Biotin er et andet B-vitamin. De fleste mennesker mangler ikke biotin, men folk tager det for deres hår og negle, så du har disse forskellige formler her. Du har virkelig brug for meget lidt biotin; Som jeg nævnte tidligere er det daglige behov faktisk blevet tidoblet, men en undersøgelse for længe siden viste, at 2200 mikrogram taget to gange om dagen syntes at hjælpe neglene med at blive mindre skøre og reducere risikoen for brud.

Igen var det bare en undersøgelse, den blev ikke replikeret, men det skabte en masse spænding omkring biotin. En mangel på biotin kan også føre til hårtab; Igen er de fleste mennesker ikke mangelfuld i biotin. Men også det udløste begejstringen for biotin i disse hår- og negleformler.

Når du ser på et B-kompleks som disse B-komplekser skal du bare huske på, at nogle af dem er slags super B-kompleks, de har langt flere B-vitaminer end du har brug for, medmindre du er kendt for at sikre dig, at du har en mangel, ellers vil jeg ville gå med en, der mere ligner 100% af den daglige værdi, og du bør virkelig tjekke de gratis oplysninger på vores hjemmeside, der viser dig, hvad de daglige værdier er nu, da de er ændret igen. Etiketter behøver ikke at afspejle disse ændringer før begyndelsen af ​​2020 eller januar 2021, hvis det er en lille virksomhed, så tjek oplysningerne på ConsumerLab.com/RDAs, hvis du vil vide, hvad dine krav er, og hvilke kønslofter der gælder og alder som såvel som for alle andre vitaminer og mineraler.

Lad os se var der noget andet, jeg ville sige? Bare vær opmærksom på, at nogle mennesker virkelig har brug for B-vitaminer.

Du kan drage fordel af det, men der er hætter; Du skal være opmærksom på dem. Hvis du er en ConsumerLab-abonnent, anbefaler jeg, at du læser vores anmeldelse, som indeholder detaljerede oplysninger om B-vitaminerne og alle de forskellige former for B-vitaminer, uanset om det er vigtigt at betale ekstra for disse former eller ej, vil du også find ud af i rapporten, hvordan og hvilke produkter bestod vores test, hvilke der mislykkedes, og hvilke der er vores bedste valg. Så hvis du har kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte dem

Har vitamin B12-tabletter bivirkninger?

hvis duharsvær anæmi, kan denne medicin sjældentårsaglave kaliumniveauer i blodet (hypokalæmi), da din krop fremstiller nye røde blodlegemer. Fortæl din læge med det samme, hvisnogenaf disse usandsynlige, men alvorligebivirkningerforekommer: muskelkramper, svaghed, uregelmæssig hjerterytme.

Den afmystificerende medicin præsenterer: Farerne ved vitamin B12-mangel Vitamin B12, også kendt som cobalamin, er et vigtigt vitamin, der er nødvendigt for alle mennesker, og den rigtige mængde B12 er en vigtig drivende faktor for at få og opretholde en optimal sundhed. Vitamin B12 hjælper med dannelsen af ​​DNA og røde blodlegemer. Det er også nødvendigt for korrekt neurologisk funktion og vedligeholdelse af sunde nerveceller.

Hvis du har en plantebaseret diæt, kan det være et problem at få nok B12-vitamin. Men rolig, vi viser dig, hvor let det er at få det. I denne artikel undersøger vi, hvad B12-vitamin gør i kroppen, hvordan vi kan få det fra forskellige kilder, og hvad der sker, når du ikke får nok B12 fra mad.

Så lad os se på, hvordan det fungerer i kroppen. Efter fordøjelsen absorberes vitamin B12 af tarmcellerne fra tyndtarmen. Derefter transporteres det til kroppens væv via blodet.

Vitamin B12 opbevares i leveren, og da en sund person har brug for en så lille mængde om dagen, lagrer leveren nok til at imødekomme kroppens daglige behov i flere år. Vitamin B12 er meget vigtigt for den menneskelige krop, da det er et coenzym. For at forstå hvad et coenzym er, skal vi først forstå enzymer.

Enzymer er proteiner, der fremskynder den hastighed, hvormed kemiske reaktioner forekommer i kroppen. Nogle kræver co-enzymer for at fungere korrekt. Derfor er et coenzym et lille organisk eller uorganisk hjælpermolekyle, som et enzym har brug for for korrekt aktivitet.

Vitamin B12 fungerer som et coenzym for to enzymer i humane celler: methioninsyntase og methylmalonyl coenzym A (CoA) -syntase. Den første, methioninsyntase, er et enzym, der hjælper med at fremstille molekylet methionin. Methionin er en aminosyre, der er vigtig for produktion og beskyttelse af DNA og påvirker korrekt genekspression.

Det hjælper også med produktion og vedligeholdelse af myelinskeden omkring neuroner. Myelinskeden er et fedtet hvidt stof, der omgiver neuroner eller nerveceller og fungerer som en isolering af nervesignalet og er meget vigtigt for korrekt pleje, ingen transmission. Det andet enzym, methylmalonyl-CoA-syntase, danner et molekyle kaldet assuccinyl-CoA.

Dette molekyle spiller en vigtig rolle i at producere energi til kroppen fra fedt og proteiner. Det hjælper også med produktionen af ​​hæmoglobin, et protein, der bærer ilt i blodet. Dette betyder, at vitamin B12 også hjælper med dannelsen af ​​røde blodlegemer.

Nu hvor vi forstår B12-vitaminets rolle i korrekt DNA-funktion, nervesystem og energiproduktion og stofskifte, lad os kaste lys over farerne ved avitamin B12-mangel. De tidlige stadier af vitamin B12-mangel kan omfatte milde symptomer som træthed, svaghed og en generel følelse af træthed. Hvis den ikke behandles, kan manglen føre til symptomer som prikken, nåle i hænder og fødder, muskelsvaghed, åndenød og hjertebanken.

jordnøddesmørprotein

De sene stadier af symptomer på vitamin B12-mangel inkluderer alvorlig nerveskade, neurologisk skade og fordøjelseskader. Symptomer på nerveskader inkluderer øget prikken og følelsesløshed i hænder og fødder, øget muskelsvaghed, tab af reflekser og balance og gangbesvær. Neurologiske problemer kan omfatte forvirring, demens, depression og hukommelsestab.

Fordøjelseskanalen kan også blive påvirket og forårsage symptomer som kvalme, opkastning, halsbrand, forstørret lever og en glat, tyk og rød tunge. Nogle mennesker har en autoimmun sygdom kaldet perniciøs anæmi, hvor deres krop ødelægger den iboende faktor, som er et protein, der er nødvendigt for, at B12 absorberes. disse mennesker ville opleve disse symptomer i de sene stadier.

Mennesker med visse tilstande, såsom inflammatorisk tarmsygdom eller cøliaki, er mere tilbøjelige til B12-mangel, fordi deres forhold påvirker madindtagelsen. Så hvad kan folk med vitamin B12-mangel eller som er tilbøjelige til mangel gøre for at øge deres indtag? Nå, vitamin B12 er unik blandt alle vitaminer, idet det næsten udelukkende findes i fødevarer af animalsk oprindelse. De, der spiser en rimelig mængde dyrebaserede fødevarer, får højst sandsynligt tilstrækkeligt indtag, herunder vegetarer, der spiser æg og mejeriprodukter.

Den anbefalede daglige dosis B12 er 2,4 mikrogram for voksne og 2,6 mikrogram for gravide kvinder.

Eksempler på gode fødekilder til B12 inkluderer: kød, fisk, skaldyr, ost, æg og mælk. Veganere, der reducerer deres diæt for at udelukke alle dyrebaserede fødevarer, skal få B12 fra enten B12-beriget sojaprodukter eller kosttilskud. Eksempler på disse berigede fødekilder er: mandel- og kokosmælk, nogle morgenmadsprodukter, ernæringsgær og tang som aspirulina.

Det er vigtigt at bemærke, at brugen af ​​mikrobølgeovnen til opvarmning eller tilberedning af fødevarer, der indeholder vitamin B12, vil inaktivere vitaminet. For at bevare vitaminet skal du huske at bruge ovnen eller kogepladen til at koge eller genopvarme kød og mejeriprodukter. Hvis du tror, ​​du ikke får nok vitamin B12 med din diæt, skal du tale med din læge om at tage vitamin B12-tilskud.

Disse indeholder normalt cyanocobalamin, en krystallinsk form af vitamin B12, som kroppen let kan omdanne til aktive former og derefter bruge. For dem, der er diagnosticeret med vitamin B12-mangel, er der 3 typer behandlinger eller behandlingsmuligheder, der kan ordineres. Den første er intramuskulære injektioner, som ligesom influenzaskuddet involverer indsættelse af en nål i muskelen.

Denne nål indeholder enten en cyanocobalamin eller hydroxocobalamin, en naturlig form for cobalamin. Denne injektion gives hver dag eller hver anden dag i en til to uger. Derefter skal en vedligeholdelsesdosis gives hver i op til tre måneder.

Den anden behandling er oral terapi, som involverer at tage en tablet cyanocobalamin hver dag i en til to uger. En vedligeholdelsesdosis skal derefter tages hver dag livet ud. Denne behandling har vist sig at være sikker, tilstrækkelig og effektiv som en intramuskulær injektion selv hos patienter med perniciøs anæmi.

Selvom både oral og injicerbar vitamin B12 er effektive erstatninger, fører injektionsbehandling til hurtigere bedring og bør overvejes hos patienter med svær mangel eller alvorlige neurologiske symptomer. Den endelige behandling er nasal terapi og den er mindre undersøgt end de to første. Nasal terapi involverer en gelformulering af hydroxocobalamin eller cyanocobalamin administreret i derefterose og resulterer i hurtig nasal absorption, hvilket resulterer i en konstant stigning i vitamin B12-niveauer i kroppen.

Efter diagnosticering af vitamin B12-mangel og oprettelse af en behandlingsplan er det vigtigt at se en læge for at bestemme patientens reaktion på terapi og justere behandlingsplanen ud fra patientens behov. Vi håber, at efter at have set denne artikel, vil du få en bedre forståelse af vitamin B12-mangel. Husk altid at tale med din læge om, hvad der er den bedste behandling for dig, inden du tager et supplement.

Tak fordi du ser artikelserien Demystifying Medicine.

Kan jeg tage for meget B-vitamin?

Der er ingen toksisk dosis etableret hos mennesker. Ved doser højere end 50 mg pr. Dag er der dog nogle bivirkninger såsom rødmen i hudenkanforekomme. Terapeutiske doser på 1500 til 1600 mg pr. Dagkangives, men med risiko for levertoksicitet, især i nærværelse af en eksisterende leversygdom.27. feb 2019

Har du lav energi? Nå, det er en let løsning. Alt du skal gøre er at tage dette vitamin B12-supplement, og alle dine energiproblemer løses, 12 af de mest populære vitaminer, som folk faktisk tager. Spørgsmålet er, kan du indtage for meget af det? Er der nogen bivirkninger? Det og mere er, hvad jeg vil dække i dagens artikel og som altid for den bedste ernæring.

Tips til sundhed og fitness, abonner på min kanal og tryk på den lille beskedklokke, så du får besked, hver gang jeg sender en ny artikel hver onsdag for at supplere 100% vitamin B12 til dig. I denne artikel vil jeg forklare årsagerne til, at du ikke ønsker ikke at få fat i den flaske vitamin B12 hver dag, og hvorfor du måske ikke vil løbe væk fra lægen for at få en vitamin B-12-injektion hver gang Skriv, at du har lidt energi nok, og sørg for at du bliver indtil i slutningen af ​​artiklen, hvor jeg skal give dig to specifikke blodprøver, som du skal kontrollere, om du faktisk er vitamin B12-mangelfuld. Først og fremmest, hvorfor vil vi have B12 i vores kost? Nå, en B12-mangel kan føre til mange forskellige ting. Det kan være synsforstyrrelser.

Du kan have perifere nerveproblemer, du kan have træningsintolerance, åndenød, det kan få dig til at blive svimmel, og dette er blot et par af de ting, der kan ske, når du ikke har nok B12 i din kost. Jeg ved, at mange mennesker derude antager, at hvis du indtager for meget af et vitamin og mineral, vitamin eller mineral, vil din krop genkende, at det er et vitamin eller mineral og bare vil fjerne det, som det ikke har brug for. Jeg ville ønske, at dette var sandt, men desværre er det ikke.

Folk er som, ja, det er et vitamin, det er et mineral, der er dårligt for dig, vær ikke tilfældet. Der er flere vitaminer og mineraler, der helt sikkert kan forårsage problemer. Hvis du indtager for meget, kan for meget A-vitamin og din diæt potentielt føre til organskader.

For meget C-vitamin kan føre til nyresten. For meget zink kan faktisk svække dit immunforsvar og få dit kobber til at blive mangelfuld, og dette er blot et par ting. Mens vi ønsker at sikre os, at vi får tilstrækkelige mængder vitaminer og mineraler i vores kost, vil vi helt sikkert sørge for, at vi er forsigtige med ikke at tilføje for meget vitaminer og mineraler, især dem, der kan være negative. Kan have bivirkninger.

Spørgsmål til dig. Tager du et B12-supplement nu? B12 alene, måske 12, der er i et multivitamin. Noget i denne retning.

Tag det? og hvis ja, hvor meget tager du i gennemsnit? Lad mig vide i kommentarerne nedenfor, da jeg ser frem til at høre alles feedback om dette. Så hvad sker der, hvis vi får for meget B12 fra tilskud? Der er tre specifikke undersøgelser, jeg ønsker at gøre. Henvisningerne i dagens artikel og hjælpens art giver dig en forståelse af, hvorfor du muligvis skal være forsigtig med den mængde vitamin B 12, du er i, og sørg for at du faktisk har brug for det inden påbegyndelse af tilskuddet.

Den første undersøgelse, jeg vil tale om, blev offentliggjort i Journal of Clinical Oncology, og forskerne fandt ud af, at de gav høje doser af vitamin B 6 og høje doser af vitamin B 12 til dem, der var involveret i forskningsundersøgelsen, og fandt ud af at der var potentielt flere havde negative bivirkninger, men den største virkning, de specifikt fandt, var lungekræft. Og de fandt ud af, at det tredoblede eller muligvis endda firedoblet din risiko for lungekræft ved at have for meget vitaminer B 6 og B 12 i din diæt. American Medical Association, de fandt ud af at forbruge højere doser af B12 og folat eller i det væsentlige vitamin B 9 Den tredje undersøgelse, jeg ønskede at diskutere, var i 2013, og det var i tidsskriftet for National Cancer Institute, og i denne undersøgelse, specifikt som Da de startede, havde de mennesker, der deltog i undersøgelsen, ingen kræft, og de havde alle dem testede for deres vitamin B 12-status på det tidspunkt.

Og de fandt ud af, at de mennesker, der havde den højeste vitamin B 12-status, også havde de højeste tilfælde af kræft, især det første år efter test og påvisning af høje vitamin B12-niveauer i blodet. Nå her er sagen. De fleste af disse undersøgelser peger faktisk ikke på en bestemt årsag og siger, at høje niveauer af vitamin B 12 vil forårsage kræft.

Det meste af det er bare en sammenhæng, og vi forstår alle. Forhåbentlig er denne sammenhæng ikke den samme som kausalitet. Bare fordi noget er relateret betyder det ikke, at det er en bestemt årsag, men det betyder ikke, at vi bare skal ignorere disse undersøgelser.

Jeg prøver at få et punkt over, at folk forstår, at B12 simpelthen bliver dumpet, hvis det ikke var en big deal. Tag tilskuddet, tag sprøjten. Det meste af det sker uden nogensinde at vide, om du faktisk har brug for mere vitamin B 12 og finde ud af, om du har brug for mere.

Vitamin B 12 er meget, meget enkel. At vide, at der er flere undersøgelser, der viser en sammenhæng mellem høje vitamin B 12 niveauer og forskellige kræftformer, end hvorfor redning. Hvorfor skulle du ikke være sikker på, at du har brug for vitamin B12, før du overvejer tilskud, eller når du supplerer det, skal du tilføje det på kort sigt snarere end på lang sigt og kontrollere dette med blodprøver.

Der var et citat specifikt fra National Institute of Health om, at tilskud af vitamin B12 ikke ser ud til at have en gavnlig effekt på ydeevne og mangel på ernæringsmangel. Så grundlæggende hvad de siger her er, at hvis du ikke har brug for vitamin B12, hvis du ikke er mangelfuld med vitamin B12, så har supplement til vitamin B12 ikke vist nogen forbedring af ydeevnen. Så hvorfor risikerer du ofte at supplere og tage mere vitamin B12 i disse situationer, når du kan bevise, at du ikke har brug for det? Hvor skal vi hen herfra? Vi skal være i stand til at bekræfte, at du har en vitamin B12-mangel, før du bekymrer dig om at tage kosttilskud eller nogen form for vitamin B12-injektioner eller noget lignende. Hvis det er noget, du finder ud af, er dette relativt let og tager virkelig kun to tests.

ab træning for begyndere

Den første er selvfølgelig at kontrollere niveauerne af vitamin B12 i blodet. Dette er selvfølgelig en rigtig god start. Hvor meget vitamin B12 har du? i blodet? er du mangelfuld? er du i det rigtige interval? har for meget? det er den første, så er der en anden test, der hjælper os med at forstå tingene lidt bedre, og denne specifikke test, dybest set hvad den fortæller os, om B12 kan komme ind i cellen og udføre sit arbejde, bare fordi du har et bestemt vitamin næringsstof eller noget andet i dit blod, det gør ikke dit blod noget, som dette bestemte næringsstof skal komme ind i cellen for at gøre sit job.

Så det er dejligt at kunne kontrollere, at du har de rigtige niveauer i dit blod, men vi vil også være i stand til at kontrollere, at dette rent faktisk kommer ind i cellen og bliver brugt. Og den test kaldes methylmalonsyre. Med denne test er det specialiseret.

Vi giver dig besked, hvis du får vitamin B12 i dine celler. Hvis du har nogen form for mangel, vil du opdage, at methylmalonsyren faktisk øges. Det øges, når det er højere på et normalt niveau, lidt lavere end betois, som sandsynligvis kommer ind i cellerne og gør sit job.

B12 alene er et essentielt næringsstof, og vi er nødt til at sikre, at vi får nok af det fra vores kost. Det er meget vigtigt, da effektivitetsgevinster kan forårsage problemer, men samtidig vil vi sikre os, at vi ikke spiser for meget vitamin B 12, da der er flere sammenhænge, ​​der kan føre til en øget risiko for kræft. Det overordnede emne her er at sikre, at du har brug for vitamin B 12, før du begynder at tilskynde. Mange af disse mennesker tror, ​​at der ikke er nogen negative bivirkninger, fordi der kun er et vitamin, og det kan ikke være dårligt for dig, hvis du får denne video kan lide .

Jeg ville sætte pris på det, hvis du smadrer lignende-knappen og sørger for at abonnere på kanalen. Vi ses i den næste artikel.

Er B-kompleks det samme som B12?

Forskellen mellem vitaminB12ogB-komplekser det vitaminB12er bare en af ​​de otteBvitaminer, der dannerB-kompleks. Sammen sættet med otteBvitaminer, der udgørB-komplekspræsenteres i den optimale balance for at give den anbefalede daglige mængde.

Kan vitamin B12 beskadige din lever?

De almindelige former forvitaminB inkluderervitaminB1 (thiamin), B2 (riboflavin), B3 (niacin), B6 ​​(pyridoxin) ogB12(cyanocobalamin). Bortset fra niacin (når det gives i høje doser), er der ingen beviser for, at den andenB-vitamineri fysiologiske eller endog superfysiologiske høje doser årsagleverskade eller gulsot.27. maj 2021

Hvad er det bedste tidspunkt at tage vitamin B-kompleks?

B-komplekse vitaminerskulle gerneblive tagettidligt på dagen, helst med dit første måltid, da de hjælper kroppen med at producere energi fra mad, og det kan forstyrre din søvn at tage dem senere på dagen.14. maj 2015

Hvornår skal du tage vitamin B12 morgen eller aften?

Dumuligvis brug forat tage vitamin B-12adskilt fra ovenstående lægemidler og kosttilskud - sig,enimorgenogennat- sådukan få den fulde dosis afvitamin B-12. Gør det ikketage vitamin B-12kosttilskud, hvisduhar følsomhed eller allergitil vitamin B-12, kobolt og andre ingredienser.

Skal du tage B12 hver dag?

Det anbefalededagligeindtagelse (RDI) for vitaminB12for mennesker over 14 er 2,4 mcg (1). Imidlertid,dumåske viltagemere eller mindre afhængigt af din alder, livsstil og specifikke situation.29. aug 2019

Skal jeg stoppe med at tage vitaminer, hvis min tisse er lysegul?

Sehvis din urinbliver en lightergulefter justeringditfødeindtagelse,stopper vitaminereller stigendeditvandforbrug.Hvisdette hjælper ikke, så tal tilditprimærlæge. Lade være medstop med at tageenhver nuværende medicin uden udlejningditlæge ved.

Er der nogen bivirkninger ved at tage B-vitamin?

Husk dog, at fluorescerende gul urin er en harmløs og normal bivirkning ved at tage vitamin B-tilskud. B-vitaminer kan også interagere med visse lægemidler. Derfor er det vigtigt at konsultere en læge, inden du begynder med tilskud af vitamin B-kompleks.

Er der nogen bivirkninger ved at tage Super B-kompleks?

Undgå interaktion med medicin. En potentielt problematisk interaktion kan forekomme, når vitaminer med super B-kompleks tages med andre lægemidler eller medicin. Kontoret for kosttilskud advarer om, at vitamin B-tilskud taget med cycloserin, et antibiotikum til behandling af tuberkulose, kan få stoffet til at forværre anfald og skade nerveceller.

Hvad sker der, når du holder op med at tage vitamin B-12?

Hvis du udvikler bivirkninger ved at tage vitamin B-12, kan du stoppe med at tage tilskuddet, og symptomerne skal aftage. Herefter skal du bestemme en passende dosis, eller hvordan du får det vitamin B-12, du har brug for, fra fødekilder.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Tour de France etape 19 resultater - Sådan løses

Who won the Tour de France Stage 19? Soren Kragh Andersen

Australsk vinder i Tour de France - besvare spørgsmålene

Har en australier nogensinde vundet Tour de France? Cadel Evans blev Australiens første og eneste vinder af Touren i 2011.

BBQ tour de france - besvare spørgsmålene

Er Cavendish i Tour de France 2021? Tour de France cykling 2021 - Trin 10 - Mark Cavendish sikrer 33. Tour etape sejr for at komme tættere på rekord

Tour de france sceneprofiler - Komplet manual

Hvor mange er der i Tour de France? Gennemsnitlige værdier Tid3: 51: 32 timer Effekt 246,0 wattHjertefrekvens153,0 / minHastighed43,03 km / tKadens79,0 / min

Elektrisk cykel Frankrig - hvordan man håndterer

Er elektriske cykler lovlige i Frankrig? Så snart den elektriske cykel overskrider den lovlige grænse på 25 km / t, betragtes den ikke længere lovligt som en elektrisk cykel, men som en hurtigcykel i Frankrig. Sidstnævnte, hvis hastighedsgrænse er begrænset til 45 km / t, er underlagt forskellige regler.

Tour de france tal - hvordan løser du det?

Hvordan tildeles numre i Tour de France? Den første del af et løbenummer tildeles af løbets arrangører, mens den anden del vælges af holdet. For at være 51 skal du være leder af holdet givet den sjette kaj i løbet. Ni ryttere pr. Hold betyder, at ingen bærer en hagesmæk, der slutter med nul.