Vigtigste > De Bedste Svar > Vittoria trænerdæk - hvordan løser du det?

Vittoria trænerdæk - hvordan løser du det?

Er træningsdæk det værd?

Cykeltræner dæker holdbare, stille, varmebestandige, giver ekstra modstand, og du får dem muligvis i din yndlingsfarve. De er også nemme at installere (og du vil kun gøre det en gang i modsætning til almindeligtdækder bliver ved med at blive slidt), de har bedre trækkraft og er gribende.

cykler i HollandTak for din indstilling i dag, vi gennemgår Elite Copertons indendørs træningsdæk. Hvis du nogensinde har været på en træner med direkte hjulkontakt, ved du, at de virkelig brænder gennem standarddæk. Det betyder, at det er lettere at nedbryde, og at dine dyre sommerdæk kan trækkes meget hurtigt igennem.

Af denne grund er det vigtigt at have træningsspecifikke dæk som disse Elite Coperton-dæk. Med hensyn til emballagen er det virkelig simpelt, det er bare en dækboks med dækkene foran. De har oplysninger på bagsiden på flere sprog såvel som siderne og bunden.

Jeg tager dette ud af kassen, og jeg går afsted Disse er fra Elite, der er bedre kendt for alle deres undervisere og er en del af tilbehørslinjen. Detailprisen er $ 52,99, den kommer i to forskellige størrelser, 700 x 23, som vi har her, og 700 x 25.Som jeg nævnte, er disse specielt formuleret til indendørs trænere, de har en varmeafledende slidbane, der virkelig skal reducere støj, og de øger rullernes levetid ved at sikre, at dækkene ikke slides på rullerne. Lad os nu se på dækkets vægt, så hvis vi kun sætter en af ​​dem på. Skalaen er tydeligvis tungere ved ca. 298 stykker, men har ikke det punkteringssikre bælte, som du ville have med et normalt dæk.

Så lad os se nærmere på dækdesignet. Nu siger Elite ikke meget om de forbindelser, der faktisk bruges, da de fleste af dem ikke afslører de faktiske materialer, men du kan se, at de har et meget særprægende farveskema. Du har en rød slidbane til indendørstræning i regnen, og den virkelig karakteristiske farve hvid og rød sikrer, at du ikke ved et uheld kører udendørs.

Du vil helt sikkert beholde dette på et trænespecifikt dæk eller bytte det ind og ud, hvis du virkelig bruger meget tid om vinteren, men jeg anbefaler bestemt at få et billigt reservehjul og tage det på. Hvis du ser indersiden af ​​dækket ret normalt, kan du se den faktiske konstruktion af dækket, og det er også ret blødt, men stadig ret tykt. Hvis vi bare sammenligner dette med et Goodyear Vector Four Season-dæk, er den store forskel slidbanen, som dette retningsbestemte bælte har, og små sidevægge for ekstra trækkraft og ingen regn, så du ikke har brug for den ekstra kapacitet.Disse har også en tendens til at have et lille punkteringsbeskyttelsesbælte i midten for at undgå punkteringer, mens indendækket ikke har brug for det. Så lad os montere dækket på vores trænercykel nu. Jeg anbefaler bestemt at købe et separat hjul, noget billigt som et Mavic eller et lavt niveau dæk, som du bare kan glide disse dæk på, så du ikke behøver at skifte frem og tilbage.

Nu er disse rørformede, så du behøver ikke håndtere stive vægge, som du normalt har med rørløse dæk. Så du kan se, at du med lidt kraft kan se, at det allerede er ret snavset, selvom det er helt nyt, at den hvide sidevæg helt sikkert viser fedtet hurtigt. Den sværeste del er det sidste afsnit, hvor du virkelig er nødt til at tvinge, og hvis vi fortsætter og puster dette, er dette en 700 x 23, så det er et højtryksområde på 100 psi at gøre dette.

Her kan du se, at det endelig er færdigt, det ser ret godt ud, især når rød og hvid er det meget karakteristiske farveskema. Du vil bestemt ikke glemme, at du ved et uheld kører udenfor, så det er rart at have den separate farve, og igen kan du se, at sidevæggene er virkelig beskidte, selvom de installeres. Så lav nu en lydtest her, vi har standard Continental 5000 dæk på vores normale fælg, og du kan se, at det laver en masse støj.Det glider faktisk, og du kan forestille dig det, og så skal vi springe på Coperton og høre forskellene. Lad os nu gennemgå fordele og ulemper ved Coperton trænerhjulet og kategorisere det i fire forskellige kategorier: design, holdbarhed, greb og værdi. Vi giver det en A for designet, det har rigtig flotte, klare farver med den hvide sidevæg og den røde profil, som du ikke ved et uheld kører udenfor.

Du bytter det helt sikkert til din normale balance cykel. Med hensyn til holdbarhed vil du give den en A, den har en dejlig tyk profil. Det tåler bestemt varmen og slid bedre end en træner.

Greb, vi vil også give det et A, fordi det ikke glider selv med grippy performance-dæk som Continental 5000s, de glider normalt på en coaching remskive, og med disse kan du helt sikkert sprint uden at de glider rundt. Samlet set vil vi give det et A, og for Vi ønsker, at værdien var lidt billigere, det koster næsten lige så meget som et standard højtydende dæk, men det ligner bestemt et kvalitetsdæk, der reducerer lidt støj og gør kørsel på træneren meget mere behagelig. Tak fordi du ser denne anmeldelse, glem ikke at like og abonnere.

sram eagle kassettevægt

For mere indhold fra os, tjek vores hjemmeside på thesweetcyclists.com og på Instagram @ TheSweetCyclists Dette er den søde cyklist, der minder dig om at nyde turen!

Er Vittoria Dæk gode?

SejrBane er enfremragendevinter / træningderes(det bedste jeg har brugt). Jeg ville ikke gå i nærheden af ​​Evo (endda Tech) til andet end racing, de er godedækmen medmindre Tech er meget hårdere end CXII, bliver de skåret til bånd på britiske veje.

Hej det er kendt fra Victoria, og jeg er tilbage i dag for at tale om langrend mountainbike-dæk og besvare de spørgsmål, du stillede os på denne side. Det første spørgsmål, vi fik, var, hvad det bedste all-round Victoriacross Country-dæk er, og så når det gælder allround, leder du efter noget, der kan gøre en smule af alt rigtigt, og som ikke har rigtig store ulemper overalt og af den grund vil jeg sandsynligvis sige, at stængerne er grunden til, at det er super hjemme på teknisk terræn, men du ved, det giver ikke rigtig op på de hurtigere spor, det har et alternerende rygbanebanedesign eller ruller meget hurtigt på hård pakke, det har fem stjerneklassifikationer og terræn sådan, men samtidig på et mountainbike-verdensmesterskab i 2015 på en rigtig mudret teknisk dag, så tjek styret o er et all-round racer-dæk Hvad er de største forskelle mellem T og T og T-LR hylstre? Begge termer har udviklet sig således, at TN T erstattes af XE t. Skinne og TLR blev erstattet af XE Race.

Den store forskel mellem XE Trail- og XE Race-kroppe er, at XE Trail har sidevægsbeskyttelse, hvor XE Race ikke er meget let XE Trail er den grå sidevæg, hvor XE Race er den nuvæggede begge kroppe har to Busready Bead Griffie 2.0-forbindelser til Clayering-processen alt det ting, men igen er den store forskel mellem XE Trail med sidevægsbeskyttelse og XE Race ikke. Hvad er den bedste XE-kombination til styret? Sig ikke, det er en for- og bagstang, for husk, du kan bruge for- og bagstængerne, det gør mange mennesker, men når du bruger det i en kombination, kaster mange mennesker amezcal på ryggen, og det er super populært.

Vi kalder det søjlerne? o Mullet og dybest set hvad du gør er at have et lidt mere aggressivt dæk foran og et lidt hurtigere rullende dæk bagpå, så du har trækkraft i sving, hvor du har brug for det foran, men du ved slet ikke, at du har nogen. af ekstra dressing, så dette er en rigtig populær combo, og du ved, når vi taler om denne combo, går vi direkte til næste spørgsmål, så for Oh Mezcalcombo-barerne, som skal være foran og som skal være bagpå, fint, svarede jeg lige denne ene ting tilføjes, selvom nogle mennesker kan lide at blive kloge og forsøge at tage baghjulet og vende det om og gå baglæns og tænke, at de måske har en slags trækkraftfordel. Hvad der sker, når du gør dette, er at det bare samler sig, så du ved, at du vil køre. Dækkene, der vender mod både for og bag, er designet til at være selvrensende, hvis de overhovedet drejer og graver på fastere terræn for at få dig op ad bakken tænk på og derefter den bedste EXCI racing combo i slutningen, så hvad er den bedste XE racing combo, jeg mener, hvad hvad betyder er bedst rigtigt, det er nemmest, det er hurtigst, det er bedst, kan betyde en masse ting, og det er derfor, vi laver en række dæk, så du kan imødekomme ethvert terræn, du prøver at erobre igen, bortset fra disse søjler, et par populære kombinationer bag på en søjle Åh, foran så du ved, at du i slutningen af ​​dagen kan blande og match for at prøve at forhandle det terræn, du kører på, men som ham allerede synes, besøg vores hjemmeside Vittorio comm for mere information om dette, og alle vores dæklinjer lader disse spørgsmål komme, det er sjovt, jeg besvarer alt, hvad du har og vi gør mere af det tak jer

brugerdefineret cykel

Slider cykeltrænere dæk?

Gør dettilslid på cykeltrænerditdæk? Ja. Desværre acykeltrænerviljesliddin bagestecykeldækhurtigere end at cykle på vejen eller en lignende flad overflade. Du kan endda se denne skade i snavstrænerefterlader på gulvet.14. 2020.

Hvordan installerer man træningsdæk?

Det tager kun 6 trin at montere din nyetræner dækpå dit baghjul, så du kan bruge Zwift i timevis.
  1. Stræktræner dæk.
  2. Pust den lidt op.
  3. Brug opvaskemiddel som smøremiddel.
  4. Dine cykelhandsker sikrer mere greb.
  5. Efterbehandling ved ventilen.
  6. Små hjælpere, når du virkelig ikke kan komme derhen.
7. 2018.

Hvor lang tid varer en træner DÆK?

En godtræner dækkansidst10 år.23.01.2018

Har jeg brug for et specielt DÆK til turbotræner?

Mestturbotrænere, bortset fra direkte drev, har en rulle, som din bagestederessidder på. Som et resultat af standardcykeldækbegynder hurtigt at blive overophedet og slides meget hurtigt. Vi har set folk ødelægge normal landevejscyklingdækinden for få uger, når du bruger dem på enturbotræner.09.11.2017

Er Vittoria Zaffiro Pro Tubeless?

DetSapphire Proer en ikke-rørløskun clincher-model og fås i bredderne 25, 28, 30 og 32 mm. Installation af 32 mm ved test var meget enkel uden dækgreb; oppustet til 50psi, målte dækket 34mm, når det blev monteret på en fælg med en 21mm intern bredde.

Er Victoria dæk rørløse?

Med en letvægts,rørløs- klar, åben rørformet beklædning,SejrCorsa Speed ​​G PlusSlangeløst dækfaktureres som verdens hurtigsteslangeløst dækog har revolutionerende grafenteknologi til en hidtil uset blanding af lav rullemodstand, holdbarhed og vejrliggreb.

dehydrering og puls

Er undervisere dårlige for dæk?

De deformererdækmere og vil brænde igennem enhver slidbane, den har. Uden slidbane, dindækkan ikke tage fat på vejen, mens du kører. Brug et ekstradækpå dintrænerNogle ryttere har hjul ogdækbare liggende. Så dedikere en til at være din træningdæker ikke endårligtide.

Kan du miste mavefedt ved at køre på en stationær cykel?

Cyklingti astationær cykeler meget effektiv til forbrænding af kalorier (300 til 700 kcal i timen) ogfedsidendu kanskifte mellem cardio øvelser (aerob zone) og HIIT træning (anaerob zone) og dermedbrænde mavefedthurtigere.Cyklingti astationær cykeler en meget effektiv måde at reducere påmave fedt.

Hvordan fungerer Vittoria Zaffiro pro hjemmetræner-dæk?

Vittoria Zaffiro Pro hjemmetrænerhjul gør alt, hvad det skal - slidbanemønsteret hjælper med at sprede varmen, og den konstante drone på dækket på rullen reduceres betydeligt. Det eneste problem, der kan opstå, er hvis du kun har et par hjul - hvem vil løbende bytte dæk?

Hvad er anmeldelserne af Vittoria Zaffiro 700?

3.556 ud af 5 stjerner med 18 anmeldelser for Vittoria Zaffiro Pro Home Trainer 700 foldedæk. Læs anmeldelser Bestil online, få det hos din lokale MEC. Det kunne ikke være nemmere.

Hvilke dæk har jeg brug for til min hjemmetræner?

Zaffiro Pro Home Trainer 700 foldedæk: Gem dine vejdæk til vejen. Slidbanemønster og gummi på denne model spreder varme og reducerer støj, så du kan køre kilometer på din hjemmetræner. Zaffiro Pro Home Trainer 700 foldedæk: Gem dine vejdæk til vejen.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Icarus cykling - omfattende håndbog

Er Icarus forbudt i Rusland? politik er ikke så langt hentet. Inden jeg fortsatte med at vinde en Oscar sidste år, førte Icarus til en af ​​de største kontroverser i verdenssporten. Rusland havde tilsyneladende ikke lært af tidligere fejltagelser, og som et resultat har WADA nu forbudt landet fra at deltage i alle større sportsbegivenheder i verden i fire år.

Vintercykelbukser - praktiske løsninger

Hvad er de bedste vintercykelbukser? Bedste vintertætservietterCastelli Tutto Nano Bibtight. Bløde og varme strømpebukser, der kaster en overraskende mængde regn. Velocio termiske hagesmæk. dhb Classic Thermal Bib Tights. Rapha Cargo vintertights. Pearl Izumi Elite AmFib bibtights. Castelli Sorpasso RoS. Endura Pro SL Biblong. Gore Wear C3 Windstopper Bib-strømpebukser. 14 dage. 2020 г.

Hvor længe holder cykelkæder - hvordan man løser det

Hvor ofte skal jeg udskifte min cykelkæde? hver 2.000 miles

Off-season cykeltræning - almindelige svar

Hvad skal jeg gøre i løbet af cyklus uden for sæsonen? Indarbejd crossfit, løb eller vandreture eller skiløb eller andet, som du måske synes om at gøre, og som supplerer cykling. Dette er vigtigt, da det opbygger fuld kropsstyrke, som du måske har mistet i løbet af løbet. 22.10.2015

Skræddersyet cykel - brugbare løsninger

Hvor meget koster en brugerdefineret cykel? Så dybest set kan du få en total tilpasset landevejscykel på højt niveau til $ 3.700 fra Seven eller $ 5.000 fra Serotta eller nemt bruge op til $ 14.000 til superbilen til road bikes. Med en komponentpakke på øverste niveau og rammemateriale af højere kvalitet ville et godt skøn være $ 6-9.000 alt in. 23 dollars. 2011 г.

Hvornår sælges cykler - enkle svar på spørgsmål

Hvilken måned sælges cykler? ”Fra oktober til april kan jeg normalt skaffe dig den cykel, du har brug for,” sagde Boles. 'Derefter bremser cykelfabrikanter produktionen, når de begynder at løbe op til næste modelår.' Længere mod nord har de fleste butikker en langsom sæson om vinteren efterfulgt af et stort opsving i salget, når vejret bliver varm. г.