Vigtigste > De Bedste Svar > Vuelta a espana 2018 tv-dækning - omfattende reference

Vuelta a espana 2018 tv-dækning - omfattende reference

Bliver Vuelta Espana tv-udsendt?

DetVend tilbagetilSpaniensendes live på Olympic Channel, NBC Sports Gold og Peacock Premium i alle 18 etaper gennem mål i Madrid.5. nov. Feb 2020

Hvilken tv-kanal er Vuelta på?ITV4

Åh gud, du er så sjov! Ingen måde! Se! Åh wow! Wow wow! De ser sååååå fantastiske ud! Enhjørninger er de bedste! Du skal gøre det! Venligst vær venlig? Okay godt. Tiktok udfordring accepteret! Yay! Okay, prøv det først! Okay, jeg har glasset på toiletrullen. Jeg ruller den forsigtigt op

Og nu drikker jeg! Det virker ikke så svært, Whoa. Se på al denne mad. Vinderen skal vælge en straf for taberen.Jeg vinder helt! Ingen måde! Jeg vinder! Spild ikke, spild ikke, spild ikke Jeg slog dig helt! Åh nej! Min drink sprang! Og det våde papir rev! JA! Jeg sagde, at jeg skulle vinde! Denne kage ser ret godt ud, ikke? Jeg hader at blive straffet for at have mistet. Smil! Haha! Kage på dit ansigt! Åh det handler kun om dig! Skyde. Jeg er så ked af dig.

Vælger jeg ja eller nej? Um, ja! Jeg håber, det er en god ting

Åh! Det er en krukke Nutella! Ja, okay ja Denne Tiktok-udfordring ser godt ud, OK. Det ser ud til, at vi allerede har en kasse. Hmm.Gad vide hvad der er indeni. Jeg lugter ikke noget. Ikke noget? Hmm.

Så stoler jeg ikke på ham. Jeg tager en risiko! Åh! Friske jordbær! Hej! Jeg vandt dette alene. Men du ved, hvor meget jeg elsker jordbær.

OKAY. Den næste boks er her. Denne gang siger jeg ja! Huh.Jeg føler noget en citron? Åh nej undskyld, men du skal spise det.

Dette er reglerne. Lad os gå

Hurk! Jeg kan ikke tro, at du bare smadrede det sådan! Ugh! Så vred! Det er så surt !! Hører du noget Nej, det tror jeg ikke. Du? Jeg aner ikke hvad der er indeni. Men jeg synes, det er på tide, at vi fandt ud af det! Cuuuuuute! Det er en kæmpe snegl! Sød? Hvem er den sødeste snegl i hele verden? Hvis han ikke kigger, smoker jeg min snegl! Åh gud! Han blev til en prins! Det er groft! Whoa! Hvad helvede? Hvor er den fyr fra?! Ohhh, hun må have kysset sin snegl! Krølle, snegl! Hej.

Hvad laver du derovre Ewww! Brutto! Dit ansigt er dækket af snegleslim! Skyde. Ingen royalties for mig, intet slim, tid til flødeskum, og jeg vender den op og fanger den i munden! Nå, for det meste, he. Jeg kan helt dette, ja! Lad os prøve det! Okay, her er din flødeskum.

Og nogle for mig også. Lad os prøve det sammen! Den flødeskum fluer! Forstået! Lige i min mund! Oof! Jeg missede det! Ha! Du har det overalt i dit ansigt! Det gør jeg bestemt nu, når du spytter det over mig! Ups, ja! Blå vandt igen! Lad os gå! Du skal have en god balance! Og stol på din partner! Okay okay. Det så ikke så hårdt ud.

Vi må hellere varme op. Kan ikke glemme et par spark. OWWWW! Hvorfor sparkede du mig ?! Bare ro dig ned! Er du klar til at prøve dette? Okay, jeg sidder på dine ben.

Første del færdig. Vi gør det! Jeg spekulerer på, hvor meget længere kan vi holde ud? Jeg ville virkelig gerne læse denne bog. Fra dette synspunkt er det svært at drikke te.

Slip det ikke! Vi er på vores personlige rekord! Okay, hjælp mig med at rette op, åh min gud! Vi holdt ud så længe! Yay! Lyserøde og blå hold vandt sammen! Du har brug for trofæer til denne. Se hvordan jeg drejer dette så hurtigt! W h

Hvordan gjorde han det ?! Brugte han enhjørningsmagi? Absolut ikke. Det må have været en slags videnskab. Heh.

Dans på regnbuen. Nå, jeg tror, ​​jeg må hellere prøve det. Skyde.

Det gik glip af den anden kop. Kom nu! Denne gang! Jeg kan ikke få det til at fungere. JA! JEG GJORDE DET! JEG ROCK! Hvad? Ingen måde! Nå, hvis du kan, kan jeg! Hej hvad er du - AHHHHH! Ups.

Jeg mente ikke at sprænge ham væk

Det er okay. Jeg er tilbage. Blå vinder! Skal bare stable dem sådan.

Voila! Et helt tårn! Det ser let ud. Vi kan gøre det perfekt. Okay.

Fik alt hvad jeg har brug for, lad os gå, jeg skal bare starte med den første. Det er okay. Det var bare en fejltagelse.

Okay. Fik den første. Nu til det andet.

Skyde. Hvordan er hun ingen måde! Nummer fem

Åh åh! Skal nys! Ah-choo, ingen masse! Det gjorde du med vilje, så undskyld! Det er bare mine allergier

Hvad ?! Hun har allerede genopbygget det! Nå, hvad med det! Hah! Dit tårn kollapsede igen! KEVIN! Du er ond! Vent et øjeblik lad os gå! Noget enhjørningsmagi for at bremse ham.

Nu kan jeg afslutte mit tårn. Ja! Det er højere end nogensinde! Tid til det sidste! Ja! Jeg gjorde det! Jeg stablede hver enkelt! Jeg synes, jeg skulle få Kevin fri for min magi. Hvad? Hvordan er det muligt ?! Ahh! Hun fik sejren! Hej! Okay, vær opmærksom.

Det er det! Nu er det din tur, hmm. Det ser mistænkeligt simpelt ud

Okay, lad os gå! Hmm, hun ser ud til at vide, hvad hun laver. Okay, jeg har en arm op ja! Jeg gjorde det! Åh.

Kevin faldt. Jeg har det godt! Jeg kan gøre det denne gang. Du var så tæt dengang! OKAY.

En anden arm

Her går jeg! Oof! Au. Yowch! Åh Kevin, vent. Jeg tror, ​​jeg ved, hvordan jeg kan hjælpe ham.

Jeg vil fortsætte med at prøve, indtil jeg får det rigtigt! Måske skulle du tage en pause? Jeg gør det! Jeg gør det !! Godt arbejde Kevin! Phew. Jeg så cool ud, ikke? Så sejt! Shhh. Fortæl ham ikke.

Bravo! Begge lykkedes! Det ser ud til, at vi har et æg. Og væk! Hah! Jeg vandt! Parat? Et to tre! Åh! Du forsøgte at få mig! Lås Kevin fast! Du er så luskede! Ewww! Jeg har æg i min hånd overalt! Ja! Jeg har vundet! Jeg har vundet! I dit ansigt! Yay! Endnu en sejr for Pink! De er tilbage! Vi elsker dig Kevin! Åh, det er tid til undervisning! Er du Team Blue Unicorn? Eller lyserød enhjørning? Lad os vide i kommentarerne! Og glem ikke at dele denne artikel med dine venner og abonnere på vores kanal for at se endnu flere fantastiske artikler som denne!

Hvem sender fjernsyn fra Vuelta a Espana?

ITVbevarer retten til at vise højdepunkterne iVend tilbageDirekte. ITV4 sender imidlertid alle aspekter af begivenheden bortset fra holdtidsforsøget. Dette er nogle af mulighederne for at fangeVend tilbagetil Spanien2021television.

John ROM hans anden. Sådan en stor angriber og en rigtig god holdning. Jeg mener den måde, han håndterede hele situationen på Memorial og derefter endda på hans Presser tidligere på ugen.

ROM til Bernie. Hvad ville gøre ham til en favorit i denne uge? Ja, helt bange for, at han har et monument. Med en seks-skuds bly ikke mindre.

Der er denne forkortede rygsving, meget kort sving. Jeg er altid forbløffet over, hvordan vi gjorde det. Kan ramme så højt som han gør. Med en lille gynge som den lille buggy pisk er det lidt gynge klokken 11.

På skråningen har han en chance. Det er ret godt derfra. Du er nu klar til del 11.

ROM efter en stor bunker skudt her kl. 11. Det bryder ret godt på hans højre side. Det er velkendt, hurtigt temperament, du ved, hun er interessant.

cykling opsving drink

Folk tror altid, at det skal være langsomt for at have et godt tempo. Det er slet ikke tilfældet. Ligesom du håbede det ville.

Åh min gud gør alt dette ved 12 og savner shorty. Svært, da det hele er hårdt, da Torrey Pines sparker dig selv, når du kommer væk, som dette helt sikkert har længden til at få det til at gå igennem i to skud, hvis du kan finde fairway, og han gør det. Om den 13. John ROM.

Ville have været hans 10. top ti i 14 starter. Hvis det, der ville være sket ved MooreMemorial, ikke var sket, skulle det være fint. Her er ROM, nu hans tredje skud på 13.

Det er temmelig godt en af ​​de tre, der bliver brændende varme. Jeg tror Rob sandsynligvis er her. Det kunne være en hævnuge for ham.

Ja, det er bestemt gjort. Mere motivation end nogen, der spillede så godt. Så Cantley tidligere i ROM; Glad for at trække sig tilbage for at teste positivt for COVID med en seks-shot bly.

På vej til den sidste runde af ROM talte du om hævn efter at have taget det fra ham, men han håndterede det glimrende, sagde det skete. Dette er John ROM'er. Tredje kig, hvor han spiller den ting langt bag sin højre fod.

Shopping, bare tag det op på bakken. Se om det løsner sig og ikke gør det. Tredje skud kom op.

Nå, kort, så ned ad bakke. Tricky Putt her for par. Åh ja dreng, du skal gøre det, men hvis USA åbner n, falder du ikke? Du vil have mange af disse dele.

Jon Rahm anden. Tog sin første PGA Tour-sejr. Bare venstre over hovedet og lavede en lang ørneputt.

Skudt der. Hvorfor? Se på Eagle. I 2008 var der kun otte i hele mesterskabet, inklusive Tiger's, til at afslutte tredje runde.

Kommer tæt på, men han nøjes med COVID med en to-putt fugl. Det tvungne tilbagetog med en seks-skuds aftørring, der skulle være en af ​​de mest smertefulde ting nogensinde for en spiller. Jon Rahm gør turen til det første par, det er en fin parade, som du var nødt til at spille uden for hele sættet.

Attaboyall den anden putter, som han brugte tidligere på sæsonen. Den, der har det samme net, der blev brugt lidt frem til i år. Lige bag hullet og god chance for to. Efter tågen i 90 minutter i morges. John Rahmat den tredje? Og lidt mere ville have havnet i midten.

Han ved det. Altid et af de hårdeste huller her. Knasende jern på dette tidspunkt, og du vil ikke have en tre putt.

Giv en god afstand væk, når du kommer tilbage fra par til ryg. Helt solidt. I fem runder i 60'erne, mens du ser på ham lige der på tavlen, spillede seks af de sidste Jon Rahm sine 2. 206 yards.

Men som du kan se, en god løgn. Rundt regnet. Nå, jeg vil sige ved denne reaktion, at han ikke kan lide det og derfor.

Heldig at komme ind i bunkeren. Gæst Zinger. Det er et sjovt skud Gary.

Ja, se på det. Han spiller det hele til venstre. Og landingsbanen brugt op.

Nu skal jeg fortælle dig, at det ikke kun kræver takt og teknik, det kræver fantasi at skyde. Romate den 7.

Hans tredje skud her på PAR 4. Han prøver at gøre det. Vær heldig nok til at tænke over det. Fokuseret her på hans sidste to huller klokken 8:00 og 9:00, se From er klar til at risikere at komme tættere på ved at prøve at placere ham mellem flaget i bunkeren.

Jeg tror, ​​du ville gå så langt. Dette bliver hurtigt. Isram kommer tilbage med denne enorme på 8.

Ja, lynhurtigt. Du vil bare lade det sive ned ad den højderyg, ikke? Det ser ret godt ud der. Bør komme tilbage.

Gå til venstre. Måske bare for langt ude, men. Selvom det er temmelig kodet deroppe.

Displaypanelet til venstre, der er det grønne, gør det lidt lettere. Udfordringen her er den, der skal flyve helt tilbage. Nu er jeg nødt til at kontrollere den afstand, som du går glip af.

Nå, leg skud. Det skal gøres. Men det bliver en solid åbningsrunde på 69, hvilket vil være det tredje år i træk, han åbnede ved 69 ved US Open.

I 2019 resulterede det i uafgjort til den tredje, og derefter blev han sat i karantæne for COVID Gary. Jeg mener, det har været lang tid, men han tilbragte Som om en uge uden at røre ved klubber faktisk blev spillet på en simulator, der løb kl. 10, hvor der er fans, introducerede John en af ​​ugens favoritter i Oh.

Dreng taler om fans. Fra The Woodlands.TX Patrick Reed, John travler nu ud af bunkeren til kanten.

Intet er højrehåndet. God ting, han er stærk. Eller det er ikke let at gå ud af den hårde underfod.

Det er forbandet godt. Var ikke muskelmiddagen i en lige linje virkelig? Godt skud. Fantastisk andet skud.

Efter at jeg var mindre end tilfreds. Med rabatten. Og ROM'er tredje.

Kom op ad bakken. En slags bump and run. Det spilles godt.

John ROM, i PAR 369. Et par par i første runde. For at begynde sin anden runde.

Dette for fugl. Ikke den nemmeste. Ingen.

Du ved, jeg kunne forestille mig, at det var en rekreativ golfspiller og en god offentlig stemning her. God første gevinst. PGA Tour kom lige her på Torrey Pines på en dramatisk måde.

Nå, hvis han havde brug for nogen motivation, efter at jeg havde sendt en sms til ham et par gange, og han sagde, at han ville få alle historierne fra de gamle fyre om hvordan. John ROM. At komme ind i en.

Som den tunge væddemålsfavorit skal jeg betale i den unge slutning af ugen, tror jeg. Hvad der skete på Mirfield, vil virkelig motivere det grove til venstre. Svarende til en, der er i venstre ru.

Plads ud af mit liv hvordan? Hvor stærk? Bare stak, landede lige på den grove, Scoop 10 skulle give slip for at øse for meget. John ROM fra tee. Han havde opholdt sig i den grove, så var han i den rigtige ru.

Nu demonterede han bakken. Modtaget. Kunne ikke flytte det, ja? Tilbage her med John ROM.

På # 6 sikker på, hvor dårligt vi havde et problem med læben. Det lød helt sikkert godt. Intet problem.

Det er godt. Og Rahm ramte seks og forsøgte at følge aflæsningerne. Nye puttere.

De startede med et 37 tommer langt mindesmærke, der sagde, at der er en hemmelighed, du kender Camille, tilføjelsen til hans spil er simpelthen produktet. I mange sind favoritten her og i en god position. Jeg nåede det ikke, så det er lidt grønt i dybden. 14 meter fra forkanten.

Imidlertid var tempoet godt. Omkring til 9 og John Rom. Dårlig yardage her med denne fra lang afstand.

Fungerede 37 tommer puttere så godt for ham? Der er en anden, der er på en anstændig linje. John kørte en spanier i en bunker til en anden med armene. Ups. Løb, der gik i et tidligt slag på en fredag ​​fra spanieren Jon Rahm på den 11. tee.

Ja, så det er den hårdeste kulde på banen. Og så selvfølgelig den 12.. Er den anden sværeste? OKAY.

Pluk ikke. Det gjorde det ikke. Få køjehældningen.

Kunne ikke køre det op ad ryggen. Det er virkelig svært at få Porter-godkendelse, okay? Ja, det er så vigtigt. Fantastisk 3/6 og otte sidefod.

Åh mand er så godt Hvilket skud. Bare smuk. Det ville være en dejlig lille bonus i dag.

gopro sølv amazon

Åh wow Fortæller dig, hvor vigtige disse bælg er her på US Open. Dejlig opblussen af ​​selvtillid kl.11.00 her igen kl.12

Sidste bunker til venstre. Det er omkring 3:10 i dag for at få det afsluttet. Denne dreng, der gjorde et stort sving på denne, skulle være i orden.

Lige over denne bunker er der ikke noget problem, mand, nogle tumle fairways begynder at gå ud. Golfbaner begynder at tørre lidt op. Han har de fem metaller i hånden.

Kurt, han er nødt til at stege disse 272'er, indtil den bare hænger ud, ikke? Ja, han kunne ikke lide det. Midterste bunker til højre, så et relativt langt bunker skud. Kurtti har en chance her.

Fantastisk beliggenhed i bjergene, masser af plads, det lagde han bare i sandet, og det gik ikke nogen steder. Men han, efter en fantastisk tur, ødelægger del 5. Herovre ved 13.

Rombs fjerde skud. Ja, skal bringe det op og ned for at undgå katastrofe. Han får en hård lille femmer, der kommer næsten 6 fod tilbage.

En kort nedkørsel mod havet. Lidt hurtigere. Nu får vi se, hvordan han håndterede det efter den tur.

Han forventer at gøre fugl, måske op og to og en chance for Eagles. Så meget skuffende bogey for John Ross foran havet, så måske et strejf af skade, der forsøger at få fuld spin, bliver halshugget lige ind i hullet. Måske dræbte han ikke smerten deroppe, og han kastede sin bold til jorden og læste ikke, hvem der bare ramte foran ham.

Så læs fra bunkeren. Nu Rahmat 14 kort side. Meget hårdt ramt her.

Han fik det skud. Lad os se et ret flot rebound efter at have rodet bilen 513. Flot golfskud her.

Jeg vil sige, det betyder, at bolden blev forvirret. Vi læste lidt fra Patrick Reed. Kan prøve at snige sig lidt til højre.

Pas på. Wow. Så vær interessant at se, hvordan han håndterer dette godt, se dette var for nylig på 16 ROM'er.

Rabat. 123 meter til hullet i dag, og det ser ud til, at han fangede en god løgn der. Det burde være ok.

Højre del af farleden afhængigt af hoppet. Ja, perfekt hul til den skudform, han kan lide. Tag det til venstre og skræl det til.

Tjek lige på hullet for at få det online. Det lød lidt tungt. Jeg er lige kommet øverst til venstre.

Men ikke dårligt. Ja, arbejdede faktisk til hans fordel. Det kostede spin-off lidt.

At der er en hældning, der ikke er backspin. Koppen er skåret lige over den. Fyrene talte allerede om Plania.

Åh, det er fantastisk. Hvor længe? Jeg skal bare bremse. Ja, endelig hvile.

Også dette område lige der? Det kunne have fortsat. Hvor stor kunne denne putt være søndag aften? Ja, der er en vis frustration på bagsiden for John ROM. Forsøgte at skære den af ​​venstre fairway bunkerneeds for at bevæge sig lidt mere til højre tynd, men stemmen ser muligvis i en linje, lyder bare sådan.

Virkelig tyndt for at vinde det skud, der får dig direkte ind i Hall of Fame. Tilbage til en Bronze 5 PGA-tur. Der blev opnået gevinster, da du spillede med Watson i løbet af begivenheden. 2018 American Express, der er over bjergene i Palm Springs-området.

Derefter Zurich Classic holdbegivenheden i New Orleans. John ROM jager den første major. Måske bliver det i det mindste et skød med boblen, der går lige sammen.

Hvilken mulighed for at komme bag det flag. Bageste venstre 9 meter fra arbejde med ovenstående. Det skal stå op, og jeg ved ikke, hvad der skete der, men det er et rigtig dårligt skud i betragtning af omstændighederne.

Jon Rahms tredje meget enkle bunker lukket. God løgn OK. BubbaWatson prøvede sit par, det haltede hele vejen deroppe, skulle gøre det på niveau uden problemer.

Det er bare et lille stryg med en kile. Hvilken bange kat. Tilslut det ikke, ikke tilslut det.

i fokus mobiltelefon

OK, sæt den der en. Springer lidt fastere end det. Dette er ikke et godt skud for nogle.

For fuglesamlerhastighed. Til sin første birdie i dag. Disse er mentale.

Alle sammen, jeg har lyst til, at han bare gav op eller savnede hælfangeren lidt først, ikke? Se om du kan finde ud af det. 204 Samlet afsendelse med vinden fra venstre mod højre. Det ser ud til at det lander midt til højre for greenen.

Tak, det og otte plus. Nu absolut så længe fra denne linje, men i tre PAR 4. God hastighed, let del.

Men her er de virkelige kampe for disse fyre. Han har sit første drop-shot. På disse greener og disse putter er alt, hvad du skal gøre, at lade som om du spiller hjemme med dine venner.

Du vil næsten gerne høre det bagest på dit hoved. Tag det op, det er god bogey den 8.. Stadig kun tre pakker.

Han er i stand til at få det tilbage. Det er et af de bedste skud, vi har set i eftermiddag. Gjorde ikke hele dagen.

Forelsket. Det er endnu større i blandingen her. Sløjf tegningen fra højre.

Skal være ret godt, ja? Du ser den tyres hastighed, når den er i de høje 40'ere. løb på fugl. Prøv at gøre det to i træk.

Så hårdt. Huller. Klik ind for John ROM.

Han bliver kl. Tre om aftenen den dag, kun et par tilbage. Jeg har ikke set balancen. Jeg tror, ​​jeg ser det på det samme.

Flyd lidt på det. Ja, kun at røre ved. Her 12 ROM.

Op ad bakken for sin birdie, ja, dejligt sted. Virkelig godt klaret. Gav ham den fulde behandling.

Nej, slags spark til højre. Nej. Yeah savnede fairway og måtte hænge den op for at vende en kil fra midten af ​​greenen, men kunne bare ikke få nok af den.

Dette har en vis handling. John ROM til at deltage, Mackenzie Hughes tager andenpladsen i MINUS 4. Og som de fleste i dag, går denne glip af rigtigt.

T-shirten er så vigtig her på par 5, jeg mener, næppe nogen af ​​de spillere, vi savnede fairwayen, formåede at lave en fugl. Det var et øjeblik siden. ROM tæt på kanten af ​​denne bunker.

Alt han kunne gøre var bare at sprænge det ud. Stort skud for John, det føltes som om Adam overtalte ham til at lade denne op 100 yards forbi det venstre hul og kontrollere spin her. Se om du kan få det på den bageste gårdhave, hvor flaget er.

Black 14, kort før romper Parrhe gjorde kun en bogey hele dagen. Han er stadig ikke der et sekund. Ved du, hvor vigtigt det er? Der er en følelse af uopsættelighed, bare ønsker at klare det.

Gudskelov. Han skal også være forsigtig med det dobbelte. Det kom for fem år siden og løb til double den 14..

Det er. Ja, det er et drab. Han er nødt til at vende det, han fordoblede bare den 14..

Han gemmer det for at blive under fem. Dette er virkelig et kritisk sving. Nu vil han have nogen, der har det let.

Nå, han ved hvordan man gør det, og han har endnu en chance for Eagle her på US Open. Det var også ret godt. Det var virkelig ret godt.

Kritiske to punkter, der satte ham til to under par, mange mennesker testede. Positiv måtte trække sig tilbage fra mindesmærket med et seks skud bly. Da han var i karantæne, var han ikke der, da hans forældre mødte sin søn, han havde ikke set sine forældre i halvandet år til venstre og skar ned endnu en skønhedskunstner-fairway på banen for at møde dem begge , lige højre, det er smukt ledet derinde.

Ja, vi vil se nogle lange hits fra disse to. Lidt smørskåret. Meget højt skåret lige på flaget, hvis det er det rigtige nummer.

Er det godt? Det er det andet skud, vi så direkte på flaget i den sidste time, men dette. Det var hans perfekte formbombe til birdie-ruten med chaufføren. Det er skønheden Gary lige i midten.

Lille snit skal tage den bakke og dykke til højre. Det er et knoglefrø lige der nede, langt nok pool er det nede i lejligheden, prøv at ramme de 50 i luften, det er her, du skal bruge penge, hedid ønsker at begynde at springe over til John Rondo-spiller 3.. Den sidste runde er begyndt Birdie Birdie, den blotte formalitet, du ville tro for Jon Rahm at starte Birdie Birdie, kommer ind på 4 under.

Faktisk færdig og huskende fyre, da Ramuan skød sin første begivenhed på PGA Tour 2017 Farmers her, han skød 65 i sidste runde. Jon Rahm med 6 timers viden for den store fyr lidt fra disse skud. Set her 7 timer i morges.

Hvem er lang og lo, og det kunne være. Jeg så Adam Hayes pege på et område omkring fire meter fra det hele. Det er uvirkeligt.

Skud, han kom ikke ind i kassen, holdt sig ude af pari. Der er det wow. Går ikke godt.

Klippet skal passe ham her med et skråt hjerte. Han ser det ængstelig fra højre. Det er forståeligt nu.

Kontakten lød godt. Åh min gud, jeg var så tæt våd lige nu. Ikke så godt, og han vil virkelig have meget arbejde for ham fra da af.

Han er ikke utilfreds med hvert skud, han har taget i det hele, og han har en 12 fod eller deromkring for par. En sådan god gryde. Så ROM kører lidt den fjerde, men stadig en under en dag.

Så han giver en tilbage. Tror du, at han er på festen, vilde godkende hendes karriere? Vil du tænke over den tilgang for at tale om knivskarp? ”Det er smukt, burde udholde dette. Fairway skrånende og endnu en dejlig tee fra spanieren.

Og den anden parameter. Åh gud. Højre ikke så langt til venstre.

Det er en stor fejltagelse. Jeg prøver bare at bedømme det herfra. Ja det er hurtigt.

Han er nødt til at få den over bakken lige der, og den vil føde nedenunder nu. Sænk farten. Vi tester det igen.

Han var perfekt placeret fra tee. Dette ville være en stor redning, der ville have gjort ondt. Bogey der kl. 5.

Tobakstypen forbliver på tre under. Tak. OK, ser godt ud.

Oh yeah. Perfekt position. I dag, som sidste efterår, har John Rahm positioneret den perfekte golfbane.

Skudt på vej. Big Hop er okay. Det er på det rigtige niveau.

Tre i træk her ved dette mesterskab. John ROM til yardage ved 6. Flyt til højre, når det kommer rundt om hullet.

Det er en god bedrift, så meget brudt og så hurtigt. Når det er sagt, er fire en fremragende score. Den 6.

Så en fugl for MatthewWolf svarer til Jon Rahm. Venstre side igen, det ville ikke tillade det. Brug for en effekt, men fik en.

Vent, lad mig. Det er godt, at det fortsætter. Åh undgå tomrummet Sand divot. Del 4 er 458 yards i dag, løb med sit andet slag.

Og det tre-trins grønne her. Flagget i midten nær bunkeren til højre. Så det er helt rent med et godt skudmønster.

Ikke engang tæt ved. Den værste del af dagen. Gøre rent.

Så han forbliver på tre under par med syv huller. Lige præcis. Der blev skudt her, men typisk for US Open.

Han skal være i defensiven. Meget hurtig. Jeg pakkede det op.

Det går til venstre temmelig hurtigt. Selvom det er forbi i dette område, er det det. Det skulle det ikke være.

Find bare en måde at komme ind på farleden. Undgå disse krydsbunkere. Tak hr.

Anna, så det er sikkert at spille. Efter alt dette er John ROM to på fairway for den del, fem ni. Når der opstår muligheder, skal du gribe dem.

Det bliver bedre nu. Det var en hensigt. Finder den butikken? 99 yards går lige forbi denne lidt lange, lille smule.

blodtryk for kvinder

Uanset hvad har du en gryde, der går op ad bakke. Det er hans stærke side. Spiller, du hørte ham, jeg troede, jeg fik det absolut.

Hej, vil du have tusind spring? Gør noget specielt her. Som et skub. Lige tidligere.

Bortset fra at man bliver bagved. Jeg vil tro Du ved, han kan ikke lide det, at De Grønne, der læser bulqiz, flere feltfester modsatte sig denne vej tilbage til golf-verdensmesterskabet. Det er rigtigt rigtigt.

Virkelig solidt udseende hit 5 jern. Jeg blev dræbt. Det skal bare være der, det lyder godt.

Tal med det. Sådan kører du op. Du fik det til at se simpelt ud.

Det skal være en mere sikker ROM. Hvordan vinder man en til Spanien? Giver en god start bare ved at drive i vinden, der faktisk er på vej mod bunkeren. Han så bange for det. john rom fairway bunker i det hele taget 206 yards. strejke lød godt. Paul flyttede næppe sandet. åh ja, meget godt gået. det er ikke let at skære derfra. vi har set flere magtkampe. det er den, vi har set, at spillere kører stort set godt.

Lad os se meget bedre ud, meget bedre. Åh, læs Gary, prøv det. Til.

Okay, dem der bare banker et par huller i ansigtet nu. Få det i ryggen. Kan sejle problemfrit, når det blev til magten 513.

Scott, stop der temmelig hurtigt. Må vente og være klar til at gå. Jim Duncan regerer officielt.

Det har cirklet i fem minutter. I de mere vanskelige livsskud vil du se, at det er totalt blindt, og du får et stort spark fra denne nedstigning. Jeg vil ikke have, at dette skal være perfekt.

Det er fremragende, så lidt op ad bakke, vi har en chance for at være så tæt. Hullet er skåret i højre kant af greenen. Ikke meget plads til at arbejde her, men det kan det.

Det er et godt skud derfra. Altid bare lidt rigtigt. Kørte godt hele dagen Dan.

Start til venstre for bunkeren, og prøv at skære den. Lad os bare tage skuddet, så han sømmer det. Ja, hvilket godt drev.

Dette er en af ​​de snævrere fairways på golfbanen. Kun omkring 25 meter bred, og det er kun delt midten. Han kan virkelig virkelig manipulere sit affald.

Langdistanceflyvning ser rigtig godt ud. Og det er helt rigtigt. Godt skud.

Lærebogs ting under USOpen presse fra siger 14. skylder mig noget. Ocean er lidt til højre.

Ja, han gik nøjagtigt som du bad folk om, og jeg bebrejder ham ikke, okay, okay? Hvis han nu er heldig og får det tørt, skal du lægge en sprød derovre på, hvordan det ser ud til, at han var nødt til at slukke lysene, så svært at gøre. Virkelig skudt derfra. Bare ja, det fortsætter.

Vi går, det var et hit. Næsten druknet, det var bare for hurtigt til at bevare roen. Meget er blevet sagt om hans temperament, og de år, han har arbejdet med det, smuldrer omkring ham.

Lige i midten vender sig lidt rundt. Virkelig flot skud. Dette er en fabelagtig optagelse fra John ROM.

Torsdage og så måske lidt om hende tilbage klokken 13. Held og lykke OK. 233 yards par 3.

Det var en vigtig del for ham at få min David, og han klarede sig godt. Solid bil. Dette kører til højre i retning af farvejsbunkeren Gary. Heldig.

Måske er det kort nok. Få det hele. Fremragende skud, lige passeret hold op.

Bryt til højre. John Ross definerer under pari. Links, der begynder med et forsøg på at bremse vinden, skal holde blødning.

Det er også enormt for venstre side af farleden, det er helt i bunden. Fantastisk. Hele dette forsøg på at holde fast.

Meget hurtig ligesom hans jobbrædder. Jeg bebrejder ham ikke. Jeg mener, Paul Online kunne have taget flaget helt ind i dammen.

Så nu har han lidt af et langt skud for fugl her, og måske åbnede han døren eller hvem der bliver bagpå. Igen det 72. hul. Denne gang længe.

For at tage føringen i USA skal du åbne.

Hvordan kan jeg se Vuelta a Espana 2020?

Hvordan kan jegse Vuelta a Espana 2020? Eurosport viser live dækning og udvidede højdepunkter på alle 18 faser i2020 rundvisning i Spanienvia tv-udsendelse og online GCN Race Pass, mens ITV4 viser højdepunkter.

Velkommen til højdepunkterne på 7. etape her på GCN Racing. I går var det endnu en topsejr og endnu en sejr for et hold i 2. division. Denne gang var det Jesus Herrada, der leverede varerne til Cofidis, hans første Grand Tourstage-sejr 0,7 sekunder bag ham var Dylan Teuns, som kunne være lige så tilfreds, som han havde gjort nok til at vinde føringen og den røde trøje I dag havde vi endnu et bjerg finish: en 183 km lang rute til Mas de la Costa, en stigning, der gennemsnitligt over 12% i løbet af de sidste 4 km, med et maksimum på 18%.

Endnu en god test for GC-kandidaterne. Der er færre af dem hver dag. Da vi fortsatte med tilbagetrækningen af ​​Uran, Carthy, Roche og De La Parte i går, var Davide Formolo heller ikke i stand til at starte i dag på grund af de skader, han pådrog sig i samme nedbrud.

I starten af ​​etappen havde vi voldsomme angreb i godt over en time, før en gruppe endelig kunne beslutte sig: Jelle Wallays (Lotto Soudal), Philippe Gilbert (Deceuninck-Qui.) Ck Step), Sergio Henao (UAE Team Emirates) ), Stéphane Rossetto (Cofidis), Quentin Jauregui (AG2R La Mondiale), GianlucaBrambilla (Trek-Segafredo), Michael Storer (Mitchelton-Scott) og Sebastian Henao (TeamIneos), Barthe, Marcynski. Brambilla var det bedste sted i GC med lidt mere end 8 minutter.

På det tidspunkt havde EF Education First mistet en anden rytter, og Tejay van Garderen var heller ikke i stand til at komme i mål på grund af skader fra hans styrt i går. Det var heller ikke uden hændelser. Her ramte et par BH Burgos-ryttere dækket, mens de forsøgte at få KOM-leder og etapevinder Angel Madrazo tilbage i gruppen.

Og da de var på vej igen - flere problemer, denne gang for James Knoxof Deceuninck Quickstep. Movistar satte et meget højt tempo i gruppen, hvilket vi kan antage for Valverde. Quintana blev i dag citeret i pressen for at sige, at verdensmesteren er holdets eneste leder.

På den næstsidste stigning skubbede Marzcynski, en dobbelttrinnet her ved Vuelta for to år siden, hårdt på pedalerne, tæt markeret af Gilbert. Det ville ødelægge Rossetto og Jaureguis chancer. Oppe var der kun tre af os - Gilbert nu med Sergio Henao og Brambilla.

Det dækkede tempo var nok til at imødekomme håbene hos den fjerne leder Dylan Teuns - vi ville få den fjerde ændring i den røde trøje på lige så mange dage Topgruppen blev decimeret, rytterne fra det oprindelige brud bryder op spredt over stigningen. Denne mand har haft en hård tid - Tao Geoghehan Hart kom i løbet af en god GC-position som outsider, men sygdom ødelagde disse planer, og han angreb gruppen på stigningen. På toppen var det Henao, der fik det maksimale antal point, hans fætter Sebastien havde lige formået at rejse sig igen.

Hvis Movistar fortsatte med at indstille et voldsomt tempo, ville det ikke vare så længe, ​​før Geoghehanhart blev bragt tilbage, men Gilbert var på flugt foran og på en uklassificeret stigning ville han distancere alle andre og solo. I bunden af ​​den sidste mur var Astana tilbage på toppen og i kontrol var afstanden faldet til 45 sekunder, og endnu et halvt minut var det, der huggede af, da Gilbert og Henao startede den virkelige stigning. Det ville ikke vare længe, ​​før skråningen begyndte at bide.

Ouch, dette er Dani Navarro fra Katusha Alpecin, en anden chauffør, der er kommet på dækket. Et par hundrede meter senere og topduoen blev fanget - i dag ville en af ​​GC-kandidaterne vinde, og Jumbo Visma var sikker på chancerne for, at deres hovedskuespiller Primoz Roglic skulle være sikker fra chauffører i problemer. Dernæst var George Bennett, som allerede havde reduceret gruppen til kun et dusin chauffører.

Men så kom de store navne på toppen - Nairo Quintana, der arbejdede for sig selv eller for Valverde? For mig så det ud som sidstnævnte - det var ikke et angreb, det var Quintana, der satte et hårdt tempo for verdensmesteren. Og så var vi snart på 4, de fire stærkeste kørere i løbet. Quintana, Roglic, Lopez og Valverde.

Kvartetten blev limet sammen halvvejs, intet kunne adskille dem, men meget adskillelse mellem dem og resten. Den næste chauffør på vejen var Rafal Majka, Pogocar, Chaves, Aru og Izaguirre, alle ned ad gaden. Det er stadig dejligt at se Aru kæmpe frem igen, han har ikke de bedste stilarter på cyklen, og det har været et hårdt par år for italieneren, men han ser ud til at komme tilbage til sit bedste.

Bedst af alt var disse 4. Ting kunne bogstaveligt talt ikke have været tættere imellem dem, kun 600 meter fra målstregen, men der kan kun være en vinder, og en der har stået tidens prøve er Valverde. Der er ingen, der er bedre på så stejle stigninger, når de er i form, og i en alder af 39 år har verdensmesteren bevist, at der stadig er meget styrke i benene.

Han slog 200 meter før mål og nej, han var i stand til at reagere. Roglic kom hjem på andenpladsen på samme tid, mens det tog yderligere 6 sekunder for den colombianske duo Lopez og Quintana at krydse målstregen. Han havde krydset målstregen lige før Izaguirre efterfulgt af Pogocar og Aru fra De Forenede Arabiske Emirater.

I morgen forbløffende lidt mindre kuperet, selvom dette ikke nødvendigvis er et sprintfase interesserer sig for, om nogen af ​​sprinterholdene prøver at kontrollere det, eller om dette er en outlier. Min forudsigelse, vi ses i morgen.

Hvordan kan jeg se Vuelta Espana 2020 i USA?

- 19. oktober2020- NBC Sports 'livedækningaf alle 18 faser i2020 ReturtilSpanien- den sidste Grand Tour for sæsonen - begynder i morgen 20. oktober kl. 9 ET på Peacock Premium, NBC Sports Golds 'Cycling Pass' og Olympic Channel: Home of TeamANVENDELSER.19. okt 2020

Hvordan kan jeg se Vuelta 2020?

Hvordan kan jegholde øjedetVend tilbagetil Spanien2020? Eurosport vises livedækningog udvidethøjdepunkteraf alle 18 faser i2020 Returen Espana via tv-udsendelse og online GCN Race Pass, mens ITV4 viseshøjdepunkter.

Er Vuelta på ITV4 2020?

Fra og med tirsdag den 20. oktoberITV4vil have højdepunkter fra hvert trin i programmet2020 Returen Espana. Deltag i osITV4hver aften kl. 19, som Gary Imlach, Ned Boulting og David Millar guider os gennem handlingen.13. okt 2020

Hvor kan jeg se Vuelta Espana 2020?

Hvordan kan jegholde øjedetVend tilbagetilSpanien 2020? Eurosport vises livedækningog udvidethøjdepunkteraf alle 18 faser i2020 ReturtilSpanienvia tv-udsendelse og online GCN Race Pass, mens ITV4 viseshøjdepunkter.

Er La Vuelta på ITV4?

ITV4viser højdepunkter fraVend tilbageen Espana (Tour of Spain) hver nat. Det er for det meste i en kl. 19:00 med hvert program tilgængeligt online viaITVSpiller kort efter.20. okt 2020

Er Giro 2021 på ITV4?

ITV4viser ikke2021 Drejd'Italia - her kan du se det.ITV4vil ikke dække dette årsTurd'Italia. Løbet køres af en anden organisation end Tour de France og mange andre større løb, og de har ikke rettighederne. Det betyder ikke, at du dog ikke kan se det.5. maj 2021

Er Tour de France på ITV4?

Tour de France2021: Live TV guide

Live tv-dækning af 2020Tour de Francevil blive vist på Eurosport,ITV4og S4C sammen med aftenhøjdepunkter.

Bliver Vuelta a Espana vist på tv?

Vuelta a Espana 2019: Live TV-guide og dækning. Eurosport viser live dækning af alle 21 etaper inklusive dets 'Breakaway' analyseshow efter hver etape og aftenhøjdepunkter. ITV4 viser aften timelange højdepunkter på alle 21 etaper, men endnu ingen live dækning.

Hvornår er hviledag for Vuelta a Espana?

2019 Vuelta a España Rest Day 2. september 10. opdatering: Lopez lover flere Vuelta a España angreb i kamp om podiet— cykelnyhederFinal uges 'lys', der favoriserer Roglic til Vuelta-sejr - velonewsIndex til store fotos fra alle 16 etaper - corvos / aso / flockton / bettini Trin 16 Dækning efter løb

Hvem var vinderen af ​​etape 17 i Vuelta a Espana?

Fuld officiel fase 17-resultater og generel klassifikation— lavuelta.esGilbert vinder etape 17— cykelnyheder 10. september opdatering: Trin 17-forhåndsvisning med favoritter— ciclismointernacionalSe løbssammendragstabellen (til højre) for trin 17-profil, kort og tidsplan. 2019 Vuelta a España hviledag 2

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Solide gummicykeldæk - hvordan løser vi det?

Gør de solide gummicykeldæk? TANNUS SOLID DÆK Letvægtspatenterede flercellede skumdæk er 100% punkteringssikre.

Vintage motobecane-cykler til salg - Sådan repareres

Er Motobecane-cykler gode? Det er ikke eksplosivt under hård pedalering, og hvis den fornemmelse af stivhed og øjeblikkelig kraftoverførsel er vigtig for dig, kan en aluminiumscykel måske være bedre. Men for at komme ud og nyde vejene ser Motobecane ikke kun den del ud, det er også en af ​​de glatteste cykler for pengene.

Sådan parkeres en cykel - holdbare løsninger

Hvordan låser du din cykel på en parkeringsplads? Når du parkerer udenfor, skal du kigge efter: sikre, forankrede udendørs cykelstativ. Cykelstativ, hvor der er to kontaktpunkter med rammen, giver sikkerhed og stabilitet (dvs. post-og-ring pullerter, omvendt-U, løkker, forskudt hjulbrønd, vægbeslag, klædebøjler) god belysning. områder med høj eller medium trafik.

Van rysel-cykler - anførte spørgsmål og svar

Hvilken gruscykel? Vi testede disse gruscyklerMærkeModelPrisMeridaSilex + 6000Testbogstav2949 EuroTiticiA-GR 012990 EuroRoseBackroad GRX RX8102999 Euro * StorckGrix ProTestbogstav 2.999 Euro

Carlton cykler - almindelige svar

Hvornår købte Raleigh Carlton? 1960