Vigtigste > De Bedste Svar > Wahoo elemnt bolt review - hvordan beslutter du dig?

Wahoo elemnt bolt review - hvordan beslutter du dig?

Er Wahoo Elemnt bolt god?

Rider med det nyeElemnt Bolt

Brug af det nyeBolttilbyder en meget lignende oplevelse som den gamle, og jeg mener, at ibedstmulig måde.Wahoohar lavet en række cykelcomputere, der er funktionsfyldte, men også meget brugervenlige. Den nyeBolter ikke anderledes. Det er let at opsætte og tilpasse.
25. maj 2021Hej gutter, dette er Ray fra DCRAINMAKER.com, og i dag har jeg 9 nye ting om den nye Wahoo BOLT 2? Wahoo BOLT 2021? Wahoo BOLT

Det hedder stadig Wahoo BOLT, står der på kassen, men det er nyt, det er helt anderledes. Det har farveskærme, det har mange ting - alle disse '9 ting', som jeg vil tale om. Nå, du kan sige, at det stort set kun er et ROAM i en mindre pakke og € 100 billigere.

Og de ville være ret korrekte, men ikke helt korrekte. Faktisk er der en række funktioner på denne enhed, der ikke er direkte til stede i Wahoo ROAM. Så jeg vil gennemgå alt dette.Før du dog bedømmer, hvor meget denne ting bipper. Forresten kan jeg ikke stoppe bippet, så vi skal bare fortsætte. Før du beslutter, om du vil købe enheden på grund af alle disse nye funktioner, skal du sørge for at tjekke den fulde artikel, fordi jeg er nødt til at gennemgå nogle af mine testoplevelser, fordi det ikke var Den første funktion på listen, den fulde kortlægning , øh, nu i fortiden, med wahoo-bolten, som jeg har her til venstre, kan du se, at det er som en sort og hvid kontur af vejene, kortene og alt det der, men det kan faktisk ikke dirigeres, d.

H. jeg vidste ikke, hvor du rejste, det var bare baseret på termitter eller instruktioner fra en routingudbyder som pendling eller hvad der måtte være tilfældet, bare gætte kontra på roam og på den nye skrue det op og ved faktisk hvad den underliggende rute er, og det er vigtigt, hvis du går vild, fordi du tidligere med omvejen kun fik at vide, hvordan man kommer tilbage til ruten med små pile, v rsus med roaming og den nye skrue får dig til faktisk at sige, hvordan man kommer tilbage med kortene i, så du kan se dette, da jeg kørte off-road. Jeg har chevrons, der dybest set viser mig, hvordan jeg kommer tilbage på ruten uh, og den har en ny rute, og i dette tilfælde blev jeg blokeret af vejarbejde.

Jeg var nødt til at følge en anden rute, og så kom jeg tilbage til den rute, jeg ønskede, og derfra gik jeg på den næste ting på listen er, som du kan se der, det er en farvedisplay. Faktisk er det 64 farver, det er 56 flere farver end Rom, Rom har faktisk kun en otte farveskærm, og de laver nogle kreative nuancer og ting med gråt og hvad der ikke er i modsætning til Bolts 2.0 er en 64 farveskærm, nu er de ekstra farver vil blive brugt uden for roam til et antal nye datafelter og i selve enheden, men især til datafelter for strøm og puls.Her er den næste nye funktion, som er puls- og ydeevneskærmene, som er farvekoordineret med din puls og dine strømzoner, så du kan se dette her i min telefonapp, hvor jeg har mine pulszoner, hvor jeg har mine strømzoner og kraftzoner orange-gule farver grønblå mørkeblå - kan beregne dem automatisk, det hele er ret simpelt. Det samme gælder sving-for-sving-navigation. Du vil se en ny farve på disse for at gøre lidt klarere hvad der foregår. Jeg vil gerne vide, hvor mange gange det er en rejse i hele denne artikel, som nogen vil tælle for at placere den nedenfor.

Det ville være som en stor konkurrence. Den næste ting er at øge lagerpladsen, nu havde den oprindelige roam fire gigabyte lagerplads, hvilket synes at være tilstrækkelig, men i virkeligheden var det ikke. For at være i stand til at holde langt størstedelen af ​​verdens kortdata i den få dette til 16 i Bolt 2.0 Gigabytes data øget, hvilket igen betyder, at du kan forudindlæse en række kortdata fra forskellige geografiske placeringer, øh, så du har det hele Nordamerika hele Europa hele Australien en masse andre tilfældige andre placeringer, der også er forudindlæst på selve enheden, skal du ikke bekymre dig, hvis du ikke har de regioner, du vil have på din enhed, når den ankommer til din dør, eller hvis du rejser et andet sted, kan du blot forbinde den til wifi og vælg de ønskede regioner.

bill walton cykling

Alle kort er gratis overalt, og der er globale kort overalt med alle integrerede cykeldata. Det er som før, bortset fra at du ikke behøver at foretage færre kortændringer, når du rejser, da de fleste af de regioner, som du sandsynligvis vil besøge, er forudindlæst, medmindre du vil kunne lide Ushuaia eller noget lignende. I dette tilfælde er det sandsynligvis ikke her som standard, hvordan En anden fordel ved dette ekstra lagerplads er, at elevationsdataene tidligere blev inkorporeret i selve kortsættet.Wahoo indbyggede dette i nogle af en ruteudbyders ruteinformation. Så hvis du havde et foruddefineret kursus uh tværtimod, er det nu indbygget i dataene til alle kortlægninger, uanset hvor du er i verden. De kan ikke gøre det alene, fordi der ikke er nok plads tilbage til 16 koncerter til at give dem den ekstra kapacitet til at gøre det i kortlægningsdataene på selve enheden ok og en hurtig note, hvis du finder denne artikel nyttig eller klik lignende knap dernede eller tryk på abonner på mere sportslig godhed, det hjælper virkelig med kanalen og artiklen. Vi har en lille ting næste, men jeg vil afslutte et par ting i denne artikel bare for sjov.

Hvis du ser nøje, har du muligvis bemærket, at knapperne nu er konkave, hvilket betyder, at de kan lide at pope højt uh, og så du kan se, når jeg gør dette, dukker knapperne op i modsætning til divoterne i fortiden på låsen og roaming her de går ned så øh, noget lignende kan ses, øh, og det er noget, wahoo siger, især for folk, der bruger handsker, det er meget nemmere at forberede sig på at trykke på disse knapper, læg din handske finger i dette lille hul og forhåbentlig få alt til at fungere , selvom det mangler et andet sted, vent på vægten, det er lidt øget, men stadig mindre end andre, så her kan du se, om jeg fortsætter, og jeg lægger min hånd i et par skalaer, så den eksisterende bolt kommer ind for at fjerne skyggen der 61 gram den nye bolt kommer med 70 gram den romerske lille oksekylling kommer ind med 94 gram for at sammenligne kjolen Delkant på 530 omkring $ 20 mere er 79 gram lige der for dig at vide Det er bestemt lidt tungere men jeg tror ikke, det virkelig betyder noget, det er det lidt større også. Hvis du ser nøje her, kan du se, at det er lidt længere fremme derude, lidt tykkere på den måde, så jeg synes ikke, det er virkelig vigtigt for de fleste mennesker, men hvis du spekulerer nu, don 't blive overrasket mere, når du taler om andre ting, de skiftede dernede usbc opladning også denne lille dør her er udskiftelig i fortiden, hvis du ved et uheld rev din dør ned ad din dør var for evigt væk ingen døre sammenlignet med nu kan du bytte denne ud, hvis du formår at nedbryde dig, og din enhed er i orden nu. Husk, at denne port stadig er ipx7 vandtæt, hvilket betyder, at du kan falde ned i kanalen ved en meter i 30 minutter, og du har det godt, du vil også være egnet til regn, da jeg gjorde det ret godt testet, herunder kun et par timer siden ingen problemer er der heller ingen problemer det med hagl lyn torden alt var fint, nu med denne USB-C-port er der det næste emne, der oplades hurtigt, så de har USB Brugt -C hurtig opladning til at fortsætte og fuldt opladet dette, um med fem betydeligt hurtigere forstærkerbelastninger eller op til fem forstærkerbelastninger i modsætning til de tidligere 1,5 ampere, jeg formoder, at dette ikke er en big deal for de fleste mennesker, er som de andre ting, især med en cykelcomputer, som du kan lide at lade det oplad et stykke tid, men det er praktisk, når du har brug for at få en hurtig opladning her, inden du tager afsted, sparer dig en lille tid, så lad os gå til vores sidste punkt, før vi snakker lidt om stabilitet og lignende.

Min stud installerer faktisk bare firmwaren, som det blev besluttet, hvornår den skulle gøre, men det er fint, så de har udvidet antallet af SMS-tjenester, de understøtter, for at vise meddelelser på selve enheden. Så tidligere sendte de kun SMS, nu har de tilføjet det som et WhatsApp-linjesignal og telegraf, som faktisk også sendes til alle tidligere Wahoo-enheder. Så det er ikke kun begrænset til bolten der.

Det betyder, forudsat at du antager, at du har parret din telefon, får du disse meddelelser på enheden. Der er ingen mobilforbindelse oven på det, så det skal komme her fra din telefon, og det bare kvitrer, og det viser dig sms'et okay, så med al den nyhed er vi nødt til at tale, fordi det var groft, det var sandsynligvis den groveste ting Jeg har nogensinde haft beregningstest i lang tid, måske endda enhedstest, og jeg forstår fuldt ud, at dette sandsynligvis er som tænderproblemer, og du ved, en dag, og sandsynligvis snart, øh, de vil ordne disse ting, øh, fordi de skal kunne lide det, kan de ikke sælge det uden at sælge det, men de begynder at sælge det, så snart denne artikel bliver live. Wahoo begynder at sælge det, jeg kan sandsynligvis gå til min lokale cykelbutik th jeg er en stor wahoo-forhandler som et par hundrede meter væk, og jeg køber denne enhed med det samme og kører på den, og som den står for mig nu er den helt ubrugelig og ønsker Jeg kunne have en bedre historie at male, men til sidst kan jeg ikke komme ud af drevet, uden at det går ned en eller to gange, og kortlægningen bliver normalt 30 til 90 sekunder forsinket. Jeg starter en sektion og afsluttede den for miles siden.

I nogle tilfælde havde jeg en tur i går, der var så dårlig, at jeg ikke engang sagde, at jeg var ude af kurs, seks miles, jeg kørte bogstaveligt talt seks miles den forkerte vej, før jeg tænkte, at noget kunne være forkert, og efter at have set nedenunder, og det gav op uh og Jeg forstår, at jeg er sikker, og jeg er ikke sikker på, at jeg ved, at wahoo arbejder på det. Jeg har et par ingeniører, der prøver at finde ud af det uh, men i sidste ende sender virksomheder mig min ærlige feedback om ting at give dig, og jeg har forsøgt at lave en vellykket ren tur på en tur i en uge nu. Jeg vil bare have en tur, hvor alt fungerer, og jeg ved ikke, om det er pulssensorfejl eller trænerens inkompatibilitet eller effektmålerfejl eller gearfejl eller nedbrud og genstart eller kort som om jeg ikke kan få en ren tur, og jeg kender nogle folk kan jeg vide, at der er mennesker, som jeg stoler på seere som desfit og gp lama, der var og var virkelig heldige med det? fantastisk, og det er sandsynligvis, hvor de bor og taler til wahoo.

De synes, det er mest relateret til tætheden af ​​cykelruter og de detaljer, jeg har, og kortfliserne i det bestemte område, og jeg bor i Amsterdam, og her i det centrale Amsterdam er der meget af det, og de graver sig ind i det en og håber de finder ud af det, men jeg ved ikke, hvornår det bliver, og måske kan det være bogstaveligt talt i morgen eftermiddag, øjeblikket efter, at denne artikel blev sendt, eller det kunne være om en måned, eller det kunne gå om to måneder, og jeg ved, det gør det ikke 't, så min pointe er, at jeg tilføjer en opdatering til nedenstående beskrivelse. Der kan du se om dette problem er løst eller ej, du kan også se min fulde anmeldelse eller hvad det måtte være, jeg linker nedenfor. Jeg vil have et helt afsnit afsat til dette emne, og hvis og når det er løst og forhåbentlig bliver det løst, og det ser ikke ud til at påvirke alle at påvirke som byboere som mig mere end mennesker, der er, um, længere eller langt fra bor væk fra en by, men forudsat at de ordner det, forudsat at de regnede det hele, så virker det som en god mulighed på Wahoo-fronten, du ved, det koster betydeligt mindre i sig selv, som jeg sagde, og jeg fandt det for dyrt i lang tid sammenlignet med Garmin 830, som i det væsentlige er den samme pris, og her er Garmin 530 også i det væsentlige den samme pris, som det generelle tema mellem at vælge mellem Wahoo og Garmin, og der er mange andre muligheder derude er faser med deres m50 endnu billigere end dette Jeg tror, ​​at der er Hammerhead Crew 2 til en lidt højere pris end Wahoo Roam-prisen, som alle er gode muligheder, der findes i hele dette landskab, men jeg tror, ​​at mange mennesker har tendens til at skifte mellem Wahoo og Garmin -en og det kommer i sidste ende ned til enkelhed med Wahoo-økosystemet eller mere funktionalitet med Garmin-økosystemet.

Det er så simpelt som det, og folk kan hævde hele dagen, at det på dette tidspunkt ligesom politik er det eneste, der betyder noget, at der ikke er nogen væsentlige eller virkelig nye funktioner, når det kommer til softwarefunktioner på Bolt 2 sammenlignet med den Roam det blev dybest set. det samme de sidste par år, så hvis jeg ikke nødvendigvis ville tillade det som en differentiator, ville jeg sige, at jeg i stedet ville fokusere på hardwareændringerne. Her formfaktoren farven uh selvfølgelig de tilføjede yderligere farvedatafelter, for eksempel som hoveddriver i forhold til roaming selv.

Forhåbentlig har du fundet det interessant nyttigt eller på en eller anden måde. I så fald skal du gå videre og lide den knap dernede eller trykke på abonner på meget mere sportsteknisk godhed, der er mere at komme, mere at helt sikkert komme. Jeg håber også at have en opdatering om dette, men der er også mange andre ting i tragten, det er helt sikkert en god en

sundt alternativ til is

Er Wahoo bedre end Garmin?

Konklusion: Som træningsredskaber er de lige så gode. Hvad angår TrainerRoad Outside træning, favoriserer jegWahoo. DetGarminer et teknisk overlegen udstyr med mange smarte funktioner, menWahooer foran med hensyn til brugervenlighed. Hvis jeg blev tvunget til at vælge en, føler jeg mig tilbøjelig til at vælgeWahoo.3. maj 2020

Hvad er forskellen mellem Wahoo Elemnt og bolt?

Det mest oplagteforskeler det originalenELEMNTer større endBOLT. Dette betyder, at den har en større skærmstørrelse: 2,7 inches versus 2,2 inches påBOLT. Ingen af ​​enhederne har en berøringsskærm (som de forskellige Edge-enheder, der har berøringsskærm).23. dec 2020

Er Wahoo bolt afbrudt?

Det er detophørt. Har været siden Roam blev frigivet. Der er ingen grund til fortsat at lave nye. Normal produktudvikling.5. december 2020

Neal von Messick er her med dagens tre minutters torsdag. Dagens korte samtale drejer sig om en nyhedsartikel, hvor jeg henviste til en udgået hydraulikolie fra 1974, som du stadig kan finde i hylderne i dag. Jeg er måske lidt underlig, men hydrauliske væsker er et af mine yndlingsemner.

Det er virkelig fordi jeg ser så mange misforståelser på internettet om dette emne. Der er bestemt en betydelig delmængde af mennesker, der virkelig ikke forstår, hvad der går i en af ​​disse oliespande. Virkeligheden er, at der er meget teknik i disse væsker til mange meget forskellige applikationer, som kan variere radikalt fra den ene til den anden.

Den ene er ikke som den anden. Plus, mange mennesker synes at synes, det er okay at bruge hvad du vil, så længe det opfylder specifikationerne. Du vil se det ofte.

Faktisk er der ingen specifikationer for hydrauliske væsker. Motorolier har specifikationer som 10W-30 og lignende, men der er ingen obligatoriske mindstekrav til lovgivning for hydrauliske væsker. De fremstilles alle efter producentens opskrift eller formel, der ikke nødvendigvis er offentliggjort og kendt.

Det er din del. Hvis du ser olie på bagsiden af ​​en spand: ”Opfylder kompatibilitet med produkterne X, Y, Z”, er det folk, der har fyldt denne olie, mener, at denne olie skal være fin til disse anvendelser. Der er ikke meget materiel videnskab og viden bag disse udsagn.

mountainbike lys

Denne nyhedsartikel kom lige ud her, og det slog mig som virkelig interessant og noget, jeg troede var værd at dele med jer, fordi jeg synes, det virkelig kan anvendes til denne samtale og grundlæggende viden. Staten North Carolina, dens standardafdeling inden for dens statsregering, afgav for nylig en salgsstopordre på en hydraulisk væske kaldet J303. J303 er hydraulisk væske, som du kan finde til salg i de fleste af dine landbutikker, og nogle af dine bildelehandlere sælger det også.

Det er mærket som en generisk hydraulikolie til traktorer. Det sælges normalt for en spand på fem gallon i intervallet $ 30 til $ 35. Det er et super billigt produkt.

Man må undre sig over, hvorfor dette sker? J303-standarden er faktisk en John Deere-hydraulikvæskestandard, der blev afbrudt i 1974, så de stoppede med at bruge disse ting for 45 år siden, men den fortsætter med at blive aftappet og i dag som en generisk THF (traktorhydraulikvæske). Du kan antage, at det vil ske til prisen, ikke? Så de kan sælge dette til en rigtig, virkelig lav pris. Staten North Carolina trådte faktisk ind og fjernede den fra salg i deres stat, fordi standardafdelingen undersøgte denne olie og sagde, at den ikke var egnet til brug i moderne udstyr.

Deres bekymring var, at beboerne i denne stat blev overtalte til at købe dette produkt, der var uegnet til deres maskiner at bruge. Så de kom ud og fjernede det fra salg. De kom også ud herfra med en hel masse andre ting, der ændrede den måde, hvorpå mange af disse etiketter fremstilles, og disse referencer er lavet mellem forskellige produkter, men bare virkelig interessant for mig, at du ikke kun ser en forhandler nu, ikke bare en producent, der siger disse ting, men staten træder faktisk ind og siger, at nogle af disse virkelig billige produkter virkelig ikke hører hjemme i dit udstyr.

Så endnu en opfordring fra os om bare at tilføje gode væsker og gode produkter til dit udstyr. Vi bryr os meget mere om, at du tager denne enhed med dig og behandler den godt, så den fungerer fejlfrit i livet. Vi ser absolut problemer med, at denne type produkt tippes ind i din traktor.

Bare vær meget forsigtig med hvad du gør, fordi du kan skabe problemer ved at spare for et par dollars på en fem gallons spand olie, der vil sidde i den i hundreder af timer. Når du har brug for at vedligeholde dit udstyr, har vi en stor gruppe mennesker her, der kan hjælpe dig med alle dine dele og servicebehov. Vores hotline for dele til folk, der sætter dig i kontakt med olier og filtre og ting, der passer til din ansøgning er (877) 260-3528, eller du kan finde det meste af det på vores hjemmeside på messicks. com.

Kom nu Scott. Jeg holder mig til artiklen nu. I sidste ende går du ind her.

yoga til abs

Jeg har ikke Cody til at få mine artikler rigtige. Jeg skal sidde alene og tale med kameraet, jeg er på vej ud. Jeg er der om fem minutter.

Kan du bruge Wahoo uden telefon?

Selvom ELEMNT / BOLT / ROAMgørkræver ikke entelefonFor at registrere data kræver visse funktioner, der er beskrevet nedenfor, parring via iOS- eller Android-ledsagerappen på en understøttet enhed: Opkalds- og tekstmeddelelser. Live sporing. Opret data om download og deling af køredata.

Parrer Wahoo sig med Garmin?

DetWahooNøglegørikke arbejde medGarminFit App eller Adidas miCoach App. Begge disse apps er designet til at fungere udelukkende med deres respektive iPhone-tilbehør. Bemærk: hvis dugørhave enWahooANT + pulsrem, detviljeoprette forbindelse tilGarminMonter ANT + adapter eller Adidas miCoach ANT + adapter.

Er Garmin 520 plus det værd?

Hvis du leder efter en kompakt cykelcomputer fyldt med træningsfunktioner samt sving ved sving-navigation, er det svært at se forbiGarminEdge520 mere. Med et farvedisplay og masser af forbindelsesfunktioner er det en alsidig vinder - selvom batteriets levetid kunne være bedre.9. maj 2019

Skal jeg få en Wahoo bolt eller strejfe?

Hvis du leder efter en komplet opladning på så hurtig en periode som muligt, såBoltvinder bare. Men sidenRoam'sstørre batteri betyder, at du ikke behøver at oplade det så ofte, og opladningstiden er ikke forholdsvis højereStrejfer sandsynligvis den bedre løsning generelt.25. maj 2021

Hvad er batteriets levetid på Wahoo Elemnt strejfe?

Detbatterihævdes atsidstop til 17 timer, hvor skærmens lysstyrke automatisk justeres via sensorer til omgivende lys.9. mar 2020

Kommer Wahoo ud med en ny cykelcomputer?

Wahoohar lanceret en anden generation Elemnt Bolt, der introducerer en farveskærm og smart navigation til den populæreGPS cykelcomputer. DetnyElemnt Bolt bevarer den aero-profilering - vi taler om en meget lille aero-gevinst her, men det ser sejt ud - og låner to nøglefunktioner fra Elemnt Roam.25. maj 2021

Hvor længe har Wahoo Elemnt Bolt været i brug?

Jeg har ejet en Wahoo ELEMNT BOLT i et stykke tid nu (som næsten 3½ år), så det er på tide, at jeg deler mine tanker i form af en anmeldelse. Hvis du overvejer at købe en ny cykelcomputer, indeholder dette indlæg alt hvad du behøver at vide.

Er Wahoo Elemnt Bolt en god cykelcomputer?

Samlet set er Wahoo Elemnt Bolt en fantastisk lille cykelcomputer, der er et levedygtigt alternativ til en Garmin, som vi stærkt kan anbefale. Bolten har stor værdi, har meget god batterilevetid, fungerer godt og er nem at bruge. Du skal dog bruge en Android- eller IOS-telefon.

Kan en Wahoo-bolt parres med en smartphone?

Det er nemt at parre Wahoo Elemnt Bolt med en smartphone med den tilsvarende app, der effektivt fører dig gennem processen. Når du er parret, kan du indstille dine dataskærme i appen og forbinde sensorer såsom puls og strøm. Jeg havde ingen problemer med at gøre dette, og softwaren var meget nem at bruge.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Tredje testikel - praktisk løsning

Hvorfor føler jeg en tredje testikel? En tilstand, der kan føles som kræft i testiklerne, er en spermatocele. Dette er en sædfyldt cyste i epididymis, der føles som en mindre tredje bold. Disse er ret almindelige og er normalt ikke et problem, medmindre de bliver store.

Emanuel Buchmann - hvordan man beslutter

Hvor blev Emanuel Buchmann født? Emanuel Buchmann / fødested

Oslo forbyder biler - pragmatiske løsninger

Er biler tilladt i Oslo? Oslo, Norges hovedstad, har dramatisk transformeret byens centrum ved at fjerne parkeringspladser. Oslos centrum er næsten udelukkende bilfrit efter at have fjernet parkeringspladser og forbudt biler på visse gader. Med intet sted at parkere i byens centrum er der stort set ingen biler i Oslo centrum.

Rio OL-tid - en løsning på

Hvor blev OL afholdt i Rio? Rio de Janeiro, Brasilien

Gryf rys jones - hvordan man tackler

Er Griff Rhys Jones beslægtet med Sophie Rhys Jones? Sophie - ingen relation til komikeren Griff Rhys Jones - driver et magasin til Duke of Edinburghs Award Scheme to dage om ugen. Hun håndterer også public relations for det eksklusive cateringfirma, Searcy's og Baby Lifeline, en velgørenhedsorganisation dedikeret til at tilbyde specielle babyplejeenheder i hele Storbritannien.

Racercykel med affjedring - hvordan man opnår

Kan du sætte affjedring på en landevejscykel? Hjulophæng frakobler hjulene fra resten af ​​cyklen. Det betyder, at i stedet for at hele cyklen skal støde op og ned på uregelmæssigheder i vejen, kan hjulene bevæge sig uafhængigt. Bagstød og ophængsgafler er normen på mountainbikes, men deres design er begrænset anvendelig til landevejscykler.