Vigtigste > De Bedste Svar > Wahoo kickr anmeldelse - en løsning på

Wahoo kickr anmeldelse - en løsning på

Er et Wahoo Kickr det værd?

Den opdateredeWahoo Kickrer godtværdien omtale her, dog. Det er en fantastisk smart træner og sniger sig ind under en grand. På trods af det har vi faktisk inkluderetkickrKerne som vores valg fraWahoo'srækkevidde - hvis du vil have den fulde intelligente træneroplevelse, men ikke ønsker at betale topdollar, er dette T3's valg.





(Dør knækker) (skriger) (jakke åbner) - Morgen, Trainiacs! Gosh, denne komfur er meget opsat på ikke at holde dette sted på minus 20, ligesom det er udenfor. Ja, det faldt faktisk til minus 20 tidligere. I den sidste måned bemærkede mange af jer, at jeg skiftede frem og tilbage mellem CycleOps H2, deres nye hammermodel og Wahoo.

Nogle mennesker siger, hej, velkommen tilbage til Wahoo. Andre mennesker er som, hej, opgav du CycleOps? Nej, jeg kan godt lide at se igennem begge dele, gå frem og tilbage, så jeg kan give dig et ærligt svar, hvilken skal jeg få, og når jeg foretog sammenligningen mellem disse to, dybest set hvad jeg? blev sagt, det betyder ikke noget. Denne træner sammenlignet med denne træner, de er meget ens, medmindre du har til hensigt at få en af ​​dem: Wahoo KICKR CLIMB.

Jeg har kørt det i omkring en og en halv måned. to måneder, så i dag skal vi tale om, hvorvidt det overhovedet er værd at købe Wahoo KICKR CLIMB, og mine tanker om din tur, hovedsagelig i zoner som en og to, men som jeg inkluderede i Team Trainiacs planer, er disse stille rejser ikke bare helt forkert. Gør seks gange to minutter i dag og fokuser på at trække pedalen op, høj spænding, læg mine hænder så højt op, fokuser på en dejlig solid kerne, fordi du ved, jeg handler om muskelrekruttering; så mange muskler vi kan rekruttere til at arbejde bedre.



Og tre, to, en, en time. En time, 149 watt, 34 kilometer? Det giver ikke mening, Zwift. 149 watt, 500 og den slags kalorier? Hmm Vi får se.

Noget skal kalibreres. Okay, KICKR KLATR. Så lad os tale om Wahoo KICKR CLIMB.

Dette er langt et af de mest efterspurgte, men mest forsinkede produkter inden for cykling i de senere år. Du annoncerede det på Eurobike 2017, og det var først i midten, sene efterår, kun i de sidste par måneder af 2018, at det faktisk kom omkring et år forsinket. Årsagen til dette er, at funktionaliteten af ​​op og ned bevægelse ikke var helt, som Wahoo ønskede, at den skulle være.

specialiserede mtn-cykeldæk



Da jeg prøvede det på Interbike 2017, var det meget ryk. Det skete meget hurtigt og straks. (Efterligner cyklens knirk) Det var ikke den naturlige følelse af at gå op og ned ad bakkerne, og det var heller ikke meget støjende.

Da det skulle bevæge sig, kunne du høre (efterligner cyklens knirken) Nu er det ret glat, og det vil jeg sige stille.

Nå måske ikke stille stille, som det faktisk lyder. (Cykelklik og rumlende) Men i baggrundsstøjen fra Wahoo KICKR, som praktisk talt er lydløs, kan du høre KICKR, men du er ikke rigtig, jeg tror alt det, de har forsøgt at gøre, stort set bare gør det mere bruger -venligt, mindre rå, mindre ru rundt om kanterne, mindre af en prototype model og mere af en rigtig flot færdig model, der fungerer godt sammen med folks smertehuler. Så lad os komme ned til et par specifikationer. $ 600, det skal parres med en af ​​Wahoo KICKR'erne fra 2017 eller nyere.



Dette er SNAP, dette er KICKR, dette er den nye CORE, og det skal gå med det, fordi disse trænere har evnen til at gå ned og lade din ramme bevæge sig på minus 10 graders hældning, hvilket giver dig mulighed for at gøre dette op til en hældning på plus 20 grader. Så Wahoo er en meget åben API, da de kan lide at kunne tilslutte sig noget, ligesom du kan parre en modvind til en CycleOps H2, kan du ikke, men det er et sikkerhedsproblem for din cykelramme. Øverst har du også denne fjernbetjening, som tænder og slukker for den, når den er låst eller låst op.

Låst tilstand justerer det kun med en grad, men ulåst tilstand giver dig mulighed for at tilpasse dig, uanset hvor du kører. Det havde jeg næsten aldrig, før vi skød en artikel af den i låst tilstand og manuel tilstand, fordi hele formålet er at være mere realistisk med dine simulatorrides med enten en hurtig frigivelse eller en aksel; betyder ikke noget, de har alle adaptere til de akselstørrelser, du ønsker, og det passer til træneren, ikke den app, du bruger, en vanskelig ting at gøre, men hvis du er begrænset til bluetooth-parring, gør vi ikke har brug for mere. Lad os komme til varerne.

Hvordan kører det faktisk? Nå, det er mere realistisk end at gå på en ikke-KICKR CLIMB-træner. Du har den bestemte bevægelse, når du kører med Zwift eller fuld gas, hvor der er en hældningsfaktor, der kan kommunikere med træneren. Er det banebrydende? Er det vildt bedre end nogen coachingoplevelse derude? Ikke rigtig.

Det er pænt og glat. Det er ikke ryk, så det har en dejlig realistisk vejfornemmelse, hvor bakkerne slags føles som bakker, og grunden til at det ikke føles anderledes er opdateringen, de foretog for at få det til at gå op og ned, er så ofte meget subtil, at du næppe bemærker det sker. Så fordi du ikke er klar over, at det sker, er det som om du er på farten, og du bare reagerer på vejforholdene bliver præsenteret for dig.

brød, der er godt for dig

Så hovedspørgsmålet er, er det værd $ 600? Jeg vil sige, at hvis du løber tør for penge, og du vil komme på benene med en god smertehuleopsætning, så mange af de mennesker, du gerne vil have, har du en dejlig, smart træner, du har Zwift rullende , du har en god opsætning med alle dine ting omkring dig, det er ikke nødvendigt. Hvis du har flere penge, end du ved, hvad du skal gøre med det, og du vil have den bedste smarte træneroplevelse derude, er det sandsynligvis, men det er ikke, at det stopper det, co. At være fuldstændig uspiselig til helt fornøjelig, bare fordi du har KLIMMEN, eller helt ineffektiv til vildt effektiv, fordi du har KICKR KLATREN.

Det er bare en god tilføjelse. Hvad jeg sagde om det tidligere i min første artikel er, at hvis du vil få dette, ville jeg ikke nødvendigvis tage Wahoo KICKR, jo dyrere $ 1400 Wahoo KICKR, jeg ville tage KICKR CORE, jo billigere version for at få spar disse penge og udtryk det på den måde, og jeg tror, ​​at fordi du har sparet de penge, du betaler, tror jeg, det tjener omkring $ 225 mere end bare at købe Wahoo KICKR. Du får i det væsentlige en bedre opsætning til ikke et ton mere, men ved du hvad der er sagt? , her er en indsigtsfuld godbid.

Jeg vil ofte bedømme, om et produkt er godt eller ej, baseret på om jeg når jeg er færdig med alle testene med det, whoa whoa whoa, vil jeg vende tilbage til denne træner, når jeg har klaret det? har udført alle testene og bare brug det, fordi jeg nyder det? Og i tilfælde af Wahoo KICKR CLIMB er svaret ja. Jeg satte det bare op på cyklen, fordi det bare er en dejlig tilføjelse, så det er lidt oplysende. Okay Trainiacs, hvis du ikke allerede abonnerer, skal du klikke på knappen Abonner nedenfor, fordi Petey ville elske det.

Graycie er dog ligeglad. Graycie er for sej til skolen. Jeg ville elske at have det, og hvis du allerede abonnerer, fortæl mig i kommentarerne nedenfor, hvilken træner du kører miles med denne vinter.

Okay? Senere Trainiacs. Hvem er det? (Hunde fnyser)

Er Wahoo Kickr den bedste træner?

DetWahoo Kickrhar konsekvent været en af ​​de mest pålidelige og brugervenligeunderviseretilgængelig og tjener flere Editors 'Choice-priser fra vores testredaktører. Den nyeste version er endnu bedre end den tidligere model, der kom ud i 2018.26. jan. 2021

Hvor længe varer Wahoo Kickr?

Wahookan reparerekickr. Du skal muligvis ikke købetilhelt ny enhed. Giv demtilopkald. 8-14 timer / uge brug tilsidst4-5 år (plus doglangdetTidligereejer brugte det) intet mere irriterende, end det undertiden varmer op / spisertildæk.3. maj 2018

Jeg beklager absolut ikke, da jeg på det tidspunkt havde en PowerTap g3 hubbaseret effektmåler på min cykel, da sommeren 2014 sluttede, da jeg forsøgte at slå en personlig maksimal effektrekord på 1200 watt, jeg blev på omkring 1150 hver for kort tid, da jeg skiftede til Swift og kickeren til vinteren, var jeg begejstret, da jeg straks ramte grænsen på 1200 watt, det var mit første tegn på, hvor unøjagtige Wahoo kickers 'KPI'er var, selvom jeg gjorde næste sommer var stærkere, min udendørs numre var mærkbart lavere end mine gennemsnitlige indendørstal og peak performance for hver tur fra kicker- og P1-pedalerne på et regneark, kickeren var konsekvent 13% højere end mine power-tap-pedaler, nu selvfølgelig lavede Min Vanity at stille spørgsmålstegn ved magten øverste pedal, da det var det lavere tal. Jeg fik endda lidt af en opgave for Power-Tap teknisk support i et stykke tid, men Power-Tap P1-pedalerne var et perfekt match med Power-Tab G3-hubben, hvilket gjorde det til en kicker med anomali spoling yderligere to år siden, og vi har frigivelsen af ​​Wahoo Kicker Climb omkring juletiden 2018 Jeg er en gadgetype, og jeg vil desværre ikke klatre arbejde med ældre modeller af kickeren, og vi har brug for en opgradering til 2018-modellen takket være 2014 kickeren, det fungerer stadig perfekt, plus det sker stadig efter seks år, da jeg stadig deler det ud til venner, så nu har jeg en kicker fra 2018, og der er et øjeblikkeligt mærkbart tab i power-numrene, jeg opretter en anden tabel, og nu taler vi 13 procent under PowerTap-numrene og 26 procent under 2014-kickeren, betyder det, at hvis jeg kører 100 watt ifølge P1-pedalerne, vil 2014-kickeren vise 113 watt og 2018-kickeren viser omkring 87 watt nu. Nogle af jer ved måske det 2018 kickeren var berygtet for at bryde inden for to w eeks af levering.

Mit 2018 lavede slibelyde, og jeg sendte det ind til en garantiudveksling et par uger senere, men en anden kicker ankommer, men jeg ser de samme lave ydelsesnumre inden for en uge, som kickeren mislykkes, fordi den ikke sender præstations- eller hastighedsdata. Begge problemer blev rapporteret af Wahoo som kendte problemer, og til deres ære tog de det fulde ansvar for problemet, ikke kun hurtigt erstattede det, men respekterede også Wahoos CEO, der interviewede DC Rainmaker på det tidspunkt, der forklarede sine problemer, så lad os tale om Februar 2019 nu, og jeg er på min tredje kicker til 2018-modelåret. Jeg er begejstret over at se effektmålingerne slappe helt af med mine power-tapede dips i måneden, eller så jeg stadig kører indendørs, jeg begynder at ride udenfor, lægge min kicker væk til sommeren Problem løst rigtigt forkert Jeg satte mig op til vinteren 2019 for fem måneder siden, og kickeren viser disse lave effektnumre igen. Jeg opdaterer firmwaren, der laver spin down Testing og alt på fejlsøgningsside ingen forbedring, og jeg vil være ærlig, jeg havde ikke behov for at slå dialer-support ud af denne ntakting hovedsageligt fordi jeg havde mulighed for at give op og bruge mypower tap P som en strømkilde, og det var endda fornuftigt at opretholde konsistensrega uanset om jeg kørte indendørs eller udendørs. Det har nu været måneder siden jeg kiggede på kicker-præstationsnumrene, men jeg bekræftede kun resultaterne inden jeg færdiggjorde dette script, og tallene er faktisk stadig lave, nu er wahoo-maskinerne på deres egen måde teknisk nøjagtige, fordi de er ensartede tal ikke adskiller sig meget fra deres base, det er bare, at basen er 13% høj eller lav afhængigt af om jeg bruger kickeren 2014 eller 2018 kickeren, hvilket gør enhederne perfekte til personlig brug Træning og registrering af poster, en 10% forbedring i din præstation er stadig sand.

Uanset enheden opstår problemet, så længe den er i overensstemmelse med sig selv, når du bruger Wahoo k. Brug icker som din primære og eneste energikilde til hurtige løb, du kan uforvarende bedøve eller humpe din præstation mod andre Personligt kender jeg mine styrker og svagheder, og jeg ved, hvor jeg passer ind i mængden. Jeg føler, at power tip-numrene er rigtige, og hvor jeg ville passe ind i den virkelige verden Hvor jeg ville passe i et hurtigt løb, men hvis jeg ville snyde, kunne jeg få min 2014 kicker til det 13% ydeevne boost, som jeg ikke vidste om de første to år Bare sig, at dette er min eneste erfaring med smarte trænesæder med disse to wah-hoo kickers. Jeg havde ikke et valg som en tidlig adopter i 2014, og jeg havde ikke rigtig et valg i 2018, fordi jeg ønskede at drage fordel af dette med en kicker-klatring, selvom jeg ikke har fortrudt at bruge Wahoo og vil anbefale dig se dig omkring for at se, hvilken smart træner der fungerer for dig og dit budget.

Tak fordi du kom med mig. Håber artiklen hjalp dig med at huske den? o abonner for at blive informeret om nye anmeldelser

Hvilket er bedre Wahoo Kickr eller tacx Neo?

En vigtig forskel mellemTacx NeoSmart ogWahoo KICKRer svinghjulet, der simulerer modstanden. Hvor erWahoo KICKRer lidt højere ved lave hastigheder, og hvis du holder dine ben stille, erTacxkan høres lidtbedrenår man cykler i topfart. Disse forskelle er dog minimale.31. mar 2021

Hvad sker der fyre, dette er Tariq fra SMARTBikeTrainers.com. På markedet for indendørs cykling er der to produkter fra to forskellige virksomheder, der har domineret markedet for smart træner i nogen tid, og det er KICKR fra Wahoo Fitness og NEO fra Tacx eller Garmin, to træner med helt forskellige stilarter og udseende, men begge styrede markedet for deres omdømme for styrke og nøjagtighed, og hvis du er på markedet for en træner, overvejer du sandsynligvis en af ​​disse, og det er derfor, du sandsynligvis ser artiklen, og den er en af de mest almindelige spørgsmål, jeg får.

Så i denne artikel vil jeg tale om forskellene mellem hver træner og hvad jeg personligt kan lide ved hver, og hvis du har en eller begge dele, så lad mig vide i kommentarerne, hvad du kan lide og ikke kan lide ved hver og hvorfor du lavede beslutningen skal gå med det, du har nu. Og hvis du finder denne artikel nyttig, ville jeg være taknemmelig, hvis du klikker på Like-knappen, det vil hjælpe denne kanal meget på denne måde og opleve det med dine venner, og når du lærer mere om indendørs cykling og hvordan man får mest ud af det ud af dine Smart Trainers, overvej at abonnere, og hvis du vil have besked, når jeg uploader nye artikler, skal du klikke på det blå ikon. Okay, KICKR 2018 og NEO 2 fås til samme pris på $ 1200.

NEO 2T, som er en opdatering til 2, koster $ 1400, hvilket er $ 200 mere. NEO 2 og 2T er praktisk talt de samme, forresten, den største forskel er forresten Tacx adresseret til problemet med hjulglidning, som de tidligere modeller, NEO 1 og 2 havde, noget som jeg personligt kun oplevede, når jeg klatrede meget stejle stigninger, såsom 10+% hældning, så for enkelheds skyld henviser jeg til NEO 2 og 2T, når jeg siger NEO fra nu af, og når jeg siger KICKR, henviser jeg til KICKR 2018-modellen . Okay, KICKR inkluderer en 11-trins kassette og er klar til at gå, hvor NEO ikke har en kassette, så det kan spare lidt at bruge den samme kassette, der følger med en KICKR.

NEO indeholder en forhjulsstigning b Fordi den sidder lidt højere op fra jorden, er der brug for en forhjulsstigning, hvor det ikke er nødvendigt på en KICKR, da KICKR-højden kan justeres til din hjulstørrelse, men jeg er ikke afhængig på træneren altid gerne bruge en forhøjning Jeg bruger den af ​​to grunde, jeg kan godt lide, at de forreste styr skal være stramme og ikke bevæge sig, og du finder vinkling eller vipning af cyklen et par centimeter mere praktisk til indendørs ridning. Cykelkompatibilitet Begge trænere understøtter forskellige cykler og akselbredde, men så kan du have problemer med nogle smallere cykler, især TT-cykler eller triatloncykler med mindre kædelængde på vejen og TT- eller triatloncykler, BMT-tidsmaskinen passer uden en problem, men sørg altid for, at din cykel passer. Du kan tjekke med Tacx eller Wahoo eller bare kontakte dem direkte for at se, om du har spørgsmål om din cykelmontering.

KICKR er en solid stål træner, intet vil bryde denne ting, hvor NEOs ramme er hård plast, ikke at jeg nogensinde har haft et problem med at det går i stykker eller noget, det er bare en af ​​disse forskelle. KICKR-benene foldes let let, hvor NEO er lidt af et mysterium for mange. Der er bare ingen måde at fortælle, hvordan man folder dine ben.

Jeg kan godt lide at tip mine på kørselssiden og derefter trække de to håndtag under de andre ben og folde benet på den ikke-kørselsside, så læg dig ned på gulvet og fold det andet ben sådan. Så at bære NEO er også lidt af et mysterium. Der er ingen steder et håndtag eller klare instruktioner om, hvordan man bærer det.

KICKR har et håndtag og er meget lettere at bære og tage med sig, som et løb eller bare at rejse med. Begge er kompatible med ANT + FE-Cand Bluetooth Smart, begge arbejder med Zwift-træner Roadthe Sufferfest og næsten enhver app derude. Begge sender Bluetooth, men KICKR sender Bluetooth over flere kanaler.

Dette var en nylig opdatering til KICKR, hvor Wahoo skubbede opdateringen hårdere, og de tilføjede kadensmålingen også gennem den samme Ferimore-opdatering. Med flere Bluetooth-kanaler kan du bære din KICKR til flere apps via Bluetooth. Jeg personligt kan lide at bruge Offroad Road eller Sufferfest til at styre min træner og Zwift på samme tid, dette giver mig mulighed for at gøre dette let. Hvis du kun bruger Bluetooth, hvor NEO ikke har denne mulighed, kan du stadig opnå dette med en NEO, men du skal enten bruge Bluetooth og ANT + eller bruge en slags ANT + bridge til at gøre dette.

hvordan man forhindrer mavesmerter

Men den største fordel ved at have flere Bluetooth-kanaler, det fjerner de fleste af de Bluetooth-forbindelsesproblemer, som brugerne kan støde på. KICKR har et fysisk svinghjul på 16 pund. KICKRs vejfølelse er sandsynligvis en af ​​de bedste på markedet.

Derefter har den et virtuelt svinghjul og styring af falmede toneodymmagneter, det er et næste svinghjul, som begge har fordele og ulemper. Nogle mennesker kan bare ikke lide fornemmelsen af ​​NEO's virtuelle svinghjul og foretrækker KICKR nks fysiske svinghjul, som begge er gode, og jeg har ikke noget imod det. Måske har jeg en tendens til at foretrække NEO, fordi det føles glattere for mig.

Det virtuelle svinghjul kan også tilpasse sig forskellige omstændigheder som opstigning og nedstigning, det er også hurtigere at reagere i Erg-tilstand, jeg tror, ​​at NEO er en af ​​de bedste trænere og mere smidig end noget, jeg har prøvet i Erg-tilstand. NEO kan også stimulere nedkørsler, dybest set bevæger motoren svinghjulet for at simulere følelsen ned til minus 5%. Svinghjulet kan også simulere forskellige vejsensationer som mursten, grus, træplade, hvilket er ret cool.

Personligt elsker jeg at simulere vejfornemmelsen, det fungerer, når det er aktiveret i Sim-tilstand i Zwift, og træneren vibrerer bare for at simulere, hvordan de forskellige veje føler, at du kører, så når du kører på en murvej, vibrerer den for at simulere følelsen af ​​en mursten vej, og du vil føle det lige på dine pedaler. (Sparker en cykel) Det er som en god fodmassage. En fodmassage på $ 1200.

NEO har hverken brug for energi hverken, den er selvforsynende. Det er et stort plus i min bog, stort set alt fungerer undtagen downhill-simuleringen, men alt andet fungerer, vejfølelse, erg-tilstand, sim-tilstand og stort set alt. NEO er i stand til at understøtte effekt op til 2500 watt med en nøjagtighed på +/- 1%, mens KICKR kan understøtte en effekt på op til 2200 watt med en nøjagtighed på +/- 2%.

KICKR kan understøtte hældninger, der simulerer op til 20%, og NEO er op til 25%, NEO behøver ikke at kalibreres, det er en anden fordel ved det virtuelle svinghjul, vi talte om, og den måde, de måler effekt på. KICKR skal kalibreres, men for at være ærlig kalibrerer jeg sandsynligvis KICKR en gang om måneden eller deromkring. Det er ret godt til at måle ydeevne og bare være konsistent.

KICKR kan også vises på din egen effektmåler og bruge den som sin egen effektmåling. NEO har ikke denne mulighed, dette er en god mulighed, hvis din effektmåler har tendens til at være væk fra KICKR eller bare foretrækker at bruge din egen effektmåler i stedet for KICKR. KICKR er kompatibel med KICKR Ascent, hvor Neo ikke fungerer med KICKR Ascent.

Så det er noget at passe på. NEO har en indbygget kadenceføler, hvor KICKR ikke gør det, og i stedet beregner og sender kadens. NEO vil være meget mere præcis, når det kommer til kadensmåling.

NEO kan også måle og transmittere køreegenskaber, og forhåbentlig skulle vi se mere pedalanalyse og cykeldynamik tilgængelig i den nærmeste fremtid. I øjeblikket kan du kun bruge cykeldynamik med Tacx desktop-appen Windows. NEO har også en lille smule flex, hvor KICKR er solid og stiv.

Jeg kan personligt lide den lille flex. Det føles lidt mere naturligt. Især når du dykker dybt ned i hårdere intervaller.

motoriseret mountainbike

Endelig har apps begge deres egen personlige app, som du kan bruge til at kontrollere træneren. Wahoo Fitness-appen er virkelig robust og meget nem at bruge. Tacx har en Tacx desktop-app og også en mobilapp, som du kan køre GPS-ruter med, skabe Lav din egen rute, lav struktureret træning eller lav din egen strukturtræning.

Det kræver medlemskab for funktioner som at køre GPS-ruter eller adgang til deres træningsbibliotek. Med hensyn til støj er begge ekstremt stille, og jeg demonstrerer ikke støj i denne artikel, jeg har foretaget denne sammenligning så mange gange tidligere, så jeg linker til denne beskrivelse nedenfor, hvis du vil tjekke den ud , men du vil blive imponeret over, hvor stille disse undervisere er. Så opsummeret er NEO en ret avanceret træner med et virtuelt svinghjul og vejsimulering meget nøjagtig effektmåling.

Ingen kalibrering krævet, du har data om køreegenskaber, som du kan se på en Garmin-enhed, for eksempel er KICKR en solid træner med et solidt svinghjul og god vejfølelse. Det er sandsynligvis kompatibelt med flere cykler end nogen anden træner på markedet. Det er også kompatibelt med Ascent, hvis du overvejer at få det, god nøjagtighed og support til flere bluetooth-kanaler og en 11-trins kassette allerede inkluderet.

Med hensyn til prisfastsættelse er KICKR og NEO 2 de samme, så hvis du ser på den opgraderede NEO 2T, er det yderligere $ 200 En anden ting at overveje er forsendelse og support. Så sørg overalt, hvor du sender det tilbage, hvis du nogensinde har brug for at sende det tilbage, at du nemt kan gøre det. Her er USA, begge virksomheder har ret god support, som du nemt kan sende det tilbage til, hvis du har brug for at returnere eller udskifte det.

Og som jeg sagde før, begge disse undervisere er meget gode, meget nøjagtige og vil vare i mange år, hvis de bruges korrekt, og jeg tror, ​​du vil være tilfreds med hver af dem. Jeg hjalp dig med at vælge og købe en af ​​disse undervisere, Sørg for at tjekke prisviseren til cykeltræner på SMARTBikeTrainers.com.

Priserne opdateres hele året rundt. Nogle gode tilbud er ude i dag og hele denne uge, så sørg for at tjekke t. Og jeg efterlader et link i beskrivelsen nedenfor.

Okay, jeg håber, du finder denne artikel nyttig, når du klikker på klikte på lignende knap og abonnerede. Tak for at se og se dig næste artikel.

Er cykeltrænere dårlige for din cykel?

Mens 'ridning på entrænervil beskadigeditcarbon frame ”myte er officielt sprængt, indendørs ridning kan stadig udgøre en trussel moddin cykelpå to måder: hjulspænding og svedkorrosion.17. apr 2020

Hvorfor er cykeltrænere så dyre?

Mens nogle er mere komplicerede, tilbyder flere funktioner og er mere populære end andre, kan de fleste fås for under $ 300 USD. Fordicyklingsamfund har taget online-tjenester som Zwift, efterspørgslen efter smartunderviserefortsætter med at stige, og som et resultat vil priserne også.

Skal du tage Wahoo Kickr ud af stikket?

Tag stikket uddetKICKRCykel, når den opbevares eller ikke er i brug, eller sluk ved kontakten ved at tilslutte en overspændingsbeskytter, der understøtter denne funktion. Kontroller rutinemæssigt for tegn på rust, korrosion eller overdreven slitage. Undersøg alle bolte og skruer for rust eller beskadigelse.

Skal jeg slå Wahoo Kickr fra?

Fjern aldrig stikket har været tændt i 4 år. De vil sandsynligvis sigetræk stikket uddet fordi hvis der er enstrømbølge i dit område, ting, der er tilsluttet, kan blive beskadiget. FrakoblingkickrKerne hver gang jeg er færdig, og kalibrering igen inden hver brug.25. nov. Dec 2019

Skal jeg slukke for mit Wahoo Kickr?

HVER TRÆNING

Det er vigtigt at følge nedenstående vedligeholdelsestip efter hver træningssession for at sikre optimal ydeevneaf din KICKRCykel: Tag stikket ud af stikkontaktenKICKRCykel når den opbevares eller ikke er i brug eller strømafved at skifte ved at tilslutte en overspændingsbeskytter, der understøtter denne funktion.

Beskadiger undervisere din cykel?

Mens 'ridning på entrænerviljebeskadige dincarbon frame ”myte er officielt sprængt, indendørs ridning kan stadig udgøre en trussel moddin cykelpå to måder: hjulspænding og svedkorrosion.17. apr 2020

Er Wahoo KICKR-cyklen en god træner?

Der er mange indendørs cykler og undervisere derude, og fra vores perspektiv er Wahoo KICKR-cyklen utvivlsomt en af ​​de bedste kandidater. Det slanke design og evnen til at hæve og sænke en rytter fra +20 grader til -10 grader er utvivlsomt sjovt. Evnen til at hæve og sænke fra +20 grader til -10 grader er utvivlsomt sjovt.

Hvornår kommer den nye Wahoo KICKR ud?

Udgivet i august 2020 er den nyeste model af Wahoos flagskibstræner mere præcis end nogensinde takket være automatisk kalibrering. Brug Wahoo Fitness-appen til at udføre spindown-kalibreringer (inklusive avancerede fabrikspindowns) samt firmwareopdateringer på dine KICKR-undervisere.

cykel rygsæk

Hvor mange Bluetooth-forbindelser har Wahoo KICKR-kerne?

Wahoo Kickr Core kan understøtte op til tre Bluetooth-forbindelser på én gang, hvilket gør den til en af ​​de mest teknologisk dygtige smarte trænere, især til et mellemliggende prispunkt. En lang række cykler i alle forskellige former og størrelser passer på Wahoo Kickr Core, der er kompatibel med et antal aksler: 130X5-135X5, 142X12 og 12 × 148.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling vs løb - hvordan man håndterer

Hvor meget cykling svarer til løb? Den generelle tommelfingerregel er, at der er et forhold på 1: 3 løb-til-cykel, hvilket betyder en kilometer løb ved en moderat indsats svarer til tre miles cykling på det samme indsatsniveau. Cykling 12 miles svarer til at løbe fire miles, hvor begge anstrengelsesniveauer er de samme i en meget generel forstand for kardiovaskulær fitness.25 авг. 2014 г.

Apt cykelstativ - typiske svar og spørgsmål

Hvordan opbevarer jeg min cykel i min lejlighed? Her er 7 tip til opbevaring af din cykel i din lejlighed eller i dit lille hjem. Den enkleste løsning er at installere kroge fra loftet og hænge din cykel, når du ikke bruger den. Sæt det på væggen. Få en cykeldock. Brug en skærmhylde. Skub det ud af syne. Gå efter et cykelstativ. Skjul det under trappen. г.

Professionel cykelcykel - holdbare løsninger

Hvor meget koster en professionel cyklistcykel? Andres L. Douzoglou, en konsulent, der arbejder i cykelbranchen og med professionelle triatleter siger, at de fleste pro-kørere på turen kører på en cykel, der koster $ 10.000 og derover i detailværdi. 2013 .

Pro cykelhjelme - almindelige svar

Hvilke hjelme bruger pro-cyklist? Ekoi. Ekoi er den mest almindelige hjelmproducent i dette års Tour de France og understøtter ikke mindre end fire hold, der repræsenterer det franske mærke. AR14 er den, som de fleste kørere har valgt, med sit aerodynamiske design parret med små åbninger foran for åndbarhed. 4 дня назад

Hej cykling - hvordan man løser det

Forbrænder HIIT-cykling fedt? Intervalstræning med høj intensitet til cykling: Skal du prøve TimeZone RPM Opvarmning 3 minutter @ 80/85/90 o / min 2 minutter @ 85/90/95 o / min 1 minut 30 sekunder @ 90/95/100 o / min 1 minut 30 sekunder @ 95/100 / 105 o / min 1 minut @ 100/105/110 o / min 1 minut @ 80/85/90 o / min MAIN SET30 sekZ5110 - 1151 min ved opvarmningsmodstand Z185 - 90

Mountainbikesko - handlingsorienterede løsninger

Hvilken type sko er bedst til mountainbiking? Bedste flade MTB-sko Fem Ten Freerider Pro. En stilfuld, holdbar mountainbikesko med fremragende greb. Specialiseret 2FO Flat Roost. Giro Riddance. Pearl Izumi X-Alp Flow. Bontrager Flatline. Ride Concepts Livewire. Giro Code Techlace. Scott MTB Team Boa.