Vigtigste > De Bedste Svar > Valnødder og hjertesundhed - innovative løsninger

Valnødder og hjertesundhed - innovative løsninger

Hvor mange valnødder kan spises om dagen?

Valnødderhar også meget kalorier. Således skal du holde øje med antallet afvalnødderduspis på en dag.Spisesyv til ti helevalnødderi endager sund og vil ikke forårsage ubehag.Valnødderogså en af ​​de bedste nødder til keto diæt.Så hej! Så du er landmand i det gamle Kina. (Hej, jeg ved, det er ikke dig, men leg med mig, hva? - og du er endelig klar til dagen. Du tager en håndfuld valnødder på forhånd? De sætter sig ned for en meget tiltrængt afslapning.

Hvad skal du gøre? A: Bryt dem op og spis dem selvfølgelig! B: Rul dem i dine hænder i et par minutter. C: Øv dine jongleringskompetencer? Jeg gemmer C til de håbefulde cirkushandlinger. B ville være et populært valg dengang, men jeg kommer ind på det senere.

Så lad os vælge den mest oplagte mulighed: A. Hvis du kun spiser en håndfuld valnødder på en dag, vil du se alle mulige positive ændringer i dit helbred og dit velbefindende! Hej, du vil også godt lide! Hvad du ser i spejlet! Lad os afrunde alle fordelene. 1.Mindre hårtab At have sundt hår kan ændre eller bryde en persons udseende og selvtillid. Og hvis du bemærker, at alt falder ned i brusebadet, har du en fornemmelse af, at verden slutter. (Du vil også føle, at du har et nyt lille kæledyr, hver gang du renser afløbet, jeg kalder den ene Walter ”) Den gode nyhed er, at indtagelse af din daglige dosis valnødder hjælper med at forhindre hårtab.

Disse smarte nødder indeholder selen, et essentielt mineral for vores kroppe til at udføre nogle grundlæggende funktioner. Eksperter siger, at folk, der ikke gør det, når du får nok selen, har du en tendens til at kæmpe med skaldethed og hårtab. 2.

Hurtigere, stærkere hårvækst Valnødder har et andet fancy element kaldet biotin, der ikke kun hjælper med hårtab, men også får dit hår til at vokse hurtigere! Biotin gør dette ved at øge produktionen af ​​keratin i din krop. Keratin fungerer som et beskyttende lag af fugt på dine tråde, så du vil også se færre brud og splittede ender, når dit hår bliver stærkere! 3. Stærkere negle, når du har at gøre med ting Når du har at gøre med dit hår godt, kan du være temmelig sikker på, at det også hjælper dine negle.Så jeg holder det kort: hvis dine negle er tynde og bliver ved med at splitte og knække, skal du hellere spise nogle valnødder hver dag næste dag? Vi taler om keratin her - det protein, der gør dit hår, negle og 4.

Drengens glødende hudvalnødder hjælper din krop med at bekæmpe skader mod frie radikaler. Frie radikaler er molekyler fra dine omgivelser og de fødevarer, du spiser, der klæber til din krops kollagen. Huden er som et lagen.

Når det er rent og stryges, føles det glat og ser perfekt ud. Men hvis det er snavset og krøllet, yuck, ingen vil ligge på det! Dette er hvad der sker med din hud, når frie radikaler manipulerer dit kollagen. Så får du breakouts, din hud ser træt ud, dehydreret, og fine linjer og rynker dukker op.Skibsmængden af ​​antioxidanter i valnødder neutraliserer disse frie radikaler. Så snart din hud genvinder sin elasticitet (dohingggg!) Måde for en klar, fyldig og strålende hud! 5. Forkølelse og influenza, hvem? Det samme selenmiddel, der gør dit hår tykt og stærkt, er også vigtigt for dit immunsystem; alle de grimme ting derude i verden vil ikke gøre dig syg.

Og der er mange beskidte farer omkring dig: dørhåndtag, lysafbrydere, selv din egen telefon er dækket af bakterier! ('Forræder! Jeg troede, jeg kunne stole på dig!' Beskyt dig selv og boost dit immunforsvar med alt selen i valnødder! 6. Bedre koncentration (Um, he?) Ifølge en Harvard-undersøgelse forbedrer indtagelse af valnødder hver dag dig kognitiv med andre ord, det gør det lettere for din hjerne at tage ind og behandle information, men den vigtigste fordel er, at det hjælper dig med at fokusere på en opgave og holde fokus længere på, hvad der er i skolen eller ved en daglig dosis valnødder beskytter også hjerneceller mod forfald, når du bliver ældre.

I godt humør Valnødder indeholder meget omega-3 fedtsyrer. Ifølge National Institute of Health får folk, der ikke får nok omega-3 det, Indtagelse af -3 fedtsyrer i din krop Slankere har tendens til at føle sig triste og endda deprimerede. Sagen er, at vores hjerner fremstiller et hormon kaldet Serotonin, som er ansvarligt for at kontrollere angst, øge lykke og forbedre vores humør.

Når din hjerne ikke producerer nok serotonin, får du det modsatte: negative følelser og humørsvingninger. Omega-3 fedtsyrer hjælper din krop med at gøre mere af dette hormon for at holde al den negativitet ude! 8. Vægttab Når du tager en håndfuld valnødder (ca. 5-8), er du måske lidt tøvende med at finde ud af, at du spiser 185 kalorier.

Men ingen bekymring! Undersøgelser har vist, at din krop kun bruger 21% af disse kalorier. Hvad der er endnu bedre er, at du vil føle dig mæt længere, hvilket sænker din appetit. En anden undersøgelse viste, at folk, der indtog valnøddesmoothies, havde et markant fald i deres trang til junkfood.

Eksempel: Hvis du vil tabe lidt mere, skal du bytte fedtchipsene ud for valnødder, når det kommer til snacks! indeholder et ton magnesium, som spiller en stor rolle i træningspræstationer. Når du træner, har du brug for mere magnesium, end hvis du bare sidder og ser genudsendelserne fra din yndlingssitcom. Magnesium gør sit job ved at flytte blodsukkeret ind i dine muskler og slippe af med laktat.

Når du træner, opbygges laktat og forårsager muskelsår, så hvis du spiser din sunde snack lige inden gymnastiksalen, har du ikke den smertefulde gener. En håndfuld valnødder indeholder også over 4 gram protein, hvilket er et must for folk, der træner regelmæssigt. 10.

En stor servering af essentielle vitaminer og næringsstoffer Samlet set er valnødder simpelthen en god kilde til alle de gode ting, din krop har brug for, som du får fra. At ikke få nok i din normale diæt kan indeholde 65% sunde fedtstoffer og 15% protein. De har få kulhydrater, og de fleste af disse kulhydrater består af fiber. Sidstnævnte er virkelig god til fordøjelsen og kan lindre problemer som gas! Valnødder kan gøre din krop meget godt, men der er et par ting at huske på, før du går ud og fylder denne sunde lille møtrik - Folk, der er tilbøjelige til eksem eller mavesår, bør indtage valnødder med forsigtighed for at forhindre, at de forårsager hudsygdomme.

Bare 5-8 valnødder er mere end nok. Ellers kan de forårsage gas og endda hovedpine. Husk: alt i moderation.

Okay, nu skal vi tilbage til gården. Kan du huske den anden mulige mulighed? som jeg nævnte? , Ta-DAH! Hej nogle gange har du lyst til en møtrik, nogle gange har du det ikke. Lad os alligevel tale om den anden mulighed: at rulle valnødderne rundt i dine hænder.

Nå, denne praksis plejede at være kendt som 'Walnut Therapy' på grund af alle de sundhedsmæssige fordele, den angiveligt havde. At høre lyden af ​​valnødder, der gnider mod hinanden, siges at rense sindet og berolige dig efter en stressende dag og sænke knoglenes angst. Det lyder lidt underligt, men det bliver endnu mere interessant! Ifølge nogle traditioner blev usædvanligt smukke valnødder som juveler videregivet af familier.

Og da de har sedimentær værdi, oops, sentimental værdi, holdes de for evigt sandsynligvis indtil nogen bliver sultne

I de senere år er valnødder endda blevet noget af et samlerobjekt. Ja, folk leder efter gamle møtrikker, der er overført fra familier i generationer. Jeg har mange nødder i mit stamtræ! De er endda villige til at betale en høj pris for dem! Det kunne forklare, hvorfor nogle loppemarkeder i Kina sælger falske valnødder fyldt med sten! Åh, disse er nødder hej, har du en yndlingstype af møtrik? ? Nej, jeg mente ikke mig, men tak! Del gerne i kommentarerne! Hvis du har lært noget nyt i dag, kan du lide denne artikel og dele det med en ven. - gør mig ikke skør endnu! Vi har over 2.000 seje artikler at nippe til! Alt du skal gøre er at klikke på denne venstre eller højre artikel og nyde det! Husk (sig det med mig nu) Bliv afstemt med den lyse side af livet!

Hvilke nødder er bedst for dit hjerte?

HjerteSund og raskNødderat tilføje tilDitKost
  • Mandler. Mandler er sandsynligvisnødderneder er nemmest at finde iditkøbmand.
  • Pekannødder. Pekannødder er en andenstoremøtrik, der er nemme at findeditlokal købmand og der harhjerte-sunde fordele.
  • Macadamianødder.
  • Valnødder.
  • Pistacienødder.
  • Jordnødder.
  • Cashewnødder.
29. juni. Feb 2020

Nødder er en fantastisk kilde til sundt fedt, fiber og protein. Mange undersøgelser har vist, at de har en række sundhedsmæssige fordele, især med hensyn til at reducere risikoen for hjertesygdomme. Så i denne artikel ser jeg på fem af de sundeste nødder, du kan spise, paranødder.

Paranødder menes at være kommet fra et træ i Amazonas og er en utrolig rig kilde til selen. Faktisk giver en portion på 1 ounce eller 30 gram paranødder dig mere end 100 procent af det anbefalede madindtag eller RDI til mineralet selen. Dette er nu ud over 26 procent af RDI for magnesium, som er et vigtigt mineral for hjerte-kar-sundhed.

Nu er selenmangel sjælden og forekommer normalt kun med visse sygdomstilstande. I denne undersøgelse led for eksempel patienter, der gennemgår hæmodialyse for nyresygdom, af selenmangel. Og disse patienter spiste kun en paranøtrik om dagen i tre måneder, deres seleniveauer i deres blod normaliseredes, og nødderne havde antioxidantvirkninger i deres blod eller.

bikewatch

Nu er det fascinerende, når en bestemt mad er så rig på et bestemt næringsstof, at det er, hvordan et kosttilskud fungerer. Paranødder kan også reducere betændelse hos hæmodialysepatienter og raske mennesker. Indtagelse af selen er også indiceret til mere almindelige tilstande som Hashimotos hyperthyroidisme.

Faktisk har vores skjoldbruskkirtel de højeste niveauer af selen pr. Gram af et af vores organer. Nummer to, valnødder. Valnødder er en fremragende kilde til omega-3 fedtsyre, alfa-linolensyre.

Mange store undersøgelser viste, at spise valnødder reducerede det totale kolesterol og LDL-kolesterol markant, mens det øgede gode HDL-kolesterol. Dette kan nu skyldes deres høje alfa-linolensyreindhold og andre næringsstoffer. Valnødder kan også forbedre andre faktorer relateret til hjertesundhed, herunder systemisk inflammation, blodtryk og normal blodgennemstrømning gennem kredsløbssystemet.

Interessant nok fandt en undersøgelse af universitetsstuderende, at forbruget af valnødder øger niveauet af viden kendt som inferentiel tænkning, hvilket tyder på, at valnødder kan have gavnlige virkninger på hjernen, men dette er spekulation. Nummer tre, mandler. Mandler indeholder et antal gavnlige næringsstoffer, især vitamin E, som er en antioxidant, og også mineralet magnesium.

Undersøgelser viser, at mandler, der indtages som en del af en diæt med lavt kalorieindhold, kan hjælpe overvægtige eller overvægtige mennesker med at tabe sig og sænke blodtrykket. De ser også ud til at være særligt gavnlige for diabetikere, hvilket øger blodsukkeret, hvilket hos diabetikere opstår efter et måltid med op til 30 procent. Der er dog ingen signifikant reduktion i raske mennesker.

Det har også vist sig, at de reducerer betændelse hos mennesker med type 2-diabetes, hvilket jeg kommer til et øjeblik. Både naturlige og tørristede mandler er nærende, selvom de naturlige har mere E-vitamin, men bare gå med hvad du foretrækker. Nummer fire, cashewnødder.

Cashewnødder er et andet godt valg og er især højt i magnesium som mandler. Faktisk er de cashewnødder og mandler sammen med spinat er en af ​​de bedste kilder til magnesium i den menneskelige diæt. En halv kop kogt spinat indeholder 78 milligram, derefter indeholder en ounce eller 30 gram cashewnødder eller mandler mellem 74 og 80 milligram.

spin klasse tøj

Det faktum, at cashewnødder og mandler er bekvemme og velsmagende, er bare en bonus. Magnesium er et essentielt mineral, der er involveret i hundreder af kropsprocesser, herunder blodsukker. Dens virkningsmekanisme er uklar, men lave magnesiumniveauer er stærkt forbundet med dårlig kontrol af type 1 og type 2-diabetes.

Derudover har kliniske undersøgelser vist, at korrektion af lave magnesiumniveauer forbedrer insulinresponset og sænker blodsukkerniveauet. Så hvis du har diabetes, kan det give mening at medtage en håndfuld cashewnødder eller mandler i din kost hver dag. Nummer fem, jordnødder.

Nu begynder jeg med at sige, at jordnødder faktisk ikke er nødder. De vokser ikke på træer, men er bælgfrugter. Imidlertid betragtes de ofte som nødder og har lignende ernæringsprofil og sundhedsmæssige fordele som nødder, men for en brøkdel af prisen.

En undersøgelse af over 120.000 mennesker fandt ud af, at et højt indtag af jordnødder var forbundet med lavere dødsfald. Interessant nok kan antallet af astma og allergisk sygdom være lavere hos børn født til mødre, der spiser jordnød en eller flere gange under graviditeten, og det kan endda være nyttigt at spise mere. Nu vil jeg gøre det klart, at jordnøddesmør indeholder store mængder tilsatte olier og andre ingredienser.

Derfor er det bedst at vælge jordnøddesmør med det højeste jordnøddeindhold, hvis du vil have det sundt. Det er normalt 90 procent plus jordnødder, der er tykke, okay, du blev advaret. Bemærk også, at de fleste jordnødder normalt er stærkt saltede eller aromatiserede, hvilket kan eliminere det helbred, der er forbundet med dem, så prøv at vælge almindelige, usaltede og smagløse jordnødder, når det er muligt.

Det er klart, at nødder og jordnødder er nogle af de sundeste snacks, du kan spise. Der er ingen andre yderligere ingredienser. Og desværre tæller kommercielt jordnøddesmør ikke.

Hvis du fandt denne artikel nyttig, vil vi sætte pris på tommelfingre og abonnere på Authority Nutrition's YouTube-kanal ved at klikke på den store røde knap nedenfor, klik på artiklen, og på den måde kan du se alle vores nye artikler, når de frigives. (lidt inspirerende musik)

Renser valnødder dine arterier?

9. oktober 2006 -TILhåndfuld afvalnødderbeskytterdine arterierfradetchok aftilfedtfattigt måltid, finder spanske forskere.Detfund tyder på, at nødder ertilvigtigere del afdethjerte-sund middelhavskost end olivenolie.9. okt 2006

Lad os tale om de bedste fødevarer, der kan hjælpe med at rense dine arterier. Vi taler om et problem, der involverer indersiden af ​​laget af dine arterier kaldet endotelelaget, og hvis der er en dysfunktion i dette lag, får du betændelse, og du får også arvæv fibrose, du har også calcium og kolesterolopbygninger, og så kan du få en blodprop, der er lidt anderledes og en af ​​de absolut bedste tests for at finde ud af, hvad der foregår i dine arterier. koronararterieforkalkningstest eller scanning få det fra din læge, det er ret hurtigt, det er ikke så dyrt, det er langt mere værdifuldt end en kolesteroltest, fordi det måler mængden af ​​calcium, der opbygges i dine arterier, hvilket er en af ​​de bedste forudsigere for dødelighed fra alle dødsfald. Det er en virkelig vigtig test. Den skal være nul, men nogle gange kan den endda være 100 200 500 700 være tusind eller mere.

Nøglen er, hvis du finder det meget højt, vil du anvende det, jeg skal vise dig, og derefter teste det igen hvert par måneder. Sørg for, at det går godt startende med nummer 1 Du vil sikre dig, at dit insulin er normalt OK, du vil ikke have, at det skal være for højt, og det gør du ved at tabe dine kulhydrater, så alt, hvad der er lavt kulhydratindhold, er godt meget terapeutisk for dine arterier. Så du vil gå på en ketogen diæt med en lav-carb-diæt, og du vil hurtigt forårsage betændelse inde i arterierne, og arterien bliver tykkere, og du kan endda udvikle en blodprop.

Der vil være betændelse og såkaldte glykerede slutprodukter i alderdommen. Dette er en situation, hvor proteinerne inde i din arterie bliver ubrugelige, de er beskadiget, og du får dette, hvis du indtager for mange kulhydrater, og du kan få det også, hvis du får for mange omega-6'er - Forbrug olier, som jeg skal nævne lidt, så dette ville være nummer et er sandsynligvis den absolut vigtigste ting, du skal beskæftige dig med, ellers fungerer det ikke rigtig nummer to, du vil have mad med højt indhold af K2-vitamin som nato, det vil sige en gæret sojabønne eller lever kunne være oksekød lever, kyllingelever æg, helt sikkert æggeblommer græs smør-fed oksekød surkål måske lidt hård eller blød ost med vitamin K2 vitamin K2 handler om at holde calcium ud af arterierne, okay nummer tre Dette er ikke en mad, men det er en meget kraftig antioxidant Tocatrinos er i modsætning til tocopheroler, dette er vitamin E-komplekset. Tocotrinoler er 50 gange mere potente end tocopheroler.

Hvis du nu spiser grønne grøntsager, får du en god mængde E-vitamin, så du kan også gøre det, men hvis du faktisk har skader inde i dine arterier, vil jeg varmt anbefale tocotrinoler, da de er meget, meget potente. Du kan forhindre fibrose eller arvæv i at blive værre ee radikal skade Okay, nummer fire, faldende omega-6'er, så du skal slippe af med sojabønneolierne, majsolien, rapsen, bomuldsfrø fra din kost og udskifte dem med omega-3 fedtet fisk laks torskeleverolie Du kan tilberede valnødder, der har en forløber for omega-3, og også sørge for, at hvis du spiser kød, der er fodret med græs, indeholder det højere mængder omega-3 fedtsyrer nummer fem for at mindske stivheden i arterierne, som derefter fører til forhøjet blodtryk Vil du have nok kalium i din diæt Kalium holder arterierne pæne og bløde. Problemet er, at de fleste mennesker ikke spiser nok salat eller grøntsager til at have nok kalium, og det er, at de normalt er lave.

Amerikanere har omkring en og en halv kop grøntsager om dagen, når de i virkeligheden har brug for mindst syv eller mere, og det er sådan, du får kalium til virkelig at forbedre dit blodtryk. Du kan også få det i et godt elektrolytpulver, nu er den anden ting D-vitamin D-vitamin er meget vigtigt for at holde dit blodtryk nede. Det understøtter denne dysfunktion i høj grad.

Det kan understøtte dine arterier fra mange forskellige vinkler, så det er næsten umuligt at få D-vitamin fra de fødevarer, du kan få fra fed fisk og torskeleverolie, men den bedste måde er gennem solen eller tilskud. Her er hvad du har brug for mindst 10.000 ius D-vitamin eller mere for at sænke blodtrykket, men du vil se blodtrykket gå ned, hvis du tager det, så kombinationen af ​​kalium og D-vitamin er meget stærk for at forhindre arterierne i at blive for stiv. Nu er der et andet um godt middel mod forhøjet blodtryk. Granatæble Okay, du kan få det som et supplement eller forbruge frøene i din salat. Store blodtrykssænkende egenskaber, så her har du nogle fødevarer at fokusere på for at holde dine arterier rene. hej, inden du går rigtig hurtigt. et gratis kursus, jeg vil have dig til at tage det, og her er det, hvorfor du er her, er dit miljø, alle er fokuseret på at undgå deres miljø herovre, og så du kan tolerere og modstå dit miljø meget bedre ved at styrke dit eget immunsystem, tilføjer jeg et link i beskrivelsen nedenfor.

Tjek det ud og tilmeld dig i dag

Kan det være skadeligt at spise for mange valnødder?

Valnødderer tæt på kalorier og overskydende forbrug af valnødderkanføre til vægtøgning og ikke et tab. Højt forbrug afvalnødderhar også været forbundet med diarré på grund af det høje olie- eller fiberindhold i dem.Forbruger for mange valnøddermenes at forårsage nyresten på grund af deres oxalatindhold.10. aug 2020

Hvad sker der, hvis vi spiser valnødder dagligt?

Valnødderer rige på hjerte-sunde fedtstoffer og højt i antioxidanter. Hvad mere er, regelmæssigtspise valnødderkan forbedre hjernens sundhed og reducere din risiko for hjertesygdomme og kræft. Disse nødder er let indarbejdet i din kost, somde kan spisesalene eller tilsat mange forskellige fødevarer.9. juli 2018 nov.

Hvad er det bedste tidspunkt at spise valnødder?

Sugvalnødderom natten og munch dem det første om morgenen.Forbrugtovalnødderhver dag. Du kan opbevare en skål gennemblødtvalnøddertæt på din seng og få dem inden du sover. Du kan tilføje nogle gennemblødtevalnøddertil din morgenkorn.

Hvad er de værste nødder at spise?

Værste nøddertil dinkost

Ounce til ounce, macadamianødder(10 til 12nødder; 2 gram protein, 21 gram fedt) og pekannødder (18 til 20 halvdele; 3 gram protein, 20 gram fedt) har flest kalorier - 200 hver - sammen med de laveste mængder protein og de højeste mængder fedt.
20. apr 2012

Hvor mange valnødder skal du spise om dagen for at sænke kolesterolet?

De på 'valnødkost'udskiftet otte til 11valnøddertildagfor en del af olivenolie / fedtdelen afkost. Patienter fulgte hverkosti seks uger, da det tager fire uger forkolesterolniveauer at stabilisere sig efterkostændringer.7. apr 2000

Øger valnødder blodgennemstrømningen?

Spisenødder, isærvalnødder, gavner dit hjerte ogblodskibe. Omega-3 fedtsyrer ivalnødderkaldet alfa-linolensyre hjælperblodgennemstrømningglat. I en undersøgelse, folk der spistevalnødderregelmæssigt i 8 uger oplevet forbedringer iblodfartøjets sundhed og reduceretblodtryk.23. apr 2020

Hvad sker der, hvis jeg spiser valnødder hver dag?

Valnødderer rige på hjerte-sunde fedtstoffer og højt i antioxidanter. Hvad mere er, regelmæssigtspise valnødderkan forbedre hjernens sundhed og reducere din risiko for hjertesygdomme og kræft. Disse nødder er let indarbejdet i din kost, som dekan spisesalene eller tilsat mange forskellige fødevarer.9. juli 2018 nov.

Hvem skal ikke spise valnødder?

En portion på 1 ouncevalnødderindeholder ca. 14 halv-valnødstykker. Mennesker, der er allergiske over for nødderbør ikke spise valnødder. Hvis personen får udslæt eller nældefeber eller åndedrætsbesvær efterspise valnødder, lægehjælpskulle gerneblive søgt.

Hvorfor er valnødder gode for dit kardiovaskulære helbred?

Mens denne nye forskning er spændende, rejser den også spørgsmålet om, hvorvidt valnødder er unikke på en eller anden måde. Faktisk kan det være de typer olier i valnødder, der gør dem specielle, når det kommer til hjerte-kar-sundhed. Valnødder indeholder en masse flerumættede fedtsyrer, som er sundere end mættede fedtstoffer.

Hvilken slags nødder er gode for dit hjerte?

Den type nødder, du vælger at spise, betyder sandsynligvis ikke meget. De fleste nødder ser ud til at være generelt sunde, selvom nogle måske har mere hjerte-sunde næringsstoffer end andre. For eksempel indeholder valnødder store mængder omega-3 fedtsyrer. Mandler, macadamianødder, hasselnødder og pekannødder synes også at være ret hjerte sunde.

Er der sundhedsmæssige fordele ved at spise hasselnødder og valnødder?

I en af ​​de bedste undersøgelser blev der dagligt forbrugt en blanding af omkring ni hasselnødder, 12 mandler og seks valnødder. Det kan være mere end nogle mennesker er villige til at spise! En undersøgelse af denne type kan ikke bevise, at valnødder var årsagen til, at en persons kolesterol forbedrede sig med en valnødberiget diæt.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Solide gummicykeldæk - hvordan løser vi det?

Gør de solide gummicykeldæk? TANNUS SOLID DÆK Letvægtspatenterede flercellede skumdæk er 100% punkteringssikre.

Vintage motobecane-cykler til salg - Sådan repareres

Er Motobecane-cykler gode? Det er ikke eksplosivt under hård pedalering, og hvis den fornemmelse af stivhed og øjeblikkelig kraftoverførsel er vigtig for dig, kan en aluminiumscykel måske være bedre. Men for at komme ud og nyde vejene ser Motobecane ikke kun den del ud, det er også en af ​​de glatteste cykler for pengene.

Sådan parkeres en cykel - holdbare løsninger

Hvordan låser du din cykel på en parkeringsplads? Når du parkerer udenfor, skal du kigge efter: sikre, forankrede udendørs cykelstativ. Cykelstativ, hvor der er to kontaktpunkter med rammen, giver sikkerhed og stabilitet (dvs. post-og-ring pullerter, omvendt-U, løkker, forskudt hjulbrønd, vægbeslag, klædebøjler) god belysning. områder med høj eller medium trafik.

Van rysel-cykler - anførte spørgsmål og svar

Hvilken gruscykel? Vi testede disse gruscyklerMærkeModelPrisMeridaSilex + 6000Testbogstav2949 EuroTiticiA-GR 012990 EuroRoseBackroad GRX RX8102999 Euro * StorckGrix ProTestbogstav 2.999 Euro

Carlton cykler - almindelige svar

Hvornår købte Raleigh Carlton? 1960