Vigtigste > De Bedste Svar > Vægtede lunges - anførte spørgsmål og svar

Vægtede lunges - anførte spørgsmål og svar

Er vægtede lunger en god øvelse?

Lungeser en populær styrketræningdyrke motionblandt mennesker, der ønsker at styrke, forme og tone deres kroppe, samtidig med at de forbedrer den generelle kondition og forbedrer atletisk præstation. Denne modstanddyrke motioner populær for sin evne til at styrke din ryg, hofter og ben, samtidig med at mobiliteten og stabiliteten forbedres.18. okt 2019Ønsker du at styrke og forme dine ben? Vi ved, at det kan være svært at træne dine ben, men lunger er nogle af de nemmeste og mest effektive måder at forme og tone forskellige muskelgrupper i dine ben på. Kort sagt, du kan tage lunges ved at tage et stort skridt fremad med det ene ben, mens du holder din fod flad på gulvet og efterlader det andet ben bagved. Denne tilsyneladende enkle øvelse er vanskeligere, end den ser ud til, men den kan arbejde forskellige områder nær balder, hofter, knæ, kalve og lår.

cykelture vægttab før og efter

Den bedste del er, at der ikke kræves noget udstyr. Denne fantastiske øvelse bruges af alle fra krydstræningsatlet til yogi. Og i dagens artikel vil vi fortælle dig, hvorfor du skal gøre dem til en del af din daglige træningsrutine, øge fleksibiliteten og mere.

Se alle fordelene! Forbedrer balance og stabilitet: En af de største fordele ved lunging er, at træningen forbedrer din balance og stabilitet, samtidig med at du øger din styrke, hvilket er nøgleegenskaber ved atletisk ydeevne, forbedrer dine daglige bevægelsesmønstre og forhindrer skade. Lunge trin giver dig mulighed for at overføre det meste af spændingen til et ben ad gangen. Dette aktiverer de stabiliserende muskler i bagagerummet og underkroppen mere end andre øvelser i underkroppen, såsom squats, hvor dine fødder er parallelle med hinanden, hvilket gør balance mindre vigtig.Ved at øve lunges regelmæssigt kan du øge din krops evne til at opretholde balance og stabilitet for at skabe et mere solidt fundament til styrkeopbygning med andre øvelser som løb og vægtløftning. Forbedrer effektiviteten ved langdistanceløb: Din krop skal være i perfekt løbeform Overdreven muskelspænding i hofterne modsætter din bevægelse med hvert trin og kræver din muskelenergi endnu mere, især over lange afstande. I løbet af dit løbebane eller endda et løb vil denne ekstra energi, du har brug for for at opretholde stivhed og Bekæmpelsesmodstand fra dine hofter, træde dig hurtigere og koste dig tid.

Udførelse af lunges med kropsvægt for at varme op og vægtede lunges for muskler og styrke hjælper dig med at åbne dit skridt, undgå skader og forbedre dine daglige bevægelsesmønstre, hvilket forbedrer din løbeeffektivitet. Husk, at mens du varmer op, så prøv at fokusere på at holde pause i bevægelsens højde for at understrege den dybe strækning af hofterne så meget som muligt. Øger muskelmasse og styrke: Lungetrin er en meget nem øvelse til at skalere sværhedsgraden.

Hvis du også finder kropsvægt lunges let, og dit mål er at tilføje muskler og styrke til din underkrop, kan tilføjelse af vægt øge træningens intensitet. Du skal blot tage en håndvægt i hver hånd og gøre lunger i stedet for at bruge en vægtstang på din trapezius med fokus på målmusklerne, især quads og glutes. Dette giver dig mulighed for at bruge mere modstand og stimulere dine muskler, især quads, hamstrings, glutes og kalve til at vokse.Indlæsning af modstand med ekstra vægt lægger også belastning på musklerne og tvinger dem til at reagere adaptivt ved at øge i størrelse og styrke. Lunges rekrutterer nogle af de største muskelgrupper i din krop som primære bevægere. Så der er et enormt potentiale for dig at opbygge muskler med vægtede lunges.

Bedre sundhed i nedre ryg: Du kan opleve rygsmerter som et resultat af ineffektive bevægelsesmønstre, hvor du bøjer i din nedre ryg for at bøje sig og hente noget. Dette kan forårsage rygsmerter, især når du tager noget tungt og oplader det i en akavet position. Musklerne i dine ben er de største og stærkeste muskler i kroppen, og spændingen skal være på dem snarere end på din rygsøjle.

Øvelse af lunges hjælper med at styrke dine ben. Bagdel og torso, så du kan bøje på knæ og hofter for at løfte dine ben i stedet for at bøje baglæns. Bøjning bagud lægger unødvendig belastning på din anatomi, mens dine ben har høj styrke, og kan derfor let absorbere muskelspændinger, når du løfter.At øge kernestyrken gennem lungerne hjælper med at stabilisere og beskytte din rygsøjle. Den aktive strækning, du får fra lunger, hjælper med at øge mobiliteten af ​​spændte muskler, der begrænser dit naturlige bevægelsesområde. Hvis du har stærke ben, behøver du ikke ofre din ryg og udholde smerte, fordi du bøjer igen og igen med dårlige bevægelser for at løfte.

Lav en bevidst indsats for at springe ud, mens du bøjer dig for at tage noget op fra gulvet, og du vil træne din krop til at være stærkere, din balance og bevæge sig mere effektivt; sådan en bevægelse bliver til sidst naturlig. Giver dig en symmetrisk krop: Når du træner med vægte, er det vigtigt at opbygge en symmetrisk krop, hvis det skal se ønskeligt ud. Hvis du er uforholdsmæssig og har en højre side, der er meget større end din venstre, vil det påvirke din fysik og få dig til at se uforholdsmæssig ud.

krydderier, der er gode til betændelse

Det specielle ved lunges, mens du går, er det faktum, at du træner dit venstre ben lige så intenst som din højre. Du laver bogstaveligt nøjagtigt den samme bevægelse med nøjagtig den samme modstand på begge ben, for det nøjagtige antal sæt og reps, at begge ben er trænet ens, så du kan holde dine bengevinster symmetriske og dine hjul i forhold til hinanden. Forbedrer din mentale sundhed: Tro det eller ej, lunges kan være løsningen på al den ekstra stress og belastning, du har fundet ud af, at du finder ud af, at de stimulerer produktionen og udskillelsen af ​​kemiske receptorer og neurotransmittere i kroppen som dopamin kendt som endorfiner er .

Endorfiner er det, vi udskiller, når vi har høj adrenalin, og når vi træner. Endorfiner hjælper os med at være lykkelige, de løfter vores humør, giver os energi, sætter os i et fantastisk humør og øger vores selvtillid. Når du finder ud af, at Hvis du føler dig lunges og lider af mental sundhed, er lunges den perfekte løsning.

Hjælper dig med at tabe dig: En anden fantastisk fordel ved lunges er, at de fremmer fedt tab. Ser du, lunger er meget fysisk krævende. Denne øvelse bruger mange muskler, og som et resultat forbrænder du masser af kalorier.

Hvis du vil miste de stædige pund og tone alt sammen, skal du ikke antage, at løbebåndet er det eneste, der hjælper dig med at tabe kropsfedt, lunger er fantastiske til at tabe fedt, hvilket betyder, at de hjælper dig med at blive lidt slankere når det gøres regelmæssigt. Forbedre din kropsholdning: Da flere mennesker har skrivebordsjob, bliver rygproblemer forbundet med dårlig kropsholdning, såsom rygsmerter og ubehag, mere almindelige end nogensinde. Lunges har vist sig at hjælpe din kropsholdning og sundhed generelt i rygsøjlen.

skudsikker kost før og efter fotos

Alt dette takket være, hvad eksperter kalder 'rygmarvsrelief'. Ser du, mange øvelser, især tunge sammensatte øvelser, lægger faktisk pres på din kropsstyrke fra rygsøjlen kan blive komprimeret. Dette kan være skadeligt over tid, men heldigvis gør lunges det modsatte.

Lunges, mens du går, og andre lignende variationer har vist sig at dekomprimere rygsøjlen, hvilket reducerer stress og tryk på den, forbedrer kropsholdning og hjælper med at lindre og forhindre rygsmerter og problemer generelt. Hvis du har rygproblemer, er lunger fantastiske øvelser til bentræning og generel rygsundhed generelt. Forbedrer din hoftefleksibilitet: Som os: Når vi bliver ældre, finder vi ofte, at hoften er en af ​​de mest berørte dele af anatomien.

På grund af dette har ældre normalt brug for hofteudskiftningskirurgi. Dårlig hoftefleksibilitet kan være en forløber for hofteproblemer senere i livet. Hofte mobilitet betyder også, at du er mere tilbøjelige til at have problemer i det daglige liv.

Lunges kunne være løsningen. En af de største fordele ved lunges er, at de er fantastiske til hofte mobilitet og hofte fleksibilitet. Lunges hjælper med at fremme fleksibiliteten i hoftebøjlerne, hvilket igen giver hofter, lår og endda din kerne mere fleksibilitet og bevægelse.

cykling vandflasker

Bedre muskelkoordinering: En anden ting, lunges er gode til, er at forbedre din muskulære koordination med flere muskelgrupper på samme tid, for det meste et ben til at falde ud, det andet ben til at balancere og din kerne og ryg for at holde dig oprejst. Derfor mislykkes bruger flere muskler på samme tid, som alle skal arbejde i perfekt harmoni for at kunne udføre håndøvelsen med succes. Koordinering er en anden virkelig vigtig del af livet og er nødvendig for alt fra at gå og løbe til at træne.

Gør du nogen dag lunges? Hvilken øvelse laver du hver dag? Lad os vide i kommentarerne nedenfor!

Hvad gør lunging med vægte?

Lungesmålrette mod store muskelgrupper i din underkrop; dette øger dit stofskifte og hjælper dig med at tabevægtmeget hurtigere. Når dette overskydende fedt fjernes,lungesarbejde på din underkrops form og styrke. Flexormuskler ignoreres normalt i andre former fortræning.7. aug 2018

Hvor mange vægtede lunger skal jeg gøre?

Til krop-vægt lungessigte mod tre til fire sæt med 15-20 gentagelser pr. ben. Begyndereskulle gernestart med 2-3 sæt med 10-12 gentagelser pr. ben. Hvis du tilføjer ekstern modstand til dinlunges, såsom envægtstangeller håndvægte, vælg envægtder giver dig mulighed for at udføre 12-15lungespr. ben i 3-4 sæt.15. mar 2018

Hvor mange lunger skal jeg gøre om dagen for at se resultater?

Ja,lungesgive en af ​​de mest effektive styrketræningsprogrammer i underkroppen derude - men det betyder ikke digskulle gerneværegør50 ad gangen. For de fleste sunde voksne et enkelt sæt på otte til 12 gentagelsertilben er tilstrækkeligt og tilføjer vægte efter behov for at øge udfordringen.1. okt 2010

Hvor meget vægt skal jeg bruge til vægtede lungesygdomme?

5- til 12 lb håndvægte; 9- til 24-lb. krop bar; eller modstandsbånd (grøn eller rød). De fleste mænd vil starte i den øverste ende afhåndvægtrækkevidde (eller brug en tungere kropsbjælke); de fleste kvinder starter i den nederste ende (mindrevægt). Ret dette skridt, hvis du har knæproblemer, eller gør ikke det hele, hvis du har knæsmerter.

Hjælper lunges med at tabe mavefedt?

Lunges: Uanset om du prøver at forme din underkrop, øge muskelvæv,brænde mavefedteller gøre dine hofter mere fleksible,lungekanHjælpnår du dit mål. Denne funktionelle træning med flere led kan ændres for at opfylde dit fitnessniveau.27. maj 2016

Reducerer lunges bagdel?

Lunges.Lungeser en anden styrkeøvelse i underkroppen, der aktiverer og toner gluteus maximus. Variationer inkluderer sidelæns, fremad og på tværslunges. Den grundlæggende fremadlungearbejder også lår og kalve.

Hvor mange lunger skal jeg gøre om dagen?

Ja,lungesgive en af ​​de mest effektive styrketræningsprogrammer i underkroppen derude - men det betyder ikke digskulle gernegør 50 ad gangen. For de fleste sunde voksne er et enkelt sæt på otte til 12 gentagelser pr. Ben tilstrækkeligt, hvilket tilføjer vægte efter behov for at øge udfordringen.1. okt 2010

hvad man skal købe til hele fødevarer

Gør squats din røv større?

Luftsquatser gode til begyndere, men hvisduhar værethuki mere end seks måneder og har ikke lagt mærke til detdin røvfårstørre,duhar brug for at tilføje vægt, siger Arias. Som enhver muskel,dunødt til at øge modstanden for atditglutes tildyrke.6. aug 2020

Arbejder 100 squats om dagen?

Gør100 squats dagligthar hjulpet med at muskulere mine lår og kalve. Selvom de ikke er så flået, er de ret tonede og heldigvis er der ingen cellulitelommer længere. Nå, det er en universel opfattelse, atsquatser kun til din underkrop.8. juni. Feb 2020

Er det godt at lave et spring med vægte?

Udfaldet er dybest set et kæmpe skridt fremad. Selvom lungeøvelsen kan udføres uden vægte, giver et spring med vægte som håndvægte ekstra arbejde til overbenmusklerne og bagdelens muskler. Lunger med vægte kræver god balance, så hvis du har problemer med at holde din balance,

Hvad er standardvægten for et håndvægtudfald?

Mandlige håndvægte lungestandarder (lb) Disse mandlige standarder blev sidst opdateret for 2 dage siden og er baseret på 11.000 filtrerede elevatorer. Bemærk: disse håndvægtstandarder inkluderer stangens vægt, normalt 2 kg / 4,4 lb.

Hvorfor er kropsvægt lunges nøglen til at skabe utroligt utroligt?

Den 'kropsvægt' -del af kropsvægtets udfald er ret selvforklarende: Du har nul ekstra vægt knyttet til din krop. Du bruger kun din krops modstand, når du springer ud med det ene ben og derefter det andet.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykelopvarmning - svar på problemerne

Skal du varme dig op før en cykeltur? Cykling er ligesom enhver anden sport eller træning i den forstand, at det er lige så vigtigt at varme ordentligt op, før du kører på dit #EverydayAdventure. Opvarmning før cykling kan øge din udholdenhed og udholdenhed, hvilket giver bedre resultater, når det kommer til fitnessens side af aktiviteten.16 июл. 2019 г.

Cyklist gavekurv - almindelige spørgsmål

Hvad køber du en kvindelig cyklist? 21 julegaver til landevejscykling Kvinder Stofvandflaske. Vil du ikke rod på din cykel med overskydende bagage? Castelli Viva Donna pandebånd. Cinelli Mike Giant styretape. Svelte armopvarmere. Chapeau! Podiumbukser. dhb Blok Macro Roubaix langærmet trøje til kvinder. Strava Premium-medlemskab.

Greg Lemond Cykler - omfattende håndbog

Hvad skete der med LeMond-cykler? I 2010 annoncerede Trek, at det ville ophøre med at producere LeMond-cykellinjen, og LeMonds tilstedeværelse i cykelindustrien var begrænset til en separat linje af vindtrenere. Nu har LeMond genoplivet sit eponyme brand, og den hyperkinetiske ex-racer hælder tydeligvis sin energi i den nye satsning. 20 september. 2013 г.

Cykling efter udskiftning af knæ - brugbare løsninger

Er en motionscykel god efter udskiftning af knæet? Den stationære cykel. En stationær cykel er et af de mest nyttige og praktiske værktøjer, du kan bruge, hvad enten du kommer dig efter en knæoperation eller bare forsøger at komme / forblive i form. De er så accepterede som et træningspapir, at næsten alle terapiklinikker og fitnesscentre har dem.

Cykling med hamstringskade - den ultimative guide

Kan du cykle med hamstring skade? Meget ofte forværres høje hamstringskader af et cykelsæde, selvom en liggende cykel måske fungerer. Aktiviteter, der har brug for meget knæbøjning, vil forværre problemer med nedre hamstring, mens aktiviteter, der involverer hofteforlængelse (lår bevæger sig tilbage), forværrer toppen.

Cykling og vægtløftning - hvordan man håndterer

Kan jeg cykle og løfte vægte? Begynd med meget lette vægte til alle øvelser den første session eller to. Efter et par sessioner kan du øge vægten, så øvelserne føles lette til moderat tunge. I denne fase løfter cyklister typisk vægte en til tre dage om ugen.