Vigtigste > De Bedste Svar > Hvad er overgangsalderen yahoo - hvordan løser vi det

Hvad er overgangsalderen yahoo - hvordan løser vi det

Hvad sker der i overgangsalderen?Transkriber: Der er en masse mysterier og forvirring omkring overgangsalderen, så jeg tager de næste par minutter til at fortælle dig præcis, hvad der sker i vores kroppe, når vi gennemgår det. Du kan næsten tænke på overgangsalderen, da puberteten vendes. Hej, det er din yndlings gynækolog, og jeg er her i dag for at tale om et emne, som jeg finder virkelig fascinerende: overgangsalderen.

Du finder det sandsynligvis ikke så spændende som mig, men jeg lover, hvis du får det Efter rædselhistorierne vil du også blive betaget. Uanset om du gennemgår det eller kender nogen, det er, vil du indse, at der ikke er noget at frygte. Hvad er overgangsalderen præcist? Teknisk set diagnosticeres 'overgangsalderen' et år senere, den sidste periode, men de fleste mennesker bruger den til at henvise til den samlede tid, hvor vores menstruationscyklus ændres i længde, en proces, der tager flere år, og derefter hele tiden derefter .

Så det er bedst at tænke på overgangsalderen som et kontinuum. startende år siden, i den såkaldte overgangsalder. I puberteten foregår processen over mange år.Overgangen til overgangsalderen er en bogstøtte i vores reproduktive cyklus sammenlignet med puberteten. Faktisk, når vi er født, har vi alle de æg, vi nogensinde vil producere, ca. en til to millioner af dem er umodne og lukket i follikler i æggestokkene. På det tidspunkt, du er otte til ti år gammel, begynder hypothalamus, en region i din hjerne, at frigive et hormon, der i det væsentlige vækker de sovende æg, og de månedlige ægløsningscyklusser begynder at producere en klasse hormoner, du sandsynligvis har hørt om - østrogen.

svinghjul cykel

Østrogen sammen med andre hormoner begynder en delikat hormonel dans, der får det mest modne æg til at forlade sin follikel og rejse gennem en æggeleder en gang om måneden, som bygger livmoderhinden, livmoderhinden, for at huse ægget, og når æg ikke befrugtes, slimhinden falder af, og vi har vores menstruationer. Denne cyklus gentager sig igen og igen i årtier. engang i midten af ​​firserne blev ægløsningskunst uforudsigelig.

Vi har bare ikke så mange æg, og de der er tilbage er måske ikke så sunde længere. Østrogen kan være lavere i nogle cyklusser og endnu højere i andre. Dette er ændringen af ​​overgangsalderen - hormonelt kaos, som puberteten, kun denne gang, når østrogenniveauerne stabiliseres, vil de være meget lavere end før.

sover med tv påDisse normale fald i østrogen og andre hormonelle ændringer er forbundet med medicinske problemer som osteoporose, hjertesygdomme, diabetes og vaginal tørhed. Nogle af os er heldige nok til at have ingen eller milde symptomer. Andre lider af søvnløshed, irritabilitet, depression eller nedsat sexlyst.

Og så er der det mest klassiske symptom, hedeture - ovnen er netop tændt indefra. Forskere er ikke helt sikre på, hvorfor dette sker, men den resulterende varme efterlader dig svedig og ubalanceret. Nogle kvinder har endda symptomer, der overlapper med angst som kvalme og hjertebanken. Jeg har lyst til at have drukket for meget.

Disse er nogle af de negative, men der er også positive. Efter overgangsalderen behøver du ikke bekymre dig om menstruationer eller kramper, og folk, der arbejder med mænd, der producerer sæd, er ikke bange for uønsket graviditet. Du har alt dette bag dig.For mig er overgangsalderen noget, vi går igennem som puberteten. Og ligesom puberteten er der en række oplevelser. Vi yder også et vigtigt bidrag til samfundet efter overgangsalderen.

Din aldersgrænse. Din værdi har intet at gøre med dine æggestokke. Forudsat at du er gennem overgangsalderen.

Hvad er de bedste ting, du kan gøre? Når du lider, er der næsten altid hjælp. Hvis du ryger, skal du prøve at holde op. Det vil reducere din risiko for hjertesygdomme, det kan også reducere nogle overgangsalderen symptomer.

cykelkurerer nyc

At reducere stress og få tilstrækkelig søvn er også godt. Fokuser på en sund, afbalanceret kost med højt indhold af calcium og D-vitamin til sunde knogler, og prøv at få mindst 150 minutters moderat fysisk aktivitet om ugen, især når det kommer til vægtbærende øvelser som at gå, danse eller løbe. Hvis du oplever søvnløshed, hedeture eller andre symptomer, der påvirker din livskvalitet, skal du tale med din læge.

Stol ikke på bærbare magneter eller såkaldte sammensatte hormoner. Disse er uprøvede og indebærer risici. Der er en række afprøvede og testede muligheder, fra kognitiv adfærdsterapi til FDA-ryddede østrogener og nogle ikke-hormonelle lægemidler, der kan være meget nyttige.

Der er så mange permutationer og kombinationer af muligheder, der kan give sikker terapi til næsten enhver kvinde. En idé til, har et mantra klar. Nogle gange når jeg får et hot flash, fortæller jeg mig selv, at jeg føler det, fordi kvinder føler det for at fremme menneskeheden.

Dette er et tegn på min styrke. Og så kan jeg klare det, indtil det forsvinder.

Hvad er de forskellige symptomer på overgangsalderen?

Overgangsalderen:Overgangsalderener det punkt, hvor en kvinde ikke længere har menstruationsperioder. På dette stadium er æggestokkene stoppet med at frigive æg og producerer det meste af deres østrogen.Overgangsalderendiagnosticeres, når en kvinde har gået uden menstruation i 12 på hinanden følgende måneder.24. dec 2019

Hvad betyder det at være overgangsalder?

Symptomer
  • Uregelmæssige perioder.
  • Vaginal tørhed.
  • Varmt blink.
  • Kuldegysninger.
  • Natsved.
  • Søvnproblemer.
  • Humørsvingninger.
  • Vægtøgning og nedsat stofskifte.

Hvad er de top 10 tegn på overgangsalderen?

Overgangsalderen erslutningen af ​​en kvindes menstruationscyklus. Udtrykket kan beskrive enhver af de ændringer, du gennemgår lige før eller efter du holder op med at få din menstruation, hvilket markerer afslutningen på dine reproduktive år.25. maj 2020

Hvad er de negative virkninger af overgangsalderen?

Ophør af menstruationsperioder er ofte forbundet med en række ubehagelige symptomer, herunder angst, depression, nedsat libido, vaginal tørhed, søvnløshed, koncentrationsbesvær og vasomotoriske symptomer (hedeture og nattesved). Disse symptomer kan vare år efterovergangsalderenovergang.

Hvad kan faktisk forværre overgangsalderen?

Men et par almindeligeovergangsalderen symptomerkan fortsætte eller fåværrehvornårovergangsalderener overlignet som vaginal tørhed og ændringer i din sexlyst. Du kan også være mere udsat for visse sundhedsmæssige forhold. De fleste af disse sker, fordi din krop producerer mindre østrogen.

cykel skilt betydning

Kan en kvinde få en Orgasim efter overgangsalderen?

At tilfredsstille sex afhænger af flere ting: tilstedeværelse af lyst, ophidselse, fravær af smerte og evne til at nåorgasme.Efter overgangsalderen, libido falder, og ændringer i vores kroppekangør det vanskeligt atvækket, smertefuldt atharsamleje, og umuligt at klimaks.

Hvad er de mest alvorlige symptomer på overgangsalderen?

Heteture og vaginal tørhed er de tosymptomer mestofte forbundet medovergangsalderen. Andetsymptomerforbundet medovergangsaldereninkluderer søvnforstyrrelser, urinbesvær, seksuel dysfunktion, humørsvingninger og livskvalitet.21. mar 2017

Hvad er den mest alvorlige bivirkning af overgangsalderen?

Overgangsalderenfår dine knogler til at miste deres tæthed. Dette kan øge din risiko for knoglebrud.Overgangsalderenkvinder har også en højere risiko for at udvikle knogleskørhed. Et tab af muskelmasse underovergangsalderenkan også forekomme med en højere hastighed end før.

bære spray cykel mount

Hvilket tidspunkt på dagen er overgangsalderen symptomer værre?

Hormonniveauer forbliver ikke stabile i heledag- de rejser sig og falder. For mange kvinder er disse hormonelle ændringeri løbet af dagenerværstefter at solen går ned, bliver eksisterendehedeturemere intens eller udløser nythedetureog nattesved,underom aftenen og natten over.21.07.2018

Bliver overgangsalderen værre, når du bliver ældre?

Et par almindeligeovergangsalderensymptomer (som vaginal tørhed og ændringer i sexlyst) kan fortsætte ellerendda blive værrehvornårovergangsalderener ovre. Din læge eller sygeplejerske kan tale medduom behandling, hvisdu harsymptomer, der genererdu.

Hvornår går en kvinde fra overgangsalderen til overgangsalderen?

Perimenopause varer indtil overgangsalderen, det punkt, hvor æggestokkene holder op med at frigive æg. I de sidste 1 til 2 år af perimenopause, falder faldet i østrogen. På dette stadium har mange kvinder symptomer på overgangsalderen. Overgangsalderen. Dette er det punkt, hvor det er et år siden en kvinde sidst havde sin sidste menstruationsperiode.

Er slutningen af ​​din menstruationscyklus kaldet overgangsalderen?

Hvad er overgangsalderen? Overgangsalderen er afslutningen på en kvindes menstruationscyklus. Udtrykket kan beskrive enhver af de ændringer, du gennemgår lige før eller efter du holder op med at få din menstruation, hvilket markerer afslutningen på dine reproduktive år. En kvinde er født med alle sine æg, som opbevares i æggestokkene.

Hvad sker der med din krop, når du går gennem overgangsalderen?

Tabet af østrogen forbundet med overgangsalderen har været bundet til en række sundhedsmæssige problemer, der bliver mere almindelige efterhånden som kvinder bliver ældre. Efter overgangsalderen er kvinder mere tilbøjelige til at have: Osteoporose. Hjerte sygdom. En dårligt fungerende blære og tarm. Større risiko for Alzheimers sygdom. Dårlig hudelasticitet (øget rynker)

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Zwift-cykler - omfattende håndbog

Er Zwift realistisk? TestfeltetModelType trænerPrisElite Direto X (til test) rulletræner med direkte drev729 Elite Nero (til test) gratis rullestol679.99 Relaxdays rulletræner (til test) rulletræner79,90 Tacx NEO 2T Smart (til test) rulletræner med direkte kørsel1 299

Offentlige cykler DC - anførte spørgsmål og svar

Har DC offentlige cykler? Med Capital Bikeshare kan du tage en cykel fra mere end 500 stationer over hele Washington, DC, metroregionen og returnere den til enhver station i nærheden af ​​din destination. Tjek en cykel til din rejse til arbejde, Metro, kør ærinder, gå på indkøb eller besøg venner og familie.

Hundecykel - hvordan man beslutter

Kan hunde cykle? Bare husk, din hund behøver ikke at være en bestemt race eller størrelse for at nyde at tilbringe tid sammen med dig på cykel. Så længe din hund nyder at løbe ved siden, blive båret i en kurv eller trukket i en trailer, kan du have det sjovt sammen på vejen, mens du cykler.

Cykler rundt om i verden - hvordan man kan slå sig ned

Hvor meget koster det at cykle rundt i verden? Du kan cykle rundt i verden for mindre end $ 15 pr. Dag. Dette inkluderer daglige omkostninger, når du rejser på cykel. Disse er typisk mad, indkvartering, reparation af cykler, visa og diverse køb på vejen. Det inkluderer ikke de oprindelige udgifter til at købe en cykel og andet udstyr.

Cykelrør - Komplet manual

Hvordan ved jeg, hvilket cykelrør jeg skal købe?

Alaska Airlines-cykelgebyr - hvordan man løser det

Hvor meget koster det at tage en cykel på Alaska Airlines? Et overblik over Alaska Airlines bagage- og cykelpolitikker: Generelle bagageafgifter Hjemme 1. indtjekket taske $ 252. Indtjekket taske $ 35 Carry-onInkluderetCykelbagageafgift * $ 25 * 13 нояб. 2017 г.