Vigtigste > De Bedste Svar > Hvilken slags cykel skal jeg få quiz - omfattende håndbog

Hvilken slags cykel skal jeg få quiz - omfattende håndbog

Hvilken slags cykel passer til mig?

Hvis du bliver på fortovet og kører primært til motion, en vejcykeleller fitnesscykeler engodtvalg. En komfort eller cruisercykel er bedretil korte, afslappede ture med familien. Hvis du vilcykelmest til pendling, en bycykelmåskebedst; tænk også på elektriske pedalassistentmodeller.Hvad er den bedste cykel at købe? Um. Bare et sekund, faktisk. (Upbeat music) Seriøst er dette spørgsmål virkelig svært at besvare, ikke fordi det faktisk er svært at finde en fantastisk cykel, men faktisk fordi den bedste cykel helt afhænger af dig, rytteren.

I stedet for at spørge, hvad den bedste cykel er, bør vi i stedet spørge, hvordan køber du den bedste cykel til dig? Nå, det første punkt i at købe din bedste cykel er faktisk det første punkt at sikre, at den passer til dine behov. Lad os nu fokusere på drop barer her. Hvis du vil køre off-road, kan du overveje at købe en mountainbike.

Nu er cyklocrosscykler eller gruscykler som disse utroligt alsidige og sjove off-road, så længe de er glatte. For ægte adrenalinopladede off-road-forlystelser er de federe dæk på en mountainbike dog simpelthen sjovere. Du er mindre tilbøjelig til bump og sten og rødder, så du kører mere behageligt, kører hurtigere og også mindre li. er kely for at få et fladt dæk.Og hvad så med disse grus- eller cyklocrosscykler? Nå, de er stort set som racercykler, selvom de er lidt langsomme, testede vi det for nylig og fandt ud af, at denne cykel var to kilometer lang er en time langsommere på en tur end denne cykel. Nå, det kan måske ikke være vigtigt for dig, men det er en kendsgerning. Så hvis du vil køre på landevejen, skal du købe en racercykel.

For alt andet, men denne cykel kunne være perfekt. Du kunne bare kramme de større dæk, gå på opdagelse, køre lurveje, som du normalt ikke ville røre med en lektestang på en sådan cykel. Disse er også meget robuste at røre ved, så du kan med glæde køre til arbejde hver dag hele vinteren med et barnesæde, der sidder fast på ryggen.

Det er en rigtig arbejdshest. I betragtning af at ikke mange af os rent faktisk kører, er det fornuftigt at købe en racercykel? ”Åh ja, der er bestemt et punkt i at købe en landevejscykel. De er hurtigere, hvilket også betyder, at det er lettere at fortsætte, selvom det er din taske.De er mere lydhøre, de er livligere, de klatrer bedre, de kan gå bedre ned ad bakke, de kan med sikkerhed foretage strålende sving. Det er lidt af en sportsvogn, men for prisen på en. Og faktisk er mange racercykler langt bedre til grusridning, end du måske tror.

Det næste vigtige punkt, eller endda først kunne vi ikke beslutte, er den rigtige pasform, utroligt vigtigt for at finde den bedste cykel til dig. Nu behøver du ikke længere investere i en professionel cykelmontering. Hvis du køber fra en velrenommeret butik, skal de være i stand til at hjælpe dig med at finde den rigtige størrelse. med rette fokuserer på sadelhøjden.

Dette er faktisk meget let at justere. Så hvad der har mere indflydelse på, hvad den rigtige cykel er, er rækkevidden for styret og også deres højde. Så hvis du har en kort eller høj position, skal du sandsynligvis købe en cykel, der kan give dig det.Så en udholdenhedscykel, men hvis du foretrækker en længere, mere strakt position, vil du sandsynligvis finde en udholdenhedscykel ret ubehagelig. Så du er nødt til at vælge en mere traditionel, letvægts eller pilformet cykel. Tidligere var letvægts alt-og-slut-alt, når du køber en cykel.

Lettere cykler er hurtigere. Eller faktisk var de, indtil aerodynamiske cykler kom sammen, og teknisk set er de nu hurtigere i næsten alle køresituationer. Men de er også dyre, så det bør stadig være en af ​​dine vigtigste overvejelser at holde priserne lidt lavere.

Som sagt er lettere cykler hurtigere og mere lydhøre, og de er også mere effektive. (glad musik) Der er fire muligheder. Stål, titanium, aluminium og kulfiber.

Enhver kan være indbygget i en fantastisk cykel, og alle vil have deres tilhængere. Med lavere budgetter vil rammesætvægt sandsynligvis være dit primære problem. Så billigt stål er ret tungt, men det føles virkelig sejt og virkelig solidt; aluminium er lettere og derefter kulfiber generelt lettere.

Mens mange kørere forsøger at springe til en kulfiberramme så tidligt som muligt, har jeg en tendens til at antage, at en aluminiumsrammecykel til samme pris ofte er et bedre valg, og meget af det skyldes kredsløbet. Dyrere gear har en tendens til at fungere bedre og glattere, op til omkring 1.000 euro, dollar, pundmærke for cyklen. Og derefter bliver de kun lettere med undtagelse af elektroniske gear, der fungerer bedre.

Det gør de, undskyld. Nu skal antallet af gear ikke være så stort et problem. Bortset fra at færre gear bagved har tendens til at betyde lidt dårligere ydelse og lidt mere vægt.

Hjul og dæk kan påvirke eller forringe turens kvalitet. Så et godt, let sæt kan have en transformerende effekt på din cykel. Så når du køber en ny, skal du sørge for at være opmærksom på, hvad der står på den, og muligvis bringe nogle ofre andetsteds på cyklen for at få et skarpt sæt dæk, hvad sker der, hvis den cykel, du er ved at købe leveres med en sadel, som du ikke kan lide, eller med tåklemmer og stropper? Du skifter dem.

Dette er hvad du lægger til side med lidt mere budget, måske køber du et sæt pedaler uden klip eller køber et styr med en anden form, som du foretrækker, kan gøre en virkelig stor forskel for en cykel. Så prøv ikke at blive afskrækket af en eller to komponenter af, hvad der ellers ville være den bedste cykel for dig. Ikke mindst er din cykels udseende, dens æstetik.

Jeg tror, ​​det fortjener måske at være højere på vores liste, selvom det ikke lyder som den mest rationelle måde at vælge en cykel på, hvis du virkelig elsker udseendet på en cykel, når det får dit hjerte til at slå hurtigere hver gang du ser det, det er en fantastisk cykel i mine øjne, og du kan sandsynligvis tilgive det for alle dets mangler, hvis du ser det hver gang du ser det, vil du tage en cykeltur. Det er en fantastisk cykel. Lad os nu vide i kommentarfeltet nedenfor, hvad du synes er den bedste cykel for dig, hvorfor og hvad er det egentlig? Abonner derefter også på GCN.

For at gøre dette skal du blot klikke på kloden. Hvis du leder efter mere indhold, der kan hjælpe dig med at beslutte, hvad den bedste cykel er, har vi en god artikel lige derovre, der er Endurance Bike vs Arrow Bike vs Lightweight Bike. Eller med hele denne cyclocross vs.

Hvilken cyklus er bedst for begyndere?

De 12Bedste nybegyndercyklerat starte ridning nu
 • BedstByCykelCo-op City 1.1.
 • BedstKids MountainCykelCo-op Rev 20.
 • BedstBalanceCykelStrider Classic.
 • BedstHybrid Cannondale Quick CX 3 til kvinder.
 • BedstHybrid Cannondale Quick Disc til mænd 5.
 • BedstCity Electric Aventon Pace 350.
 • BedstCruiser Electra Lux 3i.
 • BedstTownie Electra 7D.
28. 2020.

Du har besluttet at købe din første landevejscykel, forbløffende har du taget dit første skridt ind i en meget større verden, men at købe din første cykel kan føles lidt overvældende og forvirrende, da de ser ud til at være mange forskellige typer lavet af forskellige materialer med forskellige komponenter bestå, så vi er i denne artikel. Jeg vil give dig en praktisk guide og fortælle dig præcis, hvad du skal kigge efter, og hvad forskellene er. Jeg brænder virkelig for at cykle, så alt, hvad der får flere mennesker på cyklen og deler den lidenskab, jo bedre.

Derfor gik vi sammen med Decathlon, de har en rigtig omfattende cykel med mange forskellige funktioner, og de har også god værdi for pengene, hvilket betyder, at dette er det ideelle sted for mig at vise dig alt, hvad du leder efter, og jeg har også brug for en ny kitesurf-drage plus en tanke, der dræber to fugle i en sten. Den første ting, du skal gøre er at bestemme, hvor mange penge du vil bruge, men hvor mange penge skal du bruge godt, der er ikke noget rigtigt svar. For at besvare dette spørgsmål, når det kommer til at købe en landevejscykel, kan du dog være opmærksom at landevejscykler af høj kvalitet starter typisk omkring 260 Oro eller £ 250, som denne, og når du fortsætter med jo mere kontanter, er rammerne normalt lettere og stivere, og komponenterne på disse rammer er lettere og mere sofistikerede for omkring 600 euro kan du få en masse penge til cykelfrygt, mere typisk klogt noget med en aluminiumsramme nogle gode indgangskomponenter end måske endda skivebremser og cykler med denne slags udstyr er utroligt dygtige, jeg er sikker på du ved at. Bjerge eller alper måske dig og kør et par løb på en cykel med den slags spektrum, jeg kender, for der er alle de ting, jeg gjorde på min første landevejscykel, jeg vil anbefale, at du ikke bruger alle dine penge på cyklen, bruger alene, det er godt på budgettet for alt det vigtige tilbehør såsom sko og pedaler, tøj og alt hvad du har brug for, vær opmærksom på nogle få detaljer, når du vælger din cykel, de komponenter, der er knyttet til den, er fra samlebetegnelsen for bremser og kredsløb er gruppen nu er der forskellige producenter af gruppen Campagnolo, SRAM mikrochip og måske den mest berømte shimano, som uanset mærkegruppesættene kommer i hierarkier eller niveauer, hvis du bevæger dig op i gruppehierarkierne, bliver de dyrere og komponenterne blive dyrere lettere De får normalt flere gear mere funktionalitet de er lavet af mere eksotiske materialer og Og skiftende gear vil også være glattere nu, entry-level cykler og entry-level racercykel s leveres normalt med gruppesæt, der er lavere i hierarkiet, et glimrende eksempel er Shimano Sora, som er et Shimano-gruppesæt i anden klasse og ofte bruges på cykler omkring 500 pund, hvor Shimano Sora kunne gå op i Gruppens hierarki, hans cykel havde Shimano, og jeg skrev det bjerge i mig eller Carall om det sted, hvor jeg endda har kørt nogle løb med det, men en af ​​de ting, du vil være opmærksom på Gruppens gearforhold er, at denne cykel har en 1132 kassette på bagsiden, som jeg vil anbefale til din første landevejscykel, årsagen til dette er, at dette 32-tandede gear på bagsiden af ​​kassetten er virkelig nyttigt til bakker.

Dette betyder, at ved at rotere dine ben mere, kan du få en højere kadence, og det gør kun bakker mere snappy. Dette er i modsætning til nogle cykler, der kommer med en lidt hårdere kassette, og 11:28 skal du være opmærksom, og kædesættet har også forskellige størrelser af kæderinge, hvad jeg vil anbefale til din første landevejscykel er et kompakt kædesæt, der er en 50:34 er, hvordan vi har det her, og af samme grund vil jeg anbefale 32'erne, backit gør bare bakkerne lidt lettere, hvis du er nybegynder. Simpelthen hvis du er en nybegyndercykling og vil have gear, der kan hjælpe dig med at klatre op i bakker, du ønsker, større bageste og mindre bageste ntas nævnte bremser er også en del af gruppen, og i det hele taget er der to forskellige typer fælgbremser eller som du kan se på denne cykel skivebremser, og disse bremser koster lidt mere end fælgbremser, men hvad hvis du bor eller vil køre i et kuperet område? i bjergrigt terræn vil jeg sige, at de er en ekstra indsats værd, fordi de tilbyder meget kraftigere bremser, som er mere ensartede især under våde forhold og generelt bare har bedre kontrol.

Jeg må understrege, at de fælgbremser, de brugte, er helt passende til at vinde Tour de France i 100 år og har den fordel, at de er lidt lettere end disse bremser, da rammens materiale har en massiv indflydelse på den samlede kørekvalitet af cyklen med de mest almindelige materialer aluminium, stål og kulfiber på omkring 250 op til £ 1.000 eller dollars, de fleste af de cykler, du kan finde, er lavet af aluminiumslegeringer, og det er fantastisk, fordi aluminium er et meget alsidigt materiale, der er let t godt styrke / vægt-forhold, det er derfor, det bruges i luftfart, det er også meget korrosionsbestandigt og kan fremstilles til en meget lavere pris end kulfiber, hvilket betyder, at cykler er mere overkommelige fra tusind euro, du kan begynde at se indrejse -cykler på kulfiberniveau som disse vanreisel edr 105 eller sang Sang, som de siger forrest, hvor vi er lige nu. Kulfiber er normalt lettere og stivere end aluminium, og det at fremstille stål til en bedre kørekvalitet kulfiber er et fantastisk materiale til fremstilling af cykler, men hvis dit budget ikke er fuldt kulfiber, skal du ikke bekymre dig, min første cykel var aluminium, men en god funktion er en aluminiumcykel med en kulfibergaffel, dette reducerer vægten, gør gafflen meget stivere og reducerer også vejvibrationer, og det summende gennem styret at vælge et velrenommeret mærke er tilrådeligt på denne måde, du ved, at rammen er designet korrekt og testet og også har en solid garanti på dækrammerne, der er værd at være opmærksom på dækafstand, jo mere desto bedre vil jeg sige, da dette giver dig større alsidighed. Du kan montere bredere dæk, hvis du vil, hvis du kan lide omstrejfede veje og har et lille eventyr, kan du tilføje ting som mudderbeskyttere, bagagerammer og en lang række andet tilbehør, og en sidste detalje på rammen er bundbeslaget - disse er lejer, hvor kædesættet på hver cykel med en ydre leje i et gevind med indre leje får bonuspoint i min bog, fordi disse har tendens til at kræve mindre vedligeholdelse og vare længere.

Jeg fortæller dig nu om Imean-hjul som en slags nøglekomponent på hver cykel, nu kommer entry-level cykler normalt med entry-level hjul, fordi det er den mest populære komponent, som cyklister opgraderer lavere ned på linjen. De kommer mere ind i sporten og bytter dem normalt ud til noget, der er lettere, stivere og måske mere aerodynamisk, men med disse forbedrede ydeevneområder på løbehjulene tilføjes omkostninger og derfor holder d Prisen er lav, eller start-niveau cykler kommer med et enklere hjul, men når du vurderer de hjul, din cykel leder efter med det, jeg foreslår, er der et rigtigt højt røgnummer, da dette hjælper med at gøre hjulet stærkere og mere robust, vil også foreslå, at du ser på fælgbredden. Ideelt set vil du have fælge, der er mere velegnede til bredere dæk, så en lidt bredere fælgbredde som 25mm eller 28mm dæk giver lidt mere komfort, lidt mere greb, og den har også lidt lavere rullemodstand, hvilket betyder at du kan køre det samme hastighed med lidt mindre indsats.

Nu vil jeg give dig nogle andre hurtige oplysninger, du har brug for at vide, når du køber din første landevejscykel. Racercykler er designet til at blive brugt med polstrede shorts, hvilket betyder, at det er normalt for dem at føle sig ubehagelige uden polstrede shorts, og sadelkomfort er også meget personlig, så det er normalt for ryttere at ændre tingene meget. De fleste racercykler kommer ikke med pedaler, selvom nogle low-end cykler leveres med et fladt pedalshow.

Hvis du har lange forlystelser eller gør EOBs-sport, anbefaler vi at opgradere nogle klipløse pedaler og sko, da de giver dig mulighed for at glide ned og trække op med pedalbevægelsen for at gøre dig lidt mere effektiv, du kan også få kvinder-specifikke cykler, vær venlig at gøre det for at have den samme ramme, men have forskellige kontaktpunkter for at imødekomme de anatomiske forskelle mellem kønnene, så du får en speciel sidesadel, der er lidt kortere stilk og styr og lidt kortere krumtap, men dette er ikke strengt nødvendigt. Vi opfordrer dig til at vælge det, der passer bedst til dig. Du kan være interesseret i grus eller blandede cykler.

Disse er i det væsentlige landevejscykler med et par ændringer for at gøre dem mere alsidige, så du har mere dækafstand, større volumen dæk, der er meget mere i stand til off-road, lettere gear, du kan se det massive tandhjul på kassetten her og skivebremser og det betyder, at du i det væsentlige har en landevejscykel med drop barer, der er meget hurtigere på vejen end en mountainbike, men som også kan køre på grus eller brudeaffald, hvilket du ikke ønsker at gøre på en standardcykel er fantastisk for folk med blandede baggrunde, der vil have eventyr, måske pakke et par cykler eller måske bare en pendler, der ikke bare vil være på vejen. Du kan også bytte de gamle dæk ud med nogle tynde, glatte roadones, og du har i det væsentlige en vejcykel, jeg er en enorm fan af disse typer cykler, en gruscykel på grundniveau går til omkring fem hundrede pund eller seks hundrede euro. Flokke af katte gjorde et glimrende stykke arbejde med at finde min nye drage, men også masser af andre ting, men jeg glemte helt, at jeg har brug for det alligevel, hvis du kan lide, at jeg nød denne artikel og fandt den informativ, og giv os en lignende og en opfølgning og nu har du besluttet, hvilken cykel du vil have heldigvis har vi artikler om dette og et ton af andet virkelig nyttigt nybegynderindhold.

Jeg skal hjem nu og lege med mine legetøj

Hvad er den bedste hverdagscykel?

Bedsthybridpendlercykler
 • Specialiseret Alibi. $ 450.
 • Giant Escape 3. $ 420.
 • James Coda S3. $ 500.
 • Pure Cycles Urban-Pendlercykel. $ 499.
 • Kona Dew. 700.
 • Co-op-cykler CTY 1.1Cykel. $ 599.
 • Co-op Cycles CTY 1.1 Step-ThroughCykel. $ 600.
 • Specialiseret Crosstrail hydraulisk skive. $ 670.

Hej gutter! Med kvaliteterne af mountainbikes og racercykler er hybridcykler det bedste fra begge verdener. Da de imødekommer kravene fra alle kørselsforhold, kan hybridcykler bruges til at sejle rundt i byen eller tackle nogle ujævn veje. Det er alsidigt, men det er også holdbart til at ramme ethvert terræn, så vi skal se på de fem i denne artikel. Vi har oprettet denne liste baseret på vores egen mening, forskning og kundeanmeldelser.

Vi har overvejet deres kvalitet, funktioner og værdier ved at indsnævre de bedst mulige valg. Hvis du har brug for mere information og opdateret For priser på de nævnte produkter, skal du sørge for at tjekke linkene i beskrivelsesfeltet nedenfor. Her er de fem bedste bedste hybridcykler.

Det femte produkt på vores liste er Schwinn GTX. Schwinn GTX er en hybridcykel, der er fantastisk på forskellige veje. Den har en aluminiums dobbelt sportsramme og fås i 3 forskellige modeller bogstaveligt talt, nemlig GTX1.0, GTX 2.0 og GTX Elite.

Th Denne aluminiumslegeringsstelecykel er hård nok til at blive brugt til enhver lejlighed. Schwinn designet denne cykel med lydhør håndtering og hurtig acceleration. Den har holdbare dæk, der mestrer selv de mindste ujævnheder på stierne. Schwinn GTX er også udstyret med et affjedringssystem på forhjulet, der absorberer ujævnheder og sikrer en jævn kørsel.

Schwinn GTX tilbyder jævn navigation, hvad enten det er til pendling eller bare på stier. Vejbrug. Schwinn GTX er udstyret med en lineær trækbremse og har stiv affjedring.

Den har mekaniske skivebremser foran og bagpå. Det har også 21-trins Shimano-triggerskiftere og Shimano bagskifter. Dens fordele er: * Det er i stand til at tackle ethvert terræn, så længe det ikke er ekstremt; * Det er fantastisk til pendling og sport; og * Den er lettere end en normal mountainbike.

Ulemperne er dog: * Sædet kan være ubehageligt efter lange rejser; og * Det er ikke beregnet til ekstrem off-road brug. Hvis du leder efter en cykel, der tilbyder hastighed og smidighed til en overkommelig pris, er Schwinn GTX perfekt til dig. Det fjerde produkt på vores liste er Schwinn Network.

Schwinn Network er den perfekte cykel til lange ture omkring dig. På trods af sin lette vægt er denne cykel robust nok til at rumme høje kørere. Uanset om du pendler til arbejde eller kører til fritidsaktiviteter, tilbyder denne hybridcykel en let, jævn og behagelig tur.

Denne cykel har en indbygget 21-trins Shimano EZ Fire Shifter designet til hurtige justeringer og tilstrækkelig acceleration. Det er designet til at give en fantastisk køreoplevelse på asfalterede veje, ujævne stier og endda små bakker, rammen, høje fælge og lineære trækbremser er lavet af aluminium. Det alsidige design gør det muligt for førere at køre det let, hvilket giver dem adræt bevægelse og mobilitet.

Schwinn-netværket er udstyret med 700c-dæk og inkluderer Shimano 21-speed Revo TwistShifter og Shimano bagskifter. Den leveres også med en affjedringsgaffel for en jævn kørsel. Dens fordele er: * Dens stilk er justerbar.

Det kan rumme ryttere i forskellige højder, der tager op; * Det gør det lettere at klatre i bakker; og * Det er lettere end andre cykler af denne type. Ulemperne er dog: * De øverste rørkabler kan blive viklet ind i bilcykelstativ; og * Den kan ikke håndtere ekstreme off-road ruter. Med Schwinn Network kan du nyde en behagelig og effektiv rejse.

Det er en ideel hybridcykel til nabolagsture, på cykelstien eller på din morgenpendling. Det tredje produkt på vores liste er den sjette reezero Pave n 'Trail. Pave n 'Trail tilbyder ydeevne og alsidighed.

Denne cykel tilbyder behagelige forlystelser, fordi den leveres med en Vibrazord Front Suspension tuning gaffel og 1,75 tommer brede skridsikre dæk med robuste tråde. Den fås i 3 versioner: Netværk 1.5, Netværk 2 og Netværk 3.0.

Uanset om det er fritidsaktiviteter eller ikke-fritidsaktiviteter, giver denne cykel dig mulighed for at køre jævnt og stabilt. Det er også komplet med en 7-trins gearskift med præcise gearhåndtag til hurtig og hurtig manøvre. Pave n 'Trail er udstyret med en Vibrazorb affjedringsgaffel, der reducerer vibrationer og stød på ujævnt terræn.

Dens 1,75-tommer glatte dæk ruller glat og hurtigt på fortovet, mens den robuste slidbane absorberer ridser fra snavs på stier. Denne hybridcykel er også udstyret med en 21-trins Shimano trigger shifter.

Dens fordele er: * Det er fantastisk til daglig brug som pendling og løbende ærinder; * Det kan rumme håndbagage takket være det bageste stativ; og * Det er let. Ulemperne er dog: * Dækkene kan betragtes som brede; og * Hans indre rør kan undertiden være forkert justeret. Sixthreezero Pave n 'Trail er ideel, hvis du leder efter en slank cykel, som du kan køre på arbejde, løbe ærinder og endda udforske off-road stier.

Det andet produkt på vores liste er Schwinn Discover. Schwinn Discover er lavet til at sejle gennem forskellige terræn. Den leveres med en aluminiumsramme og et justerbart krumtapsystem i aluminium.

Selvom det ikke er en mountainbike, viser denne hybridcykel sig at være stærk og stabil og i stand til at udføre forskellige opgaver på overflader, den møder. Denne cykel tilbyder 21 hastighedsvariationer, hvilket gør den til en smidig cykel, som du kan bruge på en travl storbygade, ru landskab eller åbent, ru terræn. Schwinn Discover er udstyret med en affjedringsgaffel, der kan håndtere ujævnheder og stenet terræn.

Der kræves ingen kørefærdigheder, når du kører på denne hybridcykel, da det er ret let at manøvrere. Det har en 21-trins SRAM-grebsskifter, en legerings twist-grebsskifter og en Shimano bagskifter og gearkasseholder. Dens fordele er: * Dens fendere beskytter føreren mod snavs og ridser; * Det tilbyder en bred vifte af oversættelser; * Dens justerbare stilk kan rumme ryttere i alle størrelser; og * Det kan bære genstande.

Denne hybridcykel er dog ret tung. Hvis du leder efter en cykel, der kan imødekomme kravene fra forskellige udfordrende terræn, er Schwinn Discover den cykel, du kan stole på. Før vi giver nummer et væk, skal du tjekke nedenstående beskrivelse for de seneste tilbud på hver af disse varer, og sørg for at abonnere, hvis du trods alt vil være opdateret om de bedste produkter på markedet, vores bedste hybrid cykel er den tres nul EVRY-rejse.

Ved første øjekast ligner sixtyreezero EVRYjourney en almindelig cruiser-cykel, men ved nærmere eftersyn er det en hybridcykel, der er udstyret med en 250 watt baghjulstrækmotor og understøtter to tilstande: pedalassistent og fuldt elektrisk. På vejen er cyklen i stand til at nå hastigheder på op til 24 km / t fuldt elektrisk. Med pedalassistance kan den nå op til 48 km / t, hvilket betyder, at motoren kører, mens du pedaler.

På bagsædet finder du et 250 watt timers batteri designet til at køre b Op til 15 miles ved fuld opladning. Designmæssigt er EVRYjourney en fremragende cykel til afslappede ture. Det er en hybrid af en hybrid og en strandcruiser med en behagelig, afslappet geometri, der sætter din krop i lodret position.

Denne cykel er udstyret med en gennemgående aluminiumskasse med 1,95 tommer brede, halvglatte dæk. Mens cykling tilbyder forskellige forhold fra 1-hastighed, 3-hastighed, 7-hastighed og op til 21-hastighed for forskellige accelerationsvariationer, kan det bringe dig til din destination med en hastighed, der hverken er for hurtig eller for langsom, men med den rette kadence for at nyde en jævn kørsel.

EVRYjourney hybridcyklen er udstyret med 26 x 2 tommer halvt glatte dæk. Den har en 7-trins Shimano Tourney bagskifter og en 7-trins Shimano Index Revo Shifter. Samtidig er den udstyret med skivebremser foran og bagpå samt et bagagebærer og mudderbeskyttelse.

Dens fordele er: * Den har en bred vifte af gear: valg; * Det har fendere til at holde snavs og ridser ude; og * Den kan bruges til pendling, men den er ikke ideel til ekstrem off-road brug, så hvis du leder efter en cykel, der er ideel til den daglige pendling eller afslappet tur og kan håndtere et par hårde veje, så sixtyreezero EVRYjourney hybrid e-cykel er en af ​​de bedste muligheder derude. Og det er alt sammen med vores fem bedste hybridcykler på markedet. Se beskrivelsen nedenfor for links til mere detaljeret information om hvert produkt.

Og husk at efterlade en kommentar for at give os besked. Det er det for nu. Tak fordi du kiggede med! Hvis vi har hjulpet dig på nogen måde, skal du klikke på knapperne 'Synes godt om' og 'Abonner'.

Vi ses i de næste artikler!

Er en 20 cykel god for voksne?

tyveBMX-cykler på hjul køres af børn ogvoksneaf alle størrelser, men minimumsalderen for denne stil afcykelville være mellem 7 og 8 år.

Hej alle sammen og velkommen tilbage til endnu et tirsdagstip, hvor vi taler om, hvilken størrelse BMX-ramme eller cykel vi skal bruge baseret på din højde i denne artikel. Jeg har en anden artikel, der taler om alle aspekter af BMX-rammegeometri. Det er bare her, jeg dækker ikke, hvilken rammestørrelse der generelt er passende for et bestemt størrelsesområde for en rytter.

Det er det, vi skal fokusere på i dag med fokus på den øverste rørlængde, den anden artikel om rammegeometri, for at se, hvad alle de andre tal betyder, og hvilken indflydelse de kan have på følelsen af ​​din cykel, de af jer, der er bare at komme ind i BMX eller er tilbage på det kommer, eller nogen, der ønsker at få en ny cykel eller en ny ramme, men endnu ikke ved, hvilken størrelse de kan lide, eller hvilken størrelse de skal have i forhold til deres højde i forhold til længden af det øverste rør, så lad os starte med en rytterhøjde på fire meter og seks inches i en to øverste længde på 18 inches og gå op derfra, men senere i artiklen dækker jeg rytterhøjder, der er kortere og en mindre cykelstørrelse. Så hold øje med eller spring over, hvis det er det, du leder efter, så lad os starte med en rytterhøjde på fire til fire fod, og rækkevidden her er 18 til 20 inches flad på den øverste rørlængde, og jeg må sige en hej Kink til at skabe denne grafik for mange år siden, og så så jeg dem for nylig på BMX Union og fik ideen til at tale om det, så hvis du er ny i BMX, og du er i det højdeområde, er dette rammen og cykelstørrelsen, du skal se for at passe dig ind generelt, derfra går vi til 1,20 til 1,50 m, og størrelsen er der 19,5 'øverste rørlængde til 20,25' øverste rørlængde, så før vi taler om en 18-tommer cykel og en 20 tommer cykel, taler vi om 20 tommer cykler her, fordi en toprørslængde på 19,5 tommer er egnet til 20 tommer cykler, der er fem fod tre inches til fem fod seks inches derfra bevæger sig.

Det er her, du kommer ind på 20 inches fladt for den øverste rørlængde til 20,5 inches for den øverste rørlængde, og hvis du leder efter en helt ny BMX-cykel, kan du normalt finde rammens geometri i det mindste den øverste rørlængde på cykelproducentens websted Køb af en ny BMX-cykel, fordi den rigtige øverste rørstørrelse kan gøre en enorm forskel for dig, når du lærer at køre, især sammenlignet med noget, der er alt for kort og alt for lille eller noget, der er alt for langt og alt for stor til at have den rigtige cykelstørrelse gør det bestemt nemmere end at gå fra 1,5 fod seks til 1,70 fod ni den anbefalede toprørstørrelse er 20,5 til 20,75 med en 20,6 til 21 tommer toprørslængde, derefter ved 6 fod plus 20,75 og mere.

Med denne rækkevidde på 5 11 til 6 fod og derover vil jeg generelt anbefale noget i retning af en 21-tommer toprørslængde, og hvis du kører på det og føler at du har brug for noget længere. Jeg vil endda anbefale at gå ud over det, især hvis du har seks fødder to tre fire fem og seks plus et par ryttere, der kan lide den længde, eller hvorfor der er BMX-rammer større end 21. er tommer, og når du nærmer dig 2 m høj, kan det være værd at overveje en 22 'eller 24' cykel, som har større dæk og generelt passer endnu bedre til højere mennesker. For de små drenge har vi et størrelsesområde på to fod, to inches til tre fod fladt, så en toprørslængde eller cykelstørrelse anbefaling på tolv til tolv og en halv tommer, og så har vi en tre fod tre til tre fod syv tommer højdeområde og en anbefaling på 14 til 14, 5 tommer, så bevæger vi os ind i det mere velkendte område af BMX, som mere og flere virksomheder starter her med produktion af komplette cykler eller komplette BMX-specifikke cykler.

Vi har området fra 2 fod 11 inches til 3 fod 10 inches slags et større område i en fuld fod, og den øverste rørlængde her er 16 inches flad til 16 og en halv inches, så med det i tankerne er det alt, hvad vi er med hensyn til behovet for at dække anbefalingerne, men noget, jeg ville sørge for, hvad jeg har dækket her, og forhåbentlig er de fleste af jer stadig ved det, fordi jo mere du kører BMX, jo mere vil du lære, jo flere tricks vil du lære, jo mere du vil du udvikle din stil og finde ud af, hvad du rent faktisk kan lide at ride, op til Dirt Street Park, måske kan du lide alt, måske kan du lide et bestemt segment af det, det er fint, fordi alt er freestyle, men jo mere du kører og jo mere du lærer, jo mere du lærer, vil jeg selv lære om det, og der vil du lære, hvilken toprørstørrelse du kan lide, og hvilke andre aspekter af BMX-rammegeometrien du kan lide ved din cykel, fordi de alle har en Har indflydelse, men når du først lære at ride, de har mindre indflydelse, fordi du lærer bare det grundlæggende, du lærer at kontrollere cyklen. Så den vigtigste faktor er at have en cykel, der passer dig i størrelse. Forhåbentlig hjælper denne artikel med det, men der er andre ting, du kan få i bytte for din cykel eller ændringer på din cykel, der kan påvirke den måde, cyklen føles på at få et længere toprør med en længere rækkevidde, der effektivt kan simulere, men der har forskellige effekter og virkninger på køreoplevelsen, da en længere stamme også påvirker styringen af ​​din cykel.En artikel om BMX-stammens geometri, du kan se den i dette hjørne af skærmen og alt om det lærer forskellige aspekter, at en kortere øverste rørlængde er tilstrækkelig tværtimod, en mildere gaffelforskydning vil bringe din akselafstand længere fra hinanden. Simulering af et længere toprør påvirker også styringen, og jeg har en artikel om gaffelgeometri, der taler alt om det, du finder i hjørnet lige her.

Der er forskellige 'meget komplicerede'. Nu hvor du ved alt dette, kan du gå til artiklen om rammegeometri og se, hvad alle disse målinger betyder, og du kan altid lære mere om at udvikle din BMX-skrivestil og finde ud af, hvad du kan lide, og hvad der passer dig. Når det er sagt, håber jeg, du har lært noget her.

Jeg håber det hjælper dig, lad mig det vide i kommentarerne, hvis det hjælper dig og forhåbentlig hvis du er ny her, eller hvis du endnu ikke er, skal du klikke på knappen 'Abonner', mens du er dernede, vi ses i morgen for en anden artikel

cykel kreditkort

Er 30 minutters cykling om dagen nok?

Cyklingøger din udholdenhed til og fracykel

Træner påcykelfor mindst30 minuttertildagvil opbygge din kardiovaskulære og muskulære udholdenhed. Ved at gøre en konstant indsats vil du bemærke en forbedring af din aerobe kapacitet, så du kancykellængere eller på mere intense forlystelser.

Kan jeg miste mavefedt ved at cykle?

Forbrænder cykling fedt? Ja. Selvom dinmavemusklerne arbejder ikke så hårdt som dine quads eller glutes, når du kører, mencyklingaerob natur betyder, at du brænderfed.

Reducerer cykling mavefedt?

Ja,cyklingkan hjælpemister mavefedt, men det vil tage tid. En nylig undersøgelse viste regelmæssigtcyklingkan forbedre sig genereltfedtab og fremme en sund vægt. Tilreduceresamlet setbugomkreds, aerobe øvelser med moderat intensitet, såsomcykling(enten indendørs eller udendørs), er effektive til at sænkemave fedt.

Hvor meget vægt kan du tabe cykling 30 minutter om dagen?

Harvard Medical School rapporterer en person på 155 pundkanbrænde omkring 260 kalorier på en øvelsecykelfor bare30 minutter. En person på 125 pundvilleforbrænde 210 kalorier i samme træning, mens en 185 pund personvillebrænde 311 kalorier.27.04.2019

Giver cykling dig en stor bum?

Cyklingvil ikkegiver dig en større røv, men det kan detgive digen mere formet på grund af dets fordele ved cardio og muskelopbygning.Cyklingarbejder dine ben og glutes, især nårduklatrer, men detgørikke vare længe nok ellergivenok modstand til at byggestormuskler.

Er 20 minutters cykling om dagen godt?

TILdaglig cyklusride af20 minutterer nok til at blivesund og rask. Fastcyklinghjælper med at brænde omkring 1.000 kalorier om ugen og enddacyklingi et mildt tempo på 12 mph vil hjælpe dig med at forbrænde 563 kalorier i timen, siger forskning. Utilstrækkelig fysisk aktivitet er en af ​​de førende risikofaktorer for død på verdensplan.12.08.2017

Ved du, hvilken slags cykel der er bedst for dig?

Måske ved du nøjagtigt, hvilken type landevejscykel der er bedst for dig og synes, det er fjollet. Så tag quizzen og lad os vide, om vi fik det rigtigt (eller forfærdeligt forkert)!

Hvilken slags cykel skal jeg købe på quizony?

Det er tid til at stoppe med at undre sig og begynde at tage denne quiz, som helt sikkert peger i den rigtige retning! Måske skal du købe noget farverigt med en kurv til at bære alle dine ting rundt. Eller måske har du brug for noget avanceret, som til maraton træning Denne test er ikke baseret på nogen som helst videnskabelig undersøgelse.

Hvilken slags cykel skal jeg købe til løb?

Måske skal du købe noget farverigt med en kurv til at bære alle dine ting rundt. Eller måske har du brug for noget avanceret, ligesom til maraton træning Denne test er ikke baseret på nogen som helst videnskabelig undersøgelse. Det er kun beregnet til sjov, så behandl ikke resultatet for seriøst :)

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling på vejen - hvordan man adresserer

Kan cykler køre på vejen? Cykler, PMA'er og ikke-motoriserede PMD'er, såsom manuelle sparkescootere, kan bruges på gangstier. Kun cyklister og PAB-kørere har lov til at køre på veje, undtagen motorveje og vejtunneler. I henhold til vejtrafikloven er det obligatorisk for cyklister og PAB-ryttere at bære hjelm, når de kører på veje.

Fodcykling - hvordan man kan slå sig ned

Er cykling dårligt for dine fødder? Det er en fremragende kardiovaskulær træning, som er sjov og kan udføres uafhængigt eller sammen med en gruppe. Der er også reduceret kraft på tværs af mange led i underekstremiteterne og foden. 14. maj 2013

Sygcykling - svar på problemerne

Hvad betyder sygecykel? cykel ser godt ud

Lyft-cykler - den ultimative guide

Hvor meget koster en LYFT-cykel? Bay Wheels-cykler og e-cykler er nu tilgængelige i Lyft-appen fra kun $ 3 pr. Tur.

Vintercykelbriller - søg efter løsninger

Har du brug for cykelbriller om vinteren? Om vinteren tror du måske, at der ikke er så meget behov for at bære dem, men faktisk er det modsatte tilfældet. Ifølge American Academy of Opthalmology har undersøgelser vist, at uanset årstid kan UV-eksponering øge din risiko for at udvikle grå stær og vækst i øjet, herunder kræft. 07.09.2020

Cykling kraniet cap anmeldelser - anførte spørgsmål og svar

Bær professionelle cykelhætter? Podier er ofte udstyret med ryttere, der bærer baseballkasketter med deres sponsorer på i stedet for cykelkasketter. Der er dog nogle, der prøver at bevare traditionen og fortsætter med at bære dem. De fleste professionelle podier er gået som baseballkasket. Imidlertid prøver nogle at bevare traditionen og udseendet. 2016.