Vigtigste > De Bedste Svar > Hvad man skal se, mens man træner - Komplet vejledning

Hvad man skal se, mens man træner - Komplet vejledning

Hvad skal jeg se, mens jeg træner?

 • Alamy. 4/12. Sex and the City (Streaming på HBO Go) Nogle gange er en god fortælling alt hvad du behøver for at holde dig beskæftiget - og Sex and the City har dem i spar.
 • Getty Images. 5/12. Gossip Girl (Streaming på Netflix)
 • Alamy. 6/12. Pretty Little Liars (Streaming på Netflix)
 • Alamy. 7/12. Glee (streaming på Netflix)
16. apr 2018

For pokker. To mærkevarer i træk. Pige forstå det. (nabo) Hvad er der galt med alle? Det er din pige, superkvinde.

Nå, så du føler dig dårlig for at lave den samme fejl igen og igen. Hør, jeg følte mig virkelig skyldig. Og jeg vil bare starte med at sige, at jeg er ked af det, og jeg ved, du har hørt det før, men jeg er - Umm - jeg har forsømt dig, og jeg vil ikke have det - Okay - Og jeg fortsætter med at sige: II vil tage tid til dig, men så vil jeg ikke. - Lilly, jeg føler ikke noget. - Jeg kommer bare hjem fra arbejde og er træt.

Du ved, jeg er træt - det er jeg virkelig - Fra nu af, okay, når jeg kommer hjem, holder jeg dig med mine hænder. Jeg lægger mine hænder omkring dig og løfter dig op - Åh. Jeg lagde ikke mærke til dig, jeg troede bare, vi var venner. - Bevæge sig.Hvad sker der med dig? Undskyld. Det er en videnskabelig kendsgerning, at motion er næsten umulig. Tidligere på måneden hørte jeg min Spanx græde midt om natten, og jeg følte mig dårlig nok til endelig at træne.

Jeg har omkring en tog en uge at forberede mig på det. - Uh, hvad laver du? - Køber du undertøj til at træne i. - Online? - Ja.

Jeg er for doven til at gå alene, så jeg tænkte på amazon.com/mycalvins søn. - Vent, vent.Hvorfor har du brug for Calvin Klein undertøj til at træne i? - Hej. Fordi jeg snart bliver en fit person, okay? Og egnede mennesker tager altid fotos, der viser deres Calvin Klein undertøjsbånd. Forfølger du ikke sexede mennesker på Instagram? - Vent.

Vent lige lidt. Bare fordi du prøver at træne, betyder det ikke, at du bliver en slags Instagram-model eller noget andet - ved du hvad? Jeg er træt af, at du aldrig tror på mig, okay? - Du ved hvad? Uanset hvad. Jeg kan ikke - jeg har dårlige venner i mine kalviner, da jeg endelig fik alt det tøj og udstyr, jeg havde brug for, og kom op med en sød frisure og lavede alle disse træningsdiagrammer, åh, jeg fik en af ​​dem som smarte vandflasker, det var tid til at gå i udyrtilstand. (upbeat musik) Gyder du mig? Det er for let.

OKAY. Jeg kunne gøre 100 af dem. Hele dagen.Jeg er træt. Jeg keder mig. (Glædemusik) dag ét.

Let. (Glad musik) - Hvad laver du? - Hm, hej, dine noob pushups - Du gør dem forkert. Du skal gøre dem på gulvet, ikke på væggen - Åh min gud, hvor pinligt. (glad musik) Ja.

Jeg skulle tabe mig hvert minut nu. Yo, men disse 14 minutter ændrede virkelig mit liv, okay? Jeg var en helt ny person. (Kamerastøj) Hashtag fitnessliv.

Yo. Kom hurtigt her. Jo.

Spørg mig, hvordan stranden er, pige. - Jeg har en GPS. - Nej, du er bare jaloux på mine gevinster. - Du trænede en gang. Det går ikke så hurtigt. - Ved du hvorfor du kalder disse våben? her? Fordi det er skydevåben - Du ser bogstaveligt talt det samme ud - Yo.

Nyt år, nyt mig. - Det er november. - Jeg er blogilates, du ved, og det er som at træne en gang, ændrede virkelig den måde, jeg traf beslutninger på og tillod mig at jage andre mennesker til at dømme deres.

Jeg kan ikke tro, at du lægger det rod i din krop - Um, du spiser donuts som du gør hver dag - Okay, det var før jeg begyndte at træne, hej? Ja, din krop er et tempel. Jeg siger blot. Yo, det ændrede endda den måde, jeg taler på.

Løfter du endda bro? - Um, Lyft for Lilly - Ja, det gør jeg. Yo. Kan vi stadig gå til In-N-Out? Og det viser sig, at engangstræning faktisk validerer dig fuldt ud.

Yo. Følger du allerede min fitnessblog? - Du hvad? - Min fitnessblog. I mit sidste indlæg handlede jeg om at springe over bendagen - Du trænede kun en dag - Ja.

følelsesløse hænder cykler

Og det var bendag. - Okay. Du ved hvad? Lilly kigger, bare fordi du begyndte at træne, gør du ikke til en Instagram-model eller en fitnessguru.

Du ved hvad? Jeg hader folk som dig, folk der tror at de kan få alt, hvad de vil- - Jo. Har du set min nye Calvin Klein-kampagne? - Hvad? - Ja. Jeg er en Calvin Klein-model nu, tjek det ud, undertøjstape, ikke? Hvad? - Siden hvornår? - Siden jeg begyndte at træne, fjollet. - Så du mener i går? - Ja.

Kan du ikke sige, at det er en brandartikel - Åh - Ja. Jeg kontanter check i mine Calvins. (glad musik) Ja.

Jeg bruger filtre i mine Calvins. Vent et øjeblik, store nyheder. Gæt hvad min næste upload starter? Er du klar? Trommehvirvel. (Høj tonehøjde med tromlerulle) 12 julesamarbejde

Præcis, min næste upload torsdag den 23. november vil være starten på 12 julesamarbejder. Hvad betyder F? Lad mig fortælle dig 12 overraskende samarbejde i løbet af julen. Så i de næste par uger, hvis alle tænker sådan, hvorfor laver du så mange kollabber? Det er 12 collabs af jul. 12 Collabs of Christmas Jeg er så begejstret for alle de små tricks, jeg har i ærmet.

Hvis du kan lide denne artikel, skal du give ham store tommelfingre. Dejlige Calvin Klein for at arbejde sammen med mig om denne artikel. Min sidste er lige der.

Anden vlog-kanal er her. Abonner, fordi jeg laver nye artikler hver mandag og torsdag og endnu mere indtil jul til 12 collabs, og jeg kan ikke vente. En kærlighedssuperkvinde.

Det er en wrap. Og zoop.

Skal du se tv, mens du træner?

Så hold dit sind fast på din krop (og væk fraTV) måske faktisk laverdumere tilbøjelige til at udøve konstant. Men i sidste ende, hvisser fjernsynhjælper med at motivereduat ramme gymnastiksalen og gør din generelle livsoplevelse mere behageligdu burdehelt bestemtholde øjealleTV digvil have.20. okt 2019

Har du nogensinde spekuleret på, hvad der sker med din krop, når du begynder at træne? Ændringerne i din krop, muskler, sind og hjerte? Nå, i denne artikel vil vi undersøge præcist det. De siger, at motion er som at tage en magisk pille til din hjerne, og hvis der nogensinde var et lægemiddel, der kunne gøre noget for dit helbred, ville det sandsynligvis være det mest værdifulde stof, der nogensinde er udviklet. Hvorfor er træning så god for os? En af kernevaner hos de mest succesrige mennesker er, at du gættede det.

Har du nogensinde spekuleret på hvorfor? I sin bog 'The Power of Habit' taler Charles Duhigg om såkaldte keystone-vaner. Dette er de vaner, som, når de praktiseres, udvikles og anvendes, påvirker ændringer i alle aspekter af vores liv. Motion er en vigtig vane, hvorfor enhver, der ønsker at udvikle selvdisciplin, skal gå i gymnastiksalen regelmæssigt eller træne en eller anden form for motion.

Så vi forstår alle korrekt de fysiske fordele ved motion - du ser bedre ud, du taber dig, du bliver mager, du får muskler, og du bliver generelt fit. Disse ændringer er nemme at se med det blotte øje. Fordelene ved motion er dog ikke kun overfladiske.

De fleste mennesker, der træner, finder ud af, at de er lykkeligere, mere motiverede og mindre deprimerede. Af denne grund er motion blevet beskrevet som en mirakelkur og anbefalet til behandling af depression, søvnløshed, hukommelsestab, Alzheimers og Parkinsons. Dette skyldes, at kroppen naturligt producerer hormoner under træning, og disse hormoner inkluderer serotonin, endorfiner og et protein kendt som hjerneafledt neurotrofisk faktor (BDNF).

Hver af disse hormoner hjælper på sin egen måde med at lindre stress, løfter humør, forbedrer søvn, forbedrer læring og fører også til øget selvtillid. Især når du begynder at træne første gang eller efter en lang pause, vil du føle dig mere opmærksom og energisk. Fordi en stigning i din puls betyder en stigning i den samlede strøm og ilt for hjernen.

Dette frigiver en speciel hjernecelle kaldet dopamin, som er ansvarlig for motivation. Hvis du nogensinde har været træt eller doven og ikke har lyst til at gøre noget, er det fordi du er dopaminmangel. Dopamin er ansvarlig for vores motivation og opmærksomhed, og det er ansvarlig for følelsen af ​​tilfredshed, når vi har opnået noget, det får dig til at ønske at gøre noget, og det beroliger dig, at det var det værd.

Så når du er dopaminmangel, kan du finde ting, der er svære at få gjort, fordi du ikke får nok opfyldelse til at retfærdiggøre dem. Men når du træner, øger du direkte mængden af ​​dopamin i dit blod, og i stedet for at føle dig træt og udmattet føler du dig pludselig motiveret og energisk. Vi taler mere om dette senere, men lad os først se på de fysiske virkninger af træning.

De fysiske virkninger af træning kan muligvis ikke observeres inden for et par uger efter træning, chancerne er gode, at der selv efter en måneds træning er ringe synlige resultater. Imidlertid finder biologiske ændringer sted i hele trænings- og træningsperioden, uanset om du ser dem eller ej. Først og fremmest, et par uger efter start af en cardio-rutine, vil du opdage, at du har mere energi på grund af en stigning i stofskifte og mitokondrier.

En af de største misforståelser om motion er, at motion forårsager vægttab, ikke motion forårsager ikke vægttab, det forårsager muskelgevinst. Og da muskelmitokondrier og mitokondrier forbrænder energi. Mitokondrier er dele af dine celler, der omdanner kulhydrater, fedtstoffer og proteiner til brændstof, som dine muskler bruger til at udføre deres arbejde.

Efter seks til otte uger har forskning vist, at folk kan øge deres mitokondrier med op til 50%. Med mere mitokondrier i dine celler, vil du bemærke en ændring i din kondition. For eksempel kan du let klatre op ad trapper, der ville have fået dig til at føle, at du lige løb en halvmaraton.

Efter cirka en måned begynder dine muskler at vokse og blive stærkere. Selvom dette måske ikke er indlysende, vil du føle styrken i dine muskler, når du træner. Her er stigningen i stofskifte endnu højere, muskelceller har brug for en masse energi, dvs. de forbrænder mange kalorier, faktisk forbrænder de flere kalorier end fedtceller, selvom du ikke træner.

Så den tid, du bruger på at træne, vil gavne længe efter at du er stoppet med at træne. Dette betyder, at du bogstaveligt talt kan sidde på din sofa og se tv eller Netflix og stadig forbrænde fedt, selvom dette skal nydes med forsigtighed. Nationalvidenskab inden for medicin, hvis du efter en periode på seks måneder træner konsekvent, hovedsageligt hjerte-kar.

Du kan forvente en 20% stigning i din samlede VO2 max. VO2 max bruges ofte som en fitnessindikator, den måler den hastighed, hvormed din krop kan levere ilt til dine muskler til brændstof. Dybest set betyder en højere VO2 max, at du kan køre hurtigere og længere på kortere tid.

Så en stigning på 20% i din VO2 max bør betyde, at du kan fortsætte med at køre ca. 20% inden for samme tid. Så det betyder, at hvis du kan løbe en kilometer på 10 minutter, skal en 20% stigning i din VO2 max betyde, at du nu kan løbe 1,2 miles på 10 minutter eller 1 mile på cirka 8 minutter.

Endelig øger træningen regelmæssigt dit hjerte og styrker det i sidste ende. Når du træner, stiger din puls og pumper mere blod end normalt og styrker derved musklerne i dit hjerte, hvilket reducerer risikoen for et hjerteanfald. Dette sker normalt efter ca. seks måneders regelmæssig træning, omtrent på samme tid er de fysiske virkninger af træningen tydeligt synlige.

Nogle af de fysiske effekter, der muligvis ikke er synlige, inkluderer en stigning i blodtilførslen til hjernen. Dette får hjernen til at arbejde mere effektivt, hvilket fører til bedre koncentration under aktiviteter. Derudover tilskynder motion til udvikling af nye hjerneceller, hvilket forbedrer læring og hukommelse.

Endorfiner frigives også under træning for at modvirke enhver stress. Selvom endorfiner er upræcise, er de kendt som 'feel good hormones'. I sidste ende vil det aflaste stress, du måtte have, før du træner.

Så når du træner konsekvent, vil din krop modtage en regelmæssig forsyning med endorfiner og dopamin, som holder dig ladet og energisk til at komme igennem dagen. En anden positiv effekt af motion på din hjerne er, at du sover bedre. Vejen til bedre søvn og nedsat søvnløshed gennem træning kan ikke spores nøjagtigt.

Imidlertid er rastløshed og søvn normalt forårsaget af depression og angst. Motion bruges til at reducere depressive symptomer og angst ved frigivelse af endorfiner og dopamin. Disse fører til, at symptomerne på søvnløshed er negeret, og derfor skal du sove bedre.

Hvis du træner lige før sengetid, kan temperaturfaldet efter træning hjælpe dig med at falde i søvn. Træning om eftermiddagen eller tidlig aften kan også føre til bedre søvn. Vores kroppe arbejder på et biologisk ur kaldet en døgnrytme, og da søvnløshed er forårsaget af en skæv døgnrytme, kan motion hjælpe med at reparere vores biologiske ur, hvilket også fører til bedre søvn.

På kort sigt løfter træning dit humør på grund af frigivelse af endorfiner og moderate niveauer af serotonin. Den konstante frigivelse af disse hormoner får dig til at føle dig fin og glad, hvilket utroligt nok også øger din selvtillid. Hvor fantastisk er det?! Dette skyldes, at træning får dig til at føle dig bedre med din krop, selvom du ikke ser nogen fysiske resultater i starten.

Ved at træffe beslutningen om at blive sundere og proaktivt forsøge at komme i form og i form, vil du blive stolt og føle dig stor og stor om dig selv, hvilket vil føre til et tillidsforøgelse. I sidste ende, når fysiske ændringer bliver tydelige, vil din selvtillid eksplodere! og faktisk har nogle mennesker bevist, at de alene ændrer deres liv og mentalitet generelt. Bevægelse giver dig en ny følelse af værdi, det gør dig stor og glad for dig selv, det bygger din selvtillid til det punkt, at du endelig vil have modet til at spørge den pige, du altid har ønsket.

Det kan og vil forbedre dine karakterer, det kan også spare dig penge ved at reducere lejlighedsvis hospitalsrejse. Og også pengene brugt på at købe receptpligtig medicin. Så motion er helt klart godt for vores fysiske og mentale sundhed, og hvis du kun træner konsekvent tre timer om ugen, vil du efter al sandsynlighed leve længere, end du ellers ville gjort.

Og det længere liv vil sandsynligvis føle sig lykkeligere og mere tilfredsstillende. Tak fordi du kiggede. Hvis du kan lide denne artikel, eller hvis du tror, ​​at en ven eller en anden vil drage fordel af den, skal du dele.

Også folk, vær venlig at gøre mig en tjeneste og tryk på bjelleikonet og aktiver underretninger, hvis du er abonnent, hvis du ikke klarer dig godt, velkommen til kanalen, og jeg håber du abonnerer og aktiverer underretninger. Med det i tankerne, tak for at se, og vi ses igen. Farvel.

Hvad skal jeg se under cardio?

Organer i balance: Tv-shows tilSe underIndendørsCardio
 • Venner. Følger det personlige og professionelle liv for seks 20 til 30-årige venner, der bor på Manhattan.
 • Kontoret.
 • Veep.
 • Silicone Valley.
 • Atlanta.
 • Big Bang teorien.
 • Moderne familie.
 • Uknuselig Kimmy Schmidt.

Okay, et af spørgsmålene er, det er et varmt emne lige nu, og så kommer nogle af disse spørgsmål op: Skal jeg bære en maske, når jeg træner udendørs? Og det er et godt spørgsmål til dig. Jeg synes det er rimeligt at stille sådan en ting. Jeg vil bare vende tilbage og sige, at du ved, at CDC anbefaler dette, når du går ud offentligt, og du kan ikke garantere, at du holder den sociale afstand, og en eller anden form for kludbaseret dækning anbefales, men jeg tror, ​​det kommer til der er en slags sund fornuft her, som vi skal bruge, når du er den, du er. Hvis du løber udenfor i meget landlige omgivelser, og du aldrig vil støde på en anden person iført en maske, betyder det sandsynligvis ikke rigtig noget for noget lignende.

Men hvis du er en person, der løber rundt i byen, kører du på en cykel. Igennem byen kommer du til krydser til zebraovergange til trafiklys, og der er andre mennesker på hjørnet, og selvfølgelig skal du bære en maske på dette tidspunkt, som det vil være meget vanskeligt vil opretholde social afstand, når andre er i nærheden. Der er et par ting, vi kan gøre for at hjælpe på en eller anden måde, at du løber ind i andre mennesker, når vi træner udendørs.

Du ved. Nummer et. Selvfølgelig skal du træne alene, hvis du vil løbe eller gå eller cykle udenfor, så prøv at gøre det på denne måde alene, du er ikke her med en stor gruppe eller med andre mennesker.

Prøv at vælge en rute eller en rute, som du selv ved, at der ikke vil være så mange mennesker, eller du ved, at ingen vil være på den rute. For eksempel kan nogle mennesker lide at løbe stier og vil aldrig møde en anden person på stien, og du kender det. Dette vil være en stor social afstandsforanstaltning.

Prøv at justere tidspunktet på dagen, når du ved, at der er flere, der træner ved middagstid. Så vil du måske prøve tidligere om morgenen eller om eftermiddagen, og hvor der ikke er så mange mennesker på gaden eller på fortovene. Så prøv at ændre tidspunktet på dagen, som vi virkelig vil have dig til at træne.

Vi vil have dig til at holde din kardiovaskulære kondition i gang, men vi ønsker heller ikke, at du sætter dig selv i fare, kommer for tæt på kontakt og negerer den sociale afstand, vi ikke behøver at opretholde nu. Så jeg har ting, jeg vil nævne om masker. Nummer et: Hvis du bærer nogen form for maske eller ansigtsovertræk under træning, er der naturligvis en fysisk barriere, der dækker din næse og mund.

Så vejrtrækning bliver meget sværere, end hvis du ikke havde det. Og med motion ved du, at vi bare tager mere luft ind og blæser højere mængder luft ud, så det vil vi virkelig begrænse vores samlede præstation til træning på de tidligere niveauer, så du vil tage intensiteten tilbage lidt, måske afstanden eller varigheden Du skal i det mindste gå, indtil du får en fornemmelse af, at denne maske virkelig virker for at forhindre min trænings evne. Den anden ting ved at bære masker med øvelse er, at det skaber et meget varmt, fugtigt miljø i dit ansigt, og du skal være forsigtig, fordi du vil være sikker på, at du enten udskifter denne maske regelmæssigt, fra du bærer noget, der kan vaskes, så vi behøver ikke bekymre dig om bakterier og din sved.

Vi er bare nødt til at fjerne de områder, der kan forårsage ubehag ned ad linjen, så sørg for at du virkelig tager det i betragtning. Prøv en anden type maske, hvis du føler dig meget begrænsende, der er kirurgiske masker, folk bærer lommetørklæder, folk har endelig noget tæt montering, der hjælper dig, der virkelig generer dig, når du træner

Hvad kan jeg se, mens jeg er på løbebånd?

De bedste ting atHolde øjepå denLøbebånd
 • Venner. 2 af 10. 'Så ingen fortalte dig, at livet ville blive sådan'
 • Law and Order SVU. 3 af 10.
 • Jorden. 4 af 10.
 • Forrest Gump. 5 af 10.
 • Enhver sang- eller dansekonkurrenceshow. 6 af 10.
 • Madnetværk. 7 af 10.
 • Det viser, at din partner hader. 8 af 10.
 • Basketball (Editor's Choice) 9 af 10.

At løbe på plads med udsigt over væggen kan være en test af selv den mest motiverede atlet, men løbebåndet er en fantastisk måde at træne på, især hvis du er begrænset til gymnastiksalen. Der er flere tricks, der kan reducere tiden og forskellige metoder, du kan bruge til at sikre, at du får mest muligt ud af din løbebåndstræning. Jeg har mange ideer, og jeg vil dele dem med dig i dag.

Lad os bare starte og pumpe melodierne op. Der kan ikke benægtes, at det at have en fantastisk sang hjælper dig med at nyde en løbssession, så sammensæt en playliste, der virkelig kan motivere dig, mens du løber, og du kan endda bruge musikken til at hjælpe dig med at komme videre med din løbssession For at blande naturligt, måske kan du tackle koret hårdt, øge hastigheden på løbebåndet under koret og derefter sænke farten under verset, eller hvis du føler dig virkelig stærk, skal du endda gøre det omvendt og bemærke, at du måske endda bemærker Hvis du specifikt ønsker at arbejde på det, siger, øg din kadence, så prøv at finde sange, der har et hurtigt beat, der passer dig, hjælper naturligvis med det, og du kan også finde masser af forudbyggede løbebånd, der måske kan hjælpe med dette og holde fast med lyd hvis du er Lad os sige, at hvis du kører en jævn løb, bare vil have noget distraktion, så kan selv brug af en podcast til at skære tiden ved at sætte din løb på pause gøre underværker for din motivation og forhindre den kedsomhed på løbebånd, og når det kommer til løbebåndet der er e så mange muligheder, og det er virkelig nemt at ændre din hastighed, så du kan holde det simpelt, med nogle over-under, der fortæller dig, at du har en tærskeltype, du kender det tempo, du ønsker for din tærskel, skal være godt. Du kan være 60 sekunder hurtigere end det ved 0,5 / km og målt tempo eller 0,5 a. dens miles langsommere end måltempoet, eller hvis du vil have lidt mere variation, kan du faktisk gå en hel mil en time hurtigere og derefter lukke den ned, så du er nogle miles i timen mindre i de andre 60 sekunder, hvis du er ved 60-Andet emne kan du tage 60 sekunder fri med 60 sekunder fri, så virkelig hårdt i et minut efterfulgt af et virkelig let minut, eller måske kan du endda variere det i en slags pyramidesession for at få dig til at gøre det 60 til 60 eller 60 har 60 let at bygge op til 5 minutter, så det ville være svært to minutter, så to minutter let i disse Fatas. Jeg sagde, at mulighederne er uendelige, og med et løbebånd har du tid og hastighed virkelig let at se foran dig så leg med det rundt, selvom du løber let, kan du stadig nemt ændre dit tempo, og det giver dig kun mini-mål for at dette skal ske t går hurtigere. Jeg kunne ikke lave en artikel om motivation på løbebåndet uden at nævne det er vest, jeg må indrømme, at det ændrede løbebåndet personligt, jeg brugte for at undgå alle omkostninger og faktiske omkostninger Jeg nyder at have en form for interaktion, så det er en rigtig god måde at hjælpe dig med dine mål.

Så hvis du har den bedste deltagelse i den aktuelle sæson d i vest, kan du derefter vælge fra et udvalg af sessioner, og det fortæller dig præcis, hvilket tempo du skal køre, og hvornår du ikke behøver at tænke over det, kan du gøre også en runalong, så du kan løbe med andre og måske blive motiveret ved at prøve at ramme folk og den snak, der tydeligvis kører, eller du kan endda bare lave en prøveperiode mod dig selv, men hvis den interaktion ikke er noget, du har brug for, måske er du bare gå videre og løb med det, men du kan ignorere det, og når du er færdig, kan du faktisk bruge det bare til at se på dine virtuelle miles, og det ville være noget, jeg elsker meget, fordi det er en slags ekstra incitament til bare at tempo disse løbebånd skal bare bruges til at løbe frem Ja, jeg hører mig selv derude, du kan blande ting sammen, aktivere forskellige muskler, men uanset hvad du gør, skal du sørge for at have sikkerhedsledningen tændt, så du kan tage nogle meget enkle trin til dette første trin da dette virkelig vil hjælpe åbn dine hofter og bliv aktive spiste et par lidt forskellige muskler, så med sikkerhedssnoren tilsluttet skal du sætte løbebåndet i et meget langsomt tempo og derefter bare dreje til den ene side og lave nogle galopperende bevægelser i sidelæns retning og altid sørge for at skifte og gør den anden side, og tag nu den næste måske lidt længere, hvis du ikke er sikker, øv ikke dette derhjemme men igen med sikkerhedslinjen og juster trimmen i et dejligt langsomt tempo, og denne gang vil du vende rundt og på bagsiden af ​​kig på løbebåndet, så du kan gå baglæns og nej, jeg bliver ikke helt skør, starter han når jeg løber baglæns og derefter endda løber ovenpå og løber lidt baglæns, disse hofteforlængere aktiveres, aka din glødeløb kan være en smuk social sport, men måske af en eller anden grund sidder du bare fast med dig og dig derhjemme på løbebåndet, men det betyder ikke, at du skal stoppe alle sociale samtaler, mens du løber. Du kan bare oprette et artikelopkald med en anden ven og organisere tiden til løbeturen. O løb sammen, så læg din telefon på din løbebånd, så kan du tale, måske lider din sammen, så du ikke taler, men du ved, at en anden person går igennem det på samme tid, eller du går et simpelt løb, og du kan bare have en dejlig sjov chat, som du ville, hvis du lavede aerobic eller sagde, at du ikke har en ven, der ønsker at løbe på på samme tid kan du måske endda inkludere nogle Instagram-historier. Jeg mener, hvem der ville gøre dette, men hvis du løb i gymnastiksalen, vil jeg foreslå, at du forlader opkaldene eller historierne senere, men det bliver sagt ganske lidt, jeg løber side om side.

Så hvis du har en ven, der ønsker at løbe med dig, kan du bare løbe sammen og udstyre din chance for at holde trit med denne virkelig hurtige kompis. Hvis du bruger løbebåndet til en generel træning, hvorfor tror du ikke helt, jeg er den ene kasse og ødelagde den og gjorde den til en del af et kredsløb, så du kunne løbe i et par minutter og derefter hoppe af og gøre noget kropsvægt? Han træner et par pushups eller squats eller noget og igen, eller hvis du vil gøre noget meget intenst, så gå igennem det og spring bare i 20 sekunder og kom ud og gør noget andet, og det er også en god måde at lave et løbebånd på at bruge. Vi har kun en, og din gruppe venstræning, der lader dig dreje igennem stationer, er en fantastisk måde at bryde en udendørs løb på, så der er ingen grund til at du ikke kan overføre dette til indendørs træning, efter at en løbebånd har en hældningsindstilling, så hvorfor ikke engang bruge det til at slå det? tag det op til den fulde hældning og nulstil det til gangtempo, jeg troede ikke kun, at du skal løbe, når det kommer til et løbebånd, men jeg vil sige venligst, uanset hvad du gør, skal du ikke holde dig øverst på løbebåndet fast når du går op ad en bakke, der trodser målet, og du ikke kommer til at rekruttere de muskler, som bakkerne er så gode til, og du måske endda leger med gradienten og din hastighed, så sig så gå, start langsomt, løb i et behageligt tempo i nul og så kan du øge løbebåndet med en procent og nu måske slippe det med en halv kilometer eller kilometer og fortsætte med at gå op og se hvor langt du kan komme med bare en lille udfordring Når du ser løbere med en langsom kadence, bevæger deres ben sig langsomt , hvilket betyder, at lang tid på jorden med fødderne i lang tid på de Hvis du bliver på jorden, kan dette føre til en ineffektiv gangart og endda noget overskridelse, men du har måske allerede indset, at du vil forbedre din kadence godt løbebånd kan faktisk være din ven her, for når din fod lander på løbebåndets bælte, flyttes han derefter under din krop med den hastighed, du faktisk indstiller løbebåndet til, så måske kan du bringe det til dit maksimale tempo og derefter prøve at køre det og ikke kun har du for at løbe hurtigt, men din fod vil også blive tvunget til at bevæge sig med båndets hastighed, så du kan gøre dette som et interval.

Jeg vil anbefale at justere hastigheden først, mens du står med dine fødder på begge sider af bæltet og derefter tager din vægt på sidevæggene og løber let, så kun en del af vægten går gennem dine fødder, indtil dine ben indhenter den løbebåndshastighed og fundet den rigtige kadence, og hold den derefter oprejst, så længe du kan, og vend bare bevægelsen, så læg din vægt på dine hænder, løft dine fødder, og så kan du placere dem på begge sider, selvom Hvis du ikke vil for at fokusere på din kadence, sæt løbebåndet på mit 3k ansigt og løb derefter i 20 sekunder, bare læg mine fødder på mine sider i en 10 sekunders pause og gentag det 6 gange 3 i alt 2 minutters løb og derefter Reducer din hastighed, tag en dejlig joggehvile og gentag hele sættet 4 gange, og det er kort og hurtigt og gør lidt n at have det sjovt bare fordi du kun skal løbe inde, betyder ikke, at du ikke kan bruge dine yndlings udendørs sessioner og til sidst kan oversætte dem til løbebåndet tager bare lidt motivation, og personligt ved jeg, at jeg altid bruger alle de tricks, som jeg kan finde, og fortsætter med at eksperimentere med måder, der gør løbebåndet lidt lettere, da jeg ikke bare kan komme på et løbebånd og løbe, mens jeg kan gå ud til døren udenfor og vær helt glad i timevis, men alligevel, slip jeg ved, hvordan jeg mentalt kan motivere dig selv til at løbe på løbebåndet og sørg for at dele det med alle andre, så klik bare Abonner på GTN

Er det bedre at se tv eller lytte til musik, mens du træner?

Sandheden er, at der er masser af skadelige aspekter vedser tv mens du træner. Der er dog engodtalternativ. Undersøgelser har bevist,musikøger udholdenhedi løbet afrutinemæssige fysiske aktiviteter, fra løb til afslapningi løbet afen afkøling. Det er en win-win hele vejen igennemtræning.26. apr 2016

Kan du se tv på løbebånd?

'Hvornårduer påløbebånd,duvirkelig har brug for at vende fremad med dit hoved, dit hjerte og dine hofter i køen, 'siger Justice. hvisduer i stand tilse tvuden at kranere nakken og holde fast i siderne afløbebånd, eller skimp på intervaller, derefterduOK kører sandsynligvis mensser på.26. mar 2014

Er det dårligt at se Netflix mens du træner?

Bundlinjen: 'TVser påformindsker sandsynligvis fordelene ved enstræning, siger Chertok, men hvis det kommer dig ud af sofaen,holde øjevæk. Begræns blot din skærmtid til lav eller moderat intensitettræning, og bliv ikke så pakket ind, at du begynder at ignorere din krops egne signaler.12. feb 2015

Har fitbit en løbebåndstilstand?

Fitbitleveres med ombordLøbebåndstilstandat sporeløbebåndaktiviteter. Men digbrug forfor at kalibrere ofte for forbedret nøjagtighed. Hvis ja, så skal du aktivt lede efter en fitness tracker tilløbebånd.10. feb 2021

Hvad er mere nøjagtigt løbebånd eller ur?

Detløbebåndvil væremere præcisfra dinholde øjeda det faktisk måler din afstand, mens dinholde øjeermereeller mindre beregning af din afstand baseret på din bevægelse og kørehastighed, aktivitet osv.

Er det okay at se Netflix mens du træner?

Bundlinjen: 'TVser påformindsker sandsynligvis fordelene ved enstræning, siger Chertok, men hvis det kommer dig ud af sofaen,holde øjevæk. Begræns blot din skærmtid til lav eller moderat intensitettræning, og bliv ikke så pakket ind, at du begynder at ignorere din krops egne signaler.12. feb 2015

Kan du løbe og se tv?

hvis duer i stand tilse tvuden at kranere halsen, holde fast i løbebåndets sider eller skimme på intervaller, sådudet er sandsynligvis OKkørermensser på. Men ellersdudet er bedre at slukke for røret.26. mar 2014

Hvad skal jeg se, mens jeg træner derhjemme?

Hvis du træner derhjemme, passer måske 'Spartacus' til regningen. Det er et sværd-og-sandalshow med en hjerne, men også masser af nøgenhed, så det er ikke passende at se offentligt. Meget sikrere til offentligt forbrug er 'Alias' og 'Chuck', to lignende handlingsshows om almindeligt tilsyneladende hvide mennesker

Hvilken slags tv-shows kan du se, mens du træner?

Dette er de shows, du kan komme på, mens du er på en cykel, et løbebånd eller en elliptisk, og din træning flyver forbi. Du kan også komme i et gisp, en latter eller et trang undervejs!

Hvad skal jeg se på løbebåndet, mens jeg træner?

Hvis ja, hvad er nogle gode shows i denne kategori? Jeg har brug for noget at se for at fjerne mit sind fra den iboende kedsomhed at være på løbebånd, elliptisk osv. Fortrinsvis noget, der har et handlingsorienteret plot, attraktive mennesker og høje følelser, som alle er gode motiver til at holde endorfinerne i gang .

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Vred magpie - hvordan løser vi det

Hvorfor blev skatten vred? Magpies kaster kun 6 uger ud af året lige omkring det tidspunkt, hvor de reden. Årsagen til angrebene har længe været spekuleret, herunder: Territorial back off Magpie Torf. Testosteron pumpet op og gal.

Bradley Wiggins Hour Record - holdbare løsninger

Hvad er den aktuelle 1 times cykelrekord? 55,089 km

Det båndstrækker - handlingsorienterede løsninger

Hvordan løsner jeg mit IT-bånd? At strække IT-båndet og den tilsluttede muskel er ret simpelt. Bare kryds dine ben, og hold det berørte ben i ryggen (position 1). Læn dig væk fra det smertefulde ben, indtil du føler en strækning langs siden af ​​benet (position 2). Hold det i 30 sekunder og gentag 5 gange. 5. juni 2012

Racercykel med affjedring - hvordan man opnår

Kan du sætte affjedring på en landevejscykel? Hjulophæng frakobler hjulene fra resten af ​​cyklen. Det betyder, at i stedet for at hele cyklen skal støde op og ned på uregelmæssigheder i vejen, kan hjulene bevæge sig uafhængigt. Bagstød og ophængsgafler er normen på mountainbikes, men deres design er begrænset anvendelig til landevejscykler.

Læs udløbsdatoen - hvordan man løser det

Hvordan læser du Dates? Nummer 1 til 9 repræsenterer ofte månederne januar til september i rækkefølge. Bogstavet 'O' står normalt for oktober, 'N' repræsenterer november og 'D' står for december på mange dåser. Nogle virksomheder viser måneden efter datoen, så se også andre steder i koden for bogstaver.

Lance armstrong 30 for 30 - besvare spørgsmålene

Hvordan kan jeg se Lance Armstrong 30 i 30? Du kan se ESPNs 30 til 30 “Lance” -dokumentar på ESPN + for under $ 5. Eller tilmeld dig for at se det live med rabat med Sling TV (kampagnetilbud) eller på Hulu Live.31 maj 2020 г.