Vigtigste > De Bedste Svar > Hvilken komponent i en computerenhed tømmer batteriet hurtigst? - hvordan man beslutter

Hvilken komponent i en computerenhed tømmer batteriet hurtigst? - hvordan man beslutter

Hvilken computerfunktion forvandler data til information?

centralenhedJeg har et firma kaldet Loomia, og vi fokuserer på at fremstille smarte stoffer til smart tøj og smarte bløde produkter. Der er ingen grænser for tekstiler.

Vi bygger en desktop fræsemaskine. En fræsemaskine tager et roterende skæreværktøj og bevæger det gennem materiale for at skabe et 3D-objekt.

Under hætten gør alle computere de samme fire grundlæggende ting. Du indtaster oplysninger, gemmer og behandler oplysningerne og derefter outputinformation. Hver af disse ting udføres af en anden del af computeren.Der er inputenheder, der tager input fra omverdenen og konverterer det til binær information. Der er en hukommelse til at gemme disse oplysninger. Der er en central behandlingsenhed eller CPU, hvor alle beregningerne udføres.

Og endelig er der outputenheder, der tager information og konverterer den til en fysisk output. Lad os først tale om input. Computere kan være mange forskellige Accepter typer input, såsom et computertastatur, telefonens touchpad, kamera, mikrofon eller GPS.

Men sensorerne på en bil, en termostat eller en drone er også andre inputenheder. Lad os nu se på et simpelt eksempel på, hvordan input går gennem en computer og bliver output. Lad os sige bogstavet 'B', når du trykker på en tast på tastaturet.Tastaturet konverterer brevet til et tal. Dette nummer sendes til computeren som et binært tal, ener og nuller. Baseret på dette nummer beregner CPU'en, hvordan bogstavet 'B' vises pixel for pixel.

CPU'en anmoder trinvise instruktioner fra hukommelsen, der fortæller det, hvordan man tegner bogstavet 'B'. CPU'en udfører disse instruktioner og gemmer resultaterne som pixels i hukommelsen. Endelig sendes denne pixelinformation til skærmen i binær.

Skærmen er en outputskærmenhed, der konverterer de binære signaler til de små lys og farver, der udgør det, du ser. Alt dette sker så hurtigt, det føles øjeblikkeligt, men for at få vist hvert bogstav udfører en computer tusindvis af instruktioner fra det øjeblik din finger trykker på punktet, i dette eksempel var outputenheden skærmen, men der er mange forskellige typer output, der tager et binært signal fra computeren og gør noget i den fysiske verden. For eksempel afspiller en højttaler lyd, og en 3D-printer udskriver et objekt.Out-put-enheder kan også kontrollere fysiske bevægelser, som en robotarm, en bils motor eller skæreværktøjet til den fræsemaskine, som min virksomhed fremstiller. Nye typer input og outlets giver computere mulighed for at interagere med verden på helt nye måder, hjulpet af forbedringer i hastighed og størrelse på hukommelse og CPU. Jo mere kompliceret en opgave er, og jo mere information der er input eller output, jo mere computerkraft og hukommelse har en computer brug for.

Indtastning af bogstaver på en skærm kan være enkel, men for at oprette indviklet 3D-grafik eller optage en high definition-film har moderne computere ofte flere CPU'er til at behandle al denne information og mange gigabyte hukommelse til at gemme den. Uanset hvad du vil gøre med computeren, handler hver eneste handling om at indtaste information fra den fysiske verden, lagre og behandle disse oplysninger og bringe output tilbage til den fysiske verden.

Hvilket af følgende findes en sensor i visse smartphones?

Den centrale behandlingsenhed består af elektroniske kredsløb, der fortolker og udfører programinstruktioner,somgodtsomkommunikeremedinput-, output- og lagerenhederne. Det er den centrale behandlingsenhed, der faktiskomdanner data til information.Dataer det råmateriale, der skal behandles af encomputer.

I dag er jeg her for at tale om disse smartphonesensorer, der virkelig skiller sig ud for at have nogle bemærkelsesværdige funktioner.

Jeg vil også tale om den nyeste 3D-kamerasensor, der forventes at ramme smartphones i 2019, så hold dig opdateret, og lad os komme i gang. Nu ved jeg, at vi har haft smartphones med berøringsskærme i over et årti, men folk, vi kan virkelig ikke tale om smartphonesensorer uden at tale om berøringsskærmsensorer har lag af glas, der har elektrisk strøm, der strømmer gennem dem, så hver gang du rører ved skærm forårsager det en ændring i elektriske signaler, og det er præcis, hvordan enheden registrerer, hvor du er. Når du har placeret dine finger, kan kapacitive skærme også optage flere berøringer, hvorfor vi kan bruge funktioner som multi-touch-bevægelser og gå videre til en anden vigtig og meget brugt smartphone-sensor, fingeraftrykssensoren, nu bruges den primært til at låse telefonen op og bruges i betalingsapps, men kan også bruges til at kontrollere telefonen. Du kan f.eks. Trække meddelelsesbjælken ned, ligesom disse smartphones også bruger kapacitive sensorer, hvilket betyder, at fingeraftrykssensorerne fungerer på en måde, ligesom en touchscreen-sensor, disse sensorer kan stort set endda registrere de kanter eller linjer, vi er på vores fingerspidser, der forårsager kapacitansændring.

Til sidst opretter sensoren et kort over fingerspidsen. Den seneste opgradering til denne teknologi var fingeraftryksscanneren på skærmen, ligesom den ene i en plus 60, den bruger optiske sensorer til at gøre skærmen lysende, når du rører ved den, og derefter trækker sensoren med lyset alle oplysningerne på den næste er nyeste sensor, jeg talte om i starten, 3D-kamerasensoren nu har konceptet med 3D-billeddannelse eksisteret i nogen tid, men vi har ikke set det i introduktionen af ​​3D-kamerasensorer til smartphones Smartphones, og disse sensorer siges at være baseret på begrebet flyvetid. Hvad er flyvetiden nøjagtigt, den grundlæggende idé er, at afstandskortingen Okay, lad mig forklare, at med et eksempel, lad os sige, at vi var nødt til at tage et billede af Adi disse 3D-sensorer og derefter måle den tid, det tager lyssignalet at få næsen på at nå hovedet og alt andet i billedet, dette giver nu billedet den 3D-dybde, det har brug for, når disse sensorer kommer ud, vil de helt sikkert gøre en enorm forbedring i ansigtsgenkendelsesgodkendelse og fotos generelt, den næste sensor er relateret til sundhed og fitness og kaldes et pulsoximeter, som nogle af jer måske allerede ved, denne sensor bruges til at måle iltniveauet i blodet, hvilket er en meget vigtig sundhedsindikator for at bruge pulsoximeteret i en smartphone først og fremmest du har brug for for at have en relevant app selvfølgelig, så skal du lægge fingeren foran lommelygten.

Sensoren analyserer derefter, hvordan lyset absorberes i fingrene, og når disse data er samlet, kan appen vise dig iltniveauerne i blodet. Dette er også en løsning til pulsovervågning i disse dage. Processen er den samme, og så der er masser af apps derude, der kan vise dig hjertet.

Næste på listen er skridttæller og iltniveau i blodet, og denne bliver meget populær, fordi det er en sensor, der tæller antallet af trin, du tager, som en person strækker sig tilbage, så folk bruger det, når de går, jogger og gør alt slags fysiske øvelser. Grundideen er, at når vi tager et skridt, vipper vi vores krop lidt til den ene side og derefter vender tilbage til den normale position. Så sensorernes opgave er at bemærke, hvor ofte dette mønster opstår.

Smartphones bruger den allerede eksisterende accelerationssensor til dette og registrerer den skiftende kraft elektronisk, når vi løfter benet et trin, efter at vi har optaget trinnet, og forudsat at hvert trin er den samme længde som din smartphone også fortæller dig den samlede tilbagelagte afstand De fleste smartphones i disse dage har apps indbygget til at give dig disse data, men hvis du ikke gør det, er der masser af andre apps til Android og iPhone, der viser denne artikel med en sensor, der ikke blev meget populær, men er stadig værd at bemærke Geiger-tælleren er en sensor, der bruges til at måle radioaktivitetsstråling i visse områder. Dette blev kun introduceret i en enhed, Pantone 5-brønden, og blev kun frigivet i Japan Nu i betragtning af situationen i Japan var dette en meget smart brug af en sensor, og jeg spekulerer på, hvorfor den faldt sen folk, dette er slutningen på denne artikel, tak fordi du så den. Fortæl os i kommentarerne, hvor mange af disse sensorer du allerede kender og ikke snyder ok resten er abonner på lignende delingsøvelse og klik på klokkeikonet vi ser frem til at skabe noget godt indhold til dig i fremtiden og vil gerne have os at stadig se frem til din støtte.

kæmpe hymne anmeldelse

Vi ses snart igen de glem ikke at fortsætte med at smile, okay, farvel

Hvilke af de følgende funktioner på en computer?

Tre vigtigstesensorerer indlejret i modernesmartenheder til bevægelsesdetektering: accelerometer, gyroskop og magnetometer. Accelerometeret registrerer ændringer i enhedens forskydning, orientering og hældning omkring tre akser ved at måle accelerationskræfter.

Og tryk på bell-knappen for at fortælle dig om alle. Vores nye artikler, i denne artikel vil vi først diskutere introduktionen til operativsystemet.

Derefter vil vi diskutere operativsystemets funktioner. Så hvad er et operativsystem grundlæggende? Et operativsystem er systemsoftware, hvilket betyder, at det er software, der findes i dit computersystem. Hvad er et operativsystems grundlæggende funktionalitet? Hvad er den grundlæggende definition af et operativsystem? Det fungerer som en grænseflade mellem brugeren og hardwaren.

Dette er definitionen af ​​operativsystemet på et enkleste sprog, med en håndfuld brugere i frontenden, interaktionen mellem brugerne og hardwaren er etableret af computerens operativsystem. Nu hvis vi ser dette diagram, hvad er hardware her? Lad os overveje scenariet for vores egen bærbare eller stationære computer, grundlæggende er hardware ikke andet end CPU'en, som vi kalder 'hjernen i systemet', som efterfølges af input / output-enheder. Hvad er de input / output-enheder, som vi primært kender? Mine input / output-enheder er mit tastatur, mus, printer, scanner osv.

Derefter kommer RAMRAM, som vi generelt omtaler som hovedhukommelse. Bortset fra denne sekundære lagerplads er dette vores harddisk. Så dette er den hardware, vi har i et system. Når vi får adgang til denne hardware Når jeg får adgang til mit system, får jeg kun adgang til disse enheder, men har jeg direkte adgang til disse enheder? Hvis brugere får direkte adgang til enhederne, i. H. hardware også? nej, de får adgang til det via operativsystemet, så operativsystemet fungerer som en interface her, det næste punkt er, hvorfor er et operativsystem nødvendigt? hvis vi ikke havde et operativsystem, hvad ville scenariet være? scenariet ville være en bruger Når han / hun ønsker at få adgang til en hardwarekomponent, skal han / hun skrive et program, for det betyder, at et program skal skrives, hvorigennem enheden kan tilgås, det vil sige når brugeren har brug for for at få adgang til enheden skal der skrives et program Forskellige programmer skal skrives gentagne gange for hver enkelt enhed Så lad os sige, jeg vil bare køre en udskrivningskommando Antag, at jeg har en Word-fil, og jeg vil udskrive den fil, men jeg kan ' t gå direkte til udskrivningsmuligheden og udskriv filen, så jeg skal først skrive et program for at ringe til printeren, så når jeg udskriver filen, hvis jeg taler om CPU Hvis der er en proces, når jeg vil at køre et job Jobbet kører senere.

Den første opgave ville være at give en instruktion til CPU'en, hvordan skal vi give den instruktion til CPU'en? Vi behøver kun at skrive programmer til dette, på grund af dette ville interaktionen (kommunikationen) mellem brugeren og hardwaren blive alt for kompleks, der kunne være et andet scenario, hvor en bruger har fået adgang til en bestemt enhed, hvis en anden bruger ønsker at få adgang det, jeg vil give ressourcen ikke er gratis hvorfor så? Det er fordi jeg åbnede hardwaren direkte. Der er ingen mellemliggende myndighed over, hvem der kan tilbagekalde adgang fra mig Så der er flere sådanne grunde til, at vi skal bruge et operativsystem, der fungerer som en grænseflade mellem brugeren og hardwaren. Vi ser på disse, når vi diskuterer funktionerne, hver Enkelte funktioner i operativsystemet kan betragtes som en grund til at have et operativsystem i vores system (computer), så hvis jeg giver et grundlæggende eksempel på operativsystemet, er det primære operativsystem, der bruges Windows, når vi taler om hovedfunktionen til operativsystemet, eller hvorfor vi bruger et operativsystem Hovedformålet med operativsystemet er at give brugeren bekvemmelighedJa. For nemheds skyld, i den forstand at gøre det nemmere for brugeren at få adgang til hardware Dette er operativsystemets funktionalitet Dette er grunden til, at Windows havde erobret hele markedet (brugere) i flere år Der var en tid, hvor Windows Windows fik 95% af det er, de fleste computerbrugere bruger Microsoft Windows Fordi hovedmålet er bekvemmelighed, og Windows er den maksimale bekvemmelighed, kan du tjekke dine venners bærbare computere eller andre steder.

De fleste af dem bruger Windows OS, du kunne finde forskellige versioner af Windows som Windows 7, 8 eller 10, det afhænger, men hvorfor tilbyder vi Windows? For nemheds skyld Men med tiden er de problemer, vi løser i vores systemer, begyndt at blive mere komplekse og øger dermed brugerens tidsværdi. Det vil sige, at brugeren forventer, at problemerne løses hurtigere. Til dette har vi brug for 'gennemløb' Hvad betyder gennemløb? Antallet af udførte opgaver pr. Tidsenhed, det er den enkle definition af kapacitet.

Efterhånden som antallet af opgaver, der kører i en given tid, øges, øges min kapacitet. Derfor har vi brug for et operativsystem, der har høj kapacitet og samtidig er meget behageligt. For kapacitet er det mest anvendte operativsystem Linux, men det betyder ikke, at Linux ikke giver nogen bekvemmelighed, jeg er bare at sammenligne for at forklare, hvorfor Windows engang fik 95% af brugerne på markedet, det var på grund af dets bekvemmelighed.Men i øjeblikket er erhvervelsen af ​​Windows fra 2018 omkring 82%, hvilket betyder, at erhvervelsen af ​​markedet er faldet kraftigt sammenlignet med de sidste par år Markedsovertagelsen af ​​Linux, som tidligere var 1 eller 2% fidus, er steget Hvorfor? På grund af dets gennemløb Andet Derudover har vi også andre operativsystemer som Apples eget operativsystem kaldet Mac (dvs. Macintosh, som også har en god brugerbase.

Livseksempler på operativsystemer, vi har Windows, Linux, Mac og mange flere. Hovedmålene er dog begrænset til bekvemmelighed og kapacitet Den næste del er Hvad er operativsystemets funktioner? Hvis jeg har et operativsystem i mit system, hvad betyder det? Dens funktionaliteter? Operativsystemets hovedfunktionalitet er, at det fungerer som en ressourcestyring eller ressourcestyring. Det styrer ressourcerne Hvordan styrer vi ressourcerne? Hvis jeg er den eneste bruger af mit system, har jeg ikke brug for ressourcestyreren, men hvor der er paralleladgang, d. H. når flere brugere har adgang til systemet eller bestemt hardware Hvad sker der normalt på serverniveau Når vi taler om serveren, hvor mange brugere sender anmodninger om at få adgang til dataene, påtager operativsystemet sig rollen som ressourcemanager Den bruger, der får adgang, tid, hvor brugeren har adgang til enheden, og disse bestemmes af operativsystemet Efter det angivne tidspunkt tilbagekalder operativsystemet adgang Adgangen til enheden af ​​brugeren Hvordan vi administrerer ressourcerne, så belastningen ikke opbygges op over en bestemt enhed Når vi kører task manager i vores system, kunne vi let finde mange værdier i bølgelignende plots, der angiver, hvor meget af CPU-ressourcerne vi bruger, hvor meget RAM vi bruger i øjeblikket osv.

Alle disse værdier styres af operativsystemet, så belastningen på systemerne hverken overstiger den optimale udnyttelsesgrænse. Ressourcer er stadig alt for langt under det optimale niveau, men det bruges hovedsageligt i parallel behandling, hvor flere brugere forsøger at få adgang til en bestemt enhed Det andet punkt er hukommelsesstyring Eller vi kan sige det næste kommer Process Management Process Management betyder I vores systemer styrer vi processerne, det vil sige, vi kører processerne Jeg tænder for min bærbare computer og begynder at arbejde på Microsoft Word Jeg åbner Windows Media Player og også en spilapp Det betyder, at jeg åbner flere processer på samme tid Alle disse professionelle operationer udføres af operativsystemet Hvordan fungerer det? Mekanismen kaldes CPU-planlægning. Vi bruger forskellige CPU-planlægningsalgoritmer i denne CPU-planlægning betyder, at jeg har brug for at køre en proces Antag, at jeg skrev et simpelt C-program og gemte det i .c-format Nu skal jeg køre programmet, og programmet bliver til en Konverteret proces Nu udføres processen i CPUTkørelsen af ​​processen i CPU'en sikres ved hjælp af CPU-planlægningsmekanismen CPU-planlægning består af flere forskellige typer algoritmer, der hjælper med at få adgang til CPU'en og effektivt udfører processystemet Andet end dette kommer Storage management involverer lagring data på de sekundære lagerenheder, der inkluderer harddisken. Dette betyder faktisk de data, vi vil gemme permanent, den måde, de lagres på, styres af operativsystemet, og hvordan administrerer vi lagringen? Ved filsystem NIFS og CFS mener jeg CIFS og NFS Common Interface File System og Network ed filsystem Disse to bruges ofte på Linux og Windows.

Dets hovedmål er at behandle al dataindgang, der skal gemmes permanent på harddisken ved hjælp af filsystemet i sporene eller sektorerne, afhængigt af hvad der betragtes som diskarkitekturen, som igen styres af operativsystemet Det RAM Fordi vi skelner mellem hukommelse og hukommelsesstyring, involverer hukommelsesstyring harddisken, det er operativsystemets funktionalitet at styre harddisken effektivt, men harddisken har ingen begrænsninger, mens RAM har en begrænsning, der er størrelsesbegrænsning, i den forstand, at RAM, hvor alle bruges Dette emne er kendt som begrebet multitasking eller multiprogrammering, hvor de processer, der skal udføres, sættes i hovedhukommelsen eller RAM, og når de ankommer til RAM, skal de stå i kø i Venter inde i CPU'en Så ho Hvor meget hukommelse vi har brug for for at køre processen, og hvordan vi kan få hukommelsen tilbage, er det, vi kalder allokering og deallokering. Bare fordi RAM har begrænset lagerplads, kan vi ikke bare efterlade en allerede kørende proces i RAM, som den er uden at give plads til den næste proces, der skal komme ind. På dette tidspunkt sender operativsystemet den kørende proces ud af CPU'en og efterlad en ny proces kaldet swapping.

Disse emner er faktisk individuelle enheder, der skal undersøges nærmere, mens jeg kun diskuterer det væsentlige om disse emner og deres funktionalitet. Jeg har allerede artikler om emnerne Memory Management, Storage Management, Disk and File System, CPU Scheduling and Resource Management Over alt dette kommer den funktionalitet, jeg skriver her, det hedder SecuritySecurity og Data ProtectionPrivacy & Security leveres af den operationelle system Når vi tænder computeren, ser det efter en adgangskode til Windows-systemet for at deaktivere den. Indtast derefter brugeroplysningerne gennem det korrekte input til Og Windows bruger Kerberos sikkerhedsprotokol, som bruger adgangskoden til at give brugeren sikker adgang til filerne er gemt Som for P1 er hukommelsessegmentet 0 til 100 En anden proces P2 har 101 til 200 hukommelsessegment, når en proces en instruktion uden for sit segment eller blokerer eller udfører, så er processen som helhed fuldstændigt blokeret, hvis processen kalder P2 eller udfører alle instruktioner fra P1-blok, så P2 er helt blokeret Betyder, at privatlivets fred og sikkerhed også opretholdes mellem processerne, så de ikke eksisterer interfererer med hinanden eller diskutere dataudveksling, men det er de vigtigste / vigtigste funktioner i operativsystemet Og det sidste punkt, jeg ville fortælle dig, bemærk det diagram, hvor konceptet bag udtrykket applikationer er, hvordan vi som normale brugere prøver at få adgang til operativsystemet for at få adgang? Når vi tænder en computer, fungerer skrivebordet som en grænseflade til brugeren med operativsystemet. Vi går til Min computer, når vi vil.

For at se en film eller lytte til sange åbner vi drev C, D eller E og får adgang til den respektive fil. Nu kan brugeren få adgang til filerne gennem applikationerne eller direkte adgang til operativsystemet og udskrive en bestemt fil, hvad skal jeg gøre? Først laver jeg en MS Office-fil ud af den, som er en applikation. Når jeg nu trykker på Ctrl + P, vises der en dialogboks, der spørger 'Vil du udskrive?' og vi ville give 'ja', hvis vi gav printkommandoen Her giver printkommandoen os adgang til hardwaren. Men du får adgang til hardwaren direkte gennem et program, som operativsystemet grænseflader til. Føler du det som bruger? Overhovedet ikke giver det os den følelse, så der er en god grænseflade, at når man får adgang til hardware, føler brugeren ikke engang, at operativsystemet er der.

Derudover har vi en shell, hvor vi bruger kommandoprompten i Windows- eller terminalapplikationen Linux-operativsystem til at have direkte adgang til operativsystemet, hvilket er kommandopromptmetoden, som vi generelt henviser til som systemopkald, operativsystemer fungerer stort set med systemopkald, som vi vil diskutere i den næste artikel, men her giver jeg bare introduktionen Betjeningssystem fungerer kun og mest med systemopkald Så når vi giver operativsystemet en kommando, her - Udskriv, påkalder det et 'Skriv ()' system opkald. Når vi åbner en fil fra drev C, D eller E, kalder driften faktisk systemopkaldet 'Åbn ()'. På samme måde har vi mange systemopkald, hvorigennem operativsystemet fungerer som en grænseflade mellem bruger, applikationer og hardware. Dette er grundlæggende funktionaliteter og mål et operativsystem, der skal huskes, bliver jeg spurgt i teoriprøver eller præstationstests Tak!

Hvad er den mest almindelige outputenhed til hard output?

At tage data og instruktioner fra en bruger, behandle dataene i henhold til instruktionerne og vise eller lagre de behandlede data er de fire vigtigstefunktioner på en computer. Dissefunktionerer også kendt som inputfungere, procesfungere, outputfungereog opbevaringfungere, henholdsvis.

Der er mange forskellige enheder, som vi kan oprette forbindelse til vores computere. I denne artikel ser vi på nogle af disse perifere enheder. Hvis du har brug for fysisk output fra din computer, skal du bruge en printer.

crossfit med lav effekt

Mange printere er designet til output i farver eller sort / hvid, der kan levere dokumenter eller fotos. Nogle gange kan du tilføje et alt-i-et-system eller AIO til printerens muligheder. Ikke kun en printer, den kan fungere som en scanner, kopimaskine og faxmaskine.

Opret forbindelse til disse printere ved hjælp af en USB-forbindelse. Nogle af disse printere understøtter tilslutning via Ethernet eller endda over 802.11 trådløs.

Og hvis du har systemer, der understøtter mobile enheder, kan de også omfatte bluetooth eller infrarød funktionalitet. Med scannere kan vi hente et udskrevet dokument og få det ind på vores computer, normalt via en USB-forbindelse eller via 802.11 trådløs.

Der er forskellige formfaktorer for disse printere. Der kan være en alt-i-en med scanneren indbygget i denne kombination af printere, eller det kan være en flatbed-scanner, der er lettere at scanne større enheder som selve scanneren. Her er en flatbed-scanner, der gør. Vi kan scanne et enkelt ark papir, eller vi kan lægge en bog eller et andet stort, voluminøst emne ovenpå og scanne det med flatbed-scanneren.

Hvis du arbejder i et lager eller bruger en salgsstation, bruger du sandsynligvis også en stregkodelæser eller QR-kodelæser. Disse er normalt forbundet til din computer via serielle forbindelser eller i dag via USB-forbindelser. Eller for dine mobile enheder kan dette være 802.11 trådløse enheder.

Selvfølgelig kommer denne funktion endda til vores mobiltelefoner, hvor du kan læse stregkoder og QR-koder med din mobile enheds kamera. Måske er den mest populære outputenhed på vores computere vores skærm. Disse skærme leverer output fra computeren.

Vi forbinder disse ved hjælp af mange forskellige typer forbindelser. Vi bruger normalt VGA, DVI, HDMI eller DisplayPort til at forbinde vores displayenheder. Der er naturligvis mange forskellige standarder til rådighed, ikke kun med hensyn til vores tilslutningsmuligheder, men også i de tilgængelige størrelser og opløsninger, hvilket gør det nemt at finde den nøjagtige displayenhed til vores behov.

En relativt ny perifer enhed til vores computer er virtual reality-headsettet. Dette headset bestemmer alt, hvad vi ser, og placerer os effektivt i denne virtuelle verdens virtuelle verden med bevægelsessporing. Ikke kun bevægelsessporing på vores hænder, men også på andre dele af vores krop.

Og det er i stand til at spore ikke kun XY, men også Z-aksen for at vide nøjagtigt, hvad der sker med vores krop, mens vi bruger dette. Teknologien bag virtual reality er stadig begyndende, men os ser VR blive brugt til spiluddannelse, kunst eller endda rejseapplikationer. Nogle af vores desktop- og serverenheder kan bruge optiske drev eller DVD-drev, hvilket gør det muligt for os at læse og gemme information med lys.

Dette optiske drev kan læse oplysningerne ved at se på bump eller misfarvning på selve det optiske medium. Disse optiske drev understøtter både læsning og skrivning af information, hvilket betyder, at vi kan gemme en stor mængde information i sikkerhedskopier, men du kan også oprette dette som skrivebeskyttet medie, hvor dataene er, så snart du sætter dem på det optiske drev kan ikke længere ændres. Dette er især almindeligt i distributionsmiljøer, hvor data ikke må ændres, efter at de er skrevet, er en grænse for mængden af ​​data, du kan lægge på et enkelt optisk drev, hvor det højeste er en dobbeltlags Blu-ray, der kan holde op til 50 Kan understøtte gigabyte information.

En anden populær periferiudstyr til din computer er en mus med en USB-port på dit system, eller der kan være en adapter til PS / 2. Din mus kan være trådløs, hvilket betyder, at du måske endda har en trådløs forbindelse via USB på din computer. Vi bruger typisk en optisk mus i disse dage med et begrænset antal bevægelige dele.

Dette lys bruges til at fortælle, om musen bevæger sig, hvilket undertiden kan forårsage problemer på en glasplade. Heldigvis er der producenter derude, der fremstiller en mus, der er specielt designet til at arbejde på en glasplade. Hvis du bruger en mus, bruger du sandsynligvis også et tastatur.

De fleste af vores tastaturer opretter forbindelse via USB, men hvis du har et ældre system, kan du slutte det til en PS / 2-port. De fleste tastaturer fungerer uden speciel software, men hvis dit tastatur har ekstra funktionalitet, kan du muligvis se yderligere knapper øverst på tastaturet, der starter forskellige applikationer eller nogle af indstillingerne for medieændring, end du måske vil installere software eller yderligere drivere, der aktiverer disse funktioner. Hvis du bruger en bærbar computer, har du muligvis ikke nok plads til en mus.

I disse tilfælde bruger du muligvis en touchpad. Dette er normalt et stykke hardware indbygget i tastaturområdet, men det kan også være en enkeltstående enhed. Det opretter normalt forbindelse via USB eller Bluetooth, når du opretter forbindelse eksternt.

Dette erstatter effektivt en mus. Så du har ikke brug for en separat mus, når du bruger en touchpad. Og du kan se, at det ikke tager ekstra plads eller optager plads til at bevæge sig rundt på et skrivebord.

En anden type pude, der normalt er en ekstern pude, er signaturpuden. I dag betaler vi normalt elektronisk, men ofte skal vi stadig give en underskrift. Det er almindeligt, at signaturblokken er tilgængelig med en digitizer og pen, så vi kan underskrive en formular uden at have en egentlig formular foran os.

Disse er normalt forbundet til din computer via USB, og der er normalt dedikerede drivere til din signatur padgamer, end du sandsynligvis allerede er fortrolig med at tilslutte en gamepad, joystick eller anden form for periferiudstyr til din computer. Disse er normalt forbundet til din computer via USB og bruges næsten udelukkende til spil. Vi bruger i stigende grad artikelkonference på vores computere i disse dage, og det er almindeligt at se webkameraer enten som en separat periferiudstyr eller indbygget i vores mobile enheder.

voksen cykelundervisning

Hvis det er en ekstern enhed, er den normalt tilsluttet via USB, selvom nogle webcam-modeller har en 802.11 trådløs forbindelse, disse er mere end bare kameraer, de har også lydindgang, og de er normalt specialiserede drivere eller specielle Software, der tillader både visuel og lydindgang. Hvis du har en bærbar computer, kan du have et webcam indbygget i selve den bærbare computer.

Den bærbare computer har et webcam lige i midten. Den har et indikatorlys ved siden af, der tænder, når webkameraet er i brug, og den pågældende bærbare computer har også en lydindgangsport. Der er venstre og højre mikrofoner øverst til højre på skærmen.

Hvis din bærbare eller stationære computer ikke har en indbygget mikrofon, kan du tilslutte en ekstern mikrofon. Disse er normalt forbundet til TRS eller tip / ring / ærmestikkene ved hjælp af analoge forbindelser. Eller hvis det er et nummer. Alle mikrofoner har muligvis allerede en USB-port.

Hvis du vil høre, hvad der kommer ud af din computer uden brug af hovedtelefoner, har du brug for et godt par højttalere. Disse er analoge outputenheder, der normalt er tilsluttet via TRS, er tip / ring / ærmestikkene på bagsiden af ​​din computer. Der er normalt en mulighed for højttaleroutput eller en lydadapter med højttalerporte.

Hvis du vil kombinere både hovedtelefoner og en mikrofon i den samme enhed, vil du have et headset. Headsets kan bruges til skrivebordet, de kan bruges på mobile enheder og er ofte forbundet via en USB-forbindelse. Der kan være flere TRS-stik, det ene til headsettet og det andet til mikrofonen, eller de kan oprette forbindelse via Bluetooth.

Denne trådløse forbindelse er meget almindelig i mobile enheder. Dette giver dig mulighed for at have dine hænder fri, mens du lytter gennem hovedtelefonerne og taler gennem mikrofonen. Dette er fantastisk, hvis du har brug for adgang til tastaturet under betjening, f.eks. Telefonen, eller hvis du har brug for at kommunikere med andre under et spil, hvis du er i et konferencelokale eller et stort taleområde, kan du muligvis se, at output fra en computer projiceres gennem en digital projektor, refererer vi undertiden til disse som LCD-projektorer, selvom teknologien, der anvendes i disse enheder, ikke nødvendigvis bruger LCD.

Lampetypen inde i disse projektorer skal være meget lys. Det er meget almindeligt at se en teknologi kaldet metalhalogenlamper selvfølgelig meget lyse, men de bliver også meget varme, og det er almindeligt at se lysstyrken på disse lamper målt i lumen. Dette er ikke de typer lamper, du vil bruge til forbrugerformål.

Disse lamper er normalt meget dyre og kan variere fra $ 35 til $ 350, hvorfor du vil opdage, at når du slukker for en digital projektor, er der stadig en blæser tilbage, der kører et par minutter for at afkøle lampen. På grund af dette vil du ikke bare frakoble den digitale projektor, når du er færdig. Du vil have det til at lukke normalt og fortsætte med at afkøle pæren.

Når du har brug for at overføre en stor mængde data fra en computer til en anden, bruger du normalt en ekstern lagerenhed. Dette er normalt en enhed, der er meget lille. Det opretter forbindelse til din computer via USB, og der er normalt en harddisk eller SSD inde i denne enhed.

Hvis drevene er meget store, eller du har brug for højere båndbredde, end USB kan understøtte, kan du også finde eksterne lagerdrev, der understøtter Thunderbolt eller eSATA. Disse eksterne lagerenheder gør det meget let at flytte meget store mængder data fra et sted til et andet, og på grund af dette kan de også være et meget vigtigt sikkerhedsproblem. I nogle miljøer med høj sikkerhed er det ikke ualmindeligt, at alle disse eksterne grænseflader er deaktiveret på computeren for at forhindre nogen i at bruge en ekstern lagerenhed.

verden ifølge jeff goldblum

Hvis du arbejder i et datacenter, har du muligvis snesevis eller endda hundredvis af servere, som du skal oprette forbindelse til, men ikke ønsker. Snesevis eller hundreder af tastaturer, mus og skærme er indstillet til at hjælpe dig med alle sammen at oprette forbindelse til disse enheder. I stedet kunne du bruge noget som en KVM.

KVM står for tastatur, artikel og mus - en enkelt skærm, en enkelt mus og et enkelt tastatur, og tilslut derefter bare disse forbindelser fra alle de andre enheder i dit datacenter. Derfra kan du trykke på en tast eller bruge et tastetryk på et tastatur til elektronisk at skifte mellem alle disse enheder. alt via et enkelt tastatur, artikel- og museforbindelse.

Hvis du arbejder i en detailindstilling, vil du sandsynligvis bruge en magnet- eller chiplæser som et salgskreditkort eller mobilenhed for at kunne betale for enhver form for produkt eller tjeneste. Der er en række måder at få information til denne POS-terminal. Man bruger det integrerede kredsløb indbygget i dit kreditkort ved at skubbe det ind i læseren.

Du kan have en fysisk forbindelse til dette integrerede kredsløb. Hvis dit kort ikke understøtter eller har et integreret kredsløb, kan du altid bruge magnetstriben på Brug bagsiden og skub kortet over magnetstripelæseren på siden af ​​salgsterminalen. Når denne kortlæser er fysisk tilsluttet en POS-terminal, er den normalt tilsluttet via et USB-interface.

Din salgsterminal kan muligvis også modtage betalinger via NFC eller nær feltkommunikation, hvor du kan placere en mobilenhed meget tæt på terminalen, og du kan overføre dine betalingsoplysninger på den måde. Dette er indbygget i mange telefoner, og mange betalingsterminaler accepterer allerede disse NFC-betalingsmetoder. Denne nærkommunikation muliggør også andre funktioner med din mobile enhed Lås en dør op med NFC.

Dette indlejrede kredsløb, som vi så på kreditkort, kan også bruges til andre formål. En smartkortlæser, der findes på en bærbar eller stationær computer. Du kan læse oplysningerne på dette integrerede kredsløb og bruge dem som en form for godkendelse. Du har muligvis brugernavne og adgangskoder at give, men du kan også blive bedt om at indsætte dit kort i smartkortlæseren som en anden form for godkendelse.

Disse læsere er undertiden indbygget i en bærbar computer. Så når du logger ind på den bærbare computer, skal du bare skubbe dit kort ind i siden. Eller hvis du bruger en stationær computer, kan en ekstern læser muligvis forbindes til den stationære computer via USB.

Konverterer computere data til information ved hjælp af informationsbehandlingscyklussen?

TILcomputerer en enhed, derkonvertererdata til information ved hjælp af informationsbehandlingscyklussen. de fire trin i IPC er: Input,forarbejdning, lagring og output.Computerekan være programmeret til at udføre forskellige opgaver.

Indeholder smartphones en CPU?

Smartphones gørikkeindeholder en CPU.Smartphoneshar mere computerkraft end stationære computere.Smartphonesbetragtes som en type computer.

Bruger automatiserede botkonti sociale medier?

Generelt setsociale mediebotserautomatiseretprogrammerBrugtat engagere sig isociale medier. Dissebotsopfører sig delvis eller helt autonomt og er ofte designet til at efterligne menneskelige brugere. Mens velvilligsociale mediebotseksisterer, mangesociale mediebotserBrugtpå uærlige og ondskabsfulde måder.

Hvilket af følgende er et eksempel på DCE?

Et modem er den mest almindelige typeDCE. Andre almindeligeeksemplerer ISDN-adaptere, satellitter, mikrobølgestationer, basestationer og netværksinterfacekort.

Hvilket af følgende er en af ​​de fire hovedfunktioner på en computer?

På et grundlæggende niveaucomputerekøre igennemdisse fire funktioner: input, output, behandling og lagring. Input: overførsel af information til systemet (f.eks. Gennem et tastatur). Output: præsentation af information til brugeren (f.eks. På en skærm).

Hvad er den mest almindelige computerport?

USB Type-AHavner en afmest almindelige computerporte. USBportebruges til at forbinde en række forskellige enheder. Audio Jack bruges til at sende eller modtage analoge lydsignaler. Audiostik bruger 3,5 mm TRS-stik til at forbinde lydenheder.

Hvilken del af en computer tømmer mest batteri?

LCD-panelet på computerenheden tømmer batteriet hurtigst. Denne komponent tømmer ca. 43% af den samlede batterilevetid.

Hvad er den bedste og hurtigste måde at tømme et batteri på?

Nogle batteriopladere kan faktisk udføre en kontrolleret afladning (for eksempel kan min NiMH-oplader gøre det). Hvad er den bedste og hurtigste måde at tømme lithium-ion-batterier på? Jeg har ca. 10 14V lithium-ion-batterier, der er fuldt afladede lige nu, jeg bruger en halogenlampe, men det tager cirka 2-3 timer at aflade fuldt ud.

Hvordan finder man årsagen til parasitisk batteridrænning?

Heldigvis kan du normalt finde årsagen til en parasitisk tegning selv. Start med at slutte et digitalt multimeter til bilens negative batteripol. Fjern derefter sikringerne en ad gangen, mens du ser efter ændringer i multimeterets læsning.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Fødevarer, der forbrænder flere kalorier til fordøjelse - hvordan løser du det?

Hvilke fødevarer tager mest energi at fordøje? Protein tager mest energi til at fordøje (20-30% af de samlede kalorier i spist protein går til fordøjelse af det). Dernæst er kulhydrater (5-10%) og derefter fedtstoffer (0-3%).

Fødevarer til rehydrering - hvordan man retter

Hvordan kan jeg rehydrere hurtigt? Hvis du er bekymret for din eller en andens hydratiseringsstatus, her er de 5 bedste måder at rehydrere hurtigt. Selvom det sandsynligvis ikke er nogen overraskelse, er drikkevand ofte den bedste og billigste måde at forblive hydreret og rehydrere på. Kaffe og te. Skummetmælk og fedtfattig mælk. 4. Frugt og grønt.19.12.2019

Er korn sundt - svar på problemerne

Hvad er det sundeste korn at spise? De 15 sundeste kornprodukter, du kan spise Havre. Havre er et nærende kornvalg. DIY Mysli. Mysli er både en sund og lækker korntype. Hjemmelavet Granola. DIY kanel crunch korn. Kashi 7 fuldkornklumper. Post Foods drue nødder. Bob's Red Mill Paleo-Style Muesli. Ezekiel 4: 9 Spirede kornkorn.

Grøntsager til immunsystemet - finde løsninger

Hvordan kan jeg øge mit immunforsvar hurtigt? 5 måder at øge dit immunsystem vedligehold en sund kost. Som med de fleste ting i din krop er en sund kost nøglen til et stærkt immunsystem. Træn regelmæssigt. Hydrat, hydrat, hydrat. Få masser af søvn. Minimer stress. Et sidste ord om kosttilskud. г.

Proteinpulver uden carrageenan - typiske svar og spørgsmål

Har proteinpulver carrageenan? Carrageenan Mange producenter, herunder dem, der fremstiller proteinpulver, tilføjer denne tangafledte ingrediens for at skabe tykkere, cremere produkter. Carrageenan vises også i sojamælk, kokosmælk, is, creme fraiche, yoghurt, der kan presses, frossen pizza og meget mere.

Fødevarer, der forhindrer lungekræft - hvordan man håndterer

Hvad er de bedste fødevarer til bekæmpelse af lungekræft? Vælg proteinrige fødevarer. Magert kød såsom kylling, fisk eller kalkun. Æg. Mejeriprodukter med lavt fedtindhold såsom mælk, yoghurt og ost eller mejeriprodukter, erstatninger. Nødder og nødder, bønner. Bønner. Sojamad.