Vigtigste > De Bedste Svar > Hvem er alexis jones - omfattende reference

Hvem er alexis jones - omfattende reference

Hvad er Alexis Jones nettoværdi?

Ser på hendeindkomstog godkendelsesaftale, hendenettoværdii 2019 anslås til 0,2 millioner dollars.Oversætter: Morgane Quilfen Anmelder: Peter van de Ven Det er langt. Jeg føler, at vi har brug for at øve med det. Så først og fremmest, hvilken ære, hvilket privilegium at være på denne scene og have denne samtale med jer alle, sandheden er, at jeg har tilbragt de sidste tre år i college-omklædningsrum og med unge mænd om det talte om vigtigheden af at respektere kvinder i fortalte de mig, hvad der specifikt foregik i deres omklædningsrum.

Jeg fik at vide, at en spiller havde ramt sin babymor; at der var fire andre spillere på voldtægtsanklager med fire forskellige kvinder; at der var yderligere to spillere, der havde filmet og set en af ​​en bevidstløs piges voldtægter; og da de vidste alt dette, kom en af ​​hovedtrænerne dagen efter valget og begyndte at synge: 'Vi kan gribe kvinder i fisse, fordi det er Amerika.' Nå, det er ikke Amerika, det ved jeg, og sandheden er, at seksuelt overgreb kun er et symptom på problemet. Problemet er med tankegangen, hvordan disse unge mænd er programmeret til at tænke på, tale om og behandle kvinder.

Før jeg dykker ned i det hele, har jeg lyst til, at jeg skal foretage et par ansvarsfraskrivelser. Nummer et: Jeg skal skrue det op. Jeg accepterede bare, at dette skulle ske.

træner kanJeg vil sandsynligvis falme ud på et tidspunkt, så vær venlig med ud over det, der er strålende mennesker, der har viet hele deres liv til denne samtale og institutioner, der banede vejen, så jeg tilbyder kun mine ydmyge to cent. Nummer to: ProtectHer er bare et udgangspunkt for os. Vi ved, at mænd også er seksuelt misbrugt, en ud af 16.

Vi ved, at LGBT-samfundet også bliver angrebet, og selvom disse samfund absolut fortjener vores opmærksomhed, vil jeg af hensyn til denne samtale tale om 'dem'. fordi vold mod kvinder er et hus i brand, og jeg vil tale i lige stereotyper. Nummer tre: ProtectHer betyder ikke, at kvinder er svage, og at vi ikke kan beskytte os selv, så vi har brug for mænd til at hjælpe os med at beskytte os selv.

ProtectHer er en invitation til hele menneskeheden om at give kvinder og piger mere prioritet. Hvad der er interessant er, at nogle skoler ringer til mig, fordi de i sidste ende er interesserede i hvad der sker i deres omklædningsrum. Men før jeg overhovedet startede i omklædningsrum, arbejdede jeg i pigernes fremskridt i et årti, da jeg var 19, startede jeg en nonprofitorganisation, der hedder Jeg er den pige.Vi er dybest set en dårlig version af college-pige-spejdere. (Latter) Vi har omkring en million piger nu, og vi har lige åbnet et kapitel i vores 20. land. Så sandheden er - tak mand! Det kan jeg lide! (Bifald) Sandheden er, jeg har et navn og et ansigt og en historie for hver gang nogen taler om piger i statistiske termer.

Og for bare tre år siden ringede Yogi Roth og Trent Dilfer til mig og bad mig om at komme og donere en snak med de 18 bedste high-school quarterbacks til et tv-show kaldet 'Elite Eleven'. Hvad jeg ikke vidste, var at når det blev sendt på ESPN en uge senere, ville det hele komme ud med Ray Rice. Og pludselig var jeg pigen i omklædningsrummet, der har hårde samtaler med mænd om vigtigheden af ​​at respektere kvinder.

Det hjalp sandsynligvis, at jeg arbejdede hos FOX Sports og ESPN og voksede op i Texas, hvor fodbold er en religion, at jeg voksede op med fire ældre brødre, min far er den bedste mand, jeg kender, min mand var ni professionel atlet i årevis. Hvad der er interessant er, at jeg pludselig blev ansat i 1. divisionsskoler over hele landet, at jeg blev inviteret bag fløjlgardinet for bedre at forstå, hvad som sagt, nogle skoler hyrede mig, fordi de havde en hændelse i deres omklædningsrum, og andre skoler var kun legitimt bekymrede, og jeg havde en hovedtræner, der ringede til mig, og han sagde, at han var bekymret, fordi han havde en datter, og hvor det var, hvor disse unge mænd talte om kvinder, det var så respektløst. Sikker på, jeg flyver ud og sidder der, og halvvejs gennem min samtale sidder vi i skabet i en cirkel, du kan forestille dig den eneste pige - og halvvejs gennem min samtale løfter en af ​​drengene hånden og siger: ' Du ved, jeg forstår, at det er vigtigt at respektere piger, men det er sejt at kneppe piger. 'Du kan forestille dig, at træneren er som,' Du skal være sjov med mig. ' (Latter) Han sidder der og ryster på hovedet og ser på gulvet.Så jeg kigger op på dette barn, og jeg sagde, 'Okay, hvem siger?' Der er denne lange pause, og straks kigger han på sine drenge til venstre og højre, som er lige så ydmyge og stirrer på gulvet som: 'Du skal være sjov med mig. Vi kører nu sprints helt sikkert. '(Latter) Og så, efter et minuts akavet stilhed, ser jeg op og siger,' Her er sagen, jeg er ikke nødvendigvis uenig, jeg siger bare, at du kom med en virkelig stædig udtalelse, du sagde, 'Det er sejt at kneppe piger 'Jeg siger bare,' siger hvem? '' Og til sidst ser han op på mig og siger, 'Jeg ved det ikke.' Og jeg sagde: 'Ja, det er problemet: det er din autopilot-tur, og du er programmeret til at tænke sådan; du har fået et script nogen gav dig en definition af cool, der ikke engang er din, og du har modet til at love det som om du var original. 'Mor, far, forkynder, lærer, jeg er ikke her for at fortælle dig, hvordan du skal leve dit liv, jeg inviterer dig bare til at være modig nok til at skrive dit eget liv, finde dine egne definitioner og tænke dig selv.

Han kom hen til mig efter samtalen, og han kramede mig virkelig akavet og sagde, 'Tak,' og jeg så på ham og sagde, 'Hvad til?' Og han sagde: 'Ingen har nogensinde spurgt

Jeg er nødt til at tænke for mig selv. Jeg vil gerne takke dig, fordi du inviterede mig. 'Nu har jeg tusind historier om, at eventyr er den eneste pige i omklædningsrummet.

Jeg har historier, der får dig til at grine og græde, og de får dig til at ryste, og de vil knække, spørg dit hjerte. Men mest af alt ville de gøre dig håbefuld. Du ved, jeg blev sat på planeten for at styrke kvinder.

Jeg blev opmærksom på dette i en meget ung alder, men det var først, da jeg gik ind i et rum fyldt med alfa-fyre, der indså, at jeg havde savnet det væsentlige og kun forkyndte til halv himlen. At vold mod kvinder ikke er et kvindes spørgsmål, selvom vi er utroligt dygtige skabninger. Vold mod kvinder er et menneskeligt anliggende, og det kræver, at vi alle deltager.

Og sandheden er, at flertallet af disse unge mænd føler, at de aldrig blev inviteret til at sidde ved vores bord. Og fordi jeg ikke er julemanden og ikke kan flyve til hver eneste skole - selvom Gud ved, jeg har prøvet, har jeg været på vejen 220 dage om året i de sidste tre år. Så vi oprettede det første ProtectHer-program, der kan integreres i garderobeskabe på college for at invitere unge mænd til at dele deres definition af.

At udvide manddom. Fordi vi mener, at for at beskytte sovesalene er vi nødt til at aktivere omklædningsrummets hjerter og sind. Et par ting, jeg lærte i skyttegravene med disse fyre, er først og fremmest, at vi har dem programmeret på dem. Vi er nødt til at få den mest distraherede generation i historien til at holde pause længe nok til at være introspektiv til at stille de hårde spørgsmål, 'siger hvem?' Vi ved, at de bruger ti timers medie hver dag.

Medier, der forherliger vold mod kvinder, der iboende er respektløse, som hyperseksualiserer og objektiviserer. Vi ved, at de spiser 3.000 mærkebilleder hver dag, der giver dem en definition af maskulinitet, der er kidnappet af en billig Köln Ken-dukke, der mangler moralsk makeup, selvrespekt og autentisk selvtillid. Vi ved, at størstedelen af ​​disse unge mænd lærer om sexporno gennem sex, så måske kan vi stoppe med at blive så chokerede, fordi de gør nøjagtigt, hvad vi som samfund beder dem om at gøre, og de gør det meget godt.

Så kan vi som samfund måske uddanne dem bedre om sex og helbredelse af dine forhold. Vi skal have en samtale om identitet. Vi er nødt til at udvide deres definition af maskulinitet, fordi omklædningsrummet er meget let og ret opnåeligt lige nu.

Det er så rig som du kan, være så berømt som du kan, og slå så mange piger som du kan. Nå, det er interessant, fordi min mand havde en genial idé, han sagde: 'Hvad vi skal gøre' - og min mand er her, han er en 6'9 'figurhoved af feminisme - (Latter) (Bifald) Og vær Det strålende forslag var, 'Vi er nødt til at få disse unge mænd til at stoppe med at betragte kvinder som seksuelle genstande, men at minde dem om, at kvinder også er mennesker.' Han sagde, ”Så ærligt talt, hvis jeg var dig, ville jeg bare få billeder af dine venner, søstre og mødre fra sociale medier.

Jeg vil medtage det i din præsentation. 'Det er forresten min mands stemme. (Latter) Det var denne geniale idé, så til den første samtale, jeg nogensinde holdt for Elite Eleven, tog jeg billeder af alle de kvinder, der elsker dem, og jeg lagde et dias, der sagde: 'Den ene er fire piger, der seksuelt overfaldes på en college campus. ”Og selvfølgelig gled hendes øjne over som:” Lad os gå, vi skal føre denne samtale. ”Så klikte jeg på det næste dias, og jeg sagde:“ Men det er anderledes, hvis det er hende. ”Og jeg lagde ti til femten navne udenad og sagde:” Det er anderledes, når det er Sarah, og når det er Lauren, og når det er Jenny. ”Og nu ser disse fyre på deres 16-årige søster.

Halvdelen af ​​fyrene i rummet begyndte at græde. Vi er nødt til at omformulere dette emne for at gøre det meget personligt for dem. Nummer tre, vi skal have en samtale om respekt.

Du kan ikke give det, du ikke har. Vi er nødt til at indgyde mere selvrespekt hos disse unge mænd, så de kan behandle andre med mere værdighed for at skabe en autentisk tillid, så de får det rigtigt, hvor de kender. Gennem præstation, gennem opularitet og gennem besiddelse.

Vi er nødt til at udvide en definition af tillid, der ikke afhænger af sociale mediehøjdepunkter og ekstern validering. Nummer fire: Vi er nødt til at have rigtige samtaler med disse fyre. Jeg er endnu ikke kommet ind i et omklædningsrum, hvor de bruger ord som 'samtykke' og 'tilskuere'.

Dette er de ord, vi bruger i vores skinnende, stjernespækkede PSA'er. Jeg har aldrig hørt om en mand, der kommer ind og løfter hånden og siger, 'Der er denne virkelig store mulighed for os, tilskuere, til at gribe ind.' (Latter) Jeg har aldrig hørt om en fyr sige: 'Vi var lige ved at gå sammen, jeg vil ikke lyve, jeg holdt pause, tænkte jeg,' sikker på, at jeg officielt har din godkendelse til at komme videre. (Latter) Jeg gør ikke grin med hensigten bag disse ord.

Vi er bare nødt til at give dem ægte sprog og reelle værktøjer til de øjeblikke, hvor vi beder dem om at være modige. Vi er nødt til at arbejde med dem og være i samtale med dem for at tilbyde dem sprog, når de ser noget sket for at være i stand til at sige, 'Yo, det gør vi ikke.' Det midt på datoen for at give dem sprog som: 'Yo, jeg vil bare sørge for, at du er sej, når vi har sex. ”For så længe vi taler med dem som akademiske robotter, tror jeg, vi får dem til at mislykkes.

Og hvad angår nogle få opfordringer til handling, skal alle i medierne stoppe med at korsfæste busser og universiteter, når der sker noget lignende i verden, deres påklædningsværelse; vi er på pandemieniveau, det sker overalt, bare fejr universiteterne i stedet for at få det rigtigt, så vi kan inspirere andre til at følge trop. For trænere og undervisere, bedes du investere i programmer som dette, der er forebyggende medicin, vi kan ikke undersøge disse symptomer yderligere, læg båndhjælpemidler på skudsår. For forældre derude er al magten i din tegnebog.

Bed om, at disse skoler skal gøre det for at du kan betale undervisning. Invester i dine døtre og sønner. Bed de studerende derude om at styre din investering i denne type programmer. Og for bachelor-atleter derude, sig at du ikke vil tilmelde dig et universitet, der ikke prioriterer forebyggelse.

For politikere derude, hvis du skal have et kørekort til at køre bil, hvorfor så ikke gennemgå et obligatorisk program til forebyggelse af seksuelle overgreb for at gå på college eller spille sport? For ejere af National League hold ville du være så dristig at underskrive et ProtectHer-løfte om, at du ikke vil skrive studerende, der er dømt for seksuelle overgreb. At være professionel atlet er et privilegium, det er en rigtig superhelt i dette land, og du har bogstaveligt talt muligheden for at ændre hele spillet med disse standarder. Endelig er ProtectHer et samlingsskrig, det er et trossystem, det er en kulturel identitet, der er rodfæstet i den iboende respekt for kvinder.

Lige nu, mens vi sidder i dette auditorium, har vi kvinder og dårlige mænd over hele landet, der marcherer, står i deres hovedstad og siger, at dette er skiftet - (brug bifald) (jubel) og siger, at dette er den ændring, som vores land ønsker at udrette, og det er let for os at sidde i et auditorium, og det er let for os at høre og blive inspireret af disse forskellige foredrag, men sandheden er, Denne form for dristig kulturel forandring kræver, at krigeren, gladiatoren, beskytteren i du og i mig står over for muligheden for at skabe en ny definition af normalitet, hvor piger og kvinder og alle mennesker behandles med værdighed og respekt. Fordi sandheden er, er mænd ikke kun problemet, når det kommer til vold mod kvinder, de er kur, og vi har aldrig haft brug for dem så meget. Så for de rigtige mænd derude, tag dette som din invitation.

Mange tak. (Bifald) (jubel)

løfter vægte hurtigt

Hvor er Alexis Jones nu?

Beverly Hills

Hvem er Alexis flyve?

Joneser i øjeblikket single og bor i Beverly Hills, Californien.

Fortsæt med Kyra, fordi jeg skal til AJ. Kom nu chokoladedråber, alt det melanin - Åh. - Ja.

Kom nu, Alexis og jeg har været på en date. Hun var meget stærk og aggressiv, men på et tidspunkt skal det være mere end bare fysisk tiltrækning. I dag er jeg virkelig interesseret i at se, om det kunne være noget mere.

Åh nej, en vortex. Åh se på dig nu AJ. Det tiltrækker AJ.

Jeg vil være helt ærlig over for dig, jeg har bogstaveligt talt en prikkende fornemmelse og sommerfugle omkring ham. Men de mænd, jeg normalt har med snurrer og sommerfugle, er normalt ikke dem, jeg sandsynligvis skulle gå efter. Ser du, jeg løber meget bedre end du gør.

kg tt vægt

Jeg spekulerer på, hvorfor det er? Nej. OK. Jeg tror, ​​jeg føler mig lidt lettere og lidt mere fri.

Jeg ved ikke. Jeg prøver at finde ud af, om han virkelig er interesseret i mig eller leger med mig. Og jeg er nødt til at bøje mig ned med dig ..

Jeg kan godt lide dem høje. Du behøver ikke komme ned på mit niveau, fordi jeg altid kommer til dit. Bam.

Jeg har dig. Højre, bam. OKAY.

Jeg glemte, at jeg skulle være - du bringer vittigheden frem. Jeg mener ja, du ved, at vi er sjove sammen. Vi forbliver sjove.

Åh åh havde du det Har du det? Før jeg trækker dig ned, mødtes Jason og mig en gang ved skøjtebanen. Jeg takker stadig, fordi du har gjort det godt for mig at tale med dig om dette. - OKAY.

Nogle gange hvordan du håndterede depression. Ja. Det er ikke et rødt flag, men jeg ville være en fjols, hvis nogen fortalte mig, at de har at gøre med depression, og jeg ignorerer det bare fuldstændigt.

Så hvad har du brug for fra nogen, når du er i dette rum for at hjælpe dig med at komme igennem det? Hvad har du brug for fra en partner i løbet af denne tid? Når jeg er i denne tilstand, trækker jeg mig tilbage. Jeg er god til at kommunikere, så jeg giver dig besked, hej se, jeg har det sådan, jeg har brug for et øjeblik. OKAY.

Ved du, når jeg er færdig med hvad jeg har brug for at træne, kommer jeg op til dig, hej skat, jeg er ked af det. Fordi jeg vil gøre noget for at hjælpe. Ja.

Så det vil være frustrerende for mig, når jeg ikke kan undgå at forstå, at jeg er nødt til at hjælpe dig, hvordan det fungerer for dig. - Ja. Kyra, vi havde faktisk en god samtale, du ved, hun var åben, og jeg var åben for hende og var i stand til at kende og forstå dig.

Den eneste anmodning, jeg vil komme med, er at fortælle mig, hvor meget tid du har. Okay, for nogle mennesker kan også være slemme. Du er ikke ond, er du? Nej Nej Nej.

Bliver du ikke en anden person? Hvis du gør det, så lad mig det vide, så jeg ved, hvad jeg sætter mig ind i. Du ved, at jeg måske kunne forvandle mig til den utrolige Hulk lidt - nej, nej. Jeg har det bare sjovt.

Jeg har fået god feedback. Jeg forstod, at det ikke er noget for mig at bekymre mig om, det er intet, som i et forhold kunne forhindre os i at komme videre i et forhold. Så hvad vil du, og hvad er det, jeg har, der passer dig med hensyn til hvad du vil have i et forhold? Jeg har været heldig tidligere, så jeg har ikke haft meget datinghistorie med gifte kvinder. - Ja.

Du ved, jeg har måske set det som et negativt. Jeg overlevede det. Og du nærmer dig det anderledes end kvinder, der aldrig har været i et forhold-- Ja, i denne situation. - og støttede en mand på denne måde.

Og det var det, jeg indså, alle de ting, jeg så på, der kan være negative, er virkelig positive. Ja, og da jeg var gift, lærte det mig, at det er vigtigt, at jeg respekterer en mand. Helt sikkert.

Det er hvad manden vil have. Så jeg prøver at være forsigtig med mine ord, jeg prøver at være tankevækkende. Alexis, hun går ud for at vise respekt for en mand, jeg virkelig beundrer.

Hun er virkelig omsorgsfuld. Hun overraskede mig virkelig. Hej hej hej Hvordan har du ikke givet os en? Ingen mand.

Jason, vi taler, jeg tror, ​​vi er kommet til en konklusion. Ja det har vi. Bare for at være meget gennemsigtig delte jeg, at jeg klikkede her med denne dejlige dronning.

hvor er trekcykler lavet

Åh. Åh stille, det er derfor, jeg rocker med dig, det er derfor, jeg går efter dig, fordi Jason har gjort dette fra starten og konsekvent har holdt fast i det. Hvad synes du om denne Kyra? Jeg er ok hej På den anden side er jeg som AJ, for mig fik du det til at se ud som om du vidste at du ville jage mig, men så lod du denne anden fyr komme og vise dig og tage trofæet fra dig og Jeg kan ikke lide AJ, jeg elskede det fra Jason.

AJ du gør det ikke lettere med dit udseende, broder, det tempeludseende. Mens jeg ønskede at gå videre og prøve at slå ham i denne samtale, han havde, har jeg virkelig en date med to kvinder, som jeg virkelig kan lide. Det er virkelig, meget hårdt, som om de er højere end de andre.

Fordi jeg bare siger. Jeg tror alle er enige om, at vi alle ønsker det bedste for alle. Men dette er måske ikke den nemmeste proces, jeg har ret mellem to fyre, at jeg-- Det var på vores top, I to.

Højre højre. Så du tror, ​​jeg ikke er i samme båd?

Hvilket hold er Alexis Jones på?

Alexis''Flyve'Jones er et af de nuværende rollebesætningsmedlemmer på OWNs' Ready to Love. ' Pandemien matcher ikke romantik, og kærlighed er i luften i Houston. Realitetsprogrammet 'Ready to Love' satte for nylig Bayou City på prøve med sæson 3 af datingkonkurrencen.25 2021.

Hvad er Jordyn Jones Instagram?

jordyn jones(@jordynjones)Instagramfotos og videoer.

Hvem dater Jordyn 2020?

IndflydelseJordyn Jones kæreste: Star IsDatingJordan Beau.

Har Jordyn Woods en BF?

I september 2020Jordyn Woodsog hendekæreste, Karl-Anthony Towns, blev officiel Instagram!

Hvem er Kendall Jenner kæreste?

Kendall Jenner'slivet kan være en åben bog, men hun er meget privat, når det kommer til forhold. Imidlertid svigtede hun for nylig hende: hun delte PDA-billeder med hendekæresteDevin Booker på sine Instagram-historier for at markere deres første jubilæum.24.06.2021

Hvem dater Jordyn nu?

JordynWoods har bekræftet sit forhold til basketballspiller Karl-Anthony Towns og offentliggjort fotos af parret, der krammer hinanden på Instagram i weekenden.

Hvem var Harry Styles kæreste?

Harry Stylesviser sin tonede krop som han ogkæresteOlivia Wilde nyder en tur på en yacht.1

Hvem er Alexis Jones fra tv-showet Survivor?

Alexis Whitney Jones (født 6. juli 1983) er en amerikansk aktivist og motiverende højttaler, der er bedst kendt for at konkurrere i realitykonkurrenceshowet Survivor. Jones blev født i Austin, Texas, og voksede op der sammen med sin mor, far og fire ældre brødre.

Hvem var Alexis Jones på showet lavet?

Jones tjente engang som livscoach på MTV-showet MADE. Hun har også bidraget med artikler til Huffington Post. I 2014 udgav hun en bog, inspireret af sit websted; bogens forord blev skrevet af hendes selskabssøster, skuespillerinden Sophia Bush.

Hvor voksede Alexis Jones op i Texas?

Jones blev født i Austin, Texas, og voksede op der sammen med sin mor, far og fire ældre brødre.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Zwift-cykler - omfattende håndbog

Er Zwift realistisk? TestfeltetModelType trænerPrisElite Direto X (til test) rulletræner med direkte drev729 Elite Nero (til test) gratis rullestol679.99 Relaxdays rulletræner (til test) rulletræner79,90 Tacx NEO 2T Smart (til test) rulletræner med direkte kørsel1 299

Offentlige cykler DC - anførte spørgsmål og svar

Har DC offentlige cykler? Med Capital Bikeshare kan du tage en cykel fra mere end 500 stationer over hele Washington, DC, metroregionen og returnere den til enhver station i nærheden af ​​din destination. Tjek en cykel til din rejse til arbejde, Metro, kør ærinder, gå på indkøb eller besøg venner og familie.

Hundecykel - hvordan man beslutter

Kan hunde cykle? Bare husk, din hund behøver ikke at være en bestemt race eller størrelse for at nyde at tilbringe tid sammen med dig på cykel. Så længe din hund nyder at løbe ved siden, blive båret i en kurv eller trukket i en trailer, kan du have det sjovt sammen på vejen, mens du cykler.

Cykler rundt om i verden - hvordan man kan slå sig ned

Hvor meget koster det at cykle rundt i verden? Du kan cykle rundt i verden for mindre end $ 15 pr. Dag. Dette inkluderer daglige omkostninger, når du rejser på cykel. Disse er typisk mad, indkvartering, reparation af cykler, visa og diverse køb på vejen. Det inkluderer ikke de oprindelige udgifter til at købe en cykel og andet udstyr.

Cykelrør - Komplet manual

Hvordan ved jeg, hvilket cykelrør jeg skal købe?

Alaska Airlines-cykelgebyr - hvordan man løser det

Hvor meget koster det at tage en cykel på Alaska Airlines? Et overblik over Alaska Airlines bagage- og cykelpolitikker: Generelle bagageafgifter Hjemme 1. indtjekket taske $ 252. Indtjekket taske $ 35 Carry-onInkluderetCykelbagageafgift * $ 25 * 13 нояб. 2017 г.