Vigtigste > De Bedste Svar > Hele 30 til atleter - besvare spørgsmålene

Hele 30 til atleter - besvare spørgsmålene

Hvorfor er Paleo dårligt for atleter?

SpisePaleoer jævnværre for atleter. 'Paleo'atleterindtage måltider, der udelukkende består af protein i deres søgen efter forbedret ydeevne, opsving og muskelvækst, men dette er kontraproduktivt.02.03.2015Hvad sker der fyre? Jeff Cavaliere, ATHLEANX.com. Dette bliver en af ​​de vigtigste artikler, jeg nogensinde har lavet.

Faktisk vil jeg have, at du gør mig en tjeneste og læner dig pænt og tæt. Og lyt til hvert eneste ord, jeg siger, jeg lover dig, at dette vil være meget, meget vigtigt. Det vil hjælpe dig for evigt.

Især når du har et vægtproblem. Især hvis du har prøvet mange diæter. Start ikke engang med det ord.Men jeg kommer til det. Faktum er, jeg tror stærkt på diætets magt. Jeg er overbevist om, at hvad du lægger i din krop, ikke kun bestemmer hvordan du ser ud, men også hvordan du har det og hvor sund du er.

Ikke kun fra dag til dag, fra uge til uge, fra måned til måned, fra år til år på minutbasis. Det ved vi, ikke? Vi byggede ting ind i vores kroppe, der ændrede, hvordan vi følte os ret hurtigt. Vi er nødt til at forstå, at magt aldrig kan undervurderes.

Jeg tror, ​​mange af os gør det. Så ofte strækker vi os ud og indser, at vi har brug for at gøre noget ved vores kost. Jeg vil sige, hvad vi lægger i vores kroppe hver dag, kunne være en af ​​de vigtigste beslutninger, vi tager hver dag.Hvilket bringer mig tilbage til dette koncept fra slankekure. Folk, du ved, hvordan jeg har det med dette udtryk, hvis du har set denne kanal i lang tid. Indse, at jeg ikke kan lide udtrykket.

Jeg hader ham, fordi slankekure lyder midlertidigt. En diæt betyder noget midlertidigt. 'Jeg går på diæt' betyder 'Jeg er snart slut.' Du er nødt til at indse, at kun det langsigtede, det lange spil, når det kommer til udseende, er det, der tæller her, og fra nu af vil du føle dig selv indtil den dag, du skal dø.

Hvad jeg håber - hvis du får det rigtigt - vil tage lang tid. Gud vilje. Nu er der farlige kostvaner.Der er mange forskellige diæter, som vi kunne følge. Lad os dække et par af dem. Paleo-dietten.

South Beach-dietten. Atkins-dietten. Grapefrugt diæt.

Kaffe- og kokain-diæten. Ret? Folket har sandsynligvis brugt lort i lang tid. Faktum er, at alt, der fortjener ordet 'diæt' efter sit navn; Det virker sandsynligvis.

Det virker. Jeg kan garantere, at de fungerer. De forårsager alle vægttab.

Det gør de alle. De ville aldrig være nået til det punkt, hvor de ville have tjent titlen 'slankekure', hvis de ikke havde arbejdet mange mennesker. Men jeg måler ikke kortsigtede resultater for en fungerende diæt.

Jeg værdsætter din evne til at holde fast i det hele livet som det eneste kriterium for, om noget er umagen værd. For mig er den farligste diæt i verden den, du ikke kan holde fast ved. Det kunne være nogen.

Det kunne være alt. Desuden, selvom du beslutter, at du har brug for at gøre noget ved din diæt, lad os begynde at bruge ordet korrekt, fordi vi er blevet af med ordet 'diæt'. Når du beslutter, at du har brug for at gøre noget ved din diæt, hvordan gør du det? Springer du bare ind på hovedet? Fordi det er en stor fejltagelse.

Det kan være grunden til dig. Vi fejler først og fremmest. Lad os spille træner et sekund.

Vi får alle en chance. Lad os tage et skridt i Jeff Cavaliers sko; træner. Så jeg har en klient, der går i gymnastiksalen i dag.

Det gør vi. 320 pund, fyren er 49 år gammel, har aldrig udøvet en dag i sit liv, diabetiker, kropsfedt på mindst 40%, og han vil træne. Jeg har to muligheder for programmer, som jeg kan tilbyde ham.

Mulighed A Du kan vælge her, lyt omhyggeligt. Mulighed A. Han gør squat, bænkpres og deadlift tre til fem reps max.

Vi skal lave et par håndknebbel bare for at sikre, at vi styrker hans evne til at holde disse ting og en mængde excentrisk overbelastning. Jeg tror, ​​det vil være nyttigt. Så lidt plyometri i slutningen og måske lidt kickboxing bare for at få lidt udholdenhed.

Det er valgmulighed A. Valgmulighed B er, at vi vil starte virkelig, virkelig simpelthen med denne fyr. Vi skal lave lidt fleksibilitetstræning, meget uddannelse tidligt, lidt mobilitetsarbejde - Jeg er sikker på, at disse led sandsynligvis kunne bruge lidt hjælp.

Og så måske begynde at introducere begrebet ingen modstand, hvilket betyder, at vi gerne vil have, at han bruger sin egen kropsvægt - det er tungt - eller ekstra vægt fra vægte og vægtstænger på dette tidspunkt. Hvilken ville du vælge? Hvilket synes du er bedst for denne person? Der er altid gruppen A hul, der siger 'Option A', men vi skal alle vide, at vi er nødt til at gå til Option B. Især hvis du har set denne kanal.

Du ved sikkert, at det sandsynligvis er en bedre måde. I det mindste at tage et skridt væk fra gassen for denne fyr. Så hvis vi beslutter at gøre noget ved vores diæt, og vi beslutter at gå den 'diæt' rute, hvorfor springe vi i hovedet? først? Hvorfor går vi fra 0 til 60? Hvem synes det giver endnu mere ernæringsmæssig mening at gå fra 0-60 som at gentage dit første spring i styrketræning? Det er ikke.

Jeg kan give dig et par eksempler på dette. Lad os nu tage en populær diæt. Jeg er på keto-diæt. Folk, jeg har ikke noget imod nogen bestemt form for spisning, for hvis du kan gøre den form for at spise en livsstil - en livslang diæt - så er jeg begejstret.

vægte cykling

Jeg har ingen måde - og det kommer jeg om et øjeblik - en måde at bede dig om at spise. Dette er ikke min metode. Faktisk tror jeg alle, der fortæller dig, at der kun er én måde at gøre det på, og det er den eneste måde, du skal gøre det på. og bliver 'kult' - jeg antager, at 'ketokulten', der vil fortælle dig 'dette er den eneste måde at gøre det på, og alt andet er forkert'; Du er nødt til at komme væk fra denne person så hurtigt som muligt.

Men tilbage til det. En ketogen diæt kræver, at du reducerer dit kulhydratindtag ganske lidt til omkring 10% eller mindre af dit samlede samlede kalorieindtag for dagen. Lad os nu sætte os tilbage i skoene til den person, der var overvægtig og har brug for at tabe sig - det er mange mennesker.

Tror du, at denne person i øjeblikket spiser 10% eller mindre kulhydrater? Nej. Jeg kan garantere dig, at de sandsynligvis spiser 60% kulhydrater i overskud, hvis ikke mere. Så skære fra 60% eller 70% af dit samlede kalorieindtag fra kulhydrater til 10% eller mindre; Hvor logisk er det? Så lad alt dette være ude.

Det er det. Kosten starter mandag. Du vil udelade alt.

Vi bringer dig her om et øjeblik. Du klarer dig godt. Dette vil være perfekt for dig.

Du vil ændre den måde, du giver din krop energi på. Vi skifter fra kulhydrater til ketoner. Du er god at gå.

Nu sker det. Tror du, at dette har en chance for succes? Vil han tabe sig? Selvfølgelig vil han! Det er en diæt. Det fortjener sin titel.

Det fungerer. Langsigtet? Det tvivler jeg på. Hvis ja, så godt.

receptpligtige cykelsolbriller

Han har fundet en livsstil, han kan gøre. Nu er det det værd. Men hvis du kommer ind i det sådan, fungerer det ikke.

Så hvad ville jeg gøre i en sådan situation? Jeg vil anbefale noget andet. Vil du holde fast i diæterne? Gå til noget som Zone Diet. 30/30/40.

Se i det mindste, om du først kan holde fast ved det. Kom ned, vel vidende at du er på vej mod keto. Men du er ikke bare dernede.

De forsøger at tage en tilgang, der er et moderat skridt i den rigtige retning, i det mindste for at sætte os ind for at vænne sig til det. I modsætning til en direkte post. At gøre disse ting i etaper vil have den samme effekt.

Jeg forstår, at vi ikke får det samme resultat, som en ketogen diæt producerer med hensyn til din krops foretrukne brændstof. Jeg forstår det. Du kan ikke gøre det på en 30/30/40 diæt.

Men set fra en persons synsvinkel skal de være i stand til at indtage en slags mere moderat diæt. Selv da jeg begyndte at spise bedre og sundere mad og gøre det til en livsstil, gik jeg fra en rigtig skør diæt med masser af sukkerholdige fødevarer og slik og ting, der ikke er en del af en atlets diæt. Ikke konsekvent, de er det ikke.

Og jeg lavede små ændringer. Så da jeg kunne holde det op, og jeg begyndte at se resultater, gik jeg tilbage igen. Jeg foretog yderligere, små ændringer.

Så gik jeg tilbage og foretog yderligere, små ændringer. Ved du hvad jeg ikke var ligeglad med? Umiddelbare resultater. Jeg er aldrig ligeglad med øjeblikkelige resultater.

Jeg var der for den livslange proces. Jeg forstod, at jeg aldrig ville skulle gøre det igen. når jeg fik det rigtigt.

Men hvis folk får en diæt for hårdt og for hurtigt, kan de ikke blive hver sjette måned, hver otte måned, hver 12. måned, uanset hvad det er; De fortryder det hele tiden. Ved du hvorfor det er farligt? Det er ekstremt farligt, for hver gang du fejler, gør du mange ting, der skaber betingelserne for, at du kan fortsætte med at fejle. Du begynder at overbevise dig selv om, at der ikke er noget, du kan holde fast i.

Du begynder at overbevise dig selv om, at 'kostvaner ikke er noget for dig'. Så giver du enten op - eller gør du? Mange mennesker gør det! 'Jeg er færdig med det, kan ikke gøre det.' Eller du bliver mere desperat, du bliver mindre tålmodig, mindre villig til at gennemgå denne tilpasningsproces, og du hopper ind i den næste med fuld kraft, og den fejler igen, og den fejler igen, og den fejler igen.

Og gæt hvad? Ved du hvad der sker hele denne tid? De bliver også ældre. Vi vil alle - en ting, vi ikke kan stoppe, er aldringsprocessen. Efterhånden som vi bliver ældre og ældre, og det bliver sværere og sværere at vinde denne kamp.

Jeg siger ikke, at det er umuligt. Vi har mange fyre - ATHLEANX har bevist det - mange fyre, der kan gøre det, er i en avanceret alder og ser fantastisk ud. Men det bliver mere krævende.

Du bliver mere og mere engageret. Det er ikke så let som da du var teenager og 20. Vi ved det alle sammen.

Jeg beder dig om at foretage denne intervention med den eneste holdning at komme ud af denne forbandede diæt rutsjebane. Stop med at tænke på alle disse midlertidige løsninger. Stop med at tænke på kortsigtet vægttab.

Gør det til en livsstil, som du er, forbliver for evigt. Find den ene metode til at spise - kosten, ikke? Den form for diæt, der vil give din krop energi og holde dig i den tilstand resten af ​​dit liv. Føle dig godt, blive stærkere, være sundere fra nu til den dag du dør. Du ved hvad? Her er chokeren: Jeg er ligeglad med hvilken metode det er.

Folk, der tænker så ikonisk, at du skal spise 'sådan her' er så farligt for dig og enhver, de deler deres oplysninger med. Det gør mig sur. Jeg vil have dig til at finde noget at holde fast ved.

Hvis du gør det, bliver jeg glad. Der er ikke sådan en 'metode'. Jeg har en metode, der har fungeret for mig.

Jeg har metoder, som jeg tror, ​​at hvis du eliminerer dette og det, vil de hjælpe dig med at holde din sundhed oppe, og de vil hjælpe dig ikke-eksklusiv i din diætpraksis. Jeg vil have det til at føle, at det ikke er baseret på modgang. Det er noget, du rent faktisk kan gøre.

Jeg mister min forbandede stemme, jeg er så lidenskabelig over det! Men det er sandt folk. Faktum er, at hvis du gør dette rigtigt, behøver du aldrig gøre det igen. Så jeg håber, det kom over til dig.

Faktum er, at hvis noget sidder fast med det, er det ikke en god mulighed. Midlertidig betyder ikke noget for mig. Lifetime er den eneste løsning her.

Og jo længere du håndterer det, jo mere farligt bliver det. Jo hurtigere du kan slippe af med udtrykket 'diæt' og gøre det til noget, der rent faktisk bliver en livslang diæt, jo hurtigere er du godt på vej til at gøre det. Folk, jeg har forklaret det trin for trin.

Jeg har en metode. Jeg tror på det. Men det fungerer muligvis ikke for alle.

Hvordan er det for mere sandhed? Det fungerer muligvis ikke for alle. Men jeg garanterer dig, at hvis du prøver, vil du gøre dig sundere og længere på vej til at få den rette finjustering til dig selv, der fungerer for dig hver gang du leder efter vores planer, de er hos ATHLEANX. com over.

I mellemtiden, hvis du har fundet denne artikel hjælpsom - og forhåbentlig sandfærdig - håber jeg du vil give mig en kommentar og en tommelfinger nedenunder. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du abonnere på kanalen og sørge for at slå disse meddelelser til. YouTube har en specifik mulighed for undertiden at slå disse meddelelser fra.

Du skal genaktivere det ved at klikke på knappen til højre for selve linket. I mellemtiden fyre; Vi ses igen om et par dage med flere artikler. Vi ses snart.

Anbefaler læger hele 30?

1.GørduanbefaledetHele30kost? Ja, for nogle mennesker. Denne diæt kan være et godt sted at starte, hvis nogen er frustreret og træt af mad, især hvis de har lyst til at have prøvet alt, og at der ikke er noget rim eller grund til madindtagelse, da det vedrører den måde, de har det på.15.01.2018

Jeg ved, at nogen vil nyde dette, men jeg kan ikke nyde dette. Det er officielt 2020 (festhorn blæser), og et nyt år er rundt om hjørnet, så alle vil prøve en ny diæt, en ny udfordring, og det er præcis, hvad jeg har lavet de sidste 30 dage med Whole30. Intet tilsat sukker, ingen korn, ingen bælgfrugter, ingen mejeriprodukter, ingen alkohol, ingen målinger, ingen MSG eller sulfitter og ingen falsk junkfood med godkendte ingredienser.

Det er virkelig en kort liste, men hvis du virkelig dykker ned i reglerne, fjerner hver enkelt teknisk hele fødevaregrupper. Og dreng, var det en udfordring for mig. (ildevarslende musik) Denne artikel er sponsoreret af Thrive Market.

Der er en online markedsplads, der gør sund kost mere overkommelig for at have 25 til 50% rabat på detailprisen, hvilket er virkelig vigtigt. At spise sundt kan blive ret dyrt, og jeg ønsker ikke en økonomisk barriere mellem dig og en sund livsstil. For at drage fordel af dette partnerskab skal du klikke på linket i min beskrivelse.

Tilmeld dig din e-mail, og vælg mellem en-, tre- eller 12-månederspakkerne. 12 måneder er en leg, fordi det kun koster fem dollars om måneden. Du sparer penge, du spiser sundt, uanset hvilken kost du følger, veganer, Paleo, Whole30, det betyder ikke noget.

Du kan organisere det, hvordan du vil, på deres hjemmeside. Det er en 30 dages prøveperiode. Så hvis du ikke kan lide det, skal du annullere, få dine penge tilbage, ikke noget problem.

Jeg tror, ​​det er til Whole30. (Lip flick) (let musik) Den oprindelige plan var at starte Whole30 umiddelbart efter min fødselsdag, som falder den 12. november. Forresten blev jeg lige 30, og det var en stor grund til at fejre.

Så jeg vil ikke følge 'nogen begrænsende kost i dette øjeblik. Ved du hvad jeg siger? Lidt slik har aldrig skadet nogen. Cookies og fløde Milkshake! Men så begyndte jeg at tænke alvorligt. (Politiets sirene hylede) Men doktor Mike, du sagde altid, at elimineringskost ikke er god! De kan give næring til spiseforstyrrelser og undertiden endda ernæringsmæssige mangler.

Og nu skal du gøre det selv og tale? Ingen! Dette er ikke en anbefaling. Dette er. Dette er ikke Whole30-anbefaling for alle.

Det er ikke en universel anbefaling. Faktisk er der meget få universelle anbefalinger, som læger giver til deres patienter. Whole30 er noget, jeg ville prøve.

Jeg ønskede at se, hvordan min krop reagerer på ulemper fra et videnskabeligt synspunkt af hele30, som er knyttet nedenfor. (let musik) Reglerne for Whole30, mange af dem giver mening for mig, og jeg var god til at følge dem. Men der var et par, som jeg vidste ville være problematiske med det samme, og disse to er ikke-kornprodukter og ikke-mejeriprodukter.

Jeg kan skære brød ud. Det er ikke et problem, det gjorde jeg, da jeg tidligere var følsom over for gluten. Jeg kom over det.

Men det faktum, at jeg skal gå uden brun ris, quinoa, ting jeg spiser, en del af en sund kost, min sushi, det vil sige, du ved allerede, hvad jeg spiser, det er som min yndlings mad, så jeg ville uden ris Og så uden ost? Ost, ost, det er det, der får verden til at gå rundt. Det er som min yndlingsmad, selv i salater, skal du tilføje en smule blåostkrummel for at få det til at smage godt. Så jeg vidste med det samme, at dette ville være et problem.

Hvad jeg forsøgte at planlægge lidt mere grundigt. Tænk på, hvor jeg ellers kan spise, men sørg bare for, at min mad stadig er Whole30 okay. Okay, min sædvanlige frokost er chipotle.

Og først troede jeg, at jeg ikke kunne have Chipotle på hele 30, men dreng, jeg tog fejl. Det eneste, jeg havde at gøre, var at tage ris og bønner ud, og jeg, 'Jeg er god at gå, åh og osten, selvfølgelig, jeg elsker ost, så hvad har jeg i min skål? Salatskål, dobbelt så meget kylling, mild salsa, Guacamole og fajita-grøntsagerne - lyder lækkert! (lys musik) Dreng, lavede jeg en fejl ved at springe søde over den sødeste tid på året! Åh, jeg prøver at starte min første dag på Whole30 og hvad er det så? Hvad er det? Og hvad er det så? (Kvinde griner) Det er latterligt herinde! Ferier, fødselsdage, pensionering. Der var kager og slikbarer overalt! En del af forsøget på at give op afhænger af at komme væk fra disse ting.

Jeg sørgede for, at jeg ikke fik noget slik i mine hjem, så jeg kunne ikke snyde. Men at blive konfronteret med slik i massevis på hospitalet var en alvorlig udfordring for mig, og jeg tænkte: 'Åh min gud, skal jeg give efter?' Men af ​​nogle grunde til at have disse regler gjorde det lidt lettere, fordi jeg bare fulgte reglerne. I modsætning til, 'Nej, det burde jeg virkelig ikke.' (lys musik) Dreng, jeg savnede noget stort.

Hvilken ferie falder ud af midten? fra november til midten af ​​december? Thanksgiving. Hvordan tænkte jeg ikke igennem det? Og derudover blev jeg inviteret til en fantastisk græsk Thanksgiving-middag. Og hvis du aldrig har haft en græsk middag før. (Smackende læber) Whole30-kampen er ægte på en græsk Thanksgiving.

Er du enig? - Oh yeah. - Det er ikke som Mysous-vide madlavningsdage, så for ikke længe siden er det meget, meget bedre end det. Dybest set var alt, hvad jeg kunne gøre, at lægge kalkun og et par ærter på min tallerken.

Fordi alt andet havde ost eller en slags korn, og jeg sad bare utilfreds. Alle kiggede på mig som om jeg var skør. Kender du den scene fra 'My Big Fat Greek Wedding'? - Hvad mener du med, at han ikke spiser kød? - 'Hvad mener du? betyder du ikke spiser ris? 'Åh, det er okay, vi har kage!' Jeg siger nej!' Ved du, hvor meget jeg vil spise det nu? (let musik) En af reglerne i Whole30 er, at du ikke har nogen Kan drikke alkohol.

Ikke en big deal for mig, ikke en Bing-drikker alligevel. Jeg har et glas vin eller en drink her og der til ceremonielle formål. Men nu gik jeg til Miami for Art Basel, hvis du ikke ved hvad Art Basel er, er det som en fancy kunstbegivenhed, der har mange udstillinger i Miami, godt vejr, gode mennesker, alle er glade, folket drikker noget .

Hvis du aldrig har været der? Miami, en stor del af festlighederne under Art Basel går ud om natten. Jeg gik aldrig på natklubber uden mindst en drink. Det handler ikke om at blive fuld.

Det handler bare om at tage en drink og løsne med 2 Chainz, der synger over dig, og jeg er bare der og bare drikker vand, alle følte, at jeg var en buzzkill på denne ting. 'Mike, drik med os,' ved du, 'skål, skål, skål,' og jeg jublede for vand, og folk ville blive fornærmet. Jeg kunne tage det.

forskel mellem flamme og bølge

Men jeg kunne let se, hvordan gruppepres virkelig kan motivere nogen til at snyde, når jeg fulgte Whole30, jeg flyttede, jeg rillede, jeg begyndte at føle mig godt om Whole30. Jeg blev endda stolt af at fortælle folk: 'Åh nej, ingen ris til mig, bare sashimi.' Eller hvad jeg end spiste.

Så var der en katastrofe. Igen sandsynligvis på grund af dårlig planlægning, men det var en reel katastrofe. Jeg har været i gymnastiksalen et par gange, og min bænk gik ned, hvilket giver ingen mening.

Normalt når jeg træner, blev det at sidde som 225, 255.225 en enorm udfordring for mig. Da jeg gik på basketballbanen efter et spil, følte jeg mig udmattet. Det gav ikke mening for mig.

Det er ikke fordi jeg blev 30! Sandsynligvis fordi jeg ikke spiste mine kalorier for meget. Når du er på en eliminationsdiæt som Whole30, er det meget let at få lavt kalorieindhold. Dette er sandsynligvis grunden til, at mange mennesker taber sig.

Men nu hvor jeg selv er atlet, skulle jeg planlægge at gøre det, skulle have tænkt mere på det. For at sikre, at jeg stadig kan optræde på banen og i gymnastiksalen (efterligner netsvinget), bah! (let musik) Da jeg kastede et par ekstra kalorier ind, blev tingene meget bedre; Jeg havde mindre trang og klarede mig bedre i gymnastiksalen. Faktisk så min krop sandsynligvis det bedste ud, det havde haft på et stykke tid, fordi jeg uforvarende skar ned mange kalorier og derefter fortsatte med at træne og derefter øge mit protein.

Kom lige tilbage fra gymnastiksalen, så jeg har brug for mit lille måltid efter træningen. Whole30 godkendt, vi fik Wild Planet, en lille grillet kylling, Ups, jeg spildte noget. Faktisk var jeg så vant til spisevaner som ting, jeg kunne og ikke kunne spise, og når jeg derefter gik ud og spiste med nogen, ville de give dig en dejlig lille bolle eller noget ris, noget der ser lækkert ud.

Jeg understregede det ikke engang længere. Når du først er kommet ud af gamle vaner og udvikler nye, er det ikke så meget. Jeg føler mig virkelig godt og sætter en ære i mig selv, at jeg er færdig. (Populær musik) Hvis du når dit 30-dages varemærke nu, er det ikke forbi.

Derefter går de ind i fødevareindføringsfasen en efter en for at se, hvordan de vil påvirke. Fordi hele forudsætningen for dette ikke kun er at udvikle et bedre forhold til mad, men også at se, om disse fødevarer påvirker det negativt påvirker din krop. Det er ligesom Whole30s påstand om, at jeg ikke er en stor fan af dette, det er ikke rigtig videnskabeligt.

For eksempel, hvis du lægger bælgfrugter i den den første dag, skal du tilføje sukker to dage senere, så to dage senere, korn, det er ikke videnskabeligt. På det medicinske område kører vi en 90-dages eliminering, når vi kører en ordentlig eliminationsudfordring. Vi fører en streng oversigt over symptomer.

Vi genindfører derefter en ad gangen for at se, om og hvornår symptomerne vender tilbage; Jeg kan lægge bælgfrugter på dag én, dag to, jeg kan lægge korn i og derefter få symptomer på dag seks, og det kan være en. Det er ikke særlig videnskabeligt, fordi du ikke ved, hvad der foregår der. (let musik) Hvis du har fulgt mine tidligere 30-dages udfordringer, ved du, at mit fordøjelsessystem bliver et absolut rod. Jeg mener gas, diarré.

Hver gang jeg foretager drastiske ændringer, og tro mig, har det været en drastisk ændring. Da jeg startede genindførelsesfasen, var alt tilbage til det normale. Jeg mener, ja, jeg tilføjede flere grøntsager til min diæt, men det fik alt tilbage til det normale og fik mig til at føle mig godt igen, at de store, drastiske ændringer, når du allerede spiser sundt, sandsynligvis ikke er godt for din mikrobiom og din generelle tarmsundhed.

Så jeg finder ud af, at når jeg spiser min normale diæt, der passer til min krop og træningsbehov, fungerer det bedst for mig, men med flere grøntsager. Noget jeg bemærkede var, at jeg kæmpede for at få min fiber fra mine måltider. Fordi jeg normalt spiser ting som sorte bønner, mindst tre eller fire gange om ugen, brun ris.

Og da jeg skulle fjerne alt dette, måtte jeg finde erstatningskilder. Og ja, grøntsager, frugt, der er noget derinde. Jeg tror, ​​at hvis jeg gjorde det igen, ville jeg sandsynligvis tilføje noget bare for at sikre, at jeg fik nok fiber. (let musik) Et af de vigtigste spørgsmål, som folk stillede mig, da jeg var tæt på slutningen af ​​Whole30, var hvordan har min krop ændret sig? ”Nå, jeg har bestemt set vægttab, men husk, en del af reglerne er ikke målinger.

Jeg vejede ikke mig selv. Hvad jeg bemærkede var, at mit tøj var meget løsere, og mine bukser var lidt baggy, og mit ur begyndte at hænge på min hånd. Jeg har måske mistet muskler ved at spise for få kalorier, men der er bestemt måder at tone det ned afhængigt af, hvad dine mål er.

Så jeg anbefaler aldrig at gøre dette på et indfald. Tal med en diætist, registreret diætist, læge eller en person, der kan guide dig om, hvad du skal gøre. Faktisk skylder jeg Whole30 for virkelig at tilskynde folk til at gøre dette på et indfald.

De siger, 'Åh, hvis du er træt,' prøv det, det kan hjælpe. 'Det er sandt, det kan hjælpe, især hvis du spiser meget junkfood. Men hvad nu hvis du har en D-vitaminmangel, som du ikke kender til, og så gør du hele 30, spiser du ikke mejeri, og det forværres? Din D-vitaminmangel.

cykling vægttab

Eller du er anæmisk eller noget. Jeg mener, der er så mange grunde til, at folk kan have symptomer. Dette er præcis, hvorfor du skal undersøges, inden du går i gang med en drastisk eliminationsdiæt som disse spytfakta.

I sidste ende skal kostrådgivning være individuel, men det er en meget restriktiv diæt, der kan forårsage alvorlige problemer. Der er bestemt noget forskning derude, der viser, at der er en vis overlapning med spiseforstyrrelser, og det meste af tiden er det unødvendigt. Jeg har bare lyst til, at der er andre måder at få nogen til at spise sundt end at lave en streng liste over otte ting og fjerne nogle fødevarer, som jeg synes ellers er sunde.

Hvorfor skal du fjerne visse fødevarer som sorte bønner, der kan være så sunde for de fleste mennesker? Meget af det giver ikke mening. Men se, hvis du vil have en udfordring for dig selv som jeg gjorde, og du vil gøre det på en sikker måde, så tal med en ernæringsekspert eller læge, og du gør det på den smarte måde. En stor tak til Thrive Market for at sponsorere denne artikel og gøre sund kost til en overkommelig pris.

Linket er i min biografi, klik på det, tilmeld dig, få 12 måneders pakken, det koster kun fem dollars om måneden. Hvis du udvinder andre 30 dages udfordringer og en grøn te-video, skal du klikke på denne afspilningsliste her.

Kan du træne på Whole30?

Omdukører løb, knuser CrossFit træning eller begynder dindyrke motionrejse med et par hurtige gåture hver uge og vælge det rigtige brændstof før og efter dintræning kanyderligere brænde godhedenduføler og fremskridtduønske. Ogdubehøver ikke engang at spise 8+ måltider om dagen!24.07.2019

Kan du spise så meget som du vil på Whole30?

Der tælles ikke makroer, kalorier eller andetHele30, og mensduopfordres tilspiseså længeduer fuld, der er ingen begrænsninger for hvordanmeget du kan spise.DuDu må heller ikke veje dig selv eller tage målinger under oplevelsen for at holde fokus på hvordanduføler snarere end en størrelse eller et tal.25.01.2019

Hvorfor er Paleo dårligt for dig?

Det typiskepaleokost sætter dog mest risiko for mangler i calcium og D-vitamin, som er kritiske for knoglesundheden. Samtidig kan mættet fedt og protein indtages langt over de anbefalede niveauer, hvilket øger risikoen for nyre- og hjertesygdomme og visse kræftformer.10. juni. 2015 g.

Hvorfor er Whole30 dårlig?

Hele30kan være endårligtmåde at spise på.

Rensningen har også en tendens til at være højnatrium. Og det tillader ikke fuldkorn, der kan hjælpe dig med at holde dig fyldt eller bønner, som er en billig kilde til lavt kalorieindhold af fiber, calcium og protein.
20.03.2018

Hvilken er bedre Whole30 eller keto?

Kun en anbefales af lægen.DisseogHele30er to af de mest trendy koststrategier. Detketogenkost prioriterer fedt og begrænser strengt kulhydrater.Hele30fokuserer mindre på makronæringsstoffer som protein, kulhydrater og fedt og mere på en specifik liste over fødevarer uden for grænserne som korn, mejeriprodukter og bønner.24.02.2019

Hvad er den sværeste dag i Whole30?

Dage10-11:De sværeste dage.

Fakta: Det er sandsynligt, at du holder op med dinHele30program tilDag10 eller 11. På dette tidspunkt er programmets nyhed forsvundet. Du har gennemgået de fleste af de ubehagelige fysiske milepæle, men du har endnu ikke oplevet noget af den 'magi', som programmet lover.
15. feb 2021

Popper du meget på Whole30?

MangeHele30dieters ser en eller anden form for skift i deres afføring i løbet af de 30 dage. “Jeg kæberhele den forbandede tid, ”skrev enHele30blogger.23. apr 2018

Hvilken dag af Whole30 er den sværeste?

Dage10-11:De sværeste dage.

Fakta: Det er sandsynligt, at du holder op med dinHele30program tilDag10 eller 11. På dette tidspunkt er programmets nyhed forsvundet. Du har gennemgået de fleste af de ubehagelige fysiske milepæle, men du har endnu ikke oplevet noget af den 'magi', som programmet lover.
15. feb 2021

Kan du have snydedage på Whole30?

Hvilket bringer os tilbage til det aktuelle spørgsmål:Hvis du spisernoget uden for planen under dinHele30,gør duvirkeligharat starte forfra? Det er klart lige iHele30programregler: Ingen glider, nejsnyderi, ingen specielle lejligheder. Programmet kræver 30 ligedagemed 100% overholdelse, ellers er det tilbage tilDag1 tildu.

Hvad skal atleter vide om Whole30-processen?

Med en af ​​hendes atleter bragte Whole30-processen en vigtig fødevareallergi til lys, hvilket resulterede i en komplet livsstilsændring og en total karriereomgang. Wallenfels selv laver en Whole30 med sit CrossFit-gym hver januar.

Hvad gør Whole30 diæt for din krop?

Wallenfels anbefaler derimod ofte Whole30 til sine atleter i lavsæsonen for at hjælpe dem med at forblive motiverede under skader, eller hvis de har mistanke om, at de har madfølsomhed. Hun siger, at det “får folk ud af skraldet; gluten og pakkede ting.

Hvad er reglerne for hele 30-programmet?

De officielle regler for Whole30-programmet, nøjagtigt som de vises på hjemmesiden. Español Tid til at ramme købmanden, helsekostmarkedet eller landmandens marked med The Whole30-indkøbslisten.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Memphis cykelruter - hvordan man adresserer

Er Memphis cykelvenlig? Siden de uheldige udmærkelser, der blev givet af Bicycling.com, for adecade siden, arbejdede byen for at blive et mere cykelvenligt samfund. I 2019 tilføjede byen 22 miles cykelveje til sine i alt 270 miles stier. I 2010 kunne byen tegne sig for mindre end to miles af cykelstier. 07.01.2020

Raleigh sporcykler - søg efter løsninger

Er Raleigh et godt cykelmærke? Så for at besvare dit spørgsmål er Raleigh lige så god kvalitet som enhver cykelbutik-cykel til en lignende pris. Hvis du sammenligner Raleigh med topklasse mærker som Trek eller Specialized eller Cannondale, vil du generelt opleve, at Raleigh vil have bedre komponenter til samme pris eller lignende komponenter til en lavere pris.

Cykelbalance - hvordan løser du

Hvordan balancerer vi på en cykel? Cykelryttere kan bruge to hovedbalanceringsstrategier: styring og kropsbevægelse i forhold til cyklen. Styring er afgørende for at opretholde balance og gør det muligt for cyklen at bevæge sig for at bringe støttebasen tilbage under centrum af massen. 24 februar. 2016 г.

Dallas cykelhjelm lov - besvare spørgsmålene

Er det ulovligt at cykle uden hjelm i Dallas? Hjelmlov Det er lovligt for alle personer i alle aldre at betjene en cykel uden at bære hjelm, medmindre andet er bestemt i en kommunal forskrift.

Wilier bikes anmeldelser - den ultimative guide

Er Wilier-cykler gode? Wiliers nye nul-SLR er en af ​​de bedste landevejscykler, du kan købe. Wilier Triestinas seneste har præstationen at gå head-to-head med de bedste cykler på markedet. Takeaway: Wiliers nye Zero SLR er en moderne racercykel på alle måder med den præstation, du forventer af en top-of-the-line cykel.24. 2019.

Cykelkultur - hvordan man løser

Hvorfor skal vi udvikle en cykelkultur? Urban cykelkultur er et kraftfuldt instrument til at opbygge bæredygtige, sunde og retfærdige byer. Cykelværktøj til byer og borgere rækker langt ud over transport, rekreation og sport.