Vigtigste > De Bedste Svar > Hvorfor udgør polariserede solbriller regnbuer - hvordan man håndterer det

Hvorfor udgør polariserede solbriller regnbuer - hvordan man håndterer det

Hvorfor får polariserede solbriller skærme til at se underlige ud?

Polariserede solbrillerog LCDskærme. De fleste LCD-skærme, f.eks. Din smartphone og tablet, bruger enpolariserendefilter for at hjælpe dig med at seskærmi stærkt sollys. Men sågøre polariserede solbriller, hvilket betyder, at de to i det væsentlige annullerer hinanden og forårsager dit LCDskærmtilkomme til synemørk eller helt sort, når dusei gang med det.Hvordan i helvede fungerer dette ?! Hej Crazies, hvis du nogensinde har kigget gennem polariserede solbriller, har du måske bemærket nogle underlige ting, såsom: B. Svært at se din telefons skærm. Jeg er sikker på, at din reaktion var meget lig spørgsmålsklonens.

Hvad Fraunhofer?!?! Jeg har et svar til dig, og som altid vil der være mange detaljer. Fordi asylansøgere er dybe Linserne i polariserede solbriller er belagt med et materiale kaldet en polarisator, fordi det polariserer lys. Forskere har tendens til at kalde tingene beskrivende snarere end kreative.

I hvert fald efterlader dette os med et logisk udgangspunkt: hvad betyder det at polarisere lys? For at besvare dette skal vi foretage en lille kontrol. Lys vises ofte som en elektromagnetisk bølge som denne. Da den elektriske del har større indflydelse på tingene, er vi tilbøjelige til at være mere opmærksomme på den.Vi kalder denne retning polarisering af bølgen. Hvad mener du, at det påvirker tingene har? Hvilke ting? Atomer. Nå, dele af atomer.

Her er tankegangen: Atomer består af ka rger. Opladninger reagerer på elektriske felter. Lys har et elektrisk felt.

Derfor reagerer atomer på lys på grund af deres transitive egenskab. På det seneste har vi talt meget om elektroner, der absorberer lys og hopper til højere energiniveauer. I et fast stof udsendes den ekstra energi sandsynligvis ikke igen som lys.

cyklist tan linjerDet er meget mere sandsynligt, at det overføres til nærliggende atomer, hvilket får dem til at vingle hurtigere og i stedet opvarme det faste stof. Polarisatorer ligner mere glas. De transmitterer synligt lys.

Du holder ikke fast. Dine atomer har ikke de rigtige energiniveauer til det. Ifølge vores ræsonnement skal atomerne dog stadig reagere på lyset på en eller anden måde.

Lad os se nærmere på dette glas. SUPER ZOOM !!! Dette siliciumatom består af en kerne, der er omgivet af en sky af elektroner. Kernen er positivt ladet og skyen negativt ladet, så de reagerer i modsatte retninger.Lad os sige, at noget lys kommer ind med et elektrisk felt eller polarisering. Kernen bevæger sig med dette, og skyen af ​​elektroner bevæger sig imod den. Da kernen er tusind gange mere massiv end skyen, dominerer skyens bevægelse.

Men denne bevægelse accelereres, og accelererende ladninger udsender lys. Bevægelsen af ​​denne elektronsky skaber sit eget lys og transmitterer lyset ud af bagsiden af ​​glasset. Det udgående lys er polariseret i den retning, skyen oscillerer, hvilket er den samme retning som det indfaldende lys.

Polarisatorer fungerer lidt anderledes. SUPER ZOOM! Molekylerne i en polarisator danner lange kæder. Disse kæder er tæt bundet, hvilket begrænser bevægelsen langs kæden.

Hvis vi sender det samme lys som før, sker der noget andet. Elektronskyen svinger meget stærkere vinkelret på kæden, selvom dette ikke svarer til lysets polarisering. Vi kalder denne vinkelret retning polariseringsaksen.

Bevægelsen af ​​denne elektronsky skaber stadig sit eget lys og transmitterer stadig lyset til bagsiden af ​​materialet. Lys skal stadig polariseres i retning af wobble, men det er en ny retning nu. Der er kun ét mærkeligt problem, der skal løses.

Lyset, der kommer fra en pære eller solen, siges at være upolariseret. UPOLARISERET!?!?! Hvordan kan en EM-bølge INGEN elektrisk del have? Hvordan er det endda muligt!?! Fordi “lys” og en “lysstråle” ikke er den samme ting. Dette er ikke en lysstråle.

En stråle er faktisk en stor samling af EM-bølger, derfor kan den have forskellige egenskaber end en enkelt EM-bølge. Polarisering er blot et eksempel på en af ​​disse egenskaber. Mens en EM-bølge skal have en elektrisk retning og derfor en polarisering, består strålen af ​​mange af disse egenskabsbølger.

Når deres elektriske dele er på linje, siger vi, at strålen er polariseret. Men hvis de alle er tilfældigt justeret, annullerer retningen, og vi kan sige, at strålen er upolariseret. Strålen er hvad du får, når du tilføjer alle disse bølger sammen.

Det er bare nemmere at fokusere på individuelle bølger nu og derefter prøve at forudsige strålen senere. Så lad os gøre det. Se på denne polarisator med den akse.

Pludselig kommer en bølge af lys med en elektrisk del i den retning. Polarisatoren passerer stadig denne del af den elektriske pil. Denne del er mindre end originalen, så denne bølge bliver lidt mørkere.

Hvis strålen, der passerer gennem polarisatoren, er upolariseret som sollys, vil den samme mængde blive blokeret, uanset hvordan polarisatoren drejes. Det er fordi du har nogle bølger som denne og nogle bølger som denne og nogle bølger som denne, vi siger, at i gennemsnit ca. 50% af lyset kommer igennem, men i praksis er det tættere på 38%, fordi ingen polarisator er perfekt. Polariserede solbriller har en anden ekstra fordel, Blændreduktion! Du ved, det modbydelige lyse lys fra ting som biler.

Under alle omstændigheder er der en grund til, at det sker. Lyset kommer fra solen og reflekteres. Det meste af det er spredt og giver os farve, men i vinkler omkring Brewsters vinkel er det reflekterede lys parallelt med denne polariserede overflade.

Dette lys kan skabe nogle meget lyse refleksioner og er næsten fuldstændig blokeret af vores polariserede solbriller, det er fordi, at dine brilleakse er vinkelret på lysets polarisering. Du kan se det samme, hvis to polarisatorer er vinkelrette. Lyset fra mange LCD-skærme er også polariseret ved 45 grader, så kun halvdelen af ​​lyset passerer gennem dine solbriller.

Ved at dreje solbrillerne kan du få skærmen til at se mørkere eller lysere ud. Så for at opsummere bruger polariserede solbriller lange kæder af molekyler, der kun kan vibrere i en retning for at blokere lidt mere end halvdelen af ​​normalt lys og næsten al blænding. Plus de er super stilfulde.

Hvad er den mærkeligste ting, du får, når du kigger gennem en polariseret solbriller fanget dit øje? Del det venligst i kommentarerne. Tak for at kunne lide og dele denne artikel. Glem ikke at abonnere, hvis du vil holde dig opdateret med os.

Og husk, vi ses næste gang, det er fint lidt. Også for alle, der undrer sig: HVAD OM FOTONER ?! Kom ikke frea ud! Det kommer! Det er bare, at uden denne artikel ville artiklen om fotoner være stødt på som lidt abstrakt, jeg var nødt til at gøre dette først Anyway, tak for at se!

trek domane anmeldelse

Kan du se en regnbue med polariserede solbriller?

Dukunvarseldetregnbueri bilvinduerne, mens de er iførtsolbrillerfordi dinpolariserede linserfiltrere bestemte bølgelængder, hvilket tilladerdutilsemønstrene. Grundendugør det ikkesenogenregnbuereller mønstre i en forrude er, at forruder er lavet af lamineret sikkerhedsglas, ikke hærdet glas.17. aug 2015

Hvad er ulemperne ved polariserede solbriller?

Liste overUlemper ved polariseretLinser
  • Polariseretlinser gør det vanskeligt at se LCD-skærme.
  • Polariseretlinser kan ændre, hvordan du opfatter verden.
  • Polariseretlinser kan gøre det udfordrende at skelne mellem hvide farver.
  • Polariseretlinser skal have indbygget UV-beskyttelse.

Hvorfor kan piloter ikke bære polariserede solbriller?

LCD-skærme, som findes i et cockpit, udsendespolariseretlys. Derfor,polariserede solbrillerreducere evnen til at læse disse LCD-skærme. Apilotmedpolariserede solbrilleron kunne ikke se et glimt af blænding givet af et andet flys forrude.24. sep 2018

Hvorfor ser min skærm mærkelig ud med solbriller?

Når du ser en regnbue gennem din polariseredebriller(som du måske på en telefonskærmeller en forrude) skyldes det sandsynligvis et andet materialeerbrydningdetlys, som en polymerbelægning på glas eller et hærdet glasskærmbeskytter på din telefon.16. mar 2018

Hvordan kan du se, om dine solbriller er polariserede eller ej?

Se på en lys, reflekterende lyskilde (f.eks. Glas, vand eller poleret metal) meddine nuancerpå.Hvislyset øges i intensitethvornårdu vipperdithoved sidelæns til omkring 60 grader, har du påpolariserede solbriller.Hvisder erikkeændring i kvalitet, de er bare tonede.14. mar 2019

Skal jeg købe polariserede solbriller eller ej?

TIL: 'Polariserede brillerreducer blænding fra vandrette overflader som vand, vej og sne, ”siger Dr. Erwin. Selvom det normalt er dyrere, disselinserer et optimalt valg for dem, der kører ofte eller bruger meget tid ved vandet. Hvis du vælgerikkeat vælgepolariserede solbrillerDr.16. jul. Dec 2019

Hvilken farvelinse er bedst til solbriller?

Solbrillermed grønlinsergivebedrekontrast end grålinserog transmittereFarvenøjagtighedbedreend brunlinser. Ideel til både solrige og dårlige omgivelser, grønlinserhar en måde at reducere blænding, mens lysere skygger.

Er polariseret bedre end ikke-polariseret?

Polariseretsolbriller er designet til at filtrere omgivende lys og modvirke blænding fra reflekterende overflader.Ikke-polariseretlinser beskytter mod lys, men har ikke filteret indbygget for at fjerne lysblænding fra overfladen.11. mar 2020

Kan du se din telefonskærm med polariserede solbriller?

Polariserede solbrillerlad kun lys passere igennemtilenkelt retning, ogdin telefonskærmudsender kun lys indtilenkelt retning.Dine solbrillerogtelefonskærmender med at modvirke hinanden ved at arbejde i modsatte retninger. Somtilresultat,duenderser enmørk eller sortskærm.

Er polariserede solbriller gode til kørsel?

Polarisereteller spejletlinsertilbyde den bedste beskyttelse mod den skarpe sol (og skadelige ultraviolette stråler). Den rigtige model kan også beskytte mod støv og endda stærk vind. En vindbarriere reducerer også fordampningshastigheden for fugt fra dine øjne og holder dine øjne behagelige og sunde.28. december 2013

Hvordan polariseres solbriller, når du bruger dem?

Husk, solbriller er polariseret lodret, når de bæres normalt, for at blokere det vandret-polariserede lys fra refleksioner. Så når du har briller, er det vandret polariserede lys fra toppen af ​​regnbuen blokeret, men basen forbliver. Tag brillerne af, drej dem 90 °, og bommen: ingen base, men toppen dukker op igen.

Hvorfor får du regnbuer, når du bruger solbriller?

På den måde blokerer molekylerne i solbrillens belægning det meste af lyset fra refleksioner, hvilket reducerer blænding. Og det er det, der også foregår i videoen. Regnbuer skabes, når sollys reflekteres inde i vanddråber, der hopper tilbage til dig.

Hvordan bliver lyset fra en regnbue polariseret?

Lyset, der danner regnbuen, bliver polariseret, når det reflekteres fra regndråbens bagside. Mængden af ​​polarisering er ret stærk, som videoen viser. Når jeg holder brillerne vandret, kommer lyset igennem, men så snart jeg drejer brillerne,

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykelopvarmning - svar på problemerne

Skal du varme dig op før en cykeltur? Cykling er ligesom enhver anden sport eller træning i den forstand, at det er lige så vigtigt at varme ordentligt op, før du kører på dit #EverydayAdventure. Opvarmning før cykling kan øge din udholdenhed og udholdenhed, hvilket giver bedre resultater, når det kommer til fitnessens side af aktiviteten.16 июл. 2019 г.

Cyklist gavekurv - almindelige spørgsmål

Hvad køber du en kvindelig cyklist? 21 julegaver til landevejscykling Kvinder Stofvandflaske. Vil du ikke rod på din cykel med overskydende bagage? Castelli Viva Donna pandebånd. Cinelli Mike Giant styretape. Svelte armopvarmere. Chapeau! Podiumbukser. dhb Blok Macro Roubaix langærmet trøje til kvinder. Strava Premium-medlemskab.

Greg Lemond Cykler - omfattende håndbog

Hvad skete der med LeMond-cykler? I 2010 annoncerede Trek, at det ville ophøre med at producere LeMond-cykellinjen, og LeMonds tilstedeværelse i cykelindustrien var begrænset til en separat linje af vindtrenere. Nu har LeMond genoplivet sit eponyme brand, og den hyperkinetiske ex-racer hælder tydeligvis sin energi i den nye satsning. 20 september. 2013 г.

Cykling efter udskiftning af knæ - brugbare løsninger

Er en motionscykel god efter udskiftning af knæet? Den stationære cykel. En stationær cykel er et af de mest nyttige og praktiske værktøjer, du kan bruge, hvad enten du kommer dig efter en knæoperation eller bare forsøger at komme / forblive i form. De er så accepterede som et træningspapir, at næsten alle terapiklinikker og fitnesscentre har dem.

Cykling med hamstringskade - den ultimative guide

Kan du cykle med hamstring skade? Meget ofte forværres høje hamstringskader af et cykelsæde, selvom en liggende cykel måske fungerer. Aktiviteter, der har brug for meget knæbøjning, vil forværre problemer med nedre hamstring, mens aktiviteter, der involverer hofteforlængelse (lår bevæger sig tilbage), forværrer toppen.

Cykling og vægtløftning - hvordan man håndterer

Kan jeg cykle og løfte vægte? Begynd med meget lette vægte til alle øvelser den første session eller to. Efter et par sessioner kan du øge vægten, så øvelserne føles lette til moderat tunge. I denne fase løfter cyklister typisk vægte en til tre dage om ugen.