Vigtigste > De Bedste Svar > Vinterdiet - søg efter løsninger

Vinterdiet - søg efter løsninger

Hvad er de bedste fødevarer at spise om vinteren?

Hvad man skal spise om vinteren for at holde varmen
 • Ghee.
 • Tør frugt.
 • Hele korn.
 • Jaggery.
 • Kanel.
 • Safran.
 • Sesam. Sesam kan hjælpe med at modstå forskellige luftvejssygdomme.
 • HedSupper. Hvem kan ikke lide at have en skål varmtsuppepå kølige vinteraftener?Om vinteren er vores kroppe mere tilbøjelige til forkølelse og sygdomme. Det betyder dog ikke, at det er tid til at fylde medicin. I stedet kan spise sæsonbestemte vinterfødevarer øge immuniteten, holde os varme og hjælpe dig med at bekæmpe vinterblues.

Friske gulerødder, lilla garn og søde kartofler er let tilgængelige i løbet af denne tid, og når de spises i sæsonen, er de mest lækre og sundeste Gulerødder indeholder meget vitamin A, B6 og K og er kendt for at forbedre synet - cool historie om, hvordan gulerødder fik deres ry for at forbedre synet. Under Anden Verdenskrig mørkede briterne deres byer for at forhindre tyske luftangreb. Men selv i mørke var britiske piloter i stand til at finde tyske jagerfly.

Hvad tyskerne vidste vidste jeg ikke, at briterne brugte deres nye opfindelse, radar. Men for at holde dem i det ordsprogede mørke spredte briterne rygtet om, at deres piloter blev fodret med masser af gulerødder, hvilket hjalp dem med at se tyskerne i mørke f, mens gulerødder er gode i dine øjne, de vil bestemt ikke hjælpe dig set i mørket. Men de er virkelig alsidige.Du kan spise dem i salater, dyppe dem i noget hummus, føje dem til pulaos eller endda have en guddommelig gajar ka halwa! Tjek vores artikel, vi præsenterede for et stykke tid siden, for en ikke alt for sød gajar halwa-opskrift Se. Lilla yam er fuld af calcium, kalium og antioxidanter, der faktisk giver det sin signatur lilla farve til at grille eller endda tilføje til sabzi. Undhiyu er en populær opskrift, der bruger lilla yams sammen med en lang række andre vintergrøntsager.

Tjek denne sunde version af Gujju-klassikeren, som vi lavede for et stykke tid tilbage, søde kartofler er meget nærende knolde med magnesium, beta-caroten og antimikrobielle egenskaber, der faktisk hjælper dig med at bekæmpe infektion. Føj det til supper, sabzi, purér det som en dejlig søde kartoffelmos, eller køb nogle af de kulbrændte søde kartofler, der sælges af gadesælgere over hele landet, der sælges om vinteren. Grønne grøntsager som spinat, ustard greens eller sarso, bukkehorn eller methi og grønne ærter er i fuld blomst om vinteren.

Ikke kun forbedrer spinat immunforsvaret, det styrker også knogler og fremmer hjertesundheden. Føj det til parathas, smoothies, palak paneers eller endda sprøde bhajiyas. At klippe methi er måske ikke din yndlings mad, men det er latterligt sundt for dig.Det hjælper med at styre diabetes, styrer kolesterol og lover også at bremse din appetit, hvilket er en stor bonus. Det kan bruges i Sabzis, Parathas eller Theplas, og om vinteren laves det normalt til Methiladdus, hvilket er en super sund ting, hvis du kan få dig selv bleget. Grønne ærter er meget alsidige og kan føjes til alt fra ris til subzis til salater.

Sørg for altid at medtage mindst en grøn grøntsag i din kost på en anden dag for at drage fordel af denne fantastiske tid på året. Jaggery er vinterskuddet om vinteren. Vores forfædre har spist mere jaggery i generationer i de koldere måneder. Det er fordi jaggery er en opvarmende ingrediens i mad fyldt med jern og andre mineraler, der hjælper med at styrke dig mod kulderystelser.

kvinders cykelsadel smerte

Det er fantastisk til folk med forhøjet blodtryk, og det hjælper også med fordøjelsen. Jaggery hjælper faktisk med at øge hæmoglobin, så det er fantastisk for kvinder med anæmi. Plus, hvis du prøver at spise sundt, men ligesom jeg er en stor sucker for desserter, hjælper et lille stykke jaggery, når du spiser, med at tilfredsstille de søde cravings! Føj det til dine dals, lav laddus, eller brug det til at gøre din Udskift raffineret sukker til et ernæringsmæssigt boost.Hvis du vil have en simpel opskrift på den perfekte vinterladu, skal du tjekke denne til-god-artikel. Bajra, Jowar, Makai og Ragi er alle fantastiske korn, som du skal spise mere af om vinteren. Faktisk skal du spise mere af disse korn året rundt.

Alle disse vinterhirse indeholder meget kulhydrater og giver kroppen energi og kan indtages på mange forskellige måder. Bajra Khichdi er en Rajasthani vinter husstands favorit. En hæfteklammer i sydindiske husstande, Ragi Dosa er tilgængelig over hele Gujarat denne sæson.

De er også glutenfri og kan lindre betændelse og ledsmerter. Her er en super sund Paratha-opskrift fyldt med fuldkorn og meget mere, der er en god tilføjelse Majs sænker blodsukkeret, er en rig kilde til vitamin B12, forsyner kroppen med energi om vinteren og holder huden sund. Så nyd bestemt Makki Ki Roti med din Sarson Ka Saag denne sæson.

Datoer er en utrolig sund ingrediens og en fantastisk tilføjelse til din vinter. De er utroligt hjerte-sunde, fordi de er nul kolesterol, meget fedtfattige og nul natrium: de er et kraftværk med essentielle vitaminer og indeholder en masse C-vitamin, som dit hår og dit kan nyde at holde huden sund i tør Vintre Spis dem, som de er, fordi de er lækre, eller drik dem med varm mælk, eller lav endda de lækre daddel- og møtrikladder, der også indeholder mineralrig ghee. Eller du kan prøve nogle af disse energibid, der ikke kun indeholder dadler, men også har nogle fantastiske frø og nødder og sunde fedtstoffer, der er perfekte til en vintersnack, plus de varer i cirka en måned, så du får kun en i begyndelsen af måneden har brug for at forberede stor servering for at nyde sunde snacks i de kommende uger.

At spise den rigtige mad på det rigtige tidspunkt hjælper din krop med at klare belastningen i omgivelserne meget bedre. Jeg håber, at denne artikel hjælper dig med at reflektere over din diæt Tak, fordi du ser og ser dig næste gang hold dig opdateret og bliv glam.

Hvordan kan jeg tabe mig om vinteren?

Det er svært at tabe sig. Ligesom, virkelig, virkelig, virkelig hårdt. Det overvældende flertal af mennesker, der prøver, når ikke det eller ender med at genvinde det, de mistede, nogle gange mere.

Og det er ikke kun fordi pizza er fantastisk - din krop klemmer sig faktisk tilbage, når du prøver at tabe dig. Det fedt, der opbevares i dit fedtvæv, er et superhøj energi stof, som din krop kan bruge til at levere dine celler i en knivspids. Hvis du af en eller anden grund ikke kan spise, eller hvis du har brug for lidt ekstra energi til at vokse eller formere sig, kan din krop vende sig til dit fedt - derfor er det faktisk godt at have noget fedt set ud fra et overlevelsessynspunkt! Alligevel tror du måske, at det at gå ned i vægt ville være ret let: Spis bare mindre, end du har brug for, tving din krop til at bruge noget af dets fedt og spis derefter en normal mængde igen, når du er i den størrelse, du ønsker.

Men kroppen vil ikke miste sin energibuffer - uanset hvor stor eller lille betændelse - så når du sparer kalorier, reagerer den på måder, der i sidste ende gør det sværere at tabe sig. Meget af push-backen er drevet af ændringer i hormoner. En af de vigtigste er leptin, et hormon udskilt af dine fedtceller.

Jo større dine fedtceller er, jo mere leptin producerer de. Så når du taber dig, går leptinniveauerne ned. Dele af din hjerne som din hypothalamus fortolker mindre leptin som sult, og det træder ind og begynder at fortælle din krop at spare energi og spise mere for at opbygge disse reserver igen.

Andre organer bruger også hormoner til at hjælpe din hjerne med at reducere brændstofforbruget. Din mave fortæller din hjerne, at den ikke fyldes ved at øge niveauerne af hormonet ghrelin. På samme tid udskiller din bugspytkirtel mindre insulin, som regulerer blodsukkeret, og andamylin, som signalerer en følelse af fylde.

Så når du reducerer kalorierne, stiger ghrelin-niveauet og insulin- og amylinniveauet, hvilket signalerer din hjerne om at øge appetitten - hvilket får dig til at føle dig sulten. En række undersøgelser har vist, at din hjerne reagerer på hormonelle ændringer ved at blive mere opmærksom på alle de fødevarer, du noterer, og ved at øge den glæde, du får, når du giver efter. I mellemtiden bliver resten af ​​din krop mere energieffektiv.

For eksempel ændres dine muskler, hvor de går. Når dine muskler har brug for energi, bruger de generelt en blanding af lagret fedt og cirkulerende glukose. Men når du følger en begrænset kalorie diæt, bliver du mere afhængig af glukose, så du ender med at trække mere energi fra de fødevarer, du spiser i stedet for at miste de fedtforretninger, som du bliver ved med at tabe.

De foretager også andre små ændringer for at være mere effektive - og det gør også andre væv i din krop. Her er den virkelig irriterende ting: Det hormonelle sultesignal stopper ikke, når du holder op med at slanke, giver mening for leptin, da det er baseret på den mængde fedt, du har. Men andre hormoner, der generelt reagerer på madindtag, kan forblive i denne langsommere produktionscyklus, selv efter at de er vendt tilbage til en normal diæt.

Og disse hormoner kan forblive ændrede i årevis. Hvis du er stoppet med at begrænse kalorierne, fortsætter din krop med at opføre sig som om den sulter - hvilket er en stor del af grunden til, at folk, der taber sig, ofte sætter det på igen. Generelt, jo mindre du er, jo mindre energi har du brug for for at fylde alt op.

Men det er ikke et simpelt, lineært forhold. Hvor meget energi du bruger pr. Kilo til en given kropsvægt afhænger af, om du nogensinde har været tungere eller tyndere. Og den effekt blev tydeligt set i en 2016-undersøgelse, der spores deltagere i en tv-vægttabskonkurrence i seks år.

Navnlig kiggede forskerne på deltagernes hvilende stofskifte: de kalorier, deres kroppe brændte i hvile. Det er dybest set et mål for den minimale mængde energi, der kræves for at holde en persons celler i gang. Efter 30-ugers konkurrencen tabte de 14 deltagere i gennemsnit ca. 58 kg, og deres hvilende stofskifte faldt med ca. 610 kalorier pr. Dag.

I de efterfølgende år steg de dog i gennemsnit 40 pund, og deres stofskifte steg ikke tilsvarende. Til sidst forbrændte de 500 færre kalorier om dagen, end de skulle have været i deres endelige vægt. Hvilket betyder, at du i fremtiden bliver nødt til at begrænse dig selv endnu mere for at tabe dig end første gang.

Mange andre undersøgelser kommer til lignende konklusioner. Efter at have tabt sig, selvom den tager op igen, bruger hans krop simpelthen færre kalorier pr. Kilogram end folk af samme størrelse, hvis vægt ikke er ændret. Det betyder, at de har brug for at spise mindre for at opretholde den vægt end folk, der aldrig har været tungere, og de går hurtigere i vægt, hvis de overspiser.

Det er endnu ikke klart, hvor længe alle disse ændringer mod vægttab vil vare - eller om de nogensinde forsvinder fuldstændigt. Men ikke alle oplever det samme niveau af modstand fra deres krop. Forskere forsøger stadig at finde ud af, hvordan vores persons genetik, de fødevarer, de spiser og andre faktorer påvirker, hvordan en person reagerer på en diæt.

Men når du overvejer, hvor hårdt kroppen kan kæmpe med at tabe sig, er det ikke underligt, at så mange mennesker kæmper med det. Tak for at se denne episode af SciShow! Og frem for alt til vores kunder på Patreon. Din fortsatte support er det, der gør det muligt for os at oprette instruktionsartikler som denne.

Hvis du kan lide vores arbejde og gerne vil have, at vi fortsætter med at støtte os, kan du finde ud af mere om, hvordan du tilmelder dig vores patronage-community på Patreon.com/SciShow

Hvad skal jeg spise om vinteren for at tabe mig?

Vægttab om vinterenTræningstip
 1. Isoler din krop. Kolde vikarer om morgenen og aftenen kan være en sundhedsrisiko, hvis du ikke har passende tøj på.
 2. Bliv tør. Nogle stoffer, såsom bomuld, holder fugt ind og sænker din kropstemperatur i koldt vejr.
 3. Hold hydreret.
 4. Ved, hvornår du skal stoppe.
 5. Flyt din træning.

Hej folk, jeg er Bob Schrupp fysioterapeut Brad Heineck fysioterapeut, og sammen er vi de mest berømte fysioterapeuter på Internettet godt efter vores mening selvfølgelig Bob Vi taler dybest set allerede med et æble Ja, det vil være en del af min frokost bagefter, så åh, hørte du det? Vi har en gæst her Yep hej Craig fra den anden dag, jeg er her i dag for at tale om kalorietæthed. Så vi skal tale om, hvordan man grundlæggende kan være en god diæt og tabe sig, og det er en god en. Jeg tror, ​​vi får nogle gode visuelle demonstrationer her af Hvordan man spiser og hvorfor man spiser visse fødevarer og på en sund måde.

Så jeg synes det er en god ting, men Bob jeg ser et par mennesker derude, som vi aldrig har set før. Hvis du er ny på vores kanal, skal du tage et sekund til at abonnere på os. Vi leverer artikler om, hvordan du forbliver sund og smertefri, og vi uploader abonnementsknapperne der eller dernede hver dag, og når du ikke allerede har det, bedes du lide os på Facebook Vi har ofte en masse gratis gaver der, konkurrencer, som du kan deltage i for at få nogle gratis ting. Okay, lad os tale om Craig, Craig, hvorfor giver du os ikke din introduktion.

Jeg er i øjeblikket ph.d.-studerende ved UW La Crossemastering i Community Health Education med vægt på diæt ernæring og sygdomsomdannelse gennem en fuld plantebaseret diæt. Og Craig kan du fortælle os det? bare en lille smule om din personlige historie, fordi du sagde, at du tabte noget, og astmahistorien er også interessant.

Det er interessant, at jeg bor i Wisconsin. Jeg var laktoseintolerant. Jeg arbejdede i en ostefabrik, og det er et krav, hvis du bor i Wisconsin.

Jeg var interesseret i ernæring, da jeg blev laktoseintolerant, men jeg fandt det mere interessant, da jeg begyndte at arbejde i ostebranchen, vi lukkede for ostefremstilling til frokost og derefter startede vi op igen, og så lukkede vi i slutningen af dagen, og hvad jeg fandt ud af, var at dette også var forbundet med hjertesygdomme, indersiden af ​​rørene med ost, da vi lavede ost, var rørene dækket af ost, og hvad hvis vi tog dem? Rør fra hinanden i slutningen af ​​dagen var vi nødt til at skrabe den hårde ost ud, nogle gange var disse ostepip så tilstoppede, at du næsten ikke kunne komme igennem, og jeg indså, hvad jeg spiste, har ikke kun indflydelse på min vægt, men også på mit helbred . Jeg stoppede med at spise ost efter at have startet med at arbejde på en ostefabrik og tænkte bare, åh gud, hvad gør det? Ikke kun det, ost indeholder også meget kalorier. En 1 ounce terning med ost, omtrent på størrelse med to terninger, indeholder 100 kalorier, og hvis du tænker over det, er det en lille mængde ost.

Det er omtrent størrelsen på det ene æble, der er sandsynligvis 100 kalorier, men hvis det var ost, ville det sandsynligvis være omkring 600 kalorier. Så at se på mad som denne og begynde at se, hvor dine kalorier kommer fra, kan virkelig hjælpe dig med at visualisere, hvor meget mad du kan spise og stadig tabe dig. Craig, hvor meget vægt tabte du? Nå begyndte jeg at følge en helfødevarebaseret diæt efter at have set de ødelæggende virkninger af ost. Og jeg tabte ca. 40 pund, så jeg var omkring 166 ved min tyngste vægt, nu er jeg omkring 128.130.

Og jeg ser på dig. Du ligner en naturligt tynd person. Jeg mener, du ligner ikke nogen, der nogensinde har været overvægtige. Ja, interessant nok mener jeg ja, jeg troede, du var en af ​​de heldige mennesker, der spiser alt, hvad de vil og aldrig går op i vægt.

Ja, nu spiser jeg alt, hvad jeg vil, og jeg tager aldrig på i vægt, men før jeg spiser noget, jeg ville have, og jeg tog på i vægt, så fortæl dem også din alder, for jeg synes du ser yngre ud end dig, ja, jeg er 36 år gamle, en masse mennesker fortæller mig, at jeg ser ud til at være i mine tidlige 20'ere, lige og du gør det rigtigt, så du er et gående vidnesbyrd om plantebaseret ernæring, rigtigt, ja, ja, og sagde du ikke at din astma? Skift med denne diæt Ja, når jeg skærer mejeriprodukter fra min diæt. Jeg havde astma i 30 år, og når jeg først skar mejeriet ud, var det sjovt. Jeg ville løbe en halv maraton i Green Bay.

Jeg har altid ønsket at løbe en halv maraton. Jeg gjorde dette, og mine forældre var som Craig, hvor er din inhalator? Hvor er dine astmasymptomer, hvad sker der, og jeg gik åh ja, jeg har ikke astma længere, det var en gradvis overgang, jo længere jeg stoppede med at bruge de animalske produkter i min kost, jo større blev fordelene og fra det tidspunkt løb halvmaraton og sagde, at jeg kan løbe et maraton, og så gjorde jeg det, og jeg var fantastisk næsten 14 minutter før jeg kvalificerede mig til BostonCool, så mit første maraton nogensinde, og jeg havde aldrig kørt før, fordi jeg ikke kunne, så vi fik en visualisering. Så hvad handler det om? Så hvad jeg har her, det er meget interessant, dette er fem pund salat, det er også 500 kalorier, så jeg mener, hvis du har lyst til, at dette er ret hårdt, vil jeg ikke have dig til at vide det, riv dig op fra din stol , lad det ikke falde 500 kalorier, og så har jeg her, sådan ser 500 kalorier ud som blomkålbroccoli og gulerødder stadig ret store, temmelig store, ikke så store nu spiser vi cirka 2.000 kalorier om dagen, så du kunne spis fire skåle af det om dagen, og du får 2.000 kalorier, så der går du, vil du sandsynligvis blive mæt, før du nogensinde er færdig, og hvis du skulle spise hele dagen, ville du tabe dig, fordi du ikke kunne få nok kalorier i på en given dag, så jeg mener, det er bare derinde og i sig selv er et bevis på, hvordan 500 kalorier ser ud, hvordan det fylder din mave, for ærligt talt er dette omtrent størrelsen på vores mave.

Hvad har vi der? Nå, og det er et par små W'er. Peanut M & Ms. Ja, og det er 500 calorie Peanut M & Ms.

Wow, og når du sammenligner det med disse 500, vil du øge det op? Det er min svaghed her, Peanut M & Ms. Det er fantastisk. Hvilken ville fylde din mave, hvilken ville fylde dig? Derfor nipper vi til det hele dagen og bliver aldrig fyldt.

Hvis vi spiser dette, ville vi blive fyldte, selvfølgelig ville jeg naturligvis aldrig spise dette alene, jeg ville sandsynligvis bruge en balsamico eddike på det noget til erstatning for olivenolie, fordi den olivenolie ville blive brugt til at belægge dette, der ville gøre de 1000 kalorier ud, så det er 500 kalorier alene Ja, det er 500 kalorier sammenlignet med den lille, du kender, når 500 kalorier Så 500 kalorier ser ud til hinanden, og jeg synes godt, det er fint, fordi olivenolie er sund, og det er alt sammen gode kalorier Jeg mener godt, det er alt ekstra kalorier. Du kan bruge en balsamicoeddike, du kan bruge andre eddike, hvoraf nogle er meget gode aromatiserede eddike, du kan gå online på olivetap.com, og du kan tjekke nogle af de aromatiserede eddike, de har, og du kan bruge dem på stedet ved, at dette er en meget lav kalorieindstilling, der stadig vil gøre din salat fugtig, og det er det, du leder efter, og den har rigtig gode smag, eller du kan bruge dette og smide 500 kalorier på din salat, helt sikkert 500 kalorier ud af en 2.000 kalorieindhold -Diet, hvad er meget smag på din salat nøjagtigt ja, så så andre eksempler her, der er 500 kalorier sød kartoffel.

Jeg var nødt til at skære på den søde kartoffel, så her er lidt luft, men hvis du koger søde kartofler eller koger en kartoffel, har undersøgelser vist, at kartofler er en af ​​de mest fyldende fødevarer, folk kan spise. Hvad vi lægger på denne kartoffel er problematisk. Så når du lægger smør på dine kartofler, øger du madens kalorietæthed ligesom olivenolie, fordi smør er 100% fedt, ligesom 100% fedt af olivenolie. Så hvad vil du anbefale til fremstilling af kartofler? Så for kartofler går jeg enten efter salsa eller en gryderet eller noget andet, for når du spiser en bagt kartoffel, er den tør. Virkelig alt hvad du prøver at gøre er at fugte den for at få den til en smag, som du måske kan lide, ellers må du mash dem kartoffel hæld lidt vegetabilsk bouillon noget vegetabilsk bouillon med lavt natrium, ja, dette er normalt højt i natrium ja, så du vil have lavt natrium vegetabilsk bouillon, intet salt tilsat, der er sådan en ting, der er ja, eller du kan lave din egen, hvis du føler os os eventyrlystne, hvad har vi foran os? Vi har lidt havregryn, nu er det tørret havregryn.

Så faktisk er tørret havregryn faktisk højt i kalorier. Men hvis du tilføjede vand og rehydreret det, ville det svulme op i din mave, så det sandsynligvis ville fylde op. Jeg skulle have gjort det tidligere, men det ville sandsynligvis stadig være omkring halvdelen af ​​skålen sikker, men det pæne ved kalorietætheden, det være sig havregryn eller ris, hvis du blander disse fødevarer med det, fylder de din mave mere, så jeg vil altid tilføje bær hver morgen, når jeg har min havregryn, fordi bær ikke er kalorier, da kalorietætheden er baseret på nogle ting, mængden af vand i et produkt, mængden af ​​kostfibre er mængden af ​​fedt i dette produkt og mængden af ​​sukker, og eller du kender kulhydrater eller hvad vi vil bruge udtrykket sukker eller kulhydrater eller stivelse Produkter med højt kalorieindhold er normalt mere fedt eller mangler vand eller fiber. Så dette er rent fedt, det er 1 gram fedt har 9 kalorier pr. Gram, 1 gram sukker har 4 kalorier pr. Gram, så det er allerede dobbelt så massefyldt, baseret på hvordan vi ser på fedt og sukker, så med frugt og så de sig, er der tydeligvis mere vand i frugt? Så nogle gange får jeg dehydreret problemer, og jeg spiste mindre kulhydrater.

Er dette muligt, fordi jeg spiser færre kulhydrater, får mindre vand fra mad og er nødt til at drikke mere? Jeg mener er, at det kunne være, hvis du havde en dampet sød kartoffel, ville der være meget vand i den, hvis du havde dampede kartofler, ville du have meget mere vand. Hvor når du har noget som dette, er de ret tørre, eller ved du det? og jeg har altid tænkt som når jeg spiser jordnødder, spiser jeg nu ristede jordnødder, før jeg naturligvis bliver dehydreret af saltet, men nu ser det ud til at jeg stadig næsten er dehydreret af ikke at indtage vand gennem selve maden, præcis ja, det er interessant ting, når du spiser mere hele frugter og grøntsager. Du får faktisk mere vand, hvilket betyder at du ikke behøver at drikke så meget vand, fordi du får det fra en anden kilde.

Hvis jeg forstår dig korrekt, hvis vi drikker vand sammen med det, kan vi spise jordnødde M & Ms. Nå, det er en måde at forstå det på. Jeg kan lide dig.

Nu er det sjovt. Nej, ja, så jeg vil sige, drik meget vand, så disse svømmer op. Ellers siver vandet igennem, og du forbliver kun med denne rest i maven, og det fylder dig ikke.

Hvad er det i sidste ende, talte vi om det? Nej, det drejer sig om 500 kalorier, jeg mener, jeg vil aldrig bede nogen om ikke at spise dem, men sagen er, at når du spiser mad, skal du indse, at dette stadig er 500 kalorier, så hvis det er, har du det godt eller ej, det er okay. Det er okay Det er sundt, men ikke meget går meget langt, så jeg ved ikke, om vi nævnte det, men det drejer sig om størrelsen af ​​en gennemsnitlig menneskelig mave. Ja, maven strækker sig, og min mave strækker sig meget.

Jeg spiser meget, fordi jeg spiser mere af disse fødevarer. Så min mave skal kunne tilpasses, ellers sulter jeg ihjel. Jeg mener ikke sulte.

Jeg mener, jeg spiser bare meget mere, så hvad med mæthedsfaktoren? Jeg mener, jeg spiser nødder og ser ud til at blive træt af dem hurtigere. Du ved hvad jeg mener? Ja hvor mange gange kan jeg spise nogle af de andre fødevarer, og selvfølgelig kunne jeg have spist meget mere åbenlyst, jeg vidste ikke det, men du ved, jeg var stadig sulten efter at have spist mandlerne, og det ser ud til, at jeg har holdt længere. Noget at huske, det indeholder fiber, så fiberen er det, der får dig fyldt.

Så du kunne drikke dette, jeg vil ikke anbefale det, men der er ingen fiber i det, der holder dig mæt længere, fiber er det hemmelige våben På mæthed ganske ofte mener jeg ja, faktisk er det fiber, mængden af ​​fiber og Mængden af ​​vand et produkt af mad holder dig faktisk fuld længere, så du er lykkeligere. Og det er en ting, de fandt i kartofler, at når du koger kartofler, er der så meget vand i det, at det bare får dig til at føle dig så meget længere og så ikke at nævne alle de fibre, der er derinde også, så ja, hvad med, jeg ved vi er forsinkede, men jeg vil bare sige en ting mere, hvad med selve spaghetti? Jeg spiser spaghetti næsten hver dag. De gør? Hvad spiser du med det? Normalt skåler jeg med det.

Hvad lægger du på det? Sætter du noget på min spaghetti? Jeg har spaghetti sauce. Jeg købte en fedtfri spaghetti sauce, som jeg købte Jeg sprøjte på persille Italiensk krydderi Jeg kan godt lide ernæringsgær Jeg ved ikke, om du nogensinde har haft ernæringsgær, den har en osteagtig smag, jeg kunne ikke lide det først, men på en eller anden måde mine smagsløg blev justeret, og så bare lidt revnet peber på den, jeg bruger den lidt, det lyder godt, jeg savner spaghetti. Ja, og så ville jeg sige en ting mere, det er 500 kalorier frugt, det eneste er, at det er brombær og hindbær, jeg kunne ikke få blåbærene her, så det er cirka 2,5 pund mad, så de burde også være herinde , så 500 Spiser kalorier Åh, det burde være der.

Så de er også gode. Åh ja ja de er meget gode og husk at alle disse fødevarer her har kulhydrater i sig. Disse fødevarer indeholder ingen kulhydrater, men det er 500 kalorier, hvilket i det væsentlige er 5 pund kulhydrater, så kulhydrater er ikke nødvendigvis den dårlige fyr, det er mediet eller maden, der bringer kulhydraterne, der indeholder fedt og alt andet, fordi det er for Kulhydrater er, men der er også meget fedt derinde, ikke? Og det driver kalorietætheden af ​​denne mad op, så jeg antager, at den også har sukker.

Ja, men hvis man ser på det, siger alle, at kulhydrater er den dårlige fyr. Det er virkelig disse fedtfattige fødevarer, som vi spiser, er mere ondsindede end kulhydrater, fordi de alle også indeholder kulhydrater. Så se hvor meget du kan spise og se hvor lidt du kan spise her, og så er der farve derinde, og vi har alle de andre ting, vi vil undgå, og hold dig væk fra Nå, på en eller anden måde, ja, vi ville vil gerne takke Craig meget for at have taget sig tid, meget interessant at han ødelagde hele min diæt.

Men det er fint. Jeg vil foretage nogle ændringer, men vi får se og se, hvad vi skal gøre her. Jeg skal drikke vand med mine M & M'er nu, det er rigtigt.

I det mindste drikker du noget vand. Tak igen Craig, åh ja, tak. Tak gutter.

Tak fordi du kom med os.

hvordan ser blodig urin ud

Hvilke fødevarer skal du spise om vinteren?

Tips til vinterdiet: Nødder tilføjer vitamin E, B6, niacin og folat til kosten. Vi ved alle, at det at spise mad giver vores krop brændstof til at fungere godt og for at vi kan forblive sunde.

Hvordan man taber sig på en vinterdiet?

Top 5 vinterplan for vægttab 1 Tag et glas lunkent vand og tilsæt en tsk honning. 2 Drik dette vand om morgenen på tom mave. 3 Honning har vist sig at øge niveauet af kolesterol i vores krop positivt og opretholder også kropsvægten. 4 Honning holder os også mere aktive og sunde i en hel dag.

Hvorfor spiser du mindre om vinteren?

Vinterstiften tager så meget plads i din mave, at den bogstaveligt talt fylder dig, så du ender med at spise færre kalorier generelt, når du spiser det ved starten af ​​et måltid, ifølge en 2007 Penn State University-undersøgelse.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Dauphine cykelløb - pragmatiske løsninger

Hvor mange etaper i Criterium du Dauphine? otte etaper

Gymnast lammet - svar på problemerne

Kan du blive lammet af gymnastik? Når gymnastik bliver for farlig Selvfølgelig er katastrofale skader som lammelse sjældne. Men mange gymnaster lider af en lang række skader, da de tester grænserne for tyngdekraft og fysik. Cirka 100.000 gymnaster lider skader hvert år, ifølge University of Pittsburgh Medical Center.

Sådan ordnes en derailleur - søg efter løsninger

Hvor meget koster det at udskifte en derailleur? Hvis du tager din MTB med i en lokal cykelbutik, vil gennemsnitsprisen for at udskifte en bagskifter være $ 110. Hvis du gør det selv at udskifte en skifter, koster det cirka $ 50 (plus din tid). Denne pris afhænger meget af den faktiske skifter. Normalt vil en cykelbutik også tage sig af andre problemer.

Velodromes London - hvordan man løser

Hvor er der velodromer i Storbritannien? Velodrome UK guide: de 10 bedste offentlige spor1. Lee Valley VeloPark, London. Herne Hill Velodrome, London. National Cycling Velodrome, Manchester. Wales National Velodrome, Newport. Sir Chris Hoy Velodrome, Glasgow. Caird Park Velodrome, Dundee. Calshot Velodrome, Southampton. Derby Velodrome, Midlands.

Franske cocktails - holdbare løsninger

Hvad er den mest populære cocktail i Frankrig? Ingen drikke repræsenterer Frankrig ligesom et glas champagne, og den franske 75 er fortsat en af ​​de mest populære måder at drikke den på i en cocktail.26 2021.

Vred magpie - hvordan løser vi det

Hvorfor blev skatten vred? Magpies kaster kun 6 uger ud af året lige omkring det tidspunkt, hvor de reden. Årsagen til angrebene har længe været spekuleret, herunder: Territorial back off Magpie Torf. Testosteron pumpet op og gal.