Vigtigste > De Bedste Svar > Trådløse gear - svar på problemerne

Trådløse gear - svar på problemerne

Hvordan fungerer trådløse skiftere?

Det er dybest set en vippekontakt. Placer tommelfingeren på knappen og vip den lidt op eller ned tillaveskift. Retningen kan tilpasses via AXS-appen, som forresten ikke er nødvendig for de dele, der skal bruges, eller for den sags skyld initialiseres eller opsættes.26. feb 2020Det er godt og godt at se nye cykelkomponenter, men for virkelig at vide, hvad det handler om, skal vi faktisk køre på dem, og i dag er det meget spændende, fordi jeg får prøvet dem for første gang, Schramms nye Red-Eat- App Trådløs skift nu de har ændret den måde, vi skifter gear på, og det er også deres første strejftog i elektroniske grupper, så vi er nødt til at se på, at jeg har 80 kilometer tysk asfalt at gøre, og mens jeg er ved det, vil jeg også tale med et par mennesker for at finde ud af, hvordan ram gør det og sørge for, at dette er pålideligt nok til virkelige verdensforhold. Lad os tjekke det ud. Så hvis Shift Guide ikke rigtig havde noget i dem, kunne vi have håndtag med mindre diameter, og det ligner det, jeg personligt kan godt lide, tror jeg, når du har en enorm H.

Og det kan være lidt lille, men for mig personligt er det virkelig rart at se, at det er okay at få mine første indtryk på cyklen efter et par timers ridning, men Lauren, der kører her, var i de sidste otte måneder eller som mange gange i denne gruppe, måske kan du? Start med at fortælle os, hvor dine første indtryk var, ja, det nye skiftemønster, der kan arrangeres med dig, jeg satte det under pres lige da jeg først brugte det der for at underminere et kriterium, så jeg var nødt til at lære temmelig hurtigt tyve minutter før løbet og jeg mener, jeg viser bare, at når du først får fat i det, siger det bare sig selv, og jeg behøvede ikke at tænke på det, bare ja, det kom faktisk, det skal siges, at det er intuitivt og at nogen i gruppen talte om det tidligere, som om du forklarede hvordan? At skifte til en person, der aldrig har kørt en dropcykel, vil tage et stykke tid, og faktisk forenkler det tingene og faktisk borer det i et let gear med den ene hånd og et hårdere gear med en anden virkelig meget fornuft, som padlerne selv føler meget som de gamle røde, muligvis lidt større, der er ingen chance for at gå glip af det, og der er et godt positivt klik, hver gang du foretager dette skift, så du ved, hvornår du skal gøre det, hvad med hastigheden for at skifte, selvom dette altid har været toppen af ​​de elektroniske gruppesæt, og dette miljø er nøjagtigt det samme for hver app. Endnu en lille skub, så den rent faktisk bevæger sig, så skiftet er meget skarpt, der er alligevel ingen forsinkelse, det bemærker mig alligevel, da vi får en stor ring, lyder det som om det ikke nødvendigvis er noget, du føler komfortabelt med er selvfølgelig, men det virker virkelig for os 'Jeg skifter under pres, så guldstandarden er klar til at prøve at komme i 11, vi er gode, pålideligheden er tydelig' det bliver altid et stort spørgsmål for os Vær en føreren om den skarpe ende af et løb bringer dig til slutningen af ​​sporten. III trænet hele året, som jeg kun kører sammen med Scott McLaughlin for, måske kan du bare gå over dine testlogfiler til os, du ved, folk tænker på elektroniske genstande, og jeg er sikker på, at de ikke rigtig skal blandes med snavs og vand og vibrationer, så - hvordan testede du præcist dette for at sikre, at det fungerede for os, så vi var de første til at teste i marken i laboratoriet i over fem år, nogle gange er det svært at tro, fordi vores udviklingscyklusser normalt er betydeligt kortere, men ja, vi har eksisteret i over fem år, og vi har udviklet et meget stort batteri af begge laboratorietests og en form for formel intern feltprøve med meget specifikke protokoller, hvad enten det er vandindtrængning eller støvindtrængning eller kollisionsskade, eller du ved ekstremer i begge retninger fra varme og fugt og kulde.

Vi har lavet en enorm mængde laboratoriebaseret stikketest, og vi har også haft mindst hundrede systemer i brug til enhver tid i de sidste par år, vi skifter til den lille ring til den store ring under pres klar ja Jeg er tilbage yeah lugter godt og sukkede faktisk efter alt dette lille ringthey's great yo ring hey Grain billring big rig meget god tollah, der var en cool tur meget cool nu, uundgåeligt måske uretfærdig toscram I betragtning af publikationens omfang, spekulerer vi på, hvad næste, da en eller to personer i øjeblikket ikke bruger SRAM Eat-appen leveres, f.eks B.

cykelhåndsignalerHvis du normalt bruger SurroundY-Flight og derfor bruger en kassette, der er større end 28 tænder, leveres du i øjeblikket ikke. Denne skifter er begrænset til 28 tænder på kassetten. Hvis du bruger miljøet, kan du ikke bruge dette på dette system, og til sidst er der endnu ikke nogen hydraulisk mulighed for gearhåndtagene, men i betragtning af de investeringer, som surround skal have gjort i dette, både hvad angår den tid det tager at ansætte nye såvel som med hensyn til oprettelse af et helt nyt elektronikproduktionsanlæg, kan det siges, at der vil være sådanne produkter i horisonten, selvfølgelig har jeg en forvirring, de sagde ingen kommentar, men man kan måske antage, at de kommer og som godt måske så bliver vi også Force og rivaler i de kommende år, så det bliver ret interessant, og jeg tror det vil være en meget god ting, hvis du gik glip af vores første indtryk artikel så sørg for at du kan klikke igennem det ved simpelthen at klikke deroppe eller for at se, hvordan man laver surroundlyd opsat tze.

Så har vi en artikel, der viser dig nøjagtigt, hvordan du kan gøre det indtil da, skal du bare abonnere på GCN dernede, hvis du ikke allerede har gjort det og bare klikke på min Shifteroh ja dejligt

Hvad er trådløs skift?

Trådløs elektronisk skiftKommer til cykelmasser med SRAMs nye rivaliserende system. SRAM er nyttrådløsRivaliserende eTAP AXSskiftendesystem. Med SRAMs nye Rival eTap AXS,skiftendeer ikke bareelektronisk- det er dettrådløs, imellemskifter(s) på bjælken og bagskifteren - eller bagskifteren.

Er elektronisk skift det værd?”Præcis,” siger McCarthy. ”Det er dejligt, hvis du har skader, sårede hænder, alt hvad der kan gøre det svært at cykle,elektronisk skiftkan hjælpe. Det fungerer det samme, hvis du også har kolde hænder eller store handsker. Hvis du ikke har brug for fingerfærdighed, fordi det er så let. ”21. maj 2020

Velkommen til Tech Clinic. Desværre kunne Jon ikke klare det i dag, fordi- jeg blev sneet ind. Kan ikke engang komme ud af min port.

Selvom folk løber gennem mit felt for at køre på slæder, men rolig, vil normal service genoptages snart - men rolig. Jeg trodsede de forræderiske arktiske forhold og formåede at bryde ind i GCN-tårnene, så jeg kan besvare dine tekniske spørgsmål og indsende dine spørgsmål ved hjælp af hashtagget #ASKGCNTECH. Det første spørgsmål i denne uge kommer fra Mike Gapter, der siger, at jeg har en Tommasini Tecco med Campagnolo Chorus 10-speed.Gearkassen er 52/39, så ung som den plejede at være med en 11/25 kassette, men jeg vil bytte kassetten til en 11/30. Jeg fik at vide af min lokale cykelbutik, at jeg ikke kan bruge derailleur-buret i øjeblikket, fordi det er for kort, og der ikke er mere bur til det i Campy-tilbud. Kan du tilbyde nogle muligheder, der kan fungere? Først og fremmest Mike, dejligt at høre fra dig, og en Tomm Asini, dejlig cykel.

Jeg ved tilfældigvis, at Jon også er fan af dette. Den nemmeste og nemmeste ting, du kan gøre, er at få en udskiftningsbøjleudvidelse, og det får bagskifteren til at falde bare et par centimeter, og de er virkelig nemme at samle og bedst af alt, du kan normalt få dem også for få få pund på ebay så ja, sorteret. Det næste spørgsmål er fra Luca Bizjak, der siger: Hej Jon, elsker showet.

Som altid god info. Jeg har et spørgsmål: Jeg tænker på en opgradering / nedgradering, dvs. at skifte fra den gamle Ultegra 6500 til den nyere, men lavere 105 7000.

Det ville passe rigtigt? Jeg er usikker, især med hensyn til bundbeslaget. Vil du gå til denne opgradering eller nedgradering? Hovedanvendelsen af ​​min cykel lige nu er på min indendørs træner, men nogle gange tager jeg den også udenfor. Tak for hjælpen.

Skål, Luca, farvel, det ville fungere fint. Og også med hensyn til den ældre Ultegrato, den nyere 105, tror jeg virkelig, at dette faktisk er en opgradering. Forskellen mellem de to grupper er ret stor, og den skiftende ydeevne for den nye 105 er strålende, som du måske har set i vores blindfoldtest på 105 versus Dura-Ace.

cykelbaner kort dc

Hvis du ikke har set denne artikel før, skal du tjekke den ud. Det er godt. Men ja, 105 er virkelig god.

Hvad angår bundbeslaget til dit nye gruppesæt, passer det, fordi de begge er kompatible, og du har også et Hollowtech II bundbeslag, som i modsætning til dette system er det Octalink-system, du har, så dette system fungerer også som en ekstra bonus sparer en masse vægt. Så ja, jeg vil sige absolut gå efter det. Spørgsmål fra David Konecny ​​nu, hvem siger nogle tip til vinteren? Cyclocross cykelopbevaring? Mudrede forhold og at skulle parkere cyklen i min lejlighed er ikke en rigtig smart løsning.

Jeg kan ærligt talt ikke gå i besværet med at rengøre cyklen efter hver korte tur. Det meste af tiden er det kun hjulene og rammen, hvor mudderet bygger sig op, ikke drivlinjen. Nå, ideel til det ville være en turbo-træningsmåtte som denne, den rigtige størrelse og proportioner til en cykel, og den fanger snavs, der falder af cyklen i dit hjem.

Du kan parkere det så at sige, og så kan du også slange turbo-træningsmåtter ned og rengøre dem senere, hvis det er nødvendigt. Den anden ting er, hvis du går til et cyclocross-løb, og du er på vej hjem, og du bor i en lejlighed, og det er svært for dig at rengøre din cykel, så holder min bror Dois forbi en tankstation, hvor de har en højtryksrenser og blæser bare hurtigt sin cykel i et par minutter, og det fjerner det meste af snavs og undgår naturligvis de vigtige områder som bundbeslag, lejer, men ja det gør et rigtig hurtigt job at fjerne alt mudderet på meget kort tid. Thijs Vanballenberghe spørger hej John elsker showet.

Har jeg godt af at købe en cykel med elektroniske gear i stedet for mekaniske? Jeg konkurrerer ikke i løb, jeg kører kun 10.000 km om året inklusive nogle sportsaktiviteter som Les Trois Ballons, forskellen i pris er 1300 euro, mellem de cykler jeg overvejer, og den ene har 105 på den, den anden har Ultegra Di2.Tak. Kun 10.000.000 om året? Jeg formoder, at du mener 10.000 om året, men at sjov til side, det er ret hårdt det.

Jeg elsker elektroniske transmissioner, og jeg kan virkelig godt lide at køre på dem, fordi jeg aldrig har oplevet en forkert skiftning. Hvis jeg ikke kørte på det, ville jeg være mindre interesseret i at bruge den elektroniske gearkasse, men i sidste ende er skiftende ydeevne med Di2 fremragende. Selv på Ultegra-niveau er det efter min mening bedre end noget mekanisk skift.

Det er helt genialt. Og når du først har oplevet det, er det meget svært at gå tilbage til mekanisk. Og jeg vil sige, hvis du har råd til det og nyder det, hvorfor ikke opgradere? Og jeg vil også sige, at du bestemt ikke behøver at køre for at retfærdiggøre Di2, vi har nu et spørgsmål fra Doug Morley, der siger, at jeg købte en Ridley Fenix ​​sidste år.

En fremragende maskine. Det er et godt valg. Jeg fandt det sværere end min anden cykel, der var en Ribble HF 83.

Problemet ser ud til at være bundbeslaget, som er en Pressfit BB86, og det er meget stift, men tilsyneladende glat. Ribble har en 68 millimeter ekstern skruesæde bundbeslag og roterer meget frit. Hvorfor skal BB86 være så stiv på den nye cykel? Nå, BB86 kunne have bedre forseglinger, eller måske er den endnu ikke trukket helt tilbage, hvilket kan ske.

Så det kan tage et stykke tid, lidt drev, før det frigør sig selv. Den anden ting at overveje, og dette er sandsynligvis det værste tilfælde, er at bundbeslagskoppen ikke er perfekt symmetrisk, og det betyder, at lejekopperne ikke er perfekt justeret, og derfor går akslen, som den er, fra kranken gennem , kan ikke dreje så frit som muligt. Gevindede bundbeslagskaller tappes normalt sammen, så de passer perfekt, og bundbeslagets centrifugering er rigtig glat, hvilket er fantastisk.

Men hvis det er det faktum, at kopperne ikke er perfekt symmetriske, er det sandsynligvis værd at tage det med på din cykel, købe det, hvor du har det, og få dem til at se på det og evaluere det. Et spørgsmål nu fra Igic Dacic. Undskyld, hvis jeg udtalt dit navn helt forkert der.

Men han siger hej Jon, jeg købte en BMC SLR01 med en Ultegra R8000 på den, lyder som en rigtig god cykel, og efter et par måneder konverterede jeg den til SRAM Red ETAP, og efter at han gjorde alt det, sagde han, at jeg indså frafald passer ikke, og jeg er nødt til at købe en ny, der passer til SRAM-gruppesættet. Hvorfor det? Hvorfor gjorde Shimano dette? Tak, der er skrevet tnx. Der er et svar på det, og det er, at de, frafaldet, er designet til at bruge den nye Shadow-design bagskifter, der gør det muligt for bagskifteren på de nyere Shimano-gruppesæt at sidde tættere på kassetten, og det betyder, at du få mindre fleksibilitet i systemet og mere præcise gearskift, når skifteren bevæges indad, hvilket betyder, at hele systemet også har en slankere profil.

Og lige nu er SRAM anderledes, og det er derfor, du har brug for en anden bøjle til SRAM og Shimano til denne generation. Varga Pal spørger, Hej Jon, jeg har et problem med at indeksere mine bageste gear, som Shimano 105 5800 kører på. Jeg følger anvisningerne fra din ledsagende artikel, og det fungerer fint på stativet, men i reel handling, når jeg prøver at vælge det mindste udstyr, som jeg normalt tilgiver.

Kæden forbliver på det næstmindste tandhjul. Skal jeg skifte kabel? Tak. Hej Varga.

Jeg vil helt sikkert sige, prøv et andet kabel og se om det løser problemet, fordi dette kan være problemet. Men noget andet, der kan forårsage det, lægger generelt mere fleksibilitet og stress på systemet, når man kører på de mindre tandhjul på blokken; du kan endda være væk fra sadlen, og det kan betyde, at kæden undertiden ikke kommer ind i det lille tandhjul bagpå. Så du kan også prøve at løsne H-skruen lidt længere bagpå. og se om det løser problemet.

Jimmy Liao spørger, er der nogen størrelsesregler for diskrotorer, som du har? skulle gerne? Kører du 140 millimeter rundt eller 160 millimeter rundt? Er der en grund til, at nogen kører en 160 millimeter rotor foran og en 140 millimeter rotor bagest? Hej Jimmy, der er ingen regler om størrelsen på de rotorer, du kører, men det er værd at tænke over, jeg tror, ​​de fleste af de pro-kørere, vi ser lige nu, kører 160 foran og 140 bagpå. Årsagen til, at mange mennesker har en 160 foran, er fordi det meste af din bremsekraft, især når du går ned ad bakke, er foran, forbremsen er mere arbejde, og en større rotor giver dig mulighed for at sprede mere varme hurtigere end en mindre 140 rotor giver også en let vægtbesparelse ved at have en mindre rotor bagpå. Men hvis du er en lettere rytter, er der ingen reel måde, jeg vil sige, hvorfor du ikke også kan have en 140 foran.

Der er ingen regler. Karl Pan har et spørgsmål om, hvordan han får sin cykel til at se pæn og ren ud. Han siger, anbefaler du at vokse rammen og gaffelen, så du altid kan få det skinnende nye udseende, og beskytter det det mod snavs? Hvis ja, ville bilvoks være nok? Min cykel er lavet udelukkende af kulstof.

Karl, ja, jeg anbefaler dig det. Jeg har gjort det før, og jeg ved, at Jon gør det, så snart han får en ny cykel, og gør det regelmæssigt et par gange om året for at få sine cykler til at se godt ud. Hvis du gør det, er bilvoks helt fint, men hvis du har en mat finish på din cykel, skal du sørge for at gå efter et specifikt matprodukt, fordi overfladen på de matte overflader på et mikroskopisk niveau er fuld af små hulrum, og nogle voks kan tilstoppe i disse huller. og reducer det kedelige udseende af denne finish.

En anden ting at tænke på er keramiske belægninger, der i stigende grad anvendes på smarte biler i disse dage. Disse er virkelig hydrofobe, så de er gode til at forhindre snavs i at klæbe til din ramme. Gør det lettere at vaske, det er også forbi, så måske skal du også tjekke dette ud.

bil, der rammer cyklister

David Rynda har nu et spørgsmål. Jeg spekulerer på, om han er beslægtet med dommer Rynda? Nej, skrevet anderledes. Alligevel spørger han, hej GCN, jeg købte for nylig en Trek 5200 med Dura-Ace 7700, et ni-trins gruppesæt.

Jeg er interesseret i at opgradere krumtap- og bundbeslaget i stedet for at servicere Ocatlink-spindlen. Nogle kilder siger, at jeg kunne bruge en 10-trins krank, men jeg er bekymret for, at dette vil kompromittere at skifte / generel funktionalitet vil føre. Hvilke nuværende krumtap fungerer godt med denne opsætning? Tak.

Nå hej David. Disse Octalink-justerbare spindler er meget svimlende, jeg er enig, men du kan stadig få de fuldt forseglede, og du kan fortsætte med at bruge din Dura-Ace-krumtap. Disse gamle 7700 kædesæt ser rigtig flot ud, så det ville være sejt, men det ville være fint, hvis du fik en 10-trins krank og endda en 11-trins krank.

Jeg gjorde det. Det fungerer helt fint. Det sidste spørgsmål i denne uge kommer fra Zac Snow, i øjeblikket.

Nå, spørger Zac, elsk dette segment på GCN. Tak Zac. Og så spørger han Jon, hvad der er det mest effektive pedalsystem? Shimano, Speedplay, Look eller Time? Ret, Zac, fyr, det er en dåse med orme.

Hvert eneste mærke af pedaler hævder at være det mest effektive, og sandheden er, at det er meget svært at videnskabeligt teste dette korrekt, fordi det er afhængigt af mennesker, og folks biomekanik generelt er meget forskellige, når du har en slidt klampe, dette kan påvirke din effektivitet, da din fod kan vippe på pedalen. Klampepositionen er noget andet. Meget vigtigt for at maksimere effektiviteten Når klampen er på det mest effektive sted, er en cykelpasning virkelig nyttig til at løse dette.

Den anden ting at overveje er, at Speedplay- og Time-pedaler generelt tilbyder lidt mere løft end Look- og Shimano-pedaler, hvilket er nødvendigt for alle, men nogle kan virkelig godt lide det. Det er det til denne uge. Jeg håber, du fandt disse spørgsmål og svar nyttige, og i så fald giv artiklen tommelfingre, og abonner på vores kanal.

Lad os håbe, at Jon gør det til sne levende, i tide til næste uge. Og i mellemtiden, hvorfor ikke tjekke hans fremragende artikel, hvor vi besøgte Rob Hayles for at se noget hjemmelavet, skræddersyet kulfiberteknologi. Det er en god hernede.

Okay, farvel.

Hvad er de 7 gear på en cykel?

elleve7-fartcykel, det nederstegeargør det lettere at træde og højeregearmuliggør bedre bevægelse ned ad bakke. Sammenlignet med en 3-trinscykel, til7-hastighed foretrækkes for en rytter, der rejser på varierende terræn.23. aug 2017

Har Shimano trådløs skift?

Disse patenter vistetrådløssendere og modtagere føjes tilskiftereog begge derailleurs, og mens der i øjeblikket ikke er nogen FCC-certificering, der vedrører en front derailleur, er bekræftelsen af ​​entrådløsmodul ogtrådløsbageste mech begge fungerer på en original lukkettrådløsnetværk foreslår1. feb 2021

Er elektronisk skift det værd Reddit?

Hvis dit budget understøtter det, er det absolutværdidet. Være i stand tilflyttemens du er på greb er fantastisk, og det er bare så forbandet præcist.

Hvad er 3 typer trådløse forbindelser?

Der er grundlæggendetre forskellige typer trådløse netværk- WAN, LAN og PAN:TrådløsBredt områdeNetværk(WWAN): WWAN'er oprettes ved hjælp af mobiltelefonsignaler, der typisk leveres og vedligeholdes af specifikke mobiltelefontjenesteudbydere.13. maj 2010

Hvad er nogle trådløse enheder?

Andre eksempler på anvendelser af radiotrådløsteknologi inkluderer GPS-enheder, garageportåbnere,trådløscomputermus, tastaturer og headset, hovedtelefoner, radiomodtagere, satellit-tv, tv-udsendelse og trådløse telefoner.

evig cykling

Er SRAM bedre end Shimano?

ShimanoogSKAMbegge fremstiller kvalitetsprodukter, men deres tilgang og stilarter er forskellige. Ser man på det aktuelle komponentlandskab, kan det sigesShimanoer generelt den mere konservative af de to. I løbet af det sidste årtiSKAMhar forfulgt drivlinjeinnovation mere aggressivt.6. sep 2019

Hvilket cykeludstyr bruger du til at gå op ad bakke?

Når man kørerop ad bakkeeller i modvind er det bedst atbrugden lille eller midterste frontring og større baghjul. Når man kører ned ad bakke, er det bedst atbrugden større forreste kædehjul og en række mindre baghjul.3. december 2020

Er der en 7-trins manuel?

Det7-hastighedsmanualtransmission er den førsteHåndbogtransmission med7gear, der er tilgængelige til personbiler. Det blev oprettet på baggrund af7-fartdobbelt kobling transmission med ZF. 7MT er ansvarlig for de nye hurtige gearskiftegenskaber.

Er der et trådløst gearskiftesystem til cykler?

På Interbike 2016, i Las Vegas, Nevada, viste Paul Gallagher en fungerende prototype af sit universelle trådløse gearskiftesystem XSHIFTER. Det er en patentanmeldt enhed, der hævdes at konvertere en hvilken som helst cykel med mekaniske bagskiftere til trådløs smart skift på få minutter.

Kan du spille Gears 5 på et trådløst headset?

Så jeg havde lignende problemer med at spille Black ops-spil med et trådløst headset og nu desværre Gears 5. Corsair Void pro wireless. Jeg fandt en løsning, men kræver download af en app. https://www.vb-audio.com/Voicemeeter/ Det er et let værktøj, og alt hvad du behøver, er at indstille det som dit headset og badaboom, du har lyd på dine trådløse headsets. 3 synes godt om

Hvor meget koster et elektronisk gearskiftesystem?

Omkostninger: Systemet er dyrt sammenlignet med mekaniske derailleursystemer i nedre ende. (Shimano Dura Ace Di2-systemet koster mere end $ 2500 i maj 2010). Vægt: Elektroniske gruppesæt er typisk tungere end deres mekaniske kolleger.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling af håndsmerter - hvordan man opnår

Kan cykling føre til karpaltunnel? Hvis du nogensinde har oplevet følelsesløshed eller smerter i håndled eller hænder på cyklen, kan karpaltunnelsyndrom være synderen. Mens karpaltunnelsyndrom ofte er forbundet med lange timer på en computer, og gentagne aktiviteter, er det også en almindelig irritation blandt cyklister.

Nyc cykelbutik - almindelige svar

Hvor kan jeg købe en cykel i NYC? De 10 bedste cykelbutikker i New York CityNYC Velo. 66 2nd Avenue, 590 West 45th Street. Cykelhabitat. 476 5th Avenue, 228 7th Avenue, 560 Vanderbilt Avenue.718 cykleri. 427 7th Avenue. Bogcykler. 110 West End Avenue. Cykler NYC. 1400 3rd Avenue.Kickstand Cykler. 316 East 49th Street. Kør Brooklyn. Trædecykelbutik.

Cykling af bløde pakker - Komplet vejledning

Er fanny packs gode til cykling? Disse modeller er det optimale valg for racere og ryttere, der gemmer det meste af deres trail essentials direkte på deres cykel. Selv en lille hoftepakke giver plads nok til alle de nødvendige værktøjer til at løse de mest almindelige problemer.

Kvindecykler - omfattende reference

Hvad er den bedste cykel til en kvinde? De bedste cykler til kvinder at tage på ethvert eventyrCool cruise: Electra Cruiser 1 Step-Thru.Allround Good Time: Cannondale Quick 3 Remixte.Sleek E-Bike: VanMoof X3.Road and Rough Rider: Trek Checkpoint ALR 4.Fly- n-fold: Tern Eclipse P20. bjergmester: specialiseret stubjumperlegering. 7. maj 2021

Cykelkulhydrater - typiske svar og spørgsmål

Hvordan cykler du carb? Du kan variere din carb-cykelplan afhængigt af din træningsplan. For eksempel er en plan en 5-dages metode. Du spiser en lav mængde kulhydrater i tre dage (i gennemsnit ca. 100-125 gram hver dag). Derefter følger du op med to dage med at spise en højere mængde kulhydrater (175-275 gram) på fysisk aktive dage. г.

Bike pokemon go - omfattende reference

Kan du cykle for at klække et æg? Kort sagt, at cykle kan være en helt frugtbar måde at klække dine æg på og samle XP op, mens du stadig holder fast i appens etos om at få undervisere til at udforske verden omkring dem. Husk bare at være ekstra forberedt og udvis forsigtighed.29 июл. 2016 г.