Vigtigste > Cykler

Cykler

Cykelgruppetur - omfattende håndbog

Hvad hedder en gruppe cyklister? peloton

Harley davidson cykelhistorie - praktiske beslutninger

Gør Harley Davidson cykler? Virksomheden Harley-Davidson startede i begyndelsen af ​​1900'erne, da William S. Der var dog en fem-årig strækning, hvor Harley-Davidson ikke bare lavede motorcykler; de lavede cykler. Nu, ved hjælp af Chicagos Heritage Cykler, er disse længe glemte tohjulede tilbage.

Vintage cykelridning - svar på problemerne

Er vintage-cykler penge værd? ”Antag ikke, at en vintagecykel er en formue værd, for kun de bedste cykler får høje priser,” siger Langley. “De fleste vintagecykler sælges for mellem $ 100 og $ 400. Selv antikviteter af museumskvalitet, som højhjulede cykler, skifter typisk ikke hænder for mere end omkring $ 3.000 til $ 4.000. ”

Kulfibercykel - hvordan man sætter sig

Er kulfibercykler det værd? Men på trods af at de er mere overkommelige end nogensinde, er kulfiber stadig dyrere end de fleste alternativer i aluminium og stål. Så for dem, der søger en cykel, der absolut ikke kompromitterer noget med hensyn til vægt, lydhørhed eller ydeevne, så vil kulfiber være det bedste samlede valg i de fleste tilfælde. 15 februar. 2016 г.

Langrend cykelruter - hvordan man adresserer

Hvor lang tid tager det at cykle over hele landet? Sådan ser det ud med tal ovenfra. Vi estimerer, at en cykeltur over Amerika, der dækkede 4.000 miles i alt, ville tage en gennemsnitlig rytter mindst 61 dage at gennemføre. Vores uafhængige cykeltur gennem Amerika tog 80 dage, og vi tilbagelagde ca. 4500 miles i alt. 12 нояб. 2015 г.

Mobil cykelreparation - praktiske løsninger

Hvor meget koster en cykelindstilling? Afhængigt af dit område koster den gennemsnitlige cykelindstilling alt mellem $ 60 og $ 100. De fleste butikker tilbyder to muligheder - En mindre / grundlæggende justering, der koster $ 55 til $ 89 og en Major Tune-up, der typisk koster mellem $ 119 og $ 150. Omkostninger afhænger ofte af de tjenester, der er inkluderet i afstemningen.

Cykelmekaniker i nærheden af ​​mig - hvordan man beslutter

Hvor meget koster cykelmekanik i timen? Den gennemsnitlige butikssats vil være omkring $ 60 / time. Det tager højde for mange faktorer - find en kopi af barnetts servicemanagersystem, hvis du selv vil beregne dette med alle variablerne. г.

Kæmpe cykelhjul - hvordan beslutter du dig?

Hvad er den største cykelhjulstørrelse? De fleste voksne mountainbikes bruger 26 tommer hjul. Mindre mountainbikes for unge bruger 24 tommer hjul. De større 700C (29 tommer) hjul har nydt en vis popularitet blandt off-road cykelfabrikanter.

Cykeldekorationer - holdbare løsninger

Hvordan kan jeg dekorere min cykel? Pynt dit styr, håndtag og endda dine eger med klistermærker. Hvis du ikke kan lide din cykels farve, kan du helt dække rammen med overlappende klistermærker. Hvis du er fan af mønstre, kan du placere klistermærker på forudbestemt pletter i hele cykelrammen for at skabe mønstre.

Cykelskat - pragmatiske løsninger

Hvorfor er der en cykelskat i Oregon? Lovgivere oprettede cykelafgiftsafgiften i 2017 som en del af en skattepakke på 5,3 milliarder dollars, der betaler for transportforbedringer omkring Oregon. Hjemmesiden StreetsblogUSA kaldte det en 'uhyggelig cykelskat, der ikke opnår noget mærkbart transportmål undtagen at dæmpe efterspørgslen efter nye cykler. ' г.

Flyvning med cykel - pragmatiske løsninger

Hvor meget koster det at medbringe en cykel på et fly? Afhængigt af din transportør og destination kan det med at koste med en cykel koste så lidt som $ 30 eller så meget som $ 300 hver vej. Så hvis du planlægger en rejse, betaler det sig at lave dine lektier. En lidt dyrere billet på et flyselskab kan være umagen værd, hvis et andet opkræver store cykelgebyrer. 22. maj 2019

Marin Cykelanmeldelser - Hvordan løser du det?

Er Marin cykel et godt mærke? Ja, Marin-cykler er af meget god kvalitet. Marin bruger kun de bedste kulstof-, aluminium- og stålmaterialer til produktion af deres rammer kombineret med pålidelige komponenter fra Shimano, SRAM og andre populære mærker. Marin-cykler er lavet til at holde, uanset om du får en startniveau, mellemklasse eller en high-end model. 21 июн. 2021 г.

Sådan sendes en cykel - pragmatiske løsninger

Hvor meget koster det at sende en cykel? Prisen på forsendelse af en cykel varierer afhængigt af det serviceniveau, du søger, og de service- og forsendelsesudbydere, du vælger. Forvent alt fra omkring $ 50 (kort afstand, langsommere forsendelse og lav din egen pakning) til op til $ 250 (længere afstand, hurtigere forsendelse, professionelt pakket) . г.

Seje cykeltriks - praktiske beslutninger

Hvad er det nemmeste trick på en cykel? Trin 1: Sliden Ok, vi starter med den mest basale fremvisning, du kan gøre, altid sjov på løs jord og våde dage, det er også det nemmeste trick at trække af. Trin 2: Wheelie Trin 3: Stoppie eller Endo. Trin 4: Bunnyhop. Trin 5: Spring. Trin 6: Andre bidder og stykker 180 Kommentarer.

Cykel elektronisk skift - søg efter løsninger

Er elektronisk cykelskift det værd? ”Præcis,” siger McCarthy. ”Det er fantastisk, hvis du har skader, sårede hænder, alt hvad der kan gøre det svært at cykle, elektronisk skift kan hjælpe. Det fungerer det samme, hvis du også har kolde hænder eller store handsker. Hvis du ikke har brug for fingerfærdighed, fordi det er så let. ”21. maj 2020 г.

Cykelreparationsstander - søg efter løsninger

Er en cykelreparationsstativ det værd? Du har ikke absolut brug for et cykelreparationsstativ for at tage sig af den mest grundlæggende vedligeholdelse - smøring af din kæde, udskiftning af dæk - men når du først begynder at justere dine egne skiftere eller rod med kabler, har du en måde at justere din cykel på, mens dens hjul er af jorden er afgørende. 15. okt 2020

Vejcykelture - handlingsorienterede løsninger

Hvad er den bedste cykel at køre på vejen? Racercykler er bedst til at køre på glatte, asfalterede veje. Mountainbikes er bedst til at køre off road. Hybridcykler er et meget populært valg for cykelpendlere takket være deres alsidighed. Turcykler er bygget til mindre færdige veje og gør også fremragende pendlere til ujævne byveje.