Vigtigste > Cykler > Aerocykel - hvordan man beslutter

Aerocykel - hvordan man beslutter

Hvornår ankommer den nye Canyon Aeroad 2021?

Hvornår kommer den nye Canyon Ultimate?Freddy tester i øjeblikket detNY Canyon Ultimate(2021).

En artikel gik lige live på den officielle Rise of Kingdoms-kanal, der viser de nye VIP-niveauer, de aktive færdigheder og talenttræer for de nye infanterikommandører og nye ting til Kvk. Lad os gå Hej mine venner og velkommen tilbage, jeg er Chisgule Gaming, og denne artikel blev sponsoreret af skaberne af Rise of Kingdoms, og i dag bryder vi ned alt, hvad de fortæller os om den nye KBK i artiklen om den officielle Rise of Kingdoms kanal og viste også disse nye kommandører på vej ind i spillet, og hvis du kan lide Rise of Kingdom's guider for at hjælpe dig med at tilføre værdi, skal du knuse dine fjender og vise dig det nyeste og bedste, så snart det lander. Åh baby abonner på kanalen, hvad du lige så på skærmen er, at en af ​​de nye infanterikommandører vil være infanteriangreb og alsidighed nu kan alsidighedstræet være lidt behov for kærlighed i mine øjne, men angrebsinfanterikombinationen er noget, som vi så tidligere med Olgy Mundok og kunne være stærk her jeg den aktive færdighed ligner nogle blade baby nu vil jeg have dig til at se igen på den aktive færdighed, fordi jeg så nogle aoe skader du selv gjorde så på denne bom der er en aoe , baby, jeg elsker aoe-skade, det kan være rigtig godt i det åbne felt.

Jeg vil se, at Open Field er kommandør og måske er en rallykommandør, men næste gang vil denne kommandør være fra den mest magtfulde guvernør. Han er infanteriforsvar og erobrer ingen områdeskader, jeg så her, vi ser ham igen en anden vinkel, ingen områdeskader, men denne kommandør kommer fra den mest magtfulde guvernør, hvilket jeg synes er okay, jeg formoder, at der kan være en mulighed, zenobia her for at besejre vi Jeg har aldrig set et forsvar med erobring, før dette er nyt, og forsvaret er meget, meget stærkt for at skabe vrede, når dit helbred går ned mand, du begynder bare at frigøre meget vrede. Jeg lavede en artikel om emnet om, hvordan man laver en skør raserimaskine ved hjælp af forsvarstræskortet ovenfor.Hvis du vil tjekke det ud, tror jeg, at der er en chance for, at vi måske har noget, der fungerer rigtig godt mod Zenobia med dette infanteri, der er svært at sige, jeg mener, du ville forvente, at bueskyttere er de, der besejrer Zenobia, men vi får se, Jeg er bestemt begejstret for disse nye ledere. Jeg gemmer mine skulpturer, og jeg håber, du er det også, og taler om ting, som jeg håber, du har, jeg har gemt. Jeg lavede for nylig en artikel om, hvordan man får en masse VIP.

verdens hårdeste løb

VIP 18 er på vej, og hvis vi kigger hurtigt her, sæt det på pause, Whoa, hej, så der er en episk gearkiste fra Daily Pick Reward. Der er tre legendariske skulpturer, jeg kan ikke se et gyldent hus, men jeg kan se en krystalnøgle her, så det ligner de daglige belønningsopgraderinger fra en guldnøgle til en krystalnøgle, som jeg elsker på vip18, og jeg kan godt lide de ekstra materialer, men hvad mere er der her på vip18, jeg vil liste en okay 100 kiste med specielle privilegier jeg mener, havde nogle fine ting i det, det har et fuldt våbenmønster efter eget valg, som jeg personligt ikke vil bruge, men to legendariske materialer uh, 15 timers SP eller 15 dages acceleration, hvis du er nyere i spillet, Jeg synes, det er fantastisk for dem af os, der har eksisteret et stykke tid. Jeg ved ikke, om jeg overhovedet ville købe dette, som om jeg ikke har brug for tegningen, hundrede dollars i 15 dages acceleration og to kasser med forsyninger nej, det fungerer ikke, så jeg synes det er godt, hvis du faktisk har brug for varen her, men ellers lidt kinkig, og med hensyn til frynsegoder bliver det godt nu, vi er faktisk nødt til at hoppe til stemmen, så du kan høre, hvad de siger, og vi vil også lytte til det. Nogle ekstra buffs VIP 18 Buff vil have troppekapacitet m buehastighed helbredelsesomkostninger helingsomkostninger ii kærlighed det okay gør det lidt nemmere at bruge t5s troppekapacitet gør dig mere effektiv i det åbne felt, men gør dig ikke rigtig, så du bliver nødt til har vi 8 p18 for at være en rallyleder for at være garnison kaptajn, hvilket jeg synes er en god ting, det betyder at vip 18 spillere vil knuse kløften. Jeg mener at have mere march eller meget flere tropper i canyon bliver sindssyg, så ja, jeg synes vip 18 er virkelig godt for canyon banemarkeringer hastighed er stor i marken, så jeg synes det er solidt.

Dette ødelægger ikke fri-til-leg-evnen, da du faktisk ved, hvordan man kæmper på banen, og som ja, ip18 vil helt sikkert være mere kraftfuld, men i det mindste kan du stadig være en rallyleder eller en garnison kaptajn . VIP 17 skulle opnås for at have kampeffektiviteten for virkelig at være den maksimalt effektive rallyleder eller garnisonkaptajnen 18 kapacitet og 15 medfølelse med helbredelse Ressourceforbrug Den mest spændende del af opdateringen er det nye Kvk-marked er det, vi ønsker teleportering begrænset regeringsførelse er ikke længere i stand til at bevæge sig frit på kortet okay, en del af det, der gør dette spil så fantastisk, er hvor fri du er, vi er nødt til at bevæge os rundt på kortet, men vi er allerede meget begrænset i kvk. Du kan kun gå til dit eget område, så lad os se, hvordan disse nye kbk-ting ser ud.Deltag i rally og løft flagene, der viser os, at der er 36 dage tilbage på timeren. Resten af ​​skærmen ligner meget det, vi er vant til, bortset fra at der er en bygningskontrolknap deroppe. Knappen til bygningsadministration er ny, og hvis vi ser på det igen rigtig hurtigt lige der whoa whoa whoa whoa whoa der er en ny bygning, vi ser, ikke denne jeg peger på Hej vi vil tale om det i artiklen , men der er masser af dem på dette kort.

Tjek også dette kort, kompis, se på kortet øverst til højre, den ting er enorm, se på hvor mange zoner der er, se på alle disse zoner, jeg mener, de siger, at kortet er dobbelt så stort og dette er hvordan et normalt kort ser ud, det er denne indre del, og du har tilføjet en hel ring af ydre zoner, stort dette kort er stort, hvad en stor, der er også to ringe to i midten, hvilket er forskelligt. Jeg mener, dette kort er bestemt noget, vi aldrig har set før. Så vi er nødt til at stoppe artiklen her og vise, at der sker noget med en grøn og en gul ring, som jeg tror er, vil jeg forklare lidt senere, men vi kan se, at når du zoomer ud, at der ikke er så stor radius, vi vi taler om, men lad os se, hvad disse ting er med den nye bygningsledelses fremtid oh whoa whoa whoa whoa whoa holder fast, så der har været fremadgående lejre, så her er bygningsstyringsfunktionen, som vi har øverst til højre forestillet os.

Der er grundsten, der giver byen mulighed for at flytte deres placering, når de er færdige. Okay, du kan ikke flytte din by, før hjørnestenen er færdig. Det koster ti tusind krystaller og ti tusind guld. Der er fem ud af fem for de forreste lejer øverst til højre, fem ud af fem, og her er de forreste lejer, og der er et vist antal reserver i hver af dem giver mulighed for, at der er en maksimal kapacitet, og så er der et bestemt beløb, du har i det, vi skal se nøjagtigt, hvad disse gør i Chronicles of the Lost Kingdom for at låse op, så her ser vi, at du vil starte nogle af disse fremadrettede lejre, og så vil der Vær mere.Så tænk på flere fremadrettede lejre. Offentliggørelse i løbet af Chronicles of the Kvk Lad os se, hvad der ellers anvender dine egne strategier og opnå sejr trin for trin gamle pagoder er jævnt spredt på kortet ah De ting, vi så på kortet var gamle pagoder. Dette er et hellig sted på niveau 3, det tæller som en fæstning, som jeg ser, det siger troppekapacitet plus 10.

cykel hjelm ratings

Nu er det ikke troppekapacitet, men reserveret troppekapacitet, som vi helt sikkert vil gøre for at skulle tale om dette flag øverst til højre også, jeg antager, at dette er den nye type kvk-logo, um, at du trykker på for at få adgang til alle af kvk-menuerne til denne kvk, men lad os angribe her og besætte en hm-pagode, der støder op til koalitionsområdet og derefter bygge en, så du skal være ved siden af ​​en af ​​disse ved siden af ​​dit koalitionsområde, og så kan du bygge en hjørnestenens radius af pagoden ish pagode speciel om byer inden for rækkevidde af en pagode okay, så hver pakoda har en anden buff, og når vi bare spoler det ansigt tilbage i koalitionsområdet og derefter bygger en grundsten i et bestemt område af pagode hver pagode har en særlig buff byer inden for rækkevidde af en okay, så dette er en anden buff end den anden, vi så, så du ønsker at samle disse ordentligt, ligesom du samler andre hellige steder. Dette øger hastigheden på reserveforsendelse. Vi ved ikke, hvad disse ting er lige endnu, men lad os gå videre og se, om vi kan finde ud af, hvad disse forskellige ting gør med Reserved Soda vil få et specielt boost, så sørg for, at dit strukturspil er planlagt med hinanden ny struktur, der kan bygges af guvernører er et fundament sten fundament hold fundament der var en grundsten menu der din struktur spil er nøje planlagt, en anden ny struktur, der kan bygges med okay.

Hjørnestenen siger, at det ikke kan angribes, medmindre de er adskilt fra koalitionens territorium, brug bare en hjørnesten wow, så hver spiller kun kan have en hjørnesten, vild sygeplejerske er en hjørnesten, hjørnesten kan kun b. dens bygning nær gamle pagoder kontrolleret af din egen koalition og giver dig mulighed for at teleportere din by til Isla Whoa teleportering er ikke begrænset af kongens evner i fængsel på dette kort ingen fængsel hvad ja, hvis fangenskab var sjovt, kan guvernører ikke teleportere inden for en med et teleportemne på kortet, så det sandsynligvis heller ikke bruger nogen af ​​dine teleportemner, og fængslet er ikke effektivt. OK, fortæl mig mere, når bygningen er færdig.

Hjørnestenen kan ikke angribes, medmindre de er adskilt fra koalitionsområdet. For eksempel kan du oprette en hjørnesten og reservere en hjemby og teleportere senere, men du har kun lov til at bruge en hjørnesten. Hvis den næste struktur spiller en enorm strategisk rolle i Aegis-kortets march, er det en fremadgående lejr, der kun kan bygges på dig. I koalitionsområdet er de vitale strukturer til heling af tropper og forsynings- og forstærkningslejre stjæler let sårede enheder direkte og vil straks sende alvorligt sårede enheder til hospitalet Regler Guvernører kan sende kommandører og deres garnisonstropper til en frontlinjelejr til frontlinjekamp.

Konstruktionstid tager fire timer at bygge og forbedre en frontlinjelejr, så det tager fire timer, så i denne direkte guvernør har du mulighed for at sende dine enheder til en reserve uden en kommandør, hvad kan jeg sætte mine tropper der uden en kommandør okay at Forstærkning garnison tropper, der sender reserver, koster ikke nogen marcherende ordrer okay hurtigt og send straks sårede enheder til værten frem lejren med det samme kan helbrede let sårede enheder og sender straks sårede enheder til byen straks hospital okay wow forskellige mekanik og det større kort tillader guvernørerne til at tilføje nye Strategier og taktikker til at opdage gamle pagoder, som jeg kan lide Strategier og taktikker, der leverer fortabte pesos, er her for at give dig en helt ny oplevelse, når dit Ford-lager er bygget, kan du sende kommandører og deres tropper til garnisonen i et opstrøms lager Guvernører kan sende tropper til v Organiserede garnisonlejre ved kysten sende lejre for at låse op og niveau 5 lejre fremad, så yo du er nødt til at fortsætte med at opgradere disse ting. Der er en reservehåndtering og garnison og en mulighed for automatisk forstærkning, som bestemt er interessant, en lille plusknap for at øge antallet. Video er skør over tid og kan ikke accelereres.

Ingen acceleration. Jeg spekulerer på, om der vil være en pakke med evnen til at få flere marcherende ordrer lol og så bare holde ud et øjeblik. Sådan ser det ud at sende tropper til denne skærm Så dette er en separat forsendelse fra den måde, du normalt sender dine tropper på.

Du kan ikke vælge befal. De fylder dem bare med tropper, hvilket er interessant. Jeg mener, spillere med mange tropper får en bestemt værdi for det.

ræv levende ventil

At fange enheder uden kommandører er en reserve til at forstærke garnisonstropperne forårsager ikke marcherende ordrer og kan ikke angribes Radius for hjørnestenen, hvor spillerbyen er, og over er den fremadrettede radius, så hver af dem har to cirkler, en grøn cirkel og en gul cirkel. Lad os forklare, at det er meget vigtigt, at det har en forsyningsradius, der har en enorm indflydelse på dybden, oh forsyningsradius har en enorm indflydelse på den skade, dine tropper gør inden for forsyningsradius ved kanten af ​​forsyningsradius og uden for forsyningen kan radius er 175 eller 10 10 whoa så dybest set kan du ikke kæmpe uden for denne radius, du kan ikke kæmpe uden for denne radius. Den indre radius er hvor du vil være 100 effektiv 75 effektiv i det gule område vist her, og hvis du er i dette område uden for selv den gule radius 10 effektivitet herregud er dette en massiv svækkelse af din evne til at være i bekæmpe andre områder, så du dybest set er nødt til at styre dit område meget meget meget effektiv forsyningsradius okay forsyningsradius er et område centreret omkring byen til en guvernør eller frontlageret for garnisonstropper okay fedt vi fandt ud af at der også er en troppegrænse.

Tropper kan ikke deltage i et rally eller garnison eller starte et rally for at angribe et mål, hvis de går uden for deres forsyningsradius til forsyningsradiusen, desto større skade vil de forårsage, at et af de nye elementer i denne Kvk er forladte pas, der ikke kan angrebet eller krydset ligesom et bjerg, men ser nu ud, det er et pass, jeg kender ingen Efterlad en kommentar Måske savner jeg det, så det er det til dagens artikel, hvad er dine første indtryk af opdateringen, lad os vide det i kommentarfeltet nedenfor og okay næste, min kommentar, jeg vil have flere oplysninger åh mand, så jeg er virkelig begejstret for denne opdatering. Vi har VIP 18, som jeg tror helt sikkert øger kampeffektiviteten, men ikke på en måde, der forhindrer folk i at være en rallyleder eller en ga. rison kaptajn ud over hvad VIP 17 allerede har gjort.

Vi ved ikke, hvor langt VIP 18 vil være, hvor mange point det vil koste at komme dertil. Jeg har gemt over fire millioner VIP'er i tokens, så jeg kommer derhen, vi viser det dig den dag det lander og leger lidt med det, um, og abonner for at få denne og al vores dækning af denne kvk det nye kbk-format vil se ud som dette ikke gå glip af miss fokus så meget på logistikken, vi vil se, om dette ender med at føles som skak eller som et skør krigsspil - abonner her, så du ikke får nogen nye oplysninger og lad du ved, hvornår udviklerne frigiver nye oplysninger om spillet, vi dækker alt dette, og indtil næste gang du har det sjovt med at knuse kongeriget.

Hvornår kommer nye racercykler ud?

Mere E-Racercyklerf? r 2020

Endnu flere producenter bevæger sig ind iRacercykel-Marked a. BMC og Specialized viser hver deres første E-Racercykeltil gaden. Fra Bergamontkommeren e-gruscykel med Fazua kører i 2020 på markedet.
21 2021.

Hvad betyder SLX i Canyon?

Speciel brygning. Vægtforskellen opstår på grund afCanyonfor detSLXstivere (højere modul) kulfibre anvendes, men mindre. Så rammen har mindre masse = vægt med samme stivhed.

er sort frøolie og sort spidskommenolie den samme

Jeg flytter faktisk fra Campagna. Lad os se, hvor Shimano fire pund bjørn er, så vi er nået til et niveau, vi gik med dobbeltløbet på den måde, så er det? faktisk manuel, hold bare vægten lav og derefter omkostningerne også, men ja, den rigtig dejlige lette cykel, den går så godt sammen, at du virkelig kan lide disse velcro-stropper, du kan se den pleje og opmærksomhed, der gik i at pakke denne cykel og ja, det var virkelig gennemtænkt, men ja, du kan stole på tyskerne, når det kommer til sojaen, det er alt sammen så farokay, så lad os se, hvad der er i denne boks med sikkerhed, åh rigtig okay, virkelig dejlig casenaturlig servicehåndbog, og jeg også har en pose fyldt med bits her, så åh, jeg har en klokke. Jeg tror, ​​at gamle motorcykler skal leveres med den, lad os nu se her, herregud, så vi har en manual, der er en manual, tjek denne ud og der dybest set giver mig alt hvad jeg skal gøre, og jeg har endda en cd med os også, og hvad jeg ved om denne cykel, og jeg så faktisk et par artikler Før du får en naturlig momentnøgle og værktøjerne til at samle cyklen selv med din cykel, husk at der er et udvalg af værktøjer, der følger med cyklen selv, så ja, og du skal læse bedre, og jeg skal gøre resten af ​​denne. Saml cykel, den skal ikke spise for meget besvær. Jeg sagde styr og alt, alle gear er klar, så det er bare et spørgsmål om at pege stangen på selve stammen og sætte spindlen i hjulet, og vi skulle være mere eller mindre der, så ja, vi kan godt lide at udføre bitreading her, før Axio går videre og tager den væk derfra, okay jeg fandt ud af momentnøglen for at få samlingen Indsæt det til styret og sædetrinnet gnub det kun ind, fordi det er to kulstofkomponenter, og det skal være, jeg samler det groft, og jeg forfiner det andet hjul for at få den rigtige højde og fjerne alt andet, når vi fik det hele sammen så lad os komme i gang uden rigtig, okay, ja, dette er i det væsentlige cyklen alt sammen og var virkelig let at samle, hele gearkassen og alle bremserne er alle indstillet, når cyklen er pakket af sig selv Og denne momentnøgle var meget nyttigt at altid sige ja du siger kom med bi ke i sig selv er det et godt væddemålssæt, så ja det var virkelig let. Jeg tror ikke, nogen vil have nogen problemer med at samle det igen.

Det eneste der mangler er pedalerne, og hvad er jeg? Jeg valgte det, fordi når cyklen er så let, seks point syv fem kilo, en meget let cykel. Jeg gik efter de helt nye Kiyo-bladpedaler, men disse var faktisk titanium. Jeg har gået en ekstra mil, og jeg synes, at cyklen i sig selv fortjener det, men jeg elsker disse pedaler selv meget flot lille pedal med en carbonstrimmel under disse kan ses op til 16, den har også den røde bombe der, den passer til rød på cyklen, men soyeah, jeg er sikker på, at nogle af jer vil sætte pris på det, så ja, vi skal sætte disse pedaler på, og vi skal få cyklen ud, og jeg kan ikke vente med at tage det for at være ærligt, så vær med os og ja det skal være godt, rigtigt, godt, godt at afslutte bare glad for at kommentere selve cyklen var en helt fantastisk tur, den er virkelig skarp og lydhør til svinger meget hurtig cykel og en ekstremt let cykel for at imødekomme kravene fra Camp AG til Shimanow, hvilket gør smykkegrupperne, der tænder anden gang rigtig glatte og lydhøre, så meget, meget glade. Alligevel vil den anbefale det til enhver, der nemt kan justere selve navet skal bare strammes, så bare nogle råd fra Renault og faktisk Cerium SLR fælge, hvis det gør lidt støj, du skal bare stramme hullet selv ellers vil jeg absolut anbefale denne cykel til alle, det var en dejlig tur, du nyder at se artiklerne og abonner venligst på den som tak og tak for at se indtil nu

Hvornår kommer de nye MTB'er i 2021?

10.03.2021YT Capra AL kommer2021i varianterne Base til 2699 og Pro til 3499 euro, hver som en 29er eller 27,5-tommer version og med tykke 38 millimeter gafler. 09.03.2021Først i slutningen af ​​2020 præsenterede Rocky Mountain detnyEnduro højde.

anbefalet daglig træning

Hvornår er de første cykelløb?

Dette fandt sted den 8. december 1867førstEn dag løb i verden afholdt i Paris. Cirka 100 deltagere samlede sig på Avenue des Champs-? Lys? Es og startede mod Palace of Versailles, ca. 23 km væk. Detførstanfægtet af kvinderCykeløbvar den 1.

Hvad er SLX?

SLX(tidligere LX, LX Sport og LX Mountain) er navnet på en gruppe cykelkomponenter til trekkingcykler og mountainbikes fra den japanske producent Shimano. med nykommereSLX-Komponenter ofte blandet med XT- eller XTR-komponenter af højere kvalitet.

Hvornår er de nye Canyon-modeller?

CanyonSpektral 29: Er det stadig All Mountain? 01.12.2020Store hjul, aggressiv geometri og en stilfuld fuld carbon ramme: DetCanyonSpectral 29 starter mednyFunktioner og fire modelvarianter som en ny cykel til 2021.

Hvornår kommer den nye Jeffsy i 2021?

02.02.2021F? R2021legt Propain das All-Mountain-Bike HugeneNypå.

Hvilke cykelløb er der?

Disse inkluderer landevejscykling med landevejscykling, cykelmaratoner, cykling og cykling for alle, såvel som banecykling, mountainbiking, cyclocross, prøve (færdighedskørsel), BMX, mountainbike orientering, unicykling og indendørs cykling, kunstig cykling og cykling og cykelpolo.

Hvilken slags cykel er en aero-cykel?

Se et moderne professionelt cykelløb, og du vil sandsynligvis se et antal ryttere på de slanke og glatte aero-cykler med avancerede stealth-fighter-formede rammer. Engineering moderne aerocykler er en intensiv, teknisk og dyr proces.

Hvor er det bedste sted at teste aero-cykler?

I den første af disse satte vi de to cykler på prøve i hvad der skulle være flycykelens hjemmebane: velodromen.

Hvorfor er aerocykler nu en stor forretning?

Aero er nu stor forretning. Letvægtscykler er så lette som de kan gå på grund af UCI-regler. Så den eneste måde at fortsætte med at få disse marginale gevinster er, at cykelfabrikanter ser på deres aero-intervaller eller i nogle tilfælde begynder at have et aero-interval.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

World Cycling League - varige løsninger

Er der en pro-cykelliga? Der er en fantastisk mulighed for at udnytte det sande underholdning og økonomiske potentiale ved mænds professionelle cykling og gøre det til en moderne sportsliga i det 21. århundrede. 2015.

Cykelsaltabletter - levedygtige løsninger

Er salt godt til cykling? Tilsætning af salt til sportsdrikke kan forbedre ydeevnen, antyder forskning. Forskere i Spanien har fundet ud af, at atleter, der supplerer deres elektrolytdrikke med ekstra salt, klarer sig bedre i udholdenhedsbegivenheder end dem, der er afhængige af drikkevarer alene til rehydrering. г.

Tips til cykeltræning - den ultimative guide

Hvor mange timer om ugen skal jeg cykle til træning? Pro-cyklister kører ofte 20-30 timer om ugen. Ryttere, der træner til ultramarathonbegivenheder, kan logge endnu mere. Fritidscyklister (kategori 3, 4, 5 og mestre) lægger normalt ca. 10 ugentimer, selvom nogle klarer sig på 5 eller 7 kvalitetstimer, hvis deres begivenheder er korte.

Cykel-verdensmesterskab - enkle svar på spørgsmål

Hvem er den nuværende verdensmester i cykling? Den nuværende mandlige mester er den italienske rytter Filippo Ganna, der vandt 2020-begivenheden.

Castelli cykeltrøje - almindelige svar

Er Castelli et godt cykelmærke? Hvis der er et tøjmærke i RCUK100, der ikke behøver nogen introduktion, er det sandsynligvis Castelli. De har lavet kvalitetscykelsæt i længere tid end næsten alle i spillet, og nogle af de stykker, de har bragt ud i løbet af de sidste par år, har banet vejen for helt nye kategorier af udstyr.

Box hill cycling - omfattende reference

Hvor svært er Box Hill at cykle? Det er en god bjergbestigning 2,5 km i gennemsnit 5%. Det klatrer kun 125 meter, men efter ni opstigninger er det meget testende. Box hill er også populær blandt en bred vifte af cyklister (jeg så en fyr køre sig op på en Brompton foldup). Den konstante gradient er ikke for alvorlig, og du kan tage det i dit eget tempo.