Vigtigste > Cykler > Cykelkultur - hvordan man løser

Cykelkultur - hvordan man løser

Hvorfor skal vi udvikle en cykelkultur?

Urbancykelkulturer et kraftfuldt instrument til opbygning af bæredygtige, sunde og retfærdige byer. Cykelværktøj til byer og borgere rækker langt ud over transport, rekreation og sport.Transcriter: Kosuke Miyata Anmelder: Riaki Poništ Jeg er optimist. Men jeg vil sætte de næste 15 minutter i perspektiv for dig, og til det har jeg brug for din hjælp. Jeg ved, det er tidligt om morgenen, men jeg vil have, at alle i rummet klapper i denne hastighed. (Klappende) Sejt, det gik hurtigere, end jeg forventede at finde rytmen.

Fordi hver gang vi klappede i hænderne, blev nogen såret i en bilulykke et eller andet sted i verden: 96 slag i minuttet. 1,2 millioner mennesker dør over hele verden.

I Europa og USA dør næsten 35.000 mennesker hvert år i bilulykker på vores veje. Ved du hvad det er? Dette er den 11. september. World Trade Centers tårne ​​bunker sig næsten hver måned og i det mindste de sidste 60 år næsten hver måned.Jeg kan ikke være alene, når jeg synes, det er ret sindssygt. Der er ingen krig mod denne terror status quo i vores samfund, hvilket er ret uacceptabelt. Jeg besluttede at finde ud af, hvorfor vi kom til dette punkt, og hvad der er vigtigere, er hvad vi kunne gøre for at forbedre tingene og tænke anderledes.

Først skal vi se på gaderne for os selv. Hvad er veje? I 7.000 år, siden vores byer blev grundlagt, har gaderne haft deres egen definition af det rum, hvor vi transporterede os selv, men også det rum, hvor vi mødtes, samledes, talte med vores naboer, klappede. Hvor vi solgte vores varer, hvor vores børn spillede.

De var udvidelser af vores huse, vores stuer; de var i det offentlige domæne. Sandsynligvis de mest demokratiske rum i Homo sapiens historie. Nu synes mange mennesker at have den opfattelse, at veje er det eksklusive domæne for biler.Jeg opdagede, at to hovedårsager til dette massive paradigmeskift i vores opfattelse af I den hurtige urbanisering i slutningen af ​​det 19. og det tidlige 20. århundrede var ingeniører dagens byhelte og tacklede de problemer, byerne kunne stille for dem. De klarede sig meget godt. Men da bilen opstod, begyndte folk at dø.

Ingen havde en løsning på problemet med trafiksikkerhed. For eksempel, næsten af ​​desperation, fik ingeniører jobbet i samarbejde med bilindustrien, som så en mulighed. Men næsten natten over blev gader betragtet som offentlige forsyningsvirksomheder som vand, elektricitet eller kloakering, gåder, der skulle løses med matematiske ligninger.

For det andet havde bilindustrien et problem. Hun havde produkter at sælge, og alligevel hadede alle hende. Dette er blevet kaldt anti-bil-alderen.Biler blev foragtet; chauffører blev foragtet. Bilindustrien brugte teknikker som marketing, spin og god gammeldags latterliggørelse for at ændre folks opfattelse. De lancerede kampagner for eksempel mod det, de kaldte 'jaywalking' ved at krydse gaden midt i blokken.

Nå, i amerikansk slang var en 'jay' en nedsættende betegnelse for et landligt fjols, en rødhals, en der ikke kendte skikke i den seje storby. Folk blev latterliggjort for at prøve at krydse gaden midt i blokken - en 7.000 år gammel vane. Spejdere blev rekrutteret, distribueret foldere til disse mennesker og skænket dem for deres opførsel.

Selv de, der var imod biler, blev mærket som gammeldags og stod i vejen for fremskridt. Disse er meget effektive teknikker; ingen i vores byer kan lide at blive betragtet som gammeldags, og ingen kan lide at blive latterliggjort. Så fodgængere blev kørt til gadehjørnerne for at bruge disse ting, der blev kaldt zebraovergange.

Børn blev ført ind i disse nyopfundne ting, der kaldes legepladser. Endelig var gaderne fri for forhindringer, og scenen blev sat for paradigmeskiftet, sandsynligvis det største paradigmeskift i vores byers historie. Og her er vi i dag.

Velkommen til slutningen af ​​100 års trafikingeniør. Hvad har vi at vise? Meget lille. Ingen har fundet ud af, hvordan man kan gøre trafikken mere effektiv, afhjælpe trafikpropper eller beskytte mennesker mod død eller skade.

Veje skar vores byer fra hinanden som vrede floder, der skærer gennem sand. Problemer med trafiksikkerhed, men også miljøforurening, social udstødelse. Hvis du ser nøje, bor vi i byer, der styres af bizarre, ofte forældede, matematiske modeller og ligninger, cost-benefit-analyser, konsekvensanalyser.

Selv smukke byer som København og Zürich. Nogle gange føles det som om vi alle bare er tegn i Matrix. Alvorligt kan byer over hele verden ikke bygge en simpel anstændig cykelbane eller udvide fortovene, reducere trafikken til et kvarter, sænke hastighedsgrænsen, fordi den ikke passer til matematikligningen på computeren i ingeniørafdelingen.

Så mange ideer dør lige uden for døren. Lad mig spørge dig, er der en vej ud af matrixen? ? Urbanisering øges mere end nogensinde, og vi har brug for nye løsninger; vi har brug for hende i en fart. Skal vi virkelig bygge noget så menneskeligt og organisk som offentlige veje? Det er de mennesker, der definerer byen.

tabata-kerne

Bør vi ikke studere deres adfærd, deres mønstre, deres bevægelser, deres ønsker, deres behov? for at finde ud af, hvordan vi kan udvikle vores byer yderligere? Hvis du tænker over det, fungerede det i omkring 7.000 år. Jeg tror, ​​der er en ret god chance for, at det fungerer igen. Der er to ting, vi har brug for: Den ene er grundlæggende menneskelig observation, noget vi alle deler.

Kald det antropologi, sociologi, godt. Men når du kommer til det punkt, er det bare en simpel handling, hvor folk undersøger, hvad andre mennesker laver: ser. I 1958 beskrev den franske filosof Gaston Bachelard denne idé om 'ønske linjer'. . '' Ønskelinjer 'er det smukkeste udtryk i byplanlægning.

Dette er et eksempel fra København. Dette er et gadehjørne på den travleste cykelgade i verden. Byen opdagede, at her kørte et par tusinde cyklister over et fortov for at komme til en parallel gade, der reet.

I stedet for at uddele dem billetter hele dagen observerede de og accepterede, at der skulle være en meget god grund til dette. En midlertidig cykelbane blev oprettet for at se, hvordan det gik, og det blev til sidst gjort permanent. De ubevidste ønskerlinjer fra kun få tusinde borgere blev respekteret.

Dette er et andet eksempel. Dette er udsigten fra mit hotelværelse i Halifax, Canada tidligere på året. Frisk sne på Common, parken i hjertet af byen Green Lines er de originale stier, perfekte til gåture fra det 19. århundrede, søndagsture med hunden, jogging, alt godt, godt.

Men de røde linjer viser dig, hvor folk rent faktisk gik en tur i morgenrusningen og cyklede kvartererne til byens centrum og længtes efter linjer, der skar gennem sneen som pile. En moderne by ville observere og redesigne i overensstemmelse hermed. Ønskelinjer er gode; Vi elsker virkelig drømmelinjerne i mit firma.

Vi filmede et kryds i København i 12 timer på en tilfældig dag i april og kortlagde de ønskede linjer for hver af de 16.558 cyklister, der passerede gennem krydset i København. Jeg kan fortælle dig, at det var en fascinerende øvelse. Vi havde en antropolog, der arbejdede på det.

Der er ingen matematisk model, der kan erstatte 12 timers intens menneskelig observation - faktisk var det sandsynligvis 150 timer, men hvis du studerer og leder efter nye innovative løsninger til vores byer, som vi er. I mit arbejde med udviklingen af ​​cykelinfrastruktur og cykelkultur i byer rundt om i verden bliver jeg forbløffet og forbløffet og frustreret over, hvor mange planlæggere og ingeniører aldrig har prøvet at cykle i deres by eller bruge nogen seriøs tid på at gå. Det er alt kontorarbejde, computermodeller, kort.

Dette bringer os til den anden ting, vi har brug for for at modernisere vores byer: design. Vi har alle et forhold til design. Vi tager alle designbeslutninger hver dag.

Det er en del af vores DNA, uanset hvor vi kommer fra. Og her er sagen: En designer tænker og arbejder anderledes end en ingeniør. En designer tænker på slutbrugeren af ​​produktet.

Personen i den anden ende af designprocessen er alt. Du arbejder med funktionalitet, brugervenlighed, brugervenlighed. De arbejder med begreber som de fire typer fornøjelse: fysio, socio, pshyco, ideel fornøjelse i alt, hvad de laver.

At designe en by til cykler eller fodgængere eller ethvert aspekt af en virkelig beboelig by skal være som ethvert andet produkt på markedet: en tandbørste, en brødrister, en smartphone, en stol, sæder, og du sætter dig ned. Du behøvede ikke at tage et øjeblik til at tænke over stolen, fortolke designerens intentioner, finde ud af, hvordan man arbejder, 'hvor er ON-knappen?' De behøvede ikke at bekymre sig, hvis han ville forsvinde under dig midt i min samtale. At sidde ned var let og intuitivt.

Sådan skal det være at designe byer til mennesker. Forestil dig, om det var så let eller intuitivt at cykle eller gå rundt i byen. Det ville være sejt, og det er muligt.

Design er et kraftfuldt og smukt værktøj, når vi anvender det korrekt. Det kan også være forførende og få os til at glemme alle mulige andre vigtige ting. 80% af os i dette rum har sandsynligvis ikke brug for smartphones i lommerne, men min gud, vi sparede for det og skyndte os ned for at få det forført af designet.

Veludformet cykelinfrastruktur vil forføre folk til at bruge den. De gør cyklen til den hurtigste måde at komme fra A til B i enhver by, enhver by i verden. Det betyder ikke noget, hvor kuperet, hvor varmt, hvor koldt, borgercyklister vil køre, forført af det gode design, komfort og sikkerhed . Godt design kan også forbedre menneskelig adfærd.

Jeg hører det samme over hele verden, 'Alle disse forbandede cyklister, der bryder loven, går rødt lys, kører på fortove' ved du. Jeg har et svar på det: disse Cyklisterne har ikke tilstrækkelig cykelinfrastruktur, endnu værre, slet ingen; Bortset fra at de er underlagt en trafikkultur og trafiklove, der blev opfundet for at betjene bilen, en helt anden form for trafik. I København, i morgenrushet, når et par hundrede tusind mennesker kører på deres cykler til arbejde, er det anderledes.

Ved hver trafiklyscyklus er der store grupper af borgercyklister, der gør noget meget underligt: ​​De venter på det grønne og tjekker deres smartphones. De behøver ikke at bryde loven, fordi de har en veludviklet cykelinfrastruktur og et helt netværk af dem. Hvis du tænker over det, vil almindelige borgere ikke bryde loven.

Du ønsker ikke at være skurke i bylandskabet, der skiller sig ud som en ond tommelfinger i samfundet. De vil bare gå rundt i deres daglige liv, komme fra A til B hurtigt, effektivt og sikkert. Fremtidens gode byer skal baseres på menneskelige observations- og designprincipper samt lytte til tankerne og observationerne fra lederne i marken.

Ligesom Lulu-Sophia. Hun er fem nu. Og jeg har optaget deres urbane observationer i omkring halvandet år.

Dette er min datter. Det startede for omkring et og et halvt år siden, hun var tre og et halvt år gammel. Vi var på vej til jernvareforretningen i København, som vi gjorde med vores lastcykel.

Og vi stoppede ved et rødt lys, og hun så pludselig rundt. Hun sagde: 'Far, se, det er en motorcykel med to personer på.' Hun var tre og et halvt år gammel.

Denne idé var aldrig kommet hen i hendes unge sind. Jeg sagde: 'Sejt, måske er det rart, måske er de venner, det er rart at cykle sammen, de kan snakke og så. Se, du og jeg, vi er to mennesker på en cykel, vi er venner, vi taler. ”“ Ja, ahh. ”Hun var forbløffet.

Det startede, vi stoppede ved et rødt lys. Efterhånden finder jeg ud af, at hun havde set sit byteater nøje og ledt efter andre eksempler på, at to mennesker gjorde dette, to mennesker gjorde det. Faktisk sagde hun igen ud af det blå, ret frustreret: ”Far, biler er fjollede. ”Jeg sagde,” Virkelig, men hvorfor? Hvorfor er biler fjollede? '' Fordi du ikke kan se folket i den. '' En tre og et halvt år gammel opsummerer det, den sociale udstødelse af bilsamfundet, bilernes anonymitet.

Mine børn bruger cirka fem timer om året i en bil. Så de er meget rene observationer. Lulu-Sophia har en bror, han hedder Felix, han er 10.

Tidligere i år troede jeg, at det ville være interessant at besøge hans tredje klasse, der ombyggede rundkørslen i krydset på deres skole, en rigtig dårligt konstrueret rundkørsel. Uden meget indblanding fra min side gik de på arbejde, delte sig i teams, besøgte byggepladser, talte med hinanden, skrev noter, lavede tegninger - faktisk lavede de kun tegninger; de går i tredje klasse. Men det var fantastisk.

Dine løsninger var strålende. En af dem var, at de ønskede at dække alle gader og cykelstier og fortove med glastage, så de aldrig blev våde, når det regner, at deres løsninger er logiske, rationelle, baseret på menneskelig observation, personlig erfaring og menneskeligt behov. Når vi tillader os at tænke som disse rationelle og logiske børn, frigør vi vores sind.

Planlægning af intelligente transportformer som cykling, såsom at gå, bliver meget lettere. Glastagene var en sjov idé, men gæt hvad? Vi taler, der er byer i Holland, der installerer regnsensorer på deres cykeltrafiklys, så disse cyklister foretrækkes i regn, sne eller for kold kulde lige ved disse kryds for at få disse mennesker hurtigt hjem gennem regnen. rationel, logisk.

I København har vi den grønne bølge på flere arterier, der fører ind til byens centrum, 20 km i timen, og du cykler ind i byen og hjem om eftermiddagen på cykler. Alt dette rejser spørgsmålet: 'Hvordan ville gaderne i vores byer se ud, hvis vores primære rådgivere var femårige, tredjeklassinger og hold af unge designstuderende?' Jeg tror, ​​de ville være smukke, ville helt sikkert fungere bedre, end de er. Arbejd nu og vigtigst af alt, de ville være mere sikre end nogensinde de sidste 60 år.

Jeg fortæller dig, hvad der er gammeldags og kommer i vejen for fremskridt, som bygger menneskelige veje i stedet for at designe dem. Men i sidste ende handler dette ikke om cykler og infrastruktur, fodgængerfaciliteter, byplanlægning, byplanlægning, byer der er værd at bo i. Det er større end alt det.

Det handler om at bygge monumenter. Monumenter, som vi, folket, designer og bygger. Monumenter for byer, der er værd at bo i, for fortiden, nutiden og alt vigtigt at slukke eller ødelægge.

Hvis du tænker over det, er vi arkitekter. Vi er designerne. Det er vores byer.

Dette er ikke matrixen. Jeg vil efterlade dig dette citat: 'Byer er bygget på spiritualitetssøjler. Som kæmpe spejle reflekterer de deres folks hjerter.

Når disse hjerter bliver mørkere og mister troen, vil byerne miste deres glans. ' Dette er et 900 år gammelt citat, der er sandere i dag end nogensinde. Og jeg spørger dig, er det ikke det ædleste mål? Arbejd, gør alt, hvad vi kan.

Vi ved, hvordan vi får vores byer og vores hjerter til at skinne for fremtiden, jeg synes, at vi skal have fremtidens monumenter rejst over hele verden. Nu vil du klappe igen, men denne gang, vær venlig ikke for mig, klapp for skinnende hjerter og alle de liv, vi kan redde, og de byer, vi kan forbedre. Tak. (Bifald)

Hvilket land bruger cyklen mest?

Holland

(optimistisk Intro-musik) - Det er den gang igen i Biennale-cyklussen, hvor Copenhagenize.eu annoncerer sine vindere og tabere i en verden af ​​bycykelforholdsregler, og denne gang er der nogle overraskelser. Inden vi går i gang, skal du dog give denne artikel store tommelfingre, hvis du ikke allerede har abonneret på kanalen.

Nu hvert andet år tager Copenhagenize.eu time-out fra det daglige arbejde med at planlægge, designe og analysere byinfrastruktur for at kompilere et indeks over, hvordan byer rundt om i verden scorer baseret på en række parametre til cykling, 14 ud af dem for at være præcise. Vi er nu på den femte udgivelse af deres indeks, og den første kommer ud igen i 2011.

Vi troede nu, at det ville være et godt tidspunkt at introducere dig til den nye top 10. Lige før vi starter med top 10, synes jeg Bogota burde nævnes på 12. plads. Vil vi se en dramatisk stigning i investeringerne i byen efter Egan Bernalat-fænomenet på dette års Tour De France? 'Dette er en ugentlig aktivitet, der lukker hundreder af bygader for køretøjer, citeret for deres dramatiske stigning til top 20.

Målet med byen er, at alle beboere skal have en cykelsti inden for 500 meter fra deres hoveddør. Helsinki ligger på 10. plads med en score på 59%, et stort spring fra 18. plads året før. De har nu tre og et halvt tusind cykler over hele byen, og Helsinki er forpligtet til at blive verdens bedste metropol for bæredygtig transport.

I betragtning af hvor regelmæssigt de sneer stærkt hver vinter, er dette et prisværdigt mål. Du har i øjeblikket 1.300 kilometer cykelrute og vil bygge i alt 160 kilometer uafbrudte cykelveje. I øjeblikket er der kun 20.

alt for træt hele tiden

Men det er et klart tegn på deres intentioner for fremtiden. Wien rangerer niende og har steget hurtigt siden 2015 med 60,7% i indekset.

Nylige initiativer som hashtag, hvorfor cykler du ikke, har virkelig hjulpet med at øge populariteten af ​​cykling over hele byen. 300 lastcykler blev endda købt gennem subsidier til lokale virksomheder. Lastcykler har længe været populære i Wien, da de kan lejes gratis til lokalbefolkningen, der ønsker at bruge dem til tungere leverancer og kan transporteres på en almindelig cykel.

Hvordan lyder 5.000 cykelholdere som det, der er bygget de sidste to år? Paris rangerer ottende Siden 2011 har Paris lidt lidt sammenlignet med andre medlemmer af denne top ti klub; det er nu to steder nede fra deres forrige rekordhøjeste på sjette. De er dog meget højere end deres værste position på 19. Scoren er denne gang 61,6%, hvilket viser to ting, hvor meget andre byer arbejder for deres cykelforsyning, hvilket betyder, at enhver, der ikke fortsætter med at udvikle infrastrukturen, dette vil falde ved vejkanten.

Det viser også, at hvis du forpligter dig til et program, kan du hurtigt vende disse resultater. Paris har i øjeblikket over 14.500 lejecykler i sit netværk, der bruges af 150.000 medlemmer af tjenesten. Men der er meget, der skal gøres.

Lige nu foretages kun 5% af alle ture på cykel, hvilket er langt fra deres mål på 15% for 2020 - sidste gang de blev 19. og denne gang er de steget seriøst til 62.5% på leaderboardet eller i indekset. For kuperede, vinterlige byer er Oslo en førende styrke, der beviser, at terræn og vejr ikke bør være undskyldninger for at undgå bæredygtige transportformer.

Biler er blevet forbudt fra centrum, centrum et komma tre kvadratkilometer væk, og 1000 parkeringspladser fjernet. I Wien er der også tilskud til køb af lastcykler, og der er også foretaget investeringer i sikker cykelparkering. Sykkel Hotell, siges det. Og hvis du er bekymret for at køre om vinteren, kommer 400 af deres lejecykler fra aktieprogrammet med piggdæk.

På sjettepladsen går 68,8% af pointene i indekset til Bordeaux på sjettepladsen. På trods af kun 35 km på dedikerede cykelstier foretages 13% af alle ture på cykel.

Der er bestemte områder i byen, hvor køretøjer nu er forbudt, hvilket har set cykelbrug i disse områder stige med 20%. Når man overvejer, at sporvogne og fodgængere stadig bruger det samme område, er det en utrolig statistik. Der er dog behov for flere cykelbaner, parkeringspladser og lejecykler for at forbedre dem, men de har indtil videre haft en stabil position i top 10.

Femte i første udgave, sjette, sjette og sjette igen på femtepladsen, og et sted mindre end sidste gang er Strasbourg. De er vores første post over 70% i indekset. 16% af alle beboere pendler i øjeblikket til at arbejde på cykel, hvor mange af byudflugterne nu også bruger en lastcykel i stedet for den traditionelle varevognmetode.

Byens hovedfokus er på at fjerne køretøjer og indføre et sikrere miljø for både fodgængere og cyklister. På fjerdepladsen og allerede med stadige fremskridt ligger Antwerpen. 73,2% på indekset En cykelrytter, der har kørt Antwerp Zeehaven Railway, vil vide, at den største hindring i denne belgiske by faktisk er at køre på jernbane- og sporvognssporene.

Nu næsten alle vittigheder til side, jeg har en anden på et minut, 33% af ture i Antwerpen foretages på cykel. og i centrum er der nu en generel hastighedsgrænse på 30 kilometer i timen af ​​sikkerhedsmæssige årsager. Antwerpen har også Europas største gratis parkeringsplads under Kennedy-tunnelen.

Dette er også kendt som E17 A14 motorvejen. Det er vittigheden. Så måske er det ikke overraskende, at de vil befri byens centrum fra denne trafikprop til fordel for en fritflydende cykelinfrastruktur.

Nu i top tre, og det er tæt på toppen. Utrecht falder faktisk tilbage til tredjepladsen, men for at fremhæve, hvor langt disse top tre er, scorer Utrecht hele 88,4% på indekset.

Jeg har boet ud af byen i årevis nu og kender området utroligt godt, så det er virkelig en underdrivelse at kalde cykelinfrastrukturen i Holland i verdensklasse. Det kunne bogstaveligt talt ikke være nemmere at udføre daglige gøremål, gøremål og transport på andre måder. Tiderne ændrer sig imidlertid.

For at forblive på toppen skal du også komme videre. Smart trafiklys, der stopper anden trafik og bliver grøn for cyklister, vil ærligt ændre livet, som man tænker på fri cykling i Holland. De er blevet testet og testet forskellige steder og forventes at blive mere udbredt i byer.

Utrechts planer for fremtiden drejer sig om cykelparkering, hvilket vil gøre det endnu lettere for de lokale at få adgang til byens centrum for besøgende. Kan du forestille dig, hvordan hovedbanegården vil se ud med næsten 33.000 cykelparkeringspladser? Øverst på vores liste, og ja jeg ved hvad jeg lige sagde, Amsterdam faldt aldrig i top tre, og hvis du nogensinde har været der, er det mere end forståeligt, Amsterdam har fokuseret på den færdighed, der er en ren skare af cyklister i og ud af byen hurtigt og effektivt hver dag har tilnavnet hvad der faktisk er cykel-superveje, de kongelige ruter. Knallerter formodes at være forbudt fra cykelstier, hvilket er et stort problem i dele af Holland og Belgien.

Amsterdam får også parkering gennem Udskiftning af cykelparkeringspladser. Cykelstier udvides for at gøre strømmen lettere for alle brugere, og skiltning skal forbedres. Kan du skubbe dig tilbage til første position næste gang? Øverst på vores liste er København.

Med 90,2% på indekset er København for tredje gang i træk, den bedst vurderede by for cykling i verden. Hvad med nogle statistikker for København? 62% af deres ture i skole eller arbejde i dag foretages på cykel, hvilket er fænomenalt.

En række broer er blevet eller bliver bygget over hele byen for at reducere rejsetiderne og fjerne cyklister. 40 euro pr. Person bruges årligt på cykelinfrastrukturen, hvilket sikrer, at det fortsat er benchmark for alle andre byer. Fem og en halv meter brede cykelbaner giver en sikrere og mere behagelig brug for alle cyklister.

Helt ærligt ved København, hvad de laver. Så der har du det, Copenhagenize.eutop 10 cykelbyer rundt om i verden.

Har du nogle forslag til byer, som du synes burde? vil du gøre det til top 10 eller top 20 næste gang? Slip dem i kommentarerne nedenfor, og for flere artikler om bycykling skal du bare klikke der nedenfor.

Hvad symboliserer cykler?

Holland har rekorden somnationmedde fleste cyklerPer indbygger. Cyklister bugner også i Norge, Sverige, Tyskland og Danmark.

adidas apple bmw coca-colatoyota vi ser disse berømte mærker overalt, men tænker aldrig, hvad deres logoer betyder, men hver linjekurve og farve har en betydning - de fleste af dem er designet til at vise noget meget mere end bare enkle skønhedsmeddelelserNummer 16, mange tror at logoet for det sydkoreanske firma Hyundai bare er det første bogstav i navnet, faktisk bogstavet h symboliserer to personer, en kunde og en repræsentant for den håndrystende hånd, der er meget tankevækkende Nummer 15 adidas Navnet adidas er afledt af dets grundlægger Adolf Dassler logoet har ændret sig over tid, men det har altid tre striber det nuværende logo består af tre striber i en vinkel, som sammen danner en trekant, dette symboliserer et bjerg, hvilket igen repræsenterer de udfordringer, som alle atleter har til at mestre hver dag nummer 14. apple rob janoff designeren, der opfandt en verden Det berømte æblefirmas logo forklarede hans idé i et af hans interviews, hun købte en pose æbler , læg det i en skål og brugte en uge på at tegne det, forsøgte at nedbryde billedet i noget simpelt, og en bid i et æble var tilfældigvis en del af eksperimentet med computerudtrykket biteis er ikke denne mand øverst på hans felt nummer 13 vaio de to første bogstaver i vaio logoet symboliserer en analog bølge de sidste to ligner tallene et og nul dette er symboler for et digitalt signal nummer 12 amazon ved første øjekast amazons logo virker ikke noget specielt Selvom det var designet med en virksomhedsfilosofi i tankerne, den orange pil ligner et smil, fordi virksomheden ønsker, at sine kunder skal være tilfredse. Pilen strækkes også mellem bogstaverne a og zin, en indikation af, at virksomheden sælger absolut ethvert produkt, som man sælger nummer 11baskin robbins, kan forestille sig, at de lyserøde dele i sektionen udgør nummer 31, som er som mange varianter af is Baskin Robbins brugt til at sælge berømte Har prøvet dem alle nummer 10. toyotamany mennesker sammenligner denne japanske bilproducent logo med et billede af en cowboy iført en hat, faktisk repræsenterer det et stiliseret billede af øje af en nål med en tråd, der løber gennem den. dette er en henvisning til firmaets fortid, som de brugte til at fremstille vævemaskiner, de enkelte dele af logoet viser også bogstaverne i firmanavnet nummer 9 ContinentalContinental En berømt producent af bildæk har et logo, hvor de to første bogstaver er en Auto-Wheeyeah alt genialt simpelt nummer otte formel en, hvis du ser nøje på det hvide mellemrum mellem brevet fundet de røde striber, at du kan se nummer et de røde striber skal også repræsentere den høje hastighed af formlen en biler nummer 7 pintereston pinterest folk indsamler billeder fra Internettet, som de kan lide, og fastgør det til dine onlinetavler, så billedet af en pin, der er skjult i bogstavet p, er enkelt og tydeligt nummer seks beats rammer til producenter af lydenheder baseret i USA et logo, hvor brevet b ligner hovedtelefoner på den hovedløse Person betyder bestemt mere nummer fem Tobleronetobleron det berømte chokoladeselskab med base i Burns Schweiz har en silhuet af en bjørn i th eir-logo, hvilket skyldes, at Burn undertiden omtales som bjørnebyen, kan du se mange af disse dyrefigurer over hele byens springvand på klokketårnet og endda på bygning nummer 4 BMW siger de, at den centrale del af logoet symboliserer et flys roterende vinger, der er forbundet med den tidlige historie for virksomhedens luftfartsteknologi, faktisk er det simpelthen en del af det bayerske flag i det tyske område, hvor virksomheden dets oprindelige nummer 3 LG er Dette sydkoreanske elektronikfirmas logo Ifølge virksomheden repræsenterer en stiliseret lighed af en persons ansigt kravet om at have normale menneskelige relationer med deres kunder nummer to altid, vi ved alle, at elefanter har imponerende minder, de kan huske både ansigter og begivenheder for af denne grund ve Evernote bruger et noteringsapplikation af dette dyr som en del af logoet, hjørnet af elefantens øre foldes på samme måde som hvordan folk folder hjørnet på en side for at ta ke noter, nummer 1 Coca-Cola Coca-Cola logoet i mellemrummet mellem bogstaverne o og l kan du tydeligt se, at det danske flag er et rent tilfælde, men alligevel har Coca-Cola brugt dette som en del af sine marketingkampagner i Skandinavisk land.

Tak for at se, hvis du kunne lide denne artikel, hvis det er første gang du besøger vores kanal, skal du krydse tommelfingeren op, klikke på Tilmeld for at blive uden Brightside

Hvad siger man om at cykle?

På tværs af kulturer og generationercykeler en kraftfuldsymbolaf håb og fremskridt. DetCykelhave ensymbolaf fremskridt, fornyelse og lovende tider fremover er dette ikke et nyt koncept. Det har faktisk eksisteret siden opfindelsen afcykel.

Hej engelsk lærer, jeg har min cykelhjelm og cykel med, for i dag drejer alt sig om idiomer relateret til cykler. Så lad os losokay, så det første, jeg virkelig vil tale om, er ordet cykel, for i skolen lærte du som engelsklærer sandsynligvis at cykle og sige dig i Downton Abbey, hvis du kender det tv-show.

Så de fleste siger cykel. Jeg kan godt lide at cykle her i Tyskland, fordi der er så mange cykelstier. Dette er en del af vejen, der er specielt delt til cykler.

Når du hører nogen på din cykel sige, men normalt forkortes dit navn til 'yer', så folk siger 'på din cykel', og det betyder for eksempel at afvise en anmodning. på din cykel! 'Betyder nr. Gå væk! Den næste sætning er 'kom tilbage på din cykel', hvilket er den bogstavelige betydning. Hvis du cykler og falder af, siger du 'rolig'

cykelgrupper

Giver cykling dig en flad mave?

Ja!Cykling kanHjælpduat få enflad mave. Mendu kanbrænde fedtet ved udbulingen forbicykling.Cyklinger en fantastisk kalorieforbrændende træning for 130 pund menneskerkanbrænde næsten 600 kalorier i løbet af en times kraftig cykeltur.

Hvorfor er cyklister så tynde?

Samtidig udholdenhedcyklisterforbrænder meget fedt. Alt der er tilbage er muskler.de ermager, men atletisk. Overkroppen er typisk mindre udviklet end underkroppen,også.

Hvad er verdens hovedstad?

Holland er det såkaldteverdens hovedstads cykel, med op mod 20 millionercyklerfor en befolkning på 17 millioner. Det er mere end en cykel for hver person.

Hvad repræsenterer en cykel åndeligt?

Detåndelig betydning afser encykeli din drømkan symboliserefokus, beslutsomhed og lidenskab. Detcykeler et drømmesymbol for krop, sind eller forklaring af baggrundsstatus. Et barn, der kører encykeli drømmen er forbundet med farverig skæbne.

Hvad symboliserer cyklen i Bicycle Thieves?

Detcykelgiver Antonio Ricci evnen til at tjene godt og leve et bedre liv og dermed øge sin sociale status. Udencykel, Kan Antonio ikke tjene til livets ophold og give sin familie en væsentlig bedre livsstil.

Er 30 minutters cykling om dagen nok?

Cyklingøger din udholdenhed til og fracykel

Træner påcykelfor mindst30 minuttertildagvil opbygge din kardiovaskulære og muskulære udholdenhed. Ved at gøre en konstant indsats vil du bemærke en forbedring af din aerobe kapacitet, så du kancykellængere eller på mere intense forlystelser.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Sådan sættes en cykelkæde på igen - løsninger på problemerne

Hvordan sætter du en kæde tilbage på en cykel uden gear? Start med at lægge kæden rundt om det lille gear på cykelens bagaksel. Derefter placeres noget af kæden rundt om det store gear ved pedalerne på den side, der vender mod sædet. (Denne side skal vende nedad, da cyklen er på hovedet.) Hold den ene hånd på kæden for at styre den, og begynd langsomt at træde på cyklen.

Van rysel-cykler - anførte spørgsmål og svar

Hvilken gruscykel? Vi testede disse gruscyklerMærkeModelPrisMeridaSilex + 6000Testbogstav2949 EuroTiticiA-GR 012990 EuroRoseBackroad GRX RX8102999 Euro * StorckGrix ProTestbogstav 2.999 Euro

Cykelulykke Las Vegas - typiske svar og spørgsmål

Hvem blev de 5 cyklister dræbt i Vegas? Fem døde på motorvejen, og flere andre blev såret, anklagere sagde. Cyklisterne, der blev dræbt, blev af myndighederne identificeret som Erin Michelle Ray, 39; Michael Murray, 57; Aksoy Ahmet, 48; Thomas Chamberlin Trauger, 57; og Gerrard Nieva, 41,9 år. 2021 г.

Cykleregistreringslove - søg efter løsninger

Er der en cykellov i Filippinerne? Cykling er en alternativ måde at træne på, som længe er blevet fremmet ikke kun i Filippinerne, men globalt. I henhold til dette lovforslag skal alle hovedveje og motorveje være forsynet med cykelstier eller cykelveje, der er identificeret af Local Bikeways Office (LBO).

Cykel velgørenhed - Komplet vejledning

Hvilken velgørenhed tager gamle cykler? Sådan donerer du en cykel i Los Angeles Los Angeles Bicycle Kitchen Donations. En fantastisk mulighed tager ødelagte cykler og gør dem hele igen. Donationer fra Burbank Bike Angels. Orange County Cykeltrædonationer. Californien Bike Match. Hold hjulene rundt med donationer og genbrug af cykler. Los Angeles Cykel lov.23. 2020.

Fordele ved elektriske cykler - enkle svar på spørgsmål

Hvad er fordelene ved en elektrisk cykel? E-cykler bruger genopladelige batterier, der kan køre op til 25 til 45 km / t, meget hurtigere end de fleste mennesker ville cykle, hvilket får dig til din destination hurtigere og i bedre form. Kort sagt tilbyder de billige, energieffektive og emissionsfri transport, som også har fysiske og sundhedsmæssige fordele.