Vigtigste > Cykler > Cykeldoping - løsninger på problemerne

Cykeldoping - løsninger på problemerne

Hvilken type doping bruger cyklister?

Detcyklister'favorit, erythropoietin har forårsaget næsten tre gange så mange forbud som den næstmest populære PED. Lance Armstrong kaldte EPO for 10% -er og et lægemiddel, som du simpelthen skulletage. Det øger strømmen af ​​røde blodlegemer og ilt til musklerne for mere kraft og energi.De fleste ernæringseksperter anbefaler en afbalanceret diæt til den generelle befolkning, men intens træning vil sandsynligvis øge behovet for visse næringsstoffer. Her forklarer vi nogle af de bedste næringsstoffer og kosttilskud, du muligvis bør overveje at øge din præstation. Helt lovligt kan jeg tilføje.

Jern skal være nummer et. Jern er et af de vigtigste mikronæringsstoffer til udholdenhedscyklister. Det er en kritisk komponent af hæmoglobin, der bærer ilt rundt i kroppen.

Lavt jernniveau er skadeligt for ydeevnen. Nu kommer jern i to former, Heme og ikke-heme. Hemejern kommer fra dyrekilder, mens ikke-heme kommer fra planter.Og det absorberes faktisk lidt mindre godt. Det er vigtigt at være opmærksom på de teknikker, der bruges til at behandle det høje jern Forøg indtagelsen. Fordi jernhistorien handler ikke kun om hvor meget du bruger, men også hvor godt du absorberer den.

For eksempel at have C-vitamin med jern hjælper dig med at øge dit indtag, mens kostfibre og tanninerne i te og kaffe vil hæmme jernabsorptionen. Et andet stykke af puslespillet er, at jern ikke absorberes meget godt efter træning, fordi hepcidin, som frigives af leveren for at hæmme jernabsorptionen, øges efter stress og træning. Jernrige fødevarer inkluderer nogle røde kød som oksekød, struds, kænguru, østers og kyllingelever; for dem der ikke spiser kød, er der også jernholdige bælgfrugter som linser, sojabønner, tofu og korn såsom brun ris og andre ting som ristede abrikoser, melasse og berigede morgenmadsblandinger.

Og det kan være værd at overveje at overveje en tilføjelse. Jeg tager stadig en jernpiller hver anden dag. Og jeg ved med sikkerhed, at nogle sportslæger anbefaler, at alle landevejscyklister tager et jerntilskud, især kvinder, fordi de har fundet ud af, at det hjælper næsten alle med at klare sig bedre.Dette kan skyldes, at basisværdierne for Normal blev sat for lave for den gennemsnitlige befolkning. Eller det kan være, at tilgængeligheden er større, da jern i kroppen hjælper med ydeevne. Fortsæt med at tage mit jerntilskud bare så jeg kan køre lidt hurtigere til arbejde - vitamin B12 har mange funktioner i kroppen.

Det bruges dog primært til den naturlige, normale funktion af hjernen og centralnervesystemet og til dannelsen af ​​røde blodlegemer, så det er ligesom jern en ret vigtig del af en cyklistes diæt. En mangel på B12 i kosten kan føre til anæmi, selvom det ikke er helt det samme som anæmi forårsaget af mangel på vitamin B12, jern. Når du har mangel på B12, får denne anæmi kroppen til at producere unormalt forstørrede blodlegemer, der mister deres iltbærende kapacitet.

Ikke ideel. Fødevarer rig på B12 inkluderer fisk, kød, æg og mejeriprodukter, men der er ingen pålidelige kilder til B12 i andre vegetabilske fødevarer end dem, der er beriget, såsom nogle plantemælk og morgenmadsprodukter. Så hvis du har en plantebaseret diæt, overvej at tage et ernæringstilskud, hvis du ikke bruger disse berigede alternativer.En simpel blodprøve kan bruges til at afgøre, om du mangler folinsyre. Også kendt som sol-vitaminet, det er nødvendigt til absorption af calcium og dermed til opretholdelse af sund knoglemasse. Så at have en mangel kan føre til skøre knogler, hvilket er noget som en cyklist, hvis du ikke træner med vægte, kan du alligevel være sårbar.

Det har også vist sig at spille en vigtig rolle i immunsystemet og forbedre muskelstyrken, hvilket alt sammen lyder ret godt. Nu skal den bedste kilde til D-vitamin fremstilles i dine egne celler med sollys, og du skal også spise ting som fisk, æg og berigede fødevarer. Men selv med en afbalanceret diæt er det usandsynligt, at du får nok D-vitamin.

Hm, hvis du bor i et land, der har lange, mørke vintre som Storbritannien, eller hvis du ikke får meget solskin, eller faktisk, hvis du bor i et meget solrigt land, men du har superhøj SPF solcreme. Og ja, D-vitaminmangel er også en ting i Australien. Og i dette tilfælde skal du overveje at bruge et supplement. overvej D-vitamin, op til 10 mg om dagen.

Det gør jeg stadig, selvom jeg får masser af solskin på min cykel. Omega-3 olier er en type essentiel flerumættet fedtsyre, som vi er nødt til at komme igennem mad, og vi kan ikke fremstille det i vores egen krop. Omega-3 består nu af to fedtsyrer.

De har DHA og EPA, og jeg beder dig ikke om at udtale disse navne fuldt ud. Især har det vist sig, at EPA dæmper det inflammatoriske respons i dine celler, medmindre det kan hjælpe med opsving og immunitet. En anden interessant kendsgerning om omega-3-olier er, at de påvirker dine røde blodlegemer, hvilket gør dem lidt mere bøjelige, så de kan komme igennem mindre kapillærer, hvis du vælger at supplere med omega-3-olier, det er vigtigt at sikre dig, at du får kapsler af god kvalitet, og at de har det korrekte forhold mellem EPA og DHA.

Eller vælg endda et EPA-kun supplement, hvis den betændelse, du ønsker at reducere. Jeg tager. Ren EPA.

En gang om dagen. Kreatin er et naturligt forekommende kemikalie i kroppen. Dette hjælper med at frigive energi under anaerob anstrengelse.

hvor langt er for langt til at cykle til arbejde

Dette gør det meget populært i sprintsport. Men det kan også være gavnligt for visse udholdenhedsryttere. Vejbegivenheder involverer selvfølgelig gentagne sprints, der angriber eller dækker et tack.

Ulempen er imidlertid, at det fremmer tilbageholdelse af vand, og derfor kan du få et eller to pund vand, når du tager kreatin. Et træningsprogram har vist sig at øge muskelmassen og gøre din træning mere effektiv. Hvis du ikke har noget imod at have ekstra muskelmasse.

Og selvfølgelig har du masser af tid til kraftigt inden du omdanner sæsonens begyndelse til cykliske stoffer, der forsinker celleskader forårsaget af frie radikaler. Så når vi laver sport, lægger vi stress på kroppen. Dette øger produktionen af ​​frie radikaler, såsom radioaktive iltarter eller ROX, som kan have skadelige virkninger på kroppen.

Nu har vi brug for en balance mellem disse frie radikaler og antioxidanterne for normal fysiologisk funktion. Faktisk har du brug for disse stressfrie radikaler for at stimulere et respons på motion. Så du vil ikke dæmpe stresset med det samme.

Det er imidlertid ubestrideligt, at antioxidanter som vitamin C og vitamin A spiller en rolle i understøttelsen af ​​immunsystemet. Interessant, mens vi ved dette, har undersøgelser, der ser på antioxidanter isoleret, tendens til ikke at have en positiv effekt på at reducere sygdomsrisikoen. At vide, at en diæt med højt indhold af frugt og grøntsager kan have beskyttende virkninger.

Vi kan ikke være sikre på, om det skyldes antioxidantindholdet. Men uanset hvad, når du får din krop gennem cykling, kan mere frugt og især grøntsager kun være gavnlige. Og et populært, meget antioxidant kosttilskud er maraschino kirsebærsaft, som også er lækker.

ræv float x anmeldelse

Rødbedsaft har en gavnlig virkning på træningens ydeevne, og især enhver, den kan hjælpe cyklister ved at øge aerob kapacitet. Nu er roer ikke kun fulde af vitaminer, mineraler og vitale næringsstoffer, men også fulde af nitrater, der naturligt findes i en lang række grøntsager, men især koncentreret i roerødder, som derefter kan presses og koncentreres i en juice. Når vi spiser nitratet i saften, omdannes det til nitratoxid i kroppen.

Dette nitratoxid har vist sig at sænke blodtrykket og ses derfor som et potentielt hjælpemiddel til forbedring. Hovedeffekten af ​​nitratoxid er, at det udvider vores blodkar, hvilket betyder, at de øges i diameter. Jo bredere karene er, jo mere iltrig blod kan strømme til musklerne, hvilket er nødvendigt for aerob vejrtrækning.

Og jo mere ilt du har i dine muskler, jo mere ATP eller energi kan der produceres. Nu har rødbedsaft også nogle molekylære effekter, selvom det bliver lidt kompliceret for mig. Og rødbedsaft har helt sikkert nogle meget interessante effekter på farven på din kæbe og urin, hvilket gør den temmelig rødlig, og det er lidt af et chok første gang du prøver det.

Ah, du vil se, hvad jeg mener, hvis du nogensinde prøver rødbedsaft er en hæfteklammer til enhver cyklist, hvad enten det er en cappuccino eller en espresso eller endda en flad hvid eller en piccolo, stoler mange af os på det, før vi tager en cykeltur. Men har det faktisk en indvirkning på vores cykelydelse? Faktisk har koffein vist sig at forbedre ydeevnen i næsten alle typer træning. Fra sprints til ultra-udholdenhedsbegivenheder.

Vi troede faktisk, at vi ville sætte det på prøve i vores eget GCN-eksperiment. For eksempel måske for at prøve fem kilometer, all-out tidsforsøg. Test på forskellige dage.

En med en målt mængde kaffe. Forskellen er, at den ene kaffe er koffeinfri, og den anden koffeinfri. Desværre har vi ikke været i stand til at opnå en enkelt GCN indtil videre - Gør præsentatøren enig i at cykle efter koffeinfri kaffe.

Så vi klarede ikke dette eksperiment, men vi arbejder stadig på det, så se dette område. Jeg vil gentage, at det vigtigste at være sund og stærk på din cykel er at have en afbalanceret diæt, og du bør prøve at få dine næringsstoffer på den måde. Kosttilskud skal ses som en sidste udvej.

Ikke den første ting du når ud til. De er der for at supplere din diæt, når du har brug for dem. Med alle de næringsstoffer, vi har nævnt, er mere faktisk ikke bedre; faktisk kan for meget virkelig være skadeligt.

Så hvis din diæt får det, du har brug for, behøver du ikke bruge penge på dyre piller. En anden ting, der er værd at nævne, er, at kosttilskud ikke er reguleret på samme måde som stoffer. Der er kosttilskud af god kvalitet og kosttilskud af dårlig kvalitet derude, og du kan ikke altid stole på etiketten.

De indeholder hverken de gode ting, du vil have, og de indeholder heller ikke urenheder, som du ikke vil bruge. Du tror måske, at yderligere forurening og risikoen for positiv test kun er et problem for professionelle atleter. Men ingen ønsker virkelig at tilføje ukendte stoffer til deres krop.

Så når du køber kosttilskud, får dem fra en velrenommeret kilde og faktisk overvejer at købe fra et firma, der er informeret om sportscertificering, håber jeg, at denne artikel hjælper dig med at få de ekstra fem procent eller måske en procent for at hjælpe dig med at nå dine mål. Hvis du har andre spørgsmål om kosttilskud, skal du lade dem være i kommentarerne. Glem ikke at give os tommelfingre - del dette med dine venner, og hvis du vil lære mere om, hvorfor det er lige så vigtigt som at købe rene kosttilskud, skal du klikke her for at se en artikel Cy lavet med Informed Sport.

Doping cyklister?

Journalist Hans Halter skrev i 1998, at 'Så længe turen har eksisteret, siden 1903, har dens deltagere væretdopingdem selv. I 60 årdopingblev tilladt. I de sidste 30 år er det officielt forbudt. Alligevel forbliver faktum; storecyklisterhar væretdopingsig selv, dengang og nu. '

Doping cyklister i 2020?

Cyklinghavde den ottende mestdopingsager i2020ifølge Movement For TroværdigeCykling i 2020'troværdighedsbarometer'. Der var 18 optagetdopingsager icyklingi2020, sammenlignet med de 113 i spor og mark, der toppede listen, og 50 på andenpladsens vægtløftning.

Hvem dopede i cykling?

Lance Armstrong, der havde vundet syv på hinanden følgende Tour de France-titler, indtil han blev fundet skyldig i at bruge PED'er i en rapport fra 2012, er potentielt det mest berygtede stof-snyderi icykling, hvis ikke sportshistorie.

Hvordan snyder cyklister?

Motordoping eller mekanisk doping er konkurrencedygtigcyklingterminologi, er en metode tilat snydeved at bruge en skjult motor til at drive en racercykel. Udtrykket er en analogi til kemisk doping i sport,at snydeved hjælp af præstationsfremmende stoffer.

Bruger cyklister steroider?

Niveauet af doping hos amatørercyklinger blevet eksponeret af en BBC Sport-afstemning, der viste, at 14 procent af de almindeligecyklisterundersøgte havde tagetsteroiderog næsten halvdelen kendte nogen der havdeBrugtpræstationsfremmende stoffer.

Er cykling en ren sport?

Så meget kan man med sikkerhed sige:Cyklingi dag er langt renere end før. Testning er forbedret med store spring, og atleter har også testet deres blod uden for sæsonen. Dette er vigtigt for ethvert halvt seriøst testprogram.26. 2019.

Er der nogen cyklister, der er rene?

Så meget kan man med sikkerhed sige:Cyklingi dag er langtrenereend før. Testning er forbedret med store spring, og atleter har også testet deres blod uden for sæsonen. Dette er vigtigt fornogenhalvt seriøst testprogram. Det sagt,cyklingdet er bestemt ikke heltren.07.26.2019

Er Tour de France gange langsommere?

En renereTur, men nejlangsommere? Meget afhænger af, hvordan du læser grafen: ja, gennemsnitshastighederne er stadig høje, men stigningen, der løb fra begyndelsen af ​​1970'erne, ser ud til at være udjævnet eller i det mindste udjævne.11.05.2019

Snyder cyklister?

Lance Armstrong kan have vendt sigat snydeind i en kunstform, men bøjning af reglerne har været endemisk siden starten. Narkotikamisbrug, doping af blod, løbskonstruktion, trikotræning, hård ridning, ulovlig pacing, bugsering, genvej professionelcyklinghar været vidne til en hel række forbrydelser gennem årene.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Fødevarer, der forhindrer lungekræft - hvordan man håndterer

Hvad er de bedste fødevarer til bekæmpelse af lungekræft? Vælg proteinrige fødevarer. Magert kød såsom kylling, fisk eller kalkun. Æg. Mejeriprodukter med lavt fedtindhold såsom mælk, yoghurt og ost eller mejeriprodukter, erstatninger. Nødder og nødder, bønner. Bønner. Sojamad.

Proteinpulver til piger - løsninger på problemerne

Hvad er godt proteinpulver til kvinder? 4 af de bedste proteinpulvere til kvinder ALOHA Organisk Proteinpulver. Dette plantebaserede proteinpulver er ideelt til kvinder med allergi, fordi det er fri for gluten, lactose og soja. Tone It Up Organisk plantebaseret proteinpulver. Vega Protein & Greens. Orgain Organic Protein & Superfoods Plantebaseret proteinpulver.

Low carb diæt og afib - svar på problemerne

Kan en diæt med lavt kulhydratindhold forårsage AFib? Diæter med lavt kulhydratindhold er forbundet med øget risiko for atrieflimren, hvilket indikerer, at denne populære vægtkontrolmetode, ved at begrænse indtagelsen af ​​kulhydrater, bør anbefales med forsigtighed, og der bør udføres flere undersøgelser for at evaluere effekten.25.04.2019

Mad, der bremser dig - praktiske løsninger

Sænker æg? Æg. Æg er en fremragende kilde til magert protein, men mangler de kulhydrater, der er nødvendige for at skabe en intens svedesession. Og fordi protein tager længere tid for kroppen at fordøje, kan en omelet veje dig ned, hvis den indtages for tæt på din træning.

Er clif bars sunde - hvordan man beslutter

Er Clif Bars faktisk godt for dig? Højt i kalorier, de indeholder også 44 gram kulhydrat for at hjælpe med at brænde dine muskler eller genopfylde dine glykogenforretninger. Det er en god idé at tage en Clif Bar til en lang vandretur, men hvis du spiser dette mens du sidder i sofaen, er du bedre stillet med en mere nærende snack. 18 okt, 2019