Vigtigste > Cykler > Cykelmontering - holdbare løsninger

Cykelmontering - holdbare løsninger

Hvordan ved du, om en cykel passer til dig?

”Stammen skal ikke være super kort eller super lang for at gørecykel passer dig. ” Ideelt setduskal kigge efter en rækkevidde, hvor albuerne bøjes lethvornårdine hænder ligger på hætterne - uden at din rygsøjle bøjes og bøjes for at nå bjælkerne - for en god vejcykelpasning.25. aug 2015Hej gutter! Det er Arleigh med Bike Shop Girl, og i dag ville jeg tage et par minutter på at forklare jer, hvad en grundlæggende cykeltilpasning indebærer. Dette kommer slet ikke til at være en superomfattende cykeltilpasning, men det giver dig basisværktøjerne til at sikre, at din nuværende cykel eller måske en cykel, du leder efter, passer dig ordentligt. Hvis du er en ivrig cyklist, anbefaler jeg at investere i en cykelpasning.

Så jeg bliver hurtigt ændret og går på denne Jamis Xenith, som vi var nødt til at gennemgå og give dig mine grundlæggende tip for at sikre, at din cykel passer til dig. (Cyklen skynder sig forbi) (fugle kvitrer) Så vi er klædt i noget elastan. Lad os nu tale om, hvad du rent faktisk har brug for for at samle cyklen på forhånd.

Så den allerførste ting, du har brug for, er en villig ven. Så den ven vil være den, der rent faktisk vil se på dig på din cykel og foretage justeringerne. Ja, du kunne gøre det med et spejl; det er svært, jeg klarede det.Det er meget hurtigere, når du har en ven, der kigger på dig og laver annoncen, der gør retfærdigheder i farten. Den anden ting er de rigtige værktøjer. De fleste af de værktøjer, du har brug for, findes sandsynligvis på et multiverktøj.

Hvis du arbejder med kulstof, skal du bruge en momentnøgle og en lodrørsbob for at justere dit knæ ved hjælp af pedalspindlen. Og så endelig et målebånd til at måle alt, når du er færdig. Personligt tager jeg målinger, før jeg justerer min cykel, og så bare hvis du ved, måske gjorde jeg noget forkert, måske begynder mit knæ at gøre ondt, når jeg har foretaget justeringerne. og jeg går tilbage til hvor jeg begyndte at bruge det som en basislinie snarere end den pasform, der generer mit knæ eller ryg.

Så jeg tog mine sko på, og vi begynder at tage disse Jamis Xenith Endura 1 modtaget fra JensonUSA. Der er grundlæggende to måder at holde din cykel stabil nok til at holde en cykel fit. Den første og mest foretrukne metode er at bruge en cykeltræner.Hvis du er ny cyklist og ikke har en cykeltræner, vil jeg i dag vise dig, hvordan du læner dig mod en mur, og det er en af ​​grundene til, at vi har denne ven til at foretage justeringerne for os, så vi ikke læner os over, se eller vælte. Derefter justerer jeg min sædehøjde inden for det interval, jeg tror, ​​det vil være. Hvis du har en nuværende cykel, som du er super behagelig på, skal du tage denne måling.

Hvis ikke, finder vi bare toppen af ​​vores hofteben og måler den med sadlen, og den skal være inden for samme højde, det afhænger af, om du er på landevejscykel, crosscykel, mountainbike og hvilken slags Sko, du har på, men det er et godt sted at få dig en tomme fra dit foretrukne sæde. I det næste trin skal jeg svinge et ben over cyklen, læne mig mod væggen og klikke på plads meget forsigtigt for ikke at vælte væggen. (opløftende musik) Så den første ting, vi vil justere, er sædehøjden.

Du vil have en dejlig bøjning i dit knæ, ikke låst ud, ikke for aggressiv. Så hvis din fod er flad i bunden af ​​pedalslaget, skal du bare sørge for, at du har et dejligt genbøjet knæ. I det næste trin vil vi sikre os, at sædet er behageligt for os.Som du kan se, vrikker jeg rundt og prøver at finde det bløde punkt, og når jeg finder det, går jeg rundt og binder min bum og finder den lille knude under mit knæ og sørger for, at den er over min pedalspindel. Dette sikrer bare, at kraften rettes direkte mod pedalspindlen, og jeg har ingen knesmerter, se på vinklen på mine hofter, og sørg for, at mine hofter ikke er for lukkede, så ryggen ikke er for rund, hvilket betyder, at jeg ikke føler behageligt i sædet, eller cyklen har ikke den rigtige længde i øjeblikket. Et andet tegn på, at cyklen ikke passer dig, er at du strækker dig ved skuldrene eller ryggen for styret.

En ideel racercykelposition kunne faktisk se sådan ud. Min ryg er pæn og flad og behagelig, mine skuldre strækker sig ikke, albuerne er pæne og afslappede, og jeg overbelaster mig ikke på nogen måde. Så det var en super hurtig gennemgang af det, jeg leder efter i en grundlæggende cykelpasning.

Hvis du har problemer med fleksibilitet, hvis du har smerter i knæet, lænden, skulderen, virkelig, hvis du cykler (fniser) nogen afstand, især fanget, se din lokale cykelbutik, find en cykelsædespecialist i nærheden af ​​dig Hvis du har spørgsmål, hvis jeg savnede noget, skal du smide dine kommentarer nedenfor. Hvis denne artikel var nyttig, kan du abonnere eller lide mig på YouTube, så jeg ved, at jeg vil fortsætte denne artikel til Bike Shop bliver en pige. Hold øje med den kommende artikelanmeldelse af denne Jamis Xenith Endura 1, som vi har fra JensonUSA.

Indtil næste gang det var Arleigh med Bike Shop Girl, så sørg for at abonnere, besøg bikeshopgirl.com, så ses vi næste gang.

Hvad betyder en 26 tommer cykel?

Hjulstørrelsenermåling af hjulets diameter med et monteret dæk. Normalt er størrelsen skrevet på dækkets sidevæg, for eksempel kan den læses26x 2,2 ”, et typisk bjergcykelstørrelse. Dette indikerer, at hjulet er26”Og dækket er 2,2” bredt. Ældre vejcyklerkan have 27 ″ hjul.

Okay, velkommen til denne uges Ask GMBN, showet, hvor vi gør vores bedste hver uge for at besvare dine spørgsmål. Du står foran os. Blake, hvordan kan du sende os spørgsmål? tjek nedenstående kommentarer eller send dem til ask@GMBN.com. - Ja, så du har ingen undskyldninger.

Men lad os komme til denne uges spørgsmål om et øjeblik. Den første, Blake er fra 'Bigballer', og han siger, 'Jeg ser ikke ud til at få et godt standpunkt på cyklen, når jeg er på stierne, føler, at jeg er overalt på cyklen og ikke er sikker på, hvor jeg skal jeg tabe igen og igen, eller mangler der noget? '- Nå, denne uge skal vi gå til det grundlæggende i starten. Grundlæggende skal du finde dig selv at stå på din cykel med armene udstrakte, benene stående og derefter slappe af bare komme ned på din cykel.

Det sætter dig i den rigtige position. Og så dybest set placeringen af ​​dine fødder på din cykel. Find ud af, hvilken fod du er foran med, som du er fortrolig med - Ja, dette er et virkelig vigtigt tip til at sømme din forfod fremad.

I begyndelsen kunne du være, jeg er i et jern, skal have min højre fod, min venstre fod. Men når du har det, har du en tendens til at roe dig ned i en position, der er naturlig for dig - ja - der er ingen rigtig eller forkert vej at gå. Alle har en anden kørestil. - Ja, ja. - Denne fyr kører som en total gal. - Og jeg er fjollet.

Men det er et andet spørgsmål, vi ikke kommer ind på - Ja, vi kommer bare ikke ind på det. Prøv at finde den forfod. Du føler dig godt tilpas med det.

Og lad det bare ske - ja - du finder det. Det handler om at ride meget - ja, bare ride meget. Og bare slappe af på cyklen.

sommer cykelbukser

Komme i gang. - Okay, næste spørgsmål. Andrew Davis spørger: 'Kan jeg bore huller i min aluminiumsramme for at køre kablerne indeni?' - Jeg vil ikke anbefale det - Nej, vi 'Jeg siger stort nej til dette - Mm, stort nej til dette - gør det ikke, for med en vil du svække rammen. - Det er dig. - Og det vil det ikke være strukturelt solid. Og den anden, tror jeg, garanterer, ikke? - Ja.

Og det vil du have, hvis du gør du får kabler til at rasle.

Plus snuble, jeg vil ikke anbefale det. - Ja, lad os sige nej til at bore huller i vores aluminiumsrammer. At bore huller i rammer får mig altid til at gå sådan her - ja. (griner) - Den næste til dig her Blake. 'Hvor ofte skal jeg udskifte fjederen på min spole?' - Åh.

Nå nej, aldrig rigtig. Medmindre du fangede det. - Ja. - Så ja. - Ja, det bliver ikke værre.

Det er ikke rigtig som et bilstød - nej - gammeldags bilstød, der vil forværres gennem årene - ja, ja, ja - det er virkelig usandsynligt, at du har en støddæmper, der er nedværdigende, og som ikke længere fungerer. Så du udskifter det ikke rutinemæssigt. Um, du behøver for eksempel aldrig at udskifte en titanium støddæmper. - Ingen måde - Nå, medmindre det er brudt. - Ja. - Hvis den ikke er i stykker - Reparer den ikke. - Det er det A.

Um, spørger Arlington Guy, åh han er seks meter høj - Woah - han er på en Stumpie XL med 29 'hjul. Han spørger: 'Jeg ved, at du er anti-29ers.' Woah - Woah.

Jeg er ikke en 29er-modstander. På en eller anden måde var det. Jeg har ikke - Vi spekulerer på, om dette sæt er imod 29er - Jeg kan godt lide 29er - Det virker logisk for store fyre at køre på større hjul, det gør det. 'Tror du, at hjulstørrelsen skal bestemmes af højde og vægt? '- Nej, ikke nødvendigvis - Nej, jeg mener, du er seks fod - Ja, jeg er seks meter høj. - Seks fod.

Fire fod seks, sådan noget. - Fem tre. - Um, og. - Jeg ved det ikke. - Du elsker din 29. - Det gør jeg.

Jeg kørte det nye bevis. - Du blev forelsket i det. - Jeg elskede det, ja.

Jeg tror, ​​det er bare min kørestil, jeg foretrækker en 27.5, men der er ikke noget rigtigt eller forkert. - Im XC er du.

Se mange af de bedste kvindelige XC racere. Små små piger - og de er små - på store 29ere, og de får dem til at arbejde, men det er et godt punkt, fordi jeg havde en snak med Greg Minnaar i Fort William i år. Han var på den helt nye 29 tommer Santa Cruz V10.

Og han sagde sine egne ord: 'Jeg har endelig en cykel, der passer mig.' .Hvis du er en stor fyr, kan en 29er måske arbejde for dig. - Ja, ja. - Prøv det. - Donnie elsker det, og han er seks meter høj. - Ja, absolut.

Her er en rigtig god en for dig, Blake. Charlie Murray sendte, han er ti år gammel, han kører på et Saracen-mantra. - Dejligt. - Har du nogle lette springtricks, han kunne lære? - Yo, jeg kunne lære mange nemme tricks. - Du har et trick baggy, det er dybt.

Det er som Mary Poppins taske. - Det er det. - Kee p lægger armen i lommen. - Grav den op, grav den op.

Så du kan starte med One Hander, Tabletop, One Footer. Ingen sidefod, noget. - Det prøver du bare på at lære nu, ikke? Ingen sidefod? - Ja, ingen sidefod, ja - Du får det, du får det - Der er meget. - Jeg har ret, du lavede en helt fantastisk artikel om otte tricks, du skal lære som begynder i snavspring, så se dette i luften.

Dette er den ene hånd, den ene sidefod, bordpladen. Ret, dette næste trick er så gammelt, at din nan sandsynligvis ved alt om det. Det hedder X-er.

Så dette næste trick er No Footer. Den ene hånd en fod. Dybest set en stor søstjerne.

Dette er kælken. Spørgsmål kommer tykke og hurtige. Blake, The One Who Dies 'Er der noget galt med at købe en 26 tommer cykel? Jeg ved, at det skulle være forældet, men internettet ser ud til at tro, at de stadig er så gode som 27.5'- Huah. - Nå. - 26 er ikke død.

Jeg kører stadig 26 tommer cykler. - Ja. Jeg mener, 26 tommer hjul har eksisteret i 30 år - åh ja - de fungerer utroligt godt.

De er bestemt ikke forældede. - Nej. - Industrien, når det gælder nye cykler, udfaser dem naturligvis. - Ja, ja. - Men det betyder ikke, at du ikke kan få fat i en fantastisk cykel. - Nej du kan ikke lave god handel.

De er super billige - Åbenbart fordi de gradvis udfases - Ja - Gode priser på 26 tommer hjul - Ja, ja - Så ikke en dårlig idé. De ser lidt vanvittige ud nu, fordi vi alle er vant til 27.5. - Ja, de ser lidt små ud. - Ja. - Jeg går og ser på mit snavs spring, og jeg er ligesom, 'Woah, dette er virkelig lille . ' - Ja.

Du ser lille ud. Men de arbejder stadig. Du taler om meget små forskelle. - Ja. - Du sagde, ikke sandt, at 29 er et startår for ned ad bakke. - Præcis for ned ad bakke. - Ikke så skør. - Å nej, vil 27 være forældede? - Det er et rundt hjul, går rundt. - Præcis. - Som de andre. - Men der er også 26 tommer hjul, sandsynligvis godt for en nybegynder. - Ja. - En ung mand.

En lille fyr. Hver person virkelig. Det kan jeg godt lide - ja - ja.

Det ville være strålende på noget. - Ja, 26, ikke død. Absolut værd at kigge på, især hvis du leder efter et godt tilbud.

MaxMan siger, 'Jeg har for nylig købt en Cube Fully 160 Travel. Spjældet rammer altid. 'Å nej - det er ikke godt - selvom han satte spjældet på et anbefalet tryk.

Han tilføjede endda lidt. Vil du anbefale at tilføje et par tokens? - Jeg vil sige ja. - Helt bestemt. - Læg under alle omstændigheder masser af dem derinde.

Afhængigt af hvor tung du er. Indtast det korrekte beløb. Du vil ikke gå derovre.

Uanset hvad det anbefalede beløb er. I dit sjældne chok, du har - Ja. Jeg er ikke en suspensionsekspert, så jeg spurgte Doddy om dette tidligt, og han sagde ligesom, 'Ja, gør det.

Det er super nemt at gøre. ”Han gjorde det faktisk. Se det her.

Han gjorde det i weekenden på grund af sit chok. Sagde, at det tog cirka ti minutter. - Se på det.

Det er en dejlig indkørsel - ja. Så ja, køb en pakke tokens - ja - Andrew Brown. 'Har du nogle tip til, hvordan man med succes nærmer sig rødder eller klippehaver?' Det gør jeg ikke.

Som en amatør, der stadig lærer, bliver han nervøs, når han nærmer sig en ny sektion som den på sporet. Og han gør det til en lille bjerghindring. - Ja.

Skete for mig. - Blake, hvordan kan du stoppe dette? - Nå, du sagde, det er et nyt afsnit, så det bedste er at sætte din cykel på siden af ​​stien. Og gå igennem.

Vælg din linje. Fordi det bedste er at finde den rigtige linje gennem en stenhave eller rodområde. For hvis du vælger den forkerte linje, ender det bestemt ikke godt. - ja, du ender dårligt. - og du vil sandsynligvis ikke lide sten for evigt. - ja, og du vil ikke overlade disse ting til held. - nej. - Du vil ikke være god til det på den måde.

Du bliver god til det ved at forstå vejen foran dig. - Ja. - Det betyder, at du bliver nødt til at gøre det. Tjek det, før du rammer det. - Ja. - Du skal ikke bare lægge det væk, bare gå hurtigt. - Bare gå hurtigt. (griner) - Hastighed er ikke altid svaret. - Nej, nej. - Nogle gange er det. - Ja. - Men du skal have taget denne beslutning. - Ja. (Latter) Øv, øv, praktiser.

Fortsæt - Ja, lidt, lidt, se kurset. Marek Nadymacek siger: 'Hvordan kan jeg blive en professionel enduro-rytter? 'Han har været 18 år gammel mountainbike i tre år. Um, stier, enkelt stier, mellemstore spring.

Tak for svaret. Jeg ville ønske, jeg havde et rigtig simpelt svar - ja. Vi som professionelle tog år - ja - du tog meget tid sammen med dig.

For at komme til, hvor vi er, i vores positioner, tog det måneder og engagement, kærlighed og alt. Skader. - Ja.

Det tager alle de store ord; intensitet, koncentration, fokus - yep. Alt - tunge slagord, der betyder noget. - Ja. - Fordi det er sandt.

Du skal bare investere meget tid. - Bestemmelse. - Og kun lidenskab. - Ja. - Så meget lidenskab i at køre selv. - Det gør det. - Um, det foreskriver vi som 'tidligere professionelle'.

Jeg tror, ​​vi er stadig professionelle - ja - bare forskellige slags professionelle - forskellige slags, ja - jeg er bestemt en anden slags professionelle. (Latter) Men hvorfor spørger vi ikke profferne? Se denne artikel. - Downhill verdensmester. Fire gange verdensmesterskab. EWS-mester.

To gange verdensmester i nedadgående retning.En gang Southwest BMX-mester. - Jeg begyndte at køre, da jeg var 14, hvilket er ret sent.

Men da jeg var 15, blev jeg straks pro. I årenes løb i bjergene over Monte Carlo havde jeg chancen for at få et verdensmesterskab tilbage med en kasket. Jeg har lige åbnet løbet og haft en god tid der.

Og havde chancen for at møde nogle sponsorer og få en fra holdet i USA, der hedder Sen, som var et af de største hold, vi kom ind i sporten og underskrev min første professionelle kontrakt - Blake, det er den hurtige Fire of Fire Forbered dig selv - Ja. (Falske pistol lyder) Fire away - Det første spørgsmål er fra Poolehart. Han siger, 'Bliv Neil involveret så godt du kan.

Optagelse af din helingsproces er lige så vigtig som noget andet. 'Det er det, og vi vil gøre det - Ja. Vi vil.

Næste spørgsmål. ”Ligesom Neil lavede en“ How to Crash ”-artikel, og han styrtede ned,“ Fattig kap. Han tog ikke sin - det er rigtigt.

Bliv frisk snart Neil - Bliv frisk Neil - John Galvan siger, 'Kan du sætte ophængsgafler på en landevejscykel?' Hvis du vil (latter) - hvis du vil - hvis du virkelig vil. - Nogle af crosscyklerne har dog affjedring. - Ja nogle. - Nogle gør det. 'Hvilken forskel betyder det, hvis du har dækkene forkert?' ”Langsomt.

Sandsynligvis mindre greb - Meget mindre greb. - Afhængigt af dækket. - Meget mindre greb. - Og de er meget langsommere. - Ja, og folk vil bemærke og kalde dig dum. - Ja.

Og det er pinligt. (Mund 'Jeg gjorde det') - Jordan McCal siger, 'Skal jeg gøre mit' 2 Buy 'til et' One By '? Hvis du vil. - Hvis du vil. - Hvorfor ikke? - Ja, gå til det. - Ja. - Fortsæt Blake. - 'Hvad vil du kalde en let eller tung cykel?' Jeg går til midten. - Alt er i midten. - Ja. - Jeg siger, jeg begyndte at cykle, da de alle blomstrede hårdt.

Så for mig er de alle lette. - Dengang, hvornår var det 19-noget? - Det var i 19'erne. 'Kunne du lære GCN-gutterne, hvordan man laver en ordentlig hurtig ildskød?' Ja det kan vi - Vi prøvede.

Vi gør det nu. - Ja. Du ved ikke, hvordan du gør det.

Næste spørgsmål. 'Kan du lave en artikel om fælge til støtte for supertunge ryttere?' Og det er fra Rene Gomez. - Rene Gomez.

Jeg ved ikke, om vi kan gøre det. - Ja. - Vi leder efter en stor fyr.

Hvis vi kan finde en - Doddy er ret høj. - Vi sætter ham på en cykel.

Måske kan vi få ham til at spise meget. Lad os gå, det er det. Løsning. - Udført. - Reece Wright siger: 'Er 150 foran og 140 bag nok til at køre til Enduro-kørsel?' - Ja det er det.

Jack har endda tommelfingrene op. - Han giver tommelfingeren op. - Det er godt at gå, fyr. - Ja, perfekt.

Højre, sidste spørgsmål fra, kan du sige det? - Guilherme Cameira. - Lad os gå. 'Fejler du og redder Neil Special? 'Ooooh. - Sikkert ikke.

Det er lidt rå. - Det er lidt rå. - For tidligt, for tidligt. - Hvis du ser på hans Instagram, er det stadig rå hans ankel. - Lad os få ham tilbage i et stykke. - Ja. - Dejligt og sikkert.

Og så gør vi det derefter. - Deal. - Vi klarede den hurtige runde af brandkammerat.

Flink fyr. Virkelig godt, hvis vi gør det. Spørg, fordi vi altid ser nogen ride.

Ret mig, hvis jeg tager fejl. - Ja. - Så lad os gøre det nu. - Mhm. - Og vi kan prøve at gøre din ridning lidt bedre, lidt blidere. - Få lidt flere tip. - Tag et skridt videre .

santa cruz elektrisk mountainbike

Fremskridt. Hvis vi kan. - Ja, ja. - Og i denne uge skal vi prøve Marwan Balarby.

Og han driver et rodfæstet område. Og han vil have nogle tip til, hvordan man kan forbedre det. Så lad os tage et kig - her er artiklen - se ham komme - se ham komme, jeg kan se rødderne - Marwans vil jeg slags rulle i skuddet.

Der er han. Og. Åh! Hvad synes du nu? Lad os se på det igen. - Ja, lad os se på det igen. - En gang mere.

Han ved hvad han laver. - God hastighed. - Han renser dem deroppe.

Okay, jeg har et par punkter at komme med. Jeg vil sige, at tempoet var godt. - Tempoet var godt.

Tempoet var rigtigt. Den samme ting kommer ind. Jeg tror, ​​han går lidt tidligere for mig. - Han går lidt tidligere.

Du ville have brugt det? - Jeg ville have brugt roden. Jeg tror, ​​ville du være gået før? - Sprang det? - Jeg ville have hoppet frem. - Ja.

Nu kan du se, hvad jeg tror, ​​du kan lære af dette, Marwan, at der ikke altid er en måde at gøre tingene på. Jeg tror, ​​jeg og Blake, hvis jeg bare ser et lille klip, har de begge forskellige ideer - Ja. - Det ville begge være arbejde.

Men jeg tror, ​​du er bestemt midt i de to punkter, hvor du kunne gå. Enten måtte du gå lidt tidligere. - Ja. - Næsten hvor du trækker fronten op, hvor din ryg er. - Som de kalder det American Bunny Hop. - Og hoppede det på forhånd.

Eller jeg ville sandsynligvis have brugt rødderne selv, fordi jeg elsker at sparke mit forhjul af. - Ja, brug det som et kicker. - Jeg ville sandsynligvis have ventet et øjeblik og simpelthen sorteret i hånden.

Og lad baghjulet arbejde lidt. - Ja, ja. - Fordi jeg kan lide denne Da-Da-Da, nede ved rødderne. - Ja. - Umm.

Men jeg tror, ​​at deres teknik er bunny hop. Du vil ikke hente cyklen - ja. Så du vil have tohjulede tragte - brug den lille rod til at slå dig selv over eller pre-hop, en slags amerikansk kaninhoppe ind i det - ja.

Men med hensyn til hastighed fik du det rigtigt. Så prøv det bare lidt senere. Tjek det lidt tidligere.

Selvom det kunne være. Det er en ret ekstrem evne på dette tidspunkt - ja - er muligvis ikke noget for dig endnu. Men ja.

Spil med det lidt - ja, leg faktisk med begge teknikker - og se om det hjælper dig med at forbedre. Vær venlig at informere os. Hav det sjovt at arbejde igennem dine spørgsmål.

reparation af cykeldæk

Hold dem mailet til ask@gmbn.com. Du kan bruge hashtagget #askgmbn.

Eller selvfølgelig kan du bare lade dem være i kommentarfeltet under denne artikel, så ser vi på det i næste uge. Så spørg venligst væk. Hvis du vil se flere artikler om os, skal du bare klikke her for at se, hvordan Blake 'BingBomb' Samson her gør megavalanche her på 'Can Doddy Ride'. - Ja, og klik naturligvis på kloden for at abonnere på GMBN, og tak, for vi vil meget gerne have dem.

Giv os en tommelfinger op hvordan.

Hvilken højde er en 26 tommer cykel til?

'26”Hjulstørrelse er perfekt til de fleste voksne med enhøjdeover 6 fod. Det meste af turnéencyklerog hybridcyklerkommer i 700C metriske hjul, som også er kendt som 29-tommehjul.

Når det kommer til at købe en ny cykel, er det absolut nødvendigt at vælge den rigtige størrelse. Der er mange forskellige indstillinger, du kan foretage på din cykel, såsom stammen, sadlen, endda sadelpinden eller krumtaplængden - forskellige justeringer, du foretager på din cykel, vil påvirke ydeevnen og følelsen. At købe en cykel, der er for lille eller endda for stor, føles aldrig rigtigt.

Vi hjælper dig med at vælge den perfekte cykelstørrelse til dig. (glad elektronisk musik) - Før vi begynder, lad mig forklare størrelsen. Fordi det ikke er så let at bestemme cyklen bare efter din størrelse.

De fleste producenter vil mærke deres cykelstørrelser som små, mellemstore eller store osv. Men andre vil også mærke dem med et nummer. Disse varierer generelt fra 48 til 62, og det svarer til at måle i inches fra bundbeslaget, der er hernede til toppen af ​​det øverste rør.

Der er dog intet ensartet med den måde, ryttere måler deres hjul på. Bare fordi du altid har haft en 54 fra et mærke, betyder det ikke, at en 54 fra et andet mærke passer dig. Effektiv sæderørlængde er blot en af ​​tre virkelig vigtige måder at måle din næste cykel på.

Yderligere to måder at måle din cykel på er kendt som rækkevidde og stak, og disse er internationalt anerkendte standarder. Rækkevidden henviser til en centerlinie fra bundbeslaget til hovedrørets centerlinie. Og din stak er relateret til et meget lignende niveau. men inkluderer også cyklens højde.

Det lyder måske lidt kompliceret, men forhåbentlig hjælper grafikken på din skærm. Det er som at købe et par bukser. Bukserne har en taljestørrelse, men de har også en benlængde.

Og i lighed med at købe bukser skal du prøve flere par eller køre flere forskellige cykler for at finde den perfekte pasform til dig. Lad os først undersøge et enkelt, men grundlæggende punkt. Nå, hvad er vores sadelhøjde, og hvordan finder vi den? Nu er det meget let at finde en sådan mur, gå på cyklen, læg begge hænder på styret, tryk på pedalen indtil klokken 6. Sæt nu din hæl på pedalen.

Du skal nu finde dit ben lige. Så når du klemmer det ind og vender det tilbage til sin normale position, vil du opdage, at dit ben er let bøjet. Virkelig let, men meget effektiv til at finde den rigtige sadelhøjde til dig - At finde den rigtige sadelhøjde er relativt let, og det er fordi du har stor frihed til at justere.

Når det kommer til at justere din rækkevidde, er du dog meget mere begrænset i den justering, du kan foretage, selvom det kan være vigtigere for din komfort på cyklen. Nu varierer rækkevidden af ​​forskellige cykler inden for en producent, men også fra mærke til mærke, og det afhænger af, hvilken type cykling cyklen er designet til, men også af størrelsen på din cykel d. ser e Frankrig er generelt meget langt og meget lavt.

Mens en gruscykel er lidt kortere og højere. Tallene, der vedrører, hvordan cyklen klarer sig, er kendt som stakken og rækkevidde. Hvis du husker dem fra cykling i fortiden, er du relativt mere afslappet ved at køre eller er lidt mindre fleksibel, vil du sandsynligvis foretrække noget, der er kortere og højere. På den anden side, hvis du kører, vil du sandsynligvis foretrække noget, der er længere og lavere.

For eksempel af forskellige typer geometri har Canyon delt sine tre cykler i forskellige kategorier, Pro, Pro Sport og Sport Geometry. Så hvordan skal du beslutte, hvor dit styr skal hen? Nå, det kommer til at afhænge af et par ting. Hvis du har lange arme og en lang ryg og er meget fleksibel, kan du sandsynligvis komme dig i en længere, lavere position.

Hvis du er mindre fleksibel eller har kortere ryg og arme, så er det modsatte naturligvis også tilfældet. Endelig betyder det også, hvilken type ridning du laver; Men hvis sadlen er i den korrekte position, skal skulder til hoftevinkel være 40 til 45 grader i vandret retning under hjulene, med armene 80 til 90 grader over bjælkerne. Du skal justere højden på dine stænger, dette er relativt hurtig og let ved at justere afstandene, slå dem ud og lægge dem under for at hæve dine poler eller omvendt for at sænke dem. Men hvis du har brug for at justere rækkevidden, bliver det lidt sværere.

Du bliver sandsynligvis nødt til at købe en ny stamme eller i mit tilfælde bytte hele styrets opsætning. Men hvis du har brug for at justere din stamme med mere end to eller flere inches, skal du sandsynligvis have en anden rammestørrelse. Og mens du kan glide din sadel frem og tilbage et par centimeter, bør det aldrig gøres for at reducere din rækkevidde.

Din sadel skal kun dikteres af dine ben, så læg den i den rigtige position, og lad den være, hvor den er. (glad elektronisk musik) - Så du har fundet den cykel, du er vild med, men du er et sted mellem størrelserne. Måske er det en 54 eller en 56, et medium eller en stor.

Nu er forskellen mellem begge disse cykler stakken og rækkevidden. Området er dette, og stakken er her. Hvis du er en højere rytter, har du en større sadelpind, hvilket betyder, at du har brug for styret lidt højere, dermed stakken, men hvis du vil have en racercykel med en racy følelse, vil de fleste ryttere vælge en mindre cykel og tilføj en længere stilk.

Men hvis du vil have en mere stabil og lodret position på cyklen, skal du gå efter den større cykel med denne højere stak. I sidste ende kan du vælge en rammestørrelse udelukkende baseret på din højde og sadelhøjde, men du skal virkelig bestemme, hvilken type ramme du vil have. Vil du have lang og lav eller vil du stå oprejst? Hvis du kunne lide denne artikel, så giv den store tommelfinger op, og hvis du ønsker flere artikler, hvorfor ikke klikke på mig?

Hvilken højde er god til en 26 tommer cykel?

'26”Hjulstørrelse er perfekt til de fleste voksne med enhøjdeover 6 fod. Det meste af turnéencyklerog hybridcyklerkommer i 700C metriske hjul, som også er kendt som 29-tommehjul.

Er en 26 tommer cykel god for mig?

Så,26 tommerhjul, i enmountainbikesammenhæng, er sandsynligvisgodtfor nogen omkring 4′10 ″ -5′2 ″ for at opnå den bedste balance mellem vægt, overførselsevne og håndtering. Når det er sagt, for en turnécykelpå fortov er der virkelig ingen grænse for, hvor høj rytteren kan være.

Skal jeg få en 26 eller 28 tommer cykel?

Det vigtigste er aten ramme, der passer til dig og har en behagelig geometri. Hvis du er mindre end 170 cm i højden,26hjul kan give mere mening på encykelden lille. I de mindre størrelser følger den med26hjul og28hjul i større størrelser.13. maj 2014

Er en 26 cykel for lille til mig?

Så,26tommer hjul, i et bjergcykelsammenhæng, er sandsynligvis godt for nogen omkring 4′10 ″ -5′2 ″ for at opnå den bedste balance mellem vægt, rollover-evne og håndtering. Når det er sagt, for en turnécykelpå fortov er dervirkeligingen grænse for, hvor høj rytteren kan være.

Har jeg brug for en 26 eller 29 cykel?

Fordi29erhjul ruller over forhindringer meget lettere end26hjul, mange29erryttere bemærker hurtigt, at de ikke længere undgår rødder, hjulspor, klipper, stubbe osv., som de engang plejede på deres26''cykel. Alt dette kombineres til encykeldet er generelt mere stabilt og tilføjer rytternes selvtillid.

Er en 26 cykel for stor?

Så,26tommer hjul, i et bjergcykelsammenhæng, er sandsynligvis godt for nogen omkring 4′10 ″ -5′2 ″ for at opnå den bedste balance mellem vægt, rollover-evne og håndtering. Når det er sagt, for en turnécykelpå fortov er der virkelig ingen grænse for, hvor høj rytteren kan være.

Er det bedre at have en cykel lidt for stor eller lille?

Ideelt set vil du gernetagedem til en prøvekørsel, men hvis det ikke er tilfældet, skal du i det mindste lave en standover-test af begge størrelser i encykelbutik. Som flereharpåpegede, er det bedst atnoget der faktisk passer dig, men med det i tankerne er detbedreat gålidt mindreendlidt størreaf en ramme.

Hvor lille af en cykel er for lille?

Hvordan man fortæller om det erfor lille? Indstilcykelop til dine specifikationer (sædehøjde, rækkevidde, sadelnedslag, bar til sadelhøjde) og stå derefter tilbage og se det kritisk. Hvis det ser forkert ud og ude af proportioner (ligesom mådeogsåmeget ellerlillesadelpind, stilkogsålang ellerkort) så er det forkert.3. jul. 2008 r.

Hvad skal jeg se efter i en cykelfitting?

Men chancerne er, at du bliver nødt til at gøre det selv; men rolig, det er ikke raketvidenskab. Når du foretager en cykelmonteringsprocedure, er det vigtigt at se på tre hovedparametre - cykelstørrelse, sadelhøjde og sadelnedslag.

Hvor kan jeg få et cykeltilpasningssæt?

Book en cykelpas her! Uddannelse, værktøjer og software til cykelhandlere, cykelmontører og rammebygere. Hjem til det originale Fit Kit. Forøgelse af cyklistens køreoplevelse gennem cykelstørrelse og montering siden 1982. Jeg sælger cykler, og jeg vil gerne kunne dimensionere kunderne til en cykel.

Hvorfor er det vigtigt at have en cykelpasning?

Uanset om du køber en ny cykel, skifter mellem cykler eller blot installerer en ny sadel, er cykelpasning vigtig. Det handler dog ikke kun om at indstille din sædehøjde. For at holde din cykelposition den samme, hver gang og hver tur, er der tre målinger, som du skal være opmærksom på - og konstant kontrollere.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Nyc-cykling - almindelige svar

Er New York City cykelvenlig? Hvis vejen er for smal til, at en cykel og en bil kan køre sikkert side om side, har du ret til at køre midt i kørebanen. Cykling er tilladt på alle hovedgader og lokale gader i hele byen, selv når der ikke findes en bestemt rute.

Udholdenhedscykling - hvordan man løser det

Hvad er en udholdenhedscykling? Enhver tur på cirka en time eller mere i et samtaletempo er en udholdenhedstur. Overbelaste. For at forbedre din udholdenhed skal du køre længere ture, end du er vant til.

Sådan repareres en bulet cykelfælg - hvordan man håndterer

Hvor meget koster det at fastgøre en bøjet cykelfælg? Hvis hjulet kan fastgøres - det ser generelt godt ud, men har en wobble - kan du forvente, at din lokale cykelbutik opkræver $ 20 - $ 30 for at sande det ved hjælp af professionelt udstyr som en truing-stativ til den perfekte linje og rundhed. 10 авг. 2019 г.

Fitbit og cykling - hvordan man håndterer det

Kan Fitbit banecykling? Mens de cykler, kan brugerne se deres afstand, varighed, gennemsnitshastighed, puls og forbrændte kalorier. På skrivebordet kan brugerne se et kort over deres rute og sammenligne statistikken fra tidligere forlystelser for at se, hvordan de klarer sig over tid. г.

Cyklistben - hvordan løser du det?

Hvilken cykling gør med dine ben? Benstyrke Cykling forbedrer den generelle funktion i underkroppen og styrker dine benmuskler uden at overbelaste dem. Det retter sig mod dine quads, glutes, hamstrings og kalve. 21. januar 2020

Vaast-cykler - hvordan man løser det

Er magnesiumcykler gode? Magnesium kan bruges til at konstruere cykelrammer, der er lettere end aluminium og samtidig opretholde høj trækstyrke og dæmpningsevne. Alt dette fører til en meget glattere og mere effektiv tur. Magnesium kommer også ind til et lavere prispunkt end populære letvægtsmaterialer som kulfiber.8 авг. 2018 г.