Vigtigste > Cykler > Cykelgaver til hende - hvordan man håndterer

Cykelgaver til hende - hvordan man håndterer

Hvad køber du en kvindelig cyklist?

21 julGavertil vejCyklingKvinder
 • Stof Vandflaske. Vil du ikke rod på din cykel med overskydende bagage?
 • Castelli Viva Ladies pandebånd.
 • Cinelli Mike Giant styretape.
 • Svelte armvarmere.
 • Hat!
 • Podiumbukser.
 • dhbKvindersBlok Macro Roubaix langærmet trøje.
 • Strava Premium-medlemskab.denne artikel er for kvinder ked af fyre som kvinde, det kan være lidt udfordrende at cykle, nogle gange bryder naturen for eksempel, for mænd er bare fine. Jeg er her for at hjælpe i denne artikel, jeg giver dig et par tip og tricks til, hvordan du kan cykle lidt mere behageligt end din mor Start med den der holder mest af komforten på din cykel. Hvis du føler dig utilpas i dette område, vil det være meget svært for dig at nyde din cykel. Der er ingen sadel, der passer til jer, som alle fungerer perfekt for en person, og det kan være absolut smerte for en anden, men der er mange forskellige sadler til rådighed, herunder nogle kønsspecifikke sadler.

Du bliver muligvis nødt til at prøve et par sadler for at finde den, der fungerer for dig. Lad dig ikke afskrækkes af, hvordan sadlen ser udskåret - en sadel som denne eller en rigtig bred sadel kan være meget behagelig for nogle kvinder; hver bum gør ondt første gang du cykler, men jo mere du bærer, jo mindre bliver det. Det gør ondt, når dit muskelvæv vænner sig til det, stol på mig, og for det andet må du ikke lade mændsspecifikt cykeludstyr sætte dig af For eksempel foretrækker nogle kvinder mænds shorts eller en mænds sadel Gode cykelshorts vil gøre din komforttand dyrere Produktet betyder ikke nødvendigvis, at det er bedre eller for Det virker, det afhænger af din personlige præference Vask dine shorts efter hver tur og brug vaskeskumcreme til at opdrætte, hvis du kører meget i regnen, kan det være værd at investere i nogle mudderbeskyttere for at holde alt stænk væk fra dine ben og bomme, og have en blødgjort shami er ikke sjovt, men i Wales er sandsynligheden ikke virkelig fordi det altid er rart, når vejrbestandige kvinder finder det lidt mere behageligt at sidde længere tilbage på sadlen, så der er mere pres på din røv og mindre pres på dine følsomme områder, hvis du har problemer med det. At have komfort på cyklen kan være værd få en cykel fit Yo u skal være i stand til at vide, hvordan du justerer din position Tænk over, hvor trykpunkterne er under og efter hver tur. For at gøre dette skal du flytte din sadel bagud eller vippe den lidt. Det er en god ide at tage et multiværktøj med hver gang du kører, så du kan justere din position, mens du er ude.

Dette er sandsynligvis den, som mange finder det sværeste i forhold til når du er midt i ingenting, og du ikke har brug for noget værre end at tage fire lag af for at gå på toilettet, især i vintermånederne har vi brug for et skøn hvorfor gå jeg behøver ikke rigtig løbe Der er flere måder at undgå at skulle tage alle dine lag af cykelshorts af uden bib-stropperne, der gør det meget lettere, men rolig, hvis du har bib-stropper, der er et par andre tricks du kan også prøve det, den første er faktisk en, som jeg hentede fra min gamle holdkammerat på gaden, hvor du ruller dine korte ben op og derefter trækker den til siden. Jeg har ikke rigtig prøvet denne og af åbenlyse grunde vil jeg ikke demonstrere det i dag, næste er at trække dine bib shorts under din trøje, så du går under din trøje Træk den ene side af bib shorts ned og derefter den anden side og så kan bibshortsen frit komme ned, men jeg er ikke sikker på, hvordan jeg får dem op igen uden at tage min trøje af, da der stadig udvikles nogle shorts til kvinder med lynlås på ryggen eller aftagelige stropper for at gøre det let for kvinder at gøre naturpausecykling til en stor social sammenhængende sport er intet, jeg elsker mere end at gå ud med mine venner og tage en kop kaffe på en café og kage, det er fantastisk, men det er meget vigtigt at have lidt noget at spise og drikke og ofte på cyklen spiser jeg normalt hvert 45. minut som en energibar eller en banan, så du ikke løber tør for energi, når du har en lokal cykelhavneklub, hvorfor går du ikke og deltager i et af deres møder eller grupperejser som denne, vores rigtig venlige gruppe, så vær ikke bange y der er også kvindespecifikke cykelklubber, som begyndte at cykle mor for et par år siden, og hun deltog i en af ​​dem Grupper, der sigter mod at få flere kvinder på cykler, uanset hvad deres kvalifikationsniveau er, og hun elsker absolut at lide, fordi jeg var bare ikke så skræmmende, men det er en fantastisk måde at forbedre dig selv virkelig hurtigt uden det virkelig at bemærke. Hvis du får en mekanik eller en punktering, vil nogen i gruppen altid hjælpe dig, hvis du er forholdsvis ny på cykel, prøv at finde en bilfri cykelsti som denne for at opbygge din selvtillid og udholdenhed Uden at bekymre dig om trafik eller biler, så når du har det godt, kan du køre afsted og tage store stigninger For at komme op, flet det eller læg det i en bolle som denne for aero gevinster, og når du går ud, skal du huske at dele din live placering med dine familiemedlemmer eller venner, så de altid ved, at du er sikker Tak for at se dem alle, håber, at denne artikel hjalp dig med at give dig nogle tip og tricks. Hvis du har dine egne tip, som jeg ikke nævnte, så del dem med os i kommentarfeltet nedenfor

Hvad er den bedste gave til en pige?MereGaverTilPiger
 • Bløde legetøj.
 • Krus.
 • Chokolade
 • Hynder.
 • Håndtasker.
 • Planter.
 • Lykønskningskort.
 • Rejsetilbehør.

Det plejede at være hårdt at shoppe for kvinder, indtil jeg lavede denne artikel. Hvad sker der fyre? Det er Jose Zuniga fra Undervisning til herremode. Og i dag har jeg undersøgt meget for at sikre, at du giver den specielle pige en gave, som hun absolut vil elske. For ligesom alle andre øger din påskønnelse af den person, der gav den til dig, at modtage en fantastisk tankevækkende gave, som du faktisk ønskede.

Jeg vil have dig til at være den person. Og det gælder for enhver pige i dit liv, din kæreste, den pige du kan lide. din søster, din kæreste, din mor er ligeglad med, hvem det er.I dag sørger vi for, at du giver dem den bedst mulige gave. Lad os komme ind på det. Nummer et, et ur.

Og nej, nej, nej, dette er ikke en sponsoreret artikel, det lovede jeg. Men ligesom vi kan lide ure, har næsten enhver kvinde et smukt ur, og med kvinder er mulighederne uendelige. Det store ved det er, at de fleste kvinder ikke ser nørder eller ser nørder som mænd er.

Ao for hende, det er egentlig bare æstetisk, hvor godt dette ur ser ud, så du har din Michael Kors, din MarcJacobs, Kate Spade, din Tory Burch. Mange af de mærker, jeg snakker om på denne kanal, laver også linjer til kvinder, Vincero, The First, Bradford Watch Co, Movement Watches, Daniel Wellington. Alle disse linjer har ikke kun mandlige ure, men også kvindelige ure, så ikke kun kan du bruge rabatkoden og få den endnu billigere, du kan samarbejde med dem.Nummer to et makeup-sæt. Hvis du er som mig, ved du sandsynligvis ikke noget om makeup, men det er noget, kvinder elsker. Som at få det rigtige makeup-sæt til en pige, vil hun absolut elske dig.

Og selvom jeg ikke kan hjælpe dig så meget, kan jeg ikke fortælle dig noget om hverken Urban Decay eller Kylie Jenner-samlingerne. Spørg mig ikke hvorfor, men jeg hører min pige tale om det med sine venner hele tiden, og det lyder som et populært mærke, som næsten alle piger er vild med lige nu. Så køb dem noget i disse butikker, og stol på mig, det bliver du A1 med dem.

Plus en lille bonus, hun vil faktisk tro, at du lyttede hele tiden, og du var mig. Min fornøjelse. Okay, så de næste to fangede jeg min pige på Vanity Planet og bad hende om at tilslutte os.

Giv os lidt hjælp her. Fordi jeg tænkte over det her om dagen, elsker mænd kvinder hudpleje, de elsker at tage sig af deres hud. Det er ikke som os fyre, vi gør det for det ultimative mål.

Ikke kun gør de det for det ultimative mål, de finder glæde og en hudrutine. Vanity Planet gjorde det super nemt for os alle og skabte huden til Winkit. Hvad inkluderer dette barn? Det er et komplet hudplejesæt, tro mig, hun vil elske det.

Den kommer med den spinbørste, som jeg talte om tidligere. Det er godt for mænd og kvinder, der glemmer det. Det er som guld for dem.

Den leveres også med rensecremen og en grøn te lermaske, og til tops er der en hyggelig øjenlåg, en slags afslapnings- eller wellness-dag. Nu sælges hele sættet for omkring $ 190, men rolig, som du ved, har jeg allerede tilslutningen. Jeg fik dem bragt ind lige til jer til ferien for omkring $ 60! Så hvis du bruger den specielle kode og linket nedenfor, kan du få hele dette sæt til $ 60, der er perfekt til enhver speciel pige i dit liv, uanset om det er din mor, søster, kæreste, hvem hun end er, de vil elske det.

Men hvis du vil have noget andet, hvis du ved, at din kæreste er som en amake-up junkie, så er denne anden, denne fantastisk, denne hedder A Glam Box. Som jeg sagde, hvis du ved, at de elsker makeup og er interesseret i alle de ting, er dette det sæt, du vil have hende. Den leveres også med spinbørstesættet, det samme som jeg lige har talt om, hvilket er fantastisk til at forberede ansigtet inden påføring af makeup, men det kommer også med hele børsten, makeup -Børstesæt og en lille svamp, som kvinder ser ud til at elske , bare elsker hvordan man laver deres makeup ordentligt.

Hvis du nogensinde er blevet trukket ind i Sephora eller Ulta af din kæreste, har du set, hvor skøre disse børstesæt er. Fik krogen, jeg ville ikke lade mine drenge tørre for at betale skøre beløb som dette. Jeg fik Vanity Planet til også at reducere denne boks for dig.

Og du kan få disse til omkring $ 70, igen er der et specielt link nedenfor. Så det betyder ikke noget, hvem den specielle pige er i dit liv, som du virkelig vil imponere, give hende noget, som hun vil elske, hun vil være glad, hun vil være taknemmelig, disse sæt er til dig. Den femte ting, du kan få din pige, er et Polaroid-kamera.

Kvinder elsker at tage billeder, i det mindste har hver kvinde, jeg har mødt, et selfie-problem. Så skaff hende et Polaroid-kamera. Du kan få dem til omkring $ 50 på Amazon, og hun vil elske dig for det, for nu kan hun tage trendy billeder, der får hende flere likes.

Det er uvurderligt på grund af dig. Og endelig nummer seks for mine traditionelle mænd, kan du få hende en æske chokolade og nogle blomster. En æske chokolade og blomster Den er perfekt til enhver kvinde.

Når du lige er begyndt med en bestemt pige. Og du ved ikke, hvad du skal få hende, hvis du synes, det bliver for pinligt, uanset hvad det er, en æske chokolade og blomster fungerer altid. Seks forskellige gaveideer for at få den specielle pige i dit liv. Du kan være sikker på, at hun vil elske dig for det.

Hvis du nød denne artikel og fandt den informativ, skal du ikke glemme at kunne lide os nedenfor. Glem ikke at tjekke et af de specielle sæt, der er linket nedenfor. Det er det for mig i dag.

retningslinjer for montering af cykler

Indtil næste gang!

Hvad er den bedste enkle gave til en pige?

Her er 21store gaveralle under $ 50, der er smarte, billige og går den fine linje.
 • En sød og nyttig tote.
 • En sofabordsbog, der også fungerer som øjen slik.
 • Noget der viser dig respektere hendes trængsel.
 • Et trendy lys.
 • En lun trøje.
 • Lokalt keramik.
 • En fin læderdagbog.
 • Kvarts smykker.

Hej gutter. I dagens artikel viser jeg dig fem gaveideer i sidste øjeblik, som alle kan give som julegave eller fødselsdagsgave på cirka fem minutter. Denne artikel er også et samarbejde med min ven Holly fra Holly of All Trades.

På sin kanal viser hun dig fem yderligere gaveideer i sidste øjeblik, som du nemt kan kopiere til en fødselsdag eller jul. Jeg har et link i beskrivelsesfeltet nedenfor og i slutningen af ​​artiklerne, så du kan se dem, når du har set denne tutorial. Tak også Squarespace for at sponsorere dagens artikel og for at støtte denne kanal.

Uanset om du har brug for et domæne, et websted eller en onlinebutik, gør Squarespace det muligt. Lad os starte med den første gave. Den første idé er at have ugentlige eller månedlige genanvendelige kalendere.

Alt hvad du behøver er en billedramme, og disse farvechips fås gratis i håndværksbutikker, men du kan også bruge post-its eller andet farvet papir, du har. Fjern bagsiden af ​​din billedramme og billedskabelonen. Nu kan vi bruge denne skabelon til at måle det papir, vi skal bruge.

Jeg ønskede at oprette seks kolonner til min kalender, fordi jeg ville udføre en sådan ugentlig opgave og ikke rigtig være produktiv om søndagen. Beslut om farverne, og arranger og klip om nødvendigt. Og nu vil du lime farvechipsene en efter en på billedrammeskabelonen.

Det fantastiske ved disse farvechips er, at de allerede er opdelt i sektioner, så du kan sætte alle opgaverne indeni. Eller hvis du vil oprette en månedlig kalender, kan du bruge hver sektion for hver dag. Når du er færdig, skal du skære overskydende papir af, og nu kan vi lægge papiret tilbage i rammen, og sådan ser det ud nu.

Nu kan du enten bruge den som en ugekalender og skrive datoen på den med en tavlepen, eller du kan bruge den som en månedskalender ved at tilføje datoen i hver firkant og tilføje næste uge eller måned, du kan bare bruge pennen Klar. Så pas på ikke ved et uheld at bruge permanente sømarkører. Ganske let at gøre, og du kan tilpasse det, hvordan du vil.

Du behøver ikke engang fem minutter til den næste idé, fordi det kan gøres så hurtigt. Den anden idé er at oprette brugerdefinerede pin board pins. Med denne gør-det-selv har du brug for enhver type dekoration.

Her skal jeg bruge sommerfuglmagneter, men du kan også bruge falske blomster, knapper, perler og alt andet, du har derhjemme. Og du skal også bruge enkle korkbrætpenne. Og alt hvad du har brug for, skal du bare lim den dekoration, du har, fast på stiften med varm lim.

Så let. Da jeg har oprettet sommerfuglestifter, tænkte jeg, at det ville være sødt at bruge et plastikpynt og noget dekorativt eller bare farvestrålende indpakningspapir til indpakningen. Jeg krøllede bare papiret op, så det lignede en blomst, og så begyndte jeg at tilføje penne en ad gangen og stak pindene gennem papiret, så alt kunne holde sammen.

Derefter lukkede jeg ornamentet og vendte det om, så jeg kunne tilføje resten af ​​stifterne uden at noget faldt ud. Og så dekorerer jeg bare den lukkede igen, og du får søde pin board pins i søde emballager. Den tredje idé er at skabe disse smukt blomstrende papirblomster med en sød besked, bekræftelse eller hvad du ellers har i tankerne.

Start med at tegne små cirkler med et kompas ved at spore et rundt objekt, og hvis du vil være meget præcis, kan du også tegne en anden cirkel i bredden af ​​den cirkel, du oprettede. Nu er alt hvad du skal gøre, at tegne forskellige kronblade rundt om cirklerne for at se perfekte ud. Hvis du vil spare tid, kan du også tegne en blomst først og derefter folde papiret et par gange og derefter skære formen ud, og det er sådan, du kan lave flere blomster på én gang.

Og nu kan du farve blomsterne, som du vil. Jeg brugte enkle farvede blyanter og farvede alt ind. Jeg prøvede også at bruge markører, men de begyndte at bløde på et tidspunkt, og det var en katastrofe, så jeg vil anbefale normale Brug af farvede blyanter, ikke akvarelblyanter, du undgår katastrofer.

Nu for at gøre disse blomster endnu mere specielle, kan du nu sætte en besked i hver blomst. Det kan være en sød besked, en inspiration eller noget andet. Og den anden person kan for eksempel bruge en blomst hver dag og læse dagens budskab.

Nu skal du bare skære blomsterne ud, hvis du ikke allerede har gjort det, og derefter begynde at folde hvert kronblad mod midten, mens du skjuler meddelelsen. For at sikre, at den anden person ved, hvad de skal gøre med det, kan du skrive en note, der fortæller dem, at de gjorde det for at lægge papiret i vandet. Du kan lægge papiret i en lille gavepose, og når den anden person lægger papiret i vandet, åbnes kronblade, og beskeden vil blive afsløret, og så får du disse smukke håndlavede blomstrende blomster med en speciel besked indeni.

Den fjerde idé er at skabe disse smukke krus, der også er super nemme at lave. Den første ting, du vil gøre, er at dække toppen af ​​et hvidt porcelænskrus med plastfolie og noget tape. Jeg skar bare et lille stykke til måling, og jeg brugte noget tape og påførte det rundt om kanten, så jeg sørgede for, at toppen er forseglet, og bunden er plan.

kirk kinetisk træner

For at få et flot, rent udseende påførte jeg også båndet i bunden af ​​kruset. På denne måde kan du fjerne malingen og tegne en flot, ren kant senere. Tag derefter en skål eller en anden skål, du har, og dæk den med plastfolie eller anden wrap, du har, og tilføj derefter lidt vand til skålen.

Og nu kan vi endelig tilføje farven. Du har kun brug for nogle neglelak til dette trin. Sæt først et par små dråber i vandet.

Du har virkelig kun brug for lidt. Og så kan du bruge en spyd og sprede neglelakken lidt for at skabe et godt mønster. Vi er nødt til at gøre dette hurtigt, fordi neglelakken tørrer rigtig hurtigt.

Og tag nu dit krus, og mens du holder det på denne måde, skal du placere det i skålen og derefter dreje det langsomt, så neglelakken kan sidde fast omkring kruset. Hvis du har en større beholder, vil det være meget bedre, da dette bliver et mindre en tri krigs ckier. Og du får noget lignende. Hvis du ser noget, du ikke kan lide, kan du bare fjerne det med silkepapir eller en vatkugle, og hvis du finder et område for tomt, kan du tilføje lidt mere, tilføj neglelak tilbage i vandet, flyt det rundt for at skabe et godt mønster, og dypp derefter kruset i skålen med det tomme område, du vil rette.

Og du er færdig. Jeg gjorde det samme med mit krus og brugte forskellige farver. Sagen her er, at du ikke bruger for meget neglelak, ellers bliver det for rodet, men selvom du ikke kan lide det, kan du bare fjerne alt med neglelakfjerner.

Så vær ikke bekymret. Og nu kan jeg være forsigtig med at fjerne båndet og lade alt tørre helt. Da jeg ikke var sikker på, hvor godt den ville holde på koppen, besluttede jeg at belægge alt med en lak.

Til dette trin brugte jeg bare Mod Podge og påførte det jævnt med en flad børste, men du kan bruge enhver anden glasur, du har. Og når alt er tørt, får du disse dejlige håndmalede kopper, de er virkelig lette, og du kan tilpasse det, som du vil. Den næste idé er at skabe en varmepude, som du kan tilsætte essentielle olier til sundhed med.

Alt, hvad vi har brug for, er et stykke stof. Fold den i halvdelen med den forkerte side ud, og sy de to sider sammen med en lille nål og tråd. Til dette trin vil du bare trække nålen med tråden gennem stoffet i den dyppende bevægelse, indtil du når kanten, og gentag derefter trin på næste side, og sørg for at lade den ene side være åben, da vi tilføjer noget senere Når du kommer til slutningen, skal du gentage trinnene, men denne gang vil du tilføje nålen lige der, hvor du ser, der er ingen tråd endnu, men hvis du er en syningsproff, kan du blive vild med den.

Hvis du har superstærk varm lim, kan du bruge denne i stedet, eller hvis du har en symaskine, er det endnu hurtigere at lave en knude og afskære den overskydende tråd. Drej derefter stoffet udad for at afsløre den rigtige side af lommen, vi oprettede. Og nej, vi kan endelig tilføje ingrediensen til varmepuden, og det er ris.

Læg lidt ris i posen. Vi har ikke brug for meget. Du kan fra tid til anden kontrollere, at du er tilfreds med tykkelsen.

Og så kan du sætte et par dråber af din yndlings æteriske olie derinde. Jeg tilføjede eukalyptusolie, så jeg kan indånde duften, når jeg er syg for at føle mig bedre. Som du kan se, gik jeg lidt overbord med olien her, men det er fint.

Nu vil du folde stoffets kanter i lommen for at skabe disse klapper på hver side, og så kan vi sy det hele sammen. Sy alt sammen problemfrit. Jeg tilføjede nålen med tråden lige under kanten.

Og så sy bare klapperne sammen uden at trykke nålen ud. Så du dybest set bruger de indre flapper og sy dem sammen, mens du efterlader det ydre stof i stykker. Nu skal du bare binde en knude, skære den overskydende tråd af, og din varmepude er klar.

Nu kan du blot tilføje det til mikrobølgeovnen i et par sekunder for at varme det op. Plus, meget tak for en sejr hos dagens sponsor, squarespace.com.

Hvis du har en ven eller et familiemedlem, som du vil hjælpe med at øge hans eller hendes bloggkarriere eller måske sælge deres eget håndværk, kan du også oprette et websted, og de giver dine venner en gave i sidste øjeblik, men hvis du ikke har en Har erfaring med at designe en blog eller butik, Squarespace er perfekt til det. Squarespace er en alt-i-en platform. De har smukt designede skabeloner, der kan bruges til at oprette alt, hvad du vil, en simpel blog, hjemmeside, onlinebutik, alt er muligt.

Og hvis du støder på problemer eller har brug for hjælp, har de også prisvindende 24/7 kundesupport, der er der, når du har brug for det. Du behøver aldrig at føle dig stresset og tabt. Så hvis du er interesseret i at give din ven en gratis prøveperiode eller måske endda et helårsabonnement, skal du besøge squarespace.com for en gratis prøveperiode, og hvis du vil spare penge for hele året, skal du bare gå til squarespace.com / makoccino for at spare 10% på dit første køb af et websted.

Jeg håber virkelig, at du nød disse ideer og var hjælpsom. I så fald skal du sørge for at give denne artikel tommelfinger op for at understøtte denne kanal. Det får mig meget. Glem ikke at tjekke Hollys ideer på hendes kanal og abonnere på flere anmeldelser af kunsthåndværk i fremtiden, og klik på klokken for at få besked, når jeg uploader en ny artikel torsdag og lørdag.

Tak fordi du så fyre se dig snart. Farvel.

Hvad skal jeg få en cyklist til en gave?

Dedikerede pedalskubber bruger utallige timer på cyklen og kører tusinder af miles hvert år. Denne gaveliste er fyldt med genstande, der gør sadeltiden mere sikker, lettere og sjovere. En cykelcomputer er et must-have for alle cyklister, fra seriøse racere til weekendkrigere til daglige pendlere.

Hvilken slags bogstøtter er der til en cykel?

Tilføj et strejf af cyklen til stuen bogreoler med disse cykel bogstøtter. Denne cykelgave er stilfuld og industriel på samme tid. De er håndlavet af bronze og fanger den ikoniske position for en old-school track rider, der afslutter en sprint.

Hvad kalder du øl efter en cykeltur?

Cykler og øl passer naturligt. Post-ride-øl er et traditionelt ritual, som cyklister verden over nyder. Denne 64 ounce growler er til den cyklist, der er hjemme i mikrobryggeriet. De kan gå af cyklen, række i køleskabet og våde fløjten efter en lang, hård tur. Det udtales Jill-ay. Jillay.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Zwift-cykler - omfattende håndbog

Er Zwift realistisk? TestfeltetModelType trænerPrisElite Direto X (til test) rulletræner med direkte drev729 Elite Nero (til test) gratis rullestol679.99 Relaxdays rulletræner (til test) rulletræner79,90 Tacx NEO 2T Smart (til test) rulletræner med direkte kørsel1 299

Offentlige cykler DC - anførte spørgsmål og svar

Har DC offentlige cykler? Med Capital Bikeshare kan du tage en cykel fra mere end 500 stationer over hele Washington, DC, metroregionen og returnere den til enhver station i nærheden af ​​din destination. Tjek en cykel til din rejse til arbejde, Metro, kør ærinder, gå på indkøb eller besøg venner og familie.

Hundecykel - hvordan man beslutter

Kan hunde cykle? Bare husk, din hund behøver ikke at være en bestemt race eller størrelse for at nyde at tilbringe tid sammen med dig på cykel. Så længe din hund nyder at løbe ved siden, blive båret i en kurv eller trukket i en trailer, kan du have det sjovt sammen på vejen, mens du cykler.

Cykler rundt om i verden - hvordan man kan slå sig ned

Hvor meget koster det at cykle rundt i verden? Du kan cykle rundt i verden for mindre end $ 15 pr. Dag. Dette inkluderer daglige omkostninger, når du rejser på cykel. Disse er typisk mad, indkvartering, reparation af cykler, visa og diverse køb på vejen. Det inkluderer ikke de oprindelige udgifter til at købe en cykel og andet udstyr.

Cykelrør - Komplet manual

Hvordan ved jeg, hvilket cykelrør jeg skal købe?

Alaska Airlines-cykelgebyr - hvordan man løser det

Hvor meget koster det at tage en cykel på Alaska Airlines? Et overblik over Alaska Airlines bagage- og cykelpolitikker: Generelle bagageafgifter Hjemme 1. indtjekket taske $ 252. Indtjekket taske $ 35 Carry-onInkluderetCykelbagageafgift * $ 25 * 13 нояб. 2017 г.