Vigtigste > Cykler > Cykelhacks - enkle svar på spørgsmål

Cykelhacks - enkle svar på spørgsmål

Hvordan kan jeg gøre min cykel sjovere?

10 måder atgør cykling sjovfor børn
 1. Pedal gennem vandpytter. Find nogle store dårlige vandpytter tilridegennem og organisere en pølsefestcyklingbegivenhed med venner.
 2. Planlæg ensjovtbestemmelsessted.
 3. Gå væk fra den slagne vej.
 4. Gå mod bakkerne.
 5. Harsjovtmed naturlige forhindringer.
 6. Start dit spil.
 7. Tag en pause.
 8. Medbring venner.Vi elsker alle at cykle, men hvad hvis du kunne gøre din tur endnu sjovere? Nå, en hel masse anstændige hacks til netop det. (Biker græder) Hvad er der galt? - Jeg græder bare af glæde. Sådan en dejlig tur. (funky dansemusik) - En knirkende, knirkende cykel, der skifter af sig selv, mens du kører, er ærligt talt et mareridt.

Og sagen er, det bliver ofte meget let for dig, i dit hus, sorteret foran dig til endda at ride. Især med vores enorme arkiv med vedligeholdelsesartikler. Sådan forestiller jeg mig det, hvis du tænker på din cykel, før du kører, tænker du ikke på din cykel, mens du kører. (funky dansemusik) Er det ikke tid, du skifter til euro? Det tror vi bestemt.

Så skift enhederne på din hovedenhed fra miles til metrisk, og du vil gå længere og hurtigere på et øjeblik - wow! - du kommer ikke rigtig ud af banen, du kører nøjagtigt den samme hastighed, men det er rart at se større tal, og du vil føle dig meget mere professionel. - Jeg føler mig allerede mere professionel. (funky dansemusik) Da vi generelt starter og slutter vores tur fra samme sted, virker det lidt meningsløst at finde en genvej.Men hvis det afskærer en travl vej eller får dig hurtigere til din yndlingsgade, skal det være en god ting, ikke? Inden du går ud, skal du lave lidt kortundersøgelse og se, om du kan finde gader eller stier, der tilbyder en genvej. Dette kan være lidt grus eller sti, men det kan også være meget sjovt - kommer det herfra? - Ja, en lille genvej. - For helvede. (funky dansemusik) - intervaller er gode for dig.

Nå, for din kondition, men lad os indse det, de er ikke så sjove. Kører den samme stigning op og ned, fuld gas til det punkt, hvor du næsten bliver syg, hvorfor gør vi det? Fordi det virker. Men der må være en anden måde. - Nå, der er.

Alt du skal gøre er at tage en dejlig kuperet køretur og gå på old school. Så glem alt om din hastighed, styrke og puls, og bare fortsæt. Sprint tilfældigt, gå hårdt, hvis du vil, gå let, hvis du vil.Hvad hvis du har lyst til at stoppe ved siden af ​​vejen for at nyde udsigten? , gør bare det også - lyder bedre for mig. (funky dansemusik) - Når man taler om det, gør netop det. Stop og tag en pause.

fitbit ioniske GPS

Hvis du snubler over en fantastisk udsigt eller en solnedgang osv., Skal du stoppe. Tag det hele ind, sug det op, og hvis du vil, skal du komme ud af din telefon og tage et billede af det med din cykel foran. Send det derefter til os på GCN, og det kan endda fremstå som et af vores daglige inspirerende fotos. (funky dansemusik) Der er intet som en kaffebar stop for at se frem til en tur. - Nej, det findes ikke.

Hvis jeg var helt ærlig, da jeg kørte på fuld tid, måtte jeg være seriøs, stoppede jeg sjældent på en kaffebar, da jeg trænede meget hårdt. Men nu hvor jeg ikke behøver at være så seriøs længere, er det stort set obligatorisk. - Ja, ja, turen går i stykker, og lad os være ærlige, kaffe og kage smager godt. - Ja.Især apple strudel. - Apple strudel, - Jeg ser frem til det. (funky dansemusik) - Der er intet som at afslutte en tur med en nedstigning.

Selvom det ikke er muligt, hvis du ikke bor ved siden af ​​en, så prøv altid at afslutte dine forlystelser med medvind i stedet. Tjek vejrudsigten, inden du tager afsted, og planlæg din rute i overensstemmelse hermed. (funky dansemusik) Nogle gange er det bare rart at gå hvor du vil og bygge din rute over tid, men hvis du vil finde nye veje og ikke vil gå vild, er planlægning af en rute vejen at gå Der er mange ruter planlægningsværktøjer på internettet, og du er næsten sikker på at finde en ny vej, som du aldrig før har gjort lige uden for døren. (funky dansemusik) Og endelig er en af ​​de bedste måder at gøre en tur endnu bedre med en skinnende ny cykel.

Følelsen af ​​at have en ny cykel i garagen er som chokolade i køleskabet. Det er altid i dit hoved. Du vil have det, den følelse af nyhed, s friskhed, friskhed.

Det giver dig den ekstra motivation på rejsen og kan endda hjælpe dig med at gå endnu hurtigere gennem placebo-effekten. Virkelig! Jeg har en ny cykel! Ny cykel! - Åh gud. Han er som et barn til jul.

Under alle omstændigheder er dette nogle af GCN-tipene om, hvordan du gør din cykeltur endnu sjovere, men som altid vil vi og vores seere meget gerne høre din, som du kan efterlade i kommentarfeltet nedenfor. Hvis du ikke abonnerer, kan du gøre det ved at klikke på kloden. Der kommer snart et par flere artikler, der kan interessere dig.

Du kan planlægge en dejlig cykelrute hernede, eller hvis du ikke vil nyde din tur, her nede er GCNs tip til, hvordan du gør hver tur episk.

Hvorfor finder jeg det så svært at cykle?

At lære at skifte dincykelkorrektkangør også en gigantisk forskel, når det kommer tilcyklingvanskelighed. Hvis du er i det forkerte gear, kan du træde i pedalernehurtigatdu er forpustet og ikke effektivt bruger dine benmuskler eller i et gearstoratdukanknap nok komme over en bakke.

Der er mere end et par måder, din cykel bogstaveligt talt kan bære dig ned på stigningerne. I denne artikel vil vi introducere dig til et par af de åbenlyse, nogle af de mindre indlysende, og nogle af de lidt dyrere måder, du cykler på, kan gøres lettere. (Joy Music) Lad os starte i dag med at barbere noget, for når noget er gratis, er det altid bedre, ikke? To 750-mil flasker vejer omkring et og et halvt pund.

Hvis du inkluderer flaskens vægt, bliver det lidt mere. Jeg vil kun køre i en time, så jeg ved, at jeg ikke behøver at drikke 1-1 / 2 liter væske, det ville være nok i cirka tre timer. Det tager cirka 500 mil i en time, hvilket ville spare mig for et helt kilo.

Det lyder ikke som meget nu, men i betragtning af at jeg kører en temmelig kuperet time, omkring 400 til 500 meter i højden, kan det spare op til et minut. Og mens et minut over en time ikke lyder som meget, forestil dig det hvis det var? en jævn stigning på kun 30 minutter. Det ene minut vil føles som evigt med Hank venter på mig ovenpå.

Ved nu at bevæge mig væk fra midten af ​​cyklen og til, hvor min sadeltaske skal være. Desværre hyrede Hank hende ud til en anden cykelpakningstur, som han gør meget i disse dage og er godt for ham. Han nyder det.

Forestil dig nu indholdet af din sadeltaske. Hvad ville du have derinde? En slange, et multiverktøj. Måske har du et par sammenbrud, et par gasdåser, den slags ting.

bmx træning

Er alt dette virkelig nødvendigt for en times kørsel? Forestil dig at have en af ​​de store multiværktøjer med en kædeafbryder, hvornår brugte du en kædeafbryder sidst på cykeltur? Kunne du måske slippe af sted med et meget mindre multiværktøj som dette? Så når du kommer på dine rør, kan du måske bruge et af de ultralette, små nødrør, du ser på internettet i disse dage? Jeg tror, ​​du sandsynligvis kunne komme omkring 300 gram alene, og den slags vægt på din cykel vil virkelig gøre en forskel, især hvis du laver en hel del klatring. Mens vi taler om sadeltasker, hvad med den del af cyklen, der kommer af? er de lagt på, sadlen? er du skyldig i at gøre noget, jeg har lavet i årevis, som bruger den stærkt polstrede version af den samme sadel, som jeg i øjeblikket bruger på min cykel? det sparer mig ikke meget vægt mellem disse to sadler, men hvis du antager en sadel, der er vildt polstret i forhold til en let racersadel, kan du spare op til 200 gram, når du klatrer på sadlen, hvilket koster dig en masse energi, der ellers bruges til at gøre det, kan drive cyklen fremad på stigningen. Når du vælger en sadel, er det faktisk formen på sadlen og designet, ikke mængden af ​​paddin, der bestemmer, hvor behagelig det er for dig.

Og du bør altid prøve at finde en sadel, der passer til din krop, og du på den cykel føles godt. En af de mest oversete måder at spare vægt på din cykel på er at skifte dæk. Chancerne er, at når du købte din cykel, blev den prissat til en bestemt pris, hvilket betyder, at dækkene sandsynligvis ikke havde prioritet.

Noget som hjulsættet eller gruppesættet var sandsynligvis ikke, at jeg ikke sagde, at du skulle smide dine dæk lige nu. Dette er helt spildt, men når de er slidte, er det den perfekte mulighed for at opgradere til noget lettere. Måske kan du skifte fra en stålperle til en foldekugle, spare lidt vægt eller bare gå efter en lidt dyrere version af det dæk, du allerede har.

Det vil gøre mere for at få din cykel til at føles hurtig og boblende på stigningen eller på fladen end næsten enhver anden ændring, du kan foretage i den slags pris, så hvis du opgraderer dine dæk, er dette også den perfekte mulighed for at opgradere dine slanger så godt. Latexslanger har vist sig at have en lavere rullemodstand end standard butylslanger. Så du burde være lidt komfortabel der, og hvis du griner med dine dæk og ting, hvorfor går du ikke uden et rør? Det gør det ikke lettere, men det giver dig ro i sindet, at du er mindre tilbøjelige til at få en punktering, hvilket kan betyde, at du tør gå uden at gå ud og få et ekstra rør og pumpe, og det vil spare dig vægt.

Nu ved du, at vi klamrer os til sugerør, når det kommer til at gemme mikrogram fra din cykel, men der er et par ting, der var på din cykel, da du købte den, som du ikke nødvendigvis har brug for til daglig brug. På den ene side ventilhætter og ventilspindelmuffer. Du har ikke rigtig brug for disse, selvom ærmerne kan forhindre ventilen i din kant i at rasle.

Du har måske bemærket, at dit baghjul har en plastskive mellem kassetten og egerne. Dette er for at beskytte hjulet mod at blive skiftet op og ind i skifteren. Hvis din skifter er godt justeret, har du slet ikke brug for det, selvom det ville være en dyr fejltagelse, hvis det ikke var.

Din cykel kom sandsynligvis også med reflekser på hjulene. Du har ikke nødvendigvis brug for det, selvom jeg er en stor fan af at blive set på en cykel. Jeg prøver at bære lyse farver, men frem for alt begynder jeg altid med mit lys også.

Og til dette fjernede jeg også de standardreflektorer, der ville være kommet med cyklen. Vi sparer virkelig kun et par gram her, men det gør cyklen lidt pænere, noget slankere, og du kan ikke sige, at hvis noget ser cool ud, føles det hurtigt. Indtil videre i denne artikel har vi forsøgt at fokusere på mere omkostningseffektive måder at spare lidt vægt på, derfor dækkets rotationsmasse, andre ting der drejer rundt, fælge, meget dyre opgradering, skivebremseskiver, kassetter.

Du kan få en meget lettere kassette. Det er ikke så meget som et sæt hjul, men du sparer op til 200 gram igen, det kan jeg ikke tro. Det lyder fantastisk for mig.

Pedaler er et sted, du kan tabe dig, ligesom dit kædesæt er. Og hvis du vil gå rigtig hurtigt, kan keramiske lejer i dine nav også være en god opgraderingsmulighed. Hvis jeg virkelig var pedant nu og ville gemme alt det sidste gram, kunne jeg altid fjerne min cykelcomputer, ELEMNT ROAM, Wahoo ELEMNT ROAM og dens mindre bror, ELEMNT BOLT.

Dette sparer mig kun et par gram, og da jeg kan lide store data på min skærm, beholder jeg dette her, men der er noget at være opmærksom på. Så der er blot nogle få af vores mest populære måder at spare lidt ekstra vægt på din cykel på uden at ændre den måde, du kører på - så har du prøvet en af ​​disse, og når du gjorde, hvor meget vægt fik du af din favorit tur afskåret? Skriv det i kommentarerne nedenfor, og lad os vide, om der også er yderligere måder at spare vægt på din cykel på. Hvis du nød denne artikel, skal du give den store tommelfingre, abonnere på kanalen og klikke på min cykel for at få flere artikler.

Hvordan kan jeg gøre det lettere at cykle?

Otte enkle måder atlaveditcykelhurtigere gratis
 1. Hold det rent.
 2. Smør kæden.
 3. Sænk frontenden.
 4. LaveSørg for, at din sadelhøjde er rigtig.
 5. Juster pedalspændingen.
 6. Kontroller dit dæktryk.
 7. Laveat dine gear er justeret korrekt.
 8. Laveat dine bremser er justeret korrekt.
25. okt 2017

Er cykelhjul ulovligt?

Jeg tror ikkeWheeliesspecifikt erulovlig, men whelies, stop osv. kan fortolkes som hensynsløs kørsel - hvilket erulovlig.
...
Erwheelies ulovligt? Hvorfor?
Erwheelies ulovligt? Hvorfor?
CykelChatforumsindeks -> GenereltCykelSnakGå til side 1, 2, 3, 4 Næste
14. maj 2007

Det er motoriseret. - Virkelig, broder? - En lille snavscykel, så bliver vi dumme? - Hvad laver du, chef? - Um. - Hvad laver du? - Undskyld.

Jeg klarede bare lidt. - Ved 19? - Ja - Er du sindssyg? - Hvor bor du? - Um --- Hvor gammel er du? - Ja, Bubba, du kan ikke køre på hjul 19. Så på en normal motorcykel, for eksempel for folk, der har en registreret motorcykel, er det okay at trække en hjulkørsel.

Vidste du? - Nej? betale en bøde for wheeliein, ikke? - Ja, tag det hele ud, chef. - - Hvad mere er dernede? Lad det fortsætte - Åh, han hældte det i sin sok. Chef.

Det er græs. Bare læg det på gulvet, slapp af. Du er kun 15. - gå ikke .. - Slap af.

Slap af. - Kom nu. Slap af. - Du kører på hjul den 19.

En lille smule græs er ikke meget værre. Men et godt skjulested. Det giver jeg dig. - Det så ud - det så ud, der inde - Han har THC-patroner til en vape-pen.

Og så havde han sandsynligvis også skubbet 5 gram marihuana i hans sok, så. - Vi kalder dig mor. - Da du aldrig har været i problemer og er teenager, er det dybest set det, vi gør - vi gør ungdommen modvillige over for dig.

Jeg giver dig et kort. Jeg giver dig et sagsnummer. Du skal - nogen ringer til dig.

De vil fortælle dig, hvad du skal gøre. Du vil - Du bliver nødt til at udføre samfundstjeneste. Du går i klassen.

Du vil gøre visse ting. Hvis du ikke gør de ting, de tilbyder dig, bliver du arresteret senere, OK? Du er 15, bror, du har en sok fuld af marihuana, ikke? Jeg mener, tænk over det, broder. Vi ønsker ikke bare at sætte hende i fængsel lige nu.

Vi vil lære dem ting og, um, prøv at bygge, fordi alle laver fejl. Han er bare et barn. Vi tager alle de ting og lader mor hente ham og hente motorcyklen. - Hvad er det? Det hedder SSR Motorsports, eller hvad er det rigtige navn? af denne ting? - Åh, det er ikke den samme motor? - Hvilken slags motor er det? - - Hvem ændrede rammen? - 10-4.

hvor lang er svinghjulsklasser

Han arbejder i en cykelbutik, sagde han. - Hvor gammel er du? - 15. - Virker som en ret god mekaniker.

Faktisk var han - denne motor ikke til denne cykel. Cyklen blev svejset og bearbejdet. Han udførte alt arbejdet selv.

Så barnet er meget vidende. Han ved alt om disse cykler. Som 15-årig er han en smart dreng.

Han skal holde sig til det, han laver, og ikke gøre noget dårligt. Vidste du, at han ryger ukrudt? Ja? Enhver undtagen dig ville gå i fængsel på grund af denne anklage. Enhver, enhver voksen, blev fanget med det, du havde, de ville gå i fængsel.

kona cykel anmeldelser

Der er intet, jeg kan gøre ved det. Men fordi du er teenager, vil vi lære dig noget. Vi vil have dig til at lære.

Vi 'Jeg vil lade dig gå. Og du skal være en distraktion for unge, OK? Jeg siger dig mand. Dette er din gratis pas fra fængsel, broder.

Hvis du skruer op i det, er det ikke godt - Ja. Hav det sjovt frue. Moderen virker temmelig utilfreds med ham.

Hun sagde, at han gjorde ting, som han ikke burde. Hun forsøgte at tale med ham om en cykel med en sav, ja. Jeg ville.

Han fortsætter med at køre det, når det er tilgængeligt. Og det kunne redde hans liv. - Det er motoriseret. - Virkelig, broder? - En lille snavscykel, og vi bliver dumme? - Hvad laver du, chef? - Um. - Hvad laver du? - Undskyld.

Jeg er bare-- Jeg har lige snurret lidt rundt. - Ved 19? - Ja. - Er du skør? - Hvor bor du? - Um --- Hvor gammel er du? - Ja, Bubba, du kan ikke køre ned 19.

Så på en almindelig motorcykel, for eksempel for folk, der har en registreret motorcykel, er det okay at trække en wheelie. Vidste du? - Nej? Og jeg antager, at du ikke har $ 1.000 til at betale en bøde for wheeliein, ikke? - Ja, tag det hele ud, chef. - - Hvad mere er dernede? Lad det fortsætte. - Åh, han hældte den i sin sok, chef.

Det er græs. Bare læg det på gulvet, slapp af. Du er kun 15.

Gå ikke

Slap af. Slap af. - Godt, rolig. -Du laver hjul på 19.

Lidt græs er ikke meget værre. Men et godt skjulested. Det giver jeg dig. - Det så ud - det så ud, der inde - Han har THC-patroner til en vape-pen.

Og så fik han sandsynligvis også skubbet 5 gram marihuana ind i sokken, så - Vi kalder dig mor. - Fordi du aldrig har været i problemer, og du er teenager, dybest set gør vi det - vi får unge til at lide ikke dig. Jeg giver dig et kort.

Jeg giver dig et sagsnummer. Du skal Du vil ringe til nogen. De fortæller dig, hvad de vil gøre.

Du vil - Du bliver nødt til at udføre samfundstjeneste.

Du går i klassen. Du vil gøre visse ting. Hvis du ikke gør de ting, de tilbyder dig, bliver du arresteret senere, OK? Du er 15, bror, du har en sok fuld af marihuana, ikke? Jeg mener, tænk over det, broder.

Vi ønsker ikke bare at sætte hende i fængsel lige nu. Vi vil lære dem ting og, um, prøv at bygge, fordi alle laver fejl. Han er bare et barn.

Vi tager alle de ting og lader mor hente ham og hente motorcyklen. - Hvad er det? Det hedder SSR Motorsports, eller hvad er det rigtige navn? af denne ting? - Åh, det er ikke den samme motor? - Hvilken slags motor er det? - - Hvem ændrede rammen? - 10-4. Han arbejder i en cykelbutik, sagde han. - Hvor gammel er du? - 15. - Virker som en ret god mekaniker.

Faktisk var han - denne motor ikke til denne cykel. Cyklen blev svejset og bearbejdet. Han udførte alt arbejdet selv.

Så barnet er meget vidende. Han ved alt om disse cykler. Som 15-årig er han en smart dreng.

Han skal holde sig til det, han laver, og ikke gøre noget dårligt. Vidste du, at han ryger ukrudt? Ja? Enhver undtagen dig ville gå i fængsel på grund af denne anklage. Enhver, enhver voksen, blev fanget med det, du havde, de ville gå i fængsel.

Der er intet, jeg kan gøre ved det. Men fordi du er teenager, vil vi lære dig noget. Vi vil have dig til at lære.

Vi 'Jeg vil lade dig gå. Og du skal være en distraktion for unge, OK? Jeg siger dig mand. Dette er din gratis pas fra fængsel, broder.

Hvis du skruer op i det, er det ikke godt - Ja. Hav det sjovt frue. Moderen virker temmelig utilfreds med ham.

Hun sagde, at han gjorde ting, som han ikke burde. Hun forsøgte at tale med ham om en cykel med en sav, ja. Jeg ville.

Han fortsætter med at køre det, når det er tilgængeligt. Og det kunne redde hans liv.

Er cykling hårdt for begyndere?

Det er virkelighårdt

Medmindre du kommer tilcyklingfra en anden sport er chancerne for, at du vil være rimelig uegnet, når du først sidder på en cykel. Nu er du på en prangende cykel, du føler behov for at rejse lidt hurtigere end 10 km / t.

Er det lettere at cykle end at gå?

Cyklinger mere effektivend at gå, så du vil sandsynligvis arbejde hårdere afhurtigt og sandsynligvis udøve dit hjerte, lunger og store muskler mere. På den anden side,cyklinger sandsynligvis mindre hårdt på dine hofter, knæ og anklerend at gå.

Er cykling god i over 50'erne?

Folk i alderenhalvtredsår ogoverhar meget at drage fordel afcykling. Aerob træning med lav effekt som f.ekscyklinger perfekte tilover-50'erneder ikke længere kan foretage øvelser med høj intensitet; måske fordi deres knæ ikke er somgodtsom de plejede at være.8. jan Okt 2018

Er 17 mph en god cykelhastighed?

De fleste ryttere kan have et gennemsnit påfartpå ca. 15mphpå en times tur. ENgod hastighedfor en nybegynder er 10mph, men du skal kunne komme til 15mphtemmelig hurtigt. Hvis du begynder at træne en gang imellem, kan du få dit gennemsnit op til 18mph, men træning regelmæssigt kan få dig til 22mph.

Hvorfor er det ulovligt at gøre wheelies?

Så grundenridehjulpå den offentlige vej erulovlig, skyldes, at der er meget stor sandsynlighed for et vrag, mensgørdet eller kommer ned af det. En motorcykel køres aldrig på en motorvej, og mens chancerne for at falde af en virkelig er stor, er den potentielle skade for det meste på ens ego.

seje cykelsokker

Kan en bil lave en wheelie?

Wheelieser normalt forbundet med cykler og motorcykler, menkangøres med andre køretøjer såsombiler, især i dragracing og traktortrækning.

Er der nogen nemme cykelhacks, der vil ændre dit liv?

Hvis afspilning ikke starter kort tid, skal du prøve at genstarte din enhed. 5 nemme cykelhacks, der vil ændre dit liv! Videoer, du ser, kan føjes til tv'ets afspilningshistorik og påvirke tv-anbefalinger.

Hvilket er det bedste cykelhack gennem tidene?

16 af de bedste cykelhacks nogensinde. 1 frossen flaske. 1 af 17. Det er midt på dagen. Solen slår ned på ryggen, og sveden drypper ned i dit ansigt. Du er måske endda 2 Lug flaske. 3 kanaltape. 4 Solcreme. 5 sadelhøjdemarkør. Flere ting

Hvad skal jeg gøre, når din cykel knirker?

Hvis du finder din cykel knirkende, er den mest almindelige synder spyd eller gennemaksel. Tag det ud, rengør det, smør trådene, og læg det tilbage for at nyde lyden af ​​stilhed. Træt af at beskytte for mange penge på dyre energibarer? Fig Newtons er et godt alternativ og går let på tegnebogen.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Low carb diæt og afib - svar på problemerne

Kan en diæt med lavt kulhydratindhold forårsage AFib? Diæter med lavt kulhydratindhold er forbundet med øget risiko for atrieflimren, hvilket indikerer, at denne populære vægtkontrolmetode, ved at begrænse indtagelsen af ​​kulhydrater, bør anbefales med forsigtighed, og der bør udføres flere undersøgelser for at evaluere effekten.25.04.2019

Let mad til mavebesvær - hvordan man beslutter

Hvilke fødevarer er lette på maven? 11 fødevarer, der er lette at fordøje Toast. Del på Pinterest Ristning af brød nedbryder nogle af dets kulhydrater. Hvide ris. Ris er en god kilde til energi og protein, men ikke alle korn er lette at fordøje. Bananer. Æblesau. Æg. Søde kartofler. Kylling. laks.

Atkins diæt vs keto - hvordan man retter det

Hvad er bedre Atkins eller keto? Atkins og keto er begge diæter med lavt kulhydratindhold, der kan være til gavn for vægttab, diabetesstyring og hjertesundhed. Deres største forskel er, at du gradvist øger dit kulhydratindtag på Atkins, mens det fortsat er meget lavt på keto-dietten, så din krop kan forblive i ketose og forbrænde ketoner til energi. 13. juni 2019

Protein shake til muskelgendannelse - holdbare løsninger

Hvilket protein er godt for muskelgendannelse? En undersøgelse viste et positivt anabolsk respons, efter at deltagerne indtog 20 gram valleprotein inden træning (9). Andre fordele ved at spise protein inden træning inkluderer: En bedre anabolsk respons eller muskelvækst (11, 12) Forbedret muskelgendannelse (12)

Termisk mad diæt - innovative løsninger

Hvilke fødevarer har den bedste termiske effekt? Kulinarisk ernæringsekspert Trudy Stone er enig: ”Æg er en af ​​de bedste kilder til fedtforbrændende proteiner, der får dit stofskifte fyret. Diæt med højt proteinindhold har vist sig at øge dit stofskifte på grund af den termiske effekt af mad - mængden af ​​kalorier, som din krop forbrænder for at metabolisere fødevarer. ”27 februar. 2019 г.

Sunde probiotika - typiske svar og spørgsmål

Hvad er det sundeste probiotiske at tage? En generel anbefaling er at vælge probiotiske produkter med mindst 1 milliard kolonidannende enheder og indeholdende slægten Lactobacillus, Bifidobacterium eller Saccharomyces boulardii, nogle af de mest efterforskede probiotika.9 нояб. 2018 г.