Vigtigste > Cykler > Cykelhjelme - anførte spørgsmål og svar

Cykelhjelme - anførte spørgsmål og svar

Hvad er den bedste cykelhjelm?

Bontrager Rally MIPS scorede det højeste for sikkerhed blandt allehjelmetestet i 2020. Dette gør, at Rally ikke kun erbedstbjergcykelhjelmi test, men overvinderen tilbedste hjelmdu kan tage på hovedet.

hvad er en e-cykel?

Hej fyre! I denne artikel ser vi på de fem bedste smarte cykelhjelme, der er tilgængelige på markedet i dag. Vi oprettede denne liste baseret på vores egen mening, forskning og kundeanmeldelser. Når vi indsnævrer det bedst mulige valg, tog vi højde for deres kvalitet, funktioner og værdier.

For mere information og opdaterede priser på de nævnte produkter, klik venligst på linkene i beskrivelsesfeltet nedenfor. Her er de fem bedste smarte cykelhjelme. Det femte produkt på vores liste er LIVALL.

Sikker og sikker, denne hjelm har funktioner, der opfylder både CPSC og CE standarder. Den har automatisk induktiv belysning og 270º blinklys baglygter. Disse funktioner giver bedre synlighed og forbedrer din tilstedeværelse på gaden.

Folkene på gaden vil helt sikkert bemærke dig langt væk. Du behøver ikke længere at bære andet tilbehør. Og fordi det er en smart cykelhjelm, kan du nyde musik og besvare opkald med LIVALL med Bluetooth og mikrofon.

De er placeret over ørerne, så du ikke bliver distraheret fra vejen. Der er også en walkie-talkie-funktion. Dette er især nyttigt, når du rejser i en gruppe, da det giver dig mulighed for let at kommunikere med dine medpassagerer.

Den mest relevante funktion af denne hjelm er dog sandsynligvis den, der giver dig mulighed for at sende SOS-signaler i en nødsituation. Du kan bruge dette ved at forbinde hjelmen til LIVALL Riding-appen. Hvis der sker noget, tænder hjelmens nødsignaler, og du kan straks komme i kontakt med dine kontakter.

Denne hjelm er perfekt til hoveder, der er 21,65 'til 23,23' i størrelse.

Du kan justere det ved hjælp af drejeknappen på bagsiden og de justerbare stropper. Disse sikrer, at du bruger udstyret ordentligt, og at du har ro i sindet. Dens fordele er: - Den leveres med bluetooth og mikrofon; - Den inkluderer en walkie-talkie-funktion; - Det er kompatibelt med LIVALL Riding App; og - Det har alle de nødvendige sikkerhedsfunktioner.

Det er dog dyrt. Kør ubekymret med LIVALL. Denne smarte cykelhjelm har alle de nødvendige funktioner, der garanterer din sikkerhed på vejen, hvilket gør det til en god investering på trods af sin pris.

Sena X1 følger på fjerde plads. Sena X1 er et brugervenligt design med tre knapper på siden, der er let at navigere og bruge. Denne 12,35 oz hjelm leveres med et lithiumpolymerbatteri, der giver 16 timers taletid og en 3,5 timers opladningstid.

Det er en cykelhjelm, der er fuldt integreret i Bluetooth med HD-lydhøjttalere og en mikrofon. Du kan forbinde den til din telefon og få adgang til forskellige apps som fitnessapps, GPS og musik. Du kan endda foretage telefonopkald.

Med denne hjelm kan du tale med op til tre andre mennesker over en afstand på op til 800 m i åbent terræn. Det er også kompatibelt med ekstra Bluetooth-tilbehør og smartphone-apps til større intercom-grupper og funktionskontrol. For at gøre tingene endnu bedre har den patenteret Advanced Noise Control-teknologi, der minimerer vind- og baggrundsstøj, så du nemt kan kommunikere, mens du cykler.

Dens fordele er: - Det er kompatibelt med Bluetooth-tilbehør; - Det fungerer godt med smartphone-apps; - Det er let at bruge; - Det giver lang driftstid; og - Den er udstyret med HD-lydhøjttalere og en mikrofon. Ulemperne er dog: - Den har ikke LED-belysning eller baglygter; og - Det har ikke et solskærm. Hvis du har brug for en smart cykelhjelm med Bluetooth-funktionalitet, er Sera X1 et godt valg for dig.

Så du forbliver altid forbundet under din cykeltur. Du har endnu ikke fundet en cykelhjelm, der opfylder dine krav? Bliv ved med at kigge, vi har mere til dig. Hvis det er første gang, du besøger vores kanal, skal du abonnere på kanalen og klikke på klokkeikonet for at modtage underretninger om vores næste artikler.

Det tredje produkt på vores liste er LUMOS Kickstart. LUMOS Kickstart tilbyder dig belysning og indikatorer på hovedet takket være dens integrerede lys. Den har et lyst hvidt LED-array foran og røde LED'er på bagsiden, så du kan ses på gaden, især om natten.

Bluetooth-funktionen kan synkronisere den trådløse fjernbetjening med to knapper på styret med hjelmen, når du tænder den. Så når du trykker på venstre eller højre knap, blinker din hjelm i den rigtige retning. Fjernbetjeningen er vandtæt, så du kan bruge denne funktion, selv når det regner.

hvordan man bruger en pulsmåler

Denne hjelm er også kompatibel med LUMOS Helmet APP. Dette giver dig mulighed for at tilpasse toner til blinklyset. Det har også automatiske advarselslys.

Sammen med hjelmens indbyggede accelerometer hjælper denne funktion med at efterligne bilbremselys. Det registrerer, når du bremser hurtigt eller pludselig stopper. I dette tilfælde bliver lysene på bagsiden røde.

LUMOS Kickstart-batteriet kan vare op til 6 timer. Det er ideelt til 30 til 45 minutters daglig cykelpendling. Når batteriet er tomt, skal du huske at oplade både hjelmen og fjernbetjeningen.

Den vejer ca. 1 lb og måler 21,3 til 24,4 inches.

Selvom det ikke bør erstatte din cykels for- og baglys, kan denne hjelm gøre din tur sikrere ved at eliminere behovet for at give håndsignaler. Dens fordele er: - Det har et flot design; - Den leveres med lyse LED-lys; og - Dens blink er nyttige. Ulemperne er dog: - Det er tungt; - Den fås kun i en størrelse; og - det er dyrt.

Iført LUMOS Kickstart øger din synlighed i trafikken, især i mørke. De lyse LED-lys foran og bag samt de effektive blinklys sikrer din sikkerhed på hver rejse. Det andet produkt på vores liste er Safe-Tec Tyr.

Safe-Tec Tyr er en stilfuld hjelm med integrerede indikatorer, bremselys og LED for- og baglys. Den er udstyret med MIPS eller Multidirectional Impact Protection System, en førende glideflade-teknologi designet til at reducere rotationskræfter, der kan opstå med visse stød. Hjelmens ydre skal er lavet af polycarbonat.

Den leveres med Coolmax-polstring i skimmelforingen for at give komfort og sikre maksimal stødmodstand. Denne smarte cykelhjelm inkluderer også bluetooth-benledningshøjttalere og en mikrofon. Med disse indbyggede funktioner kan du lytte til musik eller ringe, mens du cykler uden at udsætte dig for en potentiel trafikulykke.

Den har også en trådløs fjernbetjening, der giver dig mulighed for at styre de indbyggede bag- og forlygter som blinklys. Derudover er den udstyret med automatiske bremselys, så du er synlig i alle retninger. Safe-Tec Tyr leveres med 2 års begrænset garanti.

Denne hjelm opfylder også flere sikkerhedsstandarder, herunder den vandtætte fjernbetjening i henhold til IPX6-standarden, hjelmen og fjernbetjeningen i henhold til IP65-standarden samt CPSC-certificeringer. Dens fordele er: - Det er let; - Den er justerbar - Den har fremragende bluetooth-højttalere; og - den leveres med 2 års garanti. Imidlertid er bærerne først ubehagelige.

Hvis du er på udkig efter en smart cykelhjelm med den nyeste teknologi, kan du prøve Safe-Tec Tyr 3. Denne stilfulde hjelm giver dig mulighed for at holde kontakten og være sikker på farten. Før vi afslører nummer 1, skal du tjekke nedenstående beskrivelse for de seneste tilbud på hver af disse varer.

Og sørg for at abonnere, hvis du vil holde dig ajour med de bedste produkter på markedet. Vores øverste smarte cykelhjelm er trods alt Sena R1. Sena R1 er en US-CPSC-certificeret hjelm med robust EPS-skum og en slidstærk skal lavet af højkvalitets polymerplast.

Det sikrer din sikkerhed med sit baglys og dets komfortable og sikre design. Det er integreret via Bluetooth, så du kan synkronisere din smartphone med hjelmen og få adgang til andre højteknologiske funktioner. Du kan få adgang til disse funktioner med verbale kommandoer.

Med denne hjelm kan du lytte til podcasts, kontrollere radiostationer, få adgang til Google Maps og meget mere. Du kan også foretage telefonopkald. Den støjreducerende mikrofon sikrer, at den anden person på linjen kan høre dig, selvom du er midt på gaden.

Du kan synkronisere med op til fire forskellige hjelme af samme model via en sammenkoblet intercom. Dette er ideelt, hvis du går med en gruppe. Det er en cool og nem måde at holde forbindelsen på.

Du kan bruge denne funktion, så længe du alle er inden for det maksimale interval på en halv mil. Dens fordele er: - Den har indbyggede højttalere i hjelmskallen; - Det muliggør kommunikation mellem hjelme; - Det inkluderer støjbeskyttelsesteknologi og - Det giver adgang til forskellige apps via smartphone-kobling. Det er dog dyrt.

Sena R1 er en smart cykelhjelm, der muliggør problemfri smartphoneintegration. Det sikrer, at du forbliver forbundet og sikker takket være Bluetooth-forbindelse i høj kvalitet. Det er alt for nu.

Tak fordi du så med! Hvis vi har været til hjælp for dig, skal du klikke på knapperne 'Synes godt om' og 'Abonner'. Vi ses i de næste artikler!

Hvorfor bruger ikke cyklister hjelme?

CyklisteriStorbritannien er det ikkekrævet af loven athave påtilhjelm, og det er et omstridt spørgsmål. Nogle forskere har fundet ud afhjelmefor at beskytte mod hoved- og ansigtsskader. 'Andre har kritiseret de anvendte forskningsmetoder og stillet spørgsmålstegn ved, omhjelme kanbeskyt bæreren mod de mest skadelige hovedskader.

Skulle cyklister blive tvunget til at bære hjelme, er det et spørgsmål, der garanteret udløser et argument Alle har en mening Problemet er, at de normalt ikke er baseret på beviser Lad os starte med noget ligetil, jeg har ikke et problem med cykelhjelme, når Jeg cykler, jeg bruger normalt en, og når jeg falder af min cykel, og mine hjelme er ordentligt monteret, og jeg kører på noget i lav hastighed. Beviset viser, at det sandsynligvis vil hjælpe mig, så få cyklister til at bære hjelme lige hvor han er, hvor det begynder at blive kompliceret. Lad os først høre fra en læge, der var direkte involveret med hovedskader sidste år. Jeg cyklede over Amerika, et drejeligt spejl på en lastbil ramte mig bag på hovedet ved 70 mph, slog mig af min cykel og på gaden, men jeg havde heldig at jeg havde hjelm på, hvis det ikke var for mig Klare hjelme kan redde liv, men lad os nu høre fra en anden læge, at det ser sundt ud ikke kun for enkeltpersoner, men for befolkningen generelt - meget godt bevis for, at det bærer cykelhjelme mindre attraktivt for mennesker og sandsynligvis vil reducere mængden af ​​cykling, og der er overvældende beviser for, at de sundhedsmæssige fordele ved cykling langt opvejer sundhedsrisiciene.

Cykling er heller ikke så farligt, som folk tror, ​​at der er en død i Storbritannien for cirka hver 30 millioner cyklede kilometer, det drejer sig om hundrede cyklister dræbt hvert år, faktisk står der: 'Første gang men døde samme år Godt over 85.000 mennesker udvikler tidligt sygdomme forårsaget af inaktiv levevis - mange ting som hjertesygdomme, diabetes og kræft, og det er netop disse sygdomme '. Cykling kan spille en rigtig stor rolle i forebyggelse Cykling er en af ​​de bedste måder at bekæmpe cykling som en del af trafikken som en del af hverdagen betyder, at folk regelmæssigt træner moderat. Det er ikke noget, de skal gå i gymnastiksalen for - de kan gøre det - de kan lide at arbejde på det, gåtur til butikkerne osv.

DIY cykel

At tvinge brugen af ​​cykelhjelme, selvom det gjorde cykling mere sikker, ville stadig være en samlet pris i offentligheden Førende sundhed, og der sker noget andet, når cyklister sætter en hjelm på noget, der synes fast forankret i vores natur. Forskere kalder det risikokompensation. Dybest set, når du har mere beskyttelse, har du en tendens til at tage flere risici. Ja, vi har folk i laboratoriet, og vi fortæller dem, at vi skal se på beslutningstagningen, mens de har en sporingsenhed på hjelmen, og så lavede vi forskellige beslutningsopgaver på spilopgaver, og vi fandt ud af, at de mennesker, der fik hjelmen var på Spilopgaven har taget flere risici og viser tilsyneladende højere sensationalitet, så forfattere ser ud til at bruge denne ekstra beskyttelse til at være mere hensynsløse, hvor det bliver mere skræmmende andre trafikanter, så synes de også at tage flere risici med cyklister i et andet eksperiment er Ian med denne cykel travlt med en meter undertiden havde han undertiden en hjelm, og han fandt ud af at når man havde hjelmen på, flyttede trafikken i gennemsnit tættere på, undertiden farlig, så vi havde to mulige forklaringer på, at det kunne være let for dig at være med en hjelm så ud mere erfarne al Chaufførernes reaktion på alle de andre mulige forklaringer var, at Glamour i det væsentlige troede, at han var beskyttet og kunne tage risici.

Så hvad skete der, da lande gjorde cykelhjelme obligatoriske? Forskere har foretaget omfattende undersøgelser i tre lande Canada, New Zealand og Australien for at finde ud af, om hjelme forbedrer den samlede sikkerhed for en hjelm - deres konklusion er, at der ikke er noget bevis for, at de gør dette med wire. Mange cykeleksperter er virkelig frustrerede, når cykelsikkerhedskampagner er baseret på hjelme Et bikube handler kun om at bære en cykelhjelm hver gang du har en rem Det er ikke børn, der bærer deres hjelme med stolthed Nogle af disse frustrationer bedre end de fleste er ChrisBoardman, den tidligere olympiske mester, der er cyklistaktivist hjelm, der er splittende, du har tendens til at få reaktion fra mennesker, der befinder sig i et miljø, jeg føler mig hjælpeløs Der er ikke noget, jeg kan gøre Cykling er en helgenes aktivitet. Det er miljøet, der er farligt, det er, at vi hollænderne skal ændre, har brugt 40 år på at lave sikre cykelbaner til bygge, og næsten ingen kører med hjelm, men i Holland cykler omkring fire gange så sikkert som Storbritanniens hovedvej. Du ved, tag en genvej væk, hvis du bare se fremad Interessen for alle trafikanter er det største antal blandt bilister. Så hvis nogen er tvunget til at bære hjelme, tak for at se, så lad os vide, hvad du synes i kommentarerne nedenfor, tjek de andre artikler om andre i theries, og sørg for at abonnere på mere

Hvad er den sikreste cykelhjelm?

Siden 2011 har forskerne ved Virginia Tech leveret upartiskehjelmvurderinger til forbrugere, der giver dem mulighed for at træffe informerede beslutninger, når de køber forskellige slagshjelme. Ifølge deres tests er Lazer G1 MIPS densikrestevejcykelhjelmi 2021.

Hvordan vælger jeg en cykelhjelm?

Dethjelmskal passe tæt, men ikke ubehageligt, med dit hoved delvis komprimering af de bløde skumpuder indeni - selv før stropperne strammes. Vælg den størrelse, der passer så tæt som muligt uden at være ubehageligt stram. Brug derefter størrelsespuderne, hvis de findes, til at finjustere pasformen.9. juni 2021

At vælge den rigtige hjelm afhænger virkelig af, hvilken type ridning du kører fra langrend til ned ad bakke. Lad os se på alle disse forskellige funktioner, og hvorfor du vælger disse hjelme. Lad os starte med langrendslåget. (glad funk-musik) Og en af ​​de vigtigste overvejelser i langrend prøver at holde hovedet køligt, når du kører hårdt, så der er store åbninger foran på hjelmen, men også på bagsiden for at lade luften komme igennem, du bemærker måske, at dette ligner meget den cykelhjelm, som Pro Road-hold bruger.

Den største forskel er virkelig skålene. Denne, vejhjelmen, er lidt lettere. På en mountainbikehjelm er skallen hårdere aramidebroer, og den er lidt dybere bare for at give dig den lille ekstra beskyttelse, du har brug for på en mountainbike.

Et par andre funktioner. Denne hjelm har det fastholdelsessystem på bagsiden, som du har på de fleste hjelme i disse dage, hjelmen flot og tæt på bagsiden af ​​dit hoved. Stop med at køre, mens du kører.

Også de mest almindelige briller, du vil se med en af ​​disse typer hjelme, bærer solbriller, der er designet til at passe tæt under panden med trailhjelmen, jeg bærer disse meget. Den største forskel er virkelig hjelmens form. Det har mere dækning bagpå, men også på siden, da disse er reelle fareområder for en trail rytter eller enduro rytter.

Så bagsiden af ​​hovedet er dækket lidt bedre og også templerne. Uh, du har igen et fastholdelsessystem, som alle disse hjelme har. Du har en paraply foran.

Så der er denne hjelm, der har mere vægt på grund af disse ekstra funktioner og mere dækning, men noget af ventilationen er blevet overtaget af langrendshjelme for at holde denne hjelm så kølig som muligt. De har også dette brillefastholdelsessystem på bagsiden af ​​denne hjelm, så de beskyttelsesbriller, du kan bruge med dem, er virkelig beskyttelsesbrillerne, men hvis du måske er mere en enduro-rytter, kan du lide den ekstra dækning, som du få fra få en beskyttelsesbriller, der fungerer rigtig godt med denne hjelm. (optimistisk funk musik) Så dette er hvad jeg vil kalde en snavs hoppe, fantastisk til snavs spring, skatepark, sådan noget.

Igen ser du meget mere beskyttelse, så færre ventilationsåbninger, men det er en rigtig stærk hjelm, denne. Nu har vi en hård skal på den, så den er superbeskyttende. Foringen er stadig, hvad vi kalder det EPS, så det er en skum-polystyrenforing, ligesom de to andre hjelme, men denne har også en ProCore, så hvis der er virkelig store hits, du har i skateparken eller under snavs springer, denne hjelm vil stadig beskytte dig mod dem. (optimistisk funkmusik) Endelig op til helhjelme.

Dette er virkelig mere end noget andet for tyngdekraftsryttere Racers, Enduro Racers, Freeriders, alt her drejer sig om beskyttelse. Hvis du sammenligner dette med langrendshjelmen, kan du se ventilationsåbningerne i den, vi har stadig ventilationsåbninger i downhill-hjelmen foran og bagpå, men det er ikke den hjelm, du vil knuse rytteren i lang tid. Hageskærmen i helhjelmen er naturligvis kun der for at beskytte dit ansigt.

Vi har åbninger foran, så du kan trække vejret. Nu til indersiden af ​​hjelme. Dette er EPS, det er noget, du sandsynligvis vil se 99% af hjelme på markedet.

Det er bare polystyren. Det er virkelig beskyttende. Hvad du vil se, når du klemmer det, deformeres opad.

Og det er, hvad hjelmproducenterne virkelig understreger, at hvis du får et stort fald og støder på hovedet, skal du slippe af med det og udskifte hjelmen, dette er EPP, og dette har nu elastiske egenskaber. Så når du klemmer den foring, springer den bare tilbage i samme form som den var. Det giver dig den beskyttelse for flere påvirkninger.

Så al den teknologi er i disse helhjelme, fordi du sandsynligvis går i højere hastigheder, knudret terræn, og du har brug for den beskyttelse. Valg af briller til helhjelme. Du kan bære solbriller, selvom modepolitiet måske fanger dig, så brillerne går virkelig med en helhjelm, der er lidt bedre.

Så lad os gå. Du kan se, at det ikke kun handler om de forskellige designs, de forskellige former på hjelme, producenterne tænker virkelig på de materialer, der bruges i disse hjelme for at få dem til at fungere bedst til den særlige type tur, du laver. Hvis du vil se endnu flere artikler som denne, skal du klikke på GMBN-logoet for at abonnere, hvis du ikke allerede har gjort det.

Klik deroppe for en artikel, Cross Country vs. Enduro. Nedenfor til udfordringer i ned ad bakke.

Giv os tommelfingre, hvis du har fundet denne artikel nyttig.

Hvor meget skal jeg bruge på en cykelhjelm?

TILcykelhjelmkan koste så lidt som $ 25, men en “god”cykelhjelmkan koste sommegetsom $ 500 eller mere. Afhængigt af hvad du har brug for det til, og hvilke funktioner der er vigtigst for dig, en godcykelhjelmkoster typisk mellem $ 75 - $ 150. Top-of-the-linecykelhjelmekoster typisk mere, omkring $ 250 - $ 350.

Hvorfor er cykelhjelme så dyre?

Jo fleredyre hjelmeer generelt skulpturelle og designet til at have mere ventilation, være lettere, være mere justerbare, være mere behagelige, men i sidste ende stoler du på dem til at gøre jobbet. Jeg har enhjelmfor når jeg løber, skal jeg, og når jeg pendler, er jeg under personligt pres for at bære en.

Er cykling beruset ulovligt?

det erulovligat ride dincykelunder indflydelse afdrikkeeller stoffer, og du ville være skyldig i dette, hvis du var uegnet til at ride i et sådant omfang, at du ikke er i stand til at have ordentlig kontrol overcykel. Du begår en lovovertrædelse, uanset om du var på en sti eller på vejen.13. december 2019

fordelene ved avocado-kolesterol

Hvor farligt er det at cykle uden hjelm?

Cykelulykkeruden hjelmeer langt mere tilbøjelige til at resultere i død eller hjerne traumer end dem, hvor cyklistens hoved var ordentligt beskyttet. I henhold til Insurance Institute for Highway Safety i 2014 over 60% af dødsfaldene icykelnedbrud var mennesker, der IKKE var iført enhjelm.

Hvor meget skal jeg bruge på en cykelhjelm?

TILcykelhjelmkan koste så lidt som $ 25, men en “god”cykelhjelmkan koste sommegetsom $ 500 eller mere. Afhængigt af hvad du har brug for det til, og hvilke funktioner der er vigtigst for dig, en godcykelhjelmkoster typisk mellem $ 75 - $ 150. Top-of-the-linecykelhjelmekoster typisk mere, omkring $ 250 - $ 350.

Er billige cykelhjelme sikre?

Du behøver ikke bruge en formue på en hjelm for at sikre, at dit hoved forbliver køligt, behageligt og beskyttet i tilfælde af et sammenbrud. Faktisk på trods af vægtstraf,budget cykelhjelmekan være lige somsikkerog endnu flottere end nogle af de mere premium muligheder derude.16. april 2021

Hvilken er den bedste cykelhjelm at bære?

Ingen ønsker at bære en hjelm, mens du er på farten, men det er en bevist kendsgerning at bære en cykelhjelm reducerer dine chancer for en hovedskade dramatisk. Schwinn Traveler er den bedste cykelhjelm under $ 50. En cykelhjelm er en af ​​de vigtige ting, du kan investere i, når det kommer til cykling.

Har du brug for en hjelm til at cykle?

En cykelhjelm er en af ​​de vigtige ting, du kan investere i, når det kommer til cykling. I ulykker, der involverer cyklister, er hovedskader den mest almindelige og let forebyggelige skade.

Hvor meget koster en voksen mountainbike hjelm?

Se flere valg. PHZ. Cykelhjelm til voksne CPSC-certificeret med genopladeligt baglygte / aftageligt visir, der er ideel til road ride mountainbike-cykel Urban pendler Justerbar størrelse til voksne mænd / kvinder. af PHZ. $ 28,99 - $ 30,99 $ 28 99- $ 30 99.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Bmc cyling - pragmatiske løsninger

Hvad står BMC for i cykling? Cykelfremstillingsvirksomhed

Sådan behandles vejudslæt - hvordan man håndterer det

Hvor lang tid tager det vejudslæt at heles? Vejudslæt er en almindelig betegnelse for slid forårsaget af skraber modtaget under en ulykke. De fleste vejudslæt skal heles inden for 2 uger med god pleje af dine sår ved at holde dem rene og fugtige. Nogle gange kan vejudslæt gå gennem alle hudlagene og kræve hudtransplantationskirurgi for at helbrede.

21 superfoods - hvordan man beslutter

Hvad er de top 20 superfoods? 20 bedste superfoods til vægttabskale. Grønkål er en grøn grøn grøntsag, der er kendt for sine sundhedsfremmende egenskaber. bær. Bær som jordbær, blåbær og brombær er levende, smagfuld og meget nærende. Broccoli. Chia frø. Æg. Avocado. Søde kartofler. Kimchi og surkål.

High stakes low rider - mulige løsninger

Hvor kan jeg finde lowrider i GTA San Andreas? Loco Low Co. er en baggårdsmodebutik i Grand Theft Auto: San Andreas, der tilpasser lowriders, der er placeret på en blindgyde i Willowfield, Los Santos.

Motobecane titanium anmeldelse - hvordan beslutter du dig?

Er Motobecane-cykler af god kvalitet? Det er ikke eksplosivt under hård pedalering, og hvis den fornemmelse af stivhed og øjeblikkelig kraftoverførsel er vigtig for dig, kan en aluminiumscykel måske være bedre. Men for at komme ud og nyde vejene ser Motobecane ikke kun den del ud, det er også en af ​​de glatteste cykler for pengene. г.