Vigtigste > Cykler > Cykelplanke - søg efter løsninger

Cykelplanke - søg efter løsninger

Hvad er en cykelplanke?

Liggende på din front skal du placere albuerne på gulvet (90 grader) under dine skuldre. Med dine fødder sammen og benene lige, skub dig selv op, indtil du er parallel med gulvet. Tænd for glutes, og lad ikke den bageste hule komme ind. Byg din kernestyrke medplanke.21. maj 2013

Få sportsgrene tester grænserne for professionelle atleter som cykling. Det er en vred trussel. Men det er ikke kun menneskelig udholdenhed på racerbanen, der giver formlen til succes, men også menneskelig opfindsomhed.

cykel anmeldelser

Det er den hurtigste cykel i verden. I en topsport er forskellen mellem succes og fiasko ofte den mindste forskel. Base camp for et af de mest succesrige hold i verdenssporten.

Storbritanniens banecyklister har toppet medaljebordene ved de sidste tre OL, og det er et hold, der fortsat gør vindere. Vi vil være den hurtigste i verden, det gør vi ikke. Vi vil bare vinde OL, vi vil vinde på den hurtigste tid nogensinde.I en sport, hvor løb afgøres af 1/1000 sekund, er Emily og hendes holdkammerater besat af en ting: marginale overskud. En lille start på en halv procent vil gøre denne forskel den dag. Sæt presset på.

Og et af de bedste steder at finde det lille spillerum er på en cykel. Den vigtigste mand på holdet til dette er en aerodynamikekspert og tidligere Formel 1-raceingeniør. Mit job er simpelt, teknologi og teknik i enhver, jeg kan bruge klogt til at gøre holdet hurtigere.

Cambridge University Professor of Engineering, Tony Purnell, designede den verdensberømte T5GB-cykel med producenten Cérvelo. Ved drastisk at reducere træk hjalp det det britiske hold med at nyde deres mest succesrige OL nogensinde. Det er den hurtigste cykel i verden.Den måde, hvorpå disse kulfiberlag er opbygget, giver en lettere og stivere cykel uden at ofre aerodynamik. Hver større millisekund er skåret af små designændringer, selv ned til kæden, af den kraft, du producerer, går gennem friktion, der er tabt i kæden. Hvis du kan reducere dette tab, betyder det, atleten er en smule stærkere, gjort hele forskellen i spillet mellem sølv og guld. Aerodynamisk perfektion forfølges ikke kun utrætteligt på cyklen, men også på personen på den.

Chaufførens nøjagtige position kan gøre hele forskellen. Altid før planen var han 45 sekunder foran efter 40 kilometer. I 1996 brød olympisk mester Chris Boardman verdensrekorden på en time.

Mens Boardman er i Superman-stillingen, strakte armene ud foran hans hoved for jævnere aerodynamik. Ved at bane vejen for hans legendariske supermandsposition. I dag lever den arv videre i det nyeste Boardman Performance Center i Evesham, England.Cykeldesign kan absolut hjælpe, men vi ser, at de fleste aerodynamiske effekter og dragis kommer fra rytteren selv. Sid ned, fortæl mig lidt mere om, hvilken retning vi vil gå, hvad vi vil se. I dag hjælper Jamie den professionelle cyklist Dan Bigham med at finde ud af sin optimale kropsholdning til en kommende holdjagt.

I vindtunnelen kæmper Dan med vindhastigheder på over 60 km / t for at simulere de trækforhold, han vil blive udsat for på sporet. Hans præstation og i sidste ende hans succes kunne afhænge af en række næsten umærkelige ændringer i hans position på cyklen. Okay Dan, lad os foretage vores første ændring, vi gør det på ingen tid.

Lad os bevæge vores hænder, tak. Ved at gøre det bevæger vi hænderne lidt fremad og justerer. Hvis afstanden mellem dem kun er millimeter, accelererer Dan næsten et halvt sekund pr. Kilometer.

Vi kører her på et verdensrekordsted, der er værd at have. Kom på løbsdag, subtile ændringer som disse kan resultere i en enorm fordel for Dans hold. Personligt er jeg omkring 4/10 hurtigere, kun når det er min tur, og hvis denne sejr var for alle på holdet, så er vi samlet et sekund og et halvt til to sekunder hurtigere.

Cyklingens ry er blevet beskadiget af doping. Men hans forfølgelse af legitime marginale gevinster sætter stadig tempoet for mange andre discipliner. Storbritanniens verdens bedste cyklister står over for stadigt stigende konkurrence fra rivaler, der er hurtige til at lære at innovere, og forfølgelsen af ​​marginale overskud bliver endnu mere marginal.

Er planker gode til cykling?

'PlankerHjælpcyklisterblive stærkere og mere træthedsbestandig påcykel, og de er et godt værktøj til at udvikle og vedligeholde den kerne- og øvre trunkstyrke, der kræves for at køre encykelgodt, ”siger USACyklingcertificeret træner Jesse Moore, ejer af Moore Performance Coaching.13. mar 2019

Hvor længe skal en nybegynder holde en planke?

Tamir er enig i, at det ikke er nødvendigthold en planketil enlangtidsrum. Hvis du virkelig afstiver alle dine muskler, kan det være svært for nogen athold en plankei mere end 20 sekunder - og højst et minut. Han anbefaler udbrud på 20 sekunder ad gangen. “Lange planker gørmere skade end godt.5. feb 2021

Hvad sker der fyre? Jeff Cavaliere, ATHLEANX.com. I dag skal jeg tale om planken.

Vi skal finde ud af sandheden om planken, fordi der er meget misforståelse, når det kommer til denne øvelse. Jeg prøver ikke at samle denne øvelse op, fordi jeg tidligere har dækket den. Måske ikke så billigt.

Men der er altid gode grunde til det. Der er tilfælde, hvor vi programmerer plankestøtten, men jeg prøver altid at få nogen fra denne grundlæggende version af øvelsen så hurtigt som muligt. Selvom du er en rigtig begynder.

Uanset hvilket niveau du er i dag, skal du se, hvorfor vi skal tale om, hvad vi skal tale om med denne øvelse. Så lad os komme i gang med det samme. Hvad er nogle af de ting, du har hørt om planken? Nummer et: Du hørte, at det var en stor kernestabilitetsøvelse.

Jeg vil argumentere: nej. Hvis du går ned og ser, hvad der faktisk sker her, kommer vi til den position, og det skal være godt for Cor stor stabilitet. Hvad forhindrer vi? Hvis jeg lader mig falde, falder jeg ind i en lændeudvidelse.

diætliste

Men det siger ikke noget om rotationsstabilitet, fordi jeg har fire kontaktpunkter med jorden her. Jeg udfordres ikke rotationsmæssigt; at have en arm op er lidt mere af en rotationsstabilitetsudfordring nu, men det sker ikke. Så i stedet for at have dig her nede på gulvet, som jeg aldrig kan lide at gøre, vil jeg hellere have dig til at stå op på dine fødder og udfordre din rotationsstabilitet.

Det er meget vigtigere. Dette er meget mere funktionelt. Du vil komme over dette oftere i livet.

Det udfordrer din rotationsstabilitet. Dette er hvad mavemusklerne blev bygget til. Forhindre og kontrollere denne bevægelse.

Men hvis du stadig vil kontrollere sagittalplanets stabilitet som i en planke, skal du gøre det stående igen. Gør hvad jeg laver her. Jeg gør dette med nogle af WWE-brydere, der kommer igennem her.

Der er bedre muligheder. Men det går længere end det. Den anden ting, du vil høre, er: 'Dette er en fantastisk glute-øvelse.' Det er ikke en gluteal øvelse, ikke i det mindste.

Der er noget, der forvirrer folk, og det er dette. Folk kommer herned, og du siger, ”Nå, når du er i denne position, skal du gøre dette: Klem dine glutes så hårdt som muligt, træk dig sammen og klem dine glutes, men du er ikke under nogen belastning. Du har ingen modstand.

Det er det samme som at gå sådan og bøje min biceps, men det er ikke under belastning. Jeg kontraherer det, men jeg indlæser ikke. Hvorfor? Lad mig vise dig.

Når jeg kommer ind i denne position her og slipper mig selv, går jeg ned i hofteforlængelsen. En af hovedfunktionerne i balderne. Men det er gratis, fordi mig nedadgående tyngdekraft presser ind i hofteforlængelsen.

Det jeg faktisk bruger til at rette mig op er mine hoftebøjere, for hvis jeg skulle presse mine glutes herfra, er jeg bare længere inde i gulvet med hofteforlængelsen. Du kører ikke denne bevægelse. Du vil ikke stå over for nogen modstand.

Hoftebøjlerne gør det, fordi jeg skal skubbe mig gennem tæerne ned i gulvet for at rette mig op og løfte og skubbe, det er det, der bringer mig til denne øvelse. Dette er en hip flexor-øvelse, ikke en gluteus-øvelse. Helt modsat side af leddet.

Så lad os gå til det tredje punkt. Det tredje punkt er, 'Det er fantastisk til' din nedre ryg; Fantastisk til folk, der har problemer med lænden. Jeg vil modsige endnu en gang.

Hvorfor? For når vi ved, at det er stærkt afhængigt af hoftefleksorer og hoftefleksorstyrkeudvikling, ved vi, at dette kan bidrage til en ubalance, der fører til problemer på vejen med rygsmerter. Vi har tidligere i mange andre artikler talt om, hvordan overdreven afhængighed af hoftebøjere i modsætning til mavemusklerne vil bidrage til lændesmerter i enhver øvelse designet til mavemusklerne. Så vi kommer ind i den position igen og finder ud af, at det, der formodes at være godt for min ryg, drives af en alt for afhængighed af hoftebøjlerne, trækker min lændehvirvelsøjlen ned, fordi hoftebøjlerne går igennem her og klamrer sig til mine nedre ryghvirvler træk ned og forårsager smerte.

sælger cykling

Hvis du bruger meget tid på at lave planker, hvad folk laver, bruger minutter og minutter på at gøre mange reps, vil du skabe mere af den ubalance fjerde ting, du sandsynligvis vil høre. Det er kropsholdning. 'Dette er en god kropsholdningsøvelse'.

Jeg tror, ​​folk siger dette, fordi de siger, ”Åh, han ser ud til at have en god kropsholdning her. Her klemmer du dig mellem skulderbladene, du træner dine interscapular muskler, dette er en fordel for en bedre kropsholdning. Mindre afrundede skuldre.

Igen helt forkert. Du kan ikke bare tage hvad du siger - fyre, jeg delte klip her. Jeg fik ikke det op.

Hver gang jeg nævnte disse punkter, blev disse punkter hentet fra online-artikler, der sagde netop disse ting. Du læser de samme ting som mig. Disse er bare ikke rigtige.

Når jeg kommer tilbage i den stilling, hvad sker der så? Hvis jeg lader mig gå, går jeg til den scapulære tilbagetrækning. Det er gratis. Det koster os ikke noget.

Jeg prøver ikke at tvinge mig selv derhen. Folk vil bede dig om at trykke dig selv fast mellem dine skulderblade i denne position, det er det samme svarende. Bare fordi jeg kontraherer noget, betyder det ikke, at jeg kontraherer under en belastning.

Hvad der får mig til at skille sig ud er det modsatte. Det er ikke en tilbagetrækning af skulderbladet. Det er en tilbagetrækning af skulderbladet.

Sådan ser det ud. Når jeg er i denne position her, og jeg er i tilbagetrækningshvile. Den eneste måde at komme ind i en ordentlig planke ud af dette er at trække i skulderbladet.

Træk dig ikke tilbage. Træk skulderbladet ud. Så serratus fungerer, ikke de interscapular muskler, så der er fire ting, som du får at vide om denne øvelse, ud over alle de andre ting, jeg talte om før, at det er for let, og vi skal finde sværere måder at gøre det på eskalere denne øvelse så hurtigt som muligt for at få flere fordele.

Men der er noget, du kan gøre. Hvad du skal gøre er, at du bliver nødt til at vende det om. Dette vil hjælpe dig i lang, lang tid, og du behøver ikke gøre det i lang, lang tid.

Du skal bare gøre det konsekvent. Du vender det rundt. Du arbejder på den modsatte side.

Dette er en omvendt planke. Hvis vi nu kommer ind i denne position her, kan vi modstå alle de muskler, som vi sagde, at vi arbejdede før, men ikke var, på en måde, at denne position her, og hvad jeg laver, tager mine arme og drejer dem udad. Ved at dreje det ud involverer jeg alle disse muskler i øvre ryg.

Først rotatormanchetten, som vender skuldrene udad, og når vi ned, kan jeg presse mine skulderblad. Træk dem sammen. Nu er benene lige.

Jeg løfter ved sammentrækning under belastning. Belastningen med nedadgående tyngdekraft her Så nu får det meget mere af gluten. Jeg løfter og jeg løfter.

Bare sådan. Og jeg prøver at holde den planke. Det er meget sværere.

bæltdrev touring cykel

Der er variationer, du kan gøre, fordi det er svært. Du kan starte med at løfte din torso lidt mere som nogle puder, hvilket gør det lidt lettere at introducere. Hvis du er nybegynder, kan du tage dette endnu længere og stå på en bænk for at aflaste noget af den kraft, du har brug for at skabe i disse sandsynligvis svage muskler.

Men jeg vil fortælle dig dette; Hvis du arbejder dette hver dag, selv i et minut, vil du have et langt større spring mod at rette de ting, som du troede, du oprindeligt skulle rette med planken. Det vil gå meget længere for at vende disse ubalancer, som vi har. Hvis du tror, ​​du er svag her, tro mig, du er dobbelt så svag i bagkæden, og det kræver mere arbejde.

Brættet klipper det ikke. Jeg prøver ikke at vælge det igen. som jeg sagde.

Jeg prøver bare at være ærlig over for dig og fortælle dig sandheden bag denne øvelse, fordi jeg ved, at mange mennesker gør det. Fra begynder til avanceret. Jeg tror, ​​du kunne bruge din tid mere passende.

Hvis du leder efter et program, hvor vi løser sådanne ting, vælger vi ikke øvelser baseret på popularitet. Vi vælger øvelser baseret på deres effektivitet. Vi sætter dem alle trin for trin i alle vores planer på ATHLEANX.com, og vi lægger videnskaben bag vores valg hver gang. Hvis du vil se flere af vores artikler, skal du abonnere og tænde dine meddelelser, så du ikke går glip af mere.

Efterlad dine kommentarer og tommelfingre op. Lad mig vide, hvad du ellers vil behandle, og jeg vil gøre mit bedste for dig. Endnu et punkt, jeg vil afklare, hvordan er denne øvelse? Hvis du har fulgt denne kanal i lang tid, skal den se ud som en ansigtsudtrækning.

Dette er en kropsvægtversion af et ansigtsudtryk, der fungerer med de samme muskler, som vi talte om, med den samme frekvens og betydning, som vi understreger i denne øvelse. Det er en af ​​de bedste ting, du kan gøre for din krop. Det er ikke anderledes.

Okay, fyre. Vi ses snart.

Er det godt at holde en planke i 30 sekunder?

Detplankeerstorefor at styrke din kerne og skulpturere dine mavemuskler. Men personlig træner Max Lowery siger, at det er den øvelse, han oftest ser udført forkert. Han har en teknik tilholderdetplankeposition, der vil gøre din træning mere effektiv - og det skal duholdedet bare30 sekunder.24. jan. 2018 nov.

Jeg var overrasket over, at det aldrig blev lettere. Jeg troede, det ville blive lettere, og det var lige så slemt fra start til slut. (optimistisk musik) - Hvad denne udfordring vil bestå i er, at vi laver doplanks i 30 minutter i tre minutter dage ad gangen, ^ og vi får se, hvor gode vi kan få ved at planke ^ og hvor længe vi kan holde ud. - Min strategi vil være at bare køre så længe som muligt og derefter trække den tid fra de tre minutter, så jeg har mindre at gøre resten af ​​dagen, men det vil ikke være rart - timingen starter nu og jeg ' jeg ryster allerede.

Jeg ryster allerede - 10 sekunder, det føles som lort - Mit mål var bare at lave de tre minutters planke uden pauser imellem. Så jeg startede med lidt over et minut, næppe. Jeg mener, efter 30 sekunder rysten jeg allerede.

Det var så lidt tid. - 45 sekunder. - Åh, det stinker. - Okay, det var et minut.

Det var bare lort som om det altid suger h, bestemt lort i dag, det stinker, det er som om min kerne var skak og svag - jeg tror jeg så forbedringer meget hurtigere end jeg troede. Tre, to, en, åh min gud, ok, det var de første to minutter så hej! Det var sejt. Jeg lavede de to minutters planke og tænkte, ja, lad os gå.

Vi kommer derhen, vi ser en forbedring. Temmelig hurtigt efter det kunne jeg lave en 3-minutters planke for første gang, ok, så vi kommer ind i slutningen af ​​den første uge og ja generelt synes jeg det går rigtig godt. To, en (udånder) (stønner) To, en, lad os gå.

Vi gjorde det, vi gjorde det, vi gjorde det. Jeg kan ikke tro, jeg lige lavede en tre minutters planke. Jeg har bestemt aldrig gjort plankering så længe i mit liv. Denne plankeudfordring var den sværeste del - jeg udviklede en metode kaldet Frasier-metoden.

Jeg vil prøve en ny ting, der ser på Frasier, for nogle gange når jeg laver en planke, keder jeg mig, og jeg tænker bare på, hvor meget det stinker, og det bliver værre. Så måske bliver dette bedre. - Det er bare kedeligt.

Jeg har lyst til, at jeg kunne gøre det længere, hvis jeg ser en YouTube-artikel eller noget lignende. Du ved, at jeg ikke lytter til musik eller læser en bog, når jeg skulle have det. Hvem ved hvad jeg kunne have gjort, hvis jeg kun havde en bog foran mig? (Mænd taler) - Jeg gjorde mine første to minutter, temmelig entusiastisk.

Frasier-metoden fungerer helt. Jeg er en fitnessguru, jeg elsker det. (Rockmusik) - Selvom jeg var forpustet, følte jeg mig ikke udmattet.

Jeg følte mig godt efter disse brædder. Jeg følte, du ved, mere solid, og jeg følte mig lidt energisk. Jeg tror for mig selv, at jeg vidste, at når jeg gjorde det, kunne jeg fortsætte med at gøre det. - Jeg følte, at ingen bakkede mig op med at gøre dette, jeg var ligesom 'lort', indtil jeg ikke længere ville gøre det.

Det er sværere at lave planker, end jeg troede, og jeg har aldrig følt, at jeg blev stærkere - jeg er klar - Okay (griner). Ja, det er jeg. Ja, jeg har lyst til, at der er en lille forskel.

Vi taler om det, vi taler om så meget forskel. - Jeg har lyst til, at der er en lille forskel, men ikke rigtig meget, som jeg havde forventet. Jeg fik, hvad jeg ville have ud af denne udfordring, og det var at føle mig bedre, og det var også at bevise for mig selv, at jeg kan gøre det.

Jeg er super super super super super super begejstret for, at jeg gjorde fire minutter, og jeg troede aldrig, jeg ville ende med at lave en fire minutters planke. Jeg er ret begejstret for det - jeg mener, det er sejt at ikke lave en udfordring, der siger: 'Åh, vi vil have mavemuskler om 30 dage, fordi vi ikke spiste noget, og vi arbejdede med en berømthedstræner.' , vi var bare i vores køkken og lavede brædder og ændrede ikke noget.

Hvad er den sværeste måde at planke på?

At lave en standardPlankelatterligt hårdt, prøv den russiske Kettlebell ChallengePlanke. Oprettet af den tidligere sovjetiske Spetsnaz-træner og kettlebell-guruen Pavel Tsatouline, RKCPlankeforvandler en traditionelPlankeind i et helt andet dyr.20. nov. 2014

Hvad er en knæ til albue planke?

'Spider Man'planke(knæ til albue)

Træk iknæmod ydersiden af ​​dinalbueog skub det derefter tilbage for at vende tilbage til aplankeposition. Sørg for, at dinknæer åben, så det indre lår svæver over gulvet, når du bevæger dit ben. Udånder somknærunder fremad og indånder, mens du skubber tilbage.
29. maj 2020

Hvad er sideplank?

Lig på dinsidemed knæene bøjet, og træk din overkrop op på albuen. Løft dine hofter fra gulvet, og hold dem nede i 6 sekunder. Hvil i 10 sekunder. Gentag 3 til 5 gange.

hvad skete der med Jan ullrich

Er en 3-minutters planke imponerende?

Plankeringer en glimrende måde at udfordre hele din krop på. Gør dem hver dag - bare3 minutter- forbrænder flere kalorier end andre traditionelle maveøvelser, såsom crunches eller sit-ups. De muskler, du styrker, når duplankelige3 minutteren dag sikre, at du forbrænder mere energi, selv når du er inaktiv.3. jul. Dec 2019

Hvad sker der, hvis du laver planker hver dag?

Der er mange ikke-æstetiske fordele vedplankering

'En stærk kerne er afgørende for forebyggelse af skader ogviljemassivt forbedredittræning og evne til at bevæge sig mere også. ''Plankeringer også fantastisk til arm, nakke og skulderstyrke, somduhar brug for at holdeditkropsvægt.
8. jan Feb 2020

Kan du få en 6-pakke fra bare plankering?

Kan du få en seks pakkefraplankering?Dukan ikkefå seks-pack abs fra bare plankering. Planker er en fremragende øvelse til at styrke kernen og udvikle dinseks-pakke abs.

Hvorfor er plankering så hård?

Du kan måske have brug for at stramme din kerne

Hvis dine kernemuskler er svage, skal du holde enplankebliver en kamp. 'Dårlig rectus abdominal og skrå styrke begrænser din evne til korrekt at støtte midsektionen af ​​dinplanke, Siger Tripp. Det resulterer i, at dine hofter hænger sammen i et forsøg på at lette belastningen for dine mavemuskler.
13. december 2019

Hvad er den bedste måde at lave en planke på?

Start i en høj plankeposition, håndled under skuldrene, kerne engageret, så kroppen danner en lige linje fra hæle til ankler. Plant derefter din højre fod ved siden af ​​din højre hånd med knæet bøjet. Drej torso til højre, når du strækker højre arm op mod loftet. Bring højre arm ned for at ramme højre ben, og vend derefter tilbage til startposition.

Hvilken er den bedste plankeøvelse for kernen?

Start i sideplankeposition med venstre albue lige under venstre skulder, fødderne stablet og hofterne hævet. Engager kernen. Placer din højre hånd bag dit hoved og løft dit højre ben. Knus højre knæ til højre albue. Gå tilbage til startposition.

Hvorfor er folk interesserede i Plank Road Cyclery?

Fuglekiggere ser det som en naturtilflugt med marker, hvor de kan observere snesevis af forskellige fugle på en dag. Cyklister og rulleskærere ser den glatte overflade, blide kvaliteter og uafbrudt lige væk. Vi har gigantiske cykler på lager!

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Ugentlig krisealder - hvordan løser vi det?

Har Weekly Chris en kæreste? Chris og Datrie har været tæt i et stykke tid nu, de har været på ferie, hængt meget sammen og arbejdet sammen om at skabe indhold. Der er rygter om, at parret dater, men de har ikke bekræftet et forhold.

Chris Horner Doping - Handlingsorienterede løsninger

Brugte Chris Horner peds? Horner har aldrig testet positivt, og han har benægtet nogensinde at have brugt præstationsfremmende stoffer, senest efter hans sejr i de tre uger, Vuelta rejste mistanke. Før denne Vuelta havde han aldrig været en favorit til at vinde en Grand Tour.

Hvor gammel er chris froome - hvordan man håndterer

Hvor meget er Chris Froome værd? Chris Froome nettoværdi: Chris Froome er en britisk cykelrytter, der har en nettoværdi på 12 millioner dollars.

Hvor er Chris froome fra - almindelige spørgsmål

Hvor voksede Chris Froome op? Froome blev født i Nairobi af britiske forældre, der senere blev skilt, da hans far indgav konkurs. Han og hans mor, der opmuntrede hans ridning, flyttede til Sydafrika, hvor han blev uddannet og begyndte at træne i en alder af 12 år med den kenyanske cyklist David Kinjah. 16.05.2021

Hvor høj er chris froome - enkle svar på spørgsmål

Hvor høj er den gennemsnitlige cyklist? En undersøgelse fra 2017 af Pro Cycling Stats viste, at den gennemsnitlige højde af en WorldTour-cyklist var 5'9. Undersøgelsen viste også, at klatrere i gennemsnit var mere end en halv tomme kortere end sprintere, og at den gennemsnitlige højde af tidsspecialister var en halv tomme mere end andre WorldTour-cyklister.

Chris froome cykelspecifikationer - en løsning på

Hvilken type cykel bruger Chris Froome? Froome kører på Factor's nye OSTRO VAM-ramme i en størrelse 56cm. OSTRO VAM er en af ​​mange gør-det-alle lette, men alligevel aero-cykler, designet til at herske på tværs af alle racerscenarier. 20.01.2021